Kokoomuksen ja RKP:n kanssa hallitukseen?

Tätä mieltä

Nuo kummatkin puolueet ovat seuraavassa hallituksessa. Voi olla aika haastavaa tehdä yhteistyötä EU ja NATO-kiimassa olevien puolueiden kanssa. Soinilta vaaditaan jämäkkää otetta, ei pidä antaa liikaa periksi! Onneksi Sipilä on tolkun mies, yhdessä keskustan kanssa kokoomus ja ruotsalaiset pidetään kurissa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Doprov

      Mikäs se onkaan tällä viikolla persujen kanta Natoon, EU;hun ja Euroon ?

      Siitä kun on hiukan vaikea ottaa selkoa.

    • Seteliselkärankainen

      Pakkoruotsi jatkuu, samoin EU jäsenyys, Suomen nettomaksu nousee ensi vuonna yli miljardiin euroon. Soini tulee tuon kaiken nielemään päästäkseen hallitukseen, perin vastenmielistä.

      • Timo ministerikiima

        Taitaa olla kohta kaikki myynnissä. Ja pershe kaupan päälle.


    • kirjoitettu on......

      "Pakkoruotsi jatkuu, samoin EU jäsenyys, Suomen nettomaksu nousee ensi vuonna yli miljardiin euroon. Soini tulee tuon kaiken nielemään päästäkseen hallitukseen, perin vastenmielistä. "

      Pakkoruotsi on siksi ongelmainen, että kaikki suuret puolueet kokoomus, kepu ja entinen suuri SDP ovat nauttineet RKP:n säätiönannaa ja on ilmeistä että PS on tämänkin epäkohdan kanssa yksin korruptiota vastaan, mutta tietysti kansalla on myöskin sanasensa sanottavana.

      EU on ajautunut siihen suuntaan mihin monet kansalaiset sen uskoivat jo aluksi menevän, eli liittovaltion suuntaan ja ilmestyskirjan neljänneksi petovallaksi joka syö ja murskaan kaiken jalkoihinsa ja aiheuttaa sisällissotia ja lopuksi kansakunnat nousevat toisiaan vastaan ja silloin peto on irti. Eu nousee myös Israelia vastaan vahvasti ja sinetöi sillä oman kirouksensa.

      Jos Soini hommaa Suomen irti tuosta perkeleen tekeleestä, niin hän tekee miehen työn, mutta se pitää tehdää oikealla aikaa ja viisaasti edeten.

      • huijarit

        "mutta tietysti kansalla on myöskin sanasensa sanottavana."

        Viimeksi kansa sanoi puolen miljoonan äännen verran - ja hallitusohjelma ei ole pitkiin aijkoihin ollut niin kaksikielisyysmyönteinen kuin nyt.

        Kansa ei sano mitään. Soini päättää. Viimeksi hän päätti haistattaa pitkät kansan tahdolle!

        Kuka sellaiseen suostuu?


      • Uudet ministerit

        "Pakkoruotsi on siksi ongelmainen, että kaikki suuret puolueet kokoomus, kepu ja entinen suuri SDP ovat nauttineet RKP:n säätiönannaa ja on ilmeistä että PS on tämänkin epäkohdan kanssa yksin korruptiota vastaan, mutta tietysti kansalla on myöskin sanasensa sanottavana."

        Kummastako on kyse nyt? Jääkiekkohallien kautta rahanpesu- yms. rahasta vai maahanmuuttajien urheluttamisesta, kun RKP:n ja kokoomus:n nyt yllättävästi antoivat urheiluministerin homman Haglundille?

        Ihan kuin pari "pikkupoikaa" ja uusnaisministeri olisi nyt kasaamassa sitä rkp-"säätiönannaa ja kassaa"? Naisministerin löysii ympäristöasioissa ja hallia pukkaa Venäjältä? Ensikäden tiedot säätiöjehuille, niin kauppoja syntyy?


      • Pakkoruotsista
        Uudet ministerit kirjoitti:

        "Pakkoruotsi on siksi ongelmainen, että kaikki suuret puolueet kokoomus, kepu ja entinen suuri SDP ovat nauttineet RKP:n säätiönannaa ja on ilmeistä että PS on tämänkin epäkohdan kanssa yksin korruptiota vastaan, mutta tietysti kansalla on myöskin sanasensa sanottavana."

        Kummastako on kyse nyt? Jääkiekkohallien kautta rahanpesu- yms. rahasta vai maahanmuuttajien urheluttamisesta, kun RKP:n ja kokoomus:n nyt yllättävästi antoivat urheiluministerin homman Haglundille?

        Ihan kuin pari "pikkupoikaa" ja uusnaisministeri olisi nyt kasaamassa sitä rkp-"säätiönannaa ja kassaa"? Naisministerin löysii ympäristöasioissa ja hallia pukkaa Venäjältä? Ensikäden tiedot säätiöjehuille, niin kauppoja syntyy?

        Rahoitus pitäisi paljastaa, alkaisi löytyä stoppi pakolliselle ruotsille ilman kunnon perusteita. Jos sitä edes pidettäisiin Ruotsiin työllistymisen vuoksi tai puolustuksen vuoksi, mutta ei kai sen siinäkään tapauksessa pitäisi koko väestöä pakottaa tähän. Jos kanssakäyminen Skandinaviaan olisi edes luonnollista ja helppoa, mutta ei. Tai ei se vaikeaa ole, mutta englannin kieltä käytetään, yhteiskieli ei toimi kielen siltana, mikä on nyt tilanne.

        Ruotsalainen tuntee olevansa herra äidinkielellään. SItäpaitsi, ei meistäkään ole kovin mukavaa, kun jostain Arabimaista joku muuttaa Suomeen ja puhuu täydellistä suomea. On melkein parempi ja turvallisempi olo, ettei tule aluevaltauksen tunnetta, kun vieras puhuu vierasta kieltä.

        Valinnaisuus täytyisi riittää ja virkanimityksistä vain osaan se vaatimus, ehkä pelastusammatteihin tai sosiaalipalveluihin. Virkanimityksissä se kyllä suojaa suomalaisia mm. lähi-idän hakijoilta yms.

        Ruotsinkielen ylläpito on täysin suomenruotsalaisille luotu erityisetu. Etelässä suomalaiset yrittävät nyt Venäjä-pelossa alkaa käyttää perheissä ruotsia, mm. lapsille opetetaan, vaikka olla täysin suomalaisia eikä suvussa ole ruotsinkielenperinnettä.


      • Mahdotonta 456

        EU:sta tai EMU:sta irtautuminen on tehtävä kimpassa muiden puolueiden kanssa, jos sellainen ylipäätään ikinä voi onnistua. Täytyy olla tukiryhmää tarpeeksi paljon, muutenhan se kaatuminen voi olla mahdollista korkeintaan totaalisessa "katastrofissa". Mutta miten euro koskaan kaatuisi, kun EKP:llä on koneet lisätä bittejä tileille yms.?

        Suurista suurimpia esteitä on torppaavat ihmiset: Liikanen, täysin "paatunut eurofanaatikko", jonka päätä ei kukaan käännä. Neuvoo hevosmiesten tietotoimiston mukaan varapuheenjohtajaa Brysselissä. Kaksi muuta taloussanomassa
        (http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2014/09/14/superkomissaari-kataisen-mission-impossible/201412709/12)

        ennustettu tulevaa pressakandiksi ovat nyky pm:n lisäksi samoin ääretön muuri, jonka yli ei ole mitään mahdollisuuksia. Nyky-pm lukee näitä ja näyttää myös toimivan hieman sen mukaan, mitä teksteistä saa irti ideoita, mm. tämä säätiönannan kerääminen nyt tehdyillä ministerivalinnoilla (tuo oli vain spekulaatiota).

        Yritä siinä sitten jotain muuttaa kun muutama "hullu" on vallassa ja heillä on kaikki pankki- ja business-puolen tuki takana. Onko euro sitten oikeastaan sossujen pääjuttu koko EU:ssa, koska ne ovat huutaneet joka kääntessä, devalvaatio-markasta ja palkanalennuksista vai säästöistököhän oli kyse. Toisaalta käsittääkseni rikkain pankkiiri taisi todeta, että euro on kokoomuslaisten hanke ja muutama asiamies ay-puolueessa on vain talousasioissa ainakin "kokkareeksi kääntyneitä".


    • Näin se vain on

      Soini ei tahdo vastuuta kantaa. On paljon mukavampaa huudella katsomosta.

      • Antipersulla edellee

        tuo hallituksenmuodostaminen hakusessa, ja toisaalta, alkuperäisestä vastuunkanto porukastakin kovin vähän jäljellä, eikä taida sekään porukka mitään vastuuta kantaa.


    • Kalervo Kissamäki

      Perussuomalaisista ei tule koskaan hallituspuoluetta, eikä Timo Soinista ministeriä. Muistakaa tämä ennustus ensi keväänä.
      Persujen romahdus seuraavissa ek-vaaleissa tulee yllättämään kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe