Putinin rauhanpuhe

eletään sovussa

Putin on pitänyt harvinaisen puheen jossa hän puhuu suoraan kaikille kansoille.

Puhe suomeksi tekstitettynä: http://www.youtube.com/watch?v=d_nZZfoRU-Q

21

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Putinin puhe Sotsissa oli tietenkin sellainen, jota jokainen haluaisi kuulla.

      Mutta Putinin teot eivät vastaa puheita. Putin ja hänen Venäjänsä on suorastaan valehdellut kansainväliselle yhteisölle oikeastaan koko tämän vuoden. He kiistävät ja tekevät, tekevät ja kiistävät...

      Rauhanpuheita tuskin kukaan ottaa todesta valtakunnanjohtajalta, joka lähettää sota-aluksia ja ydinpommittajia uhkaamaan toisia maita, lähettää lentokoneensa loukkaamaan suvereenien valtioiden ilmatilaa, lähettää tunnuksettomia taistelijoita valtaamaan vieraan valtion strategisia kohteita, vyöryttää lopulta armeijansa paikalle ja liittää alueet itseensä, osallistuu kapinallisten sotiin joukoilla ja aseilla, on vastuussa matkustajalentokoneen alasampumisesta etc.

      Putin puhuu yhtä ja tekee toista. Vaarallinen mies ja rakentaa vaarallista imperiumia.

    • Tyypillistä Putleria, jos hän toimisi kuten puhuu niin Ukrainassakin olisi jo rauha maassa.

      Venäläinen ja aikoinaan Neuvostoliittolainenkin puhe koskee vain unelmaa jossa kaikki ovat Venäläisen mielen mukaan. Rauhaahan ne toitottivat samalla kun marssivat Suomen rajojen yli talvisodan alussa. Ei ole Venäjä muuttunut mutta onhan johdossa vanha komu joten ei se pääse noista komukarvoistaan eroon ennen kuin haudataan.

      Venäjä tarvitsee uuden sukupolven Kremliin, polven joka on kasvanut vapauden ilmapiirissä ymmärtäen mitä vapaus merkitsee kansoille. Nythän siellä rajoitetaan taas yhteyksiä ulkomaille joten pelkkää jaskaa se Putleri suolsi jotta saisi jatkaa vanhaan tyyliinsä. Vaikka jossain kohden olikin ihan asiaa niin se, että siinä kohden mentiin linjalle jota ei ole viime aikoina näkynyt hänen itsensä toimissa osoitti sen hänen kohdallaan pelkäksi hämpiksi jolla pyrittiin hämäämään kuulijoita.

    • kiitos linkityksestä

      Hyvä ja harvinainen puhe kerrassaan. Harvoin kuulee kenenkään suuren valtion johtajan puhuvan noin suoraan ja kertovan asioista ilman kiertelyä ja kaartelua.
      Näytti konferenssiin osallistuneilla ja kuuntelevilla diplomaateilla ottavan koville, kun heidät käytännössä ohitettiin ja puhutiin suoraan kansoille.

      Yhdysvallat eivät kunnioita itsenäisten ja rauhaa rakastavien maiden suvereniteettia silloin kun näiden edut ovat ristiriidassa sen omien etujen kanssa ja tämän Putin sanoi suoraan.

    • Putinin puhe oli selvä kädenojennus lännen kapitalismille aloittaa vuoropuhelu vastakkainasettelun poistamiseksi.
      Tiedämme, että länsi käytti kylmästi hyväksi Neuvostoliiton hajoamista ja ryhtyi maailmanvaltiaspolitiikan tekoon. Sen seurauksena kokonaisia valtioita sortui pitkäaikaiseen väkivallan kierteeseen. Usean valtion taloudellinen perusta on tuhottu vuosikymmeniksi ja niiden sisällä nousivat äärioikeistolaiset liikkeet mahtiasemaan. Tilanteesta ei vieläkään ole haluttu ottaa oppia. Tilanteesta, johon syypää on ensisijaisesti nato ja natomaat. Hautausmaat täyttyvät, vammautuneita tulee joka päivä ja aineellisia arvoja murskataan.
      Ukraina on ajettu lännen toimesta ties kuinka kauaksi aikaa väkivallan ja talouskaaoksen kierteeseen. Natolännen yksi ainoa tavoite on toteutunut. Ukrainan työväenliike on tuhottu. Taloudelliset tappiot seikkailupolitiikasta maksaa Ukrainan kansa. Presidentti Poroshenko lyhytnäköisesti uhoaa väkivaltaa ja kostoa. Ukrainan uusi hallitus aikoo syventää konfliktia sen sijaan että kävisi vuoropuheluun.
      Ukrainan venäläisväestö ajetaan puun ja kuoren väliin ja konflikti jatkuu. Vai onko se lännen tarkoituskin!

      Näin ei voi jatkua. Lännen kapitalismin täytyisi huomioida vain yksi asia. Sen maailmanvalta-asema on ohi. Sille ei saa antaa jatkeeksi jotain toista kapitalistiblokkia. Vastavoimat ovat olemassa, mikäli vastakkainasettelua jatketaan. Ne ovat Venäjä, Kiina, Intia ja monet kehitysmaat.
      Putin ehdotti vuoropuhelua jännityksen lieventämiseksi ja talouspoliittisten ratkaisujen etsimiseksi kaikkia hyödyttävällä tavalla. Se ei ole sota tai sodalla uhkaaminen.
      Suomalaiset uusnatsit ja heidän myötäilijät selvästi odottavat kärjistymistä ja ilmeisesti haaveena on sama mikä 1939 -1944 jäi toteutumatta nimittäin aluevalloitukset.

      • komupoju -94

        Suomalaiset uusnatsit todennäköisesti myös haaveilevat meidän tappamisesta.
        Olen niin monet kerrat saanut kuulla kuinka he uhoavat että 1918 olisi pitänyt kaikki punaiset tappaa lapsia myöten ja että kommunisteille tulisi tehdä samoin.
        Pelkään väkivaltaa ja toivon että se vielä olisi vältettävissä vaikka olosuhteet maassamme jatkuvasti heikkenevät.


      • Et sitten ymmärtänyt Putlerin vuodatusta!

        Hänhän sanoi kaiken olevan hyvin kunhan tehdään kuten Venäjä sanelee. Hänen omat toimensa eivät vastaa missään muodossa sitä mitä hän sanoo joten tuo puhe lienee sitä samaa "Pravdaa" johon olemme Venäjän ja Neuvostoliiton osalta jo tottuneet.

        Jo 1939 silloinen Venäjä Neuvostoliiton nimellä toimi samoin saarnaten rauhaa mutta sopien Hitlerin kanssa kimpassa Euroopan jaosta jonka vuoksi Stalin miehitytti Baltian ja jotain muutakin sekä yritti samaa kohtaloa meillekin vaan sai nokilleen kun suomikomujen arvelut Suomen haltuun otosta eivät olleetkaan ihan reaalisia.


    • yökköaatu

      Putin puhui Sotshissa lokakuussa 2014.
      Putin tuskin on natsi, koska hänen aikana Venäjällä on kielletty natsitunnusten käyttö ja natsipropaganda. Venäjällä tuskin sallittaisiin natsia valtion johdossa. Heillä on karvaat kokemukset fasismista ja sen liittolaisista ja niiden aiheuttamista tuhoista.
      Putin tarjosi vuoropuhelua vastakkainasettelun sijaan.
      Maailmalla ei ole juuri ketään joka näkisi kenenkään edun olevan pakotepolitiikka. Jopa Suomen Kokoomus vaatii EU korvaamaan venäjäpakotteiden taloudelliset menetykset. Voiko selvemmin sanoa ettei vanhat keinot tuo turvallisuutta.
      Työeläkeläisille sanoisin, että nyt eletään 2014 tilanteessa ja valtion aseiden varastaminen suojeluskuntalaisten toimesta on kaukaista menneisyyttä.

    • järki käteen

      "Et sitten ymmärtänyt Putlerin vuodatusta!
      Hänhän sanoi kaiken olevan hyvin kunhan tehdään kuten Venäjä sanelee."

      Siteeraaja on epärehellinen valehtelija. Siteeraajan taustalla on palstallakin monet lausunnot kuinka oikein suojeluskunnat tekivät kun tappoivat, lapsia, siviilejä ja antautuneita punaisia 1918 keväällä.
      Siteeraaja on usein esittänyt aluevaltauksia itärajan takaa.

      Lännen kapitalismi ei ole enää maailmanvaltias. Sen aseman pönkittäminen sodalla ja uhkailuilla ei muuta tilannetta. Muun maailman teollisuuden täytyy nousta ja se nousee.
      Maailma on valmis sosialistiseen vallankumoukseen. Mikään muu ei varmista työtätekevän ihmiskunnan rauhanomaisen kehityksen turvaamista. Putinin ehdotus, vaikka se tulikin kapitalistin suusta, on realistinen.
      Nato voisi purkaa ne sadat sotilastukikohdat, jotka se rakensi ent. Neuvostoliiton ympärille ja joita on rakennettu lisää vuoden 1991 jälkeen. Sotilastukikohdat eivät edistä muiden kuin suurkapitalistien etuja. Työväenluokat tahtovat niistä eroon.
      Naton linja aseistaa monenlaisia terroristiryhmiä ja laittaa ne sotimaan keskenään (kuten Syyriassa ja Libyassa), eivät edistä työläisten etuja missään.
      Nato sai Ukrainassa äärioikeiston valtaan. Kansa sai suuren laskun ja se lisääntyy EU-lainojen kuriehtojen noudattamisessa. Mitä Ukrainan kansa voitti antamalla vallan natomyönteisille! Ei mitään.

      Kaikki esitykset sodanvaaran estämiseksi ovat tervetulleita. Kaikki toimet aseistariisunnan suuntaan ovat tervetulleita.

      • Mitkä ihmeen työväenluokat? Suomessako niin kuin kommunistit 0,1% kansasta? Eikä taida lännessä tuota missään paljoa ylittää.

        Miksi käytät 1800 luvun retoriikkaa 2000 luvulla kun tuo luokka-ajattelu on haudattu kansan taholta jo aikoja sitten.

        Voisit ehdottaa Putlerille omien joukkojensa alasajoa, nythän tuo Putleri on joka puolella isottelemassa joukkoineen ja värkkeineen. Pommareitakin on lennättänyt Norjan ympäri Englantiin asti.

        Minä en valehtele, ei ole tarvis vaan totuus riittää vastoin kuin kommunisteille. koko kommunismi perustuu valheelle ja muilta varastamiseen.

        Sodan vaara vähenee kun Putleri takoo miekkansa auroiksi, muutahan se ei vaadi!


    • figur

      "Minä en valehtele, ei ole tarvis..."

      Lopeta sitten valehtelu. Tunnusta reilusti että olet verenhimoinen vasemmistolaisten jahtaaja. Vieläpä raukka sellainen. Käyt kaikessa työväenliikettä vastaan ja sitten pelkurimaisesti kiellät tekosi. Näinhän tavallasi natsijohtajat, palkurisakki, tekivät Nyrnbergin sotarikosoikeudessa.
      Ainoa poliittinen intohimosi on viedä kommunistit saunan taakse ja.......Sen tueksi olet valmis tukemaan valtion aseiden varastamista. Itse et halua tahrata käsiäsi mutta usutat toisia toimeen. Pelkuri kun olet.

      • Voi voi Tahvo-figur kun sinulla tuppaa ymmärrys pettämään.

        Ei minun tarvitse valehdella missään suhteessa tällä palstalla eikä juuri muutoinkaan koska elän varsin rehellistä elämää.

        En minä ole työväenliikettä vastaan vaan näen kuten moni muukin sitä hoidettavan väärällä tavalla, tavalla joka tulee näivettämään koko työväenliikkeen jos suuntaa ei korjata. Ovatko työttömät mielestäsi luonnonvara jota pitää kasvattaa, minun mielestäni ei ja siksi haluankin asiaa hoidettavan siihen suuntaan jossa on mahdollisuus vähentää työttömyyttä lisäämisen sijaan. Työn määrähän on se mikä milloinkin käy kaupaksi ja sen työn määrä on jaettava koko työväen kesken eikä jättää osaa vain odottelemaan.

        Minun ei tarvitse edes kieltää mitään koska jos luet oikeasti kommenttejani niin yleensä aina esitän vaihtoehdon joka sinun kommenteistasi puuttuu. En sitä ehkä kirjoita jokaiseen kommenttiin koska se olisi turhaa tautologiaa mutta se kyllä selviää muutamasta kommentista näiden keskustelujen lomassa.

        Kommunismi on aate joka sietää poistaa päiväjärjestyksestä koska se on ainoastaan aiheuttanut kurjuutta, sairautta ja kuolemaa ympäri maailman. Positiivisia tuloksia saa hakea kuin neulaa heinäsuovasta eli tuskin löytyy! Asekätkentä sodan lopulla ei ollut varastamista koska niitä oltiin varaamassa juuri siihen käyttöön johon ne oli tarkoitettu eli kommunismin torjumiseen, siitähän noissa kahdessa sodassa talvi ja jatko oli kyse. Siinä myöskin onnistuimme koska missään vaiheessa kommunismi ei päässyt määräämään politiikkamme suuntaa joten tuokin kätkentä oli ihan aiheellinen tapahtuma.

        Kaiken politiikan on tapahduttava demokraattisessa järjestyksessä ja sitähän kommunismi ei koskaan ole kestänyt vaan kun komu pääsee valtaan niin heti kielletään oppositiotoiminta ja jos joku ei usko niin saunan taakse on lyhyt matka.

        Nürnberg taas oli surkea paikka koska siellä ei käsitelty talvisotaa ja siihen johtanutta komujen petospolitiikkaa kun naapurivaltiolle asetettiin uusi hallitus heiltä kysymättä. Kun NL sai tuollaisen päätöksen aikaan niin ei sen päätöksiin muutoinkaan ole kehuttavasti syytä uskoa. Se myöskin jätti monet Itä-Euroopan maat kommunistien armoille joten siitäkin syystä sille voi kääntää selkänsä. Siellä olisi natsien lisäksi pitänyt myös lopettaa kommunistien uho joka vei maailman kylmään sotaan vuosikymmeniksi ja aseisiin uhrattiin omaisuuksia joita olisi esim. Neuvostoliitossa todella tarvittu kansan hyvinvoinnin ja mahdollisuuksien rahoittamiseen.

        Kommunismi on surkeaa ihmisten pettämistä katteettomilla lupauksilla, siinä saadaan ehkä alun menestyksen jälkeen, kun on varastettu muiden rahat jakoon, pientä menestystä mutta rahojen loputtua ei lisää osata tehdä. Näin on käynyt jokaisen vähänkin isomman komuilu yrityksen jälkeen.


    • Suomi vaikenee

      mistä Suomessa vaietaan

      25 vuotta sitten kommunistien leniniläinen pakkovalta kaatui

      Kommunistien iljettävimmät johtajat Honnie ja Brezhnie

      ja heidän
      maailman kuuluisin homosuudelmansa
      http://www.youtube.com/watch?v=9IJUj-driJU

    • hälytys

      Hallitus on menossa vaarallisille vesille naton kelkkaan olematta jäsen.
      Puolustusministeri Haglund ehdottaa Suomen sotilaita koulutttamaan Naton tukeman Irakin armeijan joukkoja.
      Hän on saanut natolta määräyksen tehdä näin Isäntamaa-sopimuksen nimissä ja jota testataan lähes heti sopimuksen solmimisen jälkeen.

      Suomesta tehdään välittömästi naton sotaosapuoli. Hanke toteutuessaan on suurin virhe ulkopolitiikassa sotien jälkeen. Hallitus haluaa tukeutua ulkopolitiikassa aseiden voimaan.
      Nyt jos koskaan eduskunnassa tarvittaisiin kommunisteja ja jotka nostaisivat sotaseikkailun tapetille.

      • Ammattisotilaita kouluttamaan. Tämä pitää huomioida.

        Isis on kertakaikkiaan sellainen syöpäkasvain, että se pitää leikata ja syvältä. Jos se pääsee laajenemaan niin tuho tulee eurooppaankin.


      • Timo Espoosta

        >> Hän on saanut natolta määräyksen tehdä näin Isäntamaa-sopimuksen nimissä...


    • atin

      Espoolaistimot älähtivät odotetusti.
      Totta on, että ISIS on verrattavissa Suomen Suojeluskunta-armeijaan raakuudessa.
      Totta on myös, että ISIS ja USA sotivat yhdessä Syyrian hallitusta vastaan. ISIS on USAn kouluttama ja aseistama järjestö. Irakin sisällissota on jatkoa naton sekaantumisesta Irakin asioihin 2003 valheellisin perustein.
      Nato on aiheuttanut Irakissa valtaisasn humanitaarisen ja aineellisen katastrofin ja sodalla se jatykuu takuuvarmasti.

      Hallituksen esitys liittyä naton sotilasoperaatioon on ratkaiseva askel liittyä naton sotatoimiin. Kataisen hallituksen aikana Haglund valitteli surkeasti kun Suomea ei kutsuttu pommittamaan Libyaa. Nato "vapautti" Libyan ja nyt siellä vallitsee kaikkien sota kaikkia vastaan ja siviilituotanto rappeutuu. Öljy kaiketi on läntisten yhtiöiden hallussa ja tulevat vesivarojen hyväksikäyttö.
      Hallituksen esityksellä ei ole lainkaan yhteyttä ISIKSEEN. Oleellista asiassa on Suomen ujuttaminen naton sotilasoperaatioihin suoraan eikä välillisten verukkeiden kautta. Se merkitsee hallituksen täydellistä linjanmuutosta ulkopolitiikassa. Hallitus hylkää perinteisen rauhanturvapolitiikan ja asettuu naton apulaiseksi aseilla rauhaanpakottamisen taakse.
      Rauhaanpakottaminen on natopiirien luoma uuden sotapolitiikan legalisoimisen termi ja sen nojalla voidaan perustella hyökkäykset minne tahansa.
      Hallitus vie maatamme sotien osapuoleksi ja se virhe kostautuu tulevaisuudessa.

      • Suomalaiset sotilaskouluttajat menevät - jos menevät - nimenomaan isiksen aiheuttaman uhan takia. Eivät he sinne mene sotimaan vaan opettamaan Irakin armeijalle kuinka soditaan. Irakin armeijalla on vain yksi vihollinen tällä hetkellä ja se on isis.


      • Suojeluskunta oli pelastuksemme ja sen avulla pystyimme välttämään kyyditykset jonnekin Siperian perukoille. Yhtä hyvin eivät pärjänneet veljemme virolaiset, tataarit ja monet muut kansat jotka sinne lähetettiin nääntymään.

        Kunnia suojeluskunnalle ja sen suurelle työlle Suomen pelastamisessa.

        Eipä ollut tuossa lopussakaan järkitekstiä vaan tuota samaa Moskovan trollin höpinää!


      • Anonyymi

        Puhut niin täyttä asiaa,että unohtuu vain sanoa se totuus ääneen,että NIINISTÖ,MARIN JA 99%KANSANEDUSTAJISTAMME JA VIRKAMAFIASTA OVAT SYYLLISIÄ KANSANMURHAAN JA NYT OVAT VIEMÄSSÄ MEITÄ NATOON,JOTTA SELVIÄISIVÄT KUIN KOIRA VERÄJÄSTÄ SYYLLISYYDESTÄÄN ASETTAMALLA SUOMALAISET IHMISKILVIKSI VENÄJÄN RAKETTIMYRSKYYN!!! KATSOKAA ÄÄLIÖT ESIM.JAANA KAVONIUKSEN 'VIRKAMAFIA.FI'-SIVUSTOILTA FAKTAA JA PYKÄLIÄ!!! TÄMÄ EI OLE SALALIITTO-KUTEN KOHTA GLOBALISTIKÄTYRI ÄLÄHTÄÄ-VAAN LIITTO KANSAINVÄLISEN GLOBALISTIMAFIAN JA MAAILMAN HALLITUSTEN JA SEN MAANPETTURI- NIINISTÖJEN KESKEN JA PÄÄMÄÄRÄNÄ ON KAAOS JA TUHO!!! EIVÄT HE MEITÄ KANSALAISIA OLE AUTTAMASSA,VAAN MURHAAMASSA JA TÄMÄ ON FAKTA,EIKÄ MIKÄÄN TEORIA,PERKELE!!! USKOKAA JO OMIA SILMIÄNNE JA KAIVAKAA NE SILMÄT JA KORVAT PERSEESTÄNNE JA PYSÄYTETÄÄN NÄMÄ KAIKKIEN AIKOJEN TÖRKEIMMÄT PASKIAISET TAI KUOLEMME SATAVARMASTI!!! JA NIINHÄN MEILLE KAIKILLE KÄY,MUTTA ITSE EN AIO MENNÄ LAMPAANA TWURASTETTAVAKSI,USKOTELLEN,'ETTÄ PIIKKI ON VAIN PARHAAKSENI,SANOI MARIN JA NIINISTÖ'!!! TUTKIKAA HYVÄT IHMISET MUUTAKIN KUIN VALHE(-VALTA!!!-)MEDIAA!!! NÄMÄ TOIMITTELIJA T OVA T PÄÄSYYLLISIÄ TÄSSÄ KANSOJEN MURHASSA,IDIOOTTIEN ITSENSÄ LISÄKSI...'TAISTELE TAI KUOLE'!!! ENÄÄ EI VOI KATSOA SIVUSTA JA ANTAA MUIDEN TEHDÄ UHRAUKSIA JA ITSE POIMIA HEDELMÄT,EI EI,NYT KARSITAAN JYVÄT AKANOISTA JA TAIVAASSA PERSEET TERVATAAN!!! VIHOLLISEMME ON SISÄLLÄMME-PELKO-KUTEN MYÖS RAJOJEMME SISÄLLÄ; VIRKAMAFIA=NIINISTÖ,MARIN,SAARIKKO,HALLA-AHO JNE.JNE. YLI PUOLUERAJOJEN!!! ETTEKÖ IHMETTELE KUINKA LIIKUTTAVAN YKSIMIELISESTI PERUSTUSLAKIAMME RAISKATAAN JA OLLAAN JOPA-VANHASEN SANOIN-"TARKISTAMASSA"!!! TARKISTAISIVAT KUTEN PITÄÄ JA TUOMITSISIVAT ITSENSÄ MAANPETTUREINA SAUNAN TAAKSE KIRVESVARTEEN TARTTUMAAN TAI KUTEN KENTTÄ-OIKEUDESSA ON TAPANA,SILLÄ TÄMÄ ON JO SOTAA,JOS VALTIOSÄÄNTÖÄ RIKOTAAN MILLOIN MILLÄKIN VERUKKEELLA JA SE ON TAPAHTUNUT JO VARMAAN 10 KERTAA KAHDEN VUODEN SISÄLLÄ JA POLIISIN NÄIN JUURI SIIRTOMAAK-KAUPASSAMME OTTAVAN NAKKIVARASTA KIINNI VIIDEN AUTON VOIMIN,MUKAAN TULI KAIKEN LISÄKSI TUNNUKSETON PAKU KUUDENNEKSI!!! VOIHAN VIT..U JA SAMAAN AIKAAN KAVONIUKSEN N.20 TUTKINTAPYYNTÖÄ TAPETAAN PASILASSA ILMAN HUOLEN HÄIVÄÄ JA MATUT RISKAILEVAT MIELIN MÄÄRIN SUOMALAISIA NAISIA-MISSÄ NE SUOMEN URHOT OVAT,KUN POLIISIN LEIJONATKIN OVAT KURAT HOUSUISSA TEKEMÄTTÄ MITÄÄN MEGALUOKAN ROSVOILLE PYRAMIDIN HUIPULLA,VAIKKA ME JOKAINEN NÄEMME TODISTEET MAANPETOKSISTA JA VALTION VAROJEN KAVALLUKSISTA JOKA PÄIVÄ-SIIS NE JOTKA USKALTAVAT,MUILLA ON PÄÄT PERSEISSÄÄN!!! HERÄTKÄÄ TEKOUNESTANNE JA HEITTÄKÄÄ VAIPAT YLÄ JA ALA-KERROISTA NURKKAAN HAISEMAAN,NYT TARVITAAN SITÄ SUOMEN LEIJONAA,ENNENKUIN ON TOSIAAN MYÖHÄISTÄ,PERKELE!!! TÄMÄ EI MENE KATSOMALLA OHITSE REALITYNÄ,HELVETTI SENTÄÄN!!!! Tv. Kai Nisonen,Helsinki,Yo,Rakennusmies,Työtön.


    • Totuus...

      Jukka Tarkka kolumnissaan: Moskovan Tiltujen propaganda herättää vain pilkkaa ja myötähäpeää

    • huhpu

      Stubbin hallitus on viemässä Suomea naton sotakoneiston osaksi olematta naton jäsenmaa.
      Työläisiä saunan taakse kuljettava tyyppi pitää luonnollisesti suojeluskuntia hyvänä ja siveellisenä järjestönä. SVL:n uusnatsit haluavat perustaa uudelleen sen tyyppisen järjestön. Hallitus leikkaa poliisin määrärahoja ja uusnnatsit tarjovat korvaukseksi suojeluskuntaa.
      Kommunisteja tarvittaisiin kipeästi eduskunnassa hälyttämässä natsivaarasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2435
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      271
      2058
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2040
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1767
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1238
    Aihe