Maaherrankadun Mäkissä tapahtunutta eilen

satunnainenmatkailij

Harvemmin olen törmännyt mäkkärissä häirikköön, (häiriköksi luokittelin vasta noiden inhottavien sanavalintojen jälkeen), mutta Maaherrankadun mäkkärissä sekin on näköjään mahdollista, n. 60 -70 vuotias setä tuli samaan pöytään kun aloittelin kanahampurilaisaterian syömistä, kertoi olleensa ilman viinaa 4 vuotta!!
ja uskossa ja heti perään, että oonko menossa Moisioon, ja haluanko turpaan. sanoin että ei nyt ihan välttämättä, näytti nimensä (sukunimi alko P:llä) kolikkopussin kyljestä ja pussi oli pulloillaan kolikoita, joten tuskin oli ruoan puutteessa vaikka pointiksi ymmärsin että nimenomaan olisi ruoka-apua tarvinnut.

Haihtui lopulta Maaherrankadun liikenteen sekaan, tuli vain mieleen että aika vaarallista olla tuollaisen herran vapaana vilkkaan liikenteen seassa.

Onko ko. henkilöstä muilla ikäviä kokemuksia ..?

7

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moiskan Maija

      Häh? Tunnisti sinut Moiskan potilaaksi kun on itsekin. Haki vain vertaisseuraa ja torjuit heti. On siinä kaveri hyi hitto....

    • dirli

      Nykyinen säästölinja takaa sen että hullut pyörivät kaupungilla tavallisen kansan seassa. Sitten kun jotain todella ikävää tapahtuu voivotellaan ja levitellään käsiä. Päättäjillä ei ole mitään vastuuta päätöstensä seurauksista.
      Helteet vielä lisäävät mielenterveyspotilaiden sekavuutta. Kenelläkään ei ole mitään keinoa hoitaa tätä ongelmaa joka tulee vain lisääntymään kun Moisio lopetetaan ja loputkin hullut laitetaan ns. avohoitoon mikä tarkoittaa että kukaan ei valvo.
      Ole onnellinen että pääsit noin vähällä. Muutama vuosi sitten eräs pääsi hengestään Helsingin metrossa kun syyntakeeton hullu löi takaapäin kirveellä pään halki. Varovainen pitää yrittää olla vaikka se ei aina autakaan.

      • rajatila

        Määrittele hullu. Ja määrittele myös se, miten on tavallinen ihminen tunnistettavissa. Ai, niinkö että kun ei ole hullu. Jos hullu määritettäisiin sen perusteella, että osaako hoitaa hommat ilman noloja tai ikäviä seurauksia, katastrofaalisista puhumattakaan, niin aika monta 'hullua' päivittäin täällä ihmisten ilmoilla kyllä viuhtoo menemään, ikäväksesi.
        Missä on sivistynyt suhtautuminen ja käytös? Se on siellä, missä nämä kommentoijat liikkuvat. Enpä luule.
        Tiedetään se, että hullu on yleisnimitys... niin on homokin. Ja jos keksin tai muistan, on niitä muitakin. Minun kohdalle on sattunut hullunhauskoja tilanteita ja henkilöitä, jolloin olen todennut että ei tuokaan niitä terveimpiä oo, vaikka vuorenvarmasti luulee olevansa. Ja Moisiossa ei olla oltu, ei muissakaan laitoksissa. Tiesittekö, että vankiloissa on myös mielenterveysongelmaisia? Heistäkään ei päälle päin näe, kadulla vastaantullessa, että kyllä on 'jotain' tullut tehtyä.
        Syrjintäperusteita löytyy aina. Eikä varmasti touhut kovinkaan viisaita ole, kun moni tuollainen juntti yhdessä lyö viisaat päät yhteen. Näyttää siltä, ettei touhut menekään viisaampaan suuntaan. Jatkakaa ihmeessä 'hullujen' varomista ja kytätkää muutenkin kaikkia ja kaikkea,mikä on itseänne hullumpaa ja tyhmempää. Kun nuo psykiatritkaan eivät kaikkiin ulotu tai kaikille ei ole annettu syntyessä kaikkea älyä sinne päähän, niin onhan ne huonot ihmiset, joita syyttää. Älyn puute näkyy siinä, että perustavanlaatuinen sopiva ja sivistynyt asennekin on jäänyt jostain syystä hankkimatta ja saamatta.
        On joillekin ongelma. Onneksi en itse kärsi tuolla tavalla suurentuneista ongelmista.


    • tinder2

      Olet siis törmännyt Pukkilan Mattiin, Mikkelin paikalliseen rikkaaseen eläkeläiseen kuka kerjää ihmisiltä rahaa ja ahdistelee ympäri Mikkelin keskustaa, Matilla on peliongelma ja ihmisiltä kerjäämänsä rahat se pelaa suoraan pelikoneisiin. Sillä on edunvalvoja ja se on saanut ison perinnön ei sillä ole rahasta puutetta ainakaan omasta puolesta, sairas ukko mikä sairas. psyykkisesti sairas, lienee joskus ollut moision sairaalassakin useasti. kannattaa pysyä kaukana noista hulluista.

    • syökää kanaa

      Oisit syönyt vaikka Big macin El maco maustepussilla, niin ei olisi tullut!

    • satunnainen_matkaili

      Olis hyvä jos olisi järjestyksenvalvojia, meinasi lähteä vielä perään mutta sain eksytettyä raatihuoneen kulmalla

    • tuttu tapaus

      Mulle se tuli aikoinaan pummimaan useaan otteeseen tupakkaa. Silloin hoki ties kuinka monta kertaa olleensa 40v ilman viinaa (ihan niinkuin se ketään kiinnostaisi). Kieltäydyin antamasta tupakkaa niin hän alkoi huutamaan. "Anna tupakka, ees yks, mä maksan takasin, hyvänen aika anna nyt perkele tupakka" En antanut... Kerrankin hän pummasi kaikilta Akselin liukuovien ohi käveleviltä ihmisiltä tupakkaa. Yleensä pummaa rahaa kahviin ja pullaan. Menee kuitenkin rahat saatuaan pelaamaan ne pelikoneeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe