Toivotko/oletatko viestiisi vastausta, jos et ...

Murr!

... millään tavalla vastaa sitä mitä profiilissa etsitään?

Miehet deiteistä lähettävät viestejä lukuisille naisille kuukauden aikana.
Sehän on hyvä asia, jos on aktiivinen mutta ei se ole aktiivisuutta jos laitatte viestejä profiilitekstiä lukematta. Minua ei ainakaan kiinnosta saada treffiehdotus viestejä lasteni tai isäni ikäisiltä miehiltä.

Ja ikäkategoriaan osuvat voisivat katsoa asutaankin edes samalla puolella Suomea ja onko naisella samanlainen lastenhankinta toive kun sinulla.
Vahvasti tuntuu siltä, että useimmilla miehillä deiteistä katoaa se punainen lanka. Ei tiedetä mitä ollaan hakemassa ja sitten haahuillaan kivalta näyttävien profiileissa.

Kun ei sopivaa löydy tositarkoitus naista löydy omasta ikäluokasta tai asuinpaikalta, niin sitten toivotaan seikkailuseuraa naisesta kun naisesta.

Murr!

9

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+4

      Sinulta unohtuu edelleen se tosiseikka mistä miehet täällä valittaa eli väännän rautalangasta! Kyllä oletan ja oletamme että siihen viestiin vastataan. Se osoittaa hyvää käytöstä. Ja toisekseen täällä tuota asiaa valittavat miehet myös tähdentävät että vastausta ei kuulu VAIKKA profiili luetaan tarkkaan ja nähdään että sopisi kyseisten naisten kriteereihin ja hän on samalta paikkakunnalta ja saman ikäinen ja henkilökohtaiseen viestiin käytetään aikaa ja ajatusta.
      Tämä on se asia miksi täällä useammat repii pelihousunsa tuosta yleisestä käyttäytymistavasta. Eihän siihen enään muuta syytä löydy kun se että et kuvan perusteella kelpaa tälle henkilölle ja näinollen ei myöskään vaivauduta vastaamaan.

      Törkeyksiin, seksin vonkaamisiin ja täysin ikäkriteerin ulkopuolella olevien henkilöiden esim 20v vanhempi ihminen joka lähestyy sinua tietäen että et etsi isäsi ikäistä seuraa on mielestäni sellaisia viestejä mihin ei todellakaan kannata vastailla vaan jättää omaan arvoonsa.

      • On se niin vaikeeta

        Ap. nimenomaan EI puhunut kriteereihin sopiville vastaamisesta tai vastaamattomuudesta, joten miksi siitä pitää jauhaa ja jauhaa. Hyvä esimerkki siitä kuinka jotkut vaan eivät sisäistä lukemaansa..


      • Vielä vaikeampaa
        On se niin vaikeeta kirjoitti:

        Ap. nimenomaan EI puhunut kriteereihin sopiville vastaamisesta tai vastaamattomuudesta, joten miksi siitä pitää jauhaa ja jauhaa. Hyvä esimerkki siitä kuinka jotkut vaan eivät sisäistä lukemaansa..

        Hyvä esimerkki sinusta että et näe kun asian toisen puolen. Et varmaankaan vastaa siihen tosi asiaan miksi miehille ei vastata vaikka he kriteereihin sopisivatkin?
        Miksi ap edes kysyisi edellämainittua asiaa koska häntä tuskin liikuttaa se seikka vastaako hän millään tavalla kriteereihin sopimattomien miesten viesteihin ellei hän mielessään tietäisi pelaamista vain kuvan perusteella.
        Jos on joku ihmisryhmä jonka eläminen tai oleminen ei millään muotoa liikuttaisi minua en myös teksisi avausta täysin turhasta aiheesta.


      • kaipuu on ihanaa

        Minä en vastaa koskaan samalla paikkakunnalla asuvalle. En halua liian lähellä asuvaa. Tykkään sopia tapaamisista reilusti etukäteen kun on paljon muutakin ohjelmaa elämässä.


      • mies 28v

        " onko naisella samanlainen lastenhankinta toive kun sinulla. "

        Mikäköhän lastenhankinta toive on sellainen missä ei ole mitään tai laitettu "ehkä"...
        Näin miehenä joka haluiaisi vielä perheenkin, olisi aika hyvä tietää mitä mieltä neiti on asiasta, koska turha minun tuollaiseen hukata aikaa.


    • mies_42v

      En oleta tai odota koskaan saavani viestiin vastausta. Varsinkaan silloin, jos kirjoitan esim. yli 10 vuotta itseäni nuoremmalle naiselle, jolla on kaunis kuva profiilissaan ja joka on saanut satoja viestejä viimeisen kuukauden aikana.
      Jokainen vastaus aloitusviestiin on aina positiivinen yllätys, mutta mieluummin olen kuitenkin ilman vastausta kuin saan "Ei kiitos, en tykkää sinusta..."-vastauksen.

      Melkein kaikki joille olen kirjoittanut, ovat käyneet katsomassa profiilini ja suurin osa vastaa takaisinkin. Luen toki aina profiilin läpi ja kirjoitan viestissäni jotain siihenkin liittyvää ja muutenkin asiallisen viestin. Ja jos vastausta ei tule, niin ei se mikään maailmanloppu ole mulle, tiedän silloin etten kiinnostanut sillä hetkellä viestini kohdetta tarpeeksi ja that's it.

      • snif

        Olisipa kaltaisiasi fiksuja miehiä enemmänkin nettideiteissä. Tuntuu ettei täällä ole muuta kuin katkeria, lapsellisia vänkyttäjiä jotka suurennuslasin kanssa etsivät mistähän asiasta tänään alkaisi jotain "ämmää" haukkumaan. Yksityisesti tai julkisesti (koko sukupuolesta).


      • Pahamutsi

        Veikkaan, että kohta joku väittää ettet ole mies. :) Minäkään en ole läheskään aina saanut mieheltä vastausta, mutta en ole siitä yöuniani menettänyt. Miksi ihmeessä kaipaisin jotain "Ei kiitosta".

        Jos todellakin on ihminen joka yrittää ja yrittää, eikä ikinä saa vastausta, kannattaa miettiä onko omassa toiminnassa jotain vikaa. Jos joku saa satoja viestejä, hän tuskin lukee niitä, jotka ovat tylsiä ja täynnä kirjoitusvirheitä. Siinä ei auta vaikka siellä olisi kuinka kultainen mies kirjoittamassa. Joku täällä jo ehdottikin onnettomille itsensä kehittämistä, kannatan sitä. Siitä on huimasti hyötyä muillakin elämänalueilla. Ja taatusti vie asiaa enemmän eteenpäin kuin tänne kiukkunsa purkaminen.


    • m 38 Suomi-finland

      Joo, ei vastauksia tule vaikka olen vastaillut itseni ikäisille sopiville naisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe