kysymys muslimeille ja miks ei myös "kristityille"

ihana neuvo kaikille

Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.

Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä. Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa; kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.

Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha, ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte.

Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan.

Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus. Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,

4

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alistukaa

      "oletko ratkaissut jo kysymyxen mix allah pitää niin huonosti huolen omista lapsista että ne joutuu tulla tänne Suomeen Jeesuxen suojaan ??" Näin kysyi Savonarola http://keskustelu. suomi24.fi/node/11881116

      Allahin asia on ruokkia muslimi pakolaiset.

      Mutta allah ei yksinkertaisesti siihen kykene, koska hänellä ei ole Poikaa,

      hän ei kykene ratkomaan läidän ongelmia, mutta Rauhan Ruhtinas Jeesus tuo sinne rauhan ja ilman neuvotteleluja.

      "Hän on se, jolla valta on ja jota kansat tottelevat.

      "Niin ollessaan koolla kysyivät Jeesukselta:

      Her ra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Isralin valtakunnan"

      Ja nyt näyttää tulleen tuo aikakauden aatto.

      Tosiaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on ollut hiljaa Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen jälkeen jo lähes 2000v.

      Mutta vuonna 1948 hän astui näyttämölle ja Israelin valtio perustettiin.

    • lainaus

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12456435

      Muslimin lausuma suomessa, Pian uskon islamin lipun liehuvan edu
      Lieksan kansalainen30.8.2014 16:5

      Muutos 2011 Petri Paaavola.
      "Koraani kehottaa taistelemaan kaikkia ihmisiä vastaan, jotka eivät ole muslimeita. Koraanissa on eriteltynä käsky taistella kristittyjä ja juutalaisia vastaan, sillä Allah on kironnut heidät.

      Koraani opettaa taistelemaan kaikkia ihmisiä vastaan, jotka eivät tunnusta Allah jumalaksi ja Islamia oikeaksi jumalan "totuuden" uskonnoksi. Koraani käskee muslimeita lopettamaan taistelun "vääräuskoisia" vastaan vasta sen jälkeen kun he ovat alistuneet, eli uskovat Allahia ja koraania ja hylkäävät sen mihin ovat aikaisemmin uskoneet.

      Hannu Haukka kristillisen medialähetysjärjestö IRR-TV:n toiminnanjohtaja kertoi kristillisen medialähetystyön erikoislehdessä (huhtikuu 2007 nro.3) kuinka kaksi saudiarabilaista miestä oli pysäyttänyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen egyptiläisen (Hani Henein) työtoverinsa. Nämä kaksi arabia luulivat Hani Heneinin olevan muslimi. He kysyivät tarvitsevansa Heneinin apua. Hän kysyi kuinka voin auttaa teitä. Miehet vastasivat olevansa Saudi-Arabiasta ja saapuneensa Suomeen puhdistamaan tämän likaisen maan. He sanoivat, että heidän tehtävänsä on käännyttää Suomen maa islaminuskoon. He sanoivat tarvitsevansa useita apulaisia ja että heillä on kaikki taloudelliset resurssit kunnossa työn toteuttamiseksi.

      Otin yhteyttä henkilökohtaisesti Hani Heneiniin ja hän vahvisti sen, että kristillisen medialähetystyön lehdessä ollut artikkeli hänestä ja lentoaseman tapahtumista on totta.

      Ääri-islamin maailman valloitus yritys on täyttä totta, ei valheellista panettelua tai mustamaalaamista. Muslimit jakavat maailman kahteen osaan; rauhan talo on alue, jota muslimit hallitsevat ja sodan talo on alue, jota ei-muslimit hallitsevat. Muslimien tarkoituksena on tehdä koko maailmasta Islamin rauhan talo.

      Eräs entinen muslimi sanoi minulle, että muslimien opetus rauhan talosta (Dar al-Islam- Islamin talo) ja sodan talosta (Dar al-harb- sodan talo) on totta. Ääri-islamistit käyttävät hyväkseen muun muassa monikulttuurista maahanmuuttoa tarkoituksenaan tehdä Suomesta rauhan talo. Islam on totisesti uhka Suomelle ja koko ihmiskunnalle.

      Islam on väkivallan ja sodan uskonto sen osoittaa Islamin verinen historia ja nykypäivän verityöt. Rooman katolinen kirkko (RKK) esiintyy kristinuskon lähettiläänä maailmassa, mutta sen verinen historia ja Raamatun vastaiset opetukset todistavat sen ettei (RKK) edusta Raamatun mukaista kristinuskoa, vaan pimeyden uskontoa."

      Olen lukenut aikoinai jostain tämän samanlaatuisen julkilausuman, joka on otettava vakavasti, koska ääri Islam on todella varteen otettava kiihko uskonto.
      Nyt on jo suomessakin näitä en ihan sano äärimuslimeja ja täällä Lieksassakin on nämä Islamperinteiset Ramada ym tavat pesiytyneet.

      Huomautettakoon, että tämä laiittamani ote on, ei minun, vaan Kristinuskoisen ihmisen sanoma.
      [Hannu Haukka kristillisen medialähetysjärjestö IRR-TV:n toiminnanjohtaja kertoi kristillisen medialähetystyön erikoislehdessä (huhtikuu 2007 nro.3)]
      Myöskään tämä ei ole rasisimia, jos joku väittää niin. Emme voi suomessakaan olla niin sinisilmäisiä, että uskomme kaikkea mitä meille, maahanmuuttajien taholta kerrotaan.

      Kun Kristinukso suomessa on tavallaan jo vakiinnuttanut itsensä kansan mieliin, niin nyt on kysymyksessä ihan eri uskonto ja siihen liittyen kun kysymyksessä on todella maailman suurin uskonjärjestö ja toisaalta heidän uskontonsa on heille pyhä asia, on se otettava todesta.

    • ttkkl

      Lieneekö 10.12.2014 uusi 11/9 tapaus.
      , sillä jupiter taas kaukana lähellä kuun sirppiä taivaalla!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe