Vihapuheet tulee kalliiksi!

Suuta pienemmälle!

Tääläkin on monia Soiniin ja muihinkin perussuomalaisiin kohdistuvia pilkka -ja valhepuheita joiden jäljittäminen on pikkujuttu ja se vaatii vain tutkintapyynnön poliisille, jonka kuka tahansa kansalainen voi tehdä ja poliisilla on silloin velvollisuus asia tutkia.
Poliisi siis suorittaa asiassa esitutkinnan ja jos aineksia löytyy, niin homma todennäköisesti etenee myös tuomioihin asti automaattisesti.

Suunsoitto voi tulla äärimmäisen kalliiksi vaikka kuvitteleekin kirjoittavansa anonyyminä.
Tämä tuomio on hyvä osoitus siitä, että paljon puhuttu palstojen mielettömäksi mennyt haukkuminen ja älämölö halutaan kuriin, koska ei tuollainen kielenkäyttö ole sivistyneen maan ja sen kansalaisten kannalta hyväksyttävää.

Tääläkin on monta tuttua nimimerkkiä, jonka olisi syytä putsata tyyliään varsinkin jos ei ole lompsa kovassa iskussa. Nielkää katkeruutenne, sillä Soini ja perussuomalaisten aikaansaama jytkyhän teidät katkeroitti, mutta olisiko aika miehistyä ja ottaa lusikkaa kauniisti käteen, sillä mitään ette voi.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/71378-varoitus-kirjoitteli-netissa-torkeita-lasku-90-000-eu

Ps. vinkkinä vaan, että älkää tehkö poliisille rikosilmoitusta vaan tutkintapyyntö, niin asia etenee tai ei etene ja ette sido itseänne asiaan mitenkään.

Jos taas teette rikosilmoituksen, niin silloin te lyötte myös itsenne peliin ja teidän pitäisi olla täysin varma tuomion lankeamisesta tai häviätte oikeudenkäyntikulut, koska rikosilmoituksessa asia etenee heti käräjäoikeuteen toisin kuin tutkintapyynnössä ainoastaan poliisin tekemään esitutkintaan ja se siitä mahdollisesti eteenpäin jatkaa ilman teitä poliisin viemänä.

37

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raja on jo!

      Heh, yritäkö pelotella? Poliitikkojen osalta tuo on jo montakertaa ollut jopa korkeimmassa, poliitikon pitää kestää jyrkkääkin arvostelua! SEn sijaan niinkuin tuossakin jutussa, virkamiehet ja tavallisetkin ihmiset ja yrittäjät on suojattu lain edessä nettihalveeraamiselta. Muista tämä kun seuraavan kerran haluttaa nimeltä moittia jotakin työtätekevää.

      • raja on tässä

        Arvostelun ulkopuolella eivät kuitenkaan ole komut viherpunikit koska
        anarkistit eivät ole työtätekeviä

        marxilaisuus ei pysty määrittelemään hyödyllistä työtä
        koska on itse myyräntyötä


      • Tuli vaan mieleen...

        Muuten koskeeko laki myös Jussi Parviaista? Vain katsotaanko se jätkä syyntakeettomaksi?


      • Kaikilla oikeudet

        >Heh, yritäkö pelotella? Poliitikkojen osalta tuo on jo montakertaa ollut jopa korkeimmassa, poliitikon pitää kestää jyrkkääkin arvostelua!

        Joo, kyllä raivotastakin arvostelua, mutta kun mennään henklökohtaisuuksiin ja valehtelemiseen, niin tottakai politiikolla on myös oikeus haastaa kunnianloukkauksesta suoraankin käräjille ja näin on omassa kaupungissanikin tapahtunut kaksi tapausta ja maksuun meni häpäisijöille ja kalliiksi tuli ja sitten oli yksi tapaus joka haukkui ja puhui paskaa monistakin politiikoista, niin porukalla keräsivät aineistoa eri keskustelupalstoilta ja facebookista jne. sekä veivät koko paskakasan poliisille ja tekivät yhdessä tutkintapyynnön ja käry kävi. Kannattaa siis taloudellisessakin mielessä esiintyä sivistyneesti.


    • hyvä Ulrich

      Onko totta että Ulrich on tekemässä pyyntöä meidän ja Soinin
      puolesta sankkireikäilijöitä vastaan?

    • Niin taitaa
    • taistelu jatkuu

      Minua maahanmuuttajana ei kyllä mikään Jytky katkeroittanut, vaan persujen jo vuosikymmenen jatkunut rasistinen vihanlietsonta jonka ansiosta elämäni Suomessa on muuttunut silkaksi helvetiksi.

      Jos Soinin uusnatsipuolueen viharikosten kritisoimisen vuoksi pitää vielä mennä mielipidevankina lusimaankin, tai teloitetaan Yrjönkadun Soinipaptsin parvekkeen edessä varoitukseksi eliitin sortovaltaa vastustaville, niin olen siihen aina valmis. Aina valmis taisteluun peruspahuutta vastaan. Aina ja ikuisesti.

      Soinilainen sortopolitiikka pienituloisia, naisia, eläkeläisiä, karjalaisia, maahanmuuttajia, homoja, muslimeja, vammaisia, sairaita, saamelaisia, sotaveteraaneja, romaneja, työttömiä, ruotsinsuomalaisia, pakolaisia, liberaaleja, korkeakoulutettuja, pätkätyöläisiä, opiskelijoita, ateisteja, tummaihoisia, köyhiä, maltillisia, vastuuntuntoisia ym. suomalaisia vastaa ei voita koskaan. Pahuus ei voita koskaan!

      Turha siis uhkailla, taistelu jatkuu kunnes hyvyyden voitto koittaa ja persupahuus vihdoin väistyy.

    • Yle sylttytehdas

      Yle rotutohtoreineen on itse vihapuhekone

      Sen puuhat pitäisi panna kuriin
      mutta se vain elää verorahoilla

      • <<<<<<<

        Aloittajalle, persut häiriköivät jatkuvasti muiden puolueiden palstoilla, mutta
        esität ettei Soinia ja persuja saa kritisoida. Katsotko ettei muilla puolueilla
        ole samanlaista oikeusturvaa kuin persuilla?
        Osaatko kertoa mikä yhdestä puolueesta tekee noin ylivertaisen?


      • Ei saa!
        <<<<<<< kirjoitti:

        Aloittajalle, persut häiriköivät jatkuvasti muiden puolueiden palstoilla, mutta
        esität ettei Soinia ja persuja saa kritisoida. Katsotko ettei muilla puolueilla
        ole samanlaista oikeusturvaa kuin persuilla?
        Osaatko kertoa mikä yhdestä puolueesta tekee noin ylivertaisen?

        Vain persupuolueen palstalla on valvoja joka valvoo, että persuja ei loukata. Bannia tulee herkästi ja jätkä uhkailee ja varoittelee pienimmästäkin syystä.


      • Asiallisuus valttia
        Ei saa! kirjoitti:

        Vain persupuolueen palstalla on valvoja joka valvoo, että persuja ei loukata. Bannia tulee herkästi ja jätkä uhkailee ja varoittelee pienimmästäkin syystä.

        Missähän palstalla sinä sitten olet seikkaillut, aika sikailua saatte täällä näköjään pitää.


      • Isä Timon kultti
        Asiallisuus valttia kirjoitti:

        Missähän palstalla sinä sitten olet seikkaillut, aika sikailua saatte täällä näköjään pitää.

        Kaikki asiallinen kritiikki ja keskustelu esim. puoluetta koskevista päivänpolttavista uutisista on perussuomalaisten mukaan sikailua. Mitään kritiikkiä ei kestetä lainkaan ja samaan aikaan puolue sallii toimijoilleen minkälaisen rötöstelyn hyvänsä. Tällainen toimintatapa ei ole tuttu politiikasta vaan uskonnollisista kulteista.


      • paras kaikille
        <<<<<<< kirjoitti:

        Aloittajalle, persut häiriköivät jatkuvasti muiden puolueiden palstoilla, mutta
        esität ettei Soinia ja persuja saa kritisoida. Katsotko ettei muilla puolueilla
        ole samanlaista oikeusturvaa kuin persuilla?
        Osaatko kertoa mikä yhdestä puolueesta tekee noin ylivertaisen?

        "Aloittajalle, persut häiriköivät jatkuvasti muiden puolueiden palstoilla, mutta
        esität ettei Soinia ja persuja saa kritisoida. Katsotko ettei muilla puolueilla
        ole samanlaista oikeusturvaa kuin persuilla?
        Osaatko kertoa mikä yhdestä puolueesta tekee noin ylivertaisen?"

        En ole aloittaja, mutta kyllä tietenkin laki on sama kaikille oli sitten persu tai jotain muuta.

        Tästä palstasta ainakin voi sanoa missä eniten olen pyörinyt, niin kyllä täälä perussuomalaiset esiintyvät huomattavasti sivistyneemmin kuin muut ja varsinaista älämölöä eivät harrasta juuri ollenkaan.
        Toki nyt palsta on paljon sivistynyt, kun luotsi alkoi toimimaan ja se on hieno asia.


    • persufasismia

      Kun persuilta loppuu argumentit ja muut eväät - eli heti kättelyssä - alkaa uhkailu ja sensurointi. Jos nimität tällaista politiikkaa fasismiksi uhkaillaan käräjillä ja väkivallalla. Jos osoitat tällaisen uhkailun fasistiseksi alkaa sensurointi. Persut eivät vaan kerta kaikkiaan pärjää politiikassa tai muussakaan elämässään yhteisiä sääntöjä noudattamalla.

    • peiliin katsottava

      "Poliisi siis suorittaa asiassa esitutkinnan ja jos aineksia löytyy, niin homma todennäköisesti etenee myös tuomioihin asti automaattisesti."

      Kuten tiedämme syytekynnys on paljon korkeampi jos kohteena on julkkis. Ja vieläkin korkeampi jos julkkis sattuu olemaan poliitikko.

      Soini ja Perussuomalaiset eivät ole kunnostautuneet pitämään panettelu- ja kiusaamismölyt vatsassaan, joten enpä usko että syytteitä nostetaan.

      Ehkä puolueessa kannattaisi hiukan miettiä mille tasolle räksytys ja nuivuus viedään. Siihen suuntaan on jo rapsahtanut aika paljon tuomoita ja varoituksia.

      Eikä puolueensisäinenkään kurinpitovaliokunta ole ihan toimettomana saanut olla.

    • Pekka walden

      Siinä voi pahimmassa tapauksessa joutua oikeuteen ja saada muutaman satasen sakot. IHAN KAMALAA!

      • totuus Suomesta

        Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada korkeintaan muutaman satasen sakot. Eli jos yrität järjestää esim. kaikki Suomen kaksi kappaletta unga-bunga-maalaista hautaan solvaamalla ja panettelemalla heidän alkuperäänsä ja siten kiihottamalla suuria väkijoukkoja heidän kimppuunsa täysin valheellisin perustein voit saada korkeintaan muutaman satasen sakot Suomen oikeusjärjestelmältä.

        Sen sijaan jos nämä unga-bungalaiset vastaavat sinulle samassa mitassa, jopa suoraan omia sanojasi siteeraten, tulkitsee Suomen "oikeuslaitos" asian kunnianloukkaukseksi ja tuomio voi hyvinkin olla vaikka tuo aloituksessa mainittu 100 tuhatta euroa, eli miljoona mummonmarkkaa.

        Eli yhteenvetona, Suomalaisessa demokratiassa, Suomalaisessa oikeusjärjestelmässä jopa lapsen raiskaamista ja murhaamista suurempi rikos on käyttää rasistiin hänen omia keinojaan. Siihen syyllistyvän koko elämä voidaan Suomen korruptoituneen ja läpirasistisen poliisin ja oikeuslaitoksen avulla tuhota, samaan aikaan kun oikeusjärjestelmä useimmiten katsoo täysin läpi sormiensa rasistien jopa sanasta sanaan vastaavia tekoja.

        Kaiken huippuna Soinin uusnatsilaumat uskottelevat itselleen Suomen olevan joku maahanmuuttajien turvasatama jossa rasisteja vainotaan ja uhrejaan hyysätään. Tosiasiassa Suomi on 30-luvulta lähtien ollut heikoimmassa asemassa oleville vähemmistöille maanpäällinen helvetti. Ja tämän todellisuuden luomiseen osallistuu ennen kaikkea persujen suvaitsevaistoksi kutsuma väestönosa, eli keskiluokkainen valkoinen, itseään liberaalina ja maltillisena pitävä Suomen kansan enemmistö.


      • totuus Suomesta kirjoitti:

        Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada korkeintaan muutaman satasen sakot. Eli jos yrität järjestää esim. kaikki Suomen kaksi kappaletta unga-bunga-maalaista hautaan solvaamalla ja panettelemalla heidän alkuperäänsä ja siten kiihottamalla suuria väkijoukkoja heidän kimppuunsa täysin valheellisin perustein voit saada korkeintaan muutaman satasen sakot Suomen oikeusjärjestelmältä.

        Sen sijaan jos nämä unga-bungalaiset vastaavat sinulle samassa mitassa, jopa suoraan omia sanojasi siteeraten, tulkitsee Suomen "oikeuslaitos" asian kunnianloukkaukseksi ja tuomio voi hyvinkin olla vaikka tuo aloituksessa mainittu 100 tuhatta euroa, eli miljoona mummonmarkkaa.

        Eli yhteenvetona, Suomalaisessa demokratiassa, Suomalaisessa oikeusjärjestelmässä jopa lapsen raiskaamista ja murhaamista suurempi rikos on käyttää rasistiin hänen omia keinojaan. Siihen syyllistyvän koko elämä voidaan Suomen korruptoituneen ja läpirasistisen poliisin ja oikeuslaitoksen avulla tuhota, samaan aikaan kun oikeusjärjestelmä useimmiten katsoo täysin läpi sormiensa rasistien jopa sanasta sanaan vastaavia tekoja.

        Kaiken huippuna Soinin uusnatsilaumat uskottelevat itselleen Suomen olevan joku maahanmuuttajien turvasatama jossa rasisteja vainotaan ja uhrejaan hyysätään. Tosiasiassa Suomi on 30-luvulta lähtien ollut heikoimmassa asemassa oleville vähemmistöille maanpäällinen helvetti. Ja tämän todellisuuden luomiseen osallistuu ennen kaikkea persujen suvaitsevaistoksi kutsuma väestönosa, eli keskiluokkainen valkoinen, itseään liberaalina ja maltillisena pitävä Suomen kansan enemmistö.

        "totuus suomesta"!

        "Kaiken huippuna Soinin uusnatsilaumat uskottelevat itselleen Suomen olevan joku maahanmuuttajien turvasatama jossa rasisteja vainotaan ja uhrejaan hyysätään. Tosiasiassa Suomi on 30-luvulta lähtien ollut heikoimmassa asemassa oleville vähemmistöille maanpäällinen helvetti"

        Älähän hyvä nimimerkki puhu sontaa. Meehän katsomaan, miten Lieksan mustat Somaliperheet jaksavat.
        Toisekseen jos täällä on "maanpäällinen helvetti" niin miksi sitten tulevat tänne!


      • vastaus kysymykseesi
        marttiluukas kirjoitti:

        "totuus suomesta"!

        "Kaiken huippuna Soinin uusnatsilaumat uskottelevat itselleen Suomen olevan joku maahanmuuttajien turvasatama jossa rasisteja vainotaan ja uhrejaan hyysätään. Tosiasiassa Suomi on 30-luvulta lähtien ollut heikoimmassa asemassa oleville vähemmistöille maanpäällinen helvetti"

        Älähän hyvä nimimerkki puhu sontaa. Meehän katsomaan, miten Lieksan mustat Somaliperheet jaksavat.
        Toisekseen jos täällä on "maanpäällinen helvetti" niin miksi sitten tulevat tänne!

        Minä en tiedä miksi muut tänne tulevat, mutta minulta itseltäni suostumusta ei kysytty. Samasta syystä ei kiinnosta mennä katsomaan Lieksalaisten somaliperheiden jaksamista kun tiedän omasta kokemuksestani mitä Suomessa asuminen on ja on ollut jo kauan ennen kuin mitään Somalian sisällissotaa edes oli.


      • TotuusEsiinVaihteeks
        totuus Suomesta kirjoitti:

        Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada korkeintaan muutaman satasen sakot. Eli jos yrität järjestää esim. kaikki Suomen kaksi kappaletta unga-bunga-maalaista hautaan solvaamalla ja panettelemalla heidän alkuperäänsä ja siten kiihottamalla suuria väkijoukkoja heidän kimppuunsa täysin valheellisin perustein voit saada korkeintaan muutaman satasen sakot Suomen oikeusjärjestelmältä.

        Sen sijaan jos nämä unga-bungalaiset vastaavat sinulle samassa mitassa, jopa suoraan omia sanojasi siteeraten, tulkitsee Suomen "oikeuslaitos" asian kunnianloukkaukseksi ja tuomio voi hyvinkin olla vaikka tuo aloituksessa mainittu 100 tuhatta euroa, eli miljoona mummonmarkkaa.

        Eli yhteenvetona, Suomalaisessa demokratiassa, Suomalaisessa oikeusjärjestelmässä jopa lapsen raiskaamista ja murhaamista suurempi rikos on käyttää rasistiin hänen omia keinojaan. Siihen syyllistyvän koko elämä voidaan Suomen korruptoituneen ja läpirasistisen poliisin ja oikeuslaitoksen avulla tuhota, samaan aikaan kun oikeusjärjestelmä useimmiten katsoo täysin läpi sormiensa rasistien jopa sanasta sanaan vastaavia tekoja.

        Kaiken huippuna Soinin uusnatsilaumat uskottelevat itselleen Suomen olevan joku maahanmuuttajien turvasatama jossa rasisteja vainotaan ja uhrejaan hyysätään. Tosiasiassa Suomi on 30-luvulta lähtien ollut heikoimmassa asemassa oleville vähemmistöille maanpäällinen helvetti. Ja tämän todellisuuden luomiseen osallistuu ennen kaikkea persujen suvaitsevaistoksi kutsuma väestönosa, eli keskiluokkainen valkoinen, itseään liberaalina ja maltillisena pitävä Suomen kansan enemmistö.

        Tavalliset rasistisuomalaiset (suurin osa väestöstä) ja muut eurooppalaiset haluaisivat vain elää rauhassa omiensa kanssa, mutta valitettavasti heitä inhoavat ihmiset yrittävät usein päästä niin lähelle heitä kuin mahdollista. Se on sama kuin ahmisi kaksin käsin täytekakkua ja kertoisi miten paskalta se maistuu. . Ei-valkoisten kansojen rasismi suomalaisia ja muita eurooppaalaisia kansoja kohtaan, silloin kun sitä esiintyy meidän kannaltamme merkityksellisellä tasolla, on sen sijaan hyökkäysrasismia, joka tähtää valloittamiseen.

        Elokuvissa valkoiset jahtaavat ihonvärejä hakaristi otsassa. Todellisuuden rasismissa valkoiset ovat tavallisesti uhreina.

        Yhdysvalloissa mustat rikolliset valitsevat valkoisen uhrin 40% tapauksista. Valkoiset rikolliset valitsevat mustan uhrin 3% ajasta. Köyhyys ja valkoisten uhrien paksumpi lompakko ei selitä tätä eroa, koska tilastot ovat erityisen hurjia seksuaalirikosten osalta ja väkivaltarikostenkin osalta.
        Samanlaisia ja pahempia tilastoja on tarjota vaikka kuinka monen muun maan osalta. Jos vähemmistöt uskaltavat käydä kantaväestön kimppuun 38 kertaa useammin kuin päinvastoin, tämä saattaa kyseenalaiseksi kulttuurimarxistisen oletuksen, jonka mukaan "enemmistöä ei voi sortaa". Nelson Mandelakin taisteli pientä valkoista vähemmistöä vastaan varsin kauan ja häntä pidetään sankarina.

        Ainut tapa yrittää silotella näitä tilastoja on väittää näitä valkoisiin kohdistuvia rikoksia vaikka rakkausrikoksiksi ja yrittää jotenkin subjektiivisesti perustella, että valkoiset tekevät enemmän viharikoksia, mikä on pelkkää ihmisten ajatuksilla spekuloimista ja rikoksen lopputuloksen kannalta täysin merkityksetöntä. Tilastokikkailun kautta tämäkin on tietysti mahdollista lätkäisemällä joku ylimääräinen pirunleima niihin suhteellisen harvoihin rikoksiin, joissa ei-valkoinen on uhrina ja valkoinen tekijänä.

        Se on myös erittäin epäloogista, koska jos meillä on kaksi ihmistä, joista toinen on syyllistynyt rikokseen X ja toinen ei ole syyllistynyt mihinkään koskaan, niin on epäloogista olettaa, että rikoshistoriaa omaamaton henkilö olisi syyllistynyt rikokseen Z. Eli jos ei-valkoiset tai ns. vähemmistöt (jotka ovat vähemmistöjä oikeasti vain Suomen rajojen sisällä vapaasta tahdosta asuessaan) tekevät paljon enemmän oikeita rikoksia, heillä on myös paljon pienempi kynnys ns. vihapuheeseen, epäkohteliaisuuteen ja muuhun epätoivottavaan käytökseen, joka ei välttämättä täytä rikoksen tuntomerkkejä.

        Joidenkin mielestä on jotenkin jaloa valehdella ja kertoa asian olevan päinvastoin ja jotenkin vulgaaria ja ilkeää kertoa korukielellä miten asia oikeasti on. He vastustavat vapaata tiedonvälitystä ja haluavat saattaa ihmiset vaikeuksiin levittämällä väärää tietoa yleisön keskuuteen. On parempi hyväksyä tosiasiat, koska vain sitten ongelmaa voidaan ruveta ratkomaan yhteistoimin. Vaihtoehtona on antaa ongelman jatkua ja paisua sukupolvesta toiseen ja hyväksyä kaikki siitä koituvat uhrit ja vahingot pakollisena sivullisvahinkona, mikä tämän uskonnon kannattamisesta tulee.

        "Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada korkeintaan muutaman satasen sakot. Eli jos yrität järjestää esim. kaikki Suomen kaksi kappaletta unga-bunga-maalaista hautaan solvaamalla ja panettelemalla heidän alkuperäänsä ja siten kiihottamalla suuria väkijoukkoja heidän kimppuunsa täysin valheellisin perustein voit saada korkeintaan muutaman satasen sakot Suomen oikeusjärjestelmältä.

        Sen sijaan jos nämä unga-bungalaiset vastaavat sinulle samassa mitassa, jopa suoraan omia sanojasi siteeraten, tulkitsee Suomen "oikeuslaitos" asian kunnianloukkaukseksi ja tuomio voi hyvinkin olla vaikka tuo aloituksessa mainittu 100 tuhatta euroa, eli miljoona mummonmarkkaa. "

        Tämä vertaus on täysin epärehellinen, koska ns. kansanryhmää vastaan kiihottaminen ja kunnianloukkaus ovat aivan eri asioita. Kunnianloukkaus toimii ainakin periaatteessa aivan samalla tavalla kaikkiin suuntiin riippumatta syntyperistä tai mistään muusta. Jos vierasta kansaa edustava ihminen loukkaa suomalaisen kunniaa, on seuraus aivan sama, kuin jos suomalainen loukkaisi vierasta kansaa olevan edustajan kunniaa. Kyse on henkilöistä. Henkilöt ovat aivan eri tavalla haavoittuvaisia kuin kokonaiset kansat. Suomensuomalaisia on viisi miljoona maailmassa. Monia 'vähemmistöjä' on paljon enemmän.

        Rehellinen vertaus olisi verrata vieraan kansan kansaan kohdistuvaa epäimartelevaa kannanottoa ja suomensuomalaisuuteen kohdistuvaa epäimartelevaa kannanottoa ("kiihottaminen" on mahtipontista lakikieltä, joka ei tarkoita oikeastaan mitään tai voi tarkoittaa ihan mitä vain). Poliisin sivuilla lukee selvästi, Ruotsin esimerkkiä seuraten, että suomensuomalaiset eivät saa mitään suojelua vaan ainoastaan "vähemmistöön" kohdistuva epäimarteleva kannanotto voi poikia rangaistuksen. Eli se siitä "vähemmistöjen" maanpäällisestä helvetistä.


      • epärehellistä?
        TotuusEsiinVaihteeks kirjoitti:

        Tavalliset rasistisuomalaiset (suurin osa väestöstä) ja muut eurooppalaiset haluaisivat vain elää rauhassa omiensa kanssa, mutta valitettavasti heitä inhoavat ihmiset yrittävät usein päästä niin lähelle heitä kuin mahdollista. Se on sama kuin ahmisi kaksin käsin täytekakkua ja kertoisi miten paskalta se maistuu. . Ei-valkoisten kansojen rasismi suomalaisia ja muita eurooppaalaisia kansoja kohtaan, silloin kun sitä esiintyy meidän kannaltamme merkityksellisellä tasolla, on sen sijaan hyökkäysrasismia, joka tähtää valloittamiseen.

        Elokuvissa valkoiset jahtaavat ihonvärejä hakaristi otsassa. Todellisuuden rasismissa valkoiset ovat tavallisesti uhreina.

        Yhdysvalloissa mustat rikolliset valitsevat valkoisen uhrin 40% tapauksista. Valkoiset rikolliset valitsevat mustan uhrin 3% ajasta. Köyhyys ja valkoisten uhrien paksumpi lompakko ei selitä tätä eroa, koska tilastot ovat erityisen hurjia seksuaalirikosten osalta ja väkivaltarikostenkin osalta.
        Samanlaisia ja pahempia tilastoja on tarjota vaikka kuinka monen muun maan osalta. Jos vähemmistöt uskaltavat käydä kantaväestön kimppuun 38 kertaa useammin kuin päinvastoin, tämä saattaa kyseenalaiseksi kulttuurimarxistisen oletuksen, jonka mukaan "enemmistöä ei voi sortaa". Nelson Mandelakin taisteli pientä valkoista vähemmistöä vastaan varsin kauan ja häntä pidetään sankarina.

        Ainut tapa yrittää silotella näitä tilastoja on väittää näitä valkoisiin kohdistuvia rikoksia vaikka rakkausrikoksiksi ja yrittää jotenkin subjektiivisesti perustella, että valkoiset tekevät enemmän viharikoksia, mikä on pelkkää ihmisten ajatuksilla spekuloimista ja rikoksen lopputuloksen kannalta täysin merkityksetöntä. Tilastokikkailun kautta tämäkin on tietysti mahdollista lätkäisemällä joku ylimääräinen pirunleima niihin suhteellisen harvoihin rikoksiin, joissa ei-valkoinen on uhrina ja valkoinen tekijänä.

        Se on myös erittäin epäloogista, koska jos meillä on kaksi ihmistä, joista toinen on syyllistynyt rikokseen X ja toinen ei ole syyllistynyt mihinkään koskaan, niin on epäloogista olettaa, että rikoshistoriaa omaamaton henkilö olisi syyllistynyt rikokseen Z. Eli jos ei-valkoiset tai ns. vähemmistöt (jotka ovat vähemmistöjä oikeasti vain Suomen rajojen sisällä vapaasta tahdosta asuessaan) tekevät paljon enemmän oikeita rikoksia, heillä on myös paljon pienempi kynnys ns. vihapuheeseen, epäkohteliaisuuteen ja muuhun epätoivottavaan käytökseen, joka ei välttämättä täytä rikoksen tuntomerkkejä.

        Joidenkin mielestä on jotenkin jaloa valehdella ja kertoa asian olevan päinvastoin ja jotenkin vulgaaria ja ilkeää kertoa korukielellä miten asia oikeasti on. He vastustavat vapaata tiedonvälitystä ja haluavat saattaa ihmiset vaikeuksiin levittämällä väärää tietoa yleisön keskuuteen. On parempi hyväksyä tosiasiat, koska vain sitten ongelmaa voidaan ruveta ratkomaan yhteistoimin. Vaihtoehtona on antaa ongelman jatkua ja paisua sukupolvesta toiseen ja hyväksyä kaikki siitä koituvat uhrit ja vahingot pakollisena sivullisvahinkona, mikä tämän uskonnon kannattamisesta tulee.

        "Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada korkeintaan muutaman satasen sakot. Eli jos yrität järjestää esim. kaikki Suomen kaksi kappaletta unga-bunga-maalaista hautaan solvaamalla ja panettelemalla heidän alkuperäänsä ja siten kiihottamalla suuria väkijoukkoja heidän kimppuunsa täysin valheellisin perustein voit saada korkeintaan muutaman satasen sakot Suomen oikeusjärjestelmältä.

        Sen sijaan jos nämä unga-bungalaiset vastaavat sinulle samassa mitassa, jopa suoraan omia sanojasi siteeraten, tulkitsee Suomen "oikeuslaitos" asian kunnianloukkaukseksi ja tuomio voi hyvinkin olla vaikka tuo aloituksessa mainittu 100 tuhatta euroa, eli miljoona mummonmarkkaa. "

        Tämä vertaus on täysin epärehellinen, koska ns. kansanryhmää vastaan kiihottaminen ja kunnianloukkaus ovat aivan eri asioita. Kunnianloukkaus toimii ainakin periaatteessa aivan samalla tavalla kaikkiin suuntiin riippumatta syntyperistä tai mistään muusta. Jos vierasta kansaa edustava ihminen loukkaa suomalaisen kunniaa, on seuraus aivan sama, kuin jos suomalainen loukkaisi vierasta kansaa olevan edustajan kunniaa. Kyse on henkilöistä. Henkilöt ovat aivan eri tavalla haavoittuvaisia kuin kokonaiset kansat. Suomensuomalaisia on viisi miljoona maailmassa. Monia 'vähemmistöjä' on paljon enemmän.

        Rehellinen vertaus olisi verrata vieraan kansan kansaan kohdistuvaa epäimartelevaa kannanottoa ja suomensuomalaisuuteen kohdistuvaa epäimartelevaa kannanottoa ("kiihottaminen" on mahtipontista lakikieltä, joka ei tarkoita oikeastaan mitään tai voi tarkoittaa ihan mitä vain). Poliisin sivuilla lukee selvästi, Ruotsin esimerkkiä seuraten, että suomensuomalaiset eivät saa mitään suojelua vaan ainoastaan "vähemmistöön" kohdistuva epäimarteleva kannanotto voi poikia rangaistuksen. Eli se siitä "vähemmistöjen" maanpäällisestä helvetistä.

        "Tämä vertaus on täysin epärehellinen, koska ns. kansanryhmää vastaan kiihottaminen ja kunnianloukkaus ovat aivan eri asioita."

        Mikä siitä teki nimenomaan epärehellisen, siitä Suomalaisen oikeuskäytännön esittelystä? Oikeuskäytäntöhän on mikä on ja jokainen voi tarkistaa asian annetuista tuomioista. Kahteen otteeseen käytin edellä termiä oikeuskäytäntö. Laki siis antaa mahdollisuuden tuomita kiihottamisesta kansanryhmää huomattavasti ankarammin kuin kunnianloukkauksesta, mikä on luonnollista onhan jäjimmäisenä mainitun lain perimmäinen tarkoitus estää kansanmurhat.

        Siltikin vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan vähemmistöjen sekä oikeiston vastustajien kunnianloukkaustuomioissa käytetään rangaistusasteikon yläpäätä, toisin kuin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan annetuissa tuomioissa, joissa poikkeuksetta käytetään aina rangaistusasteikon alapäätä. Samoista sanoista toisille tuomitaan kymppien korvaukset, toisille jopa sadan tuhannen euron.

        Näin päästään nykyiseen oikeistofasismiin jossa rasistisesta vihaan kiihottamisesta saa hyvin harvoin tuomion, senkin vain symbolisena. Toisaalta tuomion saaneen rasistin arvostelusta hänen omaa repertuaariaan käyttämällä voi korruptoitunut oikeusjärjestelmä tuomita rasismin kohteen taloudelliseen tuhoon. Käytännössä samasta teosta alunperin vihanpidon aloittanut osapuoli päästetään kuin koira veräjästä ja alkuperäisen teon uhri pannaan kuriin vielä oikeistofasistisen järjestelmänkin toimesta yritettyään puolustautua.

        Lopputuloksena epätasa-arvosta Suomeenkin saadaan Yhdysvaltojen kaltaiset rotumellakat. Kun kansan yhtenäisyys on nakerrettu loppuun olemme sisällissodan partaalla. Venäjän on helppo napsia sisäiseen hajanaisuuteen vaipunut kansakunta. Ei ihme että Venäjän valtio rahoittaa, kouluttaa ja korruptoi parhaillaan Suomen oikeistoa, niin maltillista kuin äärimmästä.

        http://www.spiegel.de/international/europe/european-far-right-developing-closer-ties-with-moscow-a-963878.html

        Satasen sakot saanut kansankiihottaja, Tehtaankadun varrella asuva slaavilaisuuden tohtori Jussi Halla-aho ei ole suorittanut varusmiespalvelusta, panettelemiensa vähemmistöjen edustajille se sitä vastoin on kunnia-asia.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/maahanmuuttajien-maara-intissa-kasvaa/1859586


      • Jihad rules
        totuus Suomesta kirjoitti:

        Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan voi saada korkeintaan muutaman satasen sakot. Eli jos yrität järjestää esim. kaikki Suomen kaksi kappaletta unga-bunga-maalaista hautaan solvaamalla ja panettelemalla heidän alkuperäänsä ja siten kiihottamalla suuria väkijoukkoja heidän kimppuunsa täysin valheellisin perustein voit saada korkeintaan muutaman satasen sakot Suomen oikeusjärjestelmältä.

        Sen sijaan jos nämä unga-bungalaiset vastaavat sinulle samassa mitassa, jopa suoraan omia sanojasi siteeraten, tulkitsee Suomen "oikeuslaitos" asian kunnianloukkaukseksi ja tuomio voi hyvinkin olla vaikka tuo aloituksessa mainittu 100 tuhatta euroa, eli miljoona mummonmarkkaa.

        Eli yhteenvetona, Suomalaisessa demokratiassa, Suomalaisessa oikeusjärjestelmässä jopa lapsen raiskaamista ja murhaamista suurempi rikos on käyttää rasistiin hänen omia keinojaan. Siihen syyllistyvän koko elämä voidaan Suomen korruptoituneen ja läpirasistisen poliisin ja oikeuslaitoksen avulla tuhota, samaan aikaan kun oikeusjärjestelmä useimmiten katsoo täysin läpi sormiensa rasistien jopa sanasta sanaan vastaavia tekoja.

        Kaiken huippuna Soinin uusnatsilaumat uskottelevat itselleen Suomen olevan joku maahanmuuttajien turvasatama jossa rasisteja vainotaan ja uhrejaan hyysätään. Tosiasiassa Suomi on 30-luvulta lähtien ollut heikoimmassa asemassa oleville vähemmistöille maanpäällinen helvetti. Ja tämän todellisuuden luomiseen osallistuu ennen kaikkea persujen suvaitsevaistoksi kutsuma väestönosa, eli keskiluokkainen valkoinen, itseään liberaalina ja maltillisena pitävä Suomen kansan enemmistö.

        Sen takia tänne varmaan tulee islamilaisia pakolaisia niin paljon. Koska täällä on niin saatanan huonot oltavat. Ja täysin rasistinen sosiaalhuolto, jos olet valmis rahoittamaan tätä kotouttamista,niin maksa omistasi. Jos minä saisin päättää omista verorahoistani niin en antaisi euroakaan.


      • valtavat hyökylaumat
        Jihad rules kirjoitti:

        Sen takia tänne varmaan tulee islamilaisia pakolaisia niin paljon. Koska täällä on niin saatanan huonot oltavat. Ja täysin rasistinen sosiaalhuolto, jos olet valmis rahoittamaan tätä kotouttamista,niin maksa omistasi. Jos minä saisin päättää omista verorahoistani niin en antaisi euroakaan.

        Aivan valtavat määrät, joitain satoja vuosittain. Mutta se on on paljon esim. kaksikerrosbussissa, osa joutuu seisomaan käytävillä.

        Jos minä saisin päättää, niin persut lähetettäisiin sotatoimialueille pommitettavaksi koska siellä on persujen mukaan on mitä mainioimmat oltavat, ainoastaan Suomen valtion vastaanottotuki 85€/kk pommitusten keskellä asuvia lapsiperheitä tänne houkuttelee. Luonnollisesti jokaiselle sotatoimialueelle persulle maksettaisiin tuo sama 85€/kk ja hommattaisiin jostain piikkilanka-aitojen sisältä heille laitospaikka. Ei tarvitsisi kuunnella tuota narinaa enää kun olisi persuilla yhtä ruhtinaalliset oltavat kuin Suomeen tulevilla pakolaisilla.

        http://sakutimonen.com/2014/04/ne-suuret-tuet/


    • Näiden ps. pilkkaatekevien sivistystasoa ei voi kehua. Kyllähän pitää arvostella, mutta se on rajana pilkantekoon.
      Perussuomalaisissa on hyvin lukenutta väkeä ja ovat henkisesti tasapainossa.

      Myöskin Perussuomalaiset ovat valveutunutta väkeä. He ovat tajunneet jo vuosia esim. Kreikan tapauksessa, mihin sinne laitetut rahat siirtyvät. Tätä Kreikan tapausta on tekohenkitetty jo pitkään. sen tietävät lähes kaikki, jotka Kreikkaa pystyssä pitävät.

      Tämä Kreikan velkojen anteeksianto kostautuu myös suomelle. Siki Suomen hallitus lykkää rahaa Kreikan sijoittajien laariin ja se on sinulta poissa.

      Useimmat kirjoittajat ovat pettyneet hallituksen porukkaan, ja mukana pysyääkseen, he haukkuvat asiattomasti ps. puoluetta.

      Ei kukaan voi olla niin tyhmä ja yksinkertainen, että uskoo, jo vuosia takapakkia ottaneen Kreikan nousuun. Kreikan alasajo nostaa kovan porun Euroopan keskiössä. Kun muidenkin Euroopan velkamaiden kassa ei kilahda.

    • Nämä ovat vuodelta 2008 ja 2012. Miksi haette vanhoja juttuka ps. puolueiden rikkomuksista. Eikö vielä pahempi ole Jan Vapaavuoren varkaudet ja appanpitelyt alaikäisiä kohtaan.
      Toinen on pääministeri Alexander Stubin koulukiusaamiset. Näissä nähdään se, että näihin eivät ps. vastaiset voimat puutu, ne ikäänkuin hyväksytään hairahduksina.
      Toisaalta nämä kahden kokoomus nuorukaisen kohdalla on kyse väkivaltainen alistaminen heikompiaan kohtaan. Tosi raukkamaista.

      Toisaalta tuo Vihreiden naisten uhkaus, oli vaaleja varten tehty oivallus.

      Sitten lehti "hullumaailma" lukeuttu lähinnä ajanviitteelliseksi huumor lehdeksi, tehdään juttu tyhjästä ja kansa uskoo.

      Tässä on jusssi Halla-ahon kohdalla menossa toinen kierros ja syy siihen on haukuttavien ihmisten vähyys.

      Kohta vuorossa on Hakkarainen. hah hah!

      • ei onnistunut

        Väistit raukkamaisesti täysin asiallisen vasta-argumentin.

        Väitit aluksi että korkeastikoulutetut persut ovat henkisesti tasapainossa. Osoitettiin vain muutamalla esimerkillä, vaikka niin Halla-ahon kuin kaikkien muiden Suomen Sisun uusnatsien repertuaari on tosiasiassa ehtymätön, että kaikkein korkeimmin koulutetutkin perussuomalaiset huippupoliitikotkin vaikuttavat omien puheidensa ja kirjoitustensa perusteella lähinnä mielisairailta psykopaateilta.

        Sillä kuka tervejärkinen kirjoittelisi julkisesti raiskausfantasioitaan poliittista vastustajistaan, haaveilisi homojen päähän ampumisella tai ylistäisi arjalaisuuttaan samalla kun pohtii lehtihaastattelussa mielihalujaan "piiskata neekereitä"? Kirjoittaisitko sinä marttiluukas, voistiko koskaan itse kuvitella fantasioivasi vihreiden Rosa Meriläisen raiskaamisella? Ja vaikka se olisikin perverssein seksuaalifantasiasi, niin kirjoittaisitko siltikään edes ase ohimolla sairaita haaveitasi omalla nimelläsi kotisvuillesi?

        Sen sijaan että pohtisit saamasi vasta-argumentin luonnetta tai että keksisit osoittaa sen mahdollisia puutteita, ainoa mitä teet on kypsyyttä osoittamaton väistäminen. Väistät saamasi vasta-argumentin suoltamalla jotain täysin asiaan liittymätöntä kuten:

        - Vetoamalla lähteiden ikään. MItä ihmeen tekemistä sillä on itse asian kanssa vaikka nuo linkkien uutiset olisivat olleet keskiajalta? Muuttuuko niiden sisällön todistuarvo kenties ajassa ja paikassa?

        - Vetoamalla muiden puolueiden edustajien tekemisiin. Mitä ihmeen tekemistä muiden puolueiden edustajien tekemisillä on itse asian kanssa? Muuttuuko linkkien sisällön todistusarvo muiden puolueiden edustajien tekemisen myötä?

        - Vetoamalla johonkin itselleni käsittämättömään teoriaasi vaaliajan oivalluksesta. Mitä ihmeen tekemistä teoriallasi on itse asian kanssa, muuttuuko linkkien sisällön todistusarvo vaikka Halla-ahon tekstien esilletuominen juuri tuona ajankohtana olisikin ollut kaikkien perussuomalaisten vastustajien salaliitto?

        - Vetoamalla lähteen epäluotettavuuteen sivuuttaen siten sen tosiasian että lähteessä viitattiin Suomen suurimman ja arvostetuimman sanomalehden Helsingin Sanomien uutiseen jonka pohjalta suurin osa Suomen mediasta teki omat uutisensa aiheesta.

        - Röhönauramalla.

        Tällaistako on perussuomalaisten vaatima asiallinen keskustelu, ei kyetä kestämään omiin argumentteihin kohdistuvaa asialliallista kritiikkiä ja lyödään keskustelu läskiksi hölöttämällä kaikesta muusta paitsi itse asiasta. Tällaistako se peruspuolueen tekeminen on kaiken kaikkiaan, tärkeintä ei ole koskaan itse totuus vaan se miltä asiat saadaan näyttämään äänestäjien silmään?


      • sensuurikaan ei auta

        Erittäin noloa, poistatit vastauksen kun et kyennyt argumentoimaan sitä kumoon. Onko sensuuri ainoa argumentti jolla persut lähtevät tuleviin vaaleihin?

        19.8.2014 22:29 Nimimerkki "ei onnistunut":

        "Väistit raukkamaisesti täysin asiallisen vasta-argumentin.

        Väitit aluksi että korkeastikoulutetut persut ovat henkisesti tasapainossa. Osoitettiin vain muutamalla esimerkillä, vaikka niin Halla-ahon kuin kaikkien muiden Suomen Sisun uusnatsien repertuaari on tosiasiassa ehtymätön, että kaikkein korkeimmin koulutetutkin perussuomalaiset huippupoliitikotkin vaikuttavat omien puheidensa ja kirjoitustensa perusteella lähinnä mielisairailta psykopaateilta.

        Sillä kuka tervejärkinen kirjoittelisi julkisesti raiskausfantasioitaan poliittista vastustajistaan, haaveilisi homojen päähän ampumisella tai ylistäisi arjalaisuuttaan samalla kun pohtii lehtihaastattelussa mielihalujaan "piiskata ***********"? Kirjoittaisitko sinä marttiluukas, voistiko koskaan itse kuvitella fantasioivasi vihreiden Rosa Meriläisen raiskaamisella? Ja vaikka se olisikin perverssein seksuaalifantasiasi, niin kirjoittaisitko siltikään edes ase ohimolla sairaita haaveitasi omalla nimelläsi kotisvuillesi?

        Sen sijaan että pohtisit saamasi vasta-argumentin luonnetta tai että keksisit osoittaa sen mahdollisia puutteita, ainoa mitä teet on kypsyyttä osoittamaton väistäminen. Väistät saamasi vasta-argumentin suoltamalla jotain täysin asiaan liittymätöntä kuten:

        - Vetoamalla lähteiden ikään. MItä ihmeen tekemistä sillä on itse asian kanssa vaikka nuo linkkien uutiset olisivat olleet keskiajalta? Muuttuuko niiden sisällön todistuarvo kenties ajassa ja paikassa?

        - Vetoamalla muiden puolueiden edustajien tekemisiin. Mitä ihmeen tekemistä muiden puolueiden edustajien tekemisillä on itse asian kanssa? Muuttuuko linkkien sisällön todistusarvo muiden puolueiden edustajien tekemisen myötä?

        - Vetoamalla johonkin itselleni käsittämättömään teoriaasi vaaliajan oivalluksesta. Mitä ihmeen tekemistä teoriallasi on itse asian kanssa, muuttuuko linkkien sisällön todistusarvo vaikka Halla-ahon tekstien esilletuominen juuri tuona ajankohtana olisikin ollut kaikkien perussuomalaisten vastustajien salaliitto?

        - Vetoamalla lähteen epäluotettavuuteen sivuuttaen siten sen tosiasian että lähteessä viitattiin Suomen suurimman ja arvostetuimman sanomalehden Helsingin Sanomien uutiseen jonka pohjalta suurin osa Suomen mediasta teki omat uutisensa aiheesta.

        - Röhönauramalla.

        Tällaistako on perussuomalaisten vaatima asiallinen keskustelu, ei kyetä kestämään omiin argumentteihin kohdistuvaa asialliallista kritiikkiä ja lyödään keskustelu läskiksi hölöttämällä kaikesta muusta paitsi itse asiasta. Tällaistako se peruspuolueen tekeminen on kaiken kaikkiaan, tärkeintä ei ole koskaan itse totuus vaan se miltä asiat saadaan näyttämään äänestäjien silmään?"


    • Hävetkää
    • Olet pelle

      Älä apina sössötä.

    • kjhö

      Kannattaa muistaa toki että vain persuilla ja islamilaisilla on oikeus solvata muita.

    • fasismilla vaaleihin

      Tästä ketjusta on sensuroitu jo kymmenkunta täysin asiallista ja lain sallimaan vastausta. Kun aloituksessa vielä uhkaillaan persukriitikkoja käräjillä ellei asiallinen kritiikki muuten lopu, niin puolueen todellinen luonne kyllä käy äänestäjille selväksi.

      • Puolueen luonteesta en tiedä, mutta sinun luonteesi on käynyt selväksi.

        Palautin kaikki poistetut kirjoitukset ketjuun, voit ne täysin lailliset, joskin sääntöjen vastaiset kopsata vaikka itsellesi jatkoitkujasi varten, sillä linja tulee säilymään. Palsta on pysyttävä keskustelukunnossa, ja nuo älyttömyydet, vääristelyt ja tulkintasi eivät sitä tue.

        Nauti siis lukuhetkistäsi.


      • asia selvä
        ulrich kirjoitti:

        Puolueen luonteesta en tiedä, mutta sinun luonteesi on käynyt selväksi.

        Palautin kaikki poistetut kirjoitukset ketjuun, voit ne täysin lailliset, joskin sääntöjen vastaiset kopsata vaikka itsellesi jatkoitkujasi varten, sillä linja tulee säilymään. Palsta on pysyttävä keskustelukunnossa, ja nuo älyttömyydet, vääristelyt ja tulkintasi eivät sitä tue.

        Nauti siis lukuhetkistäsi.

        Myönsit juuri poistaneesi palstalta täysin asiallisia, Suomi24:n sääntöjen mukaisia sekä Suomen lain sallimia vastauksia. Se että ne sinun subjektiivisen näkemyksesi mukaan ovat "älyttömiä", "vääristelyjä" ja "tulkintoja" ei oikeuttanut sinua niitä alunperinkään poistamaan. Toisin kuin minä, rikoit siis itse sääntöjä - sinulle luotsin pestin myötä annettuja sääntöjä. Toivon totisesti että tunnustuksesi riittää ylläpidolle todisteeksi sopimattomuudestasi hoitamaan palstan valvontaa, eli sinun tapauksessasi sensurointia, enää jatkossa.


      • Raskasta on vihata
        asia selvä kirjoitti:

        Myönsit juuri poistaneesi palstalta täysin asiallisia, Suomi24:n sääntöjen mukaisia sekä Suomen lain sallimia vastauksia. Se että ne sinun subjektiivisen näkemyksesi mukaan ovat "älyttömiä", "vääristelyjä" ja "tulkintoja" ei oikeuttanut sinua niitä alunperinkään poistamaan. Toisin kuin minä, rikoit siis itse sääntöjä - sinulle luotsin pestin myötä annettuja sääntöjä. Toivon totisesti että tunnustuksesi riittää ylläpidolle todisteeksi sopimattomuudestasi hoitamaan palstan valvontaa, eli sinun tapauksessasi sensurointia, enää jatkossa.

        kaikkea, ja olla aina oikeassa. Palstan ainoa suoraselkäinen valittaja . . . kaikesta joka estää häiriköinnin ;)

        Et sitten tainnut lukea tuota ulrichin tekstiä, etkä niitä palautettuja ;) Sellaista se Soini-, persu-, ja luotsiraivo aiheuttaa ;)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe