A-studio: saavatko maahanmuuttajat parempia rattaita kuin Suomal

Johnny 88

http://areena.yle.fi/tv/2160086

Hyvä, että edes yksi poliitikko uskalsi nostaa tämän väittämän pöydälle. Onko teillä kenelläkään faktatietoa tästä, että sossu kohtelisi Suomalaisia rasistisesti antamalla mamuille enemmän tukia?

Onko keneltäkään ostanut mamu maksusitoomuksella mitään kallista? Netissä on juttuja, että olisi ostettu maksusitoomuksella 3000e telkkari, korjautettu auton sivupeili mikä maksoi 540e ja annettu autoon 3400e maksusitoomus. Itse epäilen näitä väittämiä.

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/235679-somalipoliitikko-lastenvaunukohusta-ihmisia-haukutaan-ja-kuvataan-nyt-julkisesti

Nyt mamut suuttuivat kun Suomalainen nosti asian esille. Naurettavaa tekstiä Husseinilta: ``Hussein on pettynyt siihen, että Kauma ei ole edes pahoitellut sanomisiaan, jolla on ollut ikäviä vaikutuksia monen maahanmuuttajataustaisen elämään`` No totta hitossa pitää nostaa asia pöydälle jos tollasia juttuja liikkuu, että mamut saavat enemmän tukia, näkeehän nyt sen ainakin, että heillä on todellakin hienommat rattaat kuin Suomalaisilla. Tämä asia olisi pitänyt nostaa jo 20v sitten esiin.

Mitenköhän olisi jos Somaliassa liikkuisi huhuja, että suomalaiset saisivat enemmän tukia kuin paikalliset? Voi olla, että Somalit eivät vain tyytyisi kyselemään Suomalaisten rattaista ja kuvaamaan niitä. Miten he edes kehtaavat suuttua siitä, että tämä rohkea nainen toi asian esiin?

Tämän naisen kanssa en olekkaan muissa jutuissa samaa mieltä, sillä hän kannattaa mm maahan muuttoa, sanoi vielä, että me tarvitaan heitä. Mihin me tarvitsemme heitä jos meillä kerran menee huonosti ja on 500 000 työtöntä ja tällä hetkellä vain mol.fi mukaan 25 000 vapaata työpaikkaa?

Juuri sen takia Suomalainen ei saa töitä kun firmat tietää, että tänne tuodaan pakolaisia kokoajan ja osa heistä menee töihin, ja heille voi maksaa huonompaa palkkaa. Jos täällä ei olisi mamuja, niin yrityksen olisi otettava pelkästään Suomalaisia töihin ja annettava se palkka minkä Suomalainen haluu. Mamut vie työpaikkoja ja polkee palkkoja alas.

166

1355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilaavat maamme

      Mikä oikeus ulkomaalaisilla on tulla tänne vaatimaan yhtään mitään?

      • Hyvät naapurisuhteet

        Talossamme asuu jokunen maahanmuuttaja. Olemme tekemisissä paljon kun he nyt ovat oppineet vaikeaa kieltämme. He ovat tarkkoja rahoistaan eivätkä he käytä rahaa tupakkaan ja viinaan. Osa on saanut töitä ja osaa ei huolita koska ovat muslimeja. Saman rahan he saavat kuin muutkin työttömät. Ovat vain säästeliäitä.
        Ei pidä sekoittaa maahanmuuttajia ja pakolaisia. Pakolaisilla on ollut pakko jättää maansa syystä tai toisesta. Maahanmuuttajat taas ovat tulleet työpaikan perässä useimmiten. Oletteko te iloisia jos maahamme tulee sota ja joudumme pakolaisiksi. Opettelemaan uuden kielen ja saisimme vain rasistisia haukkuja päivät pitkät. Ajatteleppa omalle kohdallesi. Ei pitäisi kirjoitella yhtään mitään näistä asioista jos ei tunne heitä henkilökohtaisesti. Menkää reilusti tutustumaan heidän koteihinsa ja kokoontumispaikkoihinsa. He ovat erittäin vierraanvaraisia ja sosiaalisia. Ei kannata kadehtia heidän elämäänsä se ei ole helppoa varsinkaan Suomalaisessa yhteisössä.


      • Naiset asialla

        Olen viimeisen 20 vuoden aikana joutunut toteamaan kymmeniä kertoja, että suomalaiset naiset ovat oman maan- ja kansanpettureita. Joka asiassa naiset asettavat vierasmaalaiset omien kansalaisten edelle.
        Olen itse mamusukua ja, kun en tuo suomalaisuuttani esiin, niin olen etuoikeutettu kaikkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että ohitan kaikkialla suomalaiset. Olen isäni puolelta italialainen ja äitini puolelta puoliksi ruotsalainen, mutta koen itseni suomalaiseksi, sillä olen asunut ikäni Suomessa.
        Mielenkiintoisinta on, että sänkykumppaneita on tarjolla yllin kyllin, jos suomalsisuuteni ei paljastu. Olen saanut Italiassa suomalsinaiselta turistimatkalla korvilleni keskellä tanssilattiaa vain sen vuoksi, että salasin tulleeni Suomesta enkä ollutkaan alkuperäinen italialainen. Suomalaisuuteni kuivatti naisen jalkovälin pikaisesti.
        Ei ihme, että maamme syntyvyys on lähes nollassa, kun kohta suomalaisnaisten lapset ovat järkenään mulatteja tai puolisuomalaisia, koska naisemme pitävät jalat ristissä oman maan miehille, mutta jakavat tavaraansa auliisti ulkomaalaille.
        Sosiaalitoimistossa suomalaismies ei saa mitään tai saa, kuten minäkin, poliisit niskansa, kun uskalsin sanoa totuuden sosiaalitoimiston harjoittamasta oman kansan syrjinnästä ja vieraitten suosinnasta. Totuuden sanominen on keksitty olevan rikollista ja rikoksen nimi on "vihapuhe", mistä saa kuulemma 2v vankeutta.
        Onneksi pääsin pakoon ja elän nyt turvallisesti ulkomailla.


      • Annetaan annetaan...

        Syyhän on meidän itsemme, kun leikimme koko maailman sosiaalitoimistoa. Todellinen syy ongelmiimme ovat naisemme, jotka ovat äänestäneet aivottomia akkoja päättämään asioistamme ja syrjimään oman maan kansalaisia.

        Demokratian kirous on siinä, että tyhmäkin ihminen saa äänestää.
        Meillä on naisenemmistö, mikä on johtanut vellihousumiesten takia siihen, että 90% viranhaltijoistamme on naisia ja muuallakin näyttää nykyisin olevan ensisijaisena vaatimuksena kaikkialla, että on V jalkojen välissä ja tyhjää korvien välissä.

        Itse olemme köyhyytemme ja kärsimyksemme ansainneet, koska emme ole uskoneet persuja. Nythän totuuden kertominen onki jo kielletty ja totuudesta on tehty rikos, nimikkeellä "vihapuhe"!
        Suomi elää diktatoorisen feministimafian tyrannian kurimuksessa ja katoaa kohta valtiona ja kansana olemasta


      • aina Uudet

        Pitää olla paremmat kuin tavallisella suomalaisella Hehän ovatkin etu kansalaisia jotka haluamme viihtyvän maassamme erinomaisesti


      • Annetaan annetaan... kirjoitti:

        Syyhän on meidän itsemme, kun leikimme koko maailman sosiaalitoimistoa. Todellinen syy ongelmiimme ovat naisemme, jotka ovat äänestäneet aivottomia akkoja päättämään asioistamme ja syrjimään oman maan kansalaisia.

        Demokratian kirous on siinä, että tyhmäkin ihminen saa äänestää.
        Meillä on naisenemmistö, mikä on johtanut vellihousumiesten takia siihen, että 90% viranhaltijoistamme on naisia ja muuallakin näyttää nykyisin olevan ensisijaisena vaatimuksena kaikkialla, että on V jalkojen välissä ja tyhjää korvien välissä.

        Itse olemme köyhyytemme ja kärsimyksemme ansainneet, koska emme ole uskoneet persuja. Nythän totuuden kertominen onki jo kielletty ja totuudesta on tehty rikos, nimikkeellä "vihapuhe"!
        Suomi elää diktatoorisen feministimafian tyrannian kurimuksessa ja katoaa kohta valtiona ja kansana olemasta

        Kyllä,me olemme valtioterrorin ikeessä.Hirvittävä tilanne,ja vasta nyt ymmärrämme menettäneemme vapautemme.


    • Johnny 88

      Tuolla Länsi-väylän linkissä, keskustelu osiossa joku oli kommentoinut näin:

      ``Auton rikkoutuneen peilin sai maahanmuuttaja uusia maksusitoomuksella, maksoi 540€.
      Toinen sai ostaa käytetyn auton myös sitoomuksella 3400€
      En urani 32v aikana ole yhdenkään kantasuomalaisen ostaneen autoliikkeestä mitään maksusitoomuksella, joten ei ne tuet ihan samat ole!``


      Se avauksessa mainitsemani väite siitä, että olisi ostettu 3000e telkkari maksusitoomuksella pyöri aikanaan ainakin Facebookissa, linkkiä siihen väittämään en löydä.

      http://www.vauva.fi/keskustelu/1416122/ketju/lapseni_mamukaveri_sai_soskusta_mopokortti_ja_mopo .

      Tuolla on tälläinen väite:

      ``lapseni mamu-kaveri sai soskusta mopokortti ja moporahat

      voi hitsi...lapseni mamu-taustainen kaveri todella sai soskusta mopokorttiin ja mopoon yli 3000e!!! kun taas oma yh-ystäväni ei saanut lapsensa silmälaseihinkaan yhtään avustusta, vaikka tulot todella onnettomat ja poika ei näe kunnolla.
      kannattaa käydä töissä pienehköllä palkalla ja maksaa veroja?!
      tuet kuulema tarveharkintaisia ja mamuille kuulema kuuluvat tällaiset "pienet" edut. itse tein kovasti töitä ja jouduin ottamaan jopa lainaa, että sain pojalleni mopokortin ja mopon=( ``

      En itse usko pätkääkään tuota, olen melko varma, että tuo oli provo. Veikkaan, että mamut eivät oikeasti saa isompia tukia , koska kukaan ei ole pystynyt todistamaan sitä ja jos asia olisi noin niin uskon, että jonkun mamun roskiksesta olisi kaivettu toimeentulotuki päätös missä asia kävisi ilmi. Mutta silti olisi hyvä tutkia, että mikä on asian oikea laita, että tämä väittely saataisiin joskus päätökseen. Tähän asti kaikki näkemäni ``todisteet`` asiasta on joidenkin nimettömien ihmisten kertomukset.

      • Johnny 88

        Se on totta, että yritykset tarvitsevat maahanmuuttajia, koska he tekevät ovat paljon halvempia työntekijöitä ja firmojen tuotteiden kulutukselle tekee hyvää, että tänne saadaan enemmän kuluttajia.

        Valtio ei mielestäni heitä tarvitse, koska heillä on työttömyys prosentti suurempi kuin Suomalaisilla ja maahanmuutosta tulee Suomelle miljardien lasku. Sitä eivät mamut pysty takaisin tuomaan kuluttamiensa tavaroiden arvolisäverosta ja palkkojen veroista, faktaa mulla ei ole mutta näin uskoisin.

        Se on ok, jos sieltä tulee joku oikeita taisteluita pakoon ja ei ole työkykyinen, sellaisella olisi oikeus olla työttömänä maassamme, niitäkin vain tietyn määrän.

        Sellaista toimintaa en suvaitse, että elellään täällä työttömänä (ei edes halua töihin vaikka olisi työ kuntoinen) ja tehdään ainakin 7 lasta yhteiskunnan elätettäviksi.

        Suomi ei varmaan ole ottanut huomioon mamujen maahanmuutossa sellaista seikkaa, että yhdestä mamu parista tulee varmaankin vähintään se 7 lasta tänne yhteiskunnan hoidettavaksi (en väitä, että 100 prosenttisesti kaikki noista lapsista jää työttömäksi, mutta mamujen työttömyys prosentti katsoessa näyttää siltä, että useampi lapsi ainakin)


      • Kaipasit todisteita

      • Äänestä PS

        Muuten älytön mamutus ja mamujen rajaton rahoitus jatkuu entisellään.

        Hyysäritantat sitten väittää mustaa valkoiseksi!


      • Itse kokenut yh

        Minulle naapurin somali ihmetteli, kun sosiaalitoimisto avasi hänelle pankkitilin, sillä hänellä ei Afrikassa ollessaan ollut koskaan mitään pankkitiliä.
        Hän näytti tositteet. Täysin ilmaisen asumisen ja elämisen sekä kaikkien laskujen maksamisen lisäksi sosiaalitoimisto maksoi kyseiselle mamulle vielä VEROTONTA TASKURAHAA 1624,00 €/kk. Lisäksi heidän lapsensa pääsivät sosiaalityöntekijöitten saattamana 2 kertaa vuodessa lomalle Somaliaan katsomaan sukulaisiaan. Kyseiset lapset olivat tyttäreni kanssa samalla luokalla ja me jouduimme elämään köyhyysrajan alapuolella, koska sosiaalitoimiston samat tantat eivät antaneet meille mitään, vaikka tuhlasivat rahaa tolkuttomasi mamuihin.
        Olen kroonisesti sairaan lapsen yksinhuoltaja. Minä en saanut edes tarvitsemaani 20€ välttämättömiin lääkkeisiin. Kyseiset syrjivät sosiaalityöntekijät olivat Tarja Halosen kavereita ja puoluetovereita


      • Anonyymi
        Kaipasit todisteita kirjoitti:

        Täältä löytyy:

        http://jlokka.blogspot.fi/2013/09/from-lieksa-with-tiliote.html

        Oletan, että tuo 700 on vuokraraha, 300 he saavat kalusteitten hommaamiseen ja se on vain kertakorvaus. 600 on taas normaali toimeentulotuki. Tosta 200 en osaa sanoa? Olisko joku lapsen saama korvaus?


    • Johnny 88

      Ei tuo tiliote ole minulle todiste, sillä siitä ei käy ilmi, että mihin kaikkeen tuo tuki on. En usko, että se on perus toimeentulotuki. Siinä voi olla lakisääteinen toimeentulotuki ja vuokra rahat, tai vaikka 10 lapsilisät tai edellisen kuun nykysen vuokrat ja toimeentulotuet.

      • 3Timo

        Vuokrahat sompulle, joka asuu ilmaseks jossai pakolaiskeskuksessa? :)

        Aha!

        Ja vaikka saat ihan JOKAvitunIKISEN mahdollisen harkinnanvaraisen huonekalu/irtojalka/syöpälääke/mikälie sosiaalituen mikä mahdollista, niin et TAKUULLA saa 1800 kuussa TTTa ilman vuokramenoja ellet o suojaväritetty! :)

        Lieksan sosiaalitoimessa on nyt tehty selkeä virkarikos, joka on rasistikorttia heiluttelemalla hyssytelty maanrakoon!
        Meinaan konnahan tossa stoorissa EI OLE toi Yussuffi, vaan toi sosiaalitantta joka selvis rikoksestaan kuin lehmä veräjästä! :/


      • Johnny 88
        3Timo kirjoitti:

        Vuokrahat sompulle, joka asuu ilmaseks jossai pakolaiskeskuksessa? :)

        Aha!

        Ja vaikka saat ihan JOKAvitunIKISEN mahdollisen harkinnanvaraisen huonekalu/irtojalka/syöpälääke/mikälie sosiaalituen mikä mahdollista, niin et TAKUULLA saa 1800 kuussa TTTa ilman vuokramenoja ellet o suojaväritetty! :)

        Lieksan sosiaalitoimessa on nyt tehty selkeä virkarikos, joka on rasistikorttia heiluttelemalla hyssytelty maanrakoon!
        Meinaan konnahan tossa stoorissa EI OLE toi Yussuffi, vaan toi sosiaalitantta joka selvis rikoksestaan kuin lehmä veräjästä! :/

        ``Vuokrahat sompulle, joka asuu ilmaseks jossai pakolaiskeskuksessa? :)``

        Luleeko tossa, että se asuu pakolaiskeskuksessa? Itse en huomannut kun lukasin vaan nopeasti. Jos näin on niin tuo tiliote ei todista edelleenkään mitään. Jos tuo mamu on hommannut kämpän ja sossu on maksanut vuokra ennakkon tilille? Tai siinä voi olla monenkin mamun tt tuki, kaikilla pakolaisilla ei heti tänne tullessaan ole tiliä.

        Olisi todella rasistista toimintaa Suomalaisia kohtaan ja Suomalaisten rahoilla jos tuo olisi totta.


        ``Ja vaikka saat ihan JOKAvitunIKISEN mahdollisen harkinnanvaraisen huonekalu/irtojalka/syöpälääke/mikälie sosiaalituen mikä mahdollista, niin et TAKUULLA saa 1800 kuussa TTTa ilman vuokramenoja ellet o suojaväritetty! :)``

        Miksi väität moista? Kun tuo ei pidä paikkaansa. Erään yksinhuoltaja (5 lasta) kaverini vuokra on 1200 ja hän saa siihen 480e toimeentulotukea päälle alaikäisistä lapsista oliko se nyt 200 per nuppi tai jotain jos nyt en ihan väärin muista.


      • Hhhmmmmmmmmmmmm
        Johnny 88 kirjoitti:

        ``Vuokrahat sompulle, joka asuu ilmaseks jossai pakolaiskeskuksessa? :)``

        Luleeko tossa, että se asuu pakolaiskeskuksessa? Itse en huomannut kun lukasin vaan nopeasti. Jos näin on niin tuo tiliote ei todista edelleenkään mitään. Jos tuo mamu on hommannut kämpän ja sossu on maksanut vuokra ennakkon tilille? Tai siinä voi olla monenkin mamun tt tuki, kaikilla pakolaisilla ei heti tänne tullessaan ole tiliä.

        Olisi todella rasistista toimintaa Suomalaisia kohtaan ja Suomalaisten rahoilla jos tuo olisi totta.


        ``Ja vaikka saat ihan JOKAvitunIKISEN mahdollisen harkinnanvaraisen huonekalu/irtojalka/syöpälääke/mikälie sosiaalituen mikä mahdollista, niin et TAKUULLA saa 1800 kuussa TTTa ilman vuokramenoja ellet o suojaväritetty! :)``

        Miksi väität moista? Kun tuo ei pidä paikkaansa. Erään yksinhuoltaja (5 lasta) kaverini vuokra on 1200 ja hän saa siihen 480e toimeentulotukea päälle alaikäisistä lapsista oliko se nyt 200 per nuppi tai jotain jos nyt en ihan väärin muista.

        "Jos tuo mamu on hommannut kämpän ja sossu on maksanut vuokra ennakkon tilille?"

        Jos olisit lukenet linkin huolella niin sinulle olisi selvinnyt, että kyseinen mamu siirsi kolmasosan saamistaan rahoista Etiopian Addis Abebaan.

        Mihin tarkoitukseen rahat siellä menivät, Islamisti teroristeille kenties?

        http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ISIS suomalaiset-24962


      • Jussuf (se sama)
        Hhhmmmmmmmmmmmm kirjoitti:

        "Jos tuo mamu on hommannut kämpän ja sossu on maksanut vuokra ennakkon tilille?"

        Jos olisit lukenet linkin huolella niin sinulle olisi selvinnyt, että kyseinen mamu siirsi kolmasosan saamistaan rahoista Etiopian Addis Abebaan.

        Mihin tarkoitukseen rahat siellä menivät, Islamisti teroristeille kenties?

        http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ISIS suomalaiset-24962

        Tuo tiliote on lieksalaisen persun photoshopilla tekaisema. Ihan hauska provo.


      • Johnny 88
        Hhhmmmmmmmmmmmm kirjoitti:

        "Jos tuo mamu on hommannut kämpän ja sossu on maksanut vuokra ennakkon tilille?"

        Jos olisit lukenet linkin huolella niin sinulle olisi selvinnyt, että kyseinen mamu siirsi kolmasosan saamistaan rahoista Etiopian Addis Abebaan.

        Mihin tarkoitukseen rahat siellä menivät, Islamisti teroristeille kenties?

        http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ISIS suomalaiset-24962

        ``Jos olisit lukenet linkin huolella niin sinulle olisi selvinnyt, että kyseinen mamu siirsi kolmasosan saamistaan rahoista Etiopian Addis Abebaan.``

        Huomasin kyllä! Asumiseen ja toimeentuloon kun hakee tukea, niin sossu ei voi estää sitä, että kenelle sinä ne sen jälkeen lähetät kun ne on sun tilillä. Mutta jos sanoisit, että ne menee ulkomaille, niin et tukia saisi.

        Tämä kaveri on voinut huijata sossusta rahat ja lähettää ne.


      • 3Timo
        Johnny 88 kirjoitti:

        ``Vuokrahat sompulle, joka asuu ilmaseks jossai pakolaiskeskuksessa? :)``

        Luleeko tossa, että se asuu pakolaiskeskuksessa? Itse en huomannut kun lukasin vaan nopeasti. Jos näin on niin tuo tiliote ei todista edelleenkään mitään. Jos tuo mamu on hommannut kämpän ja sossu on maksanut vuokra ennakkon tilille? Tai siinä voi olla monenkin mamun tt tuki, kaikilla pakolaisilla ei heti tänne tullessaan ole tiliä.

        Olisi todella rasistista toimintaa Suomalaisia kohtaan ja Suomalaisten rahoilla jos tuo olisi totta.


        ``Ja vaikka saat ihan JOKAvitunIKISEN mahdollisen harkinnanvaraisen huonekalu/irtojalka/syöpälääke/mikälie sosiaalituen mikä mahdollista, niin et TAKUULLA saa 1800 kuussa TTTa ilman vuokramenoja ellet o suojaväritetty! :)``

        Miksi väität moista? Kun tuo ei pidä paikkaansa. Erään yksinhuoltaja (5 lasta) kaverini vuokra on 1200 ja hän saa siihen 480e toimeentulotukea päälle alaikäisistä lapsista oliko se nyt 200 per nuppi tai jotain jos nyt en ihan väärin muista.

        Juu käyppäs ehottaa suomalaisena sossussa, et käviskö et maksatte kaverinki rahat mun tilille? ... Ja tuu sit kertoo et miten kävi? Ja siks toiseksee sossu vaatii nähtäväksee sun tiliottees ennenku maksaa sulle YHTÄÄ mitään!

        Ja mites toi mamu sit maksaa vuokrasa, ku sit ei näy sen tiliotteellaka? :) imemäl jonku munaa vai? :D se ei taida kyl sossun tätille riittää vuokranmaksutisitteesta jis käyt räkäsee mällit sen pöydälle? Ja siks toiseksee: jos tos onki vuokra mukana, ni se sijaitsee kyl samassa köntässä noitten muitten maksujen kanssa! Ja mä en o kyl KOSKAA kuullu, et KUKAA Suomessa olis saanu NELJÄÄ erää hilloo kuussa sossust IKINÄ! Ja jos tos on jotai huonekalurahojaki, niin neki annetaan maksusitoumuksina, eikä näy tiliotteessa! :)

        Ja?
        Jos kaveris vuokra onki toi, niin se saa siihen todennäkösesti asumistukea ja työkkärinrahaakin päälle!?
        Mut se EI SAA enää 4 * 400 euroa TOIMEENTULOTUKEA siihen päälle!? ... Eihän? :)

        Mut toi suojaväritetty näytti jollai ilveellä saavan?
        Ois htin kiva tietää, et MITEN!?


      • 3Timo
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Tuo tiliote on lieksalaisen persun photoshopilla tekaisema. Ihan hauska provo.

        Juu ja ne oikeudenkäyntipöytäkirjat oli kans photattu ja se ite oikeudenkäyntikin oli joku kesäteatterinäyttelijöiden lavastettu juttu vai!? :)

        *hohhoijaa!* :/


      • 3Timo
        Johnny 88 kirjoitti:

        ``Jos olisit lukenet linkin huolella niin sinulle olisi selvinnyt, että kyseinen mamu siirsi kolmasosan saamistaan rahoista Etiopian Addis Abebaan.``

        Huomasin kyllä! Asumiseen ja toimeentuloon kun hakee tukea, niin sossu ei voi estää sitä, että kenelle sinä ne sen jälkeen lähetät kun ne on sun tilillä. Mutta jos sanoisit, että ne menee ulkomaille, niin et tukia saisi.

        Tämä kaveri on voinut huijata sossusta rahat ja lähettää ne.

        Kyllä sossu näkee, koska se vaatii (ainakin MUILTA!) nähtäväks tiliotteet, ja jos toi siirtää tililtään rahaa ulkomaille, niin kyl ne siinä pitäs näkyä!?!

        Toisaalta: Jos sil on toinen tili millä se siirtää niit rahoja, niin sit se on huijannu sossua, ja sit tos hommas onki jo kaks roistoa!


      • ottakaapa mallia
        3Timo kirjoitti:

        Juu ja ne oikeudenkäyntipöytäkirjat oli kans photattu ja se ite oikeudenkäyntikin oli joku kesäteatterinäyttelijöiden lavastettu juttu vai!? :)

        *hohhoijaa!* :/

        Siirsi kolmasosantilistään.
        Niin juuri. Islamin uskoon kuuluu jakaa tulo kolmeen osaan. 1 osa itselle 2 osa köyhille sukulaisille ja 3 osa muille köyhille. He todellakin noudattavat tätä pienistäkin tuloista. Rahaa lähetetään myös köyhille sukulaisille toisiin maihin.


      • ottakaappa mallia
        3Timo kirjoitti:

        Kyllä sossu näkee, koska se vaatii (ainakin MUILTA!) nähtäväks tiliotteet, ja jos toi siirtää tililtään rahaa ulkomaille, niin kyl ne siinä pitäs näkyä!?!

        Toisaalta: Jos sil on toinen tili millä se siirtää niit rahoja, niin sit se on huijannu sossua, ja sit tos hommas onki jo kaks roistoa!

        Jokainen saa käyttää rahansa miten tahtoo. Niinhän sinäkin teet.
        Lue kirjoitukseni edellä sukulaisuudesta ja siitä miten he pitävät huolta omaisistaan.


      • Jussuf (se sama)
        3Timo kirjoitti:

        Juu ja ne oikeudenkäyntipöytäkirjat oli kans photattu ja se ite oikeudenkäyntikin oli joku kesäteatterinäyttelijöiden lavastettu juttu vai!? :)

        *hohhoijaa!* :/

        Mielenkiintoista... mutta ota huomioon että nuo ovat sinun väitteitäsi, 3Timo.

        Tiliote jota on näytetty julkisuudessa on silti persun photoshoppaama.


      • mielenkiintoisinta
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Mielenkiintoista... mutta ota huomioon että nuo ovat sinun väitteitäsi, 3Timo.

        Tiliote jota on näytetty julkisuudessa on silti persun photoshoppaama.

        ei ole photoshopattu, vaikka rouva jussuf rosengren niin väittää


      • 3Timo
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Mielenkiintoista... mutta ota huomioon että nuo ovat sinun väitteitäsi, 3Timo.

        Tiliote jota on näytetty julkisuudessa on silti persun photoshoppaama.

        Jos se on photattu, niin miks sit 2 jannua tuomittiin sen JULKAISEMISESTA, eikä väärentämisestä!
        Pässi!


      • 3Timo
        ottakaappa mallia kirjoitti:

        Jokainen saa käyttää rahansa miten tahtoo. Niinhän sinäkin teet.
        Lue kirjoitukseni edellä sukulaisuudesta ja siitä miten he pitävät huolta omaisistaan.

        Oonkos mä väittäny ettei saa käyttää!?!
        Ja mitäs sen sukulaiset tai yleensä mikään sanomas liittyy siihen tosiasiaan, et se on nyt saanu ihan TÖRKEESTI liikaa toimeentulotukea!?

        Koitas nyt keskittyä?


      • Jussuf (se sama)
        3Timo kirjoitti:

        Jos se on photattu, niin miks sit 2 jannua tuomittiin sen JULKAISEMISESTA, eikä väärentämisestä!
        Pässi!

        Hyvä nimimerkki "Pässi!": Tietoja saa väärentää vapaasti jos ei kerro kenellekään tekosistaan. Vasta väärennetyn tiedon JULKAISEMISESTA saa oikeuden tuomion.


      • Kumma juttu
        ottakaapa mallia kirjoitti:

        Siirsi kolmasosantilistään.
        Niin juuri. Islamin uskoon kuuluu jakaa tulo kolmeen osaan. 1 osa itselle 2 osa köyhille sukulaisille ja 3 osa muille köyhille. He todellakin noudattavat tätä pienistäkin tuloista. Rahaa lähetetään myös köyhille sukulaisille toisiin maihin.

        Kun somalit lähettävät sossusta saamiaan runsaita tukirahoja al-shabaan terroristeille, se on täysin hyväksyttyä, mutta, kun Suomen ukrainalaiset lähettävät rahaa Ukrainan humanitääriseen apuun ja sotilaspukuihin, niin sepä onkin suomessa rahankeräysrikos, mistä joutuu vankeuteen.
        Milloin muslimit joutuvat samalle viivalle muitten kanssa ilman viranhaltijoitten harjoittamaa suosimista. Sittenkö, kun Suomestakin on tullut Syyria tai Ukraina, missä oma kansa nousee kapinaan syrjivää feministityranniaa ja korruptoituneita päättäjiä vastaan.


      • Jussuf (se sama)
        Kumma juttu kirjoitti:

        Kun somalit lähettävät sossusta saamiaan runsaita tukirahoja al-shabaan terroristeille, se on täysin hyväksyttyä, mutta, kun Suomen ukrainalaiset lähettävät rahaa Ukrainan humanitääriseen apuun ja sotilaspukuihin, niin sepä onkin suomessa rahankeräysrikos, mistä joutuu vankeuteen.
        Milloin muslimit joutuvat samalle viivalle muitten kanssa ilman viranhaltijoitten harjoittamaa suosimista. Sittenkö, kun Suomestakin on tullut Syyria tai Ukraina, missä oma kansa nousee kapinaan syrjivää feministityranniaa ja korruptoituneita päättäjiä vastaan.

        Yksityisten ihmisten rahasiirtoja ei kukaan ole ollut kieltämässä. Maalaisenkin pitäisi tajuta, että rahanKERÄYKSEN järjestäminen ilman lupaa on rikos.

        Jos väität että somalijärjestöt ovat järjestäneet laittoman keräyksen, laita todisteet pöytään, mutta muuten vaikene ja häpeä!


    • jaipjdapojfafaf

      Epäile pois. Se on vain fakta että mamut saavat harkinnanvaraisia tukia todella törkeitä määriä. Sitä on vaikea todistaa suoraan koska tilastoja näistä tuista ja kenelle ne menee ei saa julkaista.

      Monet mamut saavat uusia kodinkoneita, koska uskonto kieltää käytetyt jossa on saatettu säilyttää saastaista sikaa, kuten jääkaapissa.

      Lisäksi miten hitossa persaukisilla pakolaisilla voi olla uusia ja kalliita merkkivaatteita ja älypuhelimia?

      Jos tukia ei jaeta mamuille enempää kuin muillekaan, niin miksi näitä tietoja ei voi julkaista? Hiljentäisi kritiikin tehokkaimmin.

      • Johnny 88

        ``Epäile pois. Se on vain fakta että mamut saavat harkinnanvaraisia tukia todella törkeitä määriä. Sitä on vaikea todistaa suoraan koska tilastoja näistä tuista ja kenelle ne menee ei saa julkaista.``

        Jos se on kerta fakta niin näytä se toteen.


        ``Monet mamut saavat uusia kodinkoneita, koska uskonto kieltää käytetyt jossa on saatettu säilyttää saastaista sikaa, kuten jääkaapissa.``

        Mikä on lähteesi tälle väittämälle?

        ``Lisäksi miten hitossa persaukisilla pakolaisilla voi olla uusia ja kalliita merkkivaatteita ja älypuhelimia?``

        Tuota ihmettelen itsekkin, mutta tuokaan ei vielä todista yhtään mitään.

        ``Jos tukia ei jaeta mamuille enempää kuin muillekaan, niin miksi näitä tietoja ei voi julkaista? Hiljentäisi kritiikin tehokkaimmin``

        Laki kieltää julkaisemasta kenenkään tukia, kyllä ne saa kertoo yleisesti tietenki, että mikä on perusosa , mutta sitä ei saa tietenkään, että kenelle on annettu harkinnanvaraista ja kuinka paljon.


      • ....
        Johnny 88 kirjoitti:

        ``Epäile pois. Se on vain fakta että mamut saavat harkinnanvaraisia tukia todella törkeitä määriä. Sitä on vaikea todistaa suoraan koska tilastoja näistä tuista ja kenelle ne menee ei saa julkaista.``

        Jos se on kerta fakta niin näytä se toteen.


        ``Monet mamut saavat uusia kodinkoneita, koska uskonto kieltää käytetyt jossa on saatettu säilyttää saastaista sikaa, kuten jääkaapissa.``

        Mikä on lähteesi tälle väittämälle?

        ``Lisäksi miten hitossa persaukisilla pakolaisilla voi olla uusia ja kalliita merkkivaatteita ja älypuhelimia?``

        Tuota ihmettelen itsekkin, mutta tuokaan ei vielä todista yhtään mitään.

        ``Jos tukia ei jaeta mamuille enempää kuin muillekaan, niin miksi näitä tietoja ei voi julkaista? Hiljentäisi kritiikin tehokkaimmin``

        Laki kieltää julkaisemasta kenenkään tukia, kyllä ne saa kertoo yleisesti tietenki, että mikä on perusosa , mutta sitä ei saa tietenkään, että kenelle on annettu harkinnanvaraista ja kuinka paljon.

        Tunsin erään mamun joka myönsi että perheensä huonekalut oli sossu hankkinut, myös kalliin tiskikoneen vaikka työttömillä olisi aikaa tiskata ja noin 500 euron dyson imurin. Osalle tavaroista hän vain kävi vilauttamassa kuitit ja sen jälkeen palautti tavarat (tai otti jotain kavereiden huonekalukuitteja). Myös muutossa kuulema sossu maksaa muuttokulut ja tarvittaessa uusia huonekaluja. Hän on asunut suomessa 20 vuotta, puhuu kieltä, ei käy töissä.


      • Johnny 88
        .... kirjoitti:

        Tunsin erään mamun joka myönsi että perheensä huonekalut oli sossu hankkinut, myös kalliin tiskikoneen vaikka työttömillä olisi aikaa tiskata ja noin 500 euron dyson imurin. Osalle tavaroista hän vain kävi vilauttamassa kuitit ja sen jälkeen palautti tavarat (tai otti jotain kavereiden huonekalukuitteja). Myös muutossa kuulema sossu maksaa muuttokulut ja tarvittaessa uusia huonekaluja. Hän on asunut suomessa 20 vuotta, puhuu kieltä, ei käy töissä.

        Kyllä noita juttuja riittää, mutta jutut eivät käy todisteena. Mistä tiedät, että tuo mamu puhui totta? Et mistään. Tarvittaisiin todisteita, ennen kun voimme alkaa sanoa sossua rasistiksi. Ja jos saan todisteet siitä niin teen kyllä ison jutun siitä. Pitäisi varmaan mennä tonkimaan noiden mamujen roskiksia jos sieltä löytyis päätöksiä missä asia kävisi ilmi.

        Tämä asia on selvitettävä. Tuntuu niin kovin oudolta, että jos näin on niin miksi ketään suomalainen ei ole saanut mitään todisteita väittämälle? Ihan varmasti lössi penkoo mamujen roskia, ja jos olisi saatu edes yksikin todiste niin se olisi kyllä tuotu julki.

        Jos laitan sähköpostini niin annatko tuon somalin yhteystiedot niin minä selvittelen asiaa?


      • 3Timo
        Johnny 88 kirjoitti:

        ``Epäile pois. Se on vain fakta että mamut saavat harkinnanvaraisia tukia todella törkeitä määriä. Sitä on vaikea todistaa suoraan koska tilastoja näistä tuista ja kenelle ne menee ei saa julkaista.``

        Jos se on kerta fakta niin näytä se toteen.


        ``Monet mamut saavat uusia kodinkoneita, koska uskonto kieltää käytetyt jossa on saatettu säilyttää saastaista sikaa, kuten jääkaapissa.``

        Mikä on lähteesi tälle väittämälle?

        ``Lisäksi miten hitossa persaukisilla pakolaisilla voi olla uusia ja kalliita merkkivaatteita ja älypuhelimia?``

        Tuota ihmettelen itsekkin, mutta tuokaan ei vielä todista yhtään mitään.

        ``Jos tukia ei jaeta mamuille enempää kuin muillekaan, niin miksi näitä tietoja ei voi julkaista? Hiljentäisi kritiikin tehokkaimmin``

        Laki kieltää julkaisemasta kenenkään tukia, kyllä ne saa kertoo yleisesti tietenki, että mikä on perusosa , mutta sitä ei saa tietenkään, että kenelle on annettu harkinnanvaraista ja kuinka paljon.

        "Jos se on fakta, niin näytä se toteen?"

        MITEN!!?

        Sosiaalitoimi EI paljasta omiaan, mitä maksaa kenellekin.
        Ja jos nyt sattuu saamaan käsiinsä jonkun mamun tiliotteen, jossa noi maksatukset näkyy, niin joudut oikeuteen ja maksat joja vitun IKISESTÄ kuitista parisataa sakkoa, ja 500 korvausta! :) Aika kallista tavan kansalaisille todistella sossutanttojen virkarikokset, varsinkin kun niitä ei SILTI itse aseteta edes syytteeseen mistään ikinä milloinkaan! :/

        Mut sultahan löytyy varmaan parempi keino?
        Kerro toki!


      • Jussuf (se sama)
        3Timo kirjoitti:

        "Jos se on fakta, niin näytä se toteen?"

        MITEN!!?

        Sosiaalitoimi EI paljasta omiaan, mitä maksaa kenellekin.
        Ja jos nyt sattuu saamaan käsiinsä jonkun mamun tiliotteen, jossa noi maksatukset näkyy, niin joudut oikeuteen ja maksat joja vitun IKISESTÄ kuitista parisataa sakkoa, ja 500 korvausta! :) Aika kallista tavan kansalaisille todistella sossutanttojen virkarikokset, varsinkin kun niitä ei SILTI itse aseteta edes syytteeseen mistään ikinä milloinkaan! :/

        Mut sultahan löytyy varmaan parempi keino?
        Kerro toki!

        Olisipa hyvä kun kaikki maalaisten tuet tehtäisiin julkiseksi, mutta ei taida tapahtua. Maatuki ylittää ensi vuonna jo 12 miljardia euroa, pelkästään Suomen valtion budjetin kautta.


      • ja sekös
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Olisipa hyvä kun kaikki maalaisten tuet tehtäisiin julkiseksi, mutta ei taida tapahtua. Maatuki ylittää ensi vuonna jo 12 miljardia euroa, pelkästään Suomen valtion budjetin kautta.

        rouva böödil rosengreniä niin kovasti harmittaa :(


      • 3Timo
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Olisipa hyvä kun kaikki maalaisten tuet tehtäisiin julkiseksi, mutta ei taida tapahtua. Maatuki ylittää ensi vuonna jo 12 miljardia euroa, pelkästään Suomen valtion budjetin kautta.

        Hyvä!?
        No nehän ON JULKISIA, taliaivo!

        "Pelkät suorat tuet EU:lta ja veronmaksajilta maanviljelylle olivat 1,9 miljardilla euroa vuonna 2007 – toiseksi eniten EU:ssa bruttokansantuotteeseen suhteutettuna. Vuonna 2003 suorat maataloustuet olivat 1,7 miljardia euroa.

        Toisin kuin useimmissa EU-maissa, Suomen maataloustuista valtaosa (60%) on ns. kansallista tukea ja 40% EU-tukea."
        Lähde: wikipedia

        Eli: 2007 1,7 mrd 60 % tuli veronmaksajilta (n. Miljardi) tuli veronmaksajilta, ja loput EUlta!

        Ja sä siis väität pokkana vai, et nykyään noi tuet on jo 12 kertaa isommat?! :) .. Vai mistä maasta sä puhuit?


      • Käykää katsomassa

        Helsingin Itä-keskuksen (Itis) ostoskeskus on pullollaan somalaita vetelehtimässä ja kaikillaon taskut pullollaan rahaa, vaikkei kukaan tee töitä. Naiset ostavat kalleimpia merkkivaatteita lapsilleen, siis sellaisia, joista useimmat suomalaiset voivat vain uneksia, vaikka molemmat vanhemmat olisivat töissä, heidän kun pitää maksaa kaikki, mm asuminen omista tienesteistään, kun mamuille kaikki on ilmaista.


      • Jussuf (se sama)
        3Timo kirjoitti:

        Hyvä!?
        No nehän ON JULKISIA, taliaivo!

        "Pelkät suorat tuet EU:lta ja veronmaksajilta maanviljelylle olivat 1,9 miljardilla euroa vuonna 2007 – toiseksi eniten EU:ssa bruttokansantuotteeseen suhteutettuna. Vuonna 2003 suorat maataloustuet olivat 1,7 miljardia euroa.

        Toisin kuin useimmissa EU-maissa, Suomen maataloustuista valtaosa (60%) on ns. kansallista tukea ja 40% EU-tukea."
        Lähde: wikipedia

        Eli: 2007 1,7 mrd 60 % tuli veronmaksajilta (n. Miljardi) tuli veronmaksajilta, ja loput EUlta!

        Ja sä siis väität pokkana vai, et nykyään noi tuet on jo 12 kertaa isommat?! :) .. Vai mistä maasta sä puhuit?

        Eivät ole. Maalaiset saavat paljon muutakin rahaa kuin maatukiaisia. Esimerkikisi sossun asiakkaina maalaisia kohdellaan aivan eri tavoin kuin muita. Terveydenhoitopalvelut, maatalousavustajat, teiden ylläpito, ylimääräiset eläkkeet... kaikki ovat salaista tietoa.

        Kun otetaan huomioon myös kaikki maalaiskuntien saamat ylimääräiset avustukset, voidaan puhua n. 38 miljardista eurosta vuosittain.


      • Jussuf (se sama)
        Käykää katsomassa kirjoitti:

        Helsingin Itä-keskuksen (Itis) ostoskeskus on pullollaan somalaita vetelehtimässä ja kaikillaon taskut pullollaan rahaa, vaikkei kukaan tee töitä. Naiset ostavat kalleimpia merkkivaatteita lapsilleen, siis sellaisia, joista useimmat suomalaiset voivat vain uneksia, vaikka molemmat vanhemmat olisivat töissä, heidän kun pitää maksaa kaikki, mm asuminen omista tienesteistään, kun mamuille kaikki on ilmaista.

        Kaikkeen sitä maalaisilla on aikaa ja rahaa... Matkustaa nyt Itikseen katselemaan ihmisiä! Eikö maalaisten kannattaisi mieluummin mennä töihin?

        Järjettömän suuret maatukiaiset ovat tehneet maalaisista loiskansaa jolla ei ole muuta tekemistä kuin mennä ostoskeskuksiin tuijottamaan töissäkäyviä ihmisiä.


    • fedqadqd

      Olkoon vaikka kuinka pakolaisia, mutta kansalaisia ei saa saattaa eriarvoiseen asemaan tukipolitiikassa.

      Sossun pitää olla aivan yhtä nihkeä tuissa heillekin kuin kantasuomalaisille. Nythän näin ei ole.

      • rthokwo+rhk+hk

        "Sossun pitää olla aivan yhtä nihkeä tuissa heillekin kuin kantasuomalaisille. Nythän näin ei ole."

        Pistämättömästi laitettu. Virkamies voi toistella lain olevan kaikille sama, mutta hän vaikenee siitä tosiasiasta, että lakia soveltaa ihminen.


      • 1 YH
        rthokwo+rhk+hk kirjoitti:

        "Sossun pitää olla aivan yhtä nihkeä tuissa heillekin kuin kantasuomalaisille. Nythän näin ei ole."

        Pistämättömästi laitettu. Virkamies voi toistella lain olevan kaikille sama, mutta hän vaikenee siitä tosiasiasta, että lakia soveltaa ihminen.

        Suomes lakei soveltaa NAINEN, joka tekee päätökset tunteitens ja luulojens perustal mamun olles kysees.
        Nääm hyväuskooset hölmöt tyhjentävä vaik koko maa tyhjäks, ku ulkomaalaine tummanahaline raasuka on joutunu josai kaukan niin kauhhiast kärssimää. Suomalainen yh lapsinee ei tartteka mittää, ku see nautiskele elust lottovoittajien maas. Eihä sossu rikkail anna ja suomalaisehan o rikkai tai anaski rikkampi kui afrikas .


      • Juuu u
        1 YH kirjoitti:

        Suomes lakei soveltaa NAINEN, joka tekee päätökset tunteitens ja luulojens perustal mamun olles kysees.
        Nääm hyväuskooset hölmöt tyhjentävä vaik koko maa tyhjäks, ku ulkomaalaine tummanahaline raasuka on joutunu josai kaukan niin kauhhiast kärssimää. Suomalainen yh lapsinee ei tartteka mittää, ku see nautiskele elust lottovoittajien maas. Eihä sossu rikkail anna ja suomalaisehan o rikkai tai anaski rikkampi kui afrikas .

        EI neet tääl Turuus suomalase mukulil mittä anna, ku somalimukula o nii ihanii suklasilmi.


    • se on väärin

      Puotinharjun ostoskeskus on täynnä mamujen autoja. Eihän siellä kantasuomalaisia enää juuri näekkään. Lastenrattaat, uusin viihde-elektroniikka ja uudet vaatteet näyttää somaleilla itäkeskuksessa olevan päällä.

      • nyt selvitetään

        Jo vuosia sitten eräs sossussa töissä ollut tuttu kertoi, kuinka häntä suututti se, kuinka noille mamuille työnnettiin rahaa. Siis jo ainakin 10 vuotta sitten.

        Sossussa työskennelleet voisivat avautua ja kertoa vapaasti nykyäänkin.


      • Ei ne voi avautua
        nyt selvitetään kirjoitti:

        Jo vuosia sitten eräs sossussa töissä ollut tuttu kertoi, kuinka häntä suututti se, kuinka noille mamuille työnnettiin rahaa. Siis jo ainakin 10 vuotta sitten.

        Sossussa työskennelleet voisivat avautua ja kertoa vapaasti nykyäänkin.

        jos kertovat niin koko mokutuksesta hyötyvä miljardibisnes hyökkää sen yksittäisen avautujan kimppuun ja tuhoaa sen elämän kokonaan.


      • Johnny 88
        Ei ne voi avautua kirjoitti:

        jos kertovat niin koko mokutuksesta hyötyvä miljardibisnes hyökkää sen yksittäisen avautujan kimppuun ja tuhoaa sen elämän kokonaan.

        Haluatko antaa tuon tuttusi yhteystiedot jos laitan sähkö postini tähän? Niin selvittelisin asiaa häneltä.


      • Tappokoneisto jyrää
        Ei ne voi avautua kirjoitti:

        jos kertovat niin koko mokutuksesta hyötyvä miljardibisnes hyökkää sen yksittäisen avautujan kimppuun ja tuhoaa sen elämän kokonaan.

        Aihe on todella arka. Sen todistaa mm se, että kun olen yrittänyt pitää ääntä feministisen virkamafiamme tekemisistä, on minut yritetty tappaa jo 3 kertaa julkisessa "terveydenhoidossa", missä terveyteni pilattiin ja elämänmahdollisuuteni tuhottiin laittomin veropäätöksin sekä perättömin ulosotoin ja maksuhäiriömerkinnöin.
        27000 suomalaista on joutunut lähtemään karkuun Viroon virkafeministien tyranniaa ja nyt vainon levittyä jo sinnekin, he muuttavat kaukomaihin,missä on suomalaisa maanpaossa jo n 1,3 miljoonaa. Nämä maanpakolaiset ovat sitä parasta kansanosaa ; ammattilaisia, yrittäjiä ja korkeasti koulutettuja, joitten tilalle Suomeen otetaan sitten lukutaidottomia ja kielitaidottomia"huippuosaajia".


    • Late Lapista.

      PIA KAUMA ON OIKEALLA ASIALLA !


      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014090118623729_uu.shtml


      Olet Pia oikealla asialla tuo Suomen kansalaisten ja pakoloisten
      eriarvoistaminen on loputtava, on suorastaan rikollista jotta
      ulkomaalaisia hyysätään kaikin tavoin verovaroillamme, samaan aikaan
      kun omia Suomen kansalaisia ja heidän olojaan kurjistetaan koko ajan!
      Sosiaalitantta Remes Espoosta väittää jotta ohjeet ovat samat
      kaikille, voi ollakin mutta käytäntö on taasen toisin!
      Asiaasi saat tukea mm, Lieksan sosiaalitoimiston sekoiluista! Tein
      männä talvena kantelun Lieksan sossutanttojen toimista
      Oikeuskanslerille, kansleri tutki asian ja totesi jotta pakoloiset
      ovat Lieksassa saaneet paljon helpommin ja jopa laittomasti rahaa
      sossutoimiston pöydän alitse, kuin SUOMALAISET!
      Tutkinnan pöytäkirjat saat takuulla oikeuskanslerin toimistosta !

      Alla hieman tietoa johon voit nojailla jatko keskusteluissasi,
      sossutanttojen kanssa !

      Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta:
      http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

      Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332


      Late Lapista. SSSS Ry!

    • yli 80 v takaa näht.

      On todella vaarallista, harkitsematonta ja valtaväestöä halveksivaa nostaa rattaille jostain kehittymättömyyden keskiöstä tulleita ihmisiä. Sellainen toiminta ei kanna mihinkään, vaan antaa väärän kuvan elämästä näille tulokkaille, jotka tavallaan joutuvat ylittämään kehityksen virran satoja vuosia. Itse asiassa teemmne karhunpalveluksen näille tulijoille antamalla ymmärtää, että sitä rahaa tosiaankin tulee seinästä.
      Suomalaisetkin ovat vuosikymmenten saatossa pinnistäneet itsensä kantohihnoilta ja jalaksilta pyörien päälle, joten he ymmärtävät antaa todellisen arvon kehitykselle.
      Tässä olisi hyysäreille ja suomensyöjille purtavaa.

      • häpeäsossu

        80 v. loistava kirjoitus, niin se juuri on.


    • soveltuu niille

      Miksi nuo savannilta tulleet kuluerät ei kanna kakaroitaan selkärepussa ja pään päällä kuten kotioloissa?

      • Ei ole tarvetta

        koska me voidaan ottaa ulkomailta lisää halpakorkoista lainaa joilla veronmaksajat rahoittaa tota bisnestä, se että Suomessa ei ole korruptiota on yhtä suuri vale kuin että Neuvostoliitossa ei ollut rikollisuutta.


    • STOP NOW

      Kaikki nämä hienoudet elintasopakolaisille maksetaan velkarahalla, jota me kantasuomalaiset sitten selkä vääränä yritetään maksaa takaisin.

    • sossun hylkimä

      Suututtaa

    • rahat ei riitä

      sama täällä

    • F 70

      Abdirahim "Husu" Hussein on ikävä rotta. Olisi hyvä, jos hänet poistettaisiin Länsimaista.

    • Humpuukia..!!!!

      Koko viestiketju on täyttä humpuukia. Missään kannanotossa ei ole todistettu maahanmuuttajien saavan parempia etuisuuksia, mitä oma väestömme.

      • Ple!

        Salaisia ovat tiedot ja hajanaisia!
        On tälläkin palstalla ollut useastikin todisteita maahanmuuttajien tuista!
        Sossu ei näistä avaudu, ja rangaistuksia jaellaan totuuden kertomisesta!


    • Näin se menee

      Minä olinTöissä Pakilan työkeskuksessa yhden vuoden. Tiedän tarkalleen, että kuinka tuo lastenvaunu asia on oikeasti. A- Studio ohjelmassa sossuämmä jaksoi jankuttaa sitä, että laki on kaikille sama. Niin varmaan onkin mutta se ei tarkoita sitä, että miten käytäntö menee. Pakilan työkeskus on se paikka josta sosiaalihuollon maksusitoomuksella haetaan niitä vaunuja. Somaliakoille annettiin aina upouudet vaunut, AINA, kun taas valkoihoisille annettiin kierrätysvaunut. Ne olivat ihan hyviä koska ne oli pesty ja kumit oli vaihdettu uusiin ja kaikki paikat oli syynätty läpi mutta käytetyt jokatapauksessa. Muistan hyvin kuinka monet somaliakat huusivat kurkku suorana kun heille koetettiin tarjota kierrätysvaunuja. Luovuttaja haki lopulta varastosta uudet vaunut. Näin se menee käytännössä. Ideaan kuuluu se, että vaunuiän jälkeen vaunut kuuluu palauttaa Pakilan työkeskukseen jossa ne jälleen eheytetään ja laitetaan uudelleen kiertoon. Juttelin niiden vaunuosaston kavereiden kanssa ja he kertoivat, että somalit eivät edes koskaan palauta niitä vaunuja vaan jokainen sanoo, että vaunut varastettiin ja asia on sitten sillä selvä. Korvauksia ei vaadita. Kysykää niiltä ihmisiltä jotka ihan oikeasti ovat tuon asian kanssa tekemisissä niin tieto on aivan erilaista kuin jos sitä kysyy joltain sossuakalta.

      • Jotkut ne osaa

        Eli maahanmuuttajat ottavat niistäkin rahat irti myymällä ne? Kyllä ne on kovia kauppamiehiä...


      • Kenen vika...??

        Siis tilanne kiteytyi siihen yhteen ihmiseen, joka toimi ohjeiden vastaisesti. Sosiaalitoimella ei ollut osaa, eikä arpaa koko jutussa, vaan Työkeskus sössi tilanteen.


      • Johnny 88

        Kiitos viestistäsi, minäpä olen yhteydessä Pakilan työkeskukseen. Kyllä suututtaa jos tuo pitää paikkansa, että mamut saavat sossun maksusitoomuksella uudet rattaat. Tämä olisi ihan sika törkeää rasismia Suomalaisia kohtaan.

        Miettikää mikä meteli syntyisi siitä jos mamut saisivat huonompia rattaita kuin me. Silloin nousisi rasismi kortti esiin ja sossuja tuomittaisiin rasismista oikeudessa.


      • Kaappinen
        Johnny 88 kirjoitti:

        Kiitos viestistäsi, minäpä olen yhteydessä Pakilan työkeskukseen. Kyllä suututtaa jos tuo pitää paikkansa, että mamut saavat sossun maksusitoomuksella uudet rattaat. Tämä olisi ihan sika törkeää rasismia Suomalaisia kohtaan.

        Miettikää mikä meteli syntyisi siitä jos mamut saisivat huonompia rattaita kuin me. Silloin nousisi rasismi kortti esiin ja sossuja tuomittaisiin rasismista oikeudessa.

        Miksi vaan Suomalaisia kohtaan, miksei Virtasia ja Niemisiä kohtaan.


      • Veronmaksaja katolla

        Tämä juttu pitää tutkia perinpohjin. Ensinnäkin työkeskuksen työntekijät rikkovat lakia mikäli jakavat uusia vaunuja vaikka käyttökelpoisia käytettyjäkin olisi, ja jako vielä tehdään asiakkaan etnisen taustan perusteella - siis puhdasta syrjintää. Toisekseen työjohto on myös syyllistynyt rikokseen jos on antanut tällaisen tapahtua tai ei huolimattomuuttaan ole sitä huomannut. Somalit taas ovat syyllistyneet laittomaan uhkaukseen, virkamiehen vastustamiseen, ja varkauteen. Vaikka vaunut todellakin olisi varastettu, se ei vapauta heitä syyllisyydestä sillä vaunut ovat valtion omaisuutta ja niitä tulee säilyttää turvallisessa paikassa.

        Teenpä tutkintapyynnön.


      • lyhyt ehdoton kielto

        Näin su menee."Muistan hyvin kun monet somaliakat huusivat kurkku suorana kun tarjottiin kierrätysvaunuja .Luovuttaja haki lopulta uudet vaunut."Siellä on toimittu väärin .Ei missään tapauksessa saa antaa periksi jos hakija alkaa huutamaan. Ne oppivat, että huutamalla asia saadaan heidän toivomalle tavalle ja opettavat että huutamalla asiat järjestyy. Kohta kaiiki Somalit huutavat joka paikassa, kun opettavat toisiaan.Lyhyt terävä kielto on paras.


      • Eivät kauppamiehiä,
        Jotkut ne osaa kirjoitti:

        Eli maahanmuuttajat ottavat niistäkin rahat irti myymällä ne? Kyllä ne on kovia kauppamiehiä...

        Eivät ne mamut mitään kauppamiehiä ole vaan varkaita ym rikollisia.

        Vain suomalainen sossutantta ja naisministeri on niin sinisilmäinen hölmö, että luulee koko ikänsä ryöstöjen ja raiskausten sekä tappamisen keskellä eläneitten lukutaidottomien muuttuvan heti rajamme yli päästyään kunnollisiksi meidän arvojamme ja lakejamme kunnioittaviksi kansalaisiksi.
        PÄÄTTÄJÄT VAIHTOON HETI! Olemme velkaa jo 100 miljardia, joka tekee n 19000€/hlö vauvasta vaariin ja 50000€/ työtä tekevä suomalainen. Velkaa lisätään ulkomaalisten nautintoihin joka päivä tyhmien NAISpäättäjiemme syystä.
        Muslimit ovat oikeassa - naisia ei pidä kouluttaa eikä antaa heille päätösvaltaa, koska tulos on tuhoisa omalle kansalle - ainakin meille suomalaisille.
        Suomihan onkin feminismin ja hölmöyden edelläkävijämaa!


      • EI TUTKITA
        Veronmaksaja katolla kirjoitti:

        Tämä juttu pitää tutkia perinpohjin. Ensinnäkin työkeskuksen työntekijät rikkovat lakia mikäli jakavat uusia vaunuja vaikka käyttökelpoisia käytettyjäkin olisi, ja jako vielä tehdään asiakkaan etnisen taustan perusteella - siis puhdasta syrjintää. Toisekseen työjohto on myös syyllistynyt rikokseen jos on antanut tällaisen tapahtua tai ei huolimattomuuttaan ole sitä huomannut. Somalit taas ovat syyllistyneet laittomaan uhkaukseen, virkamiehen vastustamiseen, ja varkauteen. Vaikka vaunut todellakin olisi varastettu, se ei vapauta heitä syyllisyydestä sillä vaunut ovat valtion omaisuutta ja niitä tulee säilyttää turvallisessa paikassa.

        Teenpä tutkintapyynnön.

        Olen tehnyt lukuisia tutkintapyyntöjä viranhaltiujoitten tekemistä syrjintärikoksista ja jopa murhayrityksistä, mutta, jos UHRI on SUOMALAINEN, niin mitään tutkintaa ei aloiteta ja asiat ja asiakirjat jopa väärennetään tai hävitetään varmuuden vuoksi, ettei vaan mitään oikeaa tietoa tihkuisi julkisuuteen!
        Meidän virkakuntamme ja poliisimme on syrjintärikollisia tulvillaan!

        Miettikääpä, miksi meillä on aina aivoton feministiakka sisäministerinä, joka vastaa poliisin toiminnasta tai oikeusministerinä ja korkeimman oikeuden presidenttinä.
        Siksi, ettei syrjityn suomalaisen ääni vaan vahingosskaan pääsisi esiin.
        Kaiken huippu oli , että naispoliisi uhkasi viedä minut voimakeinoin pakkohoitoon mielisairaalaan, jos en luovu väitteistäni ja tuhoa todisteita.

        Suomalaisella ei ole enää mitään oikeusturvaa eikä suomalaismiehillä ole edes ihmisoikeuksia omassa synnysinmaassaan.

        Meillä on miljoona syrjäytettyä suomalaista Suomessa ja 1,3 miljoonaan Suomen kansalaista maanpaossa ulkomailla. Mitä tapahtuu, kun kaikki nämä 2,3 miljoonaa eli1/2 koko suomen kansasta lähtee väkivalloin vaatimaan oikeuksiaan samanvertaisiksi mamujen kanssa.

        Kansa yritti vaikuttaa demokraattisesti persujen kautta, mutta persut telottiin hampaattomiksi ämmävaltamme voimin. Seuraavat keinot ovat epädemokrattisia - näin ennustan!

        Supo, poliisi ja oikeuslaitos suojelee maanpetoksellisia päättäjiä.
        Niin kauan, kun tyhmä kansa äänestää vanhat puolueet taas valtaan, ei virkakoneistoissa(90% naisia) ja maanpetostoimissa tapahdu mitään muutoksia parempaan.


      • Sama Jpäässä
        lyhyt ehdoton kielto kirjoitti:

        Näin su menee."Muistan hyvin kun monet somaliakat huusivat kurkku suorana kun tarjottiin kierrätysvaunuja .Luovuttaja haki lopulta uudet vaunut."Siellä on toimittu väärin .Ei missään tapauksessa saa antaa periksi jos hakija alkaa huutamaan. Ne oppivat, että huutamalla asia saadaan heidän toivomalle tavalle ja opettavat että huutamalla asiat järjestyy. Kohta kaiiki Somalit huutavat joka paikassa, kun opettavat toisiaan.Lyhyt terävä kielto on paras.

        Jo 90-luvulla muslimit panivat Jpään sosiaalitoimiston remonttiin, kun heidän ilmaisiin asuntoihinsa tuotiin hyväkuntoiset kierrätyshuonekalut.
        No tantat hommasivat somaleille täysin uudet nahkakalusteet ja kodinkoneet, mutta suomalaiset eivät saaneet mitään edes pahimpaan hätäänsä.
        Lopputulos oli sen verran väkivaltainen, että nyt edelleen Järvenpään sosiaalitoimistoa vartioi 2 aseistettua vartijaa ja työntekijät istuvat lukittujen panssariovien takana, mihin pääsee vain asellisen vartijan saattelemana.

        Jos suomalainen vaatii jotain, niin pyssymiehet ovat heti kimpussa ja hänet viedään raudoissa putkaan, vaikka vain suusanallisesti ihmettelisi eriarvoisuuttaan sosiaalitoimen päätöksissä.
        Tutkimissani tapauksissa eri paikkakunnilla virkarikollinen on AINA ollut demarifeministi.
        Tutkittaessa väärinkäytöksiä, on sosiaalitoimen työntekijät väärentäneet kaikki tapauksia koskevat asiakirjat, ettei rikokset paljastuisi.
        Lisäksi kehuvat päin näköä, ettei kukaan heille mitään mahda, sillä jo Kalevi Sorsan aikana on sovittu, ettei poliisi ja oikeuslaitos tutki eikä tuomitse heidän tekemisiään. Tämä on pitänyt paikkansa. Siis poliisimme ja oikeuslaitoksemme on valjastettu demarien suojeluun.


    • Paljon kuullut

      On jo vanha, kiistelemään tosiasia, että tietyille mamuile jaetaan enemmän harkinnanvaraista sosiaaliturvaa. Itse olen kuullut kuinka lähi-idän mamumies kehuskeli oikein, kuinka hänen poikansa sai maastopyörän sossurahoilla, kännykät ja kaikki kalusteet kuuluvat pakettiin.

      Muslimeista on myös niitä, jotka ovat vaatineet uuden wc-pöntön asuntoon, koska eivät voi istua vanhalle, jossa valkoinen ei-muslimi on istunut.

      On hämmästyttävää, että näin on, mutta kuulin tuossa hiljattain sen entiseltä sosiaalityöntekijän lähitutulta sekä ihmiseltä, joka oli tehnyt asuntoremonttia mamuväelle.

      Lisäksi kuulin samasta luotettavasta lähteestä, että osa pieni osa kylläkin mamuista uhkaa sosiaalityöntekijöitä, jos rahaa ei tule eli heissä on äärimmäisen röyhkeitä ihmisiä kuten tiedämme jo muutenkin vanhusten ryöstöistä yms.

      Suomen pitää lopettaa tämä mamujen hyysääminen, ei ole varaa siihen.
      .

      • Hoijakkata taas!!

        Kylläpä on joku taas kuullut paljon asioita "luotettavista" lähteistä.
        Antakaa jo kuulopuheiden olla!


      • peitellään van
        Hoijakkata taas!! kirjoitti:

        Kylläpä on joku taas kuullut paljon asioita "luotettavista" lähteistä.
        Antakaa jo kuulopuheiden olla!

        Todista että ei ole totta! Niinpä, et voi todistaa.


      • Ei savua ilman tulta
        Hoijakkata taas!! kirjoitti:

        Kylläpä on joku taas kuullut paljon asioita "luotettavista" lähteistä.
        Antakaa jo kuulopuheiden olla!

        Haista sanonko mikä. Sinunkaltaisesit sinisilmäiset pösilöt olette tämän kehityksen takana. Hyysärit kieltävät todistamisen ja sitten kehtaavat kysyä todisteita. Minä uskon kyllä kansan syviä rivejä, sen verran monista lähteistä ja ihan normaaleilta ihmisiltä on tullut näitä tietoja. Ei savua ilman tulta.


    • pöljyyksien ihmeitä

      suomen sosiaalitantat ovat täysiä pas-koja ja per-seen-nuolijoita. uskomattoman typerää ja hallintobyrokraattista väkeä vain omia palleja ja alatöttöröä suojellen.
      kerrassaan raukkamaisia älykääpiöitä.

    • PersIslamKokKepuBoik
      • Cayman Islands

        Satojen miljardien eurojen vuosittaiset veroparatiisivuodot, isot talous- ja ympäristörikokset, eivät äärioikeistolaisia kansan- ja maanpetturiporvareita huoleta, pääasia, että saa kalastella typeryksien ääniä rasismikortilla.

        Todelliset rikolliset veroparatiiseissa vapaalla jalalla. KeputPersutIslamKokoomusKepuRkpKrdVihreitten ansiosta.


      • oikeudenmukaisuus
        Cayman Islands kirjoitti:

        Satojen miljardien eurojen vuosittaiset veroparatiisivuodot, isot talous- ja ympäristörikokset, eivät äärioikeistolaisia kansan- ja maanpetturiporvareita huoleta, pääasia, että saa kalastella typeryksien ääniä rasismikortilla.

        Todelliset rikolliset veroparatiiseissa vapaalla jalalla. KeputPersutIslamKokoomusKepuRkpKrdVihreitten ansiosta.

        Ei se muitakaan vääryyksiä silti muuksi muuta.


    • 13+1

      Siis perus korvauksethan on samat ku suomalaisilla sit on nää sossun maksu sitoomukset ihan älyttömiä 2000e elämän viihtyvyyttä parantaviin asioihin lähti nimittäin paikallisesta nimeltä mainitsemattomasta liikkeestä pleikkaria ja taulu töllöä täällä kouvostoliitossa ihan kivaa vero euroilla pelleilyä !!!

    • heille kaikki heti

      Ei kysellä turhia automaattisesti heille maksetaan sellaiset

      • Jussuf (se sama)

        Tuo olisi virkavirhe. Nykyisessä taloustilanteessa luulisi sosiaalivirkailijoiden haluavan pitää kiinni työpaikastaan.

        Mutta ei tietenkään maalaisten mielestä... kaikki sosiaalitoimiston työntekijät antavat rahat mersuihin kaikille maahanmuuttajille ihan silläkin uhalla että heidät erotettaisiin sellaisesta teosta.


      • irtautuja katarina
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Tuo olisi virkavirhe. Nykyisessä taloustilanteessa luulisi sosiaalivirkailijoiden haluavan pitää kiinni työpaikastaan.

        Mutta ei tietenkään maalaisten mielestä... kaikki sosiaalitoimiston työntekijät antavat rahat mersuihin kaikille maahanmuuttajille ihan silläkin uhalla että heidät erotettaisiin sellaisesta teosta.

        Kyllä Bodil Rosengren tietää :D


      • apinan lapsi
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Tuo olisi virkavirhe. Nykyisessä taloustilanteessa luulisi sosiaalivirkailijoiden haluavan pitää kiinni työpaikastaan.

        Mutta ei tietenkään maalaisten mielestä... kaikki sosiaalitoimiston työntekijät antavat rahat mersuihin kaikille maahanmuuttajille ihan silläkin uhalla että heidät erotettaisiin sellaisesta teosta.

        Jussuf, tyttärelläsi ei rahasta puutetta. Myymällä itseään hän tienaa paljon paremmin kuin sossun luukulla.


    • Menkööt pois

      Hyvä, että sillä on ikävä vaikutus pummien elämään. He ovat pelkkiä verovarkaita, jotka aiheuttavat kärsimystä suomalaisille.

    • hyvin ruokittuja

      Itäkeskuksessa somali muijat on usein leveämpiä kuin nelosten vaunut, joita työntävät. Tuollaiset monen lapsen vaunut tuliteränä maksaa maltaita meille veronmaksajille.

      • 3Timo

        Juu ja funtsis viel et kuin PALJON niitä menee!?

        Eks toi Kauma sanonu et Espoos syntyy vuositrain öbaut 4000 kersaa? Ja niist jo SEITTEMÄNKYTVIIS % pyllistää pihalle tollai muslimie synnytysautomaatti!?! JÄRKYTTÄVÄÄ!!!

        Sattana ei me ku 50 vuotta ni Espoo on ku Baghdad?! :D ... Ja suomalaiset vähemmistönä! :/ Onki miälenkiintosta seurata et miten Espoon tulokäyrän kanssa tulee käymää?! ;)


    • totta toinen puoli..

      Tuon Länsiväylässä olevan uutisen monet lukijakommentit olivat mielenkiintoisia...

    • Mamubisnes

      Suomalainen käy töissä ja maksaa veroja selkä vääränä. Ostovoima on huono ja eläminen niukkaa. Ulkomainen mamu kävelee valmiiseen pöytään ja saa kaikki vimpaimet ja vempaimet viimesen päälle ilman mitään työntekoa.

      Kaikki tämä on revitty ruoskimalla suomalaisen veronmaksajan selkänahasta. Koneisto eikun ruoskii lisää että pitää tehdä kovempaa työtä, jotta mamujen elintaso ei laske. Suomalainen ei saa työnhedelmistään nauttia itse. Jos saakin, sen päälle on tehty ANKARASTI työtä.

      Suomalaisten olisi aktivoiduttava ja heiteltävä kansanedustajia mädillä munilla, joka aamu. Eiköhän se jossain vaiheessa ala näkymään.

      Virkamiehiä ja edustajia pitäisi muistuttaa ketä he palvelevat siellä oikein. EI MAMUJA TAI ITSEÄÄN, VAAN SUOMALAISTA VERONMAKSAJAA.

    • ei ihme

      Viha kasvaa

    • Viranomaisrikolliset

      Mamuja ei tarvitse kuin ihmiskauppaa tekevät loisvirkailijat.

    • dsfgjuilhop

      >>
      . Mihin me tarvitsemme heitä jos meillä kerran menee huonosti ja on 500 000 työtöntä ja tällä hetkellä vain mol.fi mukaan 25 000 vapaata työpaikkaa?

      Juuri sen takia Suomalainen ei saa töitä kun firmat tietää, että tänne tuodaan pakolaisia kokoajan ja osa heistä menee töihin, ja heille voi maksaa huonompaa palkkaa. Jos täällä ei olisi mamuja, niin yrityksen olisi otettava pelkästään Suomalaisia töihin ja annettava se palkka minkä Suomalainen haluu. Mamut vie työpaikkoja ja polkee palkkoja alas. >>


      On sellaisia aloja joihin ei Suomalainen työtön nöyrry, kuten esim siivoustyö, taksinkuljettaja sekä linja-autonkuljettaja.

      Itse olen kuljetusalan yrittäjä ja toisinaan olen potenut kroonista kuljettajapulaa. Suomalaista ei menaa enää millään saada auton rattiin, varsinkaan taksiin. Raskaanliikenteen autoissa on vielä vähän paremmin asiat, mutta nuutama vuosi vielä eteenpäin niin sama homma on sielläkin edessä.

      Muutama vuosi sitten tarvitsin viisi uutta kuljettajaa taksiin sekä pikkubussiin. Menin työvoimatoimistoon ja kerroin virkailijalle asiani. Hän valitsi mielestään parhaat minulle haastateltaviksi joita oli 15 työtöntä. Kantasuomalaiset työttömät tekivät yhtä poikkeusta lukuunottamatta kaiken mahdollisen ettei tarvitsisi lähteä töihin. Tunnustivat minulle jopa tehtyjä rikoksiaan ja sillä todistelivat olevansa kelvottomia käsittelemään rahaa. Kun kerroin että toisinaan työt alkaisi aamulla viideltä ja autot on varustettu alkolukoilla, pääsi parilta tyypiltä oikein nauru.

      Tästä viidentoista haastatellun joukosta kaikkein parhaimmat ja motivoituneimmat olivat neljä maahanmuuttajaa ja yksi kantasuomalainen, jotka palkkasinkin töihin ja lähetin koulutukseen. maahanmuuttajat ja kantasuomalaiset saa samaa peruspalkkaa, jonka päälle tulee provisio. Jos nyt olisi tilanne että joutuisin irtisanomaan väkeä niin nämä maahanmuuttajataustaiset saisivat varmasti jäädä. Sellaista asennetta ja työmoraalia harvoin näkee kantasuomalaisella.

      Suomi olisi jo nyt kusessa ilman maahanmuuttajia ja huom, ei kaikki maahanmuuttajat ole pakolaisia. Ilman maahanmuuttoa taloja ei rakennettaisi, kiinteistöjä, laivoja, lentokoneita, terminaaleja, kouluja jne jne ei siivottaisi. Pääkaupunkiseudun busseista puolet jäisi varikolle.

      Suomalainen vain ei enää taivu ns. paskahommiin. Tämä onkin hyvä esimerkki siitä kuinka hyvinvointiyhteiskunta on mennyt liian pitkälle. Voi kieltäytyä paskahommista kun yhteiskunta kustantaa joutenolon.

      • Pummit työhön

        Kyse on pummitukien määrästä. Korvaukset poikki, niin työ maistuu.


      • Johnny 88

        ``On sellaisia aloja joihin ei Suomalainen työtön nöyrry, kuten esim siivoustyö, taksinkuljettaja sekä linja-autonkuljettaja.``

        Älä valehtele. Satun tietämään, että noilla aloilla on enemmän Suomalaisia kuin mamuja.

        Muutenkin kirjotuksesi oli kun suoraan mamun kynästä. En usko, että sinä olet mikään yrittäjä. Kukaan yrittäjä ei haukkuisi Suomalaista työntekijää ja ylistäisi kuinka hyviä mamut ovat tekemään töitä.


      • Norden
        Johnny 88 kirjoitti:

        ``On sellaisia aloja joihin ei Suomalainen työtön nöyrry, kuten esim siivoustyö, taksinkuljettaja sekä linja-autonkuljettaja.``

        Älä valehtele. Satun tietämään, että noilla aloilla on enemmän Suomalaisia kuin mamuja.

        Muutenkin kirjotuksesi oli kun suoraan mamun kynästä. En usko, että sinä olet mikään yrittäjä. Kukaan yrittäjä ei haukkuisi Suomalaista työntekijää ja ylistäisi kuinka hyviä mamut ovat tekemään töitä.

        Suomalaiset tarvitsevat uutta asennetta maahanmuuttajiin ja työhön. Näin se vain on. Turha syyttää muita. Ruotsissa otetaan kymmenkertainen määrä maahanmuuttajia ja näin on ollut jo vuosikymmeniä. Kannattaisi ottaa opiksi.


      • rohkeasti v.
        Norden kirjoitti:

        Suomalaiset tarvitsevat uutta asennetta maahanmuuttajiin ja työhön. Näin se vain on. Turha syyttää muita. Ruotsissa otetaan kymmenkertainen määrä maahanmuuttajia ja näin on ollut jo vuosikymmeniä. Kannattaisi ottaa opiksi.

        Kyllä, uusi asenne, rajat kiinni. Lisää muuttajia huutavat muut kuin kantaväestö.


      • Jynxtrop
        Norden kirjoitti:

        Suomalaiset tarvitsevat uutta asennetta maahanmuuttajiin ja työhön. Näin se vain on. Turha syyttää muita. Ruotsissa otetaan kymmenkertainen määrä maahanmuuttajia ja näin on ollut jo vuosikymmeniä. Kannattaisi ottaa opiksi.

        Ruotsi on kohta vararikossa, autot palavat lähiöissä ja islamistit suunnittelevat pommi-iskuja. Tästä todellakin pitäisi ottaa oppia ja rajoittaa maahanmuuttoa tietyistä maista.


    • oikeuden voitto

      Rattaat vähävaraisille kantasuomalaisille.

    • kiitos yle ;)

      Kerrrankin yle ampui itseään nilkaan nostaessaan aiheen esiin. Alkoi lumivyöry efekti selvitysten suhteen.

      • työ kunniaan

        Kohta alkaa olla tilanne sellainen, että oikein toivoo talouden menevän niin kuralle, ettei enää kerta kaikkiaan pysty hyysäämään tulijoita nykymalliin.
        Kyllä se viesti menee pian oikeaan paikkaan ja tulijat vähenevät.
        Tämän yltäkylläisen elintason peräänhän ne nykyään myös tulevat viidakkorummun tiedotteen ansiosta.
        Jos tätä jatketaan, silloin pitää myös asuttaa ja varustaa ne tuhannet suomalaiset, jotka ovat vailla asuntoa ja elävät muita suomalaisia ja pakolaisia puutteellisempaa elämää.
        Tämä eriarvoisuus se pännii eniten.


      • Norden
        työ kunniaan kirjoitti:

        Kohta alkaa olla tilanne sellainen, että oikein toivoo talouden menevän niin kuralle, ettei enää kerta kaikkiaan pysty hyysäämään tulijoita nykymalliin.
        Kyllä se viesti menee pian oikeaan paikkaan ja tulijat vähenevät.
        Tämän yltäkylläisen elintason peräänhän ne nykyään myös tulevat viidakkorummun tiedotteen ansiosta.
        Jos tätä jatketaan, silloin pitää myös asuttaa ja varustaa ne tuhannet suomalaiset, jotka ovat vailla asuntoa ja elävät muita suomalaisia ja pakolaisia puutteellisempaa elämää.
        Tämä eriarvoisuus se pännii eniten.

        Aika ahdasmielisiä kommentteja täällä. Suomen pitäisi ottaa mallia USAsta, Kanadasta, Saksasta, Iso-Britanniasta ja Ruotsista ja ottaa paljon enemmän maahanmuuttajia sisään ja helpottaa niiden työhön pääsy. Näin saadaan tervettä kilpailua työmarkkinoilla ja kauan odotettua monikulttuurisuutta tähän yhteiskuntaan. Sosiaalituilla eläviä on pienen pieni osa ja ihan turhaa syyttää näitä kantasuomalaisten korkeaan moraaliin ja veroproduktiivisuuteen vedoten.


      • Väärää ainesta
        Norden kirjoitti:

        Aika ahdasmielisiä kommentteja täällä. Suomen pitäisi ottaa mallia USAsta, Kanadasta, Saksasta, Iso-Britanniasta ja Ruotsista ja ottaa paljon enemmän maahanmuuttajia sisään ja helpottaa niiden työhön pääsy. Näin saadaan tervettä kilpailua työmarkkinoilla ja kauan odotettua monikulttuurisuutta tähän yhteiskuntaan. Sosiaalituilla eläviä on pienen pieni osa ja ihan turhaa syyttää näitä kantasuomalaisten korkeaan moraaliin ja veroproduktiivisuuteen vedoten.

        Fakta on että tuskin ketään siitä porukasta jota Suomeen otetaan pääsisi noihin mainitsemiisi maihin, Ruotsi tietenkin poikkeuksena. Esim. 90% somaleista elää sosiaalituella.


      • Jussuf (se sama)
        Väärää ainesta kirjoitti:

        Fakta on että tuskin ketään siitä porukasta jota Suomeen otetaan pääsisi noihin mainitsemiisi maihin, Ruotsi tietenkin poikkeuksena. Esim. 90% somaleista elää sosiaalituella.

        Voi voi... pääsee toki. Itsekin muutin takaisin USA:han reilun kymmenen Suomi-vuoden jälkeen.

        Suomeen on kaikkein vaikeinta maailmassa muuttaa. Edes paluumuuttajana.


      • höps
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Voi voi... pääsee toki. Itsekin muutin takaisin USA:han reilun kymmenen Suomi-vuoden jälkeen.

        Suomeen on kaikkein vaikeinta maailmassa muuttaa. Edes paluumuuttajana.

        ei ole


      • 3Timo
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Voi voi... pääsee toki. Itsekin muutin takaisin USA:han reilun kymmenen Suomi-vuoden jälkeen.

        Suomeen on kaikkein vaikeinta maailmassa muuttaa. Edes paluumuuttajana.

        Äläpäs nyt (TAAS!) jauha pastaa!!!
        Australia ja Sveitsi on jo 100 kertaa vaikeampia maita muuttaa kun Suomi, kun et meinaa päästä noihin sisään edes lomareissulle!


      • Jussuf (se sama)
        3Timo kirjoitti:

        Äläpäs nyt (TAAS!) jauha pastaa!!!
        Australia ja Sveitsi on jo 100 kertaa vaikeampia maita muuttaa kun Suomi, kun et meinaa päästä noihin sisään edes lomareissulle!

        Höpsis. Tunnen australialaisia ja sveitsiläisiä jotka ovat muuttaneet paluumuuttajana omiin maihinsa, eikä kukaan heistä joutunut todistamaan edellisen kahden vuoden verotusta, varallisuuttaan, asuntoaan ja työpaikkaansa ennen muuttoa.

        Suomeen paluumuuttajana tullessaan joutuu muuttaja hankkimaan kaikki nuo todisteet. Et vain ole koskaan muuttanut minnekään sieltä Putaalta, joten et tunne asiaa.


      • :Dd
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Höpsis. Tunnen australialaisia ja sveitsiläisiä jotka ovat muuttaneet paluumuuttajana omiin maihinsa, eikä kukaan heistä joutunut todistamaan edellisen kahden vuoden verotusta, varallisuuttaan, asuntoaan ja työpaikkaansa ennen muuttoa.

        Suomeen paluumuuttajana tullessaan joutuu muuttaja hankkimaan kaikki nuo todisteet. Et vain ole koskaan muuttanut minnekään sieltä Putaalta, joten et tunne asiaa.

        Nainen keskusteli nimimerkin takaa muun muassa maahanmuuttopolitiikasta, lapsiavioliitoista, tyttöjen silpomisesta ja islaminuskosta erinäisillä netin keskustelupalstoilla.

        Nainen puolusti kirjoituksissaan maahanmuuttajien oikeuksia ja haluaa levittää aiheesta faktatietoa.

        - Tuntuu hurjalta, ettei mielipiteitään saisi kertoa eikä näkökulmiaan tuoda esiin. Keinolla millä hyvänsä yritetään saada hiljaiseksi. Olen aina ollut hyvin asiallinen viesteissäni.


      • Näin Virossa
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Höpsis. Tunnen australialaisia ja sveitsiläisiä jotka ovat muuttaneet paluumuuttajana omiin maihinsa, eikä kukaan heistä joutunut todistamaan edellisen kahden vuoden verotusta, varallisuuttaan, asuntoaan ja työpaikkaansa ennen muuttoa.

        Suomeen paluumuuttajana tullessaan joutuu muuttaja hankkimaan kaikki nuo todisteet. Et vain ole koskaan muuttanut minnekään sieltä Putaalta, joten et tunne asiaa.

        Virossa ei ole yhtään mamuelättiä. Minäkin suomalainen eläkeläinen jouduin antamaan viranomaisten vahvistaman omaisuus- ja tuloselvityksen, ennekuin sain oleskeluluvan (yli 3kk) Viroon.
        Hyvä tuttavani ei päässyt edes satamaa pitemmeälle Tallinnassa , kun hänellä oli mukanaan taimaalainen vaimonsa.
        Heidät palautettiin seuraavalla laivalla takaisin Suomeen, vaikka vaimolla oli Suomen kansalaisuus ja Suomen passi. Ja tämä on totta!

        Virossa ihmetelläänkin, miksi suomalaiset hyyssäävät ulkomaalaisia, ja nauttivat täysin siemauksin esim suomalsista lapsilisistä ja kodinhoidontuista ym, lapsen aikuisuuteen asti, vaikka lapsi ja työmiehen vaimo eivät ole edes käyneet Suomessa, Tämä vain sillä perusteella, kun isä on ollut muutaman KUUKAUDEn töissä Suomessa.
        Samat päättäjät säästävät sitten suomalaisten omien kansalaisten lapsilisisä ym perhetuista.
        SAIRAS - SAIRAS SUOMI!!!
        Näin käy, kun annetaan valta vieraskoreille aivottomille akoille ja akkavaltaa nuoleskeleville munattomille "miehille", kuten J Katainen.

        Suomessa on tilanne niin, että ulkomaalaisilla on samat oikeudet kuin suomalaisilla( laki), mutta suomalaisilla EI OLE SAMOJA OIKEUKSIA kuin ulkomaalaisilla (käytäntö).
        Tämän kansalaiset kohtaavat jokapäiväisessä elämässään jatkuvasti, mutta sen toteen näyttäminen on rikos, mistä joutuu vankilaan. Suomessa totuus on rikos!
        Ottakaamme oppia Virosta, missä loisia ja maanpetoksellisia viranhaltijoita ei elätetä! Siksi siellä elämä on halvempaa, koska siellä ei ole loisia syömässä oman kansan tuloja ja verot voidaan pitää matalalla tasolla. Ei ole autoveroja, eikä alkoholia, tupakkaa ja energiaa veroteta kuin Suomessa.
        Virossa suomalainen pieneläkeläinenkin on rikas.


    • 18+9

      Älähän epäile yhtään... Tietoa ja kokemusta on Rovaniemellä tästä ilmiöstä.....jouduin työttömäksi ja siitä koitui pitkä karenssi / omavastuu aika , kas kummaa , satuin yht aikaa mamun kans sossuun , olin normaali vaatteissa ja ihan siistit myös , mamu oli vähän nuhruinen ja vaatetus mitä lie. sossussa aikani olin , mitään en saanut kun ns: laskelmat näytti et pitäis olla rahaa. no lähdin tyhjin käsin , kas kummaa mamu oli suu virneessä (odotin aulassa) oli saanut tietty ison summan rahaa(sitoomusksen) , no näin sit paripäivää myöhemmin , siinähän se poika/mies oli leviksenfarkut,hienot kengät,ltakki halti ja muutoinki tosi stylee ja !! AUTO !! melko uusi 406 peugeot ... silloin ja siitälähtien viha niin sossuun ja mumuille, miksi he saavat kaiken , meidän pitää kärvistellä Kelan rahalla kun mamut saavat kaiken tekemättä mitään sen eteen , suomalalinen velvoitetaan hakemaan töitä ja tulemaan toimeen peruspäivärahalla vaikka ei mihkään riitä....Tällaiseen pitääkin saada muutos , jotta mamut tulevat myös toimeen Kela rahalla ja hakemaan töitä ....olisin valmis vaikka mihin tekosiin jotta tällainen mätä pesäke saadaan pois ja esimerkkejä löytyy Arabimaista !!!!!!

    • Hyvä Cockarit

      Kokoomus pelastaa meidät elintasopakolaisilta. Heidän politiikkansa on ajanut Suomen niin surkeaan jamaan, että nuo savannin ihmeet kiertää suomen kohta todella kaukaa, jopa niin kaukaa että eivät uskalla mennä edes Ruotsiin.

    • itsiruj

      Positiivinen syrjintä. Kenen ehdotuksesta tämä käsite on tuotu lainsäädäntöömme. Kuka sen on valmistellut ja miten se on käsitelty eduskunnassa. Jäljet viittaavat oikeusministeriön lainsäädäntöosaston ruotsinkieliseen virkamiehistöön, joiden juridinen ammattitaito rajoittuu Ruotsin lainsäädännön plagiointiin.

    • yle se on yksi perke

      Ärsyttävä se toimittaja joka vittumaisesti hymyillen yrittää ohjailla vastauksia omaan suuntaansa.

      • Jussuf (se sama)

        Hymyileminen Suomen telkkarissa pitää kieltää!


    • höh taas

      Harkinnanvarainenhan on olemassa. Joku ostaa sillä pesukoneen toinen taas lastenrattaat, kolmas jotain muuta. Mistä sitä kenenkään tarpeista tietää.

      • 3Timo

        Kuis mä en o saanu sossusta PENNIÄKÄÄN minkään harkinnanvarasia, kun muutin tähän kämppään kun olin työtön!?! Kukaan ei ees KYSYNY et tartteks mä tänne mitää!? (Mut emmä kyl tarttenukka, ku löyty halvat kodinkoneet ja huonekalut huuto.netistä!) Remontinkin tein ihan itte ja omilla rahoilla, sossusta sain siihenki tasan nolla euroa! :) Vuokratakuu oli ainoo minkä sain.


      • Jussuf (se sama)
        3Timo kirjoitti:

        Kuis mä en o saanu sossusta PENNIÄKÄÄN minkään harkinnanvarasia, kun muutin tähän kämppään kun olin työtön!?! Kukaan ei ees KYSYNY et tartteks mä tänne mitää!? (Mut emmä kyl tarttenukka, ku löyty halvat kodinkoneet ja huonekalut huuto.netistä!) Remontinkin tein ihan itte ja omilla rahoilla, sossusta sain siihenki tasan nolla euroa! :) Vuokratakuu oli ainoo minkä sain.

        ... ja sitten heräsit?


    • Mummi 77

      Ei saa saada etuja.

    • säälikö sair.?

      Kantohihnaratkaisu olisi hyvä, sillä se ehkä ehkäisisi myös liian suuren lapsilauman syntymisen oikeauskoisille.

    • laki muutokseen

      Onko asia eduskunnassa?

    • 5454fgdfg

      Markus Joenselkä kolumnissa "maahanmuuton kustannukset"
      "Vuoden 2012 budjetissa maahanmuuton menot olivat 1170 miljoonaa euroa. Maahanmuuttajien on arvioitu lisäksi saavan 3000 miljoonan euron verran sosiaalitukia ja käyttävän 2000 miljoonan edestä sosiaali- ja terveyspalveluja, jolloin kokonaissummaksi tulee 6170 miljoonaa euroa vuodessa.
      Valtion 50 miljardin budjetista maahanmuuton osuus on 8.10 prosenttia.

      • 567567

        Yhteiskunta maksaa mamujen ajokortit ja autokoulun.

        Mutta yhteiskunta ei maksa köyhien suomalaisten ajokorttia eikä autokoulua.

        Sanomalehti Karjalainen 30.4.2011.
        "Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville nuorille ajokortin, autokoulun ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi. Perussuomalaiset uskalsivat puuttua asiaan."

        http://aijaa.com/fED8md

        Maahanmuuttajille yli 200000 euroa sossusta
        https://docs.google.com/file/d/0B6hXHkqpNpyPOFd5dkdqZm0zYmc/edit?pli=1

        Ulkomaalaiset mamut, pakolaiset ja turvapaikanhakijat maksavat yhteiskunnalle 6-8 miljardia euroa vuodessa. Suomalaiset eivät halua enää maksaa näitä kustannuksia ja siksi maahamuuttopolitiikkaan tulee muutos.
        Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan ja kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta lisääntyvä maahanmuuttajien määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että maahanmuuton kustannukset Suomessa olisivat yli miljardin vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
        Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Maahanmuuton sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.
        Suomella ei ole yksinkertaisesti varaa ottaa yhtään enempää ulkomaalaista maahanmuttajaa, pakolaista ja turvapaikakanhakijaa. Työttömät tai rikoksia tekevät maahanmuuttajat tulee poistaa Suomesta heti ja asettaa maahantulokielto.

        Suomessa toimii kaksoistandardi, joissa kantasuomalaisia syrjitään ja ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita suositaan. Tätä ovat KOK, SDP, KESK, RKP, VIHR koittaneet pitkään salata ja piiloitella. Totuus tulee julki kuitenkin. Nykyinen hallitus on toimillaan merkittävästi heikentänyt pienituloisten ja keskituloisten suomalaisten asemaa. Kaikkein eniten hallitus erityisesti KOK kurjistaa sairaita, lapsiperheitä, eläkeläisiä. Jäädyttämällä indeksit, leikkaamalla ja vähentämällä juuri heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukia.

        Jos todisteita kaivataan eriarvoisuudesta, niin kelpaako Korkeimman oikeuden pöytäkirja? Nimittäin KKO 2009:14 kertoo, että eräs maahanmuuttajataustainen on saanut useamman vuoden ajan reilut 2.500 e/kk toimeentulotukea (perusosa ”harkinnanvaraiset”), ja sen päälle vielä Kelan asumistuet noin 600 e/kk. Yhteensä 3.100 e/kk käteen joka kuukausi. Jokainen voi itse tarkastaa tuosta julkisesta pöytäkirjasta summat. Eriarvoistako? Olisiko sittenkin syytä avata noita toimeentulotukia joita me kuulemma tasa-arvoisesti saamme ihan yhtä paljon taustastastamme riippumatta?

        Kysymys: kuinka paljon pitää olla työssäkäyvän YH-äidin bruttotulot, että hän saa saman verran käteen käteen tarhamaksujen ja työmatkakulujen jälkeen?

        Vastaus: noin 5.800 e/kk. Tietysti vielä sillä erotuksella, että hänen pitää käydä töissä, eikä voi viettää aikaansa lastensa kanssa.

        (Sensuroitu) haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen (sensuroitu)suurlähetystöön (päivämäärä)1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut päivämäärä.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A nouti toisen lapsensa (sensuroitu) Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:
        Kansaneläkelaitokselta

        1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,
        3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,
        20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä
        Helsingin kaupungilta

        3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

        Noiden päälle varmaan tulee asumistuet.

        Ainakin maahanmuuton yksi kustannut on suurempi kantasuomalaisten työttömyys: http://www.hel.fi/static/kanslia/Tasa-arvo/Rasismin-ehkaiseminen.pdf

        ”Esimerkiksi työhönotossa voidaan ottaa huomioon hakijan etninen tausta palkkaamalla tehtävään työmarkkinoilla aliedustettuun ryhmään kuuluva henkilö, vaikka tämä ei olisi aivan yhtä pätevä kuin paremmin edustettuun ryhmään kuuluva.
        Positiivinen erityiskohtelu on sallittua, jos siihen on objektiiviset ja perusoikeusjärjestelmän kannalta hyväksyttävät perusteet ja jos se on oikeassa suhteessa tavoiteltavaan etuun (ks. perustuslain 6 §, yhdenvertaisuuslain 7 §).”

        Tällainen kantasuomalaisten syrjiminen ei saa olla laillista. Jos on, niin lakia on muutettava. VAIN PÄTEVYYDELLÄ SAA OLLA MERKITYSTÄ!


      • 467567
        567567 kirjoitti:

        Yhteiskunta maksaa mamujen ajokortit ja autokoulun.

        Mutta yhteiskunta ei maksa köyhien suomalaisten ajokorttia eikä autokoulua.

        Sanomalehti Karjalainen 30.4.2011.
        "Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville nuorille ajokortin, autokoulun ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi. Perussuomalaiset uskalsivat puuttua asiaan."

        http://aijaa.com/fED8md

        Maahanmuuttajille yli 200000 euroa sossusta
        https://docs.google.com/file/d/0B6hXHkqpNpyPOFd5dkdqZm0zYmc/edit?pli=1

        Ulkomaalaiset mamut, pakolaiset ja turvapaikanhakijat maksavat yhteiskunnalle 6-8 miljardia euroa vuodessa. Suomalaiset eivät halua enää maksaa näitä kustannuksia ja siksi maahamuuttopolitiikkaan tulee muutos.
        Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan ja kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta lisääntyvä maahanmuuttajien määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että maahanmuuton kustannukset Suomessa olisivat yli miljardin vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
        Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Maahanmuuton sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.
        Suomella ei ole yksinkertaisesti varaa ottaa yhtään enempää ulkomaalaista maahanmuttajaa, pakolaista ja turvapaikakanhakijaa. Työttömät tai rikoksia tekevät maahanmuuttajat tulee poistaa Suomesta heti ja asettaa maahantulokielto.

        Suomessa toimii kaksoistandardi, joissa kantasuomalaisia syrjitään ja ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita suositaan. Tätä ovat KOK, SDP, KESK, RKP, VIHR koittaneet pitkään salata ja piiloitella. Totuus tulee julki kuitenkin. Nykyinen hallitus on toimillaan merkittävästi heikentänyt pienituloisten ja keskituloisten suomalaisten asemaa. Kaikkein eniten hallitus erityisesti KOK kurjistaa sairaita, lapsiperheitä, eläkeläisiä. Jäädyttämällä indeksit, leikkaamalla ja vähentämällä juuri heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukia.

        Jos todisteita kaivataan eriarvoisuudesta, niin kelpaako Korkeimman oikeuden pöytäkirja? Nimittäin KKO 2009:14 kertoo, että eräs maahanmuuttajataustainen on saanut useamman vuoden ajan reilut 2.500 e/kk toimeentulotukea (perusosa ”harkinnanvaraiset”), ja sen päälle vielä Kelan asumistuet noin 600 e/kk. Yhteensä 3.100 e/kk käteen joka kuukausi. Jokainen voi itse tarkastaa tuosta julkisesta pöytäkirjasta summat. Eriarvoistako? Olisiko sittenkin syytä avata noita toimeentulotukia joita me kuulemma tasa-arvoisesti saamme ihan yhtä paljon taustastastamme riippumatta?

        Kysymys: kuinka paljon pitää olla työssäkäyvän YH-äidin bruttotulot, että hän saa saman verran käteen käteen tarhamaksujen ja työmatkakulujen jälkeen?

        Vastaus: noin 5.800 e/kk. Tietysti vielä sillä erotuksella, että hänen pitää käydä töissä, eikä voi viettää aikaansa lastensa kanssa.

        (Sensuroitu) haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen (sensuroitu)suurlähetystöön (päivämäärä)1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut päivämäärä.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

        Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 – 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A nouti toisen lapsensa (sensuroitu) Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

        A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:
        Kansaneläkelaitokselta

        1.4.2000 – 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,
        3.4.2000 – 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,
        20.2.2001 – 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä
        Helsingin kaupungilta

        3.4.2000 – 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

        Noiden päälle varmaan tulee asumistuet.

        Ainakin maahanmuuton yksi kustannut on suurempi kantasuomalaisten työttömyys: http://www.hel.fi/static/kanslia/Tasa-arvo/Rasismin-ehkaiseminen.pdf

        ”Esimerkiksi työhönotossa voidaan ottaa huomioon hakijan etninen tausta palkkaamalla tehtävään työmarkkinoilla aliedustettuun ryhmään kuuluva henkilö, vaikka tämä ei olisi aivan yhtä pätevä kuin paremmin edustettuun ryhmään kuuluva.
        Positiivinen erityiskohtelu on sallittua, jos siihen on objektiiviset ja perusoikeusjärjestelmän kannalta hyväksyttävät perusteet ja jos se on oikeassa suhteessa tavoiteltavaan etuun (ks. perustuslain 6 §, yhdenvertaisuuslain 7 §).”

        Tällainen kantasuomalaisten syrjiminen ei saa olla laillista. Jos on, niin lakia on muutettava. VAIN PÄTEVYYDELLÄ SAA OLLA MERKITYSTÄ!

        Väitteet siitä, että maahanmuuttajat eivät mukamas saisi enempää tukea sossusta voivat loppua tähän. Nimittäin asiasta on tehty ihan oikea tutkimus.
        Siellä mm. sivulla 73 sanottiin: "tulosten tarkastelussa nähdään että maahanmuuttajat saavat toimeentulotukea selvästi kantaväestöä enemmän.
        Maahanmuuttajia on aineistossa 8,2%, mutta heidän osuutensa toimeentulomenoista on 27%.
        Käykää itse katsomassa - siellä se on mustaa valkoisella!
        https://helda.helsinki.fi/handle/10138/38938

        Yksinäinen mamu sai sossulta yli 2000 euroa kuukaudessa ylitys johtuu harkinnanvaraisesta tuesta.
        http://jlokka.blogspot.fi/2013/09/from-lieksa-with-tiliote.html

        Esimerkiksi somalien työttömyysprosentti on lähes 90. Siitä huolimatta kaikilla kadulla vastaantulevilla somaleilla on hienot, uutuuttaan hehkuvat merkkivaatteet, somalinaisilla uudenveroiset lastenrattaat jne.
        Mistä siis lähes kokonaan työtön kansanryhmä saa rahat em. tavaroihin?



        sekin hakenut vuosien varrella 2 kertaa työvoimakoulutukseen linja-autonkuljettajaksi, mutta ei ole otettu. Viimeksi kun haettiin koulutettavia raitiovaununkuljettajia 12 aloituspaikkaa kohden tuli muistaakseni 420 hakemusta. Sitä edellisellä kerralla vielä enemmän ja itsekin olin yksi hakijoista.

        Pääkaupunkiseudulla asetetaan maahanmuuttajat etusijalle jo pelkästään sen takia, että esim. Helsingin kaupunki on sitoutunut palkkaamaan maahanmuuttajia näiden väestöosuutta vastaavan määrän. No jokainen voi sitten miettiä tarkoittaako se sitä, että palkataan mamuja tuosta vaan kaupunginjohtajaksi tai sosiaalityöntekijäksi tai terveydenhoitajaksi tai opettajaksi tai rakennustarkastajaksi tai vesihuollosta vastaavaksi käyttöpäälliköksi...

        Vai kompensoidaanko sitä, että siisteissä sisähommissa on pelkkiä valkonaamoja ja vieläpä enemmistönä naisia sillä, että siihen vähän koulutusta vaativaan duunariportaaseen otetaan SUHTEETTOMAN paljon maahanmuuttajia (jo 40 % ja kasvaa). Kun toimistoissa on väestösuhdetta vähemmän mamuja ja kuljettajina on suhteettoman paljon mamuja, niin lopputuloksena kaupunki voi iloisesti markkinoida, että tavoitteet on saavutettu.

        http://www.halla-aho.com/scripta/helsinki_ja_globaalin_vastuun_strategia.html

        "Muunkielisten osuutta henkilöstössä lisätään vastaamaan muunkielisten osuutta kaupungin väestössä. Kaupungilla on yhteiskunnallisena toimijana lisäksi vastuu muunkielisten sosioekonomisen aseman parantamisesta mm. työllistymistä ja urakehitystä edistämällä."

        Kyseessä on puhtaasti syrjintä kantasuomalaisia kohtaan. Ja mitään positiivistahan tässä ei ole.

        http://www.halla-aho.com/scripta/positiivisen_syrjinnan_ongelmia.html

        "Koska tiettyjen väestöryhmien keskimääräinen koulutustaso on hyvin matala, niiden suhteellisesti "oikea" edustus vaikkapa kaupungin henkilöstössä voidaan käytännössä toteuttaa lähinnä palkkaamalla niiden edustajia vähäistä koulutusta vaativiin tehtäviin. Jotta heidän kokonaisedustuksensa organisaation kokonaishenkilöstöstä olisi "oikea", heillä on käytännössä oltava huikea yliedustus alimman portaan tehtävissä. Tämä korostaa entisestään epätasa-arvoa kouluttamattoman vähemmistöedustajan ja kouluttamattoman suomalaisen välillä."

        on suorastaan rikollista jotta
        ulkomaalaisia hyysätään kaikin tavoin verovaroillamme, samaan aikaan
        kun omia Suomen kansalaisia ja heidän olojaan kurjistetaan koko ajan!
        Sosiaalitantta Remes Espoosta väittää jotta ohjeet ovat samat
        kaikille, voi ollakin mutta käytäntö on taasen toisin!
        Asiaasi saat tukea mm, Lieksan sosiaalitoimiston sekoiluista! Tein
        männä talvena kantelun Lieksan sossutanttojen toimista
        Oikeuskanslerille, kansleri tutki asian ja totesi jotta pakoloiset
        ovat Lieksassa saaneet paljon helpommin ja jopa laittomasti rahaa
        sossutoimiston pöydän alitse, kuin SUOMALAISET!
        Tutkinnan pöytäkirjat saat takuulla oikeuskanslerin toimistosta !

        Alla hieman tietoa johon voit nojailla jatko keskusteluissasi,
        sossutanttojen kanssa !

        Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta:
        http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332


      • Jussuf (se sama)
        467567 kirjoitti:

        Väitteet siitä, että maahanmuuttajat eivät mukamas saisi enempää tukea sossusta voivat loppua tähän. Nimittäin asiasta on tehty ihan oikea tutkimus.
        Siellä mm. sivulla 73 sanottiin: "tulosten tarkastelussa nähdään että maahanmuuttajat saavat toimeentulotukea selvästi kantaväestöä enemmän.
        Maahanmuuttajia on aineistossa 8,2%, mutta heidän osuutensa toimeentulomenoista on 27%.
        Käykää itse katsomassa - siellä se on mustaa valkoisella!
        https://helda.helsinki.fi/handle/10138/38938

        Yksinäinen mamu sai sossulta yli 2000 euroa kuukaudessa ylitys johtuu harkinnanvaraisesta tuesta.
        http://jlokka.blogspot.fi/2013/09/from-lieksa-with-tiliote.html

        Esimerkiksi somalien työttömyysprosentti on lähes 90. Siitä huolimatta kaikilla kadulla vastaantulevilla somaleilla on hienot, uutuuttaan hehkuvat merkkivaatteet, somalinaisilla uudenveroiset lastenrattaat jne.
        Mistä siis lähes kokonaan työtön kansanryhmä saa rahat em. tavaroihin?



        sekin hakenut vuosien varrella 2 kertaa työvoimakoulutukseen linja-autonkuljettajaksi, mutta ei ole otettu. Viimeksi kun haettiin koulutettavia raitiovaununkuljettajia 12 aloituspaikkaa kohden tuli muistaakseni 420 hakemusta. Sitä edellisellä kerralla vielä enemmän ja itsekin olin yksi hakijoista.

        Pääkaupunkiseudulla asetetaan maahanmuuttajat etusijalle jo pelkästään sen takia, että esim. Helsingin kaupunki on sitoutunut palkkaamaan maahanmuuttajia näiden väestöosuutta vastaavan määrän. No jokainen voi sitten miettiä tarkoittaako se sitä, että palkataan mamuja tuosta vaan kaupunginjohtajaksi tai sosiaalityöntekijäksi tai terveydenhoitajaksi tai opettajaksi tai rakennustarkastajaksi tai vesihuollosta vastaavaksi käyttöpäälliköksi...

        Vai kompensoidaanko sitä, että siisteissä sisähommissa on pelkkiä valkonaamoja ja vieläpä enemmistönä naisia sillä, että siihen vähän koulutusta vaativaan duunariportaaseen otetaan SUHTEETTOMAN paljon maahanmuuttajia (jo 40 % ja kasvaa). Kun toimistoissa on väestösuhdetta vähemmän mamuja ja kuljettajina on suhteettoman paljon mamuja, niin lopputuloksena kaupunki voi iloisesti markkinoida, että tavoitteet on saavutettu.

        http://www.halla-aho.com/scripta/helsinki_ja_globaalin_vastuun_strategia.html

        "Muunkielisten osuutta henkilöstössä lisätään vastaamaan muunkielisten osuutta kaupungin väestössä. Kaupungilla on yhteiskunnallisena toimijana lisäksi vastuu muunkielisten sosioekonomisen aseman parantamisesta mm. työllistymistä ja urakehitystä edistämällä."

        Kyseessä on puhtaasti syrjintä kantasuomalaisia kohtaan. Ja mitään positiivistahan tässä ei ole.

        http://www.halla-aho.com/scripta/positiivisen_syrjinnan_ongelmia.html

        "Koska tiettyjen väestöryhmien keskimääräinen koulutustaso on hyvin matala, niiden suhteellisesti "oikea" edustus vaikkapa kaupungin henkilöstössä voidaan käytännössä toteuttaa lähinnä palkkaamalla niiden edustajia vähäistä koulutusta vaativiin tehtäviin. Jotta heidän kokonaisedustuksensa organisaation kokonaishenkilöstöstä olisi "oikea", heillä on käytännössä oltava huikea yliedustus alimman portaan tehtävissä. Tämä korostaa entisestään epätasa-arvoa kouluttamattoman vähemmistöedustajan ja kouluttamattoman suomalaisen välillä."

        on suorastaan rikollista jotta
        ulkomaalaisia hyysätään kaikin tavoin verovaroillamme, samaan aikaan
        kun omia Suomen kansalaisia ja heidän olojaan kurjistetaan koko ajan!
        Sosiaalitantta Remes Espoosta väittää jotta ohjeet ovat samat
        kaikille, voi ollakin mutta käytäntö on taasen toisin!
        Asiaasi saat tukea mm, Lieksan sosiaalitoimiston sekoiluista! Tein
        männä talvena kantelun Lieksan sossutanttojen toimista
        Oikeuskanslerille, kansleri tutki asian ja totesi jotta pakoloiset
        ovat Lieksassa saaneet paljon helpommin ja jopa laittomasti rahaa
        sossutoimiston pöydän alitse, kuin SUOMALAISET!
        Tutkinnan pöytäkirjat saat takuulla oikeuskanslerin toimistosta !

        Alla hieman tietoa johon voit nojailla jatko keskusteluissasi,
        sossutanttojen kanssa !

        Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta:
        http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

        Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332

        Ihan kauheaa! Joku maahanmuuttaja on saanut lapsilisää! En ala!


    • 456546
    • dfgdfgdffgg

      Suomi toimii euroopan sosiaalitoimistona ulkomaalaisille.

      Näin sosiaaliturvarahaa virtaa ulkomaille – lue esimerkit
      Edes viranomaiset eivät tiedä tarkalleen, kuinka paljon suomalaista sosiaaliturvarahaa virtaa ulkomaille EU-lainsäädäntöön perustuen.
      Eli kenen tahansa ulkomaalaisen, joka asuu ulkomailla, mutta työskentelee Suomessa. Suomi maksaa kaikille näille henkilöille lapsilisät ja muun sosiaaliturvan. Lue järkyttävä juttu.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288652013062.html
      Kierot eurooppalaiset käyttävät häkäilemättömästi hyväksi Suomen sosiaaliturvaa.

      Sosiaaliturvamaksut ja tuet muille EU-maille
      http://ilgron11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/160035-sosiaaliturvamaksut-ja-tuet-muille-eu-maille

      Lehti: Viro työttömyystukien saaja
      Suomi maksoi muille kuin Somen kansalaisille työttömyystukia EU ja Eta maihin noin miljoona euroa. Yli puolet siitä meni viroon virolaisille.
      http://www.ts.fi/keskustelut/ketju/32817
      http://www.uutisaalto.fi/uutiset/2786058-karjalainen-ulkomaille-maksettuja-ty%C3%B6tt%C3%B6myystukia-eniten-viroon
      https://www.google.fi/#q=ulkomaille maksettuja ty%C3%B6tt%C3%B6myystukia eniten Viroon

      Karjalainen: Lapsilisiä lähes 5 miljoonaa euroa ulkomaille ulkomaalaisille.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288663269731.html?pos=ksk-trm-uutk-ospu

      Ulkomaalaisten maahanmuuttajien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kustannukset 20% Suomen verotuloista.
      Yksi pakolainen, turvapaikanhakija ja ulkomaalainen maahanmuuttaja maksaa 3 miljoonaa euroa veronmaksajille.
      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus
      http://fifi.voima.fi/artikkeli/2010/marraskuu/tanska-pisteyttaa-ulkomaalaiset
      http://mediaseuranta.blogspot.fi/2010/02/ylemot-maahanmuuton-hinta.html
      Ruotsin kohdalla voidaan todeta, että verotuotoista n. 23% ”palaa” maahanmuuttajien ylläpitoon.
      Meidän kannattaa tuskin Ruotsia tuossa kisailussa päihittää? Hoppeekin on häppee ;-)

      100% pakolaisista ja turvapaikanhakijoista, 90% ulkomaalaisista maahanmuuttajistä elää Suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Kyseessä ovat sosiaaliset tulonsiirrot veronmaksajilta ulkomaalaisille sosiaalitukina yli miljardin euron verran joka ikinen vuosi ja summa kasvaa jatkuvasti.

    • niiden syy

      Hyysärit joutuvat vielä vastuuseen suomalaisten köyhdyttämisestä.

    • rahaa omille!

      Suomalaisille kuuluu nautintaoikeus Suomen hyvinvoinnista. Ei ulkomaalaisille.

    • eiharkinnanvaraista

      Kansanedustaja Pia Kauma lopettaisi lastenvaunuihin tarkoitetun tuen kokonaan
      http://www.hs.fi/politiikka/Kansanedustaja Pia Kauma lopettaisi lastenvaunuihin tarkoitetun tuen kokonaan/a1409882904872

      Kansanedustaja Pia Kauma (kok) kertoo HSTV:n Studio Kulmapöydässä, että hänen lastenvaunulausunnoistaan nousseen kohun taustalla on turhautuminen. Kauman mukaan vaikeina aikoina ihmiset tarvitsevat yksinkertaisia puheenaiheita, joihin purkaa turhautumista ja vihaa. Kauman lausunnoista nousi kärkäs keskustelu, kun hän esitti, että maahanmuuttajien tulisi tyytyä käytettyihin lastenvaunuihin.

      Espoon kaupunginvaltuutettu, kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma lopettaisi lastenvaunujen ostamiseen sosiaalitoimesta annettavan avustuksen kokonaan.

      Monessa kunnassa lapsiperheet voivat saada täydentävää toimeentulotukea lastenvaunujen ostamiseen. Espoossa vaunuihin annettava summa on 200 euroa toimeentulotuella eläville ihmisille. Tämä harkinnanvaraisen tuen Kauma lopettaisi säästöpaineiden takia kokonaan.

      Kauman mukaan Espoossa vaunuja voisi antaa lainaksi samaan tapaan kuin vaikkapa kyynärsauvoja tai muita terveydenhuollon apuvälineitä.
      Toimeentulotuessa tietyn tulorajan alle jääville ihmisille maksetaan perusosaa, jota voidaan tarvittaessa, tietyin perustein täydentää harkinnanvaraisella osalla. Yksinelävälle toimeentulotuen perusosa on 480 euroa kuussa.

      Täydentävää tukea voi saada esimerkiksi muuttokustannuksiin, lasten harrastusmenoihin, lasten päivähoitomenoihin ja vaikeasta, pitkästä sairaudesta johtuviin menoihin.

      HS:n Studio Kulmapöydän haastattelussa Kauma oli valmis karsimaan näitä harkinnanvaraisia tukia muutenkin, muttei yksilöinyt, mitkä kohteet ovat eniten turhia.

      Kauma nousi julkisuuteen sanottuaan Länsiväylä-lehden haastattelussa että ""miksi maahanmuuttajaperheen pitää esimerkiksi hankkia uudet lastenvaunut sosiaalituella, jos suomalaisperhe kierrättää vanhoja vaunuja". Nyt Kauma siis lopettaisi harkinnanvaraisen tuen antamisen vaunuihin kokonaan, sekä syntyperäisiltä suomalaisilta että maahanmuuttajilta.

      Haastattelussa selvisi, että Kauma kuitenkin hyväksyy myös uusien vaunujen ostamisen sosiaalituella eläville, jos ne ostaa "omilla rahoillaan".

      Kulmapöydän haastattelussa Kauma paljasti, että hänen neljästä lapsestaan kaksi on ollut uusissa vaunuissa, kaksi verkosta käytettyinä ostetuissa vaunuissa.

    • ei avustuksia

      Sossulassa pitäisi olla vartija tarkkailemassa hyysäri työntekijää ja hänen toimiaan, ei asiakkaita.

    • peruskalkkis

      Tämän vuosituhannen paras idea. "Kansanedustaja Kauma lopettaisi lastenvaunuihin tarkoitetun tuen – perustaisi lastentavaroille kierrätyspisteen"

      Miksi tätä ei kukaan ole aikaisemmin huomannut ja pistänyt toimeksi. Rahana annettavaa toimeentulotukea voisi laajemminkin korvata kierrätyskeskuksen "tarjonnalla". Samalla nekin kansalaiset, jotka innokkaimmin puoltavat rajoituksetta kaikkien maahanmuuttoa voiva tukea kotouttamista antamalla kierrätyskeskukseen tarpeellisia hyödykkeitä.

      • Ei käy...!

        Ei ainakaan vääräuskoisen vaunuja voi käyttä kunnon muslimi!


    • Oikeus!

      Sosiaalityöntekijät pitää asettaa vastuuseen alkuperäisväestön syrjimisestä!

    • u gala bugala

      Apina on eläin

    • fghhghg

      järkyttävää kantasuoamalaisten syrjintää!

    • mambou

      Miksi te suomilaiset vertaa asia. On selvä asia maahanmuuttaja maksa enemän yhteiskuntalle, kuin kantasuomilaisille. Tarvitaan tulkki hoitaa kaikki asiat. Tarvitaan opetus oppia oma kieli luku ja kirjoitus taitoa. Tarvitaan opetus oppia suomen kieli ja kirjoitus taitoa. Tarvitaan ajokorti. Tarvitaan
      asunto, vaateta, ruoka, vesi, sähkö, televiso, neti, puheli. Nämä kaiki yhteiskunta kustanta meille mamuille.
      Näiten asioite taki maahanmuuttaja kustanus on n. 4 kerta korkempi ku suomilaisten. Me tarvi apua paljo enemä ku suomilaiset se maksa paljon enemmän yhteiskuntale. Eikö se olla selvä asia kaikille? Ei tarvi ola rasisti meita kohta.

      Halusin selitää miksi sosiaalitoimi on pako joskus osta uusi lastenvaunu. Joisaki kulttuurisa lapsi pitä olla uusi lastenvaunu. Toisesa kulttuurisa poika vauva ei voi ola sama vaunu ku tyttö vauva. Siksi eri vaunu kumpalekin ja uusi. Miksi suomilaiset ei halua ymärtää tätä eri kulttuuri.

      Suomilaiset valittaa paljo mut äänestää kuiteki niitä puolueita jokka ei tee maahanmuutto asia yhtään mittään KOK, SDP, KESK, RKP,VIHR...

      Jos te suomilaiset aikoa saada muutoksia teitän pittää ääneestää perusssuomilaisia. Kutekin ensivaalissa suuri puolue on 1.KOK 2.KESK 3.SDP
      4.perussuomilaiset. Te että todellisuus haluta muutosta vaan valittaa maahanmutto. Muten perusssuomilaiset olisi suurin puolue.

    • paha tulevaisuus

      suomalainen on niin tyhmä, että ei tajua parastaan.

    • hitöriioa

      Tulevaisuudessa tulee tilanne jossa kantasuomalaiset ovat vähemmistönä ja maahanmuuttajat ovat enemmistönä. Silloin maahanmuuttajien oma puolue on Suomen ylivoimaisesti suurin jopa yli 50%. Nykyiset valtapuolueet ovat marginaalipuolueita. Eli lisäämällä maahanmuttoa nykyiset valtapuolueet tuhoavat tulevaisuudessa itsensä sekä Suomen talouden. Sen jälkeen alkaa kunnon terrori kantasuomalaisia kohtaan. Lait muutetaan suosimaan mamuja ja syrjimään kantasuomalaisia. Kantasuomalaisille ei makseta palkkaa vaan pakko tehdä ilmaiseksi duunia ja mitään sosiaalietuuksia ei kantasuomalaiset saa. Näin se vain tulee tapahtumaan tämä on fakta, joka on myös historiassa nähty useita kertoja. Maahan on tullut uusi kansa joka on lopulta ajanut alkuperäiskansan sukupuuttoon. Läpi historian tuo on toistunut ja hyvinkin. 100 vuoden päästä Suomikin on täynnä eri maista tulleita ihmisiä ja kantasuomalaisia on hyvin vähän tai ei ollenkaan.

    • proff

      Ruotsissa menee 23-25% verotuloista maahanmuuton kustannuksiin sisältää pakolaiset ja turvapaikanhakijat. Suomessakin menee 8-9% verotuloista maahanmuuton kustannuksiin sisältää pakolaiset ja turvapaikanhakijat. Molemmissa maissa nuo kustannukset kasvavat jatkuvasti, eikä se ole ihme. Jos jatkuvasti otetaan lisää maahanmuuttajia, pakolaisia, turvapaikanhakijoita on selvää, että kustannukset kasvavat. Vaikka ei otettaisi yhtään niin nämä ryhmät lisääntyvät kovalla vauhdilla ja perheessä voi olla kahdeksankin lasta. Mikä lisää taas kustannuksia. Nuo molemmat yhdistettynä Suomikin saavuttaa 20-25% verotuloista menee maahanmuuton kustannuksiin 5-15 vuodessa. Ilman maahanmuuttoa veroprosentti olisi 8-9% pienempi kaikilla. Sitä sopii miettiä kun tulevaisuudessa 20-25% menee maahanmuuton kustannuksiin.

      Kuten hitör kirjoitti tuo voi olla Suomen kohtalo hyvinkin mahdollista.

    • ex vihervsdp

      Muistakaa Amerikkoja! 1500-luvulta lähtien P- ja E-Amerikkaan alkoi saapua suuria määriä agressiivisen, uskonnollisesti fanaattisen kulttuurin edustajia. Tälle porukalle paikallisväestö oli pelkkää saastaa, vääräuskoisia koiria ja ali-ihmisiä. Alkuperäisasukkaiden alistaminen ja nöyryyttäminen huipentui viime vuosituhannen järkyttävimpiin kansanmurhiin; moni intiaanikansa pyyhittiin maan päältä, moni menetti väestöstään 80-90%

      Vielä huonommin kävi intiaanien kulttuurille: se murskattiin täysin. Ainoa syy siihen, ettei intiaaneja hävitetty lopullisesti, oli maahantunkeutujien oma sivistyminen ja muutos kulttuurissa ja uskonnollisessa ajattelussa. Aina, kun joku lässyttää islamisaation olevan ihan foliohattukamaa, suosittelen tutustumaan Amerikkojen historian synkeimpiin lukuihin ja reservaateissa kyhjöttävien intiaanikansojen rippeiden kurjuuteen.

      Lisäksi pitää muistaa, että Amerikkojen muutos kesti vuosisatoja. Monet kulttuurit ja kansat hävitettiin jo 1500-luvulla, jotkin kansat (etenkin arktisella alueella) pitävät yhä kiinni kulttuuristaan ja oikeuksistaan. Samoin Euroopan islamisoituminen tulee kestämään pitkään. Esim. Ruotsin kaltainen mamuparatiisi romahtaa luultavasti jo viidenkymmenen vuoden sisään, tai aiemmin.

      Tärkein ymmärrettävä asia kuitenkin on, että intiaaneilla oli vain hyvin vähän mahdollisuuksia estää eurooppalaisten maahantunkeutuminen. Me voisimme heittää muslimit ulos Euroopasta vaikka tänään, jos poliittista tahtoa löytyy

    • suomalaisten rahat

      Suomalaisten rahat kuuluvat suomalaisille. Nyt suomalaisista on tehty ulkomaalaisten orjia. Ulkomaalaisia ihaillaan ja omia vihataan.
      Jaetaanpa nyt hyvinvointia runsain mitoin omalle kansalle.

    • 15+13

      Pyhä sota tavoittaa Suomenkin, onneksi NLF (National Liberation Front) kerää katseilta piilossa asevarastoja pahan päivän varalle.

    • ei mene hyvin

      kantasuomalainen on sukupuuttoon kuoleva laji valitettavasti.

    • totuus esiin

      Rinnekin sanoo rintaäänellä, että pakolaiset ymt saavat samat avustukset kuin kantaväestö.
      Pakolaisille oikein jo rajalla tuputetaan kaikki mahdolliset avustukset ja miten ne viimeistä piirtoa myöten saa, eli siis ansiottomat veronmaksajien varoilla elävät tulijat ovat tässäkin suhteessa edellä kantasuomalaisia.
      Aivan turhaa puhetta rinnastaa sivuun jääviä suomalaisia pakolaisiin ym., sillä suomalaiset ovat siinä suhteessa alisteteussa asemassa niin tiedonsaannissa kuin avustusten toteutumisessa.
      Meidän ei pitäisi alistua siihen, että jopa ulkomailta tulleet aiheuttavat sitä velkaa, jonka tulevat sukupolvet joutuvat maksamaan, jos jaksavat.

    • aikansa kutakin

      Kun jostain yhteiskuntakelvottomasta maasta tulee tänne ihminen ja hänet heti nostetaan tavallisen työläiskansan tasolle elintason suhteen, hän saa täysin väärän kuvan kaikesta, eikä hän tule koskaan yrittämään tosissaan omaehtoista elättämistään. Tässä vaiheessa ihminen luulee, että sitä rahaa todellakin tulee seinästä.
      Tulee mieleen ne monet kertomukset edellisen vuosisadan alusta, jolloin paljon suomalaisia meni Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Siellä ei hyysätty, vaan leipää tuli vain, jos teki työtä. Tämä tapa ja asenne teki monesta suomalaisesta suuria yrittäjiä ja menestyjiä ja Amerikassa pidettiin ja pidetään edelleenkin suomalaisten rehellisyydestä ja työhalukkuudesta. Ihminen on sellainen, että se vaatii jonkinmoisen pakon myös selkänsä taakse ryhtyäkseen tositoimiin.Siellä oli tapana sanoa, että joku on ns. kylmällä vedellä, mikä tarkoitti työtä vieroksuvaa kulkijaa.
      Korkeaa elintasoa pidetään Suomessa nykyään vielä yllä velkarahalla, mutta se pitäisi ottaa nyt jo huomioon ja alkaa kiristää sitä pussin suuta tänne vapaaehtoisesti pyrkivien muuttajien suhteen.

    • osallistun...

      Itse kokenut yh
      "Hän näytti tositteet. Täysin ilmaisen asumisen ja elämisen sekä kaikkien laskujen maksamisen lisäksi sosiaalitoimisto maksoi kyseiselle mamulle vielä VEROTONTA TASKURAHAA 1624,00 €/kk. Lisäksi heidän lapsensa pääsivät sosiaalityöntekijöitten saattamana 2 kertaa vuodessa lomalle Somaliaan katsomaan sukulaisiaan. Kyseiset lapset olivat tyttäreni kanssa samalla luokalla ja me jouduimme elämään köyhyysrajan alapuolella, koska sosiaalitoimiston samat tantat eivät antaneet meille mitään, vaikka tuhlasivat rahaa tolkuttomasi mamuihin."

      Huh, jos sinulla on voimia niin nosta metakka. Ota ainakin yhteyttä kotipaikkasi kaupunginvaltuutettuihin!

      ottakaapa mallia
      "Islamin uskoon kuuluu jakaa tulo kolmeen osaan. 1 osa itselle 2 osa köyhille sukulaisille ja 3 osa muille köyhille."

      On otettu. Suomessa on valtavat kustannukset, koska täällä elätetään mm. maahanmuuttajia joista moni ei välttämättä koskaan tule elättämään edes itseään. Itse asiassa Suomessa on jo käytössä eräänlainen sharialaki, "vääräuskoiset" kun osallistuvat kustannuksiin huomattavasti "rauhan uskonnon edustajia" enemmän, mutta hyödyn saavat jälkimmäiset.

      Kiitos nimimerkille "yli 80 v takaa näht." erinomaisesta kiteytyksestä
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12464987#comment-69673646-vie
      ja nimimerkille 467567 linkeistä ja tiedon etsimisestä!

    • törkeää on

      1624 euroa vielä taskurahaa, ihan törkeätä. Demareiden Rinne on pihalla kuin lumiukko hyysätessään kaiken maailman elintasopakolaisia.

    • opertryt

      Pia Kauma KOK paljastaa todellisen motiivin miksi otti lastenvaunut keskusteluun. Tarkoitus on lakkauttaa tämä harkinnanvarainen tuki kokonaan kaikilta pysyvästi.
      "HSTV:n jutun mukaan Espoossa vaunuihin annettava summa on 200 euroa toimeentulotuella eläville ihmisille. HSTV:n haastattelussa Kauma sanoi olevansa valmis lopettamaan tämän harkinnanvaraisen tuen kokonaan säästöpaineiden takia."
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288734110887.html

      Eli tyypillinen kokkari kaikki tuet pois kaikista heikoimmilta. Kokoomus kyykyttää kovalla kädellä työttömiä, jotka pakotetaan ilmaiseksi töihin karenssin uhalla. Opiskelijoita, joiden tukia ei ole nostettu yli 10 vuoteen. Köyhiä, sairaita ja eläkeläisiä vähentämällä heidn etuuksiaan ja lisäämällä jatkuvasti kasvavia tasaveroja.

      • petroe

        Tyypillistä kokkari toimintaa rikkaille veroetuuksia, mahdollisuus saada palkka verottomana käteen. Näin Suomessa: verosuunnittelulla palkka verottomana käteen
        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4791

        Kaikilta muilta leikataan ja jatkuvasti kasvavat tasaverotus tappaa ostovoiman.


      • wirtew
        petroe kirjoitti:

        Tyypillistä kokkari toimintaa rikkaille veroetuuksia, mahdollisuus saada palkka verottomana käteen. Näin Suomessa: verosuunnittelulla palkka verottomana käteen
        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4791

        Kaikilta muilta leikataan ja jatkuvasti kasvavat tasaverotus tappaa ostovoiman.

        "Kun leikataan ja säästetään tärkeintä on se, että ne kohdistetaan vain pieni- ja keskituloisiin. Rikkaiden ei tarvitse osallistua, jotta ne rikastuvat entisestään. Muu kansa kyykkyyn!."

        -Pia Kaumann KOK


    • hyvä aloite kok.

      Uskon, että tämän nykyisen menettelyn hyväksyvät lähinnä he, joetka myös itse ovat olleet yhteiskunnan holhottavia tai sitten syntyneet ns. kultalusikka suussa. Heillä ei voi olla todellista käsitystä siitä',mitä on tehdä työtä elääkseen ja maksaa siitä veroa.
      Veronmaksulla turvataan myös omaa elämää siinä vaiheessa kun ollaan eläkkeellä.
      Ei ole ihme, ja on täysin oikeutettua, että tämä veronmaksaja tuntee suurta tyytymättömyyttä ja suuttumusta siitä, että näitä hiellä hankittuja veroeuroja annetaan liian löysin perustein maahamme ja joskus jopa kyseenalaisin perustein tulleille pakolaisille ym.
      Tästä noussut poru on täysin oikeutettua.

    • Tosi on

      Edelleenkin jotkut sokeat suvakit ja muut vajakit väittävät kiven kovaa, että mamut eivät saa penniäkään enempää tukia kuin suomalaiset. Todisteet on kuitenkin nähty, joten kehitysvammaisen tasolla olevien suvakkivajakkien on ihan turha mölistä yhtään mitään.

    • and very FAST

      Mamu, go home NOW

    • ii ha haaa

      up and go

    • mies- 74v

      Nim. merk.hyvä alotus kok. Kirjoitit asiaa. Tuohon ei ole mitään lisättävää

    • mistä niitä saa?

      Eräällä savannilta tulleelta oli Ferrarin lastenrattaat.

    • PETOSJYTKYKOKOOMUS

      PersutKokoomusKepu - ovat MONINKERTAISTAMASSA MAAHANMUUTTOA.

      Äärioikeistoporvarit puhuvat jo "työvoimapulasta", samaan aikaan, kun heiluttavat rasismikorttia, ovat selän takana puukottamassa suomalaisia, tuottamalla halpatyövoiman ulkomailta ja antamalla suomalaisten työpaikat ulkomaalaisille.

      PetosjytkyKokoomus on ILMAISEN SUOMALAISEN ORJATYÖVOIMAN perässä.

    • Valtakunnanoikeus

      Rasismikortti = Ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman kalastelua.

      PersutIslamKokoomusKepulaiset porvarit, ovat MONINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa, jos pääsevät hallitukseen.

      Äärioikeisto tuo vaaliäänensä ja halpatyövoiman ulkomailta, että saa painaa Suomen kansan entistä syväkyykympään.

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3227472/kehitysapuidea-veroparatiisien-lopettaminen

      Rauhaa ja oikeudenmukaisuutta saadaan, vain veroparatiisit sulkemalla. Siihen pitää kohdistaa nyt paljon voimia. Isojen talous- ja korruptiorikosten selvitykset niin valtionjohdossa, virkamiehistössä, kuin poliisijohdossa, on syytä aloittaa.

    • PETOSJYTKYKOKOOMUS

      TIEDOKSI KAIKILLE: NIMIMERKKI "JUSSUF" ON PERSUKOKOOMUKSEN PUOLUETOIMISTON AMMATTIAGITAATTORI, PUNANISKAJUNTTI, EI MIKÄÄN ULKOMAALAINEN.

    • fcuk ass

      Se on idiootti.

    • Anonyymi

      Siis mun pitää maksaa 50€ että todistan olevani suomalainen...36 v.maksanut veroja ja tehnyt töitä tämän maan eteen.en ole rasiti.kysyn vaan että missä on raja.siis että maksan siitä että voin sanoa olevani Suomalainen?

    • Anonyymi

      Kaikilla on paremmat vetimet kuin veronmaksajilla tässä maassa.

    • Anonyymi

      Heidän tukensa on ihat samat. Naiset ovat useun kotona ja laittavat taloudellisesti ruoat.
      Jos he saavat sanotaan vaikka 300 euroa vaunuihin kuten suomalaisetkin köyhär, he voivat jäännösrahoillaan laittaa lisää kuten suomalaisetkin.
      Jokaisella kunnalka on sossutädeille säännöt paljonko saa antaa harkinnanvaraista mihinkin tarkoitukseen.
      Rahanjako on tarkkaan säädeltyä ja valvottua sossuissa.

      • Anonyymi

        Se on hyvä että elävät taloudellisesti näin vihreän siirtymän aikaan, noin riittää jaettavaa useammalle yksinhuoltajalle.


    • Anonyymi

      Vittu mikä pelle!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1655
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      17
      1517
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1429
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      40
      1384
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1258
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1102
    Aihe