Kaikissa nettideittaajissa on jotain vikaa

tässä totuus

Ovat jämäpaloja, jotka eivät livenä ole kelvanneet kenellekään.

36

1065

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+13

      ai... minä olen luullut, että kaikissa meissä on vikamme. deittailemme sitten netissä tai livenä.

      • niinpäniin

        Ap. on ilmeisesti sääntöön poikkeus. Hän on täydellinen yli-ihminen, joka on livenä löytänyt rinnalleen toisen täydellisen yli-ihmisen. Nettideittipalstojen tarjontaan hän on tutustunut vain omaa ylemmyyttään pönkittääkseen.


      • tässä totuus

        Toki meissä kaikissa on vikamme, mutta nettideittaajat ovat muita viallisempia.


    • nyky-aika

      Eiköhän tämä nettideittailu ole nykyaikaa eikä tommoisia typeriä yleistyksiä pakit saanelta katkeroituneelta...

      Ei kaikilla ole mahdollisuutta ja haluakaan hakien ravintoloista koska harvoinpa sitä tapaa siellä kaupankassa jonossa.

      • tässä totuus

        Paremmilla ihmisillä on sosiaalista elämää, jossa kohtaavat sen vastapuolensa. Nettiin ei tarvitse lähteä hakemaan seuraa. Netti on ihan muita juttuja varten.


      • Just näin
        tässä totuus kirjoitti:

        Paremmilla ihmisillä on sosiaalista elämää, jossa kohtaavat sen vastapuolensa. Nettiin ei tarvitse lähteä hakemaan seuraa. Netti on ihan muita juttuja varten.

        Kukaan ihminen ei ole toista parempi. Jokainen on hyvä sekä huono jossain.


      • Nettideittailu on tosiaan hyvin yleistä nykyään, tutkimuksemme mukaan jopa 38 prosenttia suomalaisista on joko kokeillut tai aikoo kokeilla nettideittailua.

        Nettideittailussa on paljon hyviä puolia: turvallisuus, anonyymiys sekä se, että lähtökohdat ovat sinula ja kohtaamallasi ihmisellä samat.

        Lue lisää siitä miksi nettideiteistä tulee onnellisempia suhteita aikaan: http://www.e-kontakti.fi/blogi/nettideittailijoilla-onnellisempia-suhteita-tassa-syy/

        T: Heli E-kontakti.fistä


      • Viisseiska
        tässä totuus kirjoitti:

        Paremmilla ihmisillä on sosiaalista elämää, jossa kohtaavat sen vastapuolensa. Nettiin ei tarvitse lähteä hakemaan seuraa. Netti on ihan muita juttuja varten.

        Vaikka miten olisi sosiaalista elämää, ei niissä omissa harrastuskuvioissaan ainakaan tämän ikäinen (50 ) kovin helposti mahdollista kumppania kohtaa, varsinkin kun harrastukset painottuvat kulttuurin puolelle.


      • Mitä teet täällä?
        e-kontakti.fi kirjoitti:

        Nettideittailu on tosiaan hyvin yleistä nykyään, tutkimuksemme mukaan jopa 38 prosenttia suomalaisista on joko kokeillut tai aikoo kokeilla nettideittailua.

        Nettideittailussa on paljon hyviä puolia: turvallisuus, anonyymiys sekä se, että lähtökohdat ovat sinula ja kohtaamallasi ihmisellä samat.

        Lue lisää siitä miksi nettideiteistä tulee onnellisempia suhteita aikaan: http://www.e-kontakti.fi/blogi/nettideittailijoilla-onnellisempia-suhteita-tassa-syy/

        T: Heli E-kontakti.fistä

        Miksi kirjoittelet tänne e-kontaktin nimissä, sillä sinua miinustetaan koko ajan?


    • nyky-aika

      Ja sehän sinun paremmuutesi osoittaa tämä sinun netin käyttö ja tämmöinen typerä aloitus.

    • puff

      helpottaako sun nukkumista tosiasia että parhaimmassa tapauksessa kaksi jämää löytää toisensa ja poistuu markkinoilta. mieti tuota jos et nukuttua saa muuten..

    • tää on niin hyvä!

      soitampa sille toiselle jämälle...

    • Hessu A.

      AP suhtautuu nyt kovin kapeakatseisesti tähän asiaan sillä meissä kaikissa on omat rajoituksemme ja vikamme. Joitakin piirteitä voi parannella ja loppujen kanssa on tultava toimeen.

    • sinkkumies.

      Rumuus on vikana.

      • Sisäinen vai ulkoinen rumuus vai kärsitkö molemmista itse?


    • normimiäs

      Kyllä.
      Kaikki suhteessa olevat ovat täydellisiä. Joskus nekin kuitenkin eroavat ja saavat ne vikansa jos nettideiteille erehtyvät. ;)

      • sinkku akka

        tai sitten ne täydelliset parisuhteen toiset puoliskot ovat meidät nettideittaajat aikoinaan paljastaneet "feikeiksi filmaajiksi" ja sysäneet meidät sinne oikeaan paikkaan, kaltaistemme jämä palojen joukkoon


    • jämät kelpasivat

      Me kaksi jämää tapasimme netissä, siitä parin päivän kuluttua livenä ja hyvin kelpasimme toisillemme. Jotain vikaa meissäkin varmaan on jonkun mielestä, mutta en vain näe mitään vikoja kumppanissani. Hän on mikä on omana itsenään.

      Ihan totaaliset jämäpalat eivät kelpaa netissäkään, he eivät koskaan pääse muutamaa viestiä pidemmälle, eivätkä treffeille. Säälittää ihan..

    • Jämäpala
    • eila epänormaali

      Aika sisäsiittoista on parempien ihmisten elämä, jos sieltä omista sosiaalisista ympyröistään pitää se kumppani jokaisen löytää. Mutta näkyyhän se ap:n kommentissakin.

    • Jeah, baby

      Ja tämäkin on uusinta parin kuukauden takaa... varsinainen uudelleen lämmitetty jämäpala koko keskustelunaloitus.

      t : jämä-nettideittaaja

    • puolvuottakokeiltu

      miä olen pitkäjakomeajaälykkääs silti ei tule vastauksia noilla nettideittaliua, harmi idi00tti nartut joka on niin pinnalisia, kuva mul ei ollut mut naiset ei tehnty minkäänlaista vaivaa kysy multakuvan vaikka mainitsi selkeästi että kuvia voin lähetä jos kiinnostais... ei toimi :)

    • TIKI_

      Ei olisi vikaa netti deittailussa jos kaikki käyttäisivät oikein profiilikuvia, itse ainakin törmään samoihin kuviin liian usein vaikka eri deitti sivu, kun profiilia lukee tulee selväksi että ei ole sama henkilö kuin aijjemmassa sivussa.

    • se ei toimi.

      Syitä nettitreffailuun on monia, yleisimmin varmaan "ujo poika maalta" ei vain saada suuta auki livenä.

      Kaupassa käyntikin pelottaa.

      Jos sitten saa jollain ilveellä seurustelusuhteen alkamaan, homma kaatuu yleensä
      parissa viikossa.

      • se ei toimi.

        Nuija vaan jaksaa yrittää vuodesta toiseen, on vaan niin tyhmä pää, ettei ymmärrä luovuttaa.
        TAJUA, ettei siitä tule mitään, johan se on nähty niin monta kertaa.


    • jämäti jämä

      Aloittajalla on jämäfobia..

      • stay clean.

        Kenelläpä ei olisi.

        Sinä jämä, stay home.


    • mielipiteeni on

      Kaikissa ihmisissä on jotain vikaa. Toki toiset ovat suositumpia kuin toiset -myös pariutumisen osalta.
      Se, että on varattu, voi tarkoittaa aika monenlaista suhdetta. Jotkut eivät esim. "huomaa", että puoliso käy vieraissa. Kuinkakohan paljon deittailijoissa on niitä, jotka ovat lopettaneet suhteensa toisen vieraissa käynnin takia.

    • vipeve

      Ihmeellisiä mielipiteitä joillakin...en ole nettideittailua kokeillut mutta ehkä vielä...tosielämässä ei vaan ole sattunut sopivaa ihmistä kohdalle,miespuolisia kavereita kyllä on.Eikä ole kiinni ulkonäöstä,ihan olen normaalipainonen,nätti,mukava ja huumorintajuinenkin kuulemma mutta kun ei vaan ole natsannut kenenkään kanssa tarpeeksi hyvin.Baarissa ei vaan kiinnosta suuremmin käydä kun ei nää känniläiset urpot jaksa innostaa enkä ole tarpeeksi epätoivoinen et ottasin sieltä ketään mukaan,että sellanen jämä tässä...Kai sitä ei tarttis yksin olla kun ois samanlainen horo mitä tuolla kapakoissa pyörii,ei mitään väliä onko mies varattu,käsiksi käydään ja ehdotellaan suoraan...ei vaan käy minun tyyliin mut kai sit miehet tykkää sellasista naisista.

    • jämäpalojen kunkku

      Itse nettideitailin, koska se on helppo tapa tutustua/saada kontakti.

      Ei tarkoita sitä, ettei mulla olisi livetuttavuuksia. Jos yksi 100:sta on sellainen, joka kolahtaa kaksin käsin, niin pelkkiin live-kohtaamisiin tukeutuessa saa ravata baareissa aika kauan, viedä treffeille duunista porukkaa tai muualta. Treffituttavuuksistani netistä on ollut ehkä 3/4 osaa. Live kohtaamisia baarista, töistä, puistosta, naapuritalosta...

      Tällä jämäpalalla on ollut molemminpuolista kiinnostusta ja vipinää varmaan 30 naisen kanssa vuoden aikana. Osan kanssa oon käyny pareilla treffeillä ja homma kuivunu, osan kanssa pitemmän kaavan mukaan kisaa-hiiri leikkejä, osan kanssa fyysisessä suhteessa, mutta ei ole natsannut ohimenevää ihastusta isommin vielä. Minä olen yleensä lopettanut suhteen, en aina. Pakkeja on tullut myös.

      Nyt olen lopettanut väkisin yrittämisen. Kauniin vakiseurani kanssa tyydytämme kroonisimmat läheisyydentarpeet ja pidämme ajoittain hauskaa. Hän on samassa tilanteessa.

    • Niinhän sä luulet

      Aloittaja, miten on sitten mahdollista että nettideiteissä on niin paljon hyvännäköisiä ihmisiä? Sellaiset eivät ole koskaan jämäpaloja vaan parasta A-luokkaa.

      • Jkjggh

        No ainakin ulkoisilla mittareilla a-luokkaa. Tietysti jämäpala tai suhteeseen kelpaamaton voi olla myös sisäisten asioiden takia.

        Mutta siis olen ap:n kanssa eri mieltä. Netissä on paljon hyviä ja varmasti haluttuja kumppaneita. Monella ongelma on varmaan sopivan ihmisen löytyminen kun ei ole pakko tyytyä vaan varaa "valita" se kumppani.


    • Pahoillanimäoon,

      Anteeksi vaan, mutta jos hakee suhteita baareista puolikännissä olevilta naisilta, niin ei se minun mielestäni kovin järkeen käypää ole. Tyhmyyttä. Itse en mene naimisiin naisen kanssa, joka hakee seuraa luolista.

      • nynnyt jämät

        Pelkurit jämät jää lopulta aina yksin.


    • Joskus näinkin

      Paljon vikaa on minussakin mutta silti löysin kumppanin netistä. Työn ja tuskan takana se kyllä oli

      • Joskus näinkin

        Piti sanomani vielä että kyllä siellä todellakin niitä jämäpalojakin on, en tiedä kuluinko itsekin niihin


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe