RAKKAUS.

mikael uusivuo

Kun toista rakastaa ei sen liekkiä voi sammuttaa. Elämä antaa ystävät. Tulevaisuus jää taakse kun se tapahtuu. Haluan rauhan siivet mieleeni. Kalterit, jotka sitovat mieltäni, kadotkaa ympäriltäni ja päästäkää iloni sen vankilasta. Rakkaus on sisäinen olemus, se lähtee syvältä sisimmästä, kun se ystävystyy, silmänsä näkee sen. Rakkaus, olet kesä sydämessäni, rakkaus, olet se joka jään sulatat. Rakkaus; opeta minua olemaan iloinen ja kasvata minua. Rakkaus tuo iloa sydämeeni. Rakkaus opeta minua olemaan iloinen ja kasvata minua. Rakkaus lohduta lisää ja lisää, niin paljon kuin rakastaa voi. Rakkaus opeta kärsivällisyyttä, joka tilanteessa.

Maailmassa on liian vähän rakkautta, oikeudenmukaisuutta, myötätuntoa, toimeliaisuutta ja kiinnostusta. Täytyy ymmärrys olla. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Ilo ei ole olosuhteissa, se on meissä. Valoisa ajatus tuo positiivisuutta elämän ja iloa hakee. Voi myös valaista pimeän mielen. Päivät ne saapuvat päivät ne menevät, menneisyyttä hakee, tulevaisuuden näkee.
Ilon päiviä mielessäs. Tuo unohdetaan, jo sekin täällä, että me yritetään, kovalla vaivalla löytää, ees`pieni toivon ripe. Meidän tulee yrittää yhtä pitää, eikä ajatella, ei mitään.

Ahneus=pahuus joka yltyy, vallankumous.
Sekasorto,
nälkää ja nälänhätää,
tuskaa ja kipua,
välinpitämättömyyttä,
rahanahneutta,
piittaamattomuutta muita ihmisiä kohtaan,
kuolemaa.

4

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lightning Star

      Kaunista tekstiä, ajatuksia, jotka kertovat paljon ihmisestä, niiden takana.
      Kiitos sanoista, jotka jaoit.

      Maailma tarvitsee paljon rakkautta, myötätuntoa, välittämistä.

    • mikael.uusivuo

      Jatkoa rakkaudelle:

      Valhe tuo mielipahaa ja rikkoutuneen mielen, surullisen mielen. Siksi kannattaa puhua totta, puhu totta. Älä teeskentele, ole ilolla mukana hyvässä. Rotkoon väistyköön mieli pimeä, auetkoon valo ympärille laakson, ja ylle pimeän mielen. Kasvakoon ilo kuin kuohuva koski. Jos toista kiusataan, sekin voi tuoda surullisen mielen, vaikka kiusattava puhuisi totta. Jos kiusaaja ei ymmärrä että on ymmärtämätön, se voi surettaa kiusattavaa joka tahtoo vain auttaa. Hyvää haluamme. Hylkää viha, ota vastaan rakkaus. Jätä taakse vanha ajattelu, aukeaa uusi ulottuvuus; minä olen olemassa. Elän tarkoitustani varten, eikä tarkoitukseni ole vihata vaan rakastaa kaikin tavoin. Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Rakkaus on rikkautta, jota annetaan ja jaetaan. Kesän kukkia kannan sylissäin, sinisen kauniin taivaan näin, ja kirkas kaunis aurinkokin on. Rakkaus, kanna minua nyt ja ikuisesti. Rakkaus, tuo voima sydämeeni. Rakkaus, lohduta minua. Rakkaus, älä hylkää minua.
      Rakkaus, opeta minua rakastamaan. Itsestäsi riippuu, kuinka haluat elää, jos teet vääriä päätöksiä, kärsit itse, jos teet oikein, iloitset siitä itse. Iloitaan! Täytyy paha olo
      voittaa, onneaan koittaa, kiitollisuus on hyvän olon summa. Sydämeni lyö vain rajatun määrän. Niinkuin salamat puskee, pusket mua. Älä inhoa elämää vaan ota se vastaan. Kaikki on turhuutta maailmassa, mutta iloisuus ei, eläköön nauru! Rakkaus ei osaa selitellä omaa olemustaan. Se sanoo: en voi elää ilman sinua...ilman sinua elämä on uuvuttavan raskasta. Tarkka määritelmä on mahdoton. Rakastaa on palaa, mutta rakkaus ei ole pelkkää tulta. Rakkaus on ilmaa; sitä vailla ei voi hengittää; sen omistajana hengittää helposti. Säälivä rakkaus, puhdas onnellinen rakkaus, terve rakkaus, luottava rakkaus, kehittyvä rakkaus, viisas rakkaus, ymmärtäväinen rakkaus,
      kaikessa rakentava rakkaus, lohduttava rakkaus...et voi nähdä, ellet halua nähdä; et voi kuulla, ellet halua kuulla; et voi tietää, ellet halua tietää; et voi uskoa, ellet halua uskoa. Kasvata rakkautta mielessäsi. Olen iloinen, että elän. En häpeä sitä. Rakkaus on sitä, että toisesta välittää, rakkaus on sitä, että toista käsittää. Rakkaus on sitä, että
      toista ymmärtää. Rakkaus on sitä, että hädässä auttaa lähimmäistään. Rakkaus
      ei lue hintaa, toista ihmistä ei raha korvaa, vaikka niin tahtoisit, jos jonkun menetät, rahalla et' häntä takaisin saa.

    • Laita Rakkaus

      Sanan tilalle Raha. Sitten se menee, tämän ajan mukaan.

    • mikael.uusivuo

      Rakkaus: Kuulkaa, haa, täällä huutaa maa taivastaan. Miksei kukaan vastaa, vain verot lasta kastamalla saa, mutta rakkaus on ihmisille utopiaa. Raha tätä maailmaa pyörittää, kaikkee turhaa yrittää tyrkyttää. Maailmanpyörä pyörittää meitä, me ei pyöritetä heitä. Himoitsee rahaa, sanoo mikä on hyvää, mikä on pahaa. Jos käytät järkee, et oo tärkee, jos käytät omia aivoja, et sovellu sanomaan rakkauden arvoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe