Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mersun varaosat ?

pe53

Mistä MB 220 EC -93:n pakoputki tai anakin katalysaattori ja takavaimennin?Uusi pakoputkisto tulisi maksamaan>1500e,ei oikein kannata ostaa uutena vanhaan autoon.Miten varmistua ,että käytetty toimii ja pääsee päästötesteistä läpi ?Muuten on ihan soiva peli,mut putkiremppaa tarvitaan.

6

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mbman

      Mä olen käyttänyt autojani pakoputkihuolto Anttilalla Kotkassa, Motonetin takapönttö näkyi olevan vähän yli satasen ja katti mallista riippuen 200 - 400.-

    • t19u35ff

      Tuommonen berliiniläinen putiikki kun Topautoosat.fi näkyy myyvän kans satku parin korvilla mese pakoputkia

    • C mesen osat

      Just hiljakkoin oli netissä juttu kiinasta, jossa C-mersujen osien hinnat on
      aiheuttaneet närää. Sen muistan jutusta, että jos C-mersu koottaisiin
      varaosista hinta olisi 12-kertainen normaalisti ostettuun nähden - varmaan.

      Takavuosikymmeninä taisi Fiatissa olla halvimmat osat ja ainakin Saabissa
      varsin hintavat. Kyllähän autofirmat rahastaa varaosilla enemmän ja vähemmän
      ja sitten ostellaan tarvike osia ja korjaillaan itse jarruja ja muita iskareita.

    • Paavo Pesusieni

      Varaosat maksavat jotain, se riippuu siitä kuka ne tekee ja kuka myy. Originaalit ovat kalliita, mutta yhteensopivuus on taattu ja auton valmistajan nimi määrittää laatutason. Harakiriosat voivat olla hyviä tai huonoja, kannattaa muistaa että kasvavimpiä Kiinalaisia tuoteväärennösaloja on ajoneuvojen varaosat. Sitten täällä on asiantuntijoita joiden mielestä kaikki on liian kallista, pitäisi tuoda kotiin ja maksaa että suostuisi ottamaan vastaan.

    • mbman

      Erehdyin ostamaan Motonetistä koiranluut eemeliini. Halvat olivat ja laatukin osoittautui hintaa vastaavaksi. Nyt niillä on ajettu n. 10 000 km ja kolina on pahempi kuin edellisillä 100 000 km ajetuilla alkuperäisosilla. En enää taida asioida noissa romukaupoissa, tilaan saksasta alkuperäisosia. Vähän kalliimpia mutta työssä säästää moninkertaisesti.

    • Paavo Pesusieni

      Motonet tunnetaan myös mätänettinä, kannattaa muistaa ettei aina ole olemassa hyvää ja hirveän halpaa. Hyvä esimerkki on nuo pysäköintitutkien anturit ebayn kautta myydään kiinalaisia halpoja ja surkeita antureita jotka eivät kestä mitään toisaalta Boschin alkuperäiset espanjassa tehdyt anturit maksavat suomessa vähän yli 80 euroa kpl mutta käyttöikä on vuosia. Rempanhinta muodostuu kahdesta asiasta työstä ja varaosasta jos on työ jossa ei tarvita koodauksia niin silloin ratkaisevatekijä on ammattitaito jos ostaa halvinta kuraa niin parhaimmillaan verrattuna hyvään tarvikkeeseen niin työ tehdään moneen kertaan ja siitä tulee huomattavasti kalliimpi mitä laadukkaampi oli. Joskus laskettiin Hankookin ja Sunnyn renkaiden todellista hintaeroa, yllätys halpis Sunny oli Hankookin elinkaarella 2.5 kertaa kalliimpi kun samaan suoritukseen olisi pitäny ostaa 3-4 rengaskertaa. Oikein halpa äänenvaimennin on vaihdettu viikon käytön jälkeen parempaan kun sisuskalut tulivat ulos corollasta joten kannattaa uskoa että laatukin maksaa, samoin katissa venäjän poika ja eteläafrikkalaiset sopivat platinan hinnan keskenään sen jälkeen se miten hyvin platina on istutettu pinnalle suolassa sitäkään ei voi tehdä aivan halvalla kuten Opelilla aikoinaan oppivat tuhottuaan muutaman päivän aikana 10000 kpl 1.8 l bensakoneita tehtaalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe