Hello pojat. Voitteko lukee ja auttaa? :)

klisee tyttö

Voiks poika olla ihastunu, jos kääntyy aina siihen suuntaan mis ihastus on ja sen jälkeen asetella hiuksiaan/siistiä itseään ja koht taas tauon jälkeen katsoa uudestaan?
Ja jos on paljastanut tunteensa nii onks joillain pojil silleen et ne ei pysty/osaa olla tän tytön kanssa enää kaveri tai välttelee häntä mut vilkuilee, kun haluu tietää katteleeks toi tyttö viel?

50

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On se

      Niin kumpi on paljastanut tunteensa. Kyllähän noi on merkkejä ihastumisesta varsinkin jos on vaikeeta olla sen seurassa.

    • tietäjät

      On sano sil sun tunteist

    • klisee tyttö

      Mä oon paljastanut tunteeni. Hän ei oo siihen sanonut mitään, vaan hymyili,kääntyili katsomaan mua suoraan silmiin ja tervehti sen jälkeen aina. Sit ku kysyin välittääkö hän musta, antoi ymmärtää, että kaveri mielessä joo. Vältteli sen jälkeen ja kun en ottanut enää yhteyttä yms. niin käyttäytyi silleen ylimielisesti ja katsoi mua ihan kuin vihaisena. Sit otin yhteyttä ja oli hirveen innostuneen oloinen, kunnes kohta taas oli viilee, kun juttelin hälle lempeillen (vai miten sen nyt sanois) Söpöillen..
      Tuntuu välil etten merkkaa hälle mitään ja sit tuntuu et hän pelkäis/ihmettelis oonko suuttu hälle ja antaa ujosti huomioo mulle (ellen luule siks kyselen).

      Mut ois ihanaa jos toi olis totta, et hänellä oiski tunteita mua kohtaan :) ihmetyttää tuo soutaa huopaa-meininki.
      Jos joku viel osais sanoo tän pojan käytöksestä (mitä hän vois aatella, jos jollain olis kokemuksii tälläsist tapauksist) luen mielelläni :) kiitos!

      • 534253242354

        No huhhuh tuo kuulostaa jotenkin todella omituiselta. Jos itse olisin ihastunut tyttöön ja tämä tyttö alkaisi söpöilemään minulle, olisin aivan järjettömän onnellinen enkä sekoilisi tälläin.


    • poitsu täält

      Se poika on vaa vähä ujo ja epävarma sun tunteist. Mut tuo alku kuulostaa kyl lupaavalt :) Voisit pikkasen rohkaista häntä, juttelemalla häntä kiinnostavist aiheist ja olemalla sellanen ihku ja söpö ;) Luulisin, että hän siitä viel edistyykin sun suhteen;)

    • fddfdfdfs

      Poika on hieman autistisen oloinen. Löydät kyllä paremman.

    • klisee tyttö

      Oon aina ollut se joka tekee aloitteem ja en keksi enään oikein mistä jutella, kun oon muutenkin nolannut itseni hänen edessään ties kui monet kerrat. Hävettää :/...

      Hänelle on joskus niiin vaikee puhua. Joskus se on sellast; mä kysyn, hän vastaa-meiningil ja joskus hänelle iskee puheripuli/kysely hetki ja oon ihan et mikäs nyt hälle tuli :D (en siis sano sitä hälle vaan vastaillen reippaana hymyillen :)

      Mut siis joskus hän jättää vastaamatta tai vastaa monen tunnin välein (on khyl sanonut et on kiireinen ollut) ja koskaan hän ei tee aloitteita muuta, kuin vilkuile (vain kerran on ottanut muhun yhteyttä sekä kerran tullut mun luo kasvotusten onnittelemaan yhestä jutusta ja hymyili hirveen leveesti ja vaikutti kuin ei haluis päästää mun kädest irti :3).

      Mä oon usein joutunu melkeimpä "juoksemaan" hänen perään juttelee (yleensä oon perääntynyt sit..) joskus hän ptörii ympärilläni ja vaikuttais kuin vilkaisis mua. Tykkää selkeesti, kun kehun häntä ja ihan kuin kerjäis lisää. Kuitenkin tuntuu et vaikuttaa et ois vaikeet olla mun kaveri, kun tietää mun tunteeni.

      Kun ollaan kahestaan on rennomman/lempeemmän oloinen (ei aina) ja kerran (ellen käsittänyt väärin) tuijotti vaan mun silmiä eikä kuullut kun sanoin erään asian et meidän molempien piti lähtee yhteen paikkaan..Oon joskus koskettanut jopa hänen kättään ja joskus hän on vaan ja kerran kun tulin takaa päin, vaikutti hyvin ahdistuneelta. On kurotellut pariin kertaan käsiään (venytellyt siis) muhun päin et melkein on osunu muhun ja jopa nojannu ylävartalollaan lähemmäksi mua, mut joskus on sellases asennos kuin valmiina pakoon/juoksuun niin sanotusti ja kädet tärisee usein, mut tiiän et on hyvin ujo poika kyseessä ja ehk jopa kiusattu.

      Hänellä on paljon facebookissa tyttökavereita ja on tykäillyt heidän kuvistaan. Mun kuvista on alkanut tykkäilee nyt vähän enemmän mut ei koskaa juttele. Ehkä ei oo hänen tapaista. En tiedä...


      Noh, tos tuli nyt taas jotakin :D ajattelin kirjottaa jos joku huomais täs viel jotain merkkei, pitääjö musta vai ei.

      Autistisuudesta en tiedä :/ Eihän sitä koskaan tiedä, sillä välillä tuntuu et hän salaa jotain ja välil tuntuu et hän haluaa kertoa paljon itsestään (ps. On myös ollut kiinnostunut välillä munkin jutuista ja ollut kohtelias ja huolehtivainen :3 joskus taas ei, mikä on ymmärrettävää...)

      Huh! tulipa tekstiä taas :D

      • ehkäpähmm

        Et kai vaan oo (no ok en haluu paljastaa nimee muttta kuulostaa että olisit se johon vuos sitten no en sanokkaan rakastin kuitenkin yhtä tyttöö joka kuulostaa sulta hmm.


      • ehkäpähmm

        :D ei kuitenkaan kulosta sittenkään sori (Im Troll xD)


    • klisee tyttö

      Mitä tää meinaa?! Mä pistin hälle viestui ja kysyin kuulumisii niin ei oo vielkään vastannu mulle :(
      (on ollut paikalla mutta ei oo avannu viestii)
      Tarkottaaks se et hän ei nää välitä kun viimekski ei jääny juttelee mulle (mut oli varmaan tosi väsynyt sillo)? Odotanko vielä jos hän vastais vai unohdanko jo koko tyypin? :(

    • On se

      Ei ny vielä kannata luovuttaa. Tunteet voi vaihdella vähän päivien ja viikkojen mukaan. On kyllä äärettömään ärsyttävää kun ei vastaa viestiin. Odota nyt vielä jonkin aikaa.

    • klisee tyttö

      Voi kiitos :) toi rauhotti mua :) okei mä ootan

    • petritti

      vastasko viestiin?

    • klisee tyttö

      Ei oo vielkään, mut kuulin et hän ei oo muillekkaan tyypeille vastannut. (voi myös johtuu siit et hänen känny on vähä mäsä ja kaikki viestit ei mee perille, mut kukapa tietää...)

    • klisee tyttö

      Nyt mun ihastus vastas mulle ja meil oli kiva keskustelu ja hän kysyi jopa mun kuulumisii :D
      Jäi vaan ihmetyttää kun kysyin miten hänen viikko on mennyt niin vastas et ihan perus settii,tp
      Mitä toi tp niiku meinaa? Tietääks kukaa?
      Ja en tiiä viel hänen tunteist mut ollaa ainakin kavereita ja hyvä näinki :)

      • tiedän..

        Eli tb tarkottaa esim. Jos oot ottanut jonkun kuvan kesällä niin voi esim kirjoittaa että "Summer tb" niin se tarkottaa että kuva on laitettu someen sen kuvan otto päivän jälkee☺ Ja ei se tarkota mitää muuta


    • ...nolikset

      anna sil ES nii se ihastuu varmasti

    • klisee tyttö

      Lopeta toi :/
      Tietääks kukaan mitä tp vois meinaa?

      • xDXdl

        Englanniksi typerrästi


    • ihastunut.

      Mä oon ihastunu meidän luokan tyttöön. Me katsellaan toisiamme usein tunnilla ja muuallakin. Se tuntuu hyvälle. En tiedä tykkääkö hän minusta. Kerran kysyin lähteekö hän ulos kanssani niin hän sanoi menevänsä mummolleen. En tiedä uskoinko vai oliko se totta. En uskalla kertoa hänelle tunteistani koska pelkään et sillä ei olekkaan tunteita mua kohtaan. Mitä teen

    • klisee tyttö

      Entiedä, mutta uskoisin et kyseinen tyttö oli menossa mummolleen kuten sanoi. Mä ainakin katselen useasti jotain poikaa on oon ihastunut/kiinnostunut siitä :) sun kannattaa jutella hälle enemmän. Ja kysyä uudestaan lähtiskö ulos. Ja vaikka ei lähtis, se ei välttämättä tarkota sitä et ei ois kiinnostunut ellei joka kerta kieltäydy kait? :/ En osaa sanoa oon aika huono sanomaan, mut tosiaan mä en vilkuile ketään useampaan otteeseen ellen oo kiinnostunut tästä henkilöstä..

    • ...mahtavat

      Juu vaikuttaa siltä että hän on ottanut yliannostuksen es:sää

    • klisee tyttö

      Sori muuten kun mä nyt kerron tänne mun ihastuksest mut pakko selventää päätä. Mietin vaan koko ajan tota keskusteluu mun ihastuksen kans. Jotenkin jäi kumma tunne. Ei ennen oo tullut sellast tunnetta tai sit ylianalysoin.
      Jotenkin mun ihastus kiusoitteli ja puhu paljon enemmän kuin mitä yleensä. Lisäks hän puhui vähän coolisti (vai miten sen nyt kertois). Me puhuttiin kyl aiheest mikä on mieluisa puheenaihe pojilla, nimittäin pelit :D Tykkään itsekkin puhua niistä vaik en ookkaan mikään kova pelaaja ja ehk myös siksi kova into oli hänellä puhua niistä mulle. Yleensä hän ei puhu niin paljoon...Hän kyllä kysyi mun kuulumisii ja vastaili nopeasti (kun joskus kestää pitkään ennen kuin vastaa joskus taas ei). En tiedä oliko hän iloinen mistä mut todella iloiselta vaikutti vaik sanoi olevansa kipeä.
      Kertoi vielä yhen jutun siihen malliin et tuli sellanen tunne kuin olis halunnut näyttää kuinka ahkera hän on (halusiko mun suosion?).

      Välil tuli sellanen olo et hän olis ihastunut johonkin muuhun tyttöön ja haluu et alkaisin inhoo hänt et pääsis must eroo mut sit ku kelaan sitä keskusteluu niin miks hän sit kyseli kuulumisii mult jos en kiinnostais häntä. Välil tuntuu et hän on sellanen joka haalii tyttöi oman egonsa vuoks, kun niitä löytyy facesta, mut irl hän on hyvin ujo ja lempeä ihminen et vaikeet kuvitella hänestä pahaa.

      Mitä te ootte mieltä? Yrittääks tää jäbä iskee mua kovistelemalla yms. vai olisko tää menos ihan kaveri suuntaan?

      KIITTI JOS VASTAATTE! :) JA HYVII VIIKONLOPUN JATKOI TEILLE KAIKILLE :)

      • Avuliaspoju

        Seuraavalla kerralla ku ootte kahestaan niin katot sitä suoraan silmiin ja sanot että tykkäät siitä ja jos ei vastaa mitää niin kysy mitä mieltä se on susta et tykkääks se susta.


    • On se

      Yrittää ainakin kerätä ihailua. Kannattais varmaan koittaa vihjailla sille että haluisit olla sille enemmän kun kaveri, jos et uskalla sanoo suoraan face-to-face. Voisit kertoo vähän luonteestas niin osais auttaa ehkä paremmin.

    • klisee tyttö

      Mä oon kerran jo kertonut et oin ihastunut häneen nii en viitti sitä toistaa kertaa sanoo, kun silloin hän vain sanoi välittävänsä kavereistaan ja sit sovittiin et ollaa kavereita...(vaik ei se ihan noin menny mut...)

      Tänään hän jäi yhen kerran kiinni mua katsomasta ja ehk yritti katsoo mua mut varmaan pelkää kun itse aina vahingossa mä idioottina tuijottelen heti häntä kun hän katsoo :/ pilaan kaiken enkä uskalla koht enään mitään...

      Oon nimittäin tosi arka vaik peitän sen kuulemma tosi hyvin.

    • OONHOMOAUTISTI

      tp = TERSKAPERSE :)

    • klisee tyttö

      Whaat?! :/
      Käytetääks tollasii ilmauksii ku haukutaa jotakin ihmist jolle jutellaan?

    • On se

      No en usko että se ihan tota tarkotti enkä oo vielä keksiny mitä tp vois tarkottaa.

    • klisee tyttö

      Okei, kiitos silti :)

    • On se

      Mikäs tilanne? Tp vois olla ihan vahingossakin kirjotettu, vaikka tuskin on mutta juu.

    • klisee tyttö

      Kiva ku kysyit :) noo ei nyt ihan hyvin kai :(
      Mä olin pistänyt sille viestiin facebookis, mut vaik siit on jo yli viikko ja on käynyt tiuhempaan tahtiin facessa, ei oo avannut mun viestii luettavaks :/
      En oo nähnytkään häntä vähään aikaan..(kipeenä kun oon ollut..) enkä osaa sanoa koska taas häntä näen. Ihmetyttää kyllä vastaamattomuus..

      Ps. Mä kun yritin ottaa selvää tota tp juttuu nii se kuulemma tarkottais "teinipilluiluu" mut en khyl tiiä miten se niiku sopis siihen hänen lauseeseen mis hän käytti sitä :/
      Oon osittain aika pettynyt. Jos hän ei viitti lukea mun viestiä täl viikol niin unohdan koko jätkän!
      Välil jopa tuntuu et hän olis ihastunut erääseen toiseen, mut mistä mä tiedän kun en kuulu samaan kaveriporukkaan hänen kans.

    • klisee tyttö

      Eikä, mä en pääse täst jätkäst yli :(
      Kaipaan häntä, vaikka ei oo vastannutkaan siihen mun viimeseen viestiin...Oikeesti. Pitäiskö viel antaa sille mahis ja oottaa mitä tapahtuu vai unohdanko koko tyypin ja jos unohdan nii miten?
      Tiiän et hänellä oli ainakin viime viikol tosi kiire et sen ymmärrän ettei ehtinyt mulle vastaa mut sil viikol millo lähetin viestin nii kävi tiuhaan facessa mut ei vastannut...

      • joku poika

        Annan sulle vinkin.Toi poika on vähän ujo eiks ookki?Niin,sä sanoit sille mätykkään sust taijotain sinne päin.Mieti jos olisit vähä ujo ja joku sanois et tykkää sust mitä sä vastaisit?Olisit kysyny sitä ulos sen jälkeen ku kerroit sun tunteist,koska mä oon vähän ujo nii en mä tietäis mitä sanoo jos tyttö sanoo et tykkää must.Pitäiskö mun sanoo "okei" vai "mäki sust".Mä varmaan olisin vaa hiljaa niiku toi poika(en ite oo oikeesti ujo ja kertoisin mun tunteet sitä tyttöö kohtaan mut toi oli esimerkki). XDD


    • klisee tyttö

      Kiitos kum vastasit :)
      Hän on joo ujo ja ymmärrän jos ei uskalla/halua sil hetkel kertoo tunteista jos niitä on ja ujostuttaa. En oo kokenut ikinä sellast nii vaikeet sanoo...
      Kuitenkin olen pyytänyt poikaa ulos monet kerrat. Aina tulee epämääräsii vastauksii "ehkä/katotaan" ja joskus vastaa "juu ihan sama"...On joskus kertonut et hänellä on nii paljon aina kaikkee ettei oo itellekkään melkein aikaa ja uskon häntä. En sit tiiä onko asia niin et ei haluu nähä mua kahestaan vai pelkääkö vain..

      • joku poika

        Musta tuntuu et sitä poikaa jännittää/pelottaa.Tiiätkö onko toi poika ollu aiemmin yhes jonku kaa?
        Jos ei se voi selittää miks poika ei halua tulla,koska poika ei ennen ole ollu tytön kaa nii eka kerta voi vähän jännittää.


    • klisee tyttö

      En tiedä onko ollut kahestaan kenenkään tytön kanssa ehkä porukassa on (tytöt ja pojat) ollut mutta en tiiä onko kahestaan. Luultavasti se ehk on nii et jänistää.
      Kiitti ku autoit mua! :) nut voin ehk uskoo et se johtuis vain ujoudesta niin en sit hätäile turhaan. Ainakin pitää seuraa viel tilannetta..

    • klisee tyttö

      Hei taas :)
      Mul olis taas kysyttävää tästä mun ihastuksesta..
      Nyt lomalla mä kaupungil törmäsin siihen pitkäst aikaa ja hän huomas mut heti ja nosti kättä mulle, nyökkäs ja hymyili leveesti sekä vaikutti et olis tullut tosi onnelliseks mun näkemäst ja ihan kuin olis halunnu jäädä juttelee (vaikutti et oli koko olemuksellaan muhun päin kääntynyt) mut hän oli kaverinkaa ja nii mäki nii ei sit jääty juttelee.
      Otin sit yhteyttä vähän ajan päästä ja kyselin kuulumisii. Vaikutti ihan normaalilta. Kuin olis juttellut ihan vaan kaverilleen. Kyseli multaki yhen kerran ja kaikkee kivaa puhuttii (tai no hän vaikutti pikkasen vaisulta, mutta hyvin kohteliaalta ja kiltiltä :))
      Pahoitteli jopa ihan turhaan musta et jos saatto vastata yhteen kyssään tylysti ja selitti ettei tarkoittanut sitä :) Kommentoi mun lähettämiin kuva tarroihinkin et ne on mukavia tai jtn sellast..

      Nyt sit pyysin häntä leffaan, mutta sanoi et on luvannut olla yhen kaverinsa kanssa ja pisti perään pettyneen naaman :/
      Sanoin sit et ei se haittaa ja et katotaan vaikka joskus toiste jos häntä kiinnostaa nii vastas sit "jep".

      Nii haluaisin kysyy, voiks noi merkkaa et oiskin ihastunut vai kuvittelenko vain? Oon niin epäbarma vielkin ja kun vaikutti olevansa pahoillaan, ellei sit vaan halunnut loukkaa mua ja ei oikeesti ookkaan kiinnostunut lähtee munkaa ulod?
      Mitä mielt? Tekeeks ihastuneet tolleen? :) kiitti jos saan viel vastauksii tänne :)

    • klisee tyttö

      Jaksaisko kukaan viel auttaa?
      (sori kun koko ajan pyydän)

      • Random jätkä

        Voin yrittää :)


    • poiiika95

      No kysy sitä vaik leffaa nii ja jos vastaa ei nii kysy silt heti et mites ens viikol tai milloi ois aikaa sit ja kato mitä vastaa.

    • klisee tyttö

      Kiitti ku vastasit :)
      Mä pyysin jo häntä leffaan mut oli sinä pv. Ehtinyt jo olla kaverinsa kanssa. Vastas kyllä "jep", kun sanoin et jos hän haluu nii voidaan kattoo joku muu pv. oon sit miettiny koko ajan et voisko se meinaa et hän haluaa leffaan munkaa kun oli pistänyt pettyneen naaman kun ei onnistunut leffa just silloin (ellei se meinaa vaan kohteliaisuutta).

    • klisee tyttö

      Täst pojast on vaan hirveen vaikeet sanoo, onls hän vaan ystävällinen mulle vai voiko olla jtn pientä kiinnostusta ilmassa. Jos joku tietäis tai osais vähän valaista mulle millanen poila joka on luonteeltaan ystävällinen niin mistä tietää sellasen pojan olevan ihastunut jos on ujo?
      Voiko sellaset pojat käyttäytyy tollee ku mu ihastus?

    • On se

      Vaikee sanoo niin kuin oot huomannu, mutta tosta kaupungilla tapahtuneesta että jos itse olisin kaverin kanssa ja tollanen niin kuin kuvailit (ilahtunut ja haluisi jäädä jutteleen) niin itse olisin juuri tollanen ihastuneena että miettisin kehtaisko mennä jutteleen ihastukselle vaikka on molempien kaverit siinä.

    • klisee tyttö

      Kiitti kun taas vastasit mulle "on se"! :)
      Niin tää mun tilanne on tosi hankala ja siks kyselenkil tääl..
      En siis oo 100% varma olisko halunnut jäädä juttelee, mut mun kaveriki sano et hän huomas kyl et oli tosi iloinen nähdessään mut ja tosiaan nosti kättä, nyökkäs ja oli musta koko olemuksellaan muhun päin. :)

      Mä aattelin jos oon rohkee nii kysyisin häntä uudestaan leffaan. :) Jännittää sikan kun en oo varma ärsytänkö/onko se kiusallista jos kysyn uudestaan. Ainakaan ei oo biel tyriny mua ja kun tekee mieli ottaa selvää, tarkoittiko se "jep" nyt sitte kyllä vastausta :D

    • klisee tyttö

      Nyt itkettää :'(
      Mä kysyin haluisko hän lähtee täl viikol mun kans leffaa, mut vetos kiireisiin ja sanoi ettei tiiä mut katotaan :'( Tiiän et yritti livistää tilanteesta ilman et loukkais mua mut oon silti niin maassa vaik epäilinkin ettei tulis :'( Huoh! En kyl tiiä missä vika, kun kuiski tuntuu et kiinnostan jollainlailla häntä ja silti ei halua/uskalla mun kans mihinkää vaik elättää ihan kuin toiveita että ehkä joskus olis kiva ja välil on niin onnellinen mun deuras kuin olis ikävöynyt mua ja silti tuntuu et oonkin tylsä häbestä (niiku varmaa muistaki pojista dillä nykyään kukaan poika ei tuu ees kaverina ulos tai pyydä mua mihinkään).
      Mä en kyl tajuu mut sattuu niin paljon vaik ei se hänen vika oo jos oon tylsä :'(
      Tää on jo tapahtunut niin monta kertaa et en tiiä toivunko ku oon muutenkin kriittinen itelle :( Just ku aloin taas nähdä peilistä kauniin ihmisen jol on paljo annettavaa ja joka oli iloinen/nauravainen on kadonnut taas, enkä mä "löydä" sitä helpolla ku oon etsinyt sitä itseäbi jo monta vuotta :'(
      Mitä mä teen?

    • klisee tyttö

      Haluun viel purkaantuu..niin et tuntuu nyt siltä et aina kun hän on onnellinen mun seuras nii jos hän onkin ollut niin onnellinen kun joku tyttö josta hän pitää niin on antanut kiinnostuksen merkkejä ja siks oon luullu et on ihastunut muhun ja silloin kun on vaisun oloinen nii se tyttö ei oo antanut vastakaikuu ja siks on mullekkin tyly :'( huoh! Niin se varmaan on. Nää mun kommentit on nyt aika rasittavii mut pakko purkaantuu kun nii paha olo.

      Muistan vielki ku pari vuot sit tää mun ihastus ja mä ekaa kertaa hymyiltiin toisille hän tuli siitä niin onnelliseks et melkein hyppi ilosta sen päivän! Harmi vaan, nyt joku muu tyttö on se onnekas joka hänet saa :'( Enhän mä koskaan saa kokee olevani jpnkun tyttöystävä..

    • On se

      Juuh tolta mustakin on tuntunu USEIN :(
      Ja kyllä sä saat vielä olla jonkun tyttöystävä, uskoisin niin :)

    • klisee tyttö

      Kiitti. Sori mä oon vähän maassa nii en jaksa olla (ainakaa vielä) pirtee. Mut kiitos kuiski ja älä menetä säkään toivoa! Salaa mä toivon Vieläkin et hän joku pv. huomais mut uudestaa ja ihastuis...mut haaveeks se varmaan jää. Toivon et hän haluu kuiski olla viel mun kaveri.

    • Onkyll

      On se ihastunut mut vaan ujo minäkin olen ujo yhden tytön vieressä. Kattoo mua liikunta tunnilla tuntuu niin hyvältä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe