SANOMA SUOMEN USKOVILLE, ON EDELLEEN VOIMASSA !

Mohikaani_27

Sain sanoman sunnuntai aamuna Ison Kirjan leirintä paikalla olevassa Asunto vaunussamme, juuri ennen Ehtoollis kokusta, jossa tämä saamani sanoma olisi kuulunut tuoda juhlakansan tietoon. Rohkeuteni kuitenkin putosi nolla lukemiin, Rohkaistuin kuitenkin kirjoittamaan (RV-lehteen) tämän siksi, että Valtter Luoto sivusi saaranassan samaa aihetta. Luonnollisesti emme tietenkään voineet tietää toistemme ajatuksista tuona aamuna. Valtter Luodon ajatus pääpiirteittäin oli näin: "Tulisi ennenemmin kiinnittää huomiomme ristiin ja Golgataan, kuin Hänen Kuninkuuteensa"! Ei ehkä sanan sanalta, mutta ajatus oli tämä! Saamani Hengen sanoma on näin:

" Kuulkaa mitä Henki tahtoo teille ilmoittaa (Jeesusken sydämeltä) Minun lippuni on teille vieläristi, Golgatan veri. Kuninkuuteni ja kruunusi on vielä täällä minun luonani. Olen valmistanut teille sijan. Te olette vielä siellä, missä saatana asuu. Valtakuntani ei ole vielä siellä, ainoastaan Henkeni kautta sydämissänne. Kunniaini ja kuninkuuteni on teille risti, tuntekaa minut ristille naulittuna, ylösnouseena, mutta taivaaseen astuneena, valtakuntani ei ole siellä, missä on saatnan valtaistuin. Ymmärtäkää kunniani, se ei ole saatnan valakunnan areenoilla,olympia tulet ovat vierasta tulta. Kunniani on risti, Gogatan vereni. Lippuni kantajat puetaan voimalla, Ymmärtäkää Antikristuksen hengen valheellisuus. Tuntekaa aika, ymmärtäkää kunniani, joka on risti, Golgata ja veri !
_ - Mohikaani_27-

280

573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei kai Jeesus halunnut omaa kunniansa korottaa, vaan Jumalan kunniaa?

      • * Väärin, Jeesus on Jumala!


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Väärin, Jeesus on Jumala!

        * Miksi kysyt? Ethän sinä usko Jeesuskeen, miksi siis tuollaista kyselet, eihän edes Jeesusta ole sulle olemassakaan, sun kaksisuuntainen jumalankielteisyys on ja saa sairasta mieltä ja antikristillistä henkeä luot palstalle, vaikka sehän lienee tarkoituksesikin, häiritä keskusteluja , ettei vaan pääse syntymään todella hedelmällistä keskustelua, sinä olet pilannut monet hyvät aloitukset, monien kohdalla noilla jumalankieltäjän kaksijakoisilla mietteilläsi !


      • pahimmatkaikk.kidutuks
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Väärin, Jeesus on Jumala!

        Itse ovat Antikristuksia, on tuhottomasti todisteita heitä valtiatita vastaan. Täysin Väärä Jeesus, niin kuin kaikki muutkin "ehdokkaat" sellaiset. Lankesivat pahaan, palvelette kaikki pahaa 666-Jumalaa ja paholais Jeesuksia. Sorry vaan. Vain hullut enää uskoo heihin ja tulevat häviämään ikävä kyllä ikävän karvaan tappion. Ei kannata uskoa heihin, huijaavat, kusettavat ja aivan täysin vääryyksillä toimivat ja kohtelevat kaikkia muita, järkeviä, hyväntahtoisia ihmisiä.


      • * Teet hyvin, jos poistatat tuon rienaavan viestisi, täysin sopimaton tälle palstalle, ei mitään yhteyttä helluntailaisuuteen, josta täällä on tarkoitus keskutella, sulla vaan meni täysin ryteikköön jo ajatuskin , mitä solokotat !


      • * " pahimmatkaikk.kidutuks", ite olet tullut vedätetyksi ja kusetetuksi, kun tuollaista paskaa tänne suollat, vaikka provohan se vaan onkin, ei kukaan noin tyhmää muuten voisi edes ajatella. saati kirjoittaa vakavissaan,


      • osms
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * " pahimmatkaikk.kidutuks", ite olet tullut vedätetyksi ja kusetetuksi, kun tuollaista paskaa tänne suollat, vaikka provohan se vaan onkin, ei kukaan noin tyhmää muuten voisi edes ajatella. saati kirjoittaa vakavissaan,

        Jeesusko sinulle opetti tuollaisen kielenkäytön? Luulin, että vaellat Pyhässä Hengessä...

        10. samasta suusta lähtee kiitos ja kirous. Näin ei saa olla, veljeni.
        11. Uhkuuko lähde samasta silmästä makeaa ja karvasta vettä?
        12. Eihän, veljeni, viikunapuu voi tuottaa öljymarjoja eikä viinipuu viikunoita? Eikä myöskään suolainen lähde voi antaa makeata vettä.


      • * En ole kironnut, mistä tuollaista olet saanut tietoosi ? Kusettaminen ei ole kiroamista, vaan asian suoraan sanomista, vedätys on tietenkin kauniimpi muoto ilamista sama asia, anteeksi jos tuo sana loukkasi. Olet muuten kärkäs tuomitsemaan, koita päästä siitä, sillä kaikki me erehdymme sanoissamme, Raamatun mukaan !


      • osms
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * En ole kironnut, mistä tuollaista olet saanut tietoosi ? Kusettaminen ei ole kiroamista, vaan asian suoraan sanomista, vedätys on tietenkin kauniimpi muoto ilamista sama asia, anteeksi jos tuo sana loukkasi. Olet muuten kärkäs tuomitsemaan, koita päästä siitä, sillä kaikki me erehdymme sanoissamme, Raamatun mukaan !

        Sen sijaan, että myöntäisit virheesi, käännätkin tämän minuun.... Kyllä sinä jossain syvällä sisimmässäsi toivon mukaan tiedät, että Pyhä Henki ei käytä tuollaista kielenkäyttöä kus** pask***

        Pyhä Henki ei myöskään hauku lähimmäistään.

        Miksi näennäisesti pyydät ivallisesti ja halveksuen minulta anteeksi? Jos anteeksi pyydetään sen pitää tulla silloin sydämestä, et sinä minulle ole tilivelvollinen ei sinun olisi ylimpäänsäkään pitänyt pyytää minulta anteeksi, mutta sitä en ymmärrä miksi sinä tuohon alennut?

        Mikään rietas puhe älköön suustanne lähtekö, vaan ainoastaan sellainen, mikä on rakentavaista ja tarpeellista ja on mieluista niille, jotka kuulevat.
        Älkääkä saattako murheelliseksi Jumalan Pyhää Henkeä, joka on teille annettu sinetiksi lunastuksen päivään saakka.
        Kaikki katkeruus ja kiivastus ja viha ja huuto ja herjaus, kaikki pahuus olkoon kaukana teistä.
        Olkaa sen sijaan toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä, anteeksiantavaisia toinen toisellenne, niinkuin Jumalakin on Kristuksessa teille anteeksi antanut.

        En minä sinua tuomitse, mutta muistutan vain mikä on Hengen työtä ja mikä lihan.


      • * Minkäs minä sille, että käännät anteeksipyyntöni mua vastaan, ihan vipittömästi pyysin, koska sinä tuhahdit vihassasi, kun et muutakaan syytä tälläkertaa löytänyt Mohikaania vastaan. Tunnenhan minä sinut, olet vainonnut minua iät ja ajat ! Omavanhurskautesi vaan loistaa tuossa Raamatulla lyömisessäsi, etkö muka koskaan ole mitään vastavaa erehtynyt sanomaan tai tekemmään, olet palsytan suurin fariseus jos et myönnä erehtyneesi ikinä missään ! Kyllä sin tuomitset minut, älä yritä kemurtella kuin kääsme, pettäessään Eevan ! Itse tuomitset itsesi, pyysin vilpittömästi anteeksi kun loukkasin, mutta sinä ylpeydessäsi et sitä hyväksynyt !


      • osms
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Minkäs minä sille, että käännät anteeksipyyntöni mua vastaan, ihan vipittömästi pyysin, koska sinä tuhahdit vihassasi, kun et muutakaan syytä tälläkertaa löytänyt Mohikaania vastaan. Tunnenhan minä sinut, olet vainonnut minua iät ja ajat ! Omavanhurskautesi vaan loistaa tuossa Raamatulla lyömisessäsi, etkö muka koskaan ole mitään vastavaa erehtynyt sanomaan tai tekemmään, olet palsytan suurin fariseus jos et myönnä erehtyneesi ikinä missään ! Kyllä sin tuomitset minut, älä yritä kemurtella kuin kääsme, pettäessään Eevan ! Itse tuomitset itsesi, pyysin vilpittömästi anteeksi kun loukkasin, mutta sinä ylpeydessäsi et sitä hyväksynyt !

        Tämä on juuri se ongelma mikä on uskovaisten keskellä, että koetaan nuhtelu vihaksi ja rakkauden pitää olla rajatonta.

        Aito rakkaus asettaa rajat ja se jota Herra rakastaa sitä Hän kurittaa.

        Mutta se on juuri tämän maailman rakkaus mikä teidän silmänne on sokaissut.

        Mistä se sitten johtuu?

        Siitä, että ei erotuta tämän maailman ajasta vaan mukaudutaan sen mukaan.

        Jeesus nimen omaan käski, että "Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä."

        Huomasitko myös kun pyysit anteeksi niin heti seuraavassa lauseessa sanot, että olen kärkäs tuomitsemaan.

        Et sinä silloin pyydä vilpittömästi anteeksi vaan olet loukkaantunut minuun ja sanot sen vilpillisesti.

        Sanot myös:
        "ihan vilpittömästi pyysin" ja sitten sanot "kun et muutakaan syytä tälläkertaa löytänyt"

        Tuossahan sinä teet selväksi, että vihastuit minuun kun sinulle asiasta sanoin ja pyysit vain anteeksi ivallisesti.

        Ei Herra odota sitä, ettei me koskaan kompastuta vaan sitä, että me tuodaan kaikki asiat Totuuteen ,myönnetään ne väärät asiat mitä olemme tehneet eikä yritetä kätkeä niitä ylpeydessämme sydämeemme.
        Pyhä Henki poistuu siitä temppelistä joka yrittää sinne vilppiä kätkeä.

        Tekstistäsi ei tule Kristuksen tuoksu vaan lihan käry.

        "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan."


      • osms

      • Mikäs nuhtelija sinä olet, mistä olet saanut virkasi tuomita ihmisiä, Sana kieltää tuomitsemisen, ja jos kuitenkin tuomitsee, niin kuin sinä teet, tuomitset myöskin itsesi. Turha sun on leikkiä jotain vanhmmisto opettajaa täällä, tämä ei ole seurakunta, mene omaan seurakuntaasi tuomitsemaan, jos sulla on kanttia, luulenpa vaan, että, onko edes koskaan annettu puheenvuoroa ! Ja sullako muka rakkaus vaikuttimena ? Pätemisen tarve, itseäsi täynnä !


      • osms
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        Mikäs nuhtelija sinä olet, mistä olet saanut virkasi tuomita ihmisiä, Sana kieltää tuomitsemisen, ja jos kuitenkin tuomitsee, niin kuin sinä teet, tuomitset myöskin itsesi. Turha sun on leikkiä jotain vanhmmisto opettajaa täällä, tämä ei ole seurakunta, mene omaan seurakuntaasi tuomitsemaan, jos sulla on kanttia, luulenpa vaan, että, onko edes koskaan annettu puheenvuoroa ! Ja sullako muka rakkaus vaikuttimena ? Pätemisen tarve, itseäsi täynnä !

        Sinä olet tässä keskustelun aikana minut tuominnut omavanhurskaaksi, käärmeeksi, rakkaudettomaksi, Raamatulla lyöjäksi,pätijäksi, vainoojaksi ja itseäni täydeksi.

        Ja sitten sanot itse:

        "Sana kieltää tuomitsemisen, ja jos kuitenkin tuomitsee, niin kuin sinä teet, tuomitset myöskin itsesi."

        niin sinäkö, joka toista opetat, et itseäsi opeta; joka julistat, ettei saa varastaa, itse varastat;
        joka sanot, ettei saa tehdä huorin, itse teet huorin; joka kauhistut epäjumalia, kuitenkin olet temppelin ryöstäjä;
        joka laista kerskaat, häväiset lainrikkomisella Jumalaa?
        Sillä "teidän tähtenne Jumalan nimi tulee pilkatuksi pakanain seassa", niinkuin kirjoitettu on.

        Se mitä sinulle olen sanonut on ammennettu Jumalan Sanasta. Jumalan Sana sanoo:

        "Ja Jeesus sanoi: "Tuomioksi minä olen tullut tähän maailmaan, että ne, jotka eivät näe, näkisivät, ja ne, jotka näkevät, tulisivat sokeiksi"."

        Ja vielä Hän sanoi:

        "Joka katsoo minut ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä."

        Jeesus Kristus on loukkauskivi, Jeesus Kristus on se Jumalan Sana, se kaksiteräinen miekka Totuus ja Armo, Jeesus Kristus on tullut tuomioksi ja pelastukseksi, tuomioksi niille jotka Häneen loukkaantuu ja pelastukseksi niille jotka ottaa sen Sanan vastaan.

        Minulla on puhdas omatunto Herrani edessä ja tiedän, että sen minkä sinulle olen sanonut on Totuus, sillä omiani en ole puhunut.

        Jumalan Sana näyttää sinut syypääksi, se loukkauskivi, johon juuri loukkaannuit.

        "niinkuin kirjoitettu on: "Katso, minä panen Siioniin loukkauskiven ja kompastuksen kallion, ja joka häneen uskoo, se ei häpeään joudu"."

        "Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen."

        Tee mohikaani parannus, hylkää lihasi ristille kokonaan, lakkaa saastuttamasta itseäsi tämän maailman ajan hapatuksella, sillä jo pieni hapatus hapattaa koko taikinan.

        "Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen."


      • osms, vedit asiat pois aiheesta henkilökohtaiselle tasolle, en ole sinulle tilivelvollinen yhtään mistän. Kirjoitin avauksen siitä, minkä sain Herralta, etkä sinä sitä voi muuttaa miksikään, soimaa vaan mua senkun ehdit kiireiltäsi, olen Jeesusken oma, sano sinä ihan mitä lystäät. !


      • * Sanoma on ihan yhtä tuore ja voimaperäinen, kuin se oli vuosia sitten sen saadessani, sanoman sisältö on Sana Herrlta, ja me olemme sen kuulijoita ja Sanan opetuksen vastaanottajia.


      • * Sanoma senkun tuoreemmaksi vaan uudistuu, eikä tartte kun seurata maailman politiikkaa, jonka jokainen ymmärtää, vaikka ei politiikko olisikaan, niinkun en ole itsekkään ! " Kansat kuohuu mutaa ja muraa, eivätkä voi tyyntyä." Ja yhävaan lisääntyy levottomuudet, pakolaisvirrat on jo kansanvaelluksen mitoissa, lähes. Allahin palvojat aikoo valloittaa koko euroopan, veri lentää islamin hirmujoikoissa joka kohdistuu nimenomaan kristittyihin erikoisen raakana ja julmana, saata-na raivoaa ja janoaa Jeesukseen uskovien verta, siksikin, Jeesuksen tulo on arvaamattoman lähellä, ei mikään enää estä Hänen tulemustaan, ainut on se, että " Pakanain täysi luku ei ole vielä sisälle tullut." Jonka luvun tietää ainoasaan Jumala itse !
        * Raamatun mukaan, Jeesuksen itsensä sanomana, maailma on pahan vallassa ollut lankeemuksesta asti, ja nyt vielä enemmän kuin koskaan, onko kukaan enää suloisessa Suomessammekaan enää täysin turvassa, hallituksen ministereitä jo vainotaan kodeissaan, islami työntyy Suomeen, sinisilmäisten monikultturellien ajattelemattomuuden tähden. Innoissaan ovat sallimassa islamin rakentaa SUURMOSKEIJA pääkaupukiin, joka on täysin järjetön jo ajatuksenakin. Sisältyy jo edellisen hallituksen Jumala kielteiseen ajatteluun, ja nyky hallitus panee vielä paremmaksi, haalien tänne, muutenkin jo satojatuhansia työttömiä omastatakaakin, niin nyt heitä värvätään maista, josta ei ole kenenkään pakko lähteä, tullaan siis pakolaisena vaikka ei olla pakomatkalla, vaan rahan perässä, ja ilmaisen hyvinvoinnin peräsää, heille kuntarjotaan paremmat olot kuin suomalaisille vähäosaisille, joilta nyky hallitus haluaa viedä loputkin, ja ajaa heidät itsemurhan partaalle, ja kaikki tämä kurjuus vaan siksi, että kielletään JUMALA joka sektorilla. Vedetään Suomen ylle kirous siunauksen sijasta, joka on ollut sotien jälkeen, mutta nyt on ylpeys voittanut, ajatuksella, " Me emme Jumalaa tarvitse, yhtähyvin allah kelpaa, ylimielistä Jumalan halveksuntaa, ei muisteta sodan aikaista hätää, kun vielä huudettiin armoa Jumalalta. Ja kaiken kurjuuden kruuna se, että Putin uhkaa Suomea, ja sitten uskotellaan, että oma armeija voisi muka estää rys....n tulon , naurettavaa typeryyttä ! Vain ja ainoastaan Jumala voi sen estää, joka edellyttää Suomen kansan parannuksen tekoon, yleisessti ja jokainen yksityisesti. Mutta näinhän ei tule tapahtumaan, vaan alkanut kaaos maailmassa ei voi tyyntyä enää, ja se taas nopeuttaa Jeesuksen tuloa. Tule Herra Jeesus !


      • * Riippuu myös kuulijasta, tai tässä tapauksessa lukijasta, uskooko vaiko ei, epäuskoiset eivät Jumalata mitään voi saadakaan. Mutta kun uskoo Sanaan, ja profetia perustuu Sanaan, jos uskot sen, saat kokea Pyhän Hengen siunauksen, ja Henki rinnassasi vahvistaa profetian aidoksi , Herralta tulleeksi. Niin kuin senkin, että tunnen sisimmässäni ja tiedän sen tulleen Herralta, ja tiedän senkin, että olen tällä paikalla ja tässä elämän tilanteessa juuri siinä, missä TAIVAAN Jumala on osani sallinut, maailma ei ole Jumala, eikä koskaan voi ollakaan. Maailma ei voi olla lähettäjä evankeliumin julistajalle, jos on, on jotain pahasti piellessä, koska maailma vihaa evankeliumia, eikä se ole maailmalle mieluista kuultavaa. Uskovainen on Jeesusken orja, snan arsinaisessa merkityksessä, eikä orjalla koskaan ajallisesti voi kovin hyvin olla, Kristuksen orjat vapautetaan vasta sitten, kun Jeesus tempaa orjansa taivaaan vapauteen, iloon ja onneen ja todelliseen vapauteen. Kun Poika tekee vappaksi, hän on todella vapaa, nyt synnistä ja maailmasta, sitten rajan tuolla puolen kokonansa vapaa, täysin vapautettu kaikesta miä täällä sitoo uskovaista, olkoon niin hyvä kuin olla voi, mutta ajallisesti emme ksokaan voi olla tässä maailamssa täysin vapaita. !


      • BattleAXE
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Väärin, Jeesus on Jumala!

        valeinkkari "mohikaani" on multinikki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua. Tempaus ei tule ennen kuin marttyyrien luku täyttyy, joten "mohikaani"valeinkkari levittää harhautusta.


      • osms kirjoitti:

        Sen sijaan, että myöntäisit virheesi, käännätkin tämän minuun.... Kyllä sinä jossain syvällä sisimmässäsi toivon mukaan tiedät, että Pyhä Henki ei käytä tuollaista kielenkäyttöä kus** pask***

        Pyhä Henki ei myöskään hauku lähimmäistään.

        Miksi näennäisesti pyydät ivallisesti ja halveksuen minulta anteeksi? Jos anteeksi pyydetään sen pitää tulla silloin sydämestä, et sinä minulle ole tilivelvollinen ei sinun olisi ylimpäänsäkään pitänyt pyytää minulta anteeksi, mutta sitä en ymmärrä miksi sinä tuohon alennut?

        Mikään rietas puhe älköön suustanne lähtekö, vaan ainoastaan sellainen, mikä on rakentavaista ja tarpeellista ja on mieluista niille, jotka kuulevat.
        Älkääkä saattako murheelliseksi Jumalan Pyhää Henkeä, joka on teille annettu sinetiksi lunastuksen päivään saakka.
        Kaikki katkeruus ja kiivastus ja viha ja huuto ja herjaus, kaikki pahuus olkoon kaukana teistä.
        Olkaa sen sijaan toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä, anteeksiantavaisia toinen toisellenne, niinkuin Jumalakin on Kristuksessa teille anteeksi antanut.

        En minä sinua tuomitse, mutta muistutan vain mikä on Hengen työtä ja mikä lihan.

        * Kaikesta vastustuksestasi huolimatta, aloituksen Sanoma on Herralta, ja voimistuu vaan siinä, mitä enemmän pullikoit vastaan. Sanoma on edelleen aivan yhtä tuore, kuin sen tuoreus oli syntyessään henkeni yhtyessä Jumalan Hengen kanssa, niin, että Jeesuksen Todistus pääsi tälle palstalle, rohkaisuksi, voimaksi, pelalstukseksi, varoitukseksi, ojennukseksi, kehoitukseksi, vastaan otettavaksi, rohkaisemaan ja ottamaan Jeesus vastaan pelastajana, aika on lähellä, kun Herra Jeesus tulee, eikä Hän sitten enää viivyttele !


      • Vahvistuu ja varmistuu päivä päivältä, menee ihan Raamatun ennustusten mukaan. Jeesuksen tuo lähenee voimallisesti, ei Hän voi ihmiset estää, temästä mitään, Hän tekee mitä tahtoo, eikä kysy keneltäkään. Tule Herra Jeesus !


      • * Jeesus , " Kun näette kaiken tämän tapahtuvan , nostakaa päänne teidän vapautuksenne on lähellä." Hän tarkoitti juuri tätäaikaa, tämä maailman tilanne, ja kaikkialla sotaan valmistuminen ovat tulevat tapahtumat, juuri ennen Jeesuksen paluuta omilleen !


      • BattleAXE kirjoitti:

        valeinkkari "mohikaani" on multinikki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua. Tempaus ei tule ennen kuin marttyyrien luku täyttyy, joten "mohikaani"valeinkkari levittää harhautusta.

        * Olet itse täysin valepukki, enkä käy siitä kiistelemään, asian on ihan selvä. Mitä enemmän morkkaat Mohikaania, sen tärkeämmäksi tulee avauksen sanoma, ei mulla mitään olekkaan, olen vaan Herrani uskollinen "orja", ja orjahan ei kysele isännältään mitään, vaan tottelee kun käsketään, ja saan Pyhän Hengen kautta vastaavaa sanomaa, kirjoitan sen ylös, missä sen sitten tuon ihmisten kuultavaksi ja nähtäväksi, se senajan murheeksi. Sinua riivaa joku vieras henkimaailman demoni, et muuten tuollaista soopaa ja sammakoita suustasi päästelisi.


      • kkiuytrfgkl
        osms kirjoitti:

        Tämä on juuri se ongelma mikä on uskovaisten keskellä, että koetaan nuhtelu vihaksi ja rakkauden pitää olla rajatonta.

        Aito rakkaus asettaa rajat ja se jota Herra rakastaa sitä Hän kurittaa.

        Mutta se on juuri tämän maailman rakkaus mikä teidän silmänne on sokaissut.

        Mistä se sitten johtuu?

        Siitä, että ei erotuta tämän maailman ajasta vaan mukaudutaan sen mukaan.

        Jeesus nimen omaan käski, että "Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä."

        Huomasitko myös kun pyysit anteeksi niin heti seuraavassa lauseessa sanot, että olen kärkäs tuomitsemaan.

        Et sinä silloin pyydä vilpittömästi anteeksi vaan olet loukkaantunut minuun ja sanot sen vilpillisesti.

        Sanot myös:
        "ihan vilpittömästi pyysin" ja sitten sanot "kun et muutakaan syytä tälläkertaa löytänyt"

        Tuossahan sinä teet selväksi, että vihastuit minuun kun sinulle asiasta sanoin ja pyysit vain anteeksi ivallisesti.

        Ei Herra odota sitä, ettei me koskaan kompastuta vaan sitä, että me tuodaan kaikki asiat Totuuteen ,myönnetään ne väärät asiat mitä olemme tehneet eikä yritetä kätkeä niitä ylpeydessämme sydämeemme.
        Pyhä Henki poistuu siitä temppelistä joka yrittää sinne vilppiä kätkeä.

        Tekstistäsi ei tule Kristuksen tuoksu vaan lihan käry.

        "Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan."

        jokainen uskova näyttää riitelevän vain näillä sivuilla samalla todeten vaeltavansa totuudessa.ja mistäköhän johtuu ettei maailmalle oikein jeesus kolahda?luulisi sen verran ymmärrystä siunaantuneen että edes yleisillä keskustelupalstoilla pitäisitte yhtä kun olette vielä ns.veljiä ja sisaria.julistatte jumalan rakkautta ja keskenään kiistelette kuin fariseukset sivuilla joka on koko kansan nähtävillä.on se tietysti hyvä niin näkyy tuo kristikunnan todellinen tila täällä ilman teeskentelyä toisin kuin seurakunnissa jonne maailma ei näe.teette enemmän vahinkoa jumalanne asialle näillä sivuilla kuin hyötyä.tosi asia vaan on että ken opettaa tahtoo niin pohtikoon mielessään onko se älyllinen kapasiteetti enemmän oppilaana olemiseen suuntautuva kuin opettajana olemiseen suuntautuva.into ei riitä jos ymmärrys puuttuu ja se hyvin käy selväksi näillä sivuilla.tehkää palvelus ennen kaikkea itsellenne ja vaietkaa sillä häpäisette jumalanne,veljenne ja sisarenne ja pahiten itsenne käytöksellänne.siunausta!


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Jeesus , " Kun näette kaiken tämän tapahtuvan , nostakaa päänne teidän vapautuksenne on lähellä." Hän tarkoitti juuri tätäaikaa, tämä maailman tilanne, ja kaikkialla sotaan valmistuminen ovat tulevat tapahtumat, juuri ennen Jeesuksen paluuta omilleen !

        * Ja miksei tulisi? Hän tuli seimeen juuri siksi, että voi tulla suuressa voimassaan ja kunniassaan, kun ensin alentui ihmisen tasolle, kuitenkin ilman syntiä. Tule Herra Jeesus !


      • mohikaanieikirj
        kkiuytrfgkl kirjoitti:

        jokainen uskova näyttää riitelevän vain näillä sivuilla samalla todeten vaeltavansa totuudessa.ja mistäköhän johtuu ettei maailmalle oikein jeesus kolahda?luulisi sen verran ymmärrystä siunaantuneen että edes yleisillä keskustelupalstoilla pitäisitte yhtä kun olette vielä ns.veljiä ja sisaria.julistatte jumalan rakkautta ja keskenään kiistelette kuin fariseukset sivuilla joka on koko kansan nähtävillä.on se tietysti hyvä niin näkyy tuo kristikunnan todellinen tila täällä ilman teeskentelyä toisin kuin seurakunnissa jonne maailma ei näe.teette enemmän vahinkoa jumalanne asialle näillä sivuilla kuin hyötyä.tosi asia vaan on että ken opettaa tahtoo niin pohtikoon mielessään onko se älyllinen kapasiteetti enemmän oppilaana olemiseen suuntautuva kuin opettajana olemiseen suuntautuva.into ei riitä jos ymmärrys puuttuu ja se hyvin käy selväksi näillä sivuilla.tehkää palvelus ennen kaikkea itsellenne ja vaietkaa sillä häpäisette jumalanne,veljenne ja sisarenne ja pahiten itsenne käytöksellänne.siunausta!

        Ei sun tehräväs ole arvostella ja moiyyia uskovsidia , kin et t itse ole edes uskaltanut yrittää ? Tuomarina tosin silti pyrit olemaan !


      • * Ikävä kyllä ei tuosta sekoilusta saa mitään selvää, opettele suomenkieli !


    • Kyllä Isä arvostaa suuresti poikansa ristinkuolemaa ja hänen omilleeen jättämää esimerkkiä sekä kuuliaisuutta sanalleen.

      Johannes 13
      15 "Sillä minä annoin teille - e s i k u v a n, - että myös - t e - n i i n -
      t e k i s i t t e, - kuin minä olen teille tehnyt."

      1. Pietarin kirje 2
      21 "Sillä - s i i h e n - t e - o l e t t e - k u t s u t u t, - koska Kristuskin - k ä r s i
      teidän puolestanne, - j ä t t ä e n - t e i l l e - e s i k u v a n, - että te noudattaisitte hänen jälkiänsä,"

      Huomatkaa että Kristus ei kärsinyt sitä varten jotta me emme tarvitseisi kärsiä, vaan sitä varten että "myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt" (koko syntisen maailman puolesta).

      Jeesus puhui opetuksissaan enemmän kuuliaisuudesta ja alistumisesta Jumalalle, siis Jumalan tahdon tekemisestä kuin lihallisen verensä arvosta ja antamisesta, joka on esikuva Jumalan tahdon tekemisestä.

      Isä Jumala ei mielisty enää uudessa liitossa mihinkään veriuhreihin, vaikka juutalaisista perinnesäännöistä johtuen niistä on vaikea päästä irti, koska monet riippuvat niissä kiinni.

      Heprealaiskirje 10
      8 "Kun hän ensin sanoo: "Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt", vaikka niitä lain mukaan uhrataankin,
      9 sanoo hän sitten: "Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi". Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen.
      10 Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan."

      Mitä Isä Jumala poisti? (Hepr: 10:9)

      Vastaus on: Veruhrit.

      Mitä hän pystytti?

      Vastaus on: Jumalan tahdon!

      • * Ekivaari, olet edelleen harhassa, et usko Jeesukseen, ja siksi käsityksesi Raamatun Kirjoituksista harhautuu minne sattuu, ja vielä, kielleät Jeesuksen veren voiman, ja se taas osoittaa, että elät synneissäsi yhä vaan !


      • tiedon sanat
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ekivaari, olet edelleen harhassa, et usko Jeesukseen, ja siksi käsityksesi Raamatun Kirjoituksista harhautuu minne sattuu, ja vielä, kielleät Jeesuksen veren voiman, ja se taas osoittaa, että elät synneissäsi yhä vaan !

        Miksi Mohikaani opetta että saatanan valtaistuin on paavin valtaistuin
        koska se Mohikaanin opettamana muutti ajat ja lain.. siis sapatin , ja asetti ..sunnuntain, jumalattomille profetoinnin päiväksi.

        Mohikaanihan opettaa. ´Minä olin Hengessa sapattina Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen.

        Kuunnellaan lisää Mohikaanin totuutta, Jumalalta saatua


      • tiedon sanat

        Ekivaari on oikeassa. Jeeusta tulee seurata sapattina synagoogaan Luuk 4. 16

        Ja profetia on oikeassa. ´S a a t a n a n valtaistuin on,peto, eli paavin valta, joka muutti ajat ja lain Dan 7. 25

        Jumala ei valtaistuimellaan ole muuttanut lakia ja profeettoja Matt 5. 17

        Vaan katolinen kirkko, pedon valtakunta ja lusiferin valtaistuin, muutti sapatin sunnuntaille.

        Ja se valtaistuin ei ole Jumalan VALTAISTUIN.
        Kristus on Luoja , ja hän jätti sapatista esikuvan meille, silloin kun ei ollut yhtään juutalaista ja helluntalaista.1 moos alkaen 1. jakeesta

        Mooses on Kristuksesta kirjoittanut. t. b


      • tiedon sanat
        tiedon sanat kirjoitti:

        Ekivaari on oikeassa. Jeeusta tulee seurata sapattina synagoogaan Luuk 4. 16

        Ja profetia on oikeassa. ´S a a t a n a n valtaistuin on,peto, eli paavin valta, joka muutti ajat ja lain Dan 7. 25

        Jumala ei valtaistuimellaan ole muuttanut lakia ja profeettoja Matt 5. 17

        Vaan katolinen kirkko, pedon valtakunta ja lusiferin valtaistuin, muutti sapatin sunnuntaille.

        Ja se valtaistuin ei ole Jumalan VALTAISTUIN.
        Kristus on Luoja , ja hän jätti sapatista esikuvan meille, silloin kun ei ollut yhtään juutalaista ja helluntalaista.1 moos alkaen 1. jakeesta

        Mooses on Kristuksesta kirjoittanut. t. b

        Jeesus on profeetta,

        ´Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan
        lupaaman palkan.

        Jos tahdot päästä elämään sisälle, pidä käskyt´Profetoi Jeesus

        1 Moos 2. 1 jakeesta eteenpäin, tämä profeetta asetti sapatin,

        Eli profetia. ´ S a a t a n v a l t a k u n n an areenoilla olevat tulet ovat vierasta tulta.

        Meitä helluntalaisia on opetettu että pedon valtakunta pimeni, kun se muutti Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
        eli muutti v 321 jkr sapatin sunnuntaille, joka on pimeyttä.

        Isä tuntee Poikansa, eikä Isä ole valittanut, kun Poika meni tapansa mukaan sapattina synagoogaan Luuk 4. 16

        Mutta pedon väki ei sinne mene, koska he eivät ota vastaan rakkautta totuuteen , voidakseen pelastua, vaan he uskovat valheen kaiken voiman, eli pedon voiman, ja s a a t a n a n valtaistuimelta ohjeet t. b


      • tiedon sanat kirjoitti:

        Miksi Mohikaani opetta että saatanan valtaistuin on paavin valtaistuin
        koska se Mohikaanin opettamana muutti ajat ja lain.. siis sapatin , ja asetti ..sunnuntain, jumalattomille profetoinnin päiväksi.

        Mohikaanihan opettaa. ´Minä olin Hengessa sapattina Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen.

        Kuunnellaan lisää Mohikaanin totuutta, Jumalalta saatua

        Pidä vaan sabattisi, vai pitäiskö sanoa "sapattisi" ei se mua haittaa, hyvää sapatinlepoa vaan sullkekin !


      • tiedon sanat kirjoitti:

        Jeesus on profeetta,

        ´Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan
        lupaaman palkan.

        Jos tahdot päästä elämään sisälle, pidä käskyt´Profetoi Jeesus

        1 Moos 2. 1 jakeesta eteenpäin, tämä profeetta asetti sapatin,

        Eli profetia. ´ S a a t a n v a l t a k u n n an areenoilla olevat tulet ovat vierasta tulta.

        Meitä helluntalaisia on opetettu että pedon valtakunta pimeni, kun se muutti Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
        eli muutti v 321 jkr sapatin sunnuntaille, joka on pimeyttä.

        Isä tuntee Poikansa, eikä Isä ole valittanut, kun Poika meni tapansa mukaan sapattina synagoogaan Luuk 4. 16

        Mutta pedon väki ei sinne mene, koska he eivät ota vastaan rakkautta totuuteen , voidakseen pelastua, vaan he uskovat valheen kaiken voiman, eli pedon voiman, ja s a a t a n a n valtaistuimelta ohjeet t. b

        * Kuule, oma on tappiosi, kun et usko Jeesukseen Jumalan Poikaan, sinä saat uskoa ihan mitä haluat, surkuttelen sua !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ekivaari, olet edelleen harhassa, et usko Jeesukseen, ja siksi käsityksesi Raamatun Kirjoituksista harhautuu minne sattuu, ja vielä, kielleät Jeesuksen veren voiman, ja se taas osoittaa, että elät synneissäsi yhä vaan !

        Uuudessa Litossa Kristuksen veri on sama kuin Jumalan tahto, joka pitäisi virrata jokaisessa Jumalan omassa ja se tekee samat toiminntehtävät kuin lihan veri lihallisessa ruumiissa tai niin kuin kasvien mahla tai elinneste kasveissa. [Hepr.10:9,10]

        Sanon tämän Jumalan ja hänen pyhien enkeliensä edessä puhtaalla omallatunnolla ja

        Galatalaiskirje 2
        18 "jos minä uudestaan rakennan sen, minkä olen hajottanut maahan, osoitan minä olevani lain rikkoja."


      • ekivaari kirjoitti:

        Uuudessa Litossa Kristuksen veri on sama kuin Jumalan tahto, joka pitäisi virrata jokaisessa Jumalan omassa ja se tekee samat toiminntehtävät kuin lihan veri lihallisessa ruumiissa tai niin kuin kasvien mahla tai elinneste kasveissa. [Hepr.10:9,10]

        Sanon tämän Jumalan ja hänen pyhien enkeliensä edessä puhtaalla omallatunnolla ja

        Galatalaiskirje 2
        18 "jos minä uudestaan rakennan sen, minkä olen hajottanut maahan, osoitan minä olevani lain rikkoja."

        * Jos et nyt taas vääristä Jumalan sanaa, ettei se tulisi itsellesi kadotukseksi, Raamatun mukaan. Jeesuksen veri vuosi, koska se oli Isän tahto, ovat siis kaksi eriasiaa. Oliskohan Jeesus vuodattanut Isän tahdon ristinpuuta pitkin tämän Jumalan kiroaman maan tomuun ? Sinun järkesi eksyttää sinut, ekivaari, muutat täysin oleleelisia asoita täysin päättömiksi, koska ne on sinun oman aivojesi aivoituksia, ei Raamatun, eli Jumalan ! " Minun (Jumalan ) ajatukseni, ei ole teidän ajatuksianne, eikä teidän ajatukset ole minun (Jumalan ) ajatuksia "!


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        Pidä vaan sabattisi, vai pitäiskö sanoa "sapattisi" ei se mua haittaa, hyvää sapatinlepoa vaan sullkekin !

        * Tiedon sanasi ei pidä paikkaansa, missä olen puhunut paavin "istuimesta" , ja mitä ? Tarkista tietosi, vaikka eipä sillä, voi se olakkin, jossainhan se on, ja se pitää olla paikalla, jolla on valtaa, ja paavilla on miljoonia harhautettuja jotka on hänelle alamiaisia, että nuolevat paavin kättä, siis syntistä lihaa saastunutta lihaa, joka ei peri Jumalan valtakuntaa. Joku tääläinen sopisikin , muotojumalinen, teeskentelijöiden joukko, jonka papisto on syyllistynyt halvimpaan mahdolliseen syntii, lasten hyväksikäyttöön, ja itse muka ovat niin "PYHIÄ", etteivät mukamas voi menne edes naimisiin, ja sekös hertääkin himot, että äijän köriläille kelpaa pikkupojatkin imuhommiin, hyi ! Juuri tuollainen kamalan värinen porukka se sopiikin saatana-nan valtaistuimen paikaksi ! Jospa se onkin juuri se paikka, josta Jumala sanoo, " Sinne, missä saata-na asuu"! On saata-na minuakin rusikoinut, monin eritavoin, mutta ei koskaan sillä tavalla, kuin Mestariani Jeesusta Kristusta. Jumala luovutti Poikansa saatanan vihan valtaan, ja siitä kertoo Jes.53: luku !

        * "< 1. Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?

        2. Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.

        3. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.

        4. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,

        5. mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.

        6. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.

        7. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.

        8. Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.

        9. Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.

        10. Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.

        11. Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.

        12. Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.>" !

        * Vatikaanissa on inkvisition kidutus välineet valmiina ottamaan käytöön, kunhan antikristus = saata-na, otta vallan siellä. Tämän päivän helluntailaisuudessakaan ei juurikaan tämä yllä oleva Raamatun perus asiaenää saarnojen aiheena, on vaan ihmistä koroittavaa, aistillisuutta monin eri tavoin, ulkoinen merkitsee enemmän kuin siäsäinen, hengellinen omaisuus, joka on ja perustuu Jumalan sanaaan ja siksi ikuista perintöä, joka seuraa meitä taivaaseen, ajallinen, vaikka se olisi kuinka uljasta, vahvaa, kaunista kristllaiin rakennettua ja hurmaavaa, johon kaikki ihmiset ihastuu ja mielistyy. Siksi saarnatkin, jos niitä yleensä enää onkaan, kertovat tätä ajallista ja tunteisiin ja mieleen vaikuttavaa huuhaata, ihmeetkin on usein taika temppuja, ei Raamatun ilmoittamia ihmeitä jotka vaikutta Pyhä Henki, Hengessä julistetun Sanan kantamaa hedelmää ! Herra Jeesus Kristus, auta meitä !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Jos et nyt taas vääristä Jumalan sanaa, ettei se tulisi itsellesi kadotukseksi, Raamatun mukaan. Jeesuksen veri vuosi, koska se oli Isän tahto, ovat siis kaksi eriasiaa. Oliskohan Jeesus vuodattanut Isän tahdon ristinpuuta pitkin tämän Jumalan kiroaman maan tomuun ? Sinun järkesi eksyttää sinut, ekivaari, muutat täysin oleleelisia asoita täysin päättömiksi, koska ne on sinun oman aivojesi aivoituksia, ei Raamatun, eli Jumalan ! " Minun (Jumalan ) ajatukseni, ei ole teidän ajatuksianne, eikä teidän ajatukset ole minun (Jumalan ) ajatuksia "!

        * Tuohon vielä oikaisua, ekivaari "tietää" , "Uuudessa Litossa Kristuksen veri on sama kuin Jumalan tahto, "?

        * Miten niin, Uudessaliitossa ? Ei Kristuksen verta ole koskaan missään muussa Liitossa ollutkaan ! Ja juuri se , että Kristuksen veri on koko Uudenliiton perusta, jatkoa Kristuksen lihaksi tulemiselle. Se on juuri Uuudenliiton veri, joka pysyy voimassa, ikuisuuksiin, mitään uutta uhria tai verenvuodatusta ei koskaan enää tarvitse suorittaa. Eikä sitä voi mitenkään muuttaa hengelliseksi, niin kuin sinä eksymyksessäsi asiaa aivoittelet omassa ajatusmaailmassasi, että saisit sopimaan sen omaan uskoosi, joka ihan vain sinun omaa tuotantoa, mielikuvitus jeesuksineen.

        * Jeesusken veri on vuotanut kongkreettiseti Golgtan ristillä, ja se on koko maailman pelalstava veri, eikä mikään "Jumalan tahto"! Miten vuotava punainen veri voi olla joku tahto, puhut aivan mielettömiä ja häpäiset ristin !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Kuule, oma on tappiosi, kun et usko Jeesukseen Jumalan Poikaan, sinä saat uskoa ihan mitä haluat, surkuttelen sua !

        * Niin ja se, että menkää vaan Synägoogaan, ette sieltä löydä Jeesusta, vaikka Hän täällä ollessaan Synägoogissa kävikin. Hän kävi opettamassa siellä Jumalan valtakuntaa, jonka olisi tahtohtonut jo silloin antaa Israelille, mutta eivät tahthtoneet, vaan hylkäsivt Messiaansa, ja tappoivat Hänet. Siispä ette löydä Jeesusta Synägoogasta ! Jumalan Fackta ! Ettekä sabattia viettämässä, koska on sabatinkin Herra, ja kun Herra on jo minulla, miksi ihmeessä pitäis viettää sabattia ? Vastaa nyt , miksi ?


      • ´* En ymmärrä, jos seurakunta odottaa Mestariaan, miksi siitä NIIN vähän kirjoitetaan tai saarnataan tai julistetaan ? Se johtuu siitä, että on penseyttä ja haluttomuutta, että Jeesus tulisi, ajanhenki on veltostuttanut uskovaisetkin, kaikki on niin hyvin ukoiesti, varsinkin saarnamiehillä, nykyään on omakoti talot, hyvät uudehkot autot, kesämökit, veneet ? Kukapa niistä niin vain halaiaisikaan luopua, että alakisi julistamaan Jeesusken paluusta, joka tarkoittaisi, että on valmis luopumaan yllä mainitusta runsaasta elämästä ? Yltäkylläinen leipä, sirkus huvit, rikkaus, oli syynä Rooman tuhoon. Käykö samoin seurakunnalle, ajalliset on tärkeys järjestyksessä etusijalla, siksi ei ole halua eikä voimaakaan puhua niin hengellisestä totuudesta, kuin Jeesusken paluu on ! Nyt vaalien alla on noussut tärkeimmäksi kehoittaa uskovia äänestämään, kun pitäis kuitenkin rukouksessa paastota ja huokailla Suomen hengellisen tilan pahoinvoinnista, ja sen voi muuttaa vain ja yksin Jumala, vaalit ei sitä paranna, koska pahoinvoinnin syy on henkisellä tasolla, vaikkakin siihen on voinut ajallinen puute ja muu ahdinko, pahaa oloa ei paranneta hyvällä sosiaalisella tuella, henkinen paha olo on aineetonta tuskaa, siksi siihen voi antaa lääkeen vain Jumala, anteeksi anto, saaminen Kristuksen veressä ja Pyhän Hengen osallisuudessa, on nadsusöljyä sielun haavoihin. Siksi tulisi uskovien olla Jeesuksen tulon odotuksesta enemmän kiinnostuneita, kuin vaaleissa äänestämisestä ! i Jumalan sanakaan missään eikä mitenkään kehoita sekaantumaan hallitusten ja eduskuntien rakentamisesta, vaikka hallitukset ovatkin Jumalan asettamia, ei tarkoita, että uskovat alkaa johtamaan maallista valtiota, Israel on ainut sellainen, ja se on Jumalan hoidossa sekin ! Eikö historia juuri näytä, että ne on juuri niitä, jotka raastoivat uskovaisia ja kristittyjä kodeistaan rovioille ja vankiloihin ja mestattavaksi. Tai sitten maalliset kirkot, joita niitäkin johdetaan hallitusten kautta, koska hallitus maksaa niiden palkat ! Älkää eksykö, sanoo Jeesus ! Seurakunta ja valtio ei ole ollenkaan toistensa tukijoita, seurakunta on Jumala ja Kristuksen, jota taas ei malliset valtiot ole , nämä kaksi asiaa ei ole koskaan sopineet yhteen, eikä sovi nytkään, kirkko on yrittänyt, mutta kuinkas kävikään, kirkko on maallistunut valtion yleisimpiin syntehin, eikä siis voi olla enää Kristuksen kirkko ! Joitain sen sisältä voi olla, mutta ei itse laitos !


      • tiedon sanat kirjoitti:

        Miksi Mohikaani opetta että saatanan valtaistuin on paavin valtaistuin
        koska se Mohikaanin opettamana muutti ajat ja lain.. siis sapatin , ja asetti ..sunnuntain, jumalattomille profetoinnin päiväksi.

        Mohikaanihan opettaa. ´Minä olin Hengessa sapattina Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen.

        Kuunnellaan lisää Mohikaanin totuutta, Jumalalta saatua

        * Et taida osata lukea ja etkä ainakaan ymmärtää lukemaasi ? Kuka on puhunut jostain saaa..valtakunnasta ? Olet täysin poissa Kristuksesta, et ymmärrä esgatologiasta yhtään mitään, olet vaan omatitoisesti titävinäsi, mutta et tiedä, niin kuin tietää tulisi, anna siis näiden asioiden spekloinnin olla, ei kuulu sulle !


      • * Nyt ajassa, on ilmestynyt sosiaalisessa mediassa monia profetioita, jotka sivuaa ihan tämän sanoman kanssa, joka avauksessa on kirjoitettu tälle palstalle, ja se vahvistaa omaa uskoani Jumalaan, ja on kyllä tämän ketjun avauksena totisinta totta.! Kannattaa siis ottaa vaarin Jumalan sanasta, niin kuin Vuorella lloistavasta lampusta, eikä alkaa retusoimaan Jumalan ilmoitusta tulevasta, koska Jumala ei tee mitään, ilmoittamatta siitä ensin profeetoilleen !


      • Aika vaan täyttyy, ja Jeesus tulee, monille paljon aikaisemmin, kuin olisivat toivoneet, Jeesus tulee Pian ! Tule Herra Jeesus !


      • * Taas ollaan paljon lähempänä Herran tulemusta, ja sen on taaskin ajanmerkit vahvistaneet, on tuhoisia maanjäristykisä, sotia monin paikoin, eivätkä lopu, jaan kasat nousee kansoja vastaan, tuhoisat tulvat kokettelevat suomeakin, vaikka lunta oli vähempi kuin monina muina talvina ? Vilelijät pääsevät toukotöinsä viikkoja myöhässä, Koko maapallo on synnytystuskissaan, ja huokaa päästä Jumalan valtakunnan lasten vapauteen, ja se tapahtuu sitten, kun Jeesus saapuu yläilmoihin ja otta siellä vastaan seurakuntansa. Monien suureten koettelemusten kautta maailma pääsee vihdoin lepoon, niin kuin seurakuntakin . Kun Jeesus perustaa tuhatvuotisen valtakuntansa maanpääle.


      • Ja se aika on Israelin kulta-aikaa, aikaa jonka Jumala on luvannut jo Aabrahamille, ja sitten hänen jälkeläislleen useammassa polvessa, ja ne luapaukset täyttyy juuri tuhatvuotisessa valtakunnassa, siellä Israel on päänä, ei enää häntänä kansojen joukossa, Jerusalem on maailman pääkaupunki, ja kaikki kansat uskovat Jeesuskeen, ja suuri kansainvaellus tapahtuu, kun kaikki haluavat nähdä Jeesuskeen. Se on maailman historian parhainta aikaa, lukuunottamatta paratiisin aikaa, ennen lankeemusta. Mistäkö tiedän, nämä asiat on kirjoitatettuna Raamatussa, ja jos Pyhä Henki on sisimmässä, löytää ja ymmärtää näitä asioita. Tule Herra Jeesus !


      • * Luonnon katastrofit on erikoisen selvä ja näkyvä merkki, että jotain on tulossa ja tapahtumassa, on selkeät merkit kaikkialla näkyvissä, että synnytystuskat ovat alkaneet, luomakunta huokaa ahdistuneena, että pääsisi Jumalan lasten vaputeen, luontoki vapautuu kirouksesta, joka sille anntettin Paratiisissa lankeemuksen jälkeen, kun seurakunta temmataan Jeesusta vastaan yläilmoihin, siitä alkaa myös luomakunnan vapauttaminen kirouksen alaisuudesta, kunhan antikristus on poistettu ja lukittu vankeuteen, Jeesus perustaa tuhatvuotisen valtakunnan tämän maan päälle, ja siloin ajat muuttuu, pedot kesyyntyy, lamma ja leijona käy kedolla yhdessä, susi ei enää syö lihaa vaan kesyna alkuperäisenä syö ruohoja niin kuin yleensä akikki eläimet. Ihmiset asuu rauhassa ja kukin istuu oman omenapuunsa alla, ja syö kahdettoista sadot vuodessa, maa plaa aluperäiseen siunaukseen ka loistoon.


      • * Vaikka mitä tapahtuisi, vaikka löydettäisiin todistetusti järvien tai muiden erilaisten kohteiden, syvältäkin, jotain, joka todistaisi, että on ollut elämää jo vaikka 15000 vuotta sitten, se ei mitätöi luomiskertomusta, eikä sitä, että Jeesus tulee ihan koska tahansa. Mistäs me kukaan tiedämme, mitä on ollut ennen nykyistä maailmankaikkeutta, ja maa planeettaa. Maa on n. 6000v. ja se pitää kelvata meille, koska Jumalan sana niin sanoo. kannattaa varautua siihen, että Jeesus on tulossa ihan koska tahansa, vaikka nyt on taas esillä ihmisen kehitys jostain, ties mistä, nämä vaan yrittävät syöstä Jumalan pois valtaistuimeltaan, viisateluillaan, uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun, sanoo Jeesus tämäpäivän ihmiselle.


      • Taas on Nasan tutkat löytäneet uusia planeettoja, no, mitä sitten, voihan rakentaa optiikkaa jolla näkee vieläkin kauemmas, mutta ei sieltä voi löytyä mitään, mikä kumoaa Jumalan tai Hänen luomistyönsä, eikä varsinkaan koskaan eikä molloinkaan Jumalan Poikaa, ja juuri Hän on väkevä todistus Jumalan luomistyöstä, Poika ei ole luotu, vaan LUOJA, Hän kumoaa kaikki ajatukset löytää avaruudesta kaltaistamme elämää, se on sulamahdottumuus, kaikki Jumalan työt perustuu POJAN ilmestymiseksi.


      • tiedon sanat kirjoitti:

        Miksi Mohikaani opetta että saatanan valtaistuin on paavin valtaistuin
        koska se Mohikaanin opettamana muutti ajat ja lain.. siis sapatin , ja asetti ..sunnuntain, jumalattomille profetoinnin päiväksi.

        Mohikaanihan opettaa. ´Minä olin Hengessa sapattina Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen.

        Kuunnellaan lisää Mohikaanin totuutta, Jumalalta saatua

        * Miksi sinä valehtelet, en koskaan ole opettanut tuollaista, nistä minua syytät, puhut täyttä palturia ja täysin asiatonta , joka ei ole missään yhteydssä aloitukseeni.


      • BattleAXE
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ekivaari, olet edelleen harhassa, et usko Jeesukseen, ja siksi käsityksesi Raamatun Kirjoituksista harhautuu minne sattuu, ja vielä, kielleät Jeesuksen veren voiman, ja se taas osoittaa, että elät synneissäsi yhä vaan !

        Kerro, kerro "mohikaani", onko kiRKKosi ulkopuolella pelastusta ja

        onko Rooman paavi erehtymätön?

        valeinkkari "mohikaani" on multinikki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua. Tempaus ei tule ennen kuin marttyyrien luku täyttyy, joten "mohikaani"valeinkkari levittää harhautusta.


      • Ei mulla ole kirkkoa, mitä tekisin ? Tempausta eii tule sinulle koskaan jos et tee parannusta ja vihan synneistä ensin. Olet luterilainen, että siltä pohjalta ymmärrän sun lihallista raivoa tosiuskovaisia kohtaan, kun luulet vauvakasteen pelastavan sinut, ei pelasta ! Jos osaat lukea, sun täytyy uudestisyntyä, Jeesuksen mukaan, vai oletko niin kirkkoa täynnä, että olet soketunut liberaali teologien harhaan !


    • No nyt se myrkyn lykkäs aloittaja.
      Profetoi suomelle,
      eikä itse elä aina sen sanoman mukaan!

      • * Elin tai en, sanoma on kuitenkin Herralta saatu. Se kestää kyllä sinun ivailusi, ja itse Herraa siä ivaat, et minua, sanoma on Hänen, Herran Jeesuksen ! Aivan sama mitä mieltä sinä siitä olet !


      • Eenokki 12
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Elin tai en, sanoma on kuitenkin Herralta saatu. Se kestää kyllä sinun ivailusi, ja itse Herraa siä ivaat, et minua, sanoma on Hänen, Herran Jeesuksen ! Aivan sama mitä mieltä sinä siitä olet !

        Näyttää Mohis olevan pätemisen tarpeen voimakkuudella kyllästetty. Kun ei pääse harhaoppisena kerettiläisenä puhumaan ei edes helluntailaisille, pitää tehdä palstalla vaikutus. Tekeytyy ennustajaukoksi koska se puree ainakin niihin sosiaalitoimiston asiakkaisiin joita "uudestikastetuiksi" kutsutaan kunhan mainitaan profeetan sanaksi. Sanomiseen puuttumatta olisi Mohiksen korkea aika panna elämä kuntoon kerralla ehkä sitten pääsisit puhumaan totuudesta poikkeavia harhaisen ihmisen oppejasi.


      • Eenokki 12 kirjoitti:

        Näyttää Mohis olevan pätemisen tarpeen voimakkuudella kyllästetty. Kun ei pääse harhaoppisena kerettiläisenä puhumaan ei edes helluntailaisille, pitää tehdä palstalla vaikutus. Tekeytyy ennustajaukoksi koska se puree ainakin niihin sosiaalitoimiston asiakkaisiin joita "uudestikastetuiksi" kutsutaan kunhan mainitaan profeetan sanaksi. Sanomiseen puuttumatta olisi Mohiksen korkea aika panna elämä kuntoon kerralla ehkä sitten pääsisit puhumaan totuudesta poikkeavia harhaisen ihmisen oppejasi.

        * Ekivaarilta meni taas alakanttiin, alakoi tyypillilliseen ivailuun, kun puollustus nallit on lopussa. ! pilkkaat Pyhää Henkeä, kun et usko Herran sanaa!


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ekivaarilta meni taas alakanttiin, alakoi tyypillilliseen ivailuun, kun puollustus nallit on lopussa. ! pilkkaat Pyhää Henkeä, kun et usko Herran sanaa!

        Mohikaanille sanon että olen kirjoittanut vain rekisteröidyllä ekivaari-nimimerkillä ja kirjoitukseni eivät sisällä kenenkään ivailua eikä pilkkaa. Se olisi minulle syntiä jos teeskentelisin tukevani itseäni rekisteröimättömänä ja toisena hekilönä!


      • Eenokki 12 kirjoitti:

        Näyttää Mohis olevan pätemisen tarpeen voimakkuudella kyllästetty. Kun ei pääse harhaoppisena kerettiläisenä puhumaan ei edes helluntailaisille, pitää tehdä palstalla vaikutus. Tekeytyy ennustajaukoksi koska se puree ainakin niihin sosiaalitoimiston asiakkaisiin joita "uudestikastetuiksi" kutsutaan kunhan mainitaan profeetan sanaksi. Sanomiseen puuttumatta olisi Mohiksen korkea aika panna elämä kuntoon kerralla ehkä sitten pääsisit puhumaan totuudesta poikkeavia harhaisen ihmisen oppejasi.

        * Lihallisen eenokin hallintaan meni taas eenokin ivailu. Olette ekivaarin kanssa kuin paita ja peppu, ivailuksi menee, kun ette kykene olemaan hengellisiä kumpikaan, koska olette lihan vallassa , ette missään nimessä Pyhän Hengen alaisuudessa. Ette tunne mikä henki teissä on, ja s ei ole todellakaan Pyhä Henki !

        * Muuten, eenokki, täällähän sinäkin seilaat päivätpitkät, mikset ole kirkkosi saarnatuolissa , rumiasi puhumassa ja toisia uskovia kiroamassa !?


      • eenokki on sairas
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Lihallisen eenokin hallintaan meni taas eenokin ivailu. Olette ekivaarin kanssa kuin paita ja peppu, ivailuksi menee, kun ette kykene olemaan hengellisiä kumpikaan, koska olette lihan vallassa , ette missään nimessä Pyhän Hengen alaisuudessa. Ette tunne mikä henki teissä on, ja s ei ole todellakaan Pyhä Henki !

        * Muuten, eenokki, täällähän sinäkin seilaat päivätpitkät, mikset ole kirkkosi saarnatuolissa , rumiasi puhumassa ja toisia uskovia kiroamassa !?

        Eenokin lutherilainen kirkko ei todellakaan pysy pystyssä ellei eenokki ole siellä jauhamassa rumia juttujaan ja kiroamassa muita uskovaisia! Eenokki on tekohurskas!


      • ekivaari kirjoitti:

        Mohikaanille sanon että olen kirjoittanut vain rekisteröidyllä ekivaari-nimimerkillä ja kirjoitukseni eivät sisällä kenenkään ivailua eikä pilkkaa. Se olisi minulle syntiä jos teeskentelisin tukevani itseäni rekisteröimättömänä ja toisena hekilönä!

        * Kyllä sinä ivailu hengessä olet vastannut minulle useita kertoja, ironiakin on ivailua. Miksi et muuten luovu jo, tuosta harhasta missä elät, ja uskottelet olevasi totuudessa, ei se, että kuulut helluntaiseurakuntaan, auta sinua yhtään, jos kerran kiellät Jeesusen. Hän ei tunnusta sinuakaan, siinä se pulma on sinun uskossasi, uskot omatekoiseen jeesukseesi, se ei voi sinua pelastaa. etkä usko Jeesuksen ruumilliseen ylösnousemukseenkaan. Tee parannus joka on mielenmuutos täydellnen vallankumous nykyiseen itse valttuun uskomukseesi ! Toivoisin niin hartaasti sinun pääsevän taivaaseen, ollaanhan samaa ikäluokkaakin, ja kohta pois mensossa täsätä maailmasta ajan rajan tuolle puolen, että saataisiin yhdessä Kristuksen herättäminä nousta uudessa hengellisessä ruumiissa, ruumiissa joka on kuolematon, mutta silti aineellisen, etkö tahtoisi päästä uuteen Jerusalemiin, kun Jeesus tempaa seurakuntansa yläilmoihin, ja vie pilvissä Isän kotiin, usko Jeesuskeen, vain Hän voi armahtaa ja antaa synstisi anteeksi, ei mikään muu, ei ole mitään muuta joka voisi sinut pelalstaa, vain JEESUS KRISTUS, Hänet sinä suuressa epäuskossasi hylkäät !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Kyllä sinä ivailu hengessä olet vastannut minulle useita kertoja, ironiakin on ivailua. Miksi et muuten luovu jo, tuosta harhasta missä elät, ja uskottelet olevasi totuudessa, ei se, että kuulut helluntaiseurakuntaan, auta sinua yhtään, jos kerran kiellät Jeesusen. Hän ei tunnusta sinuakaan, siinä se pulma on sinun uskossasi, uskot omatekoiseen jeesukseesi, se ei voi sinua pelastaa. etkä usko Jeesuksen ruumilliseen ylösnousemukseenkaan. Tee parannus joka on mielenmuutos täydellnen vallankumous nykyiseen itse valttuun uskomukseesi ! Toivoisin niin hartaasti sinun pääsevän taivaaseen, ollaanhan samaa ikäluokkaakin, ja kohta pois mensossa täsätä maailmasta ajan rajan tuolle puolen, että saataisiin yhdessä Kristuksen herättäminä nousta uudessa hengellisessä ruumiissa, ruumiissa joka on kuolematon, mutta silti aineellisen, etkö tahtoisi päästä uuteen Jerusalemiin, kun Jeesus tempaa seurakuntansa yläilmoihin, ja vie pilvissä Isän kotiin, usko Jeesuskeen, vain Hän voi armahtaa ja antaa synstisi anteeksi, ei mikään muu, ei ole mitään muuta joka voisi sinut pelalstaa, vain JEESUS KRISTUS, Hänet sinä suuressa epäuskossasi hylkäät !

        Kiitos arvostelustasi ja kehotuksestasi parannukseen ja mieleni muutokseen, jonka Jumala teki, vallankumouksen mielessäni vuonna 1960. Parannus on tosin sama kuin mielen muutos, mutta se on sopimatonta silloin kun olen sen kiinnittänyt jo Kristukseen Jeesukseen ja sitä kautta Jumalan tahtoon.

        Vääristelet tietoisesti mitä olen kirjoittanut. Toisin kuin Sinä väität, uskon sekä omaan että Jeesuksen hengellisen ruumiin ylösnousemiseen apostoli Paavaalin ja Pietarin opetuksen mukaan:

        1. Korinttolaiskirje 15
        44 "kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen." [2. Kor. 5:1]

        1. Pietarin kirje 3
        18 "Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; hän, joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä,
        19 jossa hän myös meni pois ja saarnasi vankeudessa oleville hengille,"

        Jeesuksen(kin) maallisen majan karistaminen kesti nähtävästi neljänkymmenen päivän ajan ja oli aluksi jopa vaarallinen kosketella; {Joh. 20:17 ]

        Apostolien teot 1
        3 " ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta."


      • Eenokki 12
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Lihallisen eenokin hallintaan meni taas eenokin ivailu. Olette ekivaarin kanssa kuin paita ja peppu, ivailuksi menee, kun ette kykene olemaan hengellisiä kumpikaan, koska olette lihan vallassa , ette missään nimessä Pyhän Hengen alaisuudessa. Ette tunne mikä henki teissä on, ja s ei ole todellakaan Pyhä Henki !

        * Muuten, eenokki, täällähän sinäkin seilaat päivätpitkät, mikset ole kirkkosi saarnatuolissa , rumiasi puhumassa ja toisia uskovia kiroamassa !?

        Olen juuri saarnapöntössä kirjoittelemassa epäuskoisille. On suurta armoa ettei itse ole tarvinnut korottaa itseään vaan tyytyy alhaisiin oloihin vaikka ulkopuoli ei ole nyt niinkään ruma...öhöm!!! En puhu monestakaan asiasta koska ymmärtämisen vaikeus on helluntailaisilla ilmeistä. Sillä ovat toisen hengen alaisina samoin kuin oli se konsta kuttaperkka nimittäin Niilo nököhammas Yli-Vainio.(taikajim)
        Hyvää joulua Mohikaanille ja kotiväelle.


      • ekivaari kirjoitti:

        Kiitos arvostelustasi ja kehotuksestasi parannukseen ja mieleni muutokseen, jonka Jumala teki, vallankumouksen mielessäni vuonna 1960. Parannus on tosin sama kuin mielen muutos, mutta se on sopimatonta silloin kun olen sen kiinnittänyt jo Kristukseen Jeesukseen ja sitä kautta Jumalan tahtoon.

        Vääristelet tietoisesti mitä olen kirjoittanut. Toisin kuin Sinä väität, uskon sekä omaan että Jeesuksen hengellisen ruumiin ylösnousemiseen apostoli Paavaalin ja Pietarin opetuksen mukaan:

        1. Korinttolaiskirje 15
        44 "kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen." [2. Kor. 5:1]

        1. Pietarin kirje 3
        18 "Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; hän, joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä,
        19 jossa hän myös meni pois ja saarnasi vankeudessa oleville hengille,"

        Jeesuksen(kin) maallisen majan karistaminen kesti nähtävästi neljänkymmenen päivän ajan ja oli aluksi jopa vaarallinen kosketella; {Joh. 20:17 ]

        Apostolien teot 1
        3 " ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta."

        * Ekivaari kirjoittaa, " Jeesuksen(kin) maallisen majan karistaminen kesti nähtävästi neljänkymmenen päivän ajan ja oli aluksi jopa vaarallinen kosketella; {Joh. 20:17 ] "?

        * Jeesuksen ruumista ei todellakaan " karistettu" yhtään minnekkään, Jeesuksella on edelleen sama ruumis kuin eläessäänkin, se vaan ylösnousemuksen tapahtumassa muutettiin taivaalliseksi, hengelliseksi , kuolemattomakasi ruumiiksi, mutta silti aineelliseksi, joka on Hänellä tänäkin päivänä ja juuri tälläkin hetkellä ! Tämän todistaa vahvasti Tuomas ja muut opertuslapset, Tuomas sai pistää kätensä Jeesusken haavoihin, epäuskoinen kun oli, siihen asti, sitten hän tunnusti, " Minun Heraana ja minun Jumalani"! Samoin toisetkin opetuslapset saovat kosketlla Hänen ruumistaan, ja tysyi, onko aaveella luut ja lihat, ja tämä juuri on vahvaa todistusta siitä, että Jeesuskella on sama ruumis, jonka Isä Hänelle valmisti, nyt vaan uutena kirkakstettuna, mutta todellisena aineellisen, enemmän kuin liha ja veri suumis koskaan olikaan.

        * Ekivaari, siteeraa Raamattua, " Apostolien teot 1
        3 " ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta." ?

        * Justiinsa, tuohan todistaa, että Jeesus nousi kuolleista ruumiillisesti, ihan kongkreettisesti, ja liikkui opetuslasten joukossa, söi kalaa ja oli ihan ihmisen hahmossa, ruumis vaan oli Jumalan voimasta muutettu, ja tietenkin Hän eli, ja elää yhä, elää edelleen, ja aina ja ikuisesti, tässä kirkkastetussa ruumiissa Ihmisen Poikana, ja elää seurakuntansa kanssa, eli morsiamensa kanssa, joka myös muutetaan Hänen kuvansa kaltaiseksi, niin kuin vain muuttaa Herra. Paavali sanoo, " Me emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me MUUTUMME, saamme tulla Hänen kaltaseiskeen, Hän vaan on esikoinen kaikessa, myös ylösnousemuksessa. Tätä totuutta vastaan on aina sodittu, ja niin sinäkin ja kiellät Jumalan voiman !


      • Eenokki 12 kirjoitti:

        Olen juuri saarnapöntössä kirjoittelemassa epäuskoisille. On suurta armoa ettei itse ole tarvinnut korottaa itseään vaan tyytyy alhaisiin oloihin vaikka ulkopuoli ei ole nyt niinkään ruma...öhöm!!! En puhu monestakaan asiasta koska ymmärtämisen vaikeus on helluntailaisilla ilmeistä. Sillä ovat toisen hengen alaisina samoin kuin oli se konsta kuttaperkka nimittäin Niilo nököhammas Yli-Vainio.(taikajim)
        Hyvää joulua Mohikaanille ja kotiväelle.

        * Lyö sinä vaan rintoihisi, aivan niin kuin fariseuskin, mutta jopa puplikaani meni vanhurskaampana kotiinsa, kuin fariseus, tässätapaukksessa sinä. Miksi pilkkaat toisia uskovia, kun sinun tulisi rakaksta Jeesusken opetuslapsia ? Teet syntiä joka kerta, kun rienaat, varsinkin helluntailaisia, niin kuin toisiakin jotka ei ajattele sinunlaisella kierolla tavalla evankeliumista ! joulu oli ja meni, hyvää uutta vuotta, olkoon se parannuksen ja uskosi uuddistuksen vuosi, että saisit oikeasti kohdata Jeesusken Kristuksen, ja saisit vielä tuntea syntisyytesi, että Jeesus voisi ja pääsisi armahtamaan ja uudestisynnyttämään elävään uskoon.


      • Eenokki 12 kirjoitti:

        Olen juuri saarnapöntössä kirjoittelemassa epäuskoisille. On suurta armoa ettei itse ole tarvinnut korottaa itseään vaan tyytyy alhaisiin oloihin vaikka ulkopuoli ei ole nyt niinkään ruma...öhöm!!! En puhu monestakaan asiasta koska ymmärtämisen vaikeus on helluntailaisilla ilmeistä. Sillä ovat toisen hengen alaisina samoin kuin oli se konsta kuttaperkka nimittäin Niilo nököhammas Yli-Vainio.(taikajim)
        Hyvää joulua Mohikaanille ja kotiväelle.

        * Tuu äkkiä alas sieltä "saarnapöntöstä", ei sinne saa jumalattomat lutteriin uskovat mennä ! Eikä varsinkaan ruokottomuuksia latelemaan pyhältä paikalta, lopeta paskan jauhanta ja lopeta Tomiksen kiusaaminen, ja hänen mennisyytensä ei sulle jumalattomalle kuuluu pätkän vertaa. Uskovainen ei puhu sellaista kieltä, kuin sinä täällä jaksat jauhaa, täyttä potaskaa joka sana, ja kehtaat vielä sano olevasi Jumalaan uskova, " Ei se, mikä mnee suusta sisään saastuta ihmistä, vaan se, mikä tulee suusta ulos,"! Ja sinun suustasi tulee pelkkää karvasta katkeruudella höystettyä potaskaa. Jätä Mohis rauhaan, usko nyt, ettei Jumalan tartte tukkia sun sontaista suutasi ! Ano ARMOA Herralta, siinä ainut mitä siulla on Jumalasta tarvetta puhua. Kaikki muu saastuttaa Jumalan sanan suussasi !

        * Jätä TOMIS rauhaan, sinulla ei ole mitään oikeutta, ei maallisesti ja vielä vähemmin uskon takia !


      • * Miksiköhän ainavaan saarnataan Jeesuksen tulemuksesta vähemmän ja vähemmän, aivan kuin pelttäisiin Hänen tulevan aivan liianaikaisn ? Ja kyllä Hän monelle tuleekin aivan liian pian, siksi Hän painottaakin, " Minä tulen PIAN" !


      • * Toi silmän kuva kertoo jotain sinusta, on kuin pahansilmä, joka näkee vaan paha uskovissa, joka olet joskus itsekin ollut, nyt vaan on karkeruus saanut vallan, joka näkyy tuon silmänkin sisältä, silmät on sielun peili !


      • Pah!Omahyväinen ja rumasti sanottu!Mitäs siun silmät kertovat......Vai näkeekö niillä pollosilmä lasinpohjilla mitään.Olet niin kiero ja kaksinaamainen kun olla voi!Uskovaisen sanoja ei suustasi tule,silloin kun suutahdat...Et hallitse sanomisiasi.Ei edes sukulaisille!Jotka ovat sinuun todella kyr...tyneet!Hyvä kun pysyt pois näkyvistä.Tuolla mielenlaadulla et taivaisiin pääse,koska valehtelet!


      • * Pieleen meni sun syyttely, johon vedit mun sukulaisetkin, ei ole sulla tuolliseen vääristelyyn mitään oikeutta. 80v. synttäri juhlillakin oli lukuisa joukko ihan minusta lähtöisin olevaa sukua juhlimassa, jo neljännessä polvessa, oli vauvaa ja miniää ja pojan poikia, ja muita omaisia juhlimassa isoisoisoisää, täyttäessäni vuosia. Pyytäisit anteeksi valehteluasi, varsinkin, kun itse olet kärkäs tuomitsemaan ja vaatimaan milloin mitäkin toisilta.


      • Jaa että mukapieleen,Ei mennyt.
        Vaimosi puolelta ketään ei ollut.


      • Siis omasi muisti,mutta ne jotka tietävät kaksinaamaisuutesi ja muutenkin,eivät paikalla olleet!Mohikaani,lopeta itse valhettelu!Niin,toinen puoli joka siulle ei ole mitään sukua,vain vaimosi puolelta,he eivät juhlissasi olleet!Tässä totuus.


      • * Vääristät taas, minun sukulaisiaista sinä lukua pidit, ja sanoit selvästi, että MINUN sukulaisetkin on minut hylännyt, ja mistä sinä muka tiedät, ketä kaikkia juhlissani oli, älä kuvittele olevasi kaikkitietävä, suulas ja ilkeämielinen nainen olet, aina etsimässä totuutta, sitä löytämättä, ja niin olet uskossasi harhautunut pois Kristuksesta, nyt edeustat kaiketi ateisteja, hajallan on ajatuksesi ja mielesi, siinä sun totuutes ! Pyytäisit taivasta antamaan anteeksi tyhmyytesi ja kaikki rienauksesi, Jumalalla on paljon anteeksiantamusta, mutta sun tulee NÖYRTYÄ Jumalan väkevän käden alle, ettäs päsisit uudistumaan uskossaasi, ja se voisi alkaa siitä seurakunnasta josta ovetpaukkuen lähdit vihassasi tosia syytellen !


    • RitariOlevainen

      SANOMA SUOMEN USKOVILLE, HERRALTA JEESUKSELTA !
      TÄMÄ SANOMA ON HERRALTA JEESUKSELTA SAATU !

      Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa !
      Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat Jumalan, joka yksin on totinen Jumala !
      Minä Jeesus Kristus en ole Jumala !
      Kolminaisuusoppi ei ole minun oppiani !
      Kolminaisuusoppi ei ole Jumalasta !
      Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään !
      Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut !
      Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa !
      Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni !
      Minun Herrani ja Jumalani on ainut Jumala !
      Minä Jeesus olen vain Kristus !
      Minä Jeesus Kristus en ole Jumala !
      Tämän ilmoitin RitariOlevaiselle Suomen kansalle kerrottavaksi !
      Ylistetty olkoon Isämme ja ainoa Jumalamme !
      Kiitetty olkoon Isämme ja ainoa Jumalamme !
      Toistan vielä kerran !
      Minä Jeesus Kristus en ole Jumala !

      • RitariOlevainen

        Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus !


      • RitariOlevainen
        RitariOlevainen kirjoitti:

        Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus !

        Sentähden piti Jeesuksen kaikessa tuleman veljiensä kaltaiseksi, että hänestä tulisi laupias ja uskollinen ylimmäinen pappi tehtävissään Jumalan edessä, sovittaakseen kansan synnit.


      • RitariOlevainen
        RitariOlevainen kirjoitti:

        Sentähden piti Jeesuksen kaikessa tuleman veljiensä kaltaiseksi, että hänestä tulisi laupias ja uskollinen ylimmäinen pappi tehtävissään Jumalan edessä, sovittaakseen kansan synnit.

        Kristus on jokaisen miehen pää ja mies on vaimon pää ja Jumala on Kristuksen pää !


      • RitariOlevainen
        RitariOlevainen kirjoitti:

        Kristus on jokaisen miehen pää ja mies on vaimon pää ja Jumala on Kristuksen pää !

        Te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan !


      • RitariOlevainen
        RitariOlevainen kirjoitti:

        Te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan !

        Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin" !

        Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka loi hänet !
        Jeesus on luotu !


      • RitariOlevainen kirjoitti:

        Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin" !

        Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka loi hänet !
        Jeesus on luotu !

        * Lopeta jankuttaminen, ettei Jeesus olisi Jumala ! Ja olet varastanut minun entisen nimimerkkini, onko mielikuvitus pulaa, kun et osaa omaa nicciä keksiä ? Hölötät turhaan tuota, Jeesus ei ole Jumala! Jos oot sitä mieltä, elät siinä tapauksessa edelleen synneissäsi, näin se vaan on. Jeesus on Jumala Kaikkivaltias !

        * Ilm. 1:8. Minä olen A ja O, sanoo Herra Jumala, joka on, joka oli ja joka on tuleva, Kaikkivaltias. "

        * Raamattu ei missään kerro, että Isä Jumala olisi tuleva, mutta Pojasta sanotaan läpi Raamatun, siksi Jeesus puhuu itsestään tuossa. Hän on tuleva, Jumala Kaikkivaltias !

        * Mutta ethän sinä voi sitä ymmärtää, koska Isä ei ole sinulle ilmoittanut Poikaa, eikä Poika Isää. Sun tulee ensin uudestisyntyä, Jeesuksen pyhän veren kautta.

        * 1Joh.5:10 - 12. " 10. Joka uskoo Jumalan Poikaan, hänellä on todistus itsessänsä; joka ei usko Jumalaa, tekee hänet valhettelijaksi, koska hän ei usko sitä todistusta, jonka Jumala on todistanut Pojastansa.

        11. Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassansa.

        12. Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää. "


      • * Ekivaari kääntää Raamattua itselleen, usko mitäs uskot, ja tämä vastustuksesi vain vahvistaa sitä, että saamani sanoma on todella Herralta Jeesuskelta! Ottaisit vänkäämisen sijasta opiksesi ja antaisit kunnian Jeesukselle Kristukselle, Jumalalleni, sitä Isäkin kunnoittaiasi !

        * Ja koko ketjun huomioon ottaen, saamani sanoma on ihan oikeasti saatu Herralta Jeesukselta, minun Jumalaltani, eli kolmiyhteiseltä Jumalaltani ! Isä Poika ja Pyhä Henki, Hän vastaa itse tuosta sanomasta, tämän ketjun aloituksessa !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ekivaari kääntää Raamattua itselleen, usko mitäs uskot, ja tämä vastustuksesi vain vahvistaa sitä, että saamani sanoma on todella Herralta Jeesuskelta! Ottaisit vänkäämisen sijasta opiksesi ja antaisit kunnian Jeesukselle Kristukselle, Jumalalleni, sitä Isäkin kunnoittaiasi !

        * Ja koko ketjun huomioon ottaen, saamani sanoma on ihan oikeasti saatu Herralta Jeesukselta, minun Jumalaltani, eli kolmiyhteiseltä Jumalaltani ! Isä Poika ja Pyhä Henki, Hän vastaa itse tuosta sanomasta, tämän ketjun aloituksessa !

        * Ja sinä nicci varas, ritariolevainen, olet häpäissyt niccini epäraamatullisella paatoksellasi, muuta niccisi omannäköiseksesi , jos nyt senverran on rehellisyyttä ?


      • * väärä "RitariOlevainen", nikkivaras, olet väärä profettaa, niikuin nikkisikin, olet saatuttanut minun nikkini joutavilla potaskoillasi !


      • leahimnn2ei kirj.
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * väärä "RitariOlevainen", nikkivaras, olet väärä profettaa, niikuin nikkisikin, olet saatuttanut minun nikkini joutavilla potaskoillasi !

        Vanha aatu kirjoitteleepi Mohiksen
        entisellä nicillä!
        Hänen oma vanha aatu!

        Kumma kun et saanut profeetioita silloin,
        kun syytit koskella veljeäsi provosoinnista.
        Harhoja sinulla raasulla on.

        Ei tuollaisella rääväsuulla
        voi olla herran sanaa kirjoituksissaan!


      • Mohikaani_27 ei kirj
        leahimnn2ei kirj. kirjoitti:

        Vanha aatu kirjoitteleepi Mohiksen
        entisellä nicillä!
        Hänen oma vanha aatu!

        Kumma kun et saanut profeetioita silloin,
        kun syytit koskella veljeäsi provosoinnista.
        Harhoja sinulla raasulla on.

        Ei tuollaisella rääväsuulla
        voi olla herran sanaa kirjoituksissaan!

        * Mieti sinäkin mitä sammakoita suustasi täällä latelet, olet ilkeä ihminen, ja omahyväinen, ja siksi on uskosi rauennut epåuskosksi ja sa johtaa panetteluun ja juoruamaan, sinö et tiedä yhtään mitään minusta vaikene s........


      • RitariOlevainen kirjoitti:

        Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka sanoi hänelle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin" !

        Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka loi hänet !
        Jeesus on luotu !

        " Niinpä Kristuskaan ei itse korottanut itseänsä ylimmäisen papin kunniaan, vaan hän, joka loi hänet ! "
        * Jeesus ei ole luotu, olet eksynyt ! Vääristät Sanaa niin kuin mimmarisikin on varastettu ! Poika on aina ollut Isän helmassa, pelastaakseen ihmiskunnan, Jumala valmisti Pojalleen liharuumiin, jossa, syntisen liha kaltaisuudessa Poika sovitti maailman synnin, Poika on ollut aina ja ikuisesti Isässä, Hänelle Isä vamisti liharuumiin, Hän siksi Pyhästä Hengestä Marian kohdussa, ja Hänen biologinen Isänsä on JUMALA, ja Mariakaan ei miehestä mitään tiennyt, silti tuli rskaaksi Pyhästä Hengestä, ja se joka syntyi, Häntä pitää kutsuttaman Korkeimman Pojaksi, Immanuel, JUmala meidän kansamme !


      • *Jeesuksen jumaluus on niin totinen ja tärkeä totuus pelastuksemme kannalta, että ellei Jeesus ole Jumala, on syntimme vielä sovittamatta, ja Raamattu on satukirja. Jos jonkun mielestä ei ole, miksi ihmeessä täällä sitä tolitat ja intät ? Mene sinne, missä Jeesusta ei ole eikä tunnusteta, miksi sun pitää siitä täällä meluta, ? Helluntailaisuuteen kuuluu, että Jeesus tunnustetaan Jumalaksi, ellet, olet aivan väärällä palstalla !


      • Kuka voisikaan valehdella noin rajusti, ja vielä puhuu, ikään kuin Herran suulla, olet varmaan eksytyksen yksi antirristus, ja törkeyden huippu, panna valheellsita sanaa Jeesuksen sanomaksi, Olet tosi röyhkeä antikristuksen kätyri !


    • Pelastettu

      Pyhä Henki vaikuttaa Mohikaanissa. Se on selvää. Mutta erehtyväisiä olemme kaikki. Myös aloituksen sanoma on osittain tietämättömyyden pohjalta noussutta. Jumalan valtakuntahan tuli. Se on sama kuin pyhien seurakunta, joka perustettiin ristillä, veren kautta. Pyhän Hengen johdatuksessa olevat kristityt ovat seurakunta. Room. 8:14. 1 Kor. 12:27.
      Johannes Kastajasta asti on julistettu Jumalan valtakuntaa. Jeesus on seurakunnassaan kuningasten Kuningas ja herrojen Herra. Hänellä on kaikki valta omassa seurakunnassaan. Mutta se on totta, ettei saata nan vallassa oleva synnin maailma ole vielä Jeesuksen kuninkuuden alla. "Nyt emme vielä näe kaikkea Hänen valtansa alle asetetuksi." Hb. 2. Saata na on irti kunnes Jeesus tulee. Mutta se ei ole seurakunnassa. Pyhien seurakunnassa on Jeesus. Ja saata na ei tule sinne, missä Jeesus on.

      • ...Mohikaanissa?

        ... vaikuttaa Mohikaanissa? Mutta erehtyväisiä olemme kaikki. Myös aloituksen sanoma on osittain tietämättömyyden pohjalta noussutta.

        Ja saata na ei tule sinne, missä Jeesus on.
        Matt. 4:10
        Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman'."
        Matt. 16:23
        Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten".


      • Jeesus on Kuningas
        ...Mohikaanissa? kirjoitti:

        ... vaikuttaa Mohikaanissa? Mutta erehtyväisiä olemme kaikki. Myös aloituksen sanoma on osittain tietämättömyyden pohjalta noussutta.

        Ja saata na ei tule sinne, missä Jeesus on.
        Matt. 4:10
        Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman'."
        Matt. 16:23
        Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten".

        Seurakunta ei ollut noissa tilanteissa. Eikä Pietari ollut vielä uudestisyntynyt.
        Jeesuksen ainutlaatuinen taistelu 40 päivän paastossa saata naa vastaan ei ole verrattavissa uuden liiton seurakuntaan.
        Jeesus voitti verellään paholaisen täydellisesti. Kol. 2:15. Nyt sillä ei ole valtaa YLÖSNOUSSEEN Jeesuksen yli, joka on seurakuntansa keskellä.


      • Jeesus on Jeesus
        Jeesus on Kuningas kirjoitti:

        Seurakunta ei ollut noissa tilanteissa. Eikä Pietari ollut vielä uudestisyntynyt.
        Jeesuksen ainutlaatuinen taistelu 40 päivän paastossa saata naa vastaan ei ole verrattavissa uuden liiton seurakuntaan.
        Jeesus voitti verellään paholaisen täydellisesti. Kol. 2:15. Nyt sillä ei ole valtaa YLÖSNOUSSEEN Jeesuksen yli, joka on seurakuntansa keskellä.

        Nyt sillä ei ole valtaa UUDESTISYNTYNEESEEN Jeesuksen yli, joka on seurakuntansa keskellä.


      • * "pelastettu", olet nyt pahasti hakoteillä, Jumalan valtakunta ei voi olla maanpäällä, muuoin kuin sisällisesti meissä, jotka olemme uudestisyntyneet. Sanoman sain Herralta Jeesuskelta, että sanoma ei missään nimessä voi olla tietämttömyyttä. Vaikka olet miellestäsi "pellastettu", et ole oikeasti uudestisyntynyt, ja siksi et ymmärrä Jumalan sanaa ja Hänen tahtoaan.

        * Saata-na jyllää kuule ystävä juuri seurakunnassa monin eritavoin, se tahtois hajottaa ja tappa ja tuhota , lihamme kautta seurakunnan yhteyden, siellä syntyy monenlaisia oppeja, jotka on isäsätä perkelee-stä. Ja muutenkin lihan kautta se paholainen pääsee rikkomaan uskovien yhteyttä. Saata-na elää ja voi hyvin maanpäällä, olemme sen vaikutus alueella, oltiin sitten seurakunnassa tai ei.


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * "pelastettu", olet nyt pahasti hakoteillä, Jumalan valtakunta ei voi olla maanpäällä, muuoin kuin sisällisesti meissä, jotka olemme uudestisyntyneet. Sanoman sain Herralta Jeesuskelta, että sanoma ei missään nimessä voi olla tietämttömyyttä. Vaikka olet miellestäsi "pellastettu", et ole oikeasti uudestisyntynyt, ja siksi et ymmärrä Jumalan sanaa ja Hänen tahtoaan.

        * Saata-na jyllää kuule ystävä juuri seurakunnassa monin eritavoin, se tahtois hajottaa ja tappa ja tuhota , lihamme kautta seurakunnan yhteyden, siellä syntyy monenlaisia oppeja, jotka on isäsätä perkelee-stä. Ja muutenkin lihan kautta se paholainen pääsee rikkomaan uskovien yhteyttä. Saata-na elää ja voi hyvin maanpäällä, olemme sen vaikutus alueella, oltiin sitten seurakunnassa tai ei.

        Jumalan valtakunta on "sisällisesti" kaikissa niissä ihmisissä, jotka Jumalan sanaan uskovat ja luottavat; [Luuk. 17:21; Room. 2:29] Näissä on Kristus ja nämä ovat Kristuksessa!


      • ekivaari kirjoitti:

        Jumalan valtakunta on "sisällisesti" kaikissa niissä ihmisissä, jotka Jumalan sanaan uskovat ja luottavat; [Luuk. 17:21; Room. 2:29] Näissä on Kristus ja nämä ovat Kristuksessa!

        * Jumalan valtakunta on vain ja ainoastaan aidosti uudestisyntyneissä. Muuta mahdollisuutta ei ole olemassakaan. Jeesus sanoi, " Ellette synny uudesti ylhäältä, ette voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.." Jeesus sanoo myöskin, liha ja veri ei pääse taivasten valtakuntaan, siksi vain uudestisyntyneet voivat periä Jumalan valtakunnan. OLETKO SINÄ EKIVAARI, JO SYNTYNYT UUDESTI YLHÄÄLTÄ? Mikä maasta on syntynyt, on maasta, mikä on syntynyt Hengestä, on taivaasta. Tällä Jeesus vetosi juuri omaan syntymäänsä, Hän ei ollut maasta, vaan taivaasta ja Hengestä syntynyt, Marian kautta, sikisi Pyhästä Hengestä, Immanuel, on, Jumala meidän kanssamme. siksi Hän on Hengestä syntynyt, lihaksi tullut Jumalan Poika. Joh.1:1,2. mm:ssa ! Ensimmäinen Aadam oli maasta, toinen Aadam tuli taivaasta! .


      • * pelastettu, tämä on totta kirjoituksessasi, muu on sinua itseäsi ! " < Pyhä Henki vaikuttaa Mohikaanissa."> !


      • * Sanoma on yhä voimassa, siihen asti, kunnes Jeesus tulee ylälmoihin, ja tempaa seurakunnan ylös, on aivan sama mitä uskomattomat siitä on mieltä, harhaoppisetkin on vailla Jumalan armoa Kristuksessa, ja täysin jääviä arvostelamaan hengellisä asioita, syntiä vaan tekevät ja vahinkoa itselleen. Jeesus tulee ja PIAN " moni sitten sanoo, nytkö JO ? Kohta tulee Hän, joka tuleva on, eikä sitten enää viivyttele !


      • * Kyllä minunkin suutani yritetään tukkia, koska saatana tietää että sillä on vain vähän aikaa enää toimia, ja jokainen, joka tunnustaa Jeesusken nimeä julkisesti, joutuu vainottavaksi, ja nyt tässä ajassa maailmakin on uskomassa valheeseen maailman kirkon egumeenisen karismaattisen harhan ja sen levinnäisyyden myötä, uskomattomat ihmiset luulee palvovansa Jumalaa, kun saatna esiintyy valkeuden enkelinä, matkien Pyhää Henkeä ja nimenomaan pinnallisten tunteiden kautta eksyttää valheellaan, jopa vanhoja uskoviakin, tätä samaa saastaista henkeä levittää Marko Selkomaakin, ja on itse sen hengen valtaama ja yksynyt luulemaan sitä Pyhäksi Hengeksi. Tälle päivälle kuuluu Jeesuksen käsky, " Älkää jokaista henkeä uskoko." Sana ja Hengen tuntemisen armolahjat on arvokkaita tänään, ja suuri on se harhaan johdettujen joukko, joka palvoo ajanhengen tuomaa väärää evankeliumia !


      • * Paholaisella on nyt aivan uudet aseet käydä seurakunnan kimppuun. Se hyökkää sisältäpäin, se valitsee itsekkäitä, vahvaluonteisia yksilöitä ja herättää heissä väärän hengen tunteen, jonka kautta uskottelee, että ei Raamattua enää voi saarnata niinkuin herätyksen alkuaikoina, ja niin se pirulainen antaakin, PH:ä makivan eksytyksen hengen, ja korostaa ihmeitä ja erilaisia taikatemppuihin verrattavia ilmiöitä, ja näiden esiintuojat saavat valveutumattoman , vilpittömän yleisön uskomaan ne PH:n aikaan saamiski, mutta ovat aivan jostain muusta lähteestä, kuin Jumlasta. Näin saat-ana saa otteen seurakunnan sisäpuolelta, ja nyt se nauraa kun seurakunnat hajoaa ja jakautuu erilaisiksi kuppikunniksi.


      • BattleAXE

        Onko Mirjam Jeshuan äiti "ikuisesti neitsyt ja synnitön, korotettu pelastuksen Välittäjäksi" kuten Rooman paavi valehtelee?

        Kerro, kerro "mohikaani", onko kiRKKosi ulkopuolella pelastusta ja

        onko Rooman paavi erehtymätön?

        valeinkkari "mohikaani" on multinikki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua. Tempaus ei tule ennen kuin marttyyrien luku täyttyy, joten "mohikaani"valeinkkari levittää harhautusta.


      • Armolahja
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Paholaisella on nyt aivan uudet aseet käydä seurakunnan kimppuun. Se hyökkää sisältäpäin, se valitsee itsekkäitä, vahvaluonteisia yksilöitä ja herättää heissä väärän hengen tunteen, jonka kautta uskottelee, että ei Raamattua enää voi saarnata niinkuin herätyksen alkuaikoina, ja niin se pirulainen antaakin, PH:ä makivan eksytyksen hengen, ja korostaa ihmeitä ja erilaisia taikatemppuihin verrattavia ilmiöitä, ja näiden esiintuojat saavat valveutumattoman , vilpittömän yleisön uskomaan ne PH:n aikaan saamiski, mutta ovat aivan jostain muusta lähteestä, kuin Jumlasta. Näin saat-ana saa otteen seurakunnan sisäpuolelta, ja nyt se nauraa kun seurakunnat hajoaa ja jakautuu erilaisiksi kuppikunniksi.

        Aamen, aamen, aamen! Paremmin ei voi sanoa!


    • KTS (Ei kirj.)

      Kannatamme Valtter Luodon linjaa:

      "Kristityillä on velvollisuus muistaa, oli hän kuinka Israel-ystävä tahansa, että myös toinen osapuoli on Kristuksen lunastamia ihmisiä. Lähimmäisenrakkautemme pitäisi kohdistua myös heihin. Ei pidä ajatella, että vain Israel on hyvä ja kaikki muut pahoja."

      Millaiset suhteet helluntailaisilla on palestiinalaisiin ja muihin arabeihin?

      "Meillä on erittäin laaja työ arabiankielisten kansojen parissa,Nyt muutaman vuoden aikana on avautunut myös arabiankielinen tv-maailma. palaute sieltä on todella mielenkiintoista ja jännittävää....Tässä on rauhan tie."

      HYVÄ!

      • * Puhun omasta puolestani. Olen aina ollut Valtter Luodon linjalla, Jeesus on kuollut kaikkien ihmisten puolesta, niin myös palestiinalaisten, heille kuuluu Jeesuksen sovitustyö siinä kuin juutalaisillekin, JEESUKSEN KRISTUKSEN TÄHDEN, Hänessä heillä on pelastus synneistä, ehkä vielä enemmän kuin juutalaisilla. ?

        * Jumalahan kääntyi pakanain puoleen, koska juutalaiset hylkäsivät Messiaansa. Jos olisvat uskoneet Jeesukseen, Jumalan Poikana, silloin kun Hän oli maanpäällä, olisi Jeesus rakentanut tuhatvuotisen valtakuntansa jo silloin, ja kun Pyhä Henki vuodatettiin kaiken lihan ylle, silloinkin oli vielä mahdollisuus Israelilla valita Jeesus Messiaakseen, ja niin pelastus historia olisi ollut aivan toinen. Olisimme saaneet tuhatvuotisen valtakunnan siunaukset jo 2000 vuotta sitten, juutalaisten epäuskon takia se on siirtynyt , ja vieläkin se on tulematta, tulee kyllä, mutta sitä ennen on vielä tapahduttava monia esgatologisia tapahtumia, mm. Jeesuksen tulo seurakunnalleen, ja sen jälkeen tulo Öljymäelle, eli Israelille.


      • IHANATOPETUSLAPSET
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Puhun omasta puolestani. Olen aina ollut Valtter Luodon linjalla, Jeesus on kuollut kaikkien ihmisten puolesta, niin myös palestiinalaisten, heille kuuluu Jeesuksen sovitustyö siinä kuin juutalaisillekin, JEESUKSEN KRISTUKSEN TÄHDEN, Hänessä heillä on pelastus synneistä, ehkä vielä enemmän kuin juutalaisilla. ?

        * Jumalahan kääntyi pakanain puoleen, koska juutalaiset hylkäsivät Messiaansa. Jos olisvat uskoneet Jeesukseen, Jumalan Poikana, silloin kun Hän oli maanpäällä, olisi Jeesus rakentanut tuhatvuotisen valtakuntansa jo silloin, ja kun Pyhä Henki vuodatettiin kaiken lihan ylle, silloinkin oli vielä mahdollisuus Israelilla valita Jeesus Messiaakseen, ja niin pelastus historia olisi ollut aivan toinen. Olisimme saaneet tuhatvuotisen valtakunnan siunaukset jo 2000 vuotta sitten, juutalaisten epäuskon takia se on siirtynyt , ja vieläkin se on tulematta, tulee kyllä, mutta sitä ennen on vielä tapahduttava monia esgatologisia tapahtumia, mm. Jeesuksen tulo seurakunnalleen, ja sen jälkeen tulo Öljymäelle, eli Israelille.

        For your information: MEILLÄ EI OLISI PELASTUSHISTORIAA kellään, ellei JUUTALAISET OLISI SITÄ MEILLE TUONEET ja SÄILYTTÄNEET PYHIÄ KIRJOITUKSIA!
        Kunnia Elävälle Jumalalle, Israelin Pyhälle, Jeesuksen Messiaan nimessä.

        Nyt on kuritus Suomen ja koko EUn päällä..suurena syynä antikristillinen suhtautuminen Herran valittuun kansaan. Ottakaatte siis nyt Israelin viholliset lämpimään syleilyynne.Jos ei kelvannut totella Sanaa: "lohduttakaa Minun kansaani..puhukaa SULOISESTI Jerusalemille.."


    • utelias801

      keneltä sanoma tuli?

      • sshhhh_38

        Tuulelta?
        Asunto vaunun katolla tarinoineelta västäräkiltä?
        Leirintä alueella majailevalta Nakke Nakuttajalta?
        Nakke Nakuttajan naapurissa asustavilta pikku oravilta Tikulta ja Takulta?
        Inkkari otti päivä nokoset juuri ennen Ehtoollis kokusta ja näki unta että sato lunta?
        Muumipeikoilta kuultuja Muumilaakson tarinoita vaan?


      • * Sanoma tuli tietenkin Herralta Jeesukselta, siksi se on tosotta ja varteen oettava kehoitus ja varoitus tämän päivän seurakunnille ja yksilö uskoville. kannttaa ottaa tämä sanoma todeksta, ei pidä kompastua asiaan, jonka kautta Jumala sen antoi. Jumala on kautta aikain aina valinnut sen, joka ei ole ihmisten silmissä juuri mitään, siksi tulee uskoa Jeesuskeen, Hän on siitä vastuussa, ja Hänellä on lupa käyttää ketä tahtoo, jopa Aasi on saanut olla Hänen suunaan.


      • * Sanoma vain voimistuu, mitä läemmäs Jeesuksen tuloa ehditään. Nykyajan saarnaajat ei juurikaan puh Jeesusken tulemisesta, he kun laulattavat ja toistavat jotain kuoro osaa, kunnes kuulijat on saatu suggestoitua vastaanottamaan sielullisen ja lihaa miellyttävän transsi tilan, ja opettavat sen olevan Pyhän Hengen vaikuttamaa, jonkin vieraan hengen kyllä, vaan ei Pyhän Hengen. Sanan opetus on minimaalista, kun aika menee uskonnolliseen viihteeseen.


      • Armolahja
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Sanoma vain voimistuu, mitä läemmäs Jeesuksen tuloa ehditään. Nykyajan saarnaajat ei juurikaan puh Jeesusken tulemisesta, he kun laulattavat ja toistavat jotain kuoro osaa, kunnes kuulijat on saatu suggestoitua vastaanottamaan sielullisen ja lihaa miellyttävän transsi tilan, ja opettavat sen olevan Pyhän Hengen vaikuttamaa, jonkin vieraan hengen kyllä, vaan ei Pyhän Hengen. Sanan opetus on minimaalista, kun aika menee uskonnolliseen viihteeseen.

        Ja taas ei voi sanoa muuta kuin aamen, aamen, aamen!


    • DoctorT

      KTS: Sinä et ole kelvollinen arabityöhön, ellet julista juutalaisen kansan perintöoikeutta niinkuin se Sanassa on.

      90-luvulla kuulin kasetin Oulusta, jossa arabityöntekijä A.I opetti, ETTÄ AABRAHAM MENI UHRAAMAAN POIKAANSA I s m a e l i a!

      Soitin A:lle,joka kiisti niin sanoneensa. Kasetti ei valehdellut. Jos arabityö lepää tällaisen vääristelyn pohjalle, ovat tulokset valheellisia myös.

    • trivia

      "Tulisi ennenemmin kiinnittää huomiomme ristiin ja Golgataan.."

      Ehkä yhteytesi Jumalaan ei ole kovinkaan kummoinen.
      Olet vuosia palstalla vannonut veriseen Jeesukseen. Helluntaipappi Luoto lienee samaa pataa, joten siinäkään ei ole ihmeellistä.
      Pikemminkin olisin ihmetellyt, jos olisit vannonut rauhan maailmaan ja rakkauteen. Se olisi ollut suustasi suurehko ihmeen tapainen.

      • * Ei meissä olekaan mitään ihmeellistä, mutta Jeesus on ihmeellinen, Hän on ihmeellinen, älä usko meihin, meitä kyllä kannttaa uskoa, että Jeesus on ihmeellinen !

        * Vannonut en ole, mutta uskonut kyllä, ja uskon edelleen Jeesukseen ja Hänen vereensä, joka puhdistaa minutkin kaikesta synnistä, luule tai usko ihan mitä vaan, sillä ei ole mitään merkitystä !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei meissä olekaan mitään ihmeellistä, mutta Jeesus on ihmeellinen, Hän on ihmeellinen, älä usko meihin, meitä kyllä kannttaa uskoa, että Jeesus on ihmeellinen !

        * Vannonut en ole, mutta uskonut kyllä, ja uskon edelleen Jeesukseen ja Hänen vereensä, joka puhdistaa minutkin kaikesta synnistä, luule tai usko ihan mitä vaan, sillä ei ole mitään merkitystä !

        * Miksi muka keksisin omasta päästä jotain, ja sitten väittäisin sen olevan Herralta, enkö jo siinä vähintäänkin pilkkaisi Jumalaa, ja Hänen Henkeeään, ja sitä Jumalan kiitos en ole tehnyt. Ja tiedän , että sanoma tuli taivaasta Jeesukselta Herraltani, joka uskoo, hyvä hänelle, joka ei usko , on hänen omaksi vahingokseen ! Sanoma joka sain aikoinani Markku Koivistosta, osooittautui oikekasi, koska alusta asti, kun hän alkoi missiotaan pitämään, Jumalan Henki varoitti hänestä, ja selvään kehoitti sen ilmaisemaan. a sama Hengen tuntemus on Marko Selkomaan toiminnansta, Kristuksen rakkaus puutuu kokonaan Hänen omatekoisesta ja vieraasta " fire-tulesta, jota hän tuo Jumalan alttarille, ja saa ihmiset uskomaan itseensä. Eikä täsä ole mitään henkohtaista, vain ja ainoastaan väärästä fire-tulesta, joka ei ole Pyhästä Hengestä. Muuten minulla ei tietenkään ole mitään, hyvää eikä pahaa sanottavana, koska en tunne koko miestä henkohtaisesti, Hengessäni vaan tiedän, että mies ei ole aito Pyhän Hengen suhteen !


      • Sisar

        Muistetaan, mitä Raamatussa sanotaan veljesrakkaudesta. Totuudesta ei saa tinkiä, tietenkään, mutta minkälaisena todistuksena uskovat ovat maailmalle, kun repivät ja raatelevat toisiaan näillä palstoilla? Oikeasti, oikeasti, rakkaat veljet, ei tapella keskenämme, vaan kutsutaan ihmisiä Jeesuksen luo. Miten voi rakastaa Jumalaa, jos vihaa veljeään?


      • * On lupa arvostella henkiä, ja varoittaa niistä Sanan arvovalalla !


      • * Enkä pidä Selkomaata veljenäni, hän on syntynyt eri hengestä, eikä ole Pyhän Hengen alaisuudessa, vaan on eksynyt saatnan valheeseen, ja sen voi jokainen joka tuntee Sanaa, saada selville jos sitä tahtoo, ja siinä Pyhä Henkikin auttaa etsijää pois eksymyksestään !


    • Entinen-orja

      Nykyään "mamuna" Suomessa ja entisen' "adoptiolapsena" voin todeta, että suoraan sanoen aikamoista NYNNYILYÄ tapaa tältä palstalta! Itketään katkeria pikku blondin kyyneleita, kun päästiin AMK:hon vasta 27-vuotiaana.


      Hankkikaapa kaverit kaikella kunnoituksella MUNAT! Säälittävää on tuo nynnyily! Vähän niinkuin eräs Romani kaveri jonka tunnen, ja joka on erillainen koska on "gay"


      Säälittävää tuo itsesäälissä kylpevä NYNNYILY! Hankkikaas pojat ELÄMÄ!

      • Upsista!

        Ups! Väärä palsta :((((


    • Parannus ja armo

      Avauksen sanoma on varmasti vaikea vastaanottaa, sillä elämme aikaa, jolloin seurakunnissa vaikuttaa laajalti ns. menestysteologia, voimaevankeliointi, oppi uskovan näkyvästä synnittömyydestä ja voittovoimasta.

      Seurakunnan tulee ylistää ylösnoussutta Jeesusta ja nähdä, että Hänellä on todellinen valta yli kaiken muun. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että olemme tässä ajassa edelleen vajavaisia, meillä on monenlaisia kiusauksia, koettelemuksia ja lankeilemmekin monin tavoin - tarvitsemme jatkuvasti ristin vapauttavaa sanomaa. Julistajia nostetaan jopa jalustalle ja heidä ihannoidaan; tästä Paavali ja Barnabas sanoutuivat irti:

      Apt. 14 "Mutta kun apostolit Barnabas ja Paavali sen kuulivat, repäisivät he vaatteensa ja juoksivat ulos kansanjoukkoon, huusivat ja sanoivat: "Miehet, miksi te näin teette? Mekin olemme ihmisiä, yhtä vajavaisia kuin te, ja julistamme teille evankeliumia, että te kääntyisitte noista turhista jumalista elävän Jumalan puoleen, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on."

      Jeesuksen voima ja valta kätkeytyivät hänen maallisen elämänsä aikana monella tavalla heikkouteen. Ristille ripustettu Herramme alistui pilkkaan, nöyryytykseen ja näkyvään tappioon. Me emme ole Herraamme parempia, mutta meidän on äärettömän vaikea suostua heikkouteen ja nöyryyteen.

      Kävin eilen helluntailaisten kokouksessa. Minulle jäi sellainen tuntuma, että parannuksen tekeminen ja syntielämästä irtautuminen ei oikein kuulu helluntailaisuuteen ja niin ristin sanoma saattaa jäädä vieraaksi. Olemme kaikki heikkoja, mutta meidän ei tarvitse enää elää synnin orjuudessa - syntiin vakavasti suhtautuva tarvitsee Jeesuksen ristin todellista sanomaa. Eräs puhuja toi julki, että joku oli lähtenyt pois seurakunnasta eikä halua nähdäkään tällä hetkellä uskovia koettuaan, että uskovat elävät mitä räikeimmissä synneissä. Seuraavalla puhujalla oli kiire pehmentää tuota sanomaa vakuuttamalla, että meidän ei tule katsoa itseemme vaan Jeesukseen ja hänen evankeliumiinsa.

      Kysymys ei kuitenkaan mielestäni ole niinkään syntielämästä, vaan siitä, että ihminen joka sanoo olevansa uskova, mutta suosii syntejään tekemättä niistä parannusta, ei elä siitä ristin evankeliumista, mitä Jeesus edustaa. Evankeliumi turhentuu. Jos jonkun puheenvuorossa on lain saarnaa, sitä ei pitäisi miedontaa vaan antaa sen tehdä oma tehtävänsä kuulijassa. Sen nopea laastarointi tuomalla esille, että onhan meillä armo, vie pohjan pois siitä tarpeesta, joka meillä pitäisi olla ns. veren evankeliumiin.

      Ovatko tilaisuutemme usein ns. hyvän mielen tilaisuuksia? Eilen pääpuhuja puhui sinänsä aivan hyvn, mutta puheen aikana yleisö naurahtei tämän tästä kevyehköille sanononnoille - eikä siinä mitään. Hän puhui kuitenkin niin kuin yleisökin toivoo, siitä tulee ns. hyvälle päälle. Entäpä, jos Pyhä Henki haluaa nuhdella meitä, puhua synistä, siinä rypemisen vaarallisuudesta ja siitä, että uskova ei saata enää elää syntielämää? Raamattu puhuu jatkuvan aikamuodon verbillä, synnissä tietoisesti elämisestä, mikä on mahdotonta uskovan kohdalla.

      1. Joh. 3:9 "Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt."

      Moneen kertaan täällä on tuotu esille, että raamatullinen seurakuntakuri on nykyhelluntailaisuudessas aivan vieras käsite. Jeesuksen veri ja Golgata jäävät meille vieraaksi, jos parannusta ei tarvitse tehdä. Avaajan viesti on mielestäni aivan oikea ja puhutteleva: puhuessamme kaikin puolin voitokkaasta, helposta elämästä jo tässä ajassa, saatamme sivuuttaa Jeesuksen veren evankeliumin.

      Raamatussa on enemmän lakia, käskyjä ja kehotuksia kuin evankeliumin lupauksia. Myös Jeesus ja UT:n kirjeet ovat tulvillaan neuvoja ja kehotuksia meille uskoville. Se vie meitä ristin juurelle tekemään parannusta. Syntien anteeksiantoa ei voi olla ilman parannusta - halu luopua synnin orjuudesta on todiste siitä, että henkilö on kohdannut elävän Vapahtajan joka kuoli puolestamme ristin puulla.

      • * Kiitos viestistäsi. On aivan ihnaa, kun saa Hengessä kokea smaa yhteyttä, ristin ja Golgatan kautta saatua voittovoimaa, kun , aivan niin kuin kerroit, seurakunnat on langennut ylsitys evankeliumiin, ikään kuin elettäisiin, jo, ristin tuolla puolen, elämä ajallisestikin yltäkylläisyydessä, ja jos sitä ei joillkaan ole, arvostellaan ja jopa uskomattomakasi leimataan. Kun ei ymmärretä, että mammona ei ole mikään Jumalan siunauksen merkki evankeliumin mukaan. Jeesus ja apostolit varoittavat yhtenään, mammonan ja lihallisen elämän vaaroista. Sanan saarnat on harvinaisia seurakunnissa, joka kuitenkin tulisi olla elinehto, ja kaikkein tärkein mitä seurakunta voi jäsenilleen antaa. Sana on KRISTUS. ja Hän latistetaan lahallisen ylistyksen tähden, niin mitä sellaisella ylistyksellä on enää merkitystä ? Psalmien ylsitys kehoitukset ei enää sellaisenaan ole mahdollisia uudenliiton evankeliumissa. lakiliiton aikana se oli välttämtöntä, se oli siunauksen ehtona, mm. Niin kuin kaikki muutkin lain vaatimukset. Kristus on kuitenkin lain loppu, ja vain Hänessä ja Hänen kauttaan voimme ainoastaan ylsitääkin, lihallinen, itsestämme lähtevä ylsitys valuu maahan kuin vesi Hanhen selästä. Ja Vanahan liiton kaavan mukaan asetetaan "ylsitysjohtajan" virkojakin, joka on ihan harhaista hommaa. Ei me voida matkia Daavidin aikaista Jumalan palvelusta, eikä siitäkään syystä, että lakia ei ole koskaan aneetkaan meille pakanoille, että sen kautta voisimme kohdata Jumalan, ei millään muotoa, ei edes yslityksen avulla. Ei Jumala kaipaa meidän kehumisia, vaan uskoa Jeesukseen Kristukseen.


    • "
      Mohikaani_27
      10.12.2014 09:14
      0
      Sulje
      * Ekivaarilta meni taas alakanttiin, alakoi tyypillilliseen ivailuun, kun puollustus nallit on lopussa. ! pilkkaat Pyhää Henkeä, kun et usko Herran sanaa! "

      Näillä sanoillasi olet samalla viivalla kun eksyttäjäporukka!
      Uhkailet että tehdään Pyhän Hengen pilkka,
      kun arvostellaan sanojasi, vaikka Raamatun tuntevana
      uskovaisena luulisi sinun muistavan,
      että Sana käskee arvioimaan KAIKKI!

      • * Niinhän teinkin, ekivaari on harha ja luulo uskossa, ei opeta niin kuin tulisi, eli Raamatun mukaan, vaan oman opetellun uskomuksensa mukaan. Joka ekivaaria uskoo, menee harhaan yhdessä hänen kanssaan. näin sanoo Herra Jeesus Kristus !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Niinhän teinkin, ekivaari on harha ja luulo uskossa, ei opeta niin kuin tulisi, eli Raamatun mukaan, vaan oman opetellun uskomuksensa mukaan. Joka ekivaaria uskoo, menee harhaan yhdessä hänen kanssaan. näin sanoo Herra Jeesus Kristus !

        Ekivaari ei opeta niin kuin Mohikaani tahtoo, vaan ekivaari kirjoittaa niin kuin uskoo Jumalan tahtovan meidän kirjoittavaa. Perillä sitten nähdään, onko Mohikaanin lihan mukainen usko oikeata vai väärää,

        Roomalaiskirje 8
        5 "Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli
        6 Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha;
        :7 sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan."

        1. Korinttolaiskirje 2
        13 "ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.
        14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti."

        2. Korinttolaiskirje 5
        16 "Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne."


      • ekivaari kirjoitti:

        Ekivaari ei opeta niin kuin Mohikaani tahtoo, vaan ekivaari kirjoittaa niin kuin uskoo Jumalan tahtovan meidän kirjoittavaa. Perillä sitten nähdään, onko Mohikaanin lihan mukainen usko oikeata vai väärää,

        Roomalaiskirje 8
        5 "Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli
        6 Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha;
        :7 sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan."

        1. Korinttolaiskirje 2
        13 "ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti.
        14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti."

        2. Korinttolaiskirje 5
        16 "Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne."

        * Eihän tuo Raamatun kopsaamien mitään todista, siitä, mitä opetat. Et sinä opeta Raamatun ilmoittamaa evankeliumia, vaan valhe-evankeliumia. Sinä et usko apostoleita, vaan väsäät ihan oman evankeliumisi. Matteus ja Luukas kyllä kertoo, miten ja miksi ja kuka Jeesus on, sinä vaan et sitä usko, ja teet mainituista apostoleista valhettelijoita, kun väännät Kristuksen Jeesuksen ja apostolien, sekä ennen kaikkea Jumalan evankeliumin oman fiktio jeesuksesi evankeliumiksi, ja Kumoat omalla sairaalla opillasi Jeesuksen jumaluuden ja teet Hänestä syntisen ja lehto lapsen, koska väität, että Joosef on Jeesuksen biologinen isä !

        * Miten Jumalan Poika voi olla ihmisen siittämä" Miksei edellä mainitut apostolit sitä kirjoitaneet sinun tavallasi, miksi he ovat kertoneet aivan muuta kuin sinun omatekoinen valhe-evankeliumisi. Apostolit kirjoittaa, että " Maria ei miehestä mitään tiennyt." ja kuitenkin oli raskaana, miksi et vaan usko Apostoleita, vaan teet heistä valheen opettajia, joka kuitenkin olet sinä itse, ei Raamattu." Kiellät Jeesuksen sikiämisen Pyhästä Hengestä, ja niin kiellät Hänet elämästäsi ja Jumalan yhteydesätä, mutta vain itsesi, ja ne, jotka raukat sinua kuulevat.

        * Käänny eksymyksesi tieltä, jospa Herra Jeesus antaisi pilkaamisesi ja muut harhasi vielä anteeksi, ja saisit Golgatan veren kautta armahduksen ja syntisi anteeksi. Muuta tietä ei Isän luokse ole olemassakaan, vain, Golgatan ristin veri, ja Sanan kautta uskot Jeesukseen ja Hänen vereensä uskolla, jonka Jeesus vaikuttaa sydämessäsi , ja saat todistuken Pojasta Isältä, että Jeesus on Jumalan Poika, eli Jumala ! 1Joh. 5:10-12.


    • Älkää eksykö!

      Kumpi on seurakunnan keskellä, Jeesus vai saata na?

      • * Mitä ? Etkö sitä vielä tiedä, et taida olla uskossakaan ? Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut !


    • Näky rististä on se mitä me tässä ajassa tarvitsemme entistä enemmän!
      Mohikaani toi hyvän ja viisaan Sanan!

    • RitariOlevainen

      SANOMA SUOMEN USKOVILLE, HERRALTA JEESUKSELTA !
      TÄMÄ SANOMA ON HERRALTA JEESUKSELTA SAATU !

      Tänään satoi suuremmassa osasta Suomea vettä!

    • Mohikaanin tänne välittämässä sanomassa on useita elementtejä, jotka vahvistavat sitä, että sanoma on Jumalalta. Profeetallisen viestin välittäjä kokee heikkoutta sanomansa edessä ja viestin sisältö voi olla sellainen, että sen sanominen myös ahdistaa. Lukekaa Jeremian kirjaa ja koettakaa samastua tuon itkevän profeetan tiehen. Myös Paavali välitti profeetallista sanomaa, jossa oli usein paljon nuhdetta syntiä suosiville seurakuntalaisille - Paavali toteaa menneensä puhumaan tuntien arkuutta ja vavistusta. Mohikaani kirjoitti:

      "juuri ennen Ehtoollis kokusta, jossa tämä saamani sanoma olisi kuulunut tuoda juhlakansan tietoon. Rohkeuteni kuitenkin putosi nolla lukemiin."

      Jeremias ja Paavali olivat tuntevia ihmisiä, jopa herkkiä sellaisia ja molemmat kaipasivat lähimäistensä tukea ja rohkaisua. Sitä heille ei paljoa tarjottu. Molemmat kokivat suurta yksinäisyyttä ja Paavali toteaakin kirjoittaneensa kyynelin. Profeetallisen viestin välittäjä ei koe itsessään voimaa ja rohkeutta, vaan suurta arkuutta. Hän on myös tietoinen, että mikään armolahja ei ole täydellinen. Vaikka hän tietää saaneensa kyseisen armoahjan, Sanan Herralta saanut joutuu kyselemään rukouksessa, onko tämä Sana varmasti Sinulta, voinko sen tuoda julki.

      Mohikaanin saama Sana oli vastoin sitä, mitä nykyhelluntailaisuus Suomessa suurelta osin edustaa. Pääjulistajaksi on helluntaikirkossa nostettu mies, joka julistaa voimaa ja voittoa, vierailevat puhujat valtameren takaa ovat poikkeuksetta itseään korostavia ihmeiden tekijöitä. Kunnian teologia on syrjäyttnyt ristin teologian. Näin ei varmasti ole aina ja kaikissa helluntaiyhteisöiss, mutta näen helluntailiikkeen liukuneen tuohon suuntaan.

      Kunnian teologia sivuuttaa käytännössä Jumalan Sanan, joka sisältää aina sekä lakia, että armoa. Uskonnollinen ihminen ei pidä laista, Jeesuksen kehotuksista elää Hänen seuraajanaan uutta elämää eikä Paavalin kirjeissä olevista varoituksista synnin orjuuteen uudelleen ajautumisesta (sitä tapahtui tosiasiallisesti mm. Galatian ja Korinttin seurakunnissa). Lain kieltäminen tapahtuu tavalla, että seurakunta pitää siitä, jolloin julistaja enempää asiaa harkitsematta ei vain käytä lakia - saattaa vaikka tokaista, että meitä ei ole pantu tänne tuomareiksi vaan lääkäreiksi. Seurakunta sanoo helposti tuollaiseen Amen.

      Sain itse kerran saanut Sanan Herralta ennen helluntaiseurakunnan tilaisuutta. Sana oli sekä raskas, että selkeä ja koski monien uskovien luisumista räikeäänkin syntielämään - puhutaan armosta, mutta eletään vastoin evankeluimin sanomaa, joka puhuu vapaudesta synnin orjuudesta. Tunsin suurta arkuutta, mutta sanoin rukouksessa, että jaan Sanan, jos sitä pyydetään. "Olisko jollakin Sana?" vei minut jakamaan sanoman. Jaoin Sanan kyynelsilmin. Sitä ei otettu vastaan, vaan paimenkin totesi tyyliin, että onhan meillä armo.

      Varsin tunnettu on vuonna 1906 tullut profetia, joka julkaistiin Kanadan suomalaisten helluntailaisten Todistaja-lehdessä. Oliko Sana Herralta? - hyvin monet ovat minun laillani kokeneeet, että nykyhelluntailaisuudessa voiman korostaminen on mennyt ohi ristin armon. Tällainen oli tuo profetia:

      "Viimeisinä päivinä tulee helluntaiherätyksessä tapahtumaan kolme asiaa: Tulee olemaan liikaa voiman korostamista, mieluummin kuin vanhurskauden. Tulee olemaan liikaa Jumalan ylistyksen korostamista, Hänen, jota he eivät enää rukoile. Tulee olemaan liikaa Hengen lahjojen korostamista, mieluummin kuin Kristuksen herruuden." Vanha profetia on samankaltainen Mohikaanin saaman viestin kanssa: Jumalan Sana ei vie uskon kuuliaisuuteen elämässä, jolla tavalla Kristuksen heruus tunnustetaan - eletään valmiissa kunniassa ilman parannuksen tarvetta.

      Luulen, että Mohikaani on laillani kokenut välillä myös yksinäisyyttä. Yksi osa on yhteyden puute niihin, jotka eivät halua tehdä parannusta ja toinen osa on sen pilkan vastaanottaminen - viimeksi mainitusta on esimerkkinä nimim. RitariOlevaisen viimeisin viesti. Kaikkien Jumalalta tulevien sanomien keskeisenä välittäjänä on Jumalan armo ja rakkaus, johon varoituksiakin sisältävä sanoma tahtoo meitä johdattaa. Viestin välittäjä kokee usein itsensä vajaaksi ja syntiseksi ja hänellä on usein asiaa ristin juurelle Herransa luo.

    • sanoma ky

      Turvaa sanaan !

    • Mohikaani_279.12.2014 16:30 3 SULJE
      >* Ekivaari, olet edelleen harhassa, et usko Jeesukseen, ja siksi käsityksesi Raamatun Kirjoituksista harhautuu minne sattuu, ja vielä, kielleät Jeesuksen veren voiman, ja se taas osoittaa, että elät synneissäsi yhä vaan <

      - - - - - - - - -- - - - - -- - - -
      Mohikaani_27, olen sinulle toistuvasti vakuuttanut uskovani Jeesuksen ja apostolien opetusten perustuksella enkä ihmisten opetuksiin perustuvan trinitaarien lihallisen käskyn mukaan, niin kuin sinä uskot.sano

      En sano sinua kokonaan uskosta ja Pyhästä hengestä osattomaksi, vaan olet yksi trinitaasen opin vangitsema uskovainen, joka ei saa uskoa omantunnon vapaudella niin kuin Kristus Jeesus opetti. Menetit rohkeutesi sanoman tuomiseen sen tähden kun et ollut "täynnä Pyhää henkeä" kuten Stefanus oli kivittjiensä edessä, vaan olit vain hiukan osallinen Pyhästä hengestä, joka on eri asia kuin olla "täynnä Pyhää henkeä. Täynnä Pyhää henkeä ei menetä rohkeuttaan.

      • * En ole sinun sanomisesi armoilla, olenko uskossa vaiko en, tiedän olevani uskossa Jeesukseen, Pyhän Hengen sinetti sydämessäni sanoo " Abba Isä "! Ja Henki rinnassani todistaa, juuri tuon PH:-sinetin kautta, olen Jumalan lapsi.

        * Sinä se olet eksyksissä, kun kiellät Jumalan kolminaisuuden ! Kiellät Jeesuksen syntymisen Jumalalsta, sikiämällä Pyhstä Hengestä Marian kohdussa, Jeesuksen biologinen ISÄ on Jumala. Ei Joosef, niin kuin sinä harhaisesti uskottelet itsellesi !

        * Ekivaari kirjoittaa, " En sano sinua kokonaan uskosta ja Pyhästä hengestä osattomaksi," ? ( Henki myös kirjoitetaan isolla alkukirjaimella) Ei ekivaari ole olemassa mitään kahta tietä, osaksi uskossa ja osaksi ei, joko sinä uskot ja olet uudestisyntynyt Kristuksen veressä, Pyhän Hengen osallisuudessa, niin, että tunnet Kristuksen sisäisesti, jos tämä sisäinen Kristuksen tunteminen puuttuu, sinä et ole uskossa, ja olet synneissäsi edelleen ! Olet uskossa, tai et ole !


      • Mohikaani_27 kirjoitti:

        * En ole sinun sanomisesi armoilla, olenko uskossa vaiko en, tiedän olevani uskossa Jeesukseen, Pyhän Hengen sinetti sydämessäni sanoo " Abba Isä "! Ja Henki rinnassani todistaa, juuri tuon PH:-sinetin kautta, olen Jumalan lapsi.

        * Sinä se olet eksyksissä, kun kiellät Jumalan kolminaisuuden ! Kiellät Jeesuksen syntymisen Jumalalsta, sikiämällä Pyhstä Hengestä Marian kohdussa, Jeesuksen biologinen ISÄ on Jumala. Ei Joosef, niin kuin sinä harhaisesti uskottelet itsellesi !

        * Ekivaari kirjoittaa, " En sano sinua kokonaan uskosta ja Pyhästä hengestä osattomaksi," ? ( Henki myös kirjoitetaan isolla alkukirjaimella) Ei ekivaari ole olemassa mitään kahta tietä, osaksi uskossa ja osaksi ei, joko sinä uskot ja olet uudestisyntynyt Kristuksen veressä, Pyhän Hengen osallisuudessa, niin, että tunnet Kristuksen sisäisesti, jos tämä sisäinen Kristuksen tunteminen puuttuu, sinä et ole uskossa, ja olet synneissäsi edelleen ! Olet uskossa, tai et ole !

        * Ekivaari uskoo Jeesukseen, nimellisesti, pitää totena, se ei ole sydämen uskoa, vaan omaa uskoa,. Usko jonka Jeesus vaikuttaa , on vasta pelalstavaa uskoa. Ja se usko myös tunnustaa Jeesuksen lihaksitulleeksi, Pyhästä Hengestä siinneeksi Jumalan Pojaksi, ja Hänen Henknesä uudestistynyneessä tunnustaa Jeesuksen Jumalaksi. Sinun nimellisuskosi Jeesukseen on kuollutta uskoa, riivaajatkin uskovat Jeesukseen, mutta silti eivät usko, niin kuin tulisi, koska heissä ei ole Jeesuksen vauikuttamaa sydämen uskoa, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi, suun tunnustuksella pelalstutaan.


    • Kysyn vaan

      Aloituksen sanoma ei ole Jumalalta tullutta profetiaa, vaan on uskossa olevan Jumalan lapsen, Mohikaanin, ajatuksia. Virheitä siinä on paljon.
      Saatana ei ole oikean seurakunnan keskellä. Kirkoissa se kyllä toimii, ihan saarnapöntöstä puhuen.


      Kumpi on uskovista koostuvan seurakunnan keskellä, Jeesus vai saata na?

      • * Ei Herra tee virheitä, vaikka Mohikaani onkin vajavainen, mutta sanoma on Herralta, saata-na on seurakunnassa, kärkkymässä, käyden ymäri saalistaen, kenet saisi niellä. Siellä kun seurakunta koostuu syntisistä ihmisistä, joiden joakisen lihassa saata-na elää ja voi hyvin. Juuri seurakunnan kautta se paholainen pyrkii hajottamaan, ja niin kuin on saanutkin helluntai-herätyksen ainakin kahteen eri joukkoon, jotka nyt ovat erossa tosistaan, jotain oma tekoista yhteyttä on, mutta ei todellista Herran Hengen vaikuttamaa, jos olisi, he yhdistyisvät kireen vilkkaan. Pyhä Henki ei hajota seurakuntia, ei koskaan, se on paholainen joka sitä tuhotyötänsä tekee . Se ujuttaa valhehenkensä valkeuden enkelinä, joka sitten ohjaa veljiä harhaan, ja niin kuin tässäkin on käynyt, ollaan erimielisiä perusasioissa, joka aina on ollut h-seurakunnissa yhteyden luojana, on pitäydytty Jumalan sanaan ja sitä Auktositettinä kunnioitettu Pyhän Hengen osallisuudessa ! .

        * Saatan-na rusikoi Jeesusken ruumista, Hänen lihassa ollessaan, nyt se rusikoin Hänen hengellistä maanpäällistä "ruumistaan", eli seurakuntaa, ja sillä on kiire, koska tietää, että sillä on vain vähän enää aikaa, se tietää että Jeesus tulee pian, ja sitten se pääsee antikristuksen kautta rusikoimaan maailmaa, etenkin Israelia, jota se vihaa yhtä lailla kuin Jumalaakin. koska Jeesus votti oman paikkansa Jumalan Poikana, ja sivuutti ja murskasi lusiferin haaveet, päästä Jeesusken aemaan Isän edessä. Siitähän koko Jumalan ja saata-nan vihanpito johtuu, yltiöpäisen ja ylpistyneen enkeliruhtinaan mielettömästä pyrkimyksestä !


    • trivia

      Helluntailaisilla on pakkopätemisen tarve.
      Heidän on pakko nähdä näkyjä. Heidän on pakko tehdä ihmetekoja. Heidän on pakko joutua hurmokseen. Heidän on pakko julistaa veripelastusta. Heidän on pakko olettaa olevansa Jumalan valittuja.
      Ilman näitä pakkoja he eivät ole mitään. Reaalielämässä he ovat ihmisiä muiden keskellä. Heidän on yritettävä erottua muista ollakseen valittuja. Heidän on keksittävä ihmetekoja tai tapauksia kuten että kiikkustuolissa istuessa Jeesus tepasteli keinun edessä.

      Edelliset pakot eivät vielä mitään. Viimeinen pakko menee ohi ihmisyyden.
      Hellarin on pakkoi uskoa, että jos joku ei usko heihin niin heille oikea kohtalo on kuolemattomuus tulijärven lieskoissa.

      • * Niinhän sinä luuet ? Eikä luulo ole tietämistä, vaan harhaa itsessään, älä sinäkään luule, vaan ole uskovainen, jospa Herra antaa vielä syntisi anteeksi !


    • ekivaari

      Kysyit, Mohikaani_27,:
      "OLETKO SINÄ EKIVAARI, JO SYNTYNYT UUDESTI YLHÄÄLTÄ? "
      - - - - - - - - - -

      Jos olisit lukenut edes suurimman osan tänne kirjoittamastani tekstistä, tietäisit sen kysymättäkin, mutta vastaan kuitenkin;

      Tiedän sisällisesti syntyneeni uudesti Jumalasta, hän antoi minulle uuden nimen, joka ei ole ekivaari, vaan se on sellainen jota minun ei tarvitse ihmisille ilmoittaa, sillä "sitä ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja": [Ilm. 2:17]

      Mohikaani, Sinä käyttäydyt mahtipontisesti niin kuin keskiajan ritarit alaisiaan,. niin kuin sinulla olisi parempi oikeus kuulustella minua kuin minulla Sinua. Olet omatekoinen, todellitsesta ritarin arvosta haaveileva ja uneksiva paljas uneksija.

      Täydellinen Jumalan Kaikkiyhteys on lähempänä neliyhteyttä kuin kolmiyhteyttä, Vertaapa vaikka Hesekielin kirjan ensimmäistä lukua, Siinä neljä taivaallista olentoa esiintyvät sekä toisiinsa, että maan päällä niitä seuraaviin "neljään pyörään" jotka olivat linkittäytyneinä sekä toinen toisiinsa, että taivaallisiin neljään kirkkauden henkiolentoon, mutta et näytä ymmärtävän, mitä taivaalliset mitat: pituus, leveys, syvyys ja korkeus ovat!

      Efesolaiskirje 3
      18 "niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on," [Ilm. 21:16 ]

      Vaatimuksesi, Mohikaan_27, joidenkin sanojen alkukirjaimen suurella kirjaimella kirjoittamisesta ja sitä kautta Jumalan kunnioittamisesta ovat ihmisten keksintöä ja perustuu vain itsekkyydestä juontavaan ihmisten nöyryyttämiseen ja mielivaltaan. Sinuttelen jopa Isää Jumalaa. "Teitittely" ja yksilön monikossa puhutteleminen ovat riivaajien oppeja:

      Markus 5
      9 'Ja Jeesus kysyi siltä: "Mikä on nimesi?" Niin se sanoi hänelle: "Legio on minun nimeni, sillä meitä on monta"'.

      • Mohikaani_27 ei kirj

        * " Tiedän sisällisesti syntyneeni uudesti Jumalasta, hän antoi minulle uuden nimen, joka ei ole ekivaari, vaan se on sellainen jota minun ei tarvitse ihmisille ilmoittaa, sillä "sitä ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja": [Ilm. 2:17] *

        * Nyt ekivaari meni harhaan ja paljastit itsesi, tuon perusteella et ole uskossa ollenkaan, lainaamasi Raamatunn kohta ei kuulu seurakunnalle täällä maanpäällä, vaan vasta taivaassa saamme uuden nimen, Jeesuskin sai uuden nimen astuessaan ylös taivaaseen, ja se mini on " JUMALAN SANA", uskova ei saa maanpäällä olessaan mitään uutta nimeä, mielikuvitusksesi jyllää pahasti. Lueppa nyt koko asiayhteys, tuon yksittäisen lauseen asiayhteydestä, ja koita käsittää, jos voit, koska et ole uudestisntynyt Jumalan Hengen kaksteessa, et ole hengelline, vaan lihallinen, ja vielä synneissäsi, koska et usko Jeesusken veren puhdistavaan voimaan, etkä usko Jeesusken ruumiilliseen ylösnousemukseen, et voi päästä vanhurskaudesta osalliseksi. Uskoisit nyt jo vihdoin Jeesusken Kristusen ja åpostelien evankeliumiin, nyt sinulla on omatekoinen valhe-evankeliumi, joka ei johda sinua, eikä kuulijaasi yhtään minnekkään, eikä taivaaseen ollenkaan. En sinua tuomitse, vaan sanon asiat suoraan, että heräisit luulouskostasi, ja voisit ehkä vielä saada syntisi anteeksi ja saada armon Jeesuksen eteen polvistuen ja katuen harhaoppiasi, ja sen vaikutusta ihmisiin. Jumalalla on Jeesuksen tähden paljon anteeksiantamusta.


    • 1213

      "Kunniani on risti, Gogatan vereni."

      Hmmm.... Jeesus itse sanoi:

      ""Jos minä itse itselleni otan kunnian, niin minun kunniani ei ole mitään. Minun
      Isäni on se, joka minulle kunnian antaa,..."
      Joh. 8:54

      Mutta...

      "Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala?"
      Joh. 5:44

      • Kyllä Jumala voi ottaa kunnian, ihan kaikesta mistä kunnia kuuluu Hänelle. Ja sanoman kunnialla tarkoitetaankin sitä, että Hän kunnioittaa meissä Hänen ristinsä ja verensä kunnioittamista, vain se kunnia on meille tarpeellista, ja Herralle mieleen, uskoamme ajatellen, ja jos kerran taivaaseen haluamme, maailman kunnia ei kuulu uskovien kivoitusten piiriin, , koska sillä ei ole mitään perustetta auttaa kantajaansa Jeesuksen luo, koska Jeesus on tullut kutsumaan syntisiä ja sairaita ja kaikkinaista raihnautta, siksi, että kutsutut eivät olleet arvolliset, = juutalaiset, niin Jumala kääntyi Kristuksessa pakanain puoleen, ja pakana pääsee Jeesuksessa Jumalan yhyeteyteen, kun tunnustaa syntisyytensä ja syntinsä ja että tarvitsee Vapahtajaa !


    • Aamen, 1213,!

      1. Johanneksen kirje 3
      23 "Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut."

      1. Johanneksen kirje 4
      7 "Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan."

      1. Johanneksen kirje 4
      20 "Jos joku sanoo: "Minä rakastan Jumalaa", mutta vihaa veljeänsä, niin hän on valhettelija. Sillä joka ei rakasta veljeänsä, jonka hän on nähnyt, se ei voi rakastaa Jumalaa, jota hän ei ole nähnyt."

      1. Johanneksen kirje 4
      21"Ja tämä käsky meillä on häneltä, että joka rakastaa Jumalaa, se rakastakoon myös veljeänsä."

      • * " Ekivaari , " 1. Johanneksen kirje 3
        23 "Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut."?

        * Taas kysyn, Mikset sitten usko Jeesukseen , ekivaari ? Sinä kiellät Jeesuksen, kun kiellät Hänen sikiämisensä Pyhästä Hengestä, etkä ainoastaan kiellä Jeesusta, vaan myös Jumalan voiman ! Nimellinen, totena pitäminen ei ole elävää sydämen uskoa, ja vielä se, että kieltää Jeesuksen syntymän Jumalasta. Sinä taistelet , tai luulet taistelevasi Raamatulla Raamattua vastaan, ja sehän on silkkaa tyhmyyttä ja mielettömyyttä ! Nauraa toiselle Raamatun kohdalle ja toiselle, mikä itsellesi sopii, kumarrat ja luulet kunioittavasi SUURTA Jumalaa ! Kristus Jeesus ei sovi sinun SUUREN Jumalasi rinnalle tasavertaisena, joka kuitenkin ON, Raamatun mukaan saman kunnian ja valtasuuruuden ominaisuudessa, Poikana !


    • päivystätkö aina

      Ja kukas se ilmaantuikaan heti paikalle kun mainittiin Jeesus = Jumala!

      • Eikö saisi päivystää?

        Filippiläiskirje 3
        1 "Sitten vielä, veljeni, iloitkaa Herrassa! Samoista asioista teille kirjoittaminen ei minua kyllästytä, ja teille se on turvaksi."


      • * Paavalin kirjoitukset tosin on turvaksi, mutta ei sovellu Jeesuksen kieltäjän kunniaan, omia Paavalin sanoja itselleen !


    • -------------

      Täälläkään ei ollut yhtään Jeesuksen opetuslasta!
      teko pyhiä herran palveljoita vaan

      • * Tiedäkös mistä johtuu, että et löytänyt opetuslapsia ? Kun et itse ole Jeesuksen opetuslapsi, niin et voi kokea uskovien yhteyttä Pyhän Hengen osallisuudessa.


    • * Sanoma on viel'kin ajankohtasempi, ja on päivä päivältä, ja muistakaa nyt, tämä sanoma on Suomen siionille, ei niinkään uskosta osattomille, mutta jos se saa herättää ihmisen synnin unesta näkemään tilansa Jumalan edessä, silloin se on myös kohdannut tavoitteensa.

    • Amit

      Onko tämä sinun profetia Mohikaani_27 ? Uskotko Tooraan ja pitääkö Tooraan käskyt ? Kirjoitit "Väärin, Jeesus on Jumala!". Eli käsket seurata toista jumala Israelin Jumalan sijasta ja et pidää käskyjä. Tooraan mukaan olet väärää profeettaa.

      • Mohikaani_27 ei kirj

        * No tuo on sinun ajatuksesi, mutta ei ole Jumalan ajatus, et tunne Jumalaa, et tunne kolmiyhteistä Jumalaa, Isä Poika ja Pyhä Henki, enkä usko torraan suoraan, uskon Jeesukeen, joka on Jumala, koska on Jumalan Poika, En siis ole juutalainen, vielä hekin tunnustavat todellisen Messiaansa, eli Jumalansa Jeesuksen Kristuksen Jumalan Pojan ! Tunnusta sinäkin Jeesus Jumalaksi, niin voit uudestisyntyä uudesti Ylhäältä Jumalan Hengen kasteessa !


    • * Kyllä minä urheilijoita kunnioitan, johan Paavalikin vertaa uskonkilvoitusta urheilijaan, varsinkin itsensä kieltäymyksessä, kun he kieltävt itseltään paljoan, saavuttaakseen mestarin tittelin. meidän kilvoitus vaan eroaa siinä, että kaikki perille päässeet ovat voittajia, ei itsessään, vaan Kristuksessa Jeesuksessa, ja meidän kunnia on siellä taivaassa sitten kerran. Me emme tavoittele maallista kunniaa, vaikka ei siinä ole tietenkään mitään väärää. Ja varmaan monet urheikijatkin voittavat maallisen kunnian lisäsksi iankaikkien elämä kruunun ! Jeesus on jokaisen ihmisen pelalstaja, jos ja kun vaan tarvitsemme Häntä syntisyytemme ja syntiemme Vapahtajana !

    • ihmeiden ihme

      Oletko Mohikaani nähnyt unta yhdenvertaisten ihmisten maailmasta? Maailma, jossa ihmniset ovat yhtä hyviä tai huonoja toistensa suhteen ja jokainen vastaa teoistaan lähimmäiselleen ja jossa ketään ei tuomita elämän ulkopuolella.

      • Mohikaani_27 ei kirj

        * Mitähän oikeastaan tuolla tarkoitat, outoa puhetta ? Jokainen vastaa teoistaan kerran Jumalan edessä vain omista tekemisistään, ei muiden !


    • * Joka päivä tulee uutta rekvisiittaa siitä, että todella on esgatolisen ajan alkuajat menossa parhaillaan, ja se taas todistaa sitä, että Jeesusken tulo on aivan lähellä tapahtuakseen. Ja samalla myös sitä, että pahuus lisääntyy maanpäällä, uutisia jos vähänkin seuraa, antikristuksen aika on samalla lähestymässä, mutta Jeesus tulee kuitenkin ennen pahan valtakuntaa !

    • Uskova2

      Ainoa voimassa oleva sanoma uskovaisille on Raamattu. Se on aina voimassa, joten uusia sanomia ei Jumala joudu antamaan. Täydelliseen ei voi lisätä.

      • Mohikaani_27 ei kirj

        * Nyt sinä et tunne Raamattua, Jumala antaa Pyhän Hengen kautta armolahjojaan, ja yksi niistä on profetian lahja, samoin tiedon sanat, voimatekojen lahja, kielilla puhumisen lahja, joka saadaan aina ensimmäiseksi, ilmestyksen lahja, uskon lahja, terveeksi tekemisen lahja. Ja kaikkein tärkein armolahja on iankaikkinen elämä. Kristuksessa Jeesuksessa. Ja nämä kaikki lahjat luvataan juuri Eaamatussa, antaa uudestisyntynelle, itsensä ja seurakunnan rakentumiseksi.


    • Retu3

      Sain sanoman.............Aloitukseen.
      Kaikki ihmiset ovat saman arvoisia sanan edessä. Jumala ei katso henkilöön.
      Kaikki ihmiset ovat pois poikenneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.
      Tarvitsemme armoa joka päivä. Jos tuommoinen sanoma tulisi taivaasta niin silloinhan ihminen ei olisi armoa tarvitseva ja raamatun sana ei olisi totta eikä siihen voisi luottaa.
      Kaikki sanomat ,mitkä ei perustu sanaan ovat sielullisesta minästä lähtöisin ,tai vieraista hengistä jotka ruokkivat sielullista minää ja ovat näinollen eksyttäviä, pois armon tarpeesta.
      Kaikki sellainen missä yritetään osoittaa, että Jeesuksella on erityis kavereita joita suositaan ohi sanan on sielunvihollisen eksyttävää valhetta.
      Kaikki on synnin alle alistettu, että hän kaikkia armahtaisi.
      Missä synti on suureksi tullut, ja Jeesus saa kirkastaa haavansa ,niin siellä on armo ylenpalttinen ja se on Pyhänhengen työtä Jeesuksessa.
      Ihmisen hyvyyden korostaminen on aina sielunvoimien työtä koska se vie ja ruokkii ihmistä ylöspäin ja armo on siellä alhaalla päin.



      Jos näin olisi niin emme voisi luottaa sanaan vaan Taivaastahan voisi tulla mitä tahansa huuhaata.

      • * Henkien erottamisen lahja onin sitä varten, että voierottaa henget, " Älkää kaikkia henkiä uskoko, sanoo Raamattu. Pitää siis olla hengen tuntemisen armolahja, ettei seurakunta eksy, kun siellä profetoidaan monolaisia asioita, Sanan tunteminen on välttämätöntä, ettei eksy uskomaan vieraita sanomia ja henkiä. Sinun sanomamasi on täysin sinusta itsestäsi !


      • Saitkos sie mohis jumalalta nekin sanat,joilla minua panetteli?Jumalako käski sinun sanoman minua aivottomaksi linnuksi ja pahansilmäksi?Odotan anteeksipyyntöä!


      • * Odottaisit vaihteeksi Jeesusta, ja sitä ennen tee todellinen vilpitön parannus ja se voisi alkaa anteeksipyynnöllä seurakunnalta, josta poistuit ovet paukkuen vihassasi, siitä on hyvä alkaa, ja Jumala antaa sulle voiman alkaa alusta uudistaen uskosi, riippuu ainoastaan sinusta, TAHDOTKO ?


    • * Jeesuksen tulo on taas lähempänä kuin koskaan ennen, meidän tukisi uskoa, että Hän tulee PIAN, eikä sitten enää viivyttele. Ja viivyttely on ollut armoa maailmaa kohtaan, koska Jumala halajaa ihmisen henkeä kateuteen asti. Siksi Hän on on ollut kärsivällinen ja pitkämielinen luomaansa ihmistä kohtaan, nyt on pellastuksen päivä, ei huomenna eikä jossain tulevaisuudessa ei, vaan nyt tänään, ja jos kuulet Hänen äänensä, älä enää paaduta sydäntäsi, vaan sano Jeesuskelle, kyllä, uskon , että olet Jumalan Poika ! Uskon koko Jes. 53: luvun, ja että ylösnousit kuolleista minun vanhurskauttamiseksi !

    • trivia

      Aloitus oli puhdasta verijeesusopin vuodatusta. Lapsille sopimatonta epäsiveellistä soopaa.
      Ihminen ei kertakaikkiaan tarvitse verenvuodatusta elääkseen rehdisti, yrittäessään otta toisetkin huomioon ja avittaa hädänalaista.
      Verenvuodatus, tappaminen Ideologian perustaminen tappamiseen on epäsiveellistä.
      Pahimmassa tapauksessa se johtaa Lutherin (1500 luvulla) oppiin juutalaisista paholaisina ja jotka hänen mukaansa tuli hävittää Saksasta.
      Verenvuodatus tuo yleensä lisää verenvuodatusta.

      • * Uskon Raamatun sanaan. "Ilman veren vuodatuata, ei ole anteeksiantamusta."! Jeesusken veri puhdistaa kaikesta synnistä."!

        * "Koska nyt olette vanhurskautetut Jeesuksen veressä..."! Tätä voisi jatkaa monin eri Raamatun ritaatein, mutta jos olet epåuskosi orja, et voisikaan uskoa, sillä Jumala ei epäuskoisille anna mitään.

        * Ristin ja veren evankeliumista ei maailma pidä, ei ole pitänyt koskaan. " Sen, mikä maailmalle on hullutusta, risti ja veri, on meille, jotka uskomme, Jumalan voima !


    • * Taas ollaan paljon lähempänä Jeesuksen ilmeestymistä omilleen. maailma on menossa täyttävauhtia kohti antikristuksen aikaa, ei tarvitse kuin totella Jeesusken kehoitusta seurata TÄTÄ AIKAA ! Uutisita jo näkee, missä mennään, yksi Jumalan kieteisen maan valtias ei anna periksi, vaan nakertaa hissukseen kaikki pikku valtiot ympäriltään itselleen puskuri vyöhykkeeksi suurempia, kuten Natoa vastaan ja euroopan Unionin sotillaalista valtaa vastaan.

    • * Onkohan tämä , koko eurooppaa koskettava, ja myös amerikkaa, yleinen rauhan prosessin aikaan saaminen nyt se viimeinen yritys, asiantuntija sanoikin "joko rauha tai sitten aseet kalisee" ? Raamattu sanoo, " Kun he sanovat, rauha rauha, ei mitään hätää, " onkin tulossa katastofraalinen muutos, tapahtuu jotain odottamatonta ja odottamattomalta taholta, yhtäkkiä ja rutosti ! Melkein toivoisin, etteivät julistaisi rahan sopimusta saavutetuksi ! Vaikka toisaalta, se antaa ymmärtää myös sen, että Jeesus tulee todella hetkenä, jota emme arvaisikaan ! Ja sehän taas olisi uskovaisten vapautuksen ja suurimman ilon tuova päivä, mitä koskaan olemme kokeneet !

    • * Uskoni vain vahvistuu, kun tälläkin palstalla kinataan ja saivarrellaan iahn toisrvoista asioista. Kuitenkin me tiedämme, ja tieto on valttia, usko perustuu tietoon. Niin kuin Jeeus tuli profeettojen ennustuksen mukaan eräänä päivänä tallin Seimeen, niin kuin on Kirjoitettu, niin nytkin tapahtuu, Hän vain tulee eräänä päivänä, päivänä ja aikana jota emme arvaa, ja salassa , vain seurakunta saa kuulla ja nähdä sen tapahtuman, se vaan tapahtuu, me oikeasti uudestisyntyneet sen tidämme hengessämme Kristuksen Hengen kautta, Se on lihaliisille uskovillekin vastenmielistä ajatella ja odottamisesta puhumattakaan. Lihallinen luontomme hankaa vastaan, hengellinen aarre saviastiassa odottaa sitä hetkeä, kun vapautuu maan kahleista ja tästä syntisestä ruumiistaan. Kyllä se tapahtuu, ja juuri niin kuin on kirjoitettu. TEMAPAUS ON TULOSSA, HETKELLÄ KOSKA TAHANSA, MAAILMAN AIKAIN MERKIT TÄYTTYY RUTOSTI , NYT ON ESGATOLOGINEN AJAN ALKU HETKET KÄSILLÄ, AUTUAS SE JOKA USKOO, SAA MYÖS NÄHDÄ, EPÄUSKOISET JUMALA TUOMITSEE.

    • * Jeesus on tulossa, ihan koska vaan ja täällä väitellään sabatista, kyllä sielunvihollinen ovela, ja saa 1234567 kaltaisia itse yrittäjiä omillaan pelalstuta hakijat pauloihinsa, ja pimittää heiltä raittiin Jumalan sanan ymmärtämisen, ja antaa heille oikeassa olemisen pettävän tunteen, siihen on monet eksyneet, niin kuin ekivaarikin eksyi Jumala tietoonsa, ja varsinainen Pellastaja jäi kaiken suuruuden hulluuden jalkoihin, Yksi Suuri Jumala valheeseen on monet eksyneet, ja Ihmisen Poikana tunnettu Jumalan Poika halveksitaan kynnysmatoksi !

    • * Taas ollaan vikkoja lähempänä Jeesusken tuloa, kuin jokin aika sitten. Ihmisiä tulee uskoon joka päivä, ja mitä enemmän heitä syntyy uudesti Ylhäältä, sen pikemmin Jeesus tulee. " Kun pakanain täysi luku on sisälle tullut, Jeesus tulee"! Ja se luku on ainoastaan Jumalan tiedossa, mutta Jeesus on varmaan valppaana ja odottaa Isän käskyä, ja arvata vaan saattaa, miten riemullinen on se hetki Hänelle, kun saa luvan Isältään, MENE POIKANI, JA HAE OMAT RAKKAASI KOTIIN, OLET PALKKASI ANSAINNUT, HAE VAAN MORSIAMESI HÄIHIN, SE ODOTTAA SINUA "! " Eikä Hän sitten enää viivyttele "!

      • lueskellaan.viestejä

        Mohikaani sinä tunnet ajan merkit. Merkit myöskin ihmisissä, merkit heidän puheissaan.
        Ilmestyy pilkkaajia, eksyttäjiä.
        Olet kovasti joutunut pilkankin kohteeksi, mehän tiedämme miksi.
        Ole siunattuna foorumilla.


      • * Kiitos muistamisesta, pyydetään , että voimme vastata rakkauden viestillä vainoojillemme, siunausta elämään, arkeen ja juhlaan !


    • tyyko
    • * Mitä enemmän ja todellisemmin, kaivaten ja ikävöiden odotamme Jeesustamme, sen pikemmin Hän tulee. Hän halajaa tietää ja kuulla, että rakastamme Häntä, ja odotamme ikävöiden nähdä Hänet, joka kulki kärsimyksen tien hamaan kuolemaan asti. Halataan Sanaa, ja uudistutaan hengeltämme ensirakkauteen. Tule Herra Jeesus !

    • * Maailmassa tapahtuu asioita, jotka me uskovat tiedämme aikain merkeiksi, tapahtuu luonnossakin uudestisyntyminen, ja sen alkuahdistukset on jo havaittavissa, talous maailmalla ontuu pahasti, valuutat menettää arvoaan, EU alkaa hajoamaan, ja syntyy (10) kymmenvaltio liitto, ja se on sama, mistä Raamattukin puhuu, täydellinen se on vasta antikristuksen aikana, ja sekös vaan todistaa, että Jeesus tulee PIAN ! Tule Herra Jeesus !

    • sam73

      Golgatalla kaikki tapahtui ! Sanoma on sama ei se ole miksikään muuttunut. Antikristillinen toiminta kasvaa edelleen..totuus ja niiden peittely peittyy toisenlaiseen totuuteen. Ristin sovitusta jeesuksen kristuksen veren kautta julistetaan tänä päivänä hyvin vähän. On ihmeitä ja kaikkea muuta mikä peittää kaiken muun. Kun me olemme sovitetut hänen verensä kautta "Olemme hänessä" kantoi sinut, minut koko maailman hän kantoi. Valtaosa kristityistä kantaa vääränlaista kunniaa mihinkä sekoittuu maailmallisuus oman tahdon mukainen toiminta. Ihmeet ja merkit.. pitäisi seurata toinen toistaan ja ihminen katsoo muualle. Kun jeesus kysyy mihinkä menit?! Missä olet !? JEESUS SOVITTI KAIKEN hän teki kaiken jo valmiiksi. Siellä missä sinäkin olet siellä pitäisi olla RISTI, VERI sinunkin puolesta vuodatettu SOVITUS oletko hänen puolellaan vai oletko toisella siinä kysymys !

      • * Sam, olet ymmärtänyt asian, ja varmaan Pyhän Hengen ja Kristuksen sisäisen tuntemisen kautta. Siunausta , odotetaan Herra, ja lohdutetaan tällä "tiedolla" jokaista Hänen omaansa, vapautemme hetki on lähempänä, kuin luulemmekaan ! Voimme toivomme panna siihen armoon, jonka saamme Hänen ilmestymisessään omilleen !"


      • sam73

        Oon huomannut sen että kuinka paljon yritän ja yritän se tuppaa menemään omassa voimassa todisteluun. Sitten kun pääsen yksinkertaiseen armoon jeesuksessa kristuksessa henki elää ristin kautta. Tiedän oman vajavaisuuteni ja heikkouteni elämä tuppaa olemaan aika rankkaa välillä olen ollut aikamoisessa sielun vihollisen riepottelussa ja syntiisyys painaa usein sydäntäni. Tunne heikkoutesi niin tulen sinun avuksesi sanoo herra ! Sitä minä olen hokenut itselleni. En halua olla eksytyksen hengen alla en halua olla fariseus. Haluan olla jumalan palvelija ja tunnustaa jeesusta herrakseni. Tää rämpinen vaan tympii eikö se poika koskaan opi. Sulla on mohis hyvä selkeä sana pidä siitä kiinni kyllä sitä kaveriakin kehua saa kunhan siitä ei ylpisty. Ja tiedän sen että olet saanut sen jumalalta ja siitä häntä saamme kiittää !


      • * Tervehdys Sam73, kyllä Herra pitää huolen, etten pääse ylpistymään, olen oikeastaan Paavalin tavalla mieltynyt vastoinkäymisiin, se kantaa aina hieman lähemmä Jumalaa. Soisin sinun pääsevän vapaaksi kaikesta mikä sinua painaa ja ahdistaa, olen itsekkin käynyt läpi samoja asioita, mistä kerrot, olet kuitenkin edelleen turvassa uskossasi, ei se ole sinlta pois otettu, se on vaan se oma sydän ja oma mieli joka tekee meille uskoville tapposiaan ja kiusaa meitä lihamme, eli langenneen luontomme kautta, turvaa vaan aina, vaikka itkussa silmin pitäis avunhuuto Jumalalle lähettää, tämä on totista taistelua , lähinnä itseämme, sitä vanhaa lihaamme vastaan ja sen haluamia tarpeita vastaan, ja sitten on vielä henkivallat, jotka hyökää taivaan avaruuksista meissä olevaa Jumalan Henkeä vastaan, turvaa vaan aina ja kakissa asioissa Kristukseen Jeesukseen ja hänen vereensä, se on meidän voimamme ja ainoa turvamme, veri vie meidät kerran perille, ei meillä ole mitään muuta, olemme avuttaomia ja surkeita, vain Jeesuksen veri, ja veren kautta saamamme Pyhä Henki, turvaa vaan vereen joka hetki ja Jeesus nimeen, siinä on koko Jumala voima kätkettynä juuri sinua ja minua varten. Jeesuksen siuanausta elämääsi !


      • * Nykyään on yhä vähemmän aitoa Pyhän Hengen toimintaa ja läsnäoloa , niin muodollisissa tilaisuuksissa, eikä ihme, kun herätyksen peruspilarit horjuu ja horjutetaan ja jopa kaadetaan, tai ainakin potkitaan nurkaan, josta ei voi paljoa vaikuttaa. Sitten kaatuu entiset luotetut Raamatun teologian tuntevat omaan viisauteensa ihastumalla, ja siirrytään kirkon sakramenttien ja kirkon omiin kasteeseen kastamaan vauvoja, ja joka edelleenn sekoittaa h-herätyksen jo nyt, sekavaa tilannetta kirkkoineen, kun pitäisi olla kysymys Jumalan seurakunnasta, nyt on jakautumia ja populaatioita moneen uskomukseen, ja Raamatun auktoriteetti poljetaan uskonnollisuuden hämäriin ihmisoppeihin , on valittu valhe totuuden sijaan !


    • * Sanoma on edelleen voimassa, aina siihen hetkeen asti, kun Hän tulee yläilmoihin ja tempaa seurakuntansa, eli morsiamensa pilvissä , ja me nousemme Herraa vastaan, ja sitten saammekin olla Herran kanssa, emmekä joudu antikristuksen vihan alaisuuteen, koska Hän on luvannut pelalsta seurakuntasnna vihasta, ja se viha on Jumalan vihaa , niin eikö järkikin sano, ettei Jumala jätä omaa seurakuntaansa vihansa kurimukseen, jos niin joku ajattelee, mieti tätä ! Hän on purkanut jo vihansa seurakunnan edestä, oman ainutsyntyiseen Poikaansa, ja sai Poikansa ruumiinkautta täydellisen syntiuhrin, ei siis Jumalalla ole seurakuntaa kohtaan mitään tarvetta sitä enää rangaista, se ei ole mitenkään mahdollista !

      • leahimnn

        Tuulelta olet sanomasi saanut!
        Aivan typerää kirjoittaa tuosta tänne.
        Tuskin kovin moni sinua todeksi ottaa,
        olet käyttäytynyt niin rumasti lähimmäisiäsi kohtaan,
        ettei mitään määrää.

        Olen miettinyt mikä siinä on,
        kun et tule kaikkien kanssa toimeen.....
        Siihen on syynä omahyväisyys,itsensä esiin tuominen.
        Kuviteltu lähetyskutsu.Muun muassa nämä....
        Et tule läheistesi kanssa edes toimeen.
        Ja luulosi kastealtaan portaan vahingoittamisestakin
        on mielikuvituksesi tuote.

        Vielä valehtelit,että olet nähnyt kultahampaiden ilmestyvän jonkun suuhun.
        Ja että jeesus muka istunut sinun kiikkutuolissasi.
        Satuja kaikki tyynni!
        Sinusta on helppoa olla pitämättä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ja vihaat nim."sielutonta lintua",
        joka on sukulaisesi.
        Huh,onko sinussa mitään hyvää mohikaani???????


      • Eenokki

        Mohikaani on lampaannahkoihin sonnustautunut raateleva susi joka ei osaa tehdä muuta kuin suden työtä.
        Nyt on vetänyt kamelinkarvaiset kokovartaloasun yllensä leikkien profeettaa. Mohikaani voisi teettää itsellensä kamelinkarva alushousut jolloin olisi muistot mielessä tiedämmehän että Mohikaanilla on "varastettu" vaimo nurkissaan. Mikolla taas vaimoke.


      • leahimnn kirjoitti:

        Tuulelta olet sanomasi saanut!
        Aivan typerää kirjoittaa tuosta tänne.
        Tuskin kovin moni sinua todeksi ottaa,
        olet käyttäytynyt niin rumasti lähimmäisiäsi kohtaan,
        ettei mitään määrää.

        Olen miettinyt mikä siinä on,
        kun et tule kaikkien kanssa toimeen.....
        Siihen on syynä omahyväisyys,itsensä esiin tuominen.
        Kuviteltu lähetyskutsu.Muun muassa nämä....
        Et tule läheistesi kanssa edes toimeen.
        Ja luulosi kastealtaan portaan vahingoittamisestakin
        on mielikuvituksesi tuote.

        Vielä valehtelit,että olet nähnyt kultahampaiden ilmestyvän jonkun suuhun.
        Ja että jeesus muka istunut sinun kiikkutuolissasi.
        Satuja kaikki tyynni!
        Sinusta on helppoa olla pitämättä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ja vihaat nim."sielutonta lintua",
        joka on sukulaisesi.
        Huh,onko sinussa mitään hyvää mohikaani???????

        * Täytyy sanoa, "oi suuri jumalatarleahimnn," että minun lihassani ei asu mitään hyvää, kun apostoli Paavalinkaan lihassa ei sitä ollut, niin miten muka minunkaan voisi olla, eikä muuten ole sinunkaan !
        * Eenokilla sitä kyllä riittää, vaikka toisille antaa, nytkin hän ylistää Mohikaania lähes puolijumalaksi, hänen sydämensä pulppuaa rakkautta joka suuntaan, oi ihana eenokkimme,miten tulisimmekaan toimeen ilman hänen kauniita, hegehedelmiään !


    • Niin, tämä sanoma ON edelleen vpomassa, ei se muutu koskaan toiseksi, muilutettiin Mohikaania ihan miten tahansa, JUmalan Sana ei muutu !

      • * Ajan hengen tarkoitus on sumuttaa myös uskovaisia, luulemaan, että aika, jossa nyt elämme, oilsikin loputon, siltä se vaikuttaa, kun seuraa kokus toimintaa. Sanotaan, että on vaikka 3 tuhannen hengen teltta, ja sitten opetetaan Pyhästä Hengestä, ja sitten etsitään tätä Pyhän Hengen tuomaa hyvää fiilistä, kuka voisi luulla, että kaikki ne 3 tuhatta olisivat aidosti uudestisyntyneet, että ylipäätään voisvat saada Pyhän Hengen kasteen, ei ole olemamssa mitään fiilisi Pyhää Henkeä, joka luo tunteellisen ilmapiirin, kun Häntä oikein palvotaan ja kiitetään ja rukoillaan. Ei PH: toimi sillä tavalla, ei ole koskaan , eikä toimi nytkään. Perusedellytys on olla oikeasti uudestisyntynyt, silloin voi ja on lupakin anoa Pyhän Hengen kastetta, ja kun Hän tulee, sen kokija puhuu aina kielillä, että sellainen massa hokeminen kädet ylhäällä ei tuota tulosta, jossa olisi aito Pyhä Henki, Hän tulee ja odottaa saavansa tulla verellä pestyyn sydämeen, ja vain se on ainut mahdollisuus, , uudestisyntynyt, Jumalan Hengen kaksteessa saa Pyhän Hengen, PH: ei fiilistele kevytkenkäisesti, Hän tulee sinne, missä Kristuksen veri on saanut uudistaa ihmisen ja saanut kaikki synnit anteeksi.


    • * Kyllä Sanoma on Sanan mukainen, ja itse Herralta Jeesukselta saatu, Eenokin herjasta huolimatta, eenokin sydän todella on musta kuin kokosikasa, ja täynnänsä vihaa ja katkeruutta. Jeesus sanoo eenokille myös, että, " Samasta lähteestä ei voi puputa makeaa ja karvsta vettä, mutta eihän eenokki Jeesusta uskokkaan, vaan ottaa kakiesta siitä pahasta, mitä Martin Luher käytti vihassaan juutalalsia kohtaan, eenokki vaan kääntää sen tosiuskovaisia vastaan. Ja luulee varmaan ihan itsekkin, palvelevansa sillä Jumalaa, niihhän Hitlerkin uskoi, tappaessaan juutalalsia ! Eksytyksen henget on voimakkaita, eihän kukaan muuten niihin usko, eenokin laiset totuudesta lankgenneet ovat alttiita näille henkipattohengille !

      • KTSEiKirj

        Mohkaani kuuluu tekopyhään lössiin, joka kyllä jaksaa kirjoitella Jeesuksesta ja muusta olevinaan viisaita mutta tosipaikan tullen aamennetaan ja fanitetaan tälläisiä antikristillisiä sällejä:

        Benjamin Netanyahu on päättänyt nimittää kansanmurhaa kannattavan Ayelet Shakedin oikeusministeriksi. Viime kesänä Shaked kirjoitti, että Israelin hyökkäysten kohteen pitäisi olla koko palestiinalainen kansa, "mukaan lukien sen naiset ja vanhukset, sen kaupungit ja kylät, sen omaisuus ja infrastruktuuri". Hän erityisesti mainitsi, että palestiinalaiset äidit pitäisi tappaa.

        Israelin puolustusministeri Moshe Yaalon on tiistaina kertonut, että Israel on suunnitellut tappavansa siviilejä, mukaan lukien lapsia, on noudattanut suunnitelmaa ja tekee niin jatkossakin. Hän myös sanoi, että Israel saattaisi pudottaa ydinpommin Iraniin, tappaen satojatuhansia ihmisiä.


      • * Törkeää valhetta suollat Israelin päälle, kukaan israelin johtajista ei tuollaista sopaa ole koskaan sanonut ja vielä vähemmin tehnyt. En käsitä mistä lähteestä ammennat tuota paskaa, ja sumutat ihmisiä hyvlkäämään Jumalan kansan, Israel on edelleen Jumalan silmäterä, vaikka on kin tällä hetkellä paatumuksen tilassa, mutta tulee vielä kokemaman uudidstuksen ja tunnustamaan Jeesusken Messiaakseen ja Kuninkaakseen. Mieti kannattaako kirota ja valehdella Israein päälle, joka kiroaa Israelin, sen Jumala kiroaa, joka siunaa Israelia, sitä Jumalakin siunaa. Eikä Raamattu voi raueta tyhjiin tässäkään asiassa !


      • Niin, ja sitäpaitsi, Jumala kyllä huolehtii, että Israelin knessetissä on oikeat henkilöt juuri siinä, mihin Jumala on kenetkin tarkoittanut, ei meidän kenenkään tavitse siitä huolta pitää. kaikki lailliset hallitukset on Jumalan sallimia, ei suinkaan aina, että se olisi parasmahdollinen, vaan siksi, että siellä on juuri se edestus, jota Jumala kulloinkin tarvitsee omaan suunnitelmaansa, esm. Suomen suhteen , ja niin myös ajalle ja Jumalan suunnitelmille tarpeelliset hallitukset.


      • Niin, ja sitäpaitsi, Jumala kyllä huolehtii, että Israelin knessetissä on oikeat henkilöt juuri siinä, mihin Jumala on kenetkin tarkoittanut, ei meidän kenenkään tavitse siitä huolta pitää. kaikki lailliset hallitukset on Jumalan sallimia, ei suinkaan aina, että se olisi parasmahdollinen, vaan siksi, että siellä on juuri se edestus, jota Jumala kulloinkin tarvitsee omaan suunnitelmaansa, esm. Suomen suhteen , ja niin myös ajalle ja Jumalan suunnitelmille tarpeelliset hallitukset.


    • OISuuriProhveetta

      Oliko tuossa muka jotain, mitä me emme jo tienneet???

    • * Nythän minua melkein kielletään puhumasta, ja halutaan tukkia mun suu, joa uskomattomat sekoilee, ja yrittävät olla jumalia, ja estää minua toimimasta, muunmuassa kajten laulouteeni, ja senkautta uhataan, monin tavoin, ja mitä lähemmä tullaan Herran tulemusta, sen räikeimmiksi vastutus tulee, minun mooraalini on ikuinen syytekirjelmä minua vastaan, mutta oikekasti se syytekirjelmä on rivtty ja poltettu Gogatan kärsimyksen ahjossa, ja sen teki Herrani ja Kuninkaani, Mestarini ja Rakkaani , johon ole rakakstunut, Jeesukseen Kristukseen. Hän on minun kaikkeni. Häntä minä odotan ja ikävöin yöt ja päivät, syyttäkää vaan ja tuomitkaa vaan, Jeesus on VÄLIMIES, minun ja Jumalan välillä, Hän on asianajajani, syytöksiänne vastaan Jumalan edessä, Hän rukoilee puolestani joka hetki Isän edessä. Jeesus lupasi rukoilla omiensa edestä, mutta sanoi, " En minä maailman edestä rukoile.! " Ja syykin on ihan selvä, ei he tarvitse Jeesusta, paitsi kun kunniaa hakevat toinen toiltaan, silloin tehdään ristinmerkkejä, joka puhuu turhasta isiltä peritystä Jumalan palveluksesta, jolla ei ole mitään muuta kuin se, mikä näkyy ja ihmiset pitää sitä jumalisuutena, maailman kirkon ajanhengen mukaan !

      • Rakastan Herraani edelleen, ei mikään voi erottaa Kristuksen rakkaudesta. ( Room.8: 31-39. )


      • "Jeesus on VÄLIMIES, minun ja Jumalan välillä, Hän on asianajajani, syytöksiänne vastaan Jumalan edessä, Hän rukoilee puolestani joka hetki Isän edessä."

        Nyt sitten vihdoin myönnät, ettei Jeesus ole Jumala, vaan "VÄLIMIES" isoilla kirjaimilla kirjoitettuna.

        Olisit voinut myöntää tuon aiemmin ja lopettaa ekivaarin pilkkaamisen.


      • * Miksi minä sellaista menisin myöntämään, enkä myönnä nytkään, enkä ole ksokaan muuta sanonut, kuin että Jeesus on Jumala, Ihmisen Poikana Hän on myös Vlimies, mutta ethän sinä sitä voi ymmärtää, kun sydämesi kuuluu Jumalan pojan vastustajalle, epäuskosi sulkee sinulta sen, että jotain voisit saada Jumalalta. Tee hyvä mies jo parannus, jos vielä ehkä Jumala armahtaa, Hän on suuri Armahtaja !


    • lännenmies

      Hienoa mohikaani! Tämänajan uskovat kun ottavatkin kruunun ja unohtavat ristin,siksi on eksytystä paljon.Tällä sivustolla pilkkaajia ja kun tuot rohkeasti profetian esille,niin netti fariseukset alkavat vesittää!siunausta!

    • KTSEiKirj

      Kyllä lössi muuten aina korostaa Jeesuksen jumaluutta ja parannuksen teon välttämättömyyttä mutta kun tulee puhe Israelista niin lössi painuu sängyn alle perse pystyssä hymistelemään!

      • Mitäs KTS tuolla tarkoittaa ? Omakohtaisesti olen Israelin ystävä, koska Israel on Jumalan valittu kansa edelleen, ei se miksikään ole muuttunut, he vaan ovat edeleen hajotetut pakanakansojen sekaan, rangaistuksena siitä, kun hylkäsivät Messiaansa ja Kuninkaansa Jumalan Pojan ! Tulee kyllä aika, kun Israel plaa asemaansa, ja vielä kunnikkampaan kuin on koskaan ollutkaan. Israelista tulee kaikkien kansojen johtatomaa, ja Jerusalemista maailman pääkaupunki, ei nyt ihan vielä, mutta kun aika koittaa, tulee Israel olemaan päänä ei enää häntänä kansojen joukossa. Mutta ensin tulee Jeesus seurakunnalleen, ja siitä tapahtumasta alkaa maailman tilanne suuren muutoksen kokemaan, eikä seurakunta joudu enää siihen kurimukseen, vaan Kristus Jeesus vapauttaa oman seurakuntansa Jumalan lasten vapauteen. Tämän jälkeen alkaa Ilmestyskirjan neljännestä luvusta eteenpäin kaikki ne mitä Ilmestyskirjaan on kirjoitettu.


      • * Ei siis mitän, mies ei vastaa puheistaan, vaan katoa valheen syviin vesiin, kun ei koskaan ole kokenut uudestisyntymisen ihmettä, niin ei voi myöskään tietää yhtään mitään totuudellista Sanan merkitystä


    • profetta

      Teidän on uskottava Minuun ja Poikaani. Ei ainoastaan Poikaani tai minuun, Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, joka yksin olen totinen Jumala, ei siis Poikani.

      Kenen luokse te luulette tulevanne, kun välimiehenänne pidätte Jumalaa, Jeesusta Kristusta, Poikaani. Silloinhan, jos väitätte tulevanne Minun tykö, teillä olisi 2 Jumalaa siis Minä ja Poikani.

      Näin teillä täytyy olla: Te tulette Pojassani, hän on tie Minun, Jumalan tykö. Te ette tule Jumalassa, jonka Poikani väitätte olevan, Jumalan luo tie en ole Minä vaan Poikani, Jeesus.

      Surkeaa on katsella teitä pelkässä Jumala -uskossa ja surkeaa on teitä katsella pelkässä Jeesus -uskossa.

      Uskokaa Minuun ja uskokaa Poikaani, niin peritte iankaikkisen elämän Pojassani.

      Mutta tämä kaikki tapahtuu teille Rakkaan Poikani armosta. Poikani, jolle minä annoin kaiken vallan lihaan, maahan ja taivaaseen, ei taivaisiin, sillä Minä olen Kaikkivaltias, Herra Jumala, Sebaot.

      Ottakaa vastaan rakkauteni: Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

      Mutta tämä ei tarkoita suinkaan sitä, että te uskoisitte vain Poikaani, sillä hänellä, Pojallani on voima ja valta tehdä teistä Minun lapsiani, niin se teille osoittakoon, että te uskotte myös Minuun.

      Minä totisesti lähetin Poikani, en itseäni. ps. ymmärrätkö mohikaani totuuden?

      • Et ole aito profeetta, kun et tunne kolmiyhteistä Jumalaa, Isä Poika ja Pyhä Henki, on yksi ykseys, kolme persoonaa on yksi tosi Jumala , ja yksi tosi Jumala on kolme persoonaa. Jumala ei koskaan ole ollut ilman Poikaa, eikä Poka ilman isää. Ymmärrä sinä nyt vihdoin oikein Jumalan ominaisuus. Jumala valmisti Pojalleen ruumiin, ja täsä tarkoittaa sitä, että Pojalla on kaksi intiteettiä, Poika, joka on yhtä kuin Jumala, koska Poika on Isässä, Jeesus taas on Ihmisen Poika, koska tuli alalsmaailmaan lihaksi syntyneenä, ihmisen lihan kaltaisuudessa, kuitenkin ilman syntiä, ja Hän on täydellinen IHMINEN, synnittömänä on kuollut puolestamme, ja noussut kuolleista, Isän tykö ja auttaa meitä heikkoudesamme ja rukoilee Ihmisen Poikana meidän puolestamme yötäpäivää. Rukoile, että pääset uudestisyntymään Jumalan Hengen kasteessa, ja Isä ilmooittaa sinulle Pojan ja Poika ilmoittaa sinulle Isän, kirjaimesta et koskaan opi tuntemaan kolmiyhteistä Jumalaa !


      • osöa
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        Et ole aito profeetta, kun et tunne kolmiyhteistä Jumalaa, Isä Poika ja Pyhä Henki, on yksi ykseys, kolme persoonaa on yksi tosi Jumala , ja yksi tosi Jumala on kolme persoonaa. Jumala ei koskaan ole ollut ilman Poikaa, eikä Poka ilman isää. Ymmärrä sinä nyt vihdoin oikein Jumalan ominaisuus. Jumala valmisti Pojalleen ruumiin, ja täsä tarkoittaa sitä, että Pojalla on kaksi intiteettiä, Poika, joka on yhtä kuin Jumala, koska Poika on Isässä, Jeesus taas on Ihmisen Poika, koska tuli alalsmaailmaan lihaksi syntyneenä, ihmisen lihan kaltaisuudessa, kuitenkin ilman syntiä, ja Hän on täydellinen IHMINEN, synnittömänä on kuollut puolestamme, ja noussut kuolleista, Isän tykö ja auttaa meitä heikkoudesamme ja rukoilee Ihmisen Poikana meidän puolestamme yötäpäivää. Rukoile, että pääset uudestisyntymään Jumalan Hengen kasteessa, ja Isä ilmooittaa sinulle Pojan ja Poika ilmoittaa sinulle Isän, kirjaimesta et koskaan opi tuntemaan kolmiyhteistä Jumalaa !

        Totta puhut mohikaani!

        16. Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne.

        Me tunnemme Kristuksen Hengen mukaan ja Kristuksen Henki on Jumala siispä tunnemme Jeesuksen Kristuksen Jumalana.

        Profetta sinä pilkkaat Jumalaa täysin lihallisilla profetioillasi, tee parannus vielä kun se on mahdollista ja käänny elävän Jumalan puoleen joka on Jeesus Kristus, niin Hän sinut armahtaa.


    • profetta

      Raamatun totuudesta olet kauas mennyt mohikaani, tutki 33/38 käännös ja evankeliumi Matteuksen mukaan niin ehkä totuuden löydät! PS. Voi teitä eksyneitä!

      • * Ja senkö sanoo itse täysin eksyksissä oleva valheprofeetta, kirjoituksesi on kaunana Raamatun totuudesta, ja juuri siksi, kun et ole koskaan saanut armoa ymmärtää Jumalan rakkautta Jeesuskessa, vasta kun uudestisynnyt aidosti Jumalan Hengen kasteessa, (1Kor.12:13. ) ja saat sismpääsi Pyhän Hengen sinetin, (Ef.1:13. ) alat ymmärtämään Sanaa sisöltäpäin, vain Kristuksen sisäinen tunteminen antaa mahdollisuuden päästä Sanan salaisuuksiin, pelkän kirjaimen tunteminen jää Sana kuolleeksi kirjaimeksi, etkä siis voi koskaan tulla tuntemaan Jumalan kolminaisuutta omalla ymmärrykselläsi.
        * 1Joh.2:27. "< 27. Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä. >" ! Raamatun kohdat on 33/38 KR, ! Raamatun ulkoinenkin osaaminen on hyväksi, se voi johtaa uudestisyntymiseen, jolloin ,jo, muistissa oleva luettu Raamatun sana, alkaa elämään sisäisessä uudestisyntyneessä mielessä ja sisäisessä elämässä. Uskon kautta jonka Jeesus vaikuttaa, etkä sinä omissasi viisauksissasi.


    • profeetta

      Tulkitse mohikaani se 33/38 matteuksen evankeliumi äläkä kirjeitä koska ne eivät ole evankeliumi.

      • * Nythän sinä valhepommin paukautit ! Vai ei apostolien kirjeet ole evankeliumia, olet kyllä täysin niin kaukana Raamatun tuntemisesta, kuin taivas on maasta, olis oikein hyvä, ettet esiinny uskovana lainkaan, kirjoita vaikka akuankasta, yksin autiolla saarella !


      • Profetta
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Nythän sinä valhepommin paukautit ! Vai ei apostolien kirjeet ole evankeliumia, olet kyllä täysin niin kaukana Raamatun tuntemisesta, kuin taivas on maasta, olis oikein hyvä, ettet esiinny uskovana lainkaan, kirjoita vaikka akuankasta, yksin autiolla saarella !

        Jeesus sanoo...uskokaa evankeliumi ......eihän kirjeistä puhu mitään. Ymmärätkö sinä mikä on evankeliumi? Ja tulkitsee jo 33/38 Matteuksen evankeliumi, äläkä kirjeistä vääntele jakeita joita et itse osaa tulkita koska Pyhä Henki ja Jeesus ja totuus on sinusta hyvin kaukana. Pojasta olet Jumalan tehnyt kirjoituksissaan vaikka Jeesus sanoo Isästä Jumalasta: Sinä joka yksin olet totinen Jumala! PS. Eihän totuutta ymmärrä se jolle sitä ei ole annettu!


      • Sam73

        Turhaa kiistelyä mikä ei johda mihinkään. Eikö raamatun tulkitsemisen pitäisi olla selkeetä jos on uskossa. Kiistely on turhaa mohikaani oot jo tuonut oman kantasi jo esiin älä jatka sitä se ei johda mihinkään. Nämä on nähty jo. Ei näistä enää saa kun päänsärkyä. Kaikkia ei voi miellyttää. Eikö usko ole kuulemisesta. Eikö totuuden kuuleminen pitäisi vapauttaa. Eksyneitä sanan vääristäjiä on paljon. Kaikki profetiat toki tulee koetella. Ei varas oo tullut kuin varastamaan ja ottamaan kunniaa itselleen ja jopa valitutkin eksyvät valitettavasti !!


      • * Siinäpä se meneekin harhaan, kun tukitaan sellaista, mitä ei ole tarkoituskaan tulkita ! Jos sinä lähetät kirjeen jollekin, et varmaan tarkoita, että sitä pitää jonkun tulla tulkitsemaan, ja Paavalikin sanoi, " Siinä mitä kirjoitan, on vain se, mitä on kirjoitettu,"!, Ei siis mitään rivienvälistä ajateltavaa, Ensikädessä se on siinä, mitä on kirjoitettu, ja Sana on sisällöltään rikasta sanaa, jonka voi ymmärtää vain Kristuksen sisäisen tuntemisen kautta. Onhan uskovia jotka on poispoikkennet ain ollut, ja varsinkin nyt lopunaikoina saata na käy ymäri kuin kiljuva Jalopeura, etsien kenet saisi nieltyä, ja ravaa vaan, ketä se viekas pirulainen käyttääkään hyväkseen, uskovia, jotka langettavat , ja asettavat kompastuksia veljiensä ja sisariensa eteen, sensijaan, että pitäis estää kompastumasta ja nostaa, ennemmin kuin langettaa, ja jos tähän joku lankee, on synti suurempi langettajan kuin sen, joka lankesi. Pilatuskin lankes vangitsemaan Jeesusken, mutta se, joka hänet langetti, sen synti oli suurempi, eli Juudaksen. Hengellisessä mielellsää nämä toisten langettajat on juudaksia ja pettureita, eivätkä ajattele sitä, mikä Jumalan on.
        Profetiat tulee koetella, mutta vain Jumalan sanalla, ja esm. aloitus kyllä kestää Sanan valon tarkastella, onko se Jumalalsta vaiko ei. Tuosta kunnian itselleen hakemisesta en tiedä, mitä tai ketä sillä tarkoitat ?


      • Sam73 kirjoitti:

        Turhaa kiistelyä mikä ei johda mihinkään. Eikö raamatun tulkitsemisen pitäisi olla selkeetä jos on uskossa. Kiistely on turhaa mohikaani oot jo tuonut oman kantasi jo esiin älä jatka sitä se ei johda mihinkään. Nämä on nähty jo. Ei näistä enää saa kun päänsärkyä. Kaikkia ei voi miellyttää. Eikö usko ole kuulemisesta. Eikö totuuden kuuleminen pitäisi vapauttaa. Eksyneitä sanan vääristäjiä on paljon. Kaikki profetiat toki tulee koetella. Ei varas oo tullut kuin varastamaan ja ottamaan kunniaa itselleen ja jopa valitutkin eksyvät valitettavasti !!

        Sano se tuolle väärälle profeetalle, äl mulle, puollustan ritista evankeliumia enkä ota kieltojasi vastaan, kirjoitan Raamatuun perustuvaa evankeliumia, enkä oman ymmärrykseni valossa, vaan Pyhän Hengen johdossa ! Vaikka ehkä hyvää tarkoitat, ei sun tulee sanella mitä kukin kirjoittaa, ole vaan lukematta, niin älä kiusaa itteäs toisten sanomisilla, niin mä teen , jos ei sanoma miellytä, kuten tämä profeetan väärennös .


    • profetta

      Sinun kirjoituksesi on täysin hengettömiä lihassa kirjoitettuja, usko evankeliumi että pelastuisit. Älä rakenna uskoasi kirjeitten varaan ja usko se että Jeesus on Jumalan Poika ei Jumala, silloin siunauksia perit ja ihmeet ja merkit ovat todiste siitä että totuudessa kuljet. PS.Nyt on kulkusi valheen tie ja sinulla on valheen kirjoitukset.

      • Valhe profeetta nyt vaan löpettaa provoilun, ja palstalla on rauha !


      • profetta
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        Valhe profeetta nyt vaan löpettaa provoilun, ja palstalla on rauha !

        Valheet ovat kaukana siitä totuudesta jota kirjoitan,mutta se valheen saasta jota sinä kirjoitat ja vielä pidät totuutena on kauhistus, Isä Jumalalle ja Pojalle Jeesukselle. PS. Valehtelija eivät peri Jumalan valtakuntaa,tee mohikaani parannus ennenkuin on liian myöhäistä!


      • * Miksi sitten edelleen valehtelet ja puhut parjaten, en ole sulle tilivelvollinen millään tavalla, itse levität valheites vääränä antikristuksen profeettana ja yrität eksyttää muitakin tasollesi. Sinulla ei ole vielä koskaan edes ollut mahdollisuutta periä taivaanvaltakuntaa, ei sinne väärät profeetat pääse, olet pelkkä provo, palsta olisi parempi ilaman sun löpinöitäsi !


    • * Kohta Jeesus tulee, katelkaa vaan maailman menoa ja mitä tapahtuu jatkuvasti jotain elämää tuhoavaa ?

    • Nyt olisi aika uskovien rukoilla, että Vilho Hartosen loistava teos eskatologisesta jasta saataisiin suuri uusi painos sen viimeisimmästä laajennuksesta. Suomen uskovat tarvitsevat, nyt jos koskaan, totuuuuden ja toimen sanoja lopunajan tapahtumista. Ja mikä olisikaan parempi asian esille tuomaan, kuin ko. VH. kirja, " Mitä pian tapahtuu"! Kirja ei voisi olla ajankohtaisempi, kuin juuri nyt, kun maailma kuohuu mutaa ja muraa, eikä voi tyyntyä, on tullut aika, jona synnytystuskien aika on kohdannut maaplaneettaa ! Jeesus tulee Tule Herra Jeesus !

    • * Kyllä, kansat vaeltaa maasta toiseen, etsien jotain missä voisivat elää rauhassa ja saada elintasonsa jotenkin tasapainoon läntisen maailman kanssa, tästäkin näemme, että muslimimaailma on pahasti epäonnistunut väärän allahjumalansa suhteen, nyt länsiviha on muutettu vääräuskoisten maailmaksi, ja ollaan mukamas julistamassa islamia , länsimaille, vaikka turvautuvat nyt kristinuskoisten apuun ja tuhansine pakolais ihmisten vaeltaessa leivän ja hyvinvoinnin perässä idästä pahaan saanan valtakuntaan, jota lansi heidän mielestään on! Järkyttävää ja sulaa hullutta uskoa islamin itse valittuun epäjumalaan allahiin, heidän tänne tulonsa salaa ja varkain sen osittaa, ja samalla se osoittaa sen, että JEESUS TULEE ihan koska vaan, Hän sanassaan on sen sanonut. " Kansat pauhaa mutaa ja muraa, eivätkä voi tyyntyä", sehän on nyt kongkreetisesti kaikkien nähtävissä, ja nämä epäjumalan palvojat nyt haluavat rakentaa epäjumalansa temppelin Suomen pääkaupunkiin, haloo päättäjät, jos menette heidän ansaansa, oma silloin syynne, kun Suomella todella alkaa mennä huonosti ! Kaikki hallitukset, paria viimeisintä lukuunottamatta, ovat kunnioittaneet Raamatun Jumalaa, presidenttimme uskoo vielä Jumalaan ja kunnioittaa Häntä, siinä on se ainut joka vielä maatamme suojelee, muuten nämä kaksi hallitusta on systemaattisesti luopumassa Jumlan kunnioittamisesta ja suosioon on tullut vieras epäjumala allah ja sen väärät apostolit jotka kieltävt tosi Israelin Jumalan ja Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, Hänet, jota Suomen tulisi odottaa tulevaksi, joka on Suomenkin ainut toivo säästyä antikristuksen vihalta, allah ei silloin auta, vaikka joka kylssä olisi sen saastaisia temppeleitä. Raamattu on ainut Kirja, joka on Jumalan sanaa, kaikki muut koraanit ja siihen verrattavat on vain ihmisten tekeleitä ja joutavia uskomuksia. ns allah ei ole koskaan antanut itsestään ainuttakaan merkkiä, ollakseen mukamas olemassa. Raamatun Jumalalla on POIKA, Jeesus Kristus, joka on kuollut koko maailman syntien edestä, muslimienkin, kunhan vaan luopuvat epäjumallastaan ja uskovat Israelin elävään Jumalaan Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta ja tunnustavat , että Jeesus on kuollut Golgatan ristillä heidänkin puolesta !

    • * Ollaan taas päivä lähempänä Jeesuksen tuloa seurakunnalleen. Tule Herra Jeesus !

    • * Asia vaan on yhtä tuore ja ajankohtainen, kuin vuosia sitten, saadessani tämän Herran sanan esille tuoda. Tule Herra Jeesus !

      • Kyllä, ja on taaskin Jeesuksen tulo lähempänä kuin koskaan aikaisemmin, !


      • Kyllä, ja on taaskin Jeesuksen tulo lähempänä kuin koskaan aikaisemmin, !


    • Älä koskaan usko maailamanlopun uhkaprofeettoihin ! Jeesus tulee ehdottomasti ennen mitään suurempia katastrofeja, vasta ylöstempauksen jälkeen alkaa ikävät tapahtumat toteutua, mitä koskaan on maanpäällä tapahtunut ! Odota siis Jeesusta, jos olet vamistautunut ottamaan Hänet vastaan ! ?

      • MaranAta

        Juuri näin. Tempaus (uudestisyntyneiden uskovien) on edessämme häämöttävä muutos. Aikanaan, työkiireiden sitomana, pohdiskelin kysellen Herraltani Jeesukselta: kuka on valmis??Mietin 'hääpuvun puhtautta' miten sen laita kohdallani? Karitsan Häihinhän sitä "morsian" (uskovat; golgatan Veriuhrista osaksi tulleet) temmataan.Sain Herralta Jeesukselta, Hänen Pyhältä Hengeltään yllättäin-tiskatessani-vastauksen!! olin kysymyksen jo ehtinyt kiireissäni unohtaa...

        "SE ON VALMIS, JOKA ODOTTAA".
        Simple? Uskova joka tietää odottaa pelastusta tulevasta Vihasta..on
        hereillä. valvoo. ikävöikin Jeesusta. Ei pelkää eikä ole mitään pelastusta estävää SYNTIÄ tunnolla.
        Sellainen uskova on valmis Herransa tullessa!!!
        Saakoon tämä rohkaista muitakin.ps. syökää Sanaa v33/38 tai Rkkäännös.


      • * Kyllä RAAMATTU KANSALLE on myös ihan syötävää selkeää Sanaa,! 92-käänöksestäkin, löytyy kyllä tärkein, eli evankeliumit, jättää vaan syömättä jonka huomaa olevan muuta, kuin mitä Jumala on sanassaan sanonut !


    • * Tärkeintä on sisäisesti odottaa ja ikävöidä Jeesuksen tuloa, Hän saa sitten päättää, kelpaanko mukaan vaiko en, kukaan toinen ei sitä voikaan tietää, ja siihen panen toivoni, ja uskoni, että saamme ihan uuden armon avuksemme, kun Hän ilmestyy, kuka muutoin voisikaan pelastua ?

    • * Jos koskaan, niin nyt, on Jeesusken takaisin tulo on aivan oven edessä, milloin tahansa Jumalan pasuna soi, jonka kuulevat ainoastaan uudestisyntyneet ihmiset kaikkialla maailmassa, ylienkelin ääni kajahtaa, Kristuksessa kuolleet nousevat ylös, tapahtuu ensimmäinen , vanhurskasten ylösnousemus, heidän ruumiinsa lunastuksen voimasta iankaikkisuus ruumiiksi, kuitenkin aineelliseksi, sellaiseksi kuin Jeesuksella on, muutumme Hänen kuvansa kaltaisuuteen. Samoin me kaikki, vaikka emme kuolemaan ehkä ehdikkään nukkua, meidät muutetaan, ja jos elossa olemme, liitymme ylösnousseitten joukkoon, ja ajatustakin nopeammalla vauhdilla kaikki uskovat kiitävät Jeesusta vastaan yläolmoihin, ja Hän vie omansa Jumalan luo, ja niin me saamme olla iäti Herran kanssa. Tule Herra Jeesus, anna voimasi jokaiselle joka sinua odottaa totisella sydämellä, anna meille voimasi ja armosi ja rakkautesi, ja nimenomaan ensirakkautesi, ettemme kylmenisi odottaessamme tuota sinun ilmestymisesi päivää, jolloin saamme aivan uuden armon voimaksemme kohdata sinut kun tulet ja tempaat meidät täältä yläilmoihin, ja saamme sitten olla luonasi ikuisesti, lohduttakoon nämä sanat Paavalin mukaan meitä jotka odotamme Häntä, joka rakasti meitä ensin pyyteettömällä iankaikkisella rakkaudellaan Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa !

    • * Totta tämä on edelleen, Jeesuksen tulo vaan on lähempänä kuin koskaan ! Tämä ei ole kiinni mistään, mikä liittyy avauksen kirjoittajaan tai sen arvostelijan sanomisiin ja eikä kritiikkin, jota tietysti tulee, asia on Korkeimman kädessä, ja toteutuu Jeesuksen Kristuksen kautta ja Hänessä !

    • * Pidetään Herra rakkaana, ei välitetä vastustajien kritiikistä, Jeesus on sama, eilen, tänään aina ja iankaikkisesti, Hän on muuttumaton, Hänen luonaan ei ole vaihteen varjoa, ei kuolemaa ei kyyneleitä, ikuinen kirkkaus ja voima ja valta on Hänellä ja Hänen omillaan, kohta Hän tulee, eikä sitten enää viivyttele, sanokoot harhaiset mitä lystää, koska eivät usko meidän Herramme Jeesuksen paluuseen, niin kuin on KIRJOITETTU . Tule Herra Jeesus !

      • Taasentästä

        Eikö tuo saamasi sanoma kumoa Raamatun tärkeimmän sanoman? Jeesus kertoo Jumalan valtakunnan tulevan näkymättömällä tavalla Häneen uskovien keskelle ja jokaisen omansa sisäiseen maailmaan. Saamasi sanoman mukaan ihminen jää ristin juurelle pääsemättä koskaan vapauteen, eli siihen valtakuntaan, jonka Jeesus omilleen rakensi.
        Mieti Mohikaani27 tätä tärkeää asiaa.


      • * Ei kun sinun tulee miettiä ko. asiaa ! Olet luterilainen, ja todennäköistä on, ettet ymmärrä Sanaa, siitä syystä, että et ole koskaan kokenut aitoa uudestisyntymistä. Uskovan vaan tulee olla aina lähellä RISTIÄ, tuntea Jeesus ristiinnaulittuna, olla rakastunut Häneen, olla osallinen Hänen kärsimisetään, kuolemastaan ja olla osallinen Hänen verestään, elää siitä, rakastua päivittäin uudestaan ja uudestaan Häneen. Hän tivaa, ettemme menettäisi ensirakkauttamme, mutta jos sinulla ei olekaan sitä vielä koskaan ollutkaan, et voi ymmärtää ristin salaisuutta ja sen voimaa, niille, jotka uskomme ristin vereen ja Jeesuksen käsrsimisen kautta saatavaan voittoon sielunvihollista vastaan. Sinulla luultavasti ei ole " taivasten- valltakuntaa sisäsälläsi", koska et tunne Jeesusta sisäisesti, että sen kautta voisit tulla tuntemaan Sanaa, jota juuri RISTI on syvimmillään !
        * Täydellinen vapaus koittaa uudestisyntyneille uskoville silloin, kun Jeesus tempaa seurakuntansa yläilmoihin, ja meidät muutetaan Hänen kuvansa kaltaiseksi, pääsemme vapaaksi tästä synnin ja kuoleman ruumiista, ja meidät puetaan uuteen, kuolemattomaan hengelliseen ruumiiseen, silloin me olemme täydellisesti vapaat, emme ennen, koska me asumme tässä kuoleman ja synnin lihallisessa ruumiissa.
        : Ollaan ystävä vielä ristin tällä puolen, emme vielä ole perillä taivaassa, ja niin kauan, kuin olemme täällä kuoleman varjon laaksossa, emme voi kokonaan olla irti maasta, Hengessä olemme vapaat, mutta se edellyttää Kristuksen sisäistä tuntemista, sillä vain Hänessä ja Hänen kauttaan, eli ristin veren kautta, voimme saada elämän vettä , elääksemme Hänessä.


    • * Odotetaan vaan, siihen Sanakin meitä kehoittaa, ja kehoittaa lohduttamaan toisiamme sillä ihanalla lupauksella, että Hän on pian tuleva, eikä sitten enää viivyttele. Odotuksen aitoutta ja sydämen palavuutta tulisi rukoilla meidän kaikkien Jeesusta odottavien, niidenkin puolesta jotka ehkä ovat hengellisesti väsyneet odottamaan ja epäusko hiipii sydämeen, se on tosin kaikkia meitä läsnäoleva kiusaus, antautua ajanhenkeen, ja alkaa ajanviete uskovaksi, laulemaan vaan lauluja, kuin oltaisiin jo ristin tuolla puolen, mutta emme ole, siksi risti tulisi olla meille rakas paikka, jossa saamme purkaa sydämemme ja anoa päivittäin voittovoimaa kaikkea sitä ahdistusta vastaan, jota saamme jo hengessämme kokea, antikristuksen henki saa sijaa yhä enemmän, ja se käy ovelasti monien eri heikkouksiemme kautta sydämimme, eikä ne heikkoudet aina tarkoita niitä alhaisimpia viettejämme, elemässämme on houtuksia, jopa viattomiakin, jotka voivat olla esteenä Herramme Jeesuksen tulon odotukselle, rakkaus maailmaan ja siihen, mitä maailmassa on, ja siellä on paljon hyviäkin asioita, joihin voimme rakastua ! Jeesus tulee, ! Usko pois nyt jo viimeistään !

    • * Se, että aloitusta arvostellaan ja kritisoidaan ja våitettään väärksikin, yritetään latistaa, mutta ei sitä voi, vahvistuu vaan, mitä enenmmän se vastusta ja uskomattoienkin krittiikkiä. Kun Raamattu sanoo, että profetian tai ilmestyksen tai muun Jumalata tulleen sanoman voi tuoda esille yksi tai kaksi, ja muut arvostelkoot, tarkoittaa sitä, että muut profeetat ja armolahjan saajat voivat arvostella, ei esm. Hengellä täyttymättömät ole kykeneviä arvostelijoiksi, jumalattomista puhumattakaan, eihän heidän saisi edes käyttää Jumalan sanaa mitenkään, eikä varsinkaan uskovia vastaan, sen Jumala itse kieltää.
      * Psl,50:16. " Mutta jumalattomalle Jumala sanoo. "Mikä sinä olet kertomaan minun säädöksistäni, ja ottamaan liittoni huulillesi."

      • * " 9. Miten siis on? Olemmeko me parempia? Emme suinkaan. Mehän olemme edellä osoittaneet, että kaikki, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla,
        10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
        13. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla;
        14. heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta.
        15. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta,
        16. hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä,
        17. ja rauhan tietä he eivät tunne.
        18. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä."
        19. Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä; " !
        - Jumala -


      • * " 21. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia,
        22. se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka USKOVAT; sillä ei ole yhtään erotusta.
        23. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
        24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,
        25. jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit
        26. jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.
        27. Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.
        28. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja. " Usko pois ! Jeesus tulee pian


    • * Miksi te epäuskoiset ette usko Sanaa ? 1Tess. 4: 13 - 18, kertoo tapahtumasta, joka on vielä tapahtumatta, tapahtuu kyllä kohta, koko maailma on siitä järkyttävän todellinen ennusmerkki, ja Jeesus käski seurata ajanmerkkejä, ei arvuutella Hänen tulemisen aikoja.
      * < 13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.

      14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.

      15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.

      16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

      18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.">

      * Mielestänä tässä ei ole mitään vaikeasti tajuttavaa, jostaa Paavalikin mainitsi joidenkin kohdalla voi olla vaikeuksia käsittää ! Raamattua lukiessa pitääkin olla usko siihen mitä lukee, ja sen uskon saa ainoastaan uudestisyntyneet, muut ei oikeasti Raamattua ymmärräkään, he vain luulevat olevans viisaita, vaan eivät tiedä, niin kuin tietää tulisi . 1Joh.2:27, sanookin, kuka on valmis Raamatun ymmärtämiseen, ehdoton ehto on olla uudetisyntynyt, ja siinä saaman Pyhän Hengen sinetin lisäksi, tulee olla VOITELU, Häneltä, Jeesukselta Kristukselta !

    • * Löysin taas Raamatusta lupauksen Herralta, että seurakunta otetaan pois ennen vihanaikaa.
      * Heb. 9:28. " samoin on Kristus kerran uhrattu, jotta hän ottais pois monien synnit, ja hän ilmestyy toisen kerran, ei enää synnin tähden vaan pelastukseksi niille, jotka HÄNTÄ odottavat."
      * Ole turvallisella mielellä, Jeesus ei jätä seurakuntaansa antikristuksen vihalle alttiiksi, vaan pelalsta omansa vihanajasta. Tämän lisäksi Hän lupaa pellastaa meidät vihasta, Room.5:9. 1Tess. 1:10. Ilm.3:10. Nämä Jeesuksen lupaukset lohduttakoon meitä, jotka uskomme Häneen, tänä maailman ajassa, joka tulee yhä vaan epävarmemmaksi ja rauhattomammaksi. " Kansat kuohuu mutaa ja muraa, eivätkä voi tyyntyä. " Eivätkä voi tyyntyä, tämän perusteella mitään pysyvää rauhaa ei ole tulossa, ei ennen kuin Jeesus Kristus, rauhan Ruhtinas tulee !
      * Ei kannata uskoa niitä viha kirjoituksia, jotka väittää, että Jeesus tulee vasta vihanajan aikana tai sen jälkeen, EI, vaan Jeesus pelastaa lupauksensa mukaan meidät vihalta !

    • * Jeesus on Jumalan Poika, ja Ihmisen Poika, Ylkänä Hän tulee äkkiarvaamatta, yllättäen salassa maailmalta, vain uskovat , kuolleet ja vielä elossa olevat kuulevat Jumalan pasunan ja ylienkelin äänen, ja nousevat pilvissä Jeesusta vastaan yläolmoihin, ja niin saamme aina olla Herran kanssa. Näillä sanoilla Paavali kehoitti lohduttamaan toisiamme, että jaksaisimme loppuun asti. Kun Hän ilemstyy, saamme uuden armon !

    • * Tässä lyhykäisyydessään, mitä pian tapahtuu, tämä on ensimmäin suurtapahtuma tulevassa eskatologisessa tapahtuma sarjoista, joka on viimeinen uskovien yhteinen maanpäällinen yhdistyminen, Jeesus tempaa omansa pilvissä yläilmoihin, viedäkseen seurakunnan Jumalan luo.
      * "< 4. että kukin teistä tietää ottaa oman vaimon pyhyydessä ja kunniassa,
      5. ei himon kiihkossa niinkuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne;
      6. ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.
      7. Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen.
      8. Sentähden, joka nämä hylkää, ei hylkää ihmistä, vaan Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin.
      9. Veljellisestä rakkaudesta ei ole tarvis teille kirjoittaa; sillä itse te olette Jumalalta oppineet rakastamaan toisianne;
      10. niin te myös teette kaikkia veljiä kohtaan koko Makedoniassa. Mutta me kehoitamme teitä, veljet, siinä varttumaan yhä enemmän
      11. ja katsomaan kunniaksenne, että elätte hiljaisuudessa ja toimitatte omia tehtäviänne ja teette työtä käsillänne, niinkuin olemme teitä käskeneet,
      12. että vaelluksessanne olisitte säädylliset ulkopuolella olevia kohtaan ettekä olisi kenenkään avun tarpeessa.
      13. Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
      14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
      15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
      16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
      17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
      18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.>"
      * Tässä on toinen osio Jeesuksen tulemuksesta, kun Hän tulee Öljymäelle tuhannentuhansine pyhineen. Matt,24: kertoo siitä suuresta ahdistuksesta, joka kohtaa maanpiiriä , edellä kerrotun tempaamis tapahtuman jälkeen n. 3,5 vuotta sen jälkeen, kun antikristus on täydessä vihantouhuissaan.
      * Sak. 14: 3-6. "< 3. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.
      4. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.
      5. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.
      6. Sinä päivänä ei ole valoa: loistavat tähdet sammuvat. >"
      * Matt.24: "< 1. Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.
      2. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta."
      3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
      4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
      5. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
      6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
      7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
      8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
      9. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
      10. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
      11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
      12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
      13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
      14. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu. >"
      * Jeesus puhui juutalaisille, kaikki opetuslapset, jotka olivat kuulemassa, olivat juutalaisia, ja Jeesus puhuu tässä Israelin tulevasta eskatologisesta ajasta. Tapahtuma aika on tuhatvuotisen valtakunnan loputtua, Kannattaa tutkia lukua tarkasti, se kertoo Israelista, sivuaa seurakuntaakin

    • *Ajan merkit ovat vahvat, jotka ennustavat Jeesuksen tulon läheisyyttä, maailman kansat on ihan sikinsokin, enää ei tunneta isänmaallisuutta, vihataan johtajia, Jumalan pelko ja kunnioitus on minimissään, sitten maailman perustamisen, yhä vähemmän uskotaan luomiseen, ja ylipäätään Jumalan olemassa oloon. Monissa seurakunnissakin raitis raaamatullinen Sanan opetus on vaihtumassa liberrli-mieli ja tunneperäiseen , ja jopa liikunnalliseen vartalon kautta saatavaan fiilikseen, jota sitten sanotaan erheellisesti Pyhän Hengen aikaan saamaksi. Jeesuksen tunteminen ristiinnauittuna ja ylösnousseena Jumalana on väistymässä ihmisten omatekoiseen fiilis-jumalaan.
      * Jeesus kuitenkin tulee, " ;öytäneekö Hän uskoa maanpäältä tullessaan ? Tule Herra Jeesus !

    • * Jeesuksen syntymä ennustettiin jo Paratiisissa, Jesja ennusti Pojan syntymästä 700 vuotta ennen Hänen syntymäänsä. Ja eräänä päivänä se oli tapahtunut, aivan niin kuin Jesaja oli asiasta kirjoittanut. Poika oli syntynyt, Jumala rauhan Ruhtinas, Immanuel, Jumala meidän kanssamme. Ja niin kohta tapahtuu uudestaan, Jeesus tulee, ei enää seimenlapsena, vaan Herrana ja Kuninkaana, suuressa loistossa ja voimassa. Ensin Hän kuitenkin tempaa morsiamensa yläilmoihin, ja vie omansa Isän kotiin taivaaseen. Tuhaa on luulla ja olettaa, etteikö tulisi tulee varmasti, ja äkkiarvaamatta, hetkenä, jona emme luule, siksi Hän kehoittaa valvomaan,!

    • BattleAXE

      valeinkkari "mohikaani" on multinikki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua.

      • lyhytVIRSI

        2.Korinttolaiskirje: 11:14 eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.


      • HOOKAI_OVO

        LAINAUSTA: ""Onko Mirjam Jeshuan äiti "ikuisesti neitsyt ja synnitön, korotettu pelastuksen Välittäjäksi" kuten Rooman paavi valehtelee?

        Kerro, kerro "mohikaani", onko kiRKKosi ulkopuolella pelastusta ja

        onko Rooman paavi erehtymätön? Kumarratko marinanpatsasta?

        valeinkkari "mohikaani" on multinilkki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua. Tempaus ei tule ennen kuin marttyyrien
        luku täyttyy, joten "mohikaani"valeinkkari levittää taas harhautusta.""

        Onko kirves pantu jo tuon puun juurelle? Jo oli aikakin, tuolle valeinkkarille, joka ei ole jalo oikea mohikaaniveljeni, vaan katkera ja kiero petturihuroni.

        Matteuksen evankeliumi: 3:10 jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.


      • PyhänPietarinPuhetta
        HOOKAI_OVO kirjoitti:

        LAINAUSTA: ""Onko Mirjam Jeshuan äiti "ikuisesti neitsyt ja synnitön, korotettu pelastuksen Välittäjäksi" kuten Rooman paavi valehtelee?

        Kerro, kerro "mohikaani", onko kiRKKosi ulkopuolella pelastusta ja

        onko Rooman paavi erehtymätön? Kumarratko marinanpatsasta?

        valeinkkari "mohikaani" on multinilkki trolliprovo, jolta saa vain vääräätietoa ja panettelua. Tempaus ei tule ennen kuin marttyyrien
        luku täyttyy, joten "mohikaani"valeinkkari levittää taas harhautusta.""

        Onko kirves pantu jo tuon puun juurelle? Jo oli aikakin, tuolle valeinkkarille, joka ei ole jalo oikea mohikaaniveljeni, vaan katkera ja kiero petturihuroni.

        Matteuksen evankeliumi: 3:10 jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.

        "Mohikaani" ei taaskaan vastaa Raamattuun uskovalle helppoihin
        kysymyksiin, eikä ole ensimmäinen kerta. Protestantti ja reformoitu ei
        koskaan tunnusta Rooman paavinvaltaa eikä kumarra marianpatsasta.
        Kukaan ei voi olla yhtäaikaa helluntailainen ja Rooman katolinen.

        KYSYMYKSET OVAT TUOLLE VALEINKKARILLE AIVAN LIIAN VAIKEITA,

        KUN TUO VALE"MOHIKAANI" EI TUNNE JUMALAN SANAA, JESHUAA, hebrealaisten Pyhiä Kirjoituksia, EIKÄ EDES UUTTA TESTAMENTTIA.

        JOKU VÄITTÄÄ PAAVIN OLEVAN PIETARIN SUKKESSIO, MUTTA APOSTOLI PIETARI EI OLE KALLIO=Petra, VAAN VAIN KIVI, SILLÄ

        Roomalaiskirje: 10:8-9 mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä,
        sinun suussasi ja sydämessäsi"; se on se uskon Sana jota saarnaamme. Sillä jos tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja
        uskot sydämessäsi että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt,
        niin( HOUTOS; tällä tavoin, viittaa Kirjoituksiin )pelastut;

        Matteuksen evankeliumi: 13:21 mutta hänellä ei ole juurta itsessään, vaan hän kestää ainoastaan jonkun aikaa, ja kun tulee ahdistus tai vaino sanan tähden, niin hän heti lankeaa pois.

        Markuksen evankeliumi: 4:17 mutta heillä ei ole juurta itsessään, vaan he kestävät ainoastaan jonkun aikaa; kun sitten tulee ahdistus tai vaino sanan tähden, niin he kohta lankeavat pois.

        Luukkaan evankeliumi: 8:13 ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.

        PETROS=Pietari on Kivi Herran Temppelin seinässä, mutta JUMALAN SANA ON SE PERUSKALLIO JOKA ON KRISTUKSEN SEURAAJAKUNNAN JUURI.

        1.Pietarin kirje: 3:1 samoin te vaimot, olkaa alamaiset miehillenne että nekin jotka ehkä eivät ole Sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen( TEOT ) kautta sanoittakin voitettaisiin,

        3:2-4 kun he katselevat( TEOT NÄKYVÄT ), kuinka te vaellatte puhtaina
        ja ( HERRAN )pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan Hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.

        3:5-6 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;

        niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja
        hänen lapsikseen te olette tulleet, KUN TEETTE SITÄ MIKÄ ON HYVÄÄ,
        ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        3:7 Samoin te miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa
        niinkuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta
        koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin, etteivät teidän rukouksenne estyisi.

        3:8-9 ja lopuksi: olkaa kaikki yksimielisiä, helläsydämisiä, veljiä kohtaan rakkaita, armahtavaisia, nöyriä. Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.

        3:10-12 sillä: "joka tahtoo rakastaa elämää ja nähdä hyviä päiviä, varjelkoon kielensä pahasta ja huulensa vilppiä puhumasta, kääntyköön pois pahasta ja tehköön hyvää, etsiköön rauhaa ja pyrkiköön siihen. Sillä Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän rukouksiansa, mutta Herran kasvot ovat pahantekijöitä vastaan.

        3:13 ja kuka on, joka voi teitä vahingoittaa, jos teillä on kiivaus hyvään?

        3:14 Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö",

        3:15 vaan pyhittäkää HerraJHWH Kristus sydämissänne ja

        HUOM ! olkaa aina valmiit vastaamaan, jokaiselle joka teiltä kysyy sen toivon perustusta joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla, HUOM !
        3:16 pitäen hyvän omantunnon, että ne, jotka parjaavat teidän HYVÄÄ( TEOT )VAELLUSTANNE Kristuksessa( JESHUAN ELÄMÄN ESIMERKKI ), joutuisivat häpeään siinä, mistä he teitä panettelevat.

        3:17 Sillä parempi on HYVÄÄ TEHDEN kärsiä jos niin on Jumalan tahto, kuin pahaa tehden.

        3:18-19 sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; Hän joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi Hengessä,
        3:19 jossa hän myös meni pois

        ja saarnasi vankeudessa oleville( LANGENNEILLE ENKELEILLE, PAHOILLE)hengille, 3:20 jotka muinoin eivät olleet kuuliaiset, kun Jumalan pitkämielisyys odotti Nooan päivinä, silloin kun valmistettiin arkkia, jossa vain muutamat, se on kahdeksan sielua, pelastuivat veden kautta.

        3:21-22 Tämän vertauskuvan mukaan vesi nyt teidätkin pelastaa, kasteena - joka ei ole lihan saastan poistamista, ( KASTE EI POISTA SYNTIÄ ) vaan

        hyvän omantunnon pyytämistä Jumalalta - Jeesuksen Kristuksen ( Jeshua HaMashiach )ylösnousemuksen kautta, Hänen joka on mennyt Taivaaseen ja on Jumalan oikealla puolella;

        ja Hänen( VALTANSA ALLE )allensa ovat enkelit ja vallat ja voimat alistetut.


    • * Jeesus oli huolissaan siitä, ettemme väsyisi, ja jos joskus on ollut hengellisesti taantuvaa, niin nyt vielä enemmän. Ensirakkautemme on laantunut, sitä vastaan Hän oli ja käski ostamaan silmä voidetta. Auta Herra, etten /ettemme pensistyisi, uudista uskossa ja Pyhässä Hengessä ! Tule Herra Jeesus !

    • * Ihanaa, taas ollaan lähempänä , kuin koskaan, Jeesuksen tulemista, meille, jotka rakastamme ja odotamme Mestarimme paluuta ! Tule Herra Jeesus !

      • MISTÄ.portista.MENET

        Kerro, kerro, "mohikaani", ketkä pääsevät Taivaan Temppelin porteista sisälle, kuinkas luet vai osaatko lukea ollenkaan?

        Syötkö vain sitä saastaa mitä kiRKKosi paavi työntää lusikalla kurkustasi alas, sianlihaa, puolalaista votkaa ja hiiriä?

        Hiiri on muuten hebreaksi ACHBAR, mutta minulle JESHUA on AKHBAR, SUURIN JA KORKEIN, AINOA JUMALA, ei kuu-ukko joka on ACHBAR, hebreaksi HIIRI. Rooman paavi väittää kuraanin kuu-ukon olevan Raamatun JUMALA.

        Ilmestyskirja: 21:1 ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
        21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
        21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
        21:4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
        21:5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet."
        21:6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
        21:7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
        21:8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."
        21:9 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa täynnä seitsemää viimeistä vitsausta, ja puhui minun kanssani sanoen: "Tule tänne, minä näytän sinulle morsiamen, Karitsan vaimon."
        21:10 Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä,
        21:11 ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspiskivi;
        21:12 siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet;
        21:13 idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.
        21:14 Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä.
        21:15 Ja sillä, joka minulle puhui, oli mittasauvana kultainen ruoko, mitatakseen kaupungin ja sen portit ja sen muurin.
        21:16 Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.
        21:17 Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, ihmismitan mukaan, joka on enkelin mitta.
        21:18 Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.
        21:19 Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; ensimmäinen perustus oli jaspis, toinen safiiri, kolmas kalkedon, neljäs smaragdi,
        21:20 viides sardonyks, kuudes sardion, seitsemäs krysoliitti, kahdeksas berylli, yhdeksäs topaasi, kymmenes krysoprasi, yhdestoista hyasintti, kahdestoista ametisti.
        21:21 Ja ne kaksitoista porttia olivat kaksitoista helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.
        21:22 Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
        21:23 Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
        21:24 Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
        21:25 Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
        21:26 ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
        21:27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.


      • MISTÄ.portista.MENET kirjoitti:

        Kerro, kerro, "mohikaani", ketkä pääsevät Taivaan Temppelin porteista sisälle, kuinkas luet vai osaatko lukea ollenkaan?

        Syötkö vain sitä saastaa mitä kiRKKosi paavi työntää lusikalla kurkustasi alas, sianlihaa, puolalaista votkaa ja hiiriä?

        Hiiri on muuten hebreaksi ACHBAR, mutta minulle JESHUA on AKHBAR, SUURIN JA KORKEIN, AINOA JUMALA, ei kuu-ukko joka on ACHBAR, hebreaksi HIIRI. Rooman paavi väittää kuraanin kuu-ukon olevan Raamatun JUMALA.

        Ilmestyskirja: 21:1 ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
        21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
        21:3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
        21:4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
        21:5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet."
        21:6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
        21:7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
        21:8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."
        21:9 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa täynnä seitsemää viimeistä vitsausta, ja puhui minun kanssani sanoen: "Tule tänne, minä näytän sinulle morsiamen, Karitsan vaimon."
        21:10 Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä,
        21:11 ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspiskivi;
        21:12 siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet;
        21:13 idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.
        21:14 Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä.
        21:15 Ja sillä, joka minulle puhui, oli mittasauvana kultainen ruoko, mitatakseen kaupungin ja sen portit ja sen muurin.
        21:16 Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.
        21:17 Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, ihmismitan mukaan, joka on enkelin mitta.
        21:18 Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.
        21:19 Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; ensimmäinen perustus oli jaspis, toinen safiiri, kolmas kalkedon, neljäs smaragdi,
        21:20 viides sardonyks, kuudes sardion, seitsemäs krysoliitti, kahdeksas berylli, yhdeksäs topaasi, kymmenes krysoprasi, yhdestoista hyasintti, kahdestoista ametisti.
        21:21 Ja ne kaksitoista porttia olivat kaksitoista helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.
        21:22 Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
        21:23 Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
        21:24 Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
        21:25 Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
        21:26 ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
        21:27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.

        Mikäs kiihkoilija sinä olet ? En kuulu valtion kirkkoon, enkä paavinkaan kirkkoon, e onn maailmankirkkoja, joskin sieltäkin löytyy toki uudestisyntyneitä, sinä et kaiketi ole ? Kaikki Jeesuksen antaman uskon kautta ja Hänen verensä kautta uudestisyntyneet, ja uskossaan valvoneet, pääsevät mukaan ylöstempaukseen, kukaan ei tule Jumalan taivaaseen, kuin Jeesuksen kautta ja Hänessä. Koita sinäkin löytää Jeesuksessa sisäinen uudistuminen ja syntiesi anteeksi saaminen !


    • * Jeesuksen takaisin tulo on yhtä varmaa, kuin Hän tuli seimenlapsena ekakerran maanpäälle. Hän tuli juuri sitävarten, että voisi sitten tulla uudestaan. osti omalla verellään seurakunnan, kaikista maailman kansoista ja kielistä, jotka uskovat Häneen ja tunnustavat Hänet Jumalan Pojaksi ja Kristukseksi, eli Jumalaksi ! On vain ajankysymys, milloin Jumalan pasuna soi, ja ylienkelin ääni kajahtaa, uskovat kuolleet nousevat haudoistaan, ja missä ikinä ovatkin, he saavat lunastuksen perusteella uuden, hengellisen ruumiin, ja sitten me, jotka olemme elossa Hänen tullessa, mekin muutumme sellaiseksi kuin Hän on ja liitymme yhteen heidän kanssaan, nousemme Jeesusta vastaan yläilmoihin, ja saamme aina olla Herran kanssa. Olkoon tämä lohdutuksena jkaiselle, joka odottaa Herran Jeesusken paluuta . Tule Herra Jeesus ! Usko pois !

    • * Ilm. 22: " . Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.

      2. Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.

      3. Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä

      4. ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa.

      5. Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti.

      6. Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen, mitä pian tapahtuman pitää.

      7. Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"

      8. Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti.

      9. Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile Jumalaa".

      10. Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä.

      11. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.

      12. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

      13. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

      14. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!

      15. Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

      16. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."

      17. Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.

      18. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;

      19. ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

      20. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!

      21. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen. "

    • * Niin kuin Raamattu sanoo tästä ajasta, ja Jeesus kehoittaa seuraamaan ajanmerkkejä. Jolla on Radio tai TV ja muita mobiili vastaanottimia, jokainen meistä saa kuulla päivittän ja jopa hetkittäin lettomuuksista maaimalla, viimeksi tänä aamuna Ransakan verilöylyistä, hullun islamiterroristien aiheuttamasta ihmisten teloituksista, Raamattu kertoo kyllä nämä asiat, ja on ollut luettavissa Raamatun kirjoittamisen ajoilta asti, mitä tänään tapahtuu ? Mm:ssa " Kansat kuohuu mutaa ja muraa, eivätkä voi tyyntyä." Ja juurise, etteivät voi tyyntyä, kertoo sen, että ajat ovat muuttumassa, on merkki Jeesuksen tulosta, ja kun Hän vielä itse on sanonut, " Löytäneekö hän uskoa maan päältä, kun hän tulee?" Nyt tuo aika on täällä, uskoa Jumalaan murennetaan kaikin tavoin, ja tilalle syötetään, esm. islam harhaa, ja paapotaan islamiuskoisia, tallataan jalkoihin Jeesuksen sovinto veri, otetaan vastaan valhe ja harha oppi. Mutta meille uskoville on myös lupaus, " Kun näette näiden alkavan tapahtua, nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä !"

    • * Totta se vaan on, " kansat kuohuu mutaa ja muraa, eiätkä voi tyyntyä."! Taaskin se nähtiin Ranskassa Pariisissa, ja miksi se ei voi tyyntyä, on siinä, kun maailmaa hallitsee antikristuksen henki, yhä enenmmän ja enemmän. Kun maailmaan ei mahdu kahta Kristusta, ja tämä väärä kristus tietää sen, ja tietää myös, että sillä on vähän aikaa enää, koska tietää senkin, että joutuu vankeuteen tuhanneksi vuodeksi !

    • PeukaloPotinPaikka

      VALEINKKARI on Kiero Totuuden Sotkija, joka ei vastaa kun kysytään, kysyy kun ei vastata ja vastaa kun ei kysytä, vain itselleen: "En kuulu valtion kirkkoon, enkä paavinkaan kirkkoon, e onn( TUO ON TYYPILLISTÄ KIEROLLE TOTUUDEN SOTKIJALLE, JOKA EI MITÄÄN SELVÄSTI SANO, VAAN SOTKEE OMANKIN TEKSTINSÄ, ON VALHEEN HENKIVALLAN RIIVAAMA ! ) maailmankirkkoja, joskin sieltäkin löytyy toki uudestisyntyneitä, sinä et kaiketi ole ?" VASTAAN TUOHON MAKUA-"MOHIKAANILLE", VALEPUKUISELLE HURONILLE, PETTURIMURHAAJALLE:

      1.Pietarin kirje: 2:8 ja "kompastuskiveksi ja loukkauskallioksi." Koska he eivät tottele Sanaa niin he kompastuvat, ja siihen heidät on pantukin.

      Roomalaiskirje 8:9 mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.

      Matteuksen evankeliumi 7:21 EI JOKAINEN joka sanoo Minulle 'Herra JHWH' pääse Taivasten Valtakuntaan, vaan se joka TEKEE TAIVAALLISEN ISÄNI TAHDON.
      12:50 jokainen joka TEKEE Taivaallisen Isäni tahdon, on minun veljeni ja sisareni ja äitini.( JA JOKA EI TEE JUMALAN TAHTOA, EI OLE KRISTUKSEN OMA VELI . )

      Apostolien teot: 5:32 me olemme kaiken tämän todistajat, niin myös Pyhä Henki, jonka Jumala on antanut niille, jotka Häntä( JUMALAN SANAA, JESHUA )tottelevat."

      Roomalaisille 2:8 niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele Totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.

      Mohikaani_27 6.11.2015 1:03: "" Mikäs kiihkoilija sinä olet ? En kuulu valtion kirkkoon,

      enkä paavinkaan kirkkoon, e onn maailmankirkkoja, joskin sieltäkin löytyy toki

      uudestisyntyneitä, sinä et kaiketi ole ?

      Kaikki Jeesuksen antaman uskon kautta ja Hänen verensä kautta uudestisyntyneet,

      ja uskossaan valvoneet, pääsevät mukaan ylöstempaukseen, kukaan ei tule Jumalan

      taivaaseen, kuin Jeesuksen kautta ja Hänessä. Koita sinäkin

      löytää Jeesuksessa sisäinen uudistuminen ja syntiesi anteeksi saaminen ! ""

      JA KOROTAN PANOSTA: OSAATKO SELITTÄÄ "MOHIKAANI", MITÄ UUDESTISYNTYMINEN RAAMATUN MUKAAN SELVÄLLÄ SUOMELLA SANOTTUNA
      OIKEIN TARKOITTAA ? JA TOISTA TUON AIEMMAN KYSYMYKSENI SIITÄ, KETKÄ RAAMATUN MUKAAN PÄÄSEVÄT( Ilm.21-22 )TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN ?

      JA SAATTE HYVÄT SATUNAISET KÄVIJÄT NÄHDÄ, ETTEI NÄIHIN HELPPOIHIN KYSYMYKSIINI "MOHIKAANILTA" MITÄÄN( SELVIÄ )VASTAUKSIA TULE, MIKÄ OSOITTAA SEN, ETTÄ "MOHIKAANI EI OLE UUDESTISYNTYNYT, KUN ON ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ, JOKA YKSIN AVAA PYHÄT KIRJOITUKSET KUULIAISILLE !

      PS. KERRO, KERRO, "MOHIKAANI" MITÄ MIELTÄ OLET VAPAHTAJAMME OIKEASTA NIMESTÄ, JOKA ON Jeshua HaMashiach? "Jeesus Messias", Jeshua = JHWH Pelastaa.

      • * Minulle Hän on Kristus Jeesus Jumalan ainutsyntyinen Poika, ainutsyntyinen, koska vain Hän on syntynyt Jumalasta Pyähän Hengen kautta. Tee parannus ja usko evankeliumit !


      • BattleAXE
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Minulle Hän on Kristus Jeesus Jumalan ainutsyntyinen Poika, ainutsyntyinen, koska vain Hän on syntynyt Jumalasta Pyähän Hengen kautta. Tee parannus ja usko evankeliumit !

        VALE-"MOHIKAANI" ON HARHAOPETTAJA ! ON VAIN YKSI HYVÄ SANOMA JA VALE-INKKARI TARJOAA TUOSSA MONTAA "EVANKELIUMIA. JOKAINEN UUDESTISYNTYNYT RAAMATTUUN USKOVA ON JUMALASTA SYNTYNYT.

        VALE-INKKARI EI TIEDÄ EDES MITÄ PARANNUS TARKOITTAA, KUN EI ITSE OLE SITÄ KOSKAAN TEHNYT. VALE-"MOHIKAANI" EI OLE UUDESTISYNTYNYT, KUTEN "MOHIKAANI" TUOSSA ITSEKIN MYÖNTÄÄ, ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ.

        KERROPPA "MOHIKAANI" TOTTELETKO JUMALAN SANAA JA MITEN SEN TEET?

        Matteuksen evankeliumi: 7:21 Ei jokainen, joka SANOO Minulle: 'Herra JHVH!', pääse Taivasten Valtakuntaan, vaan se joka TEKEE Taivaallisen Isäni tahdon.
        12:50 sillä jokainen, joka TEKEE Taivaallisen( Pyhän )Isäni( Vanhurskaan Hyvän ) tahdon, on veljeni ja sisareni ja äitini."

        Matteuksen evankeliumi: 15:9 mutta turhaan he palvelevat Minua opettaen oppeja jotka ovat ihmiskäskyjä.'"

        Markuksen evankeliumi: 7:7 mutta turhaan he palvelevat Minua opettaen oppeja jotka ovat ihmiskäskyjä.

        Galatalaiskirje: 1:8-9 mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä( JUMALAN SANAA )minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä( JUMALAN SANAA )minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.( RAAMATUN HYVÄ SANOMA ON SANOMA MESSIAASTA, JOKA LUVATTIIN JO ADAMILLE JA EEVALLE, JUMALAN SANANA, SILLÄ SIEMEN ON JUMALAN SANA, JESHUA.

        JOTEN JOS JOKU JULISTAA JOTAIN MUUTA "JUMALAN SANAA" KUIN APOSTOLIT JULISTIVAT, NIIN SILLOIN ON KYSEESSÄ VÄÄRÄ "EVANKELIUMI", VALHE JA LAITTOMUUDEN HARHAOPPI !

        Roomalaisille 7:12 Laki on kuitenkin pyhä ja käskysana pyhä, vanhurskas ja HYVÄ !

        Apostolien teot: 10:35 vaan että jokaisessa kansassa se, joka Häntä pelkää ja TEKEE VANHURSKAUTTA, on Hänelle otollinen.

        1.Johanneksen kirje: 2:29 jos tiedätte että Hän on Vanhurskas, niin ymmärrätte että myös jokainen joka vanhurskauden TEKEE on Hänestä syntynyt.
        3:7 Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se joka vanhurskauden TEKEE, on vanhurskas niinkuin Hän on Vanhurskas.

        1.Johanneksen kirje: 2:6 joka sanoo Hänessä( Jumalan Sana )pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan niinkuin Hän( Jeshua HaMashiach )vaelsi.


    • Tulemukseenuskova

      Tämän ketjun avauksen SANOMA, saa ainavaan uutta rksiviittaa sen ajankohtaisuudesta. Ja nimenomaan seurakuntien maallistumisen myötä, Sanomahan olikin tarkoitettu uskovaillle lähinnä, ja heidän valinnoilleen, ketä oikeasti tahtovat palvella, Jeesustako, vaiko kultaa ja kunniaa mammonan toivossa. Kaikki vaan ikäänkuin tahtois tämän jatkuvan, ja toiminnot viittaa, ikään kuin seurakunta olisi maanpäällä iäti, seurakunta puitteita rakennetaan ja "kuliseesa" rakennetaan ihmisten hoututtelemiseksi tulla seurakuntaan mukaan sitä rakentaman ja siellä viihtymään desibelien ja värivalojen , savunkatkussa elosteleeman tiukoiss ja niukoissa asusteissa ta sitten nuoretmihet resuisena farkuissaan, oi miten vapaita me ollaan, ennen oli häpeä olla paikatuiss vaatteissa ?

      • 1AinoaHyväSanoma

        TÄSSÄ SINULLE SITÄ YHTÄ JA AINOAA OIKEAA HYVÄÄ SANAA, TOTUUTTA.
        MONI KAKKU PÄÄLTÄ KAUNIS, mutta sisältä täynnä pahaa tuomiohenkeä.

        Matteuksen evankeliumi: 22:1 ja Jeshua rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:

        22:2-4 "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa. Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla. Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin.'

        22:5-6 Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen; ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.

        22:7 Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.

        22:8-10 Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia. Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte. Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.

        22:11-12 Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin. Ja hän sanoi hänelle:

        'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.( SINUNA OLISIN PALJON ENEMMÄN HUOLISSANI OMISTA LIKAISISTA VAATTEISTASI, KUIN TOISTEN KIRKKOFARKUISTA. TUO ON JUURI SITÄ ULKOKULTAISUUTTA, JOSTA JESHUA VAROITTI OPETUSLAPSIAAN. )

        22:13-14 silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen.' Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."

        22:15 silloin fariseukset menivät ja neuvottelivat, kuinka saisivat Hänet sanoissa solmituksi.

        22:16-17 Ja he lähettivät hänen luoksensa opetuslapsensa herodilaisten kanssa sanomaan: "Opettaja, me tiedämme, että sinä olet totinen ja opetat Jumalan tietä totuudessa, kenestäkään välittämättä, sillä sinä et katso henkilöön. Sano siis meille: miten arvelet? Onko luvallista antaa keisarille veroa vai ei?"

        22:18-19 mutta Jeshua ymmärsi heidän pahuutensa ja sanoi: "Miksi kiusaatte minua, ulkokullatut? Näyttäkää minulle veroraha." Niin he toivat Hänelle denarin.

        22:20-22 Hän sanoi heille: "Kenen kuva ja päällekirjoitus tämä on? He vastasivat: "Keisarin." Silloin Hän sanoi heille: "Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on. Kun he sen kuulivat, ihmettelivät he ja jättivät Hänet ja menivät pois.

        22:23-28 Sinä päivänä tuli Hänen luoksensa saddukeuksia, jotka sanovat, ettei ylösnousemusta ole, ja he kysyivät Häneltä sanoen: "Opettaja, Mooses on sanonut: 'Jos joku kuolee lapsetonna, niin hänen veljensä naikoon hänen vaimonsa ja herättäköön siemenen veljelleen. Keskuudessamme oli seitsemän veljestä. Ensimmäinen otti vaimon ja kuoli; ja koska hänellä ei ollut jälkeläistä, jätti hän vaimonsa veljelleen. Niin myös toinen ja kolmas, ja samoin kaikki seitsemän. Viimeiseksi kaikista kuoli vaimo. Kenen vaimo noista seitsemästä hän siis ylösnousemuksessa on oleva? Sillä kaikkien vaimona hän on ollut."

        22:29-30 Jeshua vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa. Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa.

        22:31-33 Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on puhunut teille, sanoen: 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien. Ja sen kuullessaan kansa hämmästyi hänen oppiansa.

        22:34-36 mutta kun fariseukset kuulivat että Hän oli tukkinut saddukeuksilta suun, kokoontuivat he yhteen ja eräs heistä joka oli lainoppinut, kysyi Häneltä kiusaten: Opettaja, mikä on suurin käsky laissa?"

        22:37-40 niin Jeshua sanoi hänelle: "'Rakasta HerraaJHWH Jumalaasi kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Toinen, tämän vertainen, on: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."

        22:41-42 Ja fariseusten ollessa koolla Jeshua kysyi heiltä sanoen: "Mitä arvelette Messiaasta? Kenen poika hän on?" He sanoivat hänelle: "Daavidin."

        22:43-45 Hän sanoi heille: "Kuinka sitten Daavid Hengessä kutsuu häntä HerraksiJHWH, sanoen: 'JHWH sanoi Herralleni: Istu oikealle puolelleni, kunnes panen vihollisesi jalkojesi alle. Jos siis Daavid kutsuu häntä HerraksiJHWH, kuinka Hän( Messias )on hänen( Daavidin )poikansa?"

        22:46 Ja kukaan ei voinut vastata Hänelle sanaakaan; eikä siitä päivästä lähtien yksikään enää rohjennut kysyä Häneltä mitään.


    • * Kun luet Sak. 14: lukua, niin Jeesus on silloin jo temmannut seurakuntansa taivaaseen. Luku kertoo Hänen toisesta osiosta joka tapahtuu n. 3.5 vuotta sen jälkeen, kun Jeesus haki omansa maanpäältä. Nyt tässä Hän tulee Israelille, samallee tuhannen tuhansine pyhineen, eli ylös tempaamansa seurakunnan kansa, ja kun Hänen pyhät jalkansa koskettaa Öljymäkeä, se halkeaa keskeltä kahtia, ja niiden väliin syntyy suuri laakso, sinne Hän siirtää Israelin kansan jäännöksen, joka on jäljellä antikrituksen vihan jäljiltä. Tuolloin Hän tulee jukisesti, koko maaima saa nähdä Hänet kaikessa valtasuuruudessaan ja kunniassaan ja loistossaan, Hänen mehes salassa koko maanpäällä olonsa aikana, samoin kuin vei omansakin maailmalta salaa Jumalan luo. Nyt tässä tulemuksessa Hän näyttäytyy koko Majesteettiudessaan jokaiselle, eikä kaikki tykkää Hänen näkemisestään, monet toivovat silloin kuolemaa, koska heidän omatuntonsa kärventyy Hänen näkemisestään. Kaikkien on kuitenkin nähtävä Hänet, Hänen merkkinsä näkyy kaikkialle taivaalla, ja se merkki ei voi olla mikään muu, kuin RISTI, ja haavat jotka Hän sai ristillään maksaesaan syntejämme, Jumalaa loukkaa se, ettei aiknaan kelvannut Hänen Lahjansa, Jeesus Jumalan Poika, sijais kärsijänä synneistään, vaan ylenkatsoivat ainoan mahdollisen Pelastajansa ja vielä pilkkasivat POIKAA, Isän silmäterää. nyt on vielä armonalttarilla mahdolliuus päästä sovintoon Jumalan kanssa, kun tunnustaa Jeesuksen Jumalan ja ihmisten edessä. Jeesus on ainut " ilmaston" Puhdistaja ja Otsonikerroksien uudistaja, Jumala luo uudet taivaat ja uudenmaan.

      • * Anteeksi virheet, joita tulee, kun kursori "vaeltaa" missä sattuu kulloinkin olemaan, eikä aina huomaa sen poukkoilua !


    • Tämä alaoituksessa kerrottu eskatologinen aika on vain jatkoa sille, että Jeesus syntyi Betlehemin seimeen, ja suoritti Isän antaman tehtävän tunnollisesti ja uskollisena Poikana Isäleen , koskaan horjumattomalla kuuliaisuudella, teki Isän tahdon, ja siksi Isä on mieltynyt yhteen imiseen maanpäällä eläneistä, Poikaansa Jeesukseen Kristukseen. Poika saa täyden palkan uskollisuudestaan, Jumala on kutsunut Pojalleen seurakunnan, kaikista kielistä , kaikista aksanjoen heimoista, rotuun tai väriin katsomatta. Ja nyt kun Poika on tulossa, milloin tahansa, noutamaan seurakuntaansa pois maan päältä, ei ole enää Kirjoitusten mukaan muuta estettä, kuin että vielä ei ole seurakunnan täysiluku sisälle tullut, ja vain Jumala tietää tuon täydellisen luvun, kun viimeinenkin pakana tulee uskoon ja aidosti uudestisyntyy, Pasuna kajahtaa, ylienkelin ääni kuuluu, ja Jeesus tempaa seurakuntansa , kuolleet ja elävät, luokseen yläilmoihin, ja niin me saamme olla Herran kanssa. 1Tess.4.13-18. Tähän liittyvä asiayhteys, 1Kor. 15: 50,51. Ja on toki monia muitakin asiayhteyteen kuuluvia Raamatun kohtia.

    • * Jeesus tulee, ei siis hätää uskovilla, Hän pelastaa meidät tulevasta antikristuksen vihasta, niin Sana opettaaa, ja Jeesuksen suussa Hän myös vakuuttaa, että " Raamattu ei voi raueta tyhjiin"! ei petosta ollut,

    • * " Hän, joka todistaa tämän, sanoo: " Totisesti, minä tulen pian." Aamen, tule Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo, olkoon kaikkien kanssa! (Ilm.22:20,21.)
      * " Tästede on minulle talletettetuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, oiekuden mukainen tuomari, antaa minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle,
      vaan myös kaikille, jotka rakastavat hänen ilmestymistään. (2Tim.4:8.)
      * Paavali antaa ymmärtää, että vanhurskauden seppele on mudenkin saatavilla, mutta asettaa ehdon ! " Kaikille jotka rakastavat Hänen ilmestymistään!" Sivuaa uudestisynytymistä, jossa saadaan Pyhän Hengen sinetti sisimpään, siihen saakka, kun Hän ilmestyy. Ilman uudestisyntymistä emme voi saada tätä vanhurskauden seppelettä, mikä se sitten onkin, varmaan kuitenkin tärkeä osa uudestisyntymästä, josta Jeesuskin sanoo, " Te ette voi päästä Jumalan valtakuntaan, ellette synny uudesti ylhäältä!" Eli "Jumalan Hengen kasteesta." ( 1Kor.12:13. ) Eikä tämä tarkoita vesikastetta, ei vauva, eikä uskovienkaan kastetta, vaan kastetta Jumalan Hengessä = Uudestisyntymä !

      • BattleAXE

        "mohikaani" on kiero valeinkkari, joka panee hieman Totuutta valeensa sekaan,

        niin Raamatuissa heikot ja vakaantumattomat menevät noihin Rooman jesuiittojen kiRKKo-harhautuksiin, ihmiskäskyihin ja perinnesääntöihin, aavemarinaan ja "pyhimys"patsaiden kumarteluun. Erehtyneet ovat paavit kaikessa, täysin.

        Kerroppa valeinkkari-"mohikaani" mitä ajattelet Jeshua HaMashiach HerranJHVH
        Pelastavasta Nimestä, ja onko Rooman piispa-paavi erehtymätön ex-cathedra?


    • Tapahtumat ajassa osoittavat, että Jeesuksen tulon täytyy olla lähellä ! Jopa Suomi saa luonnossaan sitä tuta, vedet järvissä ja joissa, kaikkialla on äärirajoilla pinnan korkudessa, lumeton talvi, myrskyt ikään kuin syksyllä, ja koko maailman luonnon katastrofit yhä van yleistyy, ja tuottavat vahinkoa yhä enemmän, tämäaika on synnytystuskien alkua luomakunnalle, joka huokaa ja tahtoo Jumalan lasten vapauteen, vapauteen kirouksestaan, jonka Jumala sille lausui Aadamin ja Eevan lankeemuksen johdosta. Luontokin odottaa Tuhatvuotista valtakuntaa, joka luodaan, kunhan Jeesus ensin tempaa seurakunnan taivaaseen, sitten palaa omiensa kanssa takaisin, voittaa pahanvallan, perustaa Tuhatvuotisen valtakunnan, ja koko maailma muuttuu siunauksen tähden, joka annetaan Israelille, aivan niin kuin Jumala on luvannutkin !

      • Yhä vähemmän on ihmiset kiinnostuneet Jeesuksen tulemisesta, amerikkalaiset rock-yhtyeet tilataan väen saamiseksi tilaisuuksiin, ei puhu mitään asiasta, asettavat vain epäraamatullisia ns. " ylistysjohtajiaan", Raamattu ei tunne uudenliiton mukaan sellaista "virkaa", kuuluu menneeseen lainalaiseen Jumalan palvelukseen. Sanan opetus on minimaalista seurakunnissa, erilaiset ja kokoiset musa bändit ja jopa tanssiesitykset on tuotu seurakunnan viihdykkeeksi, lapsia käytetään srk. ohjelimistossa, selkeä Sanan opetus on hiipumassa kaikenmuun roskaohjelman huumaan, kukahan on tullut oikeasti uudestisyntymällä ja syntinsä tunnustavana katuvana Jeesuksen luokse, saadakseen armahduksen Häneltä, Jeesus itse sanoo, " Minä olen tullut pelastamaan syntisiä ja parantamaan sairaita ja kaikkinaista raihnautta." Nyt nykyinen julistus on alentunut leterilaisen kirkon tasolle, omavanhurskaus riittää, ja kun valvoo, ettei tee "syntiä", sellaista syntiä, mitä maailmakin sanoo synniksi, sitten ollaan puhtaita omavanhurskaudessa ja tyytyväisä itseensä, ollaan "uskovaisia", mutta tärkein puuttuu, Kristuksen sisäinen tunteminen, eli uudestisyntyminen, josta Jeesus oli erittäin huolestunut, ja sanoi, " Teidän TÄYTYY uudestisyntyä ylhäältä:" Siis taivaasta päin, ei kastemaljoista eikä alataista, ei meristä ei järvistä ei joista, eikä muista vesipaikoista, ei edes pulppuvasta lähteestä, ei, vaan Sanasta Pyhästä Hengestä, Jumalan Hengen kasteesta, sitä Jeesus odottaa, ja sitä ei saada nykyviihteellä, ei koskaan eikä milloinkaan, vain tulemalla Jeesuksen luokse syntinsä ja syntisyytensä tuntien parannettvavaksi, Jeesuksen veren ja Pyhän Hengen osallisuudessa !


    • Armolahja

      Valvokaa ja vielä kerran valvokaa! Jokainen meistä. Ei kannata tuhlata aikaa erilaisten oppiriitojen pohdiskeluun. Se on hyödytöntä. Tehkäämme parannusta päivittäin. Aivan kaikki pastoreista hallituksiin ja tavallisiin riviuskovaisiin saakka.

    • * Jeesuksen tulo on todella lähellä, ja murehuttaa h-herätyksen tila, veljekset on kahdessa leirissä, voi olla jo useammassakin ? Sensijaan, että Käräjäoikeudessa asi riidellään maallisesta mammonastaa, ei todellakaan edistä herätyksen eheytymistä.
      * Kirjoitetaan kyllä, esm. RV-lehdessä, miten Pyhä Henki toimii seurakunnissa, ei koskaan kerrota, miten se on käytännössä ilmennyt, tarkoitan nyt tätä " uushelluntailaisuutta", siitä annetaan merkillisiä selityksiä, sensijaan, että uskottaisiin vaan, mitä Raamattu sanoo siitä, jos veljekset on riidoissa keskenään, eikä selitetä Raamatun ulkopuolelta tulevilla harhaisilla epäraamatullisilla verukkeilla ja selityksillä.
      * Ei voi olla mitään UUTTA NÄKYÄ, Raamattu on ihan sama kuin se on ollut sen syntymisestä lähtien, eikä siihen pidä mennä sekoittaanmitään omia viisauksiaan, se on selkeästi varoitettu Raamatussa, kautta koko Raamatun, silti vaan pyritään esittämään joutavia omanaivotuotannon erinomaisuuksia, ja yrittetään ne tukea Raamatulla, ja siinäkin mennään yli Kristuksen opin.
      * Vain anteeksi pyyntö ja anteeksi anto, aidossa katumuksessa voi pelastaa h-herätyksen, että Pyhä Henki voisi tulla seurakunnan sisään joka kohteeseen. On vaan yksinkertaisesti palattava Raamattuun Jeesuksen verisen ristin juurelle parannusta tekemään, ja jättää maailamasta sisään tulleet vaikutteet, ryminät ja mylvinnät ja omatekoiset ylistykset johtajineen, ne on eksytystä. Värivalot elastisesti tannssivien elostelevat liikehdinnät vähäpukeisten , varsinkin naisten kohdalla, lorut ja räpit kaikkine erimuotoineen, ne on tuleet maailmasta, ja siksi ne pitää hyltä Jeesuksen nimessä parannusta ja Herran armoa etsien !

    • Yksi vakava ilmiö on Suomen uskovaisten keskuudessa. Ei olla palavia, ei odoteta Jeesusta, ensirakkaus Jeesukseen on himmentynyt kaiken sen hengellisen viihteen tuloon, joka on korvikkeena Sanan julistukselle, parannus-saarnojen tilalle on asetettu " ylistys kuorot johtajineen. Vakavinta on, kun Jeesus , ylösnousut, taivaisiin astunut, seurakunnan Herra on jäänyt kaiken sinänsä arvottoman kokousmenon alle , ja samalla Pyhä Henki on poistunut takavasemmalle, seuraamaan murheellisena seurakuntien kehitystä alarvoiseen inhimilliseen , ihmistä korottavaan, osaamiseen ja suorittamiseen ihannoituvat seurakunnat. Desibeleineen, värivaloineen, mihet retusissa vaatteisa, muka osoittaa vapautta ? naiset kiinteissä vartaloa myötäilevissä himokkaissa vaatteissa, loruttelijat, rättäjät, ja monta muuta maailmasta tullutta "viatonta" viihdytys meininkiä. Herra Jeesus auta meitä Suomen uskovaisten asennetta Vapahtajaame, joka toivon mukaan vielä voit uskovaisten Vapahtajana armahtaa Suomen siionia,

    • * Jokainen uudestisyntynyt, aidosti, syntinsä tuntenut ja saanut armon ja avun oikeaan aikaan, tietää miten asiat on, miten Raamatun Hengessä opetus ja saarnat ei ole enää sitä, mitä ne oli herätyksessä, vielä silloin, kun herrankansa eli samassa Hengessä ja Herran pelossa.
      * Herätyksen jakautuessa kirkoksi ja vanhoillis-helluntaiksi ? Eihän Pyhä Henki, enempää kuin Kristuskaan ole jaettu. Jumalan Henki ei tälläisia eroja ja riitaisuuksia luo, siispä me jokainen, tiedämme, että koko hanke on ihmisestä. Sallikohan Jumala tämän eksymyksen, seuloakseen seurakuntaa ? En usko, Pyhä Henki kokoaa, ei hajota, siispä koko hajaannus on tuhanten juonien tuntijan tekosia. Ihminen on liitossa lihansa puolesta Saata-nan kanssa, ja se vihulainen pääsi yksyttämään ja hajottamaan. Toinen puoli on ristin tällä puolen, ja toinen puoli on etuajassa jo ristin paremmalla puolen, tai uskoo niin olevan ?
      * Mutta vihamielisyyden vallitessa , niinku sanottu, Pyhä Henki ei ole jaettavissa, eikä siis ole ohjaimissa kummassakaan riitapuolessa. Turha muhun on vihaansa osoittaa, tämähän on niin totta kuin Jeesus on kuollut ristillään seurakunnan puolesta, ja on sen PÄÄ. nyt seurakunnalla on kuin Saksan Kotkalla kaksi päätä, joka jo sekin viittaa, antikristukseen, jonka henki on vaikuttanut herätyksen hajoamisen, nykyään jo varmaan usempaankin osaan, eikä tämä tälläinen voi olla Jumalasta, turhaa siis osoittaa vihamielisyyttä Mohikaanille, hän vain nyt sanoo asian just tarkalleen, niin kuin se on. RAKASTAN Helluntai-Herätystä, vaikka kukaan ei sitä hyväksyisikään. Hertkää jo, Jeesus tulee, luulemmeko olevamme valmiit tässä hajaannuksen tilassa, ja otolliset mukaan kun seurakunta temmataan, nyt on pelastuksen päivä, tänään. Jokainen tietää tämän !

      • valheprofeetoille

        Miksi "mohikaani" ei vastaa uskonveljen asialliseen kysymykseen? Tämähän on keskustelupalsta. Miksi "mohikaani" on täällä jos ei halua keskustella? Kenen
        oppia "mohikaani" toitottaa, omaansa vai kiRKKonsa. Mitä Raamattu sanoo,
        siitä että Jumalan Sanassa pysyvät lähtevät ulos sieltä, missä Sanaa ei totella?

        2.Korinttolaiskirje: 6:16 ja miten soveltuvat yhteen Jumalan( SRK )Temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani."

        Hebrealaiskirje: 8:10 Sillä tämä on se( UUSI )Liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa näiden päivien jälkeen, sanoo Herra JHWH: Minä panen lakini heidän mieleensä, ja kirjoitan ne heidän sydämiinsä, ja niin minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.

        Ilmestyskirja: 18:4 ja minä kuulin toisen äänen Taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.

        #BattleAXE 22.12.2015 15:25: "mohikaani" on kiero valeinkkari, joka panee hieman Totuutta valeensa sekaan,

        niin Raamatuissa heikot ja vakaantumattomat menevät noihin Rooman jesuiittojen kiRKKo-harhautuksiin, ihmiskäskyihin ja perinnesääntöihin, aavemarinaan ja "pyhimys"patsaiden kumarteluun.


        Erehtyneet ovat paavit kaikessa, täysin.


        Kerroppa valeinkkari-"mohikaani" mitä ajattelet Jeshua HaMashiach HerranJHVH

        Pelastavasta Nimestä, ja onko Rooman piispa-paavi erehtymätön ex-cathedra?


      • * "Valheprofeetoille" Vastaan kyllä, mutta sinä et ole mun uskonveli, vaan nimittelijä ja rienaaja, ja opetatkin mitä sattuu, opetuksesi ei saa tukea Raamatusta. Olet itse valheprofeetta. Aina voi tehdä parannuksen, sinäkin, ja uskoa Raamattun ja lopettaa joutava lässytys ! Eikä mua kiinnosta paavien olemiset, tiedän, että he ei ole Jeesuksen opetuslapsia, varo sinäkin niitä !


    • Jeesuksen tuloa ei estä mikään eikä kukaan, vaikka me vanhenemme ja riudumme vaivoissamme, asiat tulevasta huolettaa tänä aikana jokaista joka ajttelle omillakin ivoillaan. Meidä tilanteemme horjuta Jeesuksen tuloa, kannattaa sii odttaa j tuntuu miltä tuntuu, me saadaan vielä ihaka uusi rmo, kun Hän ilmestyy meille uskovilleen ja vie maahan, jossa ei ole mitään tämän maan haitoista. Tule Herra Jeesus !

    • * Tervehdys lukijoille ja kirjoittajille, en ole hetkeen ollut palstalla, on ollut viime elokuusta lähtien mahatauti, joka ei näytä talttuvan. Ja kaikkien ajallisten harmien ja väärien syytösten ja kiusaamisien lisäksi !
      * Jeesuksen tuloa vaan ootan sitäkin enemmän, silloin on Hän tuomarina, kuka pääsee mekaan, kuka ei, ja saia ratkeaa sekunneissa, ollan joko yläilmoissa Herran luona, tai sitten jääty tänne tulevan maailmanvaltiaan antikristuksen armottomaan armoon.
      * Uskovaistenkin pitäis olla yhtämieltä Jeesusken tulosta, onhan se niin selkeästi ja elävästi meille ilmoitettu Sanassa ! Vai onkohan niin, että tälläkin palstalla on jo erottelu käynnissä, ja annetaan mahdollisuus parannuksen tekoon, usko se, mitä on kirjoitettu . Jeesus tulee omilleen salassa ja yllättäen, niin Raamattu vaan lupaa, muut ajatukset on antikristillisen ajanhengen tuomaa valhe-evankeliumia ! Tahtovat ainoastaan eksyttää, nekin, jotka on saanut armon uskoa ja ymmärtää Sanaa !

    • Tämä maa on epäuskoa ja harhaisuutta täynnään. Yritetään soveltaa Raamattua siihen, mitä ihminen itse tahtoo ja haluaa asioiden olevan. Kannattaa tarkkaan tutkia mitä lukee ja kenen kirjoittamaa, varsinkin, jos teksti vääristää SANAA, ja muovaa sitä ihmisen mieleikseksi, koska evankeliumi ei ole ihmisten mieleen, totuudessa ja Pyhässä Hengessä julistettuna. Evankeliumi ei sovi lihallemme, koska evankeliumi oiken saarnattuna on lihalle kuoleman paikka ! Evankeliumi on yhtä, kuin Kristus Jeesus ristillään, jonne Hän kuoli. Tosin kuolema ai voinut Häntä pitää, Jeesuksen synnittömyyden ja taivaallisen pyhyytensä tähden, kuolemalla ei ole valtaa Jeesukseen, eikä keneenkään, joka on Kristuksessa ja Kristus on Jumalassa.

    • * Sana joka on Jumalasta on aina yhtä tuore kuin vasta maahn laskeutunut aamukate, ja mikä voisikaan olla raikkaampaa , elämä heijastuu jokaissta kastepisarasta !

      • Linnashampoota

        Mitä Mohikaani_27 on mieltä Rooman paavin "erehtymättömyydestä"? Onko Rooman kirkon marianpatsas yhä neitsyt? Onko paavin profetointi vajaata?
        Missä kohdin paavi on hairahtunut, onko samassa homoudessa missä monet Rooman papit ovat, entä miksi pedofiilismi on niin yleistä Rooman kirkossa?


    • Kyllä, Sanaan perustuva aloitu käy yhä vaan tuoreemmaksi ja elävöityy ajan vastahengestä riippumatta. Jokainen sen saa tuta tavalla tai toisella, ja siitä voi alkaa Eskatologinen aika, on vain Jumalan Kristuksen seurakunta enää antikristuksen ilmestymisen esteen. Esteet poistuu ja haudat aukee usossaan kuolleille, sekä hyvät, että pahat voimat vapautuu !

      • Sapatin_VALMISTUSTA

        Jaahas, Herran Sapatti alkaa taas vuorokauden kuluttua, joten miten Mohikaani_27 aikoo valmistautua Lepotaukopäivään, kun Sapatin valmistuspäivä nyt alkaa ?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe