Mielenilmaisu?

Hämmästynyt

HSL suunnittelee lakon alaisten reittien korvaamista busseilla.
Mistä lähtien AKT on sallinut jäsenistönsä toimivan rikkureina?

52

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen hämmästynyt

      Mistä lähtien AKT:n pitäisi reagoida jotenkin jos kunnallisiin liitoihin kuuluvat on lakossa?

      • Hämmästynyt

        Siitä lähtien, kun ammattiyhdistykset saivat alkunsa. Sitä kutsutaan solidaarisuudeksi.


    • jos raidehomot

      lakkoilee, niin miksi bussikuskien pitäisi siihen osallistua? Jos HSL tekee hyvän suunnitelman jolla lakonalaiset yhteydet korvataan busseilla, niin se on tehnyt enemmän kuin hyvää työtä.

      • Hämmästynyt

        Jos AKT joskus lähtee ajamaan HSL alueen kuljettajien palkkojen nostamista tämän vuosikymmenen tasolle lakon avulla ja HSL ryhtyy värväämään kuljettajia korvaajiksi, onko asenne sama?


    • Ihan oikeasti

      Tämä siis tätäpäivää, kun Helb siirrettiin Akt-Sopimukseen, niin loppui tuki, eli nyt pitää Akt:n ottaa hattu käteen ja lähteä koko Pk-seudun yrityksissä tukemaan tuota mielenilmaisua, samassa venessä kakki ovat.Lakonalaisen työn tekemist tuo lisävuorojen ajaminen on ja ylitöinä ne niitä ajaa Raukkamaista toimintaa!
      AKT tukemaan ja heti!

      • bussikuski

        Miksi pitäisi tukea, ajan pitempää päivää ja saan ylityö korvaukset, kiitos jhl ...


      • laaki11

        vaikka helbillä on akt sopimus,se ei tarkoita sitä että kaikki kuljettajat kuuluvat akt:hen.eli,jhl kuljettajat ajaa huomenna.työehtosopimus ei sano sitä että lakossa pitäisi olla.


      • juuhjooh

        laittoivat ulkomaalaisia ei liittoon kuuluvia kuljettajia helbillä ajamaan 99 linjoja,kun ei vaihtoehtoja ollut,varotus tai ajoon.,ja joku oli liittoon kuuluvakin kuulemma,potku perseelle tuollaselle rikkurille.


      • ovetheard
        juuhjooh kirjoitti:

        laittoivat ulkomaalaisia ei liittoon kuuluvia kuljettajia helbillä ajamaan 99 linjoja,kun ei vaihtoehtoja ollut,varotus tai ajoon.,ja joku oli liittoon kuuluvakin kuulemma,potku perseelle tuollaselle rikkurille.

        Pari, kolmekin varmaan ajoi!


    • JHL raide hom

      Ei näillä ole nykyään JHL mukana. JHL raideammattilaiset ovat myyneet työntekijöiden selkänahan ajat sitten VR yhtymälle.

    • Edellinen lakko

      Edellisellä kerralla kun AKT oli lakossa niin JHL:n jäsenet teki täysillä töitä. Nyt kun pitää itse puolustaa asioitaan niin ollaan itkemässä apua muilta liitoilta.

      • Hämmästynyt

        Aivan mutta JHL:n jäsenet eivät ajaneet lakon alaisia linjoja.


    • Kerro tyhmälle

      Mitä lakonalaisia linjoja AKT:n jäsenet aikoo ajaa?

      • Hämmästynyt

        Tyhmälle kertominen on ajanhukkaa; tyhmyys ei parane. Sinun tapauksessasi lienee kyse ajattelemattomuudesta. Lue päivän uutisointi.


      • bussit ei aja

        lakonalaisia linjoja, koska bussiliikenne ei ole lakossa! ts. bussit kulkee ja tekee, kuten TES edellyttää. JHL ei ole koskaan tukenut bussilakkoja, mutta nyt edellyttää, että bussit ja AKT tukisi heidän mielenilmaisuaan! No way!


    • Lakon alaiset linjat

      Ajaako korvaavat linja-autot metron reittiä ja raitiovaunureittiä? Aika vaikea varmaan ajella metro tunnelissa.

    • maisteriäo163

      Käveäkää köyhät! Minä pistän jaguaariini namin lautaan ja matka etenee. Köyhien ongelma on kulkea lakon aikana vaikka kävellen.

    • Me ajata

      Kulla mina aja mita mestari kaskee. Meitan talossa kaiki eestimeehet ajaa jos kasketan. Saata huva korvaus kun tulla vapaapaivan toihi ajaman ratika ja metrobussia

      • Jahnuz

        Ei näkyny vihreitä linjoilla. Ei tee töö eile.


    • maisteriäo163

      Mee kouluun ajata mies jotta opit ensin kirjoittamaan ja aja sitten vasta.

    • Miesten esimerkki
    • kunnon työmies

      Itse ilmoitin että menen huomenna ajamaan tarvittaessa. Näin kun tekee niin tulee hyvät korvaukset ja esimiehet muistaa hyvällä, sunnuntaitakin teen lähes joka viikonloppu.
      Enkä edes kuulu turhiin liittoihin.
      Elämä on valintoja kolleegat hyvät ;)

    • Ari Kähärä

      Jos AKT osallistuu ko.mielenilmaisuun, niin se osallistuu toyteuttamatta jäsendemikratiaa, eli jäsenistöltä ei ole kysytty mielipidettä, eikä AKT,n valtuusto tai hallitus ole tehnyt siitä sellaista päätöstä joka olisi edellyttänyt tiettyä aikaväliä päätöksen tekoon ja ilmoitusvelvollisuuteen jäsenistölleen. ts. AKT on taas menossa laittomaan tukitoimeen, jolla on yhteiskunta rauhaa kielteisesti impulsoiva vaikutus ja luo jo sinällään negatiivista vaikutrusmahdollisuutta tulevaisuutta ajatellen. Jos ja kun lähdetään tekemään tekoja , joille ei ole kokonaisuutta ajatellen jäsenbistön hyväksyntää, niin tehdään ratkaisuja, joilla merkittävästi kyseenalaistetaan koko alan merkitys ja sen vaikutusvalta. Tällä laittomalla tukitoimenpiteell'ä luodaan vain taas se ilmiö, jolla jäsenistöä saadaan poistettua riveistä. Todennäköisyys taas on , että YTRK saa lisää jäseniä, mutta AKT menettää. No kait nää Liiton miehet ajatteölee taas hieman kierosti tulevia 2105 EKvaaleja, jpotka ei varmasti tuo mitää hyvää demanrijohtoiselle liitolle.

      • loimaalainen

        Tyypillistä AKT:n toimintaa, lakkoilua lakkoilun vuoksi aina tilaisuuden koittaessa. Vasemmistolainen ay-liike alkaa olla henkitoreissaan, nyt sitten on päätetty kaatua saappaat jalassa. Aikaisemmin liitot pysyivät koossa pakkojäsenyyden, uhkailun ja pelottelun voimalla, mutta ne ajat ovat menneet. Nykypäivän työläinen osaa jo käyttää omia aivojaan ja osaa nähdä kokonaisuuden propagandan läpi. Loimaan kassa saa taas lisää jäseniä.


    • superkuski

      Meinaakos käkkärän väkkyrä v. 2105 olla katsomassa vaaleja joitten ehdokkaat ei ole vielä edes syntyneet? AKT teki oikein ettei rikkurihommiin lähdetä ja sillä siisti.

      • nokerteliako

        olet, eiköhän tuossa tullu silkka lapsus, eli varmaan oli luvut tarkoitettu 2015, eikä suinkaan 2105, tosin lienee noita vaaleja silloinkin. Ehkä! Mutta onhan se jotenkin potenssia nostattavaa puuttua tuollaiseen pieneen vuosiluku virheeseen.


    • kenkää rikkureille

      Akt:n kuskit eivät aja metro/spora korvaavia vuoroja, nämä on viimeisimmät ohjeet.

      • Kelokalle

        Ei sulta Karjalan käkönen kysytä osallistuuko AKT mielenilmaisuun.


      • Ari Kähärä
        Kelokalle kirjoitti:

        Ei sulta Karjalan käkönen kysytä osallistuuko AKT mielenilmaisuun.

        kelo tulet vielä huomamaan, että kysytään, jos ei nyt, niin tulevaisuudessa kyllä.. sun kaltaiste idioottien aika on ohi. AY-liike tulee ja sen tulee orientoitua niihin muutoksiin, mitä elettävä aika sille asettaa. Bullshittien aika on ohi, ja vaateet on muuttuneet ja siten myös toimintojen on muututtuva jäsenistön vaatimuksia luotaaviksi kivikautinen aika on ohi, sillä jäsenistö on muuttunut, ja sitä on oikeasti kuunneltava, kyseenalaistamatta rotua, uskontoa tai poliittista näkemystä. ajattelu, että liittoa hallitsevalla Demarijäsenkirjalla ei ole muuta tarkoitusta kuin ahterin pyyhkimisen merkitys. On aika herätä siihen todellisuuteen, että tuollaiset vanhakaltaiset metodit, keinot ja uhkailut jäsenistöä kohtaan ei vaan toimi! Sulta on kelo jokin asian jäänyt kaikesta työntutkimuksistasi huolimatta huomioimatta. ts. olet ollut kyvytön todellisuuksien kautta toteuttamaan, tuota ns. tutkimuksellisuuttasi, josta et ole koskaan saanut toteutettavaa tuloksellisuutta aikaiseksi.


    • anti taavetti

      Missäs talkoo-tohveli viipyy kirjoittelemaan pissafantasioistaan. Kun laiton ja turha lakko on tulossa niin luulisi sen toopen olevan ihan täpinöissään.

    • josko sen akka

      sikäli jos sillä sellainen on , on vihdoin saanu laitettua tuon ruutan suuttimmen Taavetin omien huulien väliin ja siten saanut tuon idiootin hiljaiseksi. Siis tosiasassahan ko. hemmo ei ole koskaan osallistunut mihinkään ja ajatellen nykyistä AKT.n idiotismia, niin ekä on parempi, ku pysyy mahdollisimman kaukana, sillä siinä voi käydä niin , että tuo Taavetti nielee pian koko ruiskun!

    • Onko tyhjää, jääääää

      Porukka on oikealla asialla, Arin kommentit on mitä on, kun pikku duunari leikkii Kokoomuslaista, menee vaikka pää edellä puuhun Porvarin puolesta, vaikka on käynyt kaikki puolueet Suomessa läpi, aina on suunta muuttunut:D:
      Akt ja Jhl ovat pienen ihmisen puolella, kuten AY-liike yleensä, työantaja ja Kokoomushan veisi kaiken ja nälkäpalkat sovittaisiin työpaikoilla naamarin mukaan ja pullankannolla:D:
      Loimaan kassaan kuuluvat kannattavat siis työantajan sanelupolitiikkaa ja Kokoomuksen politiikkaa, köyhiltä pois ja annetaan rikkaille.
      Tässäkin kyse pienipalkkaisten palkkojen alentamisesta, sitähän Kokoomus RKP ja Vihreät ajavat helsingin politiikassa.

    • tyhjää jäääää

      voisi ottaa ensin asioista selvää, ennekuin esittää mitään. Palkathan eivät toki pienene, vaan muutoin järjestelmiä priorisoidaan. Palmia on niin tehoton toimija, ettei sille ole muuta vaihtoehtoa, kuin tavoitellut toimet, jotta sen tehokkuus saadaan vastaamaan sitä vaadetta, jota varten se on olemassa.

      • Laitoshuoltaja.

        http://www.hs.fi/kaupunki/Palmian yhtiöittäminen alentaisi Helsingin kokkien ja siivoojien palkkoja/a1410831190739

        Ai, ettei palkat pienen, sehän tässä juuri on tarkoituskin, älä puhu kun et tiedä mitään nim.tyhjää jäääää


    • Turhaa touhua

      Siellä ne bussit vaan liikkuu vaikka on lakko. Olisivat lakkoilleet kaikki niin olis ollut jotain vaikutusta. Nyt oli lähinnä leikkimistä koko homma.

      • ei bussit ole

        missään lakossa, vaan raideliikenne(HKL) ja JHL. Bussiliikenteellä on voimassa oleva TES-sopimus, kuten myös raideliikenteelläkin. JHL.n suhteen lakko voi olla laillinen tietyin varauksin, mutta bussiliikenteen kohdalla toteutettu tuki toimi on sekä laiton, kaikilta osin. Jo pelkkä ilmoittaminen ko. tukitoimiin ei ole tehty asianmukaisesti bussiliikenteen kuljettajille ja tai taloille , jotka ko. liikennettä harjoittaa. Kyse on vaihteeksi mielivallasta jota Ay-liike tukitoimintansa kautta osoittaa ja vallankin AKT.n toimesta.


    • yurueuwrt

      Kuka niitä ajaa? Työnjohto vai rikkurit?

      • ei ole rikkureita

        kun ei ole lakkoakaan. Menkää töihinne ja lopettakaa lapsellisuudet!


    • rikkuri

      laittakaa nyt joku rikkuri firmat ja jos tuntee kuljettajat niin nimi listaan niin muistetaan paremmin

      • Gru

        Yeah BlackList


    • edut säilyy

      Minkä firman autot ajaa näitä vuoroja? Entä kuskit? Nimet vois jopa heittää tänne niin on sit rikkurit tiedossa..

    • eirikkuri

      Åberg,pohjola,helb. Onko noin paljon ajomestareita,vaiko rikkurit ajamassa 99?

      • allahhikbar

        Näyttää olevan tummaihoisia kuskeja liikkeellä,ainakin nobinan busseissa, kovasti paljon näyttää olevan työnjohdossa rättipäitä.


      • Talkoo-Taavetti
        allahhikbar kirjoitti:

        Näyttää olevan tummaihoisia kuskeja liikkeellä,ainakin nobinan busseissa, kovasti paljon näyttää olevan työnjohdossa rättipäitä.

        Ruutta oli jo tulossa paikalle ,mutta virkavallan edustajan kanssa keskustelu tuotti sen tuloksen ettei sitä säiliöautoa sinne torille tuotu ollenkaan. Rikkuriryökäleet saivat muuta häirintää osakseen ihan toiselta taholta. Vaatteet vain jäivät nyt siisteiksi .
        Mutta Kähärä kyllä tarvitsisi oikein tehoruiskutuksen että oppisi orientoitumaan luokkaan mihin oikeasti kuuluu eikä leikkiä työnantajaluokkaan kuuluvaa. Kähärä ei ole nyt eikä milloinkaan siinä asemassa että siltä mokomalta kysyttäisi osallistuuko AKT tai mikä tahansa muukin mielenilmaisuihin. Tsemppiä Kelo !


      • alapääluottamusmies
        Talkoo-Taavetti kirjoitti:

        Ruutta oli jo tulossa paikalle ,mutta virkavallan edustajan kanssa keskustelu tuotti sen tuloksen ettei sitä säiliöautoa sinne torille tuotu ollenkaan. Rikkuriryökäleet saivat muuta häirintää osakseen ihan toiselta taholta. Vaatteet vain jäivät nyt siisteiksi .
        Mutta Kähärä kyllä tarvitsisi oikein tehoruiskutuksen että oppisi orientoitumaan luokkaan mihin oikeasti kuuluu eikä leikkiä työnantajaluokkaan kuuluvaa. Kähärä ei ole nyt eikä milloinkaan siinä asemassa että siltä mokomalta kysyttäisi osallistuuko AKT tai mikä tahansa muukin mielenilmaisuihin. Tsemppiä Kelo !

        Kato. Pöpilässä taas hetki aikaa olla netissä.
        Niin pissafanikin pääsee tänne kertomaan tyhmistä fantasioistaan.
        Pyydä taavetti vahvemmat lääkkeet, sulla alkaa taas hihna luistaa pelottavan kovaa.


      • tavetti kyl sun
        Talkoo-Taavetti kirjoitti:

        Ruutta oli jo tulossa paikalle ,mutta virkavallan edustajan kanssa keskustelu tuotti sen tuloksen ettei sitä säiliöautoa sinne torille tuotu ollenkaan. Rikkuriryökäleet saivat muuta häirintää osakseen ihan toiselta taholta. Vaatteet vain jäivät nyt siisteiksi .
        Mutta Kähärä kyllä tarvitsisi oikein tehoruiskutuksen että oppisi orientoitumaan luokkaan mihin oikeasti kuuluu eikä leikkiä työnantajaluokkaan kuuluvaa. Kähärä ei ole nyt eikä milloinkaan siinä asemassa että siltä mokomalta kysyttäisi osallistuuko AKT tai mikä tahansa muukin mielenilmaisuihin. Tsemppiä Kelo !

        on aika hakeutua hoitoon ja mitä pikimmin!


    • rikkuri

      eniten ihmetytti helbin porukka vielä vuosi sitten he vastustivat akt jyrkästi ja tukivat jhl ,mutta nyt olivat valmiita polkemaan rikkuroinnilla palmian henkilöstöä.
      ymmärrän kyllä miksi ns, muut akt talot eivät liiemmin noteerannut eihän helbin porukka aikanaan koskaan ollut akt, läisten apuna lakoissa
      mutta mitä teki nuo korsisaaren autot sielä ?

    • Nobinan korstot

      Taisi olla Hebulin eläkeläisiäkin siellä polkemassa lakkolaisia, e näillä ole itsekunnioitusta lainkaan!

      • Karju Heinolasta

        Jos ja varmaankin siellä niitä eläkevaareja oli jotka silloin itki kun saivat lisävuosia ja nyt ajavat hullun lailla ja suuttuvat elleivät saa tarpeeksi tunteja tehtäväksi , niin sellaiset jos ketkä pitäis sen Taavetin ruutata ja oikein kunnolla.
        Niille kerättiin rahaakin eläkkeellelähtiessä ja kakat ne mihkään lähteneet. Mokomat itkijät kun eivät kotonansa uskalla olla kun siellä kova rouva.


      • Meppivaltaa

        Niitä harmaahapsisia siellä Rysselissåkin säätämässässä ne UUvet lait tänne ensi vUUeksi.


      • Karju Heinolasta
        Meppivaltaa kirjoitti:

        Niitä harmaahapsisia siellä Rysselissåkin säätämässässä ne UUvet lait tänne ensi vUUeksi.

        Ne on eri henkilöitä ne harmaahapset eikä eläkeukkoja toisin kuin nuo tuntityöläisluopiot.


    • j..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      274
      3020
    2. 201
      2866
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      70
      2454
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      218
      1929
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1202
    Aihe