Päivi Räsänen

Kopioija

"""En fråga bara! 21.10.2014 00:18

SRK-vanhoilliset: Te kaikki ajattelette Päivi Räsäsen olevan "epäuskoinen". MIten tuo "epäuskoisuus" hänestä välittyy mm. hänen lausuntojensa perusteella? Tämän kysymyksen voisi nostaa omaksi ketjuksensakin, mutta jos nyt joku perustelisi Päivin olevan matkalla kadotukseen. Huom. perusteluiksi ei kelpaa se, että hän on KD-puolueesta eikä KESKUSTASTA."""

39

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastaan sivusta.

      Kaikki ei-vanhoillislestadiolaiset ovat SRK:n raamatun (jonka sielunvihollinen on lahjoittanut SRK:lle) ja virallisen vl-opetuksen mukaan helvetin kauraa.

      Ei ole erotusta, onko kyseessä tavallinen matti meikäläinen, ministeri Räsänen tai piispa Salmi, jota SRK:n ex.pääsihteeri Tuomas Hänninen ivasi julkisesti.

      • rumattavatrumentavat

        Helluntailaisetkin häpeilevät sinua, sillä huono käytöksesi löyhkää HAISUNÄÄDÄLTÄ heidänkin nenissään.


    • hyvä tyyppi

      Päivi on hyvä, rehti ja kunnollinen ihminen, mutta vaeltaa Jumalan yhden pyhän yhteisen seurakunnan ulkopuolella eikä voi siten olla elävässä uskossa. Omavanhurskaille ihmisille on mahdotonta käsittää, mitä tarkoittaa armahdettu syntinen. Armahdetuissa syntisissä on inhimillisesti paljon huonompia ihmisiä kuin Päivi. Valittuja ei ole valittu heidän ansioidensa vuoksi, vaan arpa vain on langennut kohdalle.

      • Miksi väännät palstalle tuollaista SONTAA?

        Vastaan itse:

        Koska olet munaskuita myöten aivopesty SRK:n valheisiin ja valheoppeihin.

        Häpeä KETKU!


      • rumattavatrumentavat
        Melperi1 kirjoitti:

        Miksi väännät palstalle tuollaista SONTAA?

        Vastaan itse:

        Koska olet munaskuita myöten aivopesty SRK:n valheisiin ja valheoppeihin.

        Häpeä KETKU!

        Sinun kirjoituksesi eivät saa ketään polvistumaan rukoukseen oman jumalasi puoleen. En totisesti halua olla missään tekemisissä sellaisen jumalan kanssa, joka katselee suosiollisesti aggressiivista, nimittelevää, panettelevaa, solvaavaa ja rivoa kirjoitteluasi.


      • Totean sivusta
        rumattavatrumentavat kirjoitti:

        Sinun kirjoituksesi eivät saa ketään polvistumaan rukoukseen oman jumalasi puoleen. En totisesti halua olla missään tekemisissä sellaisen jumalan kanssa, joka katselee suosiollisesti aggressiivista, nimittelevää, panettelevaa, solvaavaa ja rivoa kirjoitteluasi.

        Totuus kirvelee.


      • rumattavatrumentavat
        Totean sivusta kirjoitti:

        Totuus kirvelee.

        Melperi1:n jumalan nimitteleviin, panetteleviin, solvaaviin ja rivoihin "totuuksiin" eivät usko helluntailaisetkaan, vaan Melperi1:n "totuudet" löyhkäävät HAISUNÄÄDÄLTÄ heidänkin nenissään. Haisunäädän löyhkä ei kirvele iholla, se vain etoo, pyörryttää ja tukahduttaa nenässä.


      • ihan sivusta vain
        Totean sivusta kirjoitti:

        Totuus kirvelee.

        "Totean sivusta"=Melperi1 itse


      • tyujfb

        Miten voit tietää Päivin vaeltavan väärässä laumassa. Entä pedofiilien suojelija-VEEÄLLÄT?


      • overt89789

        entä olavi voittonen?


      • SisarellePäivi

        Jumalan voiman vaikutuksia on monenlaisia, mutta hän, joka meissä kaikissa kaiken vaikuttaa, on sama... vaikka jäseniä on monta, ne kaikki yhdessä muodostavat yhden ruumiin... Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet, ja jos yksi jäsen saa osakseen kunniaa, iloitsevat kaikki muutkin sen kanssa.


      • ei pappikaan
        overt89789 kirjoitti:

        entä olavi voittonen?

        Kukaan ei ole täydellinen.


      • taneko

        Seurakunnastako on tehty Jumala? Se ei toimi, sillä Jumala on minut kutsunut työhöni ilman seurakuntaa. mutta rakentamaan seurakuntaa, se on profeetan virka. Olet suoraan alamainen Herralle. Siinä ei tunneta seurakuntia vaan Kristuksen omia. Ja siinä kun olet suoraan alamainen Herralle, siinä ei voi leikkiä, sillä se on raskas tie, sen tähden että ihminen on pöljä, eikä ymmärrä missä tulisi liikkua, että Jumala riisuu niin ihmisen, että hänellä ei ole enää mitään, ei luulemaansa omaa hyvyyttä tai sankaruutta auttaa heikompiansa. Ei tekemään mitään hyvää omassa voimassansa, vaikka tahto olisi. Jumala näyttää mistä hyvyys on lähtöisin, ettei kukaan voisi kerskata, vaikka meillä tahto olisi.


      • taneko

        sillä kukaan meistä ei ole hyvä vaikka tahtoisimme. Danielin Jumala laittaa ehkä omaan kategoriaan, niin Hän on tehnytkin. Ei sen tähden. että Daniel olisi ollut hyvä, vaan siksi; että Isä Jumala rakastaa häntä. armossansa poikansa kautta. Mietin, Danielissa ei ollut mitään virhettä Jumalan edessä, ja rakasti lähimmäisiänsä jopa omasta voimastansa, joka hukkui voimattomuuteen, mutta tahto jäi rakastaa. Kyynel silmin hän ajattelee, kunpa vielä voisin rakastaa, sillä omassa voimassa sitä ei ole. Tahto rakkauteen on mutta ei ymmärrystä.


      • taneko

        rakkaus on kaikki kaikessa, sillä rakkaus on lain yläpuolella. Sillä meitä, jotka Kristukseen olemme tulleet sido laki sinänsä vaan Kristus, joka on laki, ja lain täyttänyt, että voimassa on rakkauden laki. Jotkut tekevät rakkaudestakin lakia, mutta Jeesus teki laistakin rakkautta.


      • taneko

        ettei tuomioita olisi.


    • Kasimummo

      ### Valittuja ei ole valittu heidän ansioidensa vuoksi, vaan arpa vain on langennut kohdalle. ###

      Vanhoilliset ovat siis predestinaatio-opin kannattajia ja hyväksyjiä. Hyvä tietää!

      • "kirkasta kasvosi"

        "Ette minua valinneet, vaan minä valitsin teidät, ja sääsin teidät, että te menisitte hedelmää tekemään ja teidän hedelmänne pysyis" Joh. 15:16. Jeesus sanoi omilleen painokkaasti, etteivät he Häntä valinneet, vaan Hän heidät. Jumalan valitun lapsen onnea psalminkirjoittaja kutsuu arvan lankeamiseksi: "Arpa lankesi minulle ihanasta maasta, ja kaunis on minun perintöosani." Ps. 16:6. Kertoessaan valinnastaan Jeesus antoi uskovilleen vastuullisen tehtävän: mennä tekemään hedelmää, ts. saarnaamaan evankeliumia Jeesuksen viattomasta sovintoverestä kaikille luoduille, jotta Jumala saisi Pyhän Henkensä kautta saisi herättää uskon evankeliumin kuulevissa ja uskovissa valituissaan: "parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista" Luuk. 24:47. Usko on Jumalan työ: "Jumala vaikuttaa teissä sekä tahdon että toimituksen, hyvän suosionsa jälkeen" Fil. 2:13. Jumala ei kuitenkaan ole valinnut ketään kadotukseen, vaan tahtoo kaikkien pelastuvan: "En minä tahdo kenenkään kuolemaa -- näin sanoo Herra Jumala. Kääntykää, niin saatte elää!" Hes. 18:32.


      • taneko

        Näin on


    • 49+09

      Siis predestinaatio-oppia noudatatte?

      • Predestinaatio-oppi on täysin älytön oppi, joka sotii väkevästi Raamatun oppeja vastaan.

        Predestinaatio-oppi = Jumala on valinnut tietyt ihmiset pelastukseen ja tietyt ihmiset kadotukseen.

        ÄLYTÖNTÄ!

        Tällöin Jumalasta tehdään säälimätön julmuri. Hän on kuitenkin RAKKAUS.

        Miksi Raamatussa lukee:

        Joh. 3:16

        "16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

        Apt. 16:

        "26. Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat.
        27. Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen.
        28. Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä".
        29. Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen.
        30. Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?"
        31. Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi"."

        "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi".

        Ja paljon muuta vastaavaa.


      • järjelle paradoksi

        Predestinaatio-opilla ymmärretään yleensä Calvinin käsitystä, jonka mukaan Jumala olisi valinnut jo ennen maailman luomista suurimman osan ihmisistä kadotukseen ja pienen osa taivaaseen. Vl-käsitys ei vastaa Calvinin käsitystä, vaan Lutherin käsitystä, jonka mukaan syntiinlangenneen ihmisen ratkaisuvalta on sidottu. Lutherin käsitystä on kutsutta myös "yhdensuuntaiseksi predestinaatioksi", mutta vl-piireisssä ko. termiä ei käytetä. Lutherin mukaan Jumala valitsee kenet tahtoo, oman salatun majesteetillisen tahtonsa mukaan, ja tekee valintansa evankeliumin sanan välityksellä. Vl-opissa korostetaan etsikonaikaa, kuuliaisuutta armokutsulle ja toisaalta Jumalaa ja Herraa Jeesusta uskon alkajana. Vl-oppi ei ole ristiriidassa Lutherin käsityksen kanssa, vaan on sama käsitys.

        Jumala ei ole valinnut ketään kadotukseen. Alun perin valinta pelastukseen kohdistuu kaikkiin, sillä kaikki syntyvät uskovaisina. Myöhemmin ihminen itse valitsee synnin ja kuolee synnin petoksen kautta uskosta pois. Osa varjeltuu evankeliumin avulla lapsenuskossa. On vaikeaa olla kokematta arvan lankeamiseksi kohdalle, jos on syntynyt uskovaiseen kotiin ja siksi saa jatkuvasti kasvaa kuullen synnit pois pesevää evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. On vaikeaa olla kokematta arvan lankeamiseksi kohdalle, jos Jumala lähettää uskosta pois langenneen luokse uskovaisen ihmisen vapauttamaan syntivelasta ja johtaa langenneen askeleet Jumalan valtakuntaan. On totta, että kutsu koskee kaikkia ja kaikki eivät ole kutsulle kuuliaiset. Samalla on syytä olla nöyrä sen suhteen, että armokutsun uskominen ja vastaanottaminen eivät ole osittainkaan oma työ. Se on kokonaan Jumalan työ: Jumala vaikuttaa sekä tahdon että toimituksen. Ehkä on alueita, joissa koko sukupolven aikana ei koskaan kuulla elävää evankeliumia. Tällöin Jumala on ennalta nähnyt kovakorvaisuuden. Hän kyllä puhuttelee ja antaa etsikonajan, mutta koska ihmiset ovat kovakorvaisia, he eivät tosissaan etsi Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Sen seurauksena Jumalan valtakunta ei lähesty elävän evankeliumin julistajien kautta ja pakanakansa jää pakanuuden pimeyteen.

        Ihminen voi itse valita pahan ja saa siksi syyttää kadotuksesta itseään. Miksi näistä kaikista pahan valitsijoista Jumala sitten evankeliuminsa välityksellä valitsee lapsia itselleen, on täysin Jumalan majesteetillisen tahdon asia. Se on ihmisjärjeltä salattu. Armon kohdanneet tuntevat Isän hellyyden ja se riittää heille. Saman armon osallisuuteen kutsutaan muitakin, kaikkia muitakin.


    • en osta sitä arpaa

      Ihme arpajaise kun valitaan kuka pääsee taivaaseen, ja vain vl:llien kohtalleko se arpa osuu?

      • ekumenia-VL

        Miksi ei tule perusteluita Päivi Räsäsen väitetylle "epäuskoisuudelle". Pelkkiä ulkoaopetettuja fraaseja toistaiseksi tullut. Perustelkaa Hännis-harhaoppi oikeaksi. Tuomas ei siihen pystynyt. Teidän vuoronne.


    • 40+77

      """" , ja tekee valintansa evankeliumin sanan välityksellä. """"

      Nimenomaan evankeliumin SANAN välityksellä, eikä uskovaisen saarnasta!

      • Tikkurilan värit Oy

        Ei veeällät pysty todistamaan Päiviä helevetin matkalaiseksi.


      • jhghjgjhj776
        Tikkurilan värit Oy kirjoitti:

        Ei veeällät pysty todistamaan Päiviä helevetin matkalaiseksi.

        Päivi kuuluu samaan ev. lut. kirkon laumaan kuin esim. Eero Huovinen ja Tuomnas Hänninen. Mut nikä Päivin lausunnoista antaa ymmärtää, että päivi on "epäuskoinen"


      • manmiesMann
        jhghjgjhj776 kirjoitti:

        Päivi kuuluu samaan ev. lut. kirkon laumaan kuin esim. Eero Huovinen ja Tuomnas Hänninen. Mut nikä Päivin lausunnoista antaa ymmärtää, että päivi on "epäuskoinen"

        Päivi ei ole mies. Siinä vika Päivissä.


      • ekumenia-VL
        manmiesMann kirjoitti:

        Päivi ei ole mies. Siinä vika Päivissä.

        Lestat ei esittänyt ainoatakaan perustelua, joka osoittaisi mitenkään ministeri Räsäsen olevan uskosta osaton. Johtopäätös: Hännis-opit ovat voimassa "sata lasissa". Varmasti myös ovat voimassa Kososlaisuus-parannus-vaatimukset, Hevosvaunuoppi, muiden puoluiden kuin Keskusta äänestämisen asettaminen "epäuskoisuuden" kriteeriksi. Näin on pakko olla, jos kerran SRK-koneisto ("seurakunta") ei erehdy. Kun on otettu kanta, että SRK-vanhoillisuuden ulkopuolella ei ole pelastusta, kasvoja menettämättä tätä harhaa ei voi purkaa. Menee siis vielä vuosikymmeniä.


      • tyyyyyyyt65
        ekumenia-VL kirjoitti:

        Lestat ei esittänyt ainoatakaan perustelua, joka osoittaisi mitenkään ministeri Räsäsen olevan uskosta osaton. Johtopäätös: Hännis-opit ovat voimassa "sata lasissa". Varmasti myös ovat voimassa Kososlaisuus-parannus-vaatimukset, Hevosvaunuoppi, muiden puoluiden kuin Keskusta äänestämisen asettaminen "epäuskoisuuden" kriteeriksi. Näin on pakko olla, jos kerran SRK-koneisto ("seurakunta") ei erehdy. Kun on otettu kanta, että SRK-vanhoillisuuden ulkopuolella ei ole pelastusta, kasvoja menettämättä tätä harhaa ei voi purkaa. Menee siis vielä vuosikymmeniä.

        Päivi on KD. Siksi ei ole uskomassa. Keskustalaisena kelpaisi vielä Viljon SRK-yhteisölle.


      • outoa
        tyyyyyyyt65 kirjoitti:

        Päivi on KD. Siksi ei ole uskomassa. Keskustalaisena kelpaisi vielä Viljon SRK-yhteisölle.

        Miksihän "epäuskoinen " puolustaa eduskunnassa voimakkaammin Jumalan Sanaa , avioliittoa ja perhekäsitystä, kuin ainoat oikeat uskovaiset, vl-kansanedeustajat???

        Ovatko nämä vellihousuja?


    • 49+44

      ¤¤¤ Keskustalaisena kelpaisi vielä Viljon SRK-yhteisölle. ¤¤¤

      Päivi kyllä kelpaa Viljolle, mutta ei SRK:lle!

      • ekumenia-VL

        Todista, että VJ ei opeta eksklusiivista seurakuntaoppia. Hän on vuosikaudet ollut johtokunnassa. Siunaamassa nykymenoa harhoineen. Siis yksikin puheenvuoro riittää VILJOLTA, jossa pitää jotakuta muuta uskovaisena kuin SRK-vanhoillista. Yksikin puheenvuoro, jossa antaa ymmärtää Päivi Räsäsen olevan uskovainen SRK-vanhoillisuuteen lukeutumattomuudestaan huolimatta. EN USKO!

        Vallalla on lume-GLASNOST. Jopa vaarallisempaa kuin TH/OV -kauden meno.


      • ypsilon09
        ekumenia-VL kirjoitti:

        Todista, että VJ ei opeta eksklusiivista seurakuntaoppia. Hän on vuosikaudet ollut johtokunnassa. Siunaamassa nykymenoa harhoineen. Siis yksikin puheenvuoro riittää VILJOLTA, jossa pitää jotakuta muuta uskovaisena kuin SRK-vanhoillista. Yksikin puheenvuoro, jossa antaa ymmärtää Päivi Räsäsen olevan uskovainen SRK-vanhoillisuuteen lukeutumattomuudestaan huolimatta. EN USKO!

        Vallalla on lume-GLASNOST. Jopa vaarallisempaa kuin TH/OV -kauden meno.

        Mainitkaa yksikin merkittävä SRK-nokkamies, joka olisi 2013 kyseenalaistanut Pudasjärven 2013 SUVAREIDEN aikaan annetun lausunnon piispa Samuel Salmesta. Miten esim. Viljo otti kantaa ivatun piispan puolesta? Dataa kehiin!


      • Vale-perestroikka
        ypsilon09 kirjoitti:

        Mainitkaa yksikin merkittävä SRK-nokkamies, joka olisi 2013 kyseenalaistanut Pudasjärven 2013 SUVAREIDEN aikaan annetun lausunnon piispa Samuel Salmesta. Miten esim. Viljo otti kantaa ivatun piispan puolesta? Dataa kehiin!

        Tarkennus: VILJO ei ollut vielä SRK:n valtak. jtk PJ v. 2013, kun Samuel-piispan todettiin olevan uskosta osaton. Mutta peräänkuulutan lähteitä sille, ettei VILJO edusta eksklusiivisen seurakuntaopin harhaa. OLi muistaakseni silloin johtokunnassa kyllä. Lähteitä kehiin pyydetään.

        Lume-Glasnost.


      • up,
        Vale-perestroikka kirjoitti:

        Tarkennus: VILJO ei ollut vielä SRK:n valtak. jtk PJ v. 2013, kun Samuel-piispan todettiin olevan uskosta osaton. Mutta peräänkuulutan lähteitä sille, ettei VILJO edusta eksklusiivisen seurakuntaopin harhaa. OLi muistaakseni silloin johtokunnassa kyllä. Lähteitä kehiin pyydetään.

        Lume-Glasnost.

        up


    • rtdd

      Ihanaa kun meillä Suomessa on uskovainen sisäministeri. Monella maalla ei ole. Jumala häntä siunatkoon ja antakoon oikeita raamatullisia päätöksiä, että voimme vanhoillisina niistä nauttia,.

    • VLvirranvietävänä

      Päivi Räsänen on tuonut rohkeasti ja selkeästi esiin kuinka nämä homoliitot ovat Jumalan sanan vastaisia eikä sovi samaa sukupuolta olevien väliseksi liitoksi.
      Mutta ei Vanhoilliset suinkaan ole tästä asiasta mitään vastaavaa sen sopimattomuutta Jumalan sanaa vastaan esittänyt hiljaisuus on hiljaista myöntymystä ajan virtaan joka tällä ajalla vallitsee ja tämän homoasian hyväksymistä..

    • rahtunen

      Ei kiat meidän tarvitse tietää asiaa Päivi Räsäsen osalta.

      Sen pitäisi riittää, että Jumala tietää.

      Mitä taas tulee predestinaatioon, niin emme kai me ihmiset mitään voi sille, että JUmala on jo ennen aikojen alkua tiennyt kaikki ja kaikkien asiat. Ei ihminen ymmärrä jumalallisista totuuksista rahtuakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe