Rinteestä tehdään nukkehallitsija

Marionetti

Vaikuttaa hyvin selvästi siltä ettei Antti Rinne ota vastaan Jutta Urpilaisen salkkua vaan sen ottaa Eero Heinäluoma. Heinäluoma on todennäköisesti myös demareiden seuraava ehdokas pääministeriksi, Rinteestä tehdään kiiltokuva, todiste siitä että demarit ovat kuin ovatkin työväen puolella, Rinne voi sitten vapaasti huudella taustalta kun muut tekee likaisen työn. Kannattaisiko kokoomuksen laittaa seuraavaksi pääministeriksi vain joku räksyttäjä, sensijaan että puolueen johtaja ottaa kaikki syyt niskoilleen.

40

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 152 cm

      Kokoomus voisi kokeilla rehellsitä nykyisen petosmiehen sijaan.

    • teki jo

      Miehentyön, työntämällä Jutan kortistoon!

    • kokkari

      kokoomuksessa on jo räksyttäjä jopa pääministerinä. katainen ei ole päässyt irti räksytyksestään, jota se harrasti oppositiossa ollessaan. minkä nuorena oppii sen vähän vanhempana taitaa.

    • punnitaan,,

      Jos Jutan jatkamo, tiputetaan, ,kuin eno veneestä..

      • Somalian_koulujärjes

        Antti Rinne valtiovarainministeriksi tai työministeriksi.

        Kiuru ulos, vanha maailma on p.....sta, menköön hän vaikka pohjois-somaliaan opettamaan pohjois-koreakin ajaa saman asian.

        Muille demari-naisille riittäisi työtä tehdä tuota "takapirun yhteiskunnallista hyväksikäyttämistä" somaliassa. Jos "ämmät" saavat sinne koulujärjestelmän, tietysti huomattavasti yksinkertaisemman ja halvemman kuin täällä on. Se voisi olla n. 1/40 osaa Suomen systeemin hinnasta maksavan systemin ja anovat sille eu- ja usa-tukea, hyväntekeväisyystukea yms.

        Sinne sitten nsa:ta, obamaa, usaa, lipposta (uima-altaineen sukeltelemaan), rkp:tä ja pakkoruotsia, niin suomalaiset ovat tyytyväisiä. Sieltä ei saa tulla takaisin, mutta siinä olisi Urpilaiselle, Viitaselle, Kiurulle, Huhtiselle, Tuomiojalle, Ihalaiselle, Jungnerille, Hautalalle, Haloselle yms. kansainvälinen hanke, joka odottaa asiansa osaavaa suunnittelua ja toteutusta.

        Näin vahvaa sosialistista yhteiskuntaa ei pidä enää lisärakentaa tänne, vaan alkaa käydä vähitellen käsiksi alueisiin, joihin miesten sota- ja rahakeinot eivät tepsi. Niinhän Merkelin Saksakin laajenee, miksei myös Suomen sdp ja "pakkoruotsittajat". Suositellaan Heidi Hautalan valitsemista johtamaan tätä työtä, Uprilainen sinne kasooriksi, rahat suoraan Brysselistä, YK:lta ja Obamalta. Halonen varmaan haluaa sinne mukaan, että on pr- ja mainoshenkilö vakuuttamassa paikallisille ryhmän osaamista kehitysyhteistyöalalla.

        Onnea ja menstystä!


    • Kyvyt ei riitä

      Rinne on hyvä kiristämään muita lakon uhalla, mutta kun poliitiikassa ei voi näin toimia. Jos Rinne ottaa valtiovarainministerin salkun oppositio jauhaa Rinteen tohjoksi, kyvyt ei riitä.

      • RuotsiRahoittamaan?

        "Xusenina" ja moni "Näätri-Kympylä" sekä monet julkisuudessakin tunnetut "ruotsittajat" voisivat lähteä mukaan Somalian koulunuudistustyöhön. Kansainvälinen hanke, jota ei ole vielä keksitty.

        Heidi Hautalan "kiinteistö- vai mikä välitysfirma" se nyt olikin voisi tehdä tuollaisen lukutaitokampanjan ja suunata sen Somaliaan. Hanke on jotenkin "luotava puihin", kun sitä ei vielä ole keksitty. Jaakosaari on "raskaansarjan puolestapuhuja", joka osaa "aloittaa rahan keruun" ensin puhumalla "ulkokehältä" vaikka Etelä-Afrikan tai Kiinan tarpeesta koulutettuun työvoimaan, jota tuottaa moni kehittymätön alue.

        Siitä sitten puheet pikkuhiljaa supistetaan koskemaan itse ydinaluetta, johon hanketta koskeva ja rahastus suunnataan. Jos tämän "KÄNSÄLÄISTEN PLÄN" -kämpänjä saisi vaikka Madonna- tai Bon Jovi-konsertilla hankittua 1,8 miljoona euroa alkupääomaa, siiitä saisi mukavasti pesämunaa naisten "syviin pankkitileihin", joihin täydennys ei tee lainkaan pahaa.

        Kumpi ehtii ensin Krista Kiurun "56-vuotisikäluokkien oppivelvoillisuuslaajennus" vai Bon Jovin "Live Aid-musiikkikiertue"? Jos Hollywood-tähdet hoksaavat, että Suomenkin "sosialisoineet" "naiset ja kepposet" lähtevät "käännyttämään peruskouluhenkisiksi", monikielisiksi, monikulttuurisiksi afrikan aavikon puuttomia ja luonnovarattomia, väestörikkaita maita, he saattavat tulla kateellisiksi ja ehtiä tehdä paljon paremman kampanjan. Mitenkäs sitten "pakkoruotsittajille" käy, meneekö sormi suuhun, kun joku muu ehtikin ennen heitä?


    • Minihallitus!

      Rinnettä varten Suomeen ollaan perustamassa Minihallitusta, jossa Rinne voisi leikkiä Valtionvarainministeriä.

      • voi käydä kuhina..

        Kun ministereitä vaihtuu..


      • siperia opettaa
        voi käydä kuhina.. kirjoitti:

        Kun ministereitä vaihtuu..

        Totuus on aina karu jos joutuu vastaamaan puheistaan.


      • koirat haukkuu. . .
        siperia opettaa kirjoitti:

        Totuus on aina karu jos joutuu vastaamaan puheistaan.

        Vehviläinenkin haukkui hallituksen työllistämispolitiikan äsken radiossa. Ei nähnyt siinä mitään hyvää. Hänellä oli viisastenkivi hallussa jolla olis poistanut työttömyyden. Hän on varmaan löytänyt sen hiljattain muutenhan hän olisi käyttänyt sitä viimehallituskaudella.


      • Rahoitus-Kielten-av
        siperia opettaa kirjoitti:

        Totuus on aina karu jos joutuu vastaamaan puheistaan.

        Siperia on opettanut pohjoisen naiset. Nämä pistävät töpinäksi ja saadaan ruotsinkielen levittämisen motiivilla uusi työnteon tapa poliitikoille, joille käy tila pieneksi kotimaassa. Kansainväliset tehtävät ovat aina kiinnostavia ja pääsee reissuun toisinaan. Ruotsin levittaminen ja ilosanoma, vaikka jos tuon kuningatar Silviakin antaisi jonkun kummin allekirjoituksen hankkeelle, niin kyllä sillä varoja kertyisi ja naisille työtä. Ruotsihan on naisvaltaisen yhteiskunnan pitkälle kehittynyt mallimaa.


      • HyötyjätVsKärsijät

      • Kuusinen juhlii?

        Mutta eikös Terijoki menetetty viime sodissa Venäjälle?


    • Pääministeri Jutta

      Rinteen taannoinen kommentti siitä että hän haluaisi Jutta Urpilaisen seuraavaan hallitukseen saattaa tarkoittaa sitä että hän haluaa Urpilaisen seuraavien eduskuntavaalien jälkeen pääministeriksi.

      • Ei-hyvää-päivää

        "Pääministeri Jutta"

        Tätä "nakkua" ei pidä päästää suurimpaan valtaan, koska pääministeriä ei selvästi saa ulos paikaltaan tarvittaessa. Nähdäänkö vielä päivä, että nämä "natsit" viimein poistuvat vallan kahvasta?


      • Looginen johtopäätös
        Ei-hyvää-päivää kirjoitti:

        "Pääministeri Jutta"

        Tätä "nakkua" ei pidä päästää suurimpaan valtaan, koska pääministeriä ei selvästi saa ulos paikaltaan tarvittaessa. Nähdäänkö vielä päivä, että nämä "natsit" viimein poistuvat vallan kahvasta?

        Kun katsoo miten "suosittu" Urpilaisesta on tullut tällä hallituskaudella, kansa varmaan päätyisi lynkkaamaan hänet seuraavalla varsinkin jos hän on noin tärkeässä virassa.

        Tosin kaikki viittaa nyt siihen, että demut ovat oppositiossa seuraavalla hallituskaudella Audinmäen Vasemmistoliiton ja muiden vihervasemmistolaisluuerien kanssa.


    • Stalinista mallia

      Median pitää vaatia Rinteeltä vastausta jo ennen Eurovaaleja siitä että ottaako hän valtionvarainministerin salkun ja onko hän puolueensa ehdokas Pääministeriksi tulevissa eduskuntavaaleissa.
      Voi olla että demarit toimii kuin Stalin Nuvostoliitossa jossa kaikki hyvä oli Stalinin ansiota ja kaikki paha jouhtuu muista pikku virkamiehistä, johtaja ei vain tiedä. Rinne luistaa vastuusta sanomalla että valtaa jaetaan, useampi korva kuulee enemmän, päätetään porukalla. Hyvät asiat ovat Rinteen ansiota kun hän löi nyrkkiä pöytään, mutta huonot asiat ovat muiden syytä koska muut halusi näin, Rinne kyllä itse olisi toiminut toisin. Kuitenkin asia on niin ettei Rinne ole pätevä, työministerinä hän saattaisi pärjätä taustansa vuoksi mutta ei painavimpia salkkuja.

    • Silmänkääntö temppu

      On selvää ettei Rinne voi tehdä asioita hallituksessa yhtään sen paremmin kuin Urpilainenkaan, talouden realiteetit ovat mitä ovat.

      • älä houri..

        Jos on miestä, peruu eläkeleikkaukset..


      • ei peru
        älä houri.. kirjoitti:

        Jos on miestä, peruu eläkeleikkaukset..

        Ei peru, koska asiat päätetään jatkossa porukalla niin kaikkien tahto tulee kuuluviin.


      • yleiedemu?
        ei peru kirjoitti:

        Ei peru, koska asiat päätetään jatkossa porukalla niin kaikkien tahto tulee kuuluviin.

        Sorra eläkeläistä ollaksesi kunnon demu? Paperipatruunatkin kiittää..


      • Rinteen valinta?
        ei peru kirjoitti:

        Ei peru, koska asiat päätetään jatkossa porukalla niin kaikkien tahto tulee kuuluviin.

        Jos ei peru, aloittaa lähtölaskentansa!


    • Saattaa olla pakko

      Minkä Rinne sille voi jos muut puolueessa haluaa tehdä asiat toisin kuin hän itse, kun asiat päätetään porukalla niin joskus joutuu luopumaan omista tavoitteistaan.

      • Kirves&Vasara

        Miksi Rinne ei vaan nyt ota sitä valtiovarainministerin salkkua, olihin tuo "lyylikin" ihan uuno alussa? Kun kuuntelee neuvot, eikä tee omia vetoja, jotain voisi mennä jopa paremmin kuin edellisellä.


    • EU-nukke/EU-nukki

      Ai että nukkehallitsija vai? Pikemminkin EU-nukkehallitsija.

      Siitä ei olekaan sitten pitkä matka EU-nukkihallitsijaksi (voi lukea väliviivan kanssa tai ilman :DDDD) jollainen Rinne todellisuudessa on vesikauhuisten feministien talutusnuorassa kulkiessaan Urpon ja muiden $DP:n akkojen potkiessa aina välillä kylkeen hokiessa "tuhma hauva".

      " Heinäluoma on todennäköisesti myös demareiden seuraava ehdokas pääministeriksi, Rinteestä tehdään kiiltokuva"

      Demareista Heinäluoma ehkä on vähiten luuseri, mutta se nyt ei vielä paljoa sano. Rinne on mitätön ollut aina ja sellaisena pysyykin, kun feministien sylikoiraa tuskin voi ottaa kovin vakavissaan.

      • Plaa plaa

        Jutta Urpilainen saattaa olla ehdokas seuraavaksi pääministeriksi. Koska Rinteestä ei ole pääministeriksi hän kääntää kaiken vastuun pakoilun positiivisuudeksi. Valtaa jaetaan ja asioista päätetään yhdessä, kaikkien ääni kuuluu ja pla pla plaa.


      • TiUkKA-TäTi
        Plaa plaa kirjoitti:

        Jutta Urpilainen saattaa olla ehdokas seuraavaksi pääministeriksi. Koska Rinteestä ei ole pääministeriksi hän kääntää kaiken vastuun pakoilun positiivisuudeksi. Valtaa jaetaan ja asioista päätetään yhdessä, kaikkien ääni kuuluu ja pla pla plaa.

        Rinteen pitää nyt ryhdistäytyä ja unohtaa se, jolle on annettu "epäluottamusta". Kilpailutilanne ei ole sopupeliä. Kova vastakkain asettelu seuraa väistämättä, vastassa on kova tyyppi. N.s. T i U k K @.

        Eipä kannattaisi jättää mitään arvailujen varaan vaan kiitos ja näkemiin.


    • Uskomatonta....

      Tuli eilen mieleen, että odottelevatko ne Kreikan tukipaketin tilausta mies kiertelee maata ja kyylä "pankkirosvo" kirjoittelee shekkejä?

      Demari-äänestäjien pitää häätää "nailonsukat" ulos ministeriöstä, heti eikä odotella EU:n tukipyyntöjä. Ne aikoo alkaa juhannuksena taas suoltaa seteleitä helikopterilla, eli maat tekevät velkaa samanverran. Ja sitten tuhlataan oikein kunnolla.

    • a-u-r-i-n-k-o-i-n-en
    • pööö--

      Eihän rinne voi ottaa vastuulista tehtävää vastaan häneltä puuttuu koulutus, kokemus, ja kärsii tiedon puutteesta, sekä esintymis taito on alta lipan,
      töppyrä tökäys

      • älä nyt

        Pieksee Jutan sata-nolla, apina!


      • "PUSKA" Rinne
        älä nyt kirjoitti:

        Pieksee Jutan sata-nolla, apina!

        Miksi hän sitten pakoilee vastuun ottamista. Koska hän varsin hyvin tietää ettei valtionvarainministeri pysty toimimaan kuten ay-pamppu. Uhkaillaan ja kiristetään.


    • Jutta oli hyvä

      Jutta Urpilaisen puolustukseksi voidaan sanoa että hän sentään ymmärsi sen että kaikkien pitää päästä osallisiksi silloin kun rahaa jaellaan ja silloin kun pitää tehdä leikkauksia niin kaikilla on oikeus päästä talkoisiin mukaan.

      • oltko hullu?

        Puolusteletko Jutan mokia? Eläkeleikkausta,olet tosi mölli!


      • KahdenKeikkaaHeittää

        Tässä yksi veikkaus:
        1.
        Naista ei saada ulos ministeriöstä ja tuet Kreikkaan sun muualle taas alkavat, kaiken maailman eu-sopimukset, joihin suomi vedetään kirjoitetaan alle. Miljoona maahanmuuttaja ja nato, käteinen taitaa pelata nyt näillä nimillä koko kokoomuspotin yhdellä kertaa.
        2.
        Toinen pj;n vaihto mukamas kokoomuksessa, sitä ei tule tapahtumaan, kun kätsyllä ei olekaan työtä. Älkää vaan kuvitelko, että ukkelia puolueen taholta pihalle joku kehtaisi panna.

        "Petoskierros" se tulee jatkumaan olipa vaalit tai vaihtuipa johtaja, mikään ei muutu.


      • Väärin meni

        Miten niin "kaikkien"? Eihän esimerkiksi hyödyttömiä yritystukia tai hyödyttömiä tasa-arvon keskustelukerhoja leikattu.


    • Oikeus talkoisiin

      Kaikilla meillä on oikeus päästä mukaan talkoisiin. Myös eläkkeitä ja lapsilisiä pitää voida leikata.

    • Uudet vaalit

      Uudet ennenaikaiset eduskuntavaalit ovat mitä todennäköisemmin edessä tänä kesänä. Kokoomus ja keskusta ovat vahvoilla gallupeissa ja sdp vielä sekoilee laittamalla populistin puheenjohtajaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe