Erinomainen demarien vaalivideo

Intti Ranne

Bongasin toiselta keskustelupalstalta tämän "Honest trailer" tyyppisen demarivaalivideon:

https://www.youtube.com/watch?v=oeL2_y2BJsY

Päätin esitellä lyhyesti tämän monipuolisen pätkän. Siinä on omat dubatut puheenvuorot seuraaville demaripoliitikoille (Tämä järjestys):

1. Erkki Tuomioja
2. Sirpa Paatero
3. Sanna Marin
4. Jutta Urpilainen
5. Krista Kiuru
6. Antti Rinne

Varjopuolena on, että moni demarien "intellektuelli" ei ole saanut omaa puheenvuoroa. Sellaiset älyköt kuten Jouni Backman, Antti Lindtman, Päivi Lipponen ja Jukka Gustafsson. Tosin jostain varmaan on leikattavakin...

Video aukeaa uutisotsikoilla, joissa puhutaan S&P:n luottoluokituksen laskemisesta Suomen osalta, laajamittaisista irtisanomisista sekä Venäjän sotatoimista Ukrainassa ja Afganistanin ampumavälikohtauksesta. Seuraavaksi valkoinen teksti kirkkaanpunaisella (kommaripunainen) pohjalla varoittaa hyvinvointivaltion kuolemasta ja kysyy, että haluatko Suomen kohtalon näyttävän "tältä".

Näkyviin tulee kuva jostain ilm. afrikkalaisesta hökkelikylässä ja etualalla makaa kuollut (?) koira. Seuraavaksi ehdotetaan ratkaisua kuvassa, jossa on SDP:n logo, Neuvostoliiton sirppivasarakuva ja kuvat Leninistä, Che:stä ja Mussolinista. Siitä puheenvuoro annetaan Neuvostoliiton kansallislaulun soidessa taustalla Erkki Tuomiojalle.

Tuomioja selittää miten kansalaisilla menee huonosti rikkaiden ja yksityisyrittäjien takia. Näiden takia "narkomaanit vetelevät huumeita ja työttömät [tähän etnisen afrikkalaisryhmän nimi] raiskaavat". Tuomioja muistaa haukkua Yhdysvaltoja ja kehua Neuvostoliiton mallia samaan aikaan kun puhuu yksityisyrittäjien ja rikkaiden teurastamisesta. Näillähän ei ole oikeutta tehdä mielekkäämpää työtä kuin muiden.

Seuraavaksi tulee kuva Photoshopatun taloussanoman kannesta, jossa näkyy iso kuva Sirpa Paaterosta ja pienempi Maosta. Paatero sitaatin mukaan on huomannut ihmisten pankkitileillä olevan ylimääräistä rahaa joka pitäisi "riistää sieltä ja sijoittaa tuntemattomaan paskaan". Paatero selittää sitten robottimaisella äänellä, että "ahneilla ihmisillä" on rahaa pankkitileillä, mikä on väärin sillä tuolloin he omistavat enemmän kuin jotkut toiset. Ratkaisu on sijoittaa nuo rahat "tuottavasti" kansanedustajien ja ministerien palkkoihin. Seuraa uskomaton hehkutus siitä, miten valtionyritykset ovat paras yrityksen muoto ja uskomattoman tehokas. Paatero hehkuttaa että yksityisyrittäjät kuitenkin haittaavat valtionyritysten erinomaista toimintaa.

Seuraavaksi tulee kuvaan Sanna Marinin taannoinen siteeraus veropakolaisista. Marinin pieni kuva vasemmalla ja selvempänä vieressä Chen kuva. Seuraa kuva jossa yläoikealla on Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen teksti, alaoikealla joitain ihailevannäköisiä maolaisia katsomassa kuvan keskellä olevaa Marinia. Kun Marin pääsee puhumaan hän selittää, että demarit eivät halua keksiä ratkaisuja veropakolaisuudessa eikä ongelmia ratkaista veroja laskemalla tai yrittäjiä kannustamalla. Sitten LITEOT selittää edelleen että tarvitaan brutaali ratkaisu veropakolaisongelmaan, jota ei voi ratkaista veroja keventämällä tai kansalaisten ostovoimaa parantamalla. Oikea rangaistus veropakolaisille onkin siten kansalaisuuden menettäminen. Mielenkiintoista kyllä kuva menee lopuksi SDP:n vanhaan vaalijulisteeseen, jossa Marin näyttää olevan päällään Marimekon paita. :DD

Seuraavaksi tulee välikevennys kuvassa, jossa on vihaisen näköinen Lenin (demarien idoli nr1) ja teksti "Kaikki on yksityisyrittäjien vika." Seuraavalla lyhyellä mustavalkofilmin pätkällä Stalin huitaisee vihaisesti kädellään.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Intti Ranne

      Puheenvuoro siirtyy Jutta Urpilaiselle.

      Lutkamarssien kuningatar selostaa innoissaan hymyillen, että demarien tarkoitus on poistaa epätasa-arvoa ja että he aloittavat karsimalla ihmisten fyysistä kuntoa, sillä eihän ole oikein että joku on paremmassa kunnossa kuin toinen sillä "se on vastoin sosialismia ja urheilu on oman edun tavoittelua." Ruokakaupoista poistetaan kaikki muut tuotteet kuin vesi ja nuudelit, joista jälkimmäisiä myydään kolme pakettia ihmisille per päivä. Jollain riemulogiikalla blondibimbo selittää että julkisen vesihanan, jotta joillain ei ole käytössä enemmän vettä kuin toisilla. Sitä on vaikea sanoa minkä verran älyjumppaa Urpilaiselta on vaatinut todeta, että pelkällä nuudelilla lihakset eivät kasva. Historiallisten tosiasioiden vastaisesti entinen valtiomme varattomuusministeri selittää miten häntä "välillä vituttaa" että puna-armeija ei miehittänyt aiemmin Suomea koska silloin meillä olisi kaikki edellä kuvailtu sosialistinen ihanuus.

      Ihme kyllä Urpilainen ei muista haukkua yksityisyrittäjiä. Tosin myös LITEOT taisi sen unohtaa -ainakin suoraan.

      Puheenvuoro siirtyy Krista Kiurulle. Hänen vieressään kuvassa lukee "oikeudenmukaisuus" demarilogon yläpuolella ja alla on Stalinin kuva. Kiuru selittää innoissaan miten ahneet kapitalistit ajavat autoilla ja se on väärin, koska pultsareilla ei ole rahaa kuin viinaan eivätkä pultsarit aja autolla. Kiuru visertää tietenkin, että pulsut eivät ole itse aiheuttaneet huonoa tilannettaan, vaan sen ovat tehneet kukas muukaan kuin yksityisyrittäjät ja rikkaat. Näiden takia jotkut ovat ajautuneet tilanteeseen jossa voi vain "tunkea Subutexia suoneen". Veropakolaisten ja yksityisyrittäjien takia valeopon mukaan meillä ei ole varaa ajaa haja-alutusalueilla linja-autoilla.

      Viimeisenä mutta ei kaksoisleualtaan vähäisimpänä on maamme nykyinen valtion varattomuusministeri Antti Rinne. Rinne vetää kuin rankan krapulan kourissa mitä ilmeeseen tulee, ja hän kehottaa ihmisiä äänestämään demareita taistelussa yksityisyrittäjiä ja veropakolaisia vastaan. Ahneet riistäjäsiat toisaalta pitää ajaa maasta mutta sitten Rinne käytännössä plagioi Paateron aiemmat puheet siitä, miten sosialismissa johtajille kuuluu parempi toimeentulo kuin meille tavallisille kansalaisille.

      Video loppuu isoon SDP tekstiin, tietenkin valkoisena kommarinpunaisella pohjalla. Suosittelen tämän erinomaisen videon katselemista ja kiitän sen tekijää hyvästä työstä. :)

      ---

    • dawefawef

      Hyvä analyysi!

      • Intti Ranne

        Kiitos paljon. :) Tavoite tuossa selostuksessa oli saada lisää julkisuutta tuolle erinomaiselle videolle ja siten lisätä sen katsomiskertojen määrää.

        Mielestäni siis tuo video rivien välistä kertoo todella osuvasti demarien ajatusmaailmasta. Joitain pieniä kömmähdyksiä kirjoittaessa:

        " riemulogiikalla blondibimbo selittää että julkisen vesihanan, jotta joillain ei ole käytössä enemmän vettä kuin toisilla."

        Tuossa oli tarkoitus kirjoittaa, että jollain riemulogiikalla Urpilainen selittää demareiden sulkevan julkisen vesihanan.

        "Historiallisten tosiasioiden vastaisesti entinen valtiomme varattomuusministeri selittää miten häntä "välillä vituttaa" että puna-armeija ei miehittänyt aiemmin Suomea koska silloin meillä olisi kaikki edellä kuvailtu sosialistinen ihanuus."

        Tässä jää harhakäsitys, että puna-armeija olisi miehittänyt Suomen, mitä se ei tehnyt. Urpilainen tuossa väittää kuitenkin historiallisten tosiasioiden vastaisesti, että kukaan ei kuollut nälkään Neuvostoliitossa. Tämä on niin absurdi väite että sen sisällyttäminen vaikuttaa uskomattomalta. Todellisuudessa 1930-luvun alussa Neuvostoliitossa oli valtava nälänhätä, joka johtui siitä kun Stalin myi ulkomaille ison osan maassa tuotettua viljaa maksaakseen teollistamisen.

        Mainittakoon vielä, että LITEOT Marin näyttää kunnostautuneen tuolla videolla merkittävästi. Hänen puheenvuoronsa ovat niin absurdin brutaaleja ja pistävät miettimään tuota taannoista Lea666:n aloitusta, jonka mukaan Marin on "kylmä nainen" koska hän jätti murheellisen työtoverin vaille tukea taannoisessa työpaikassa muiden mennessä lohduttamaan. Suora siteeraus videolta:

        "Me emme halua keksiä rangaistuksia veropakolaisuuden ehkäisemiseksi vaan haluamme rangaistuksia."

        Joopa joo... Sen miten tuo sopii LITEOT:iimme voi kukin päätellä siitä, miten hän ehdotti veropakolaisia yksinkertaisesti karkotettaviksi.


    • Oikee libertaari

      Nauroin katketakseni katsoessani tuota videota. Olen samaa mieltä että Gustafsson ansaitsisi oman pätkän videolta.

      Gustafsson muuten oli eilen äänessä eduskunnan kyselytunnilla. Hän sanoi siellä seuraavasti

      "Harmaa talous käsitteenä on varmaan nyt katselijoille ja kuulijoille tullut selväksi. Se on siis rikollista verojen maksamisen jättämistä, se on työntekijöiden alipalkkausta. "

      Aikamoista kansanedustajalta selittää miten on rikollista jättää verot maksamatta tämän harmaan talouden muodossa tai muuten. Valtio ja sen palvelijat kuten Gustafsson ovat tekopyhiä uskossaan. Verotushan on nimenomaan sitä, että valtio ryöstää ihmisen tuloja. Toisin sanoen ottaa ne käyttämällä tarvittaessa väkivaltaa ja pakkoa. Vahvemmalle siis ei esitetä kiusallisia kysymyksiä.

      Toinenkin väite että harmaa talous on "työntekijöiden alipalkkausta" on virheellinen. Jos työnantaja maksaa työntekijälle palkan suoraan käteen, työntekijä saa koko summan itselleen eikä valtio ryöstä, siis verota, osaa tuosta palkasta. Kaikkenaan veroina ja muina maksuina menee helposti alimmissa tuloluokissa noin 25% palkasta jokaisen laillisen tilin yhteydessä. Valtio pakottaa työnantajan ja työntekijän väkivallan uhalla luovuttamaan tulonsa osan.

      Joku valtiouskovainen voisi väittää, että eläkkeisiin ja työttömyysturvaan menee osa. Kukin kuitenkin pääsee eläkkeelle yleensä vasta yli kuusikymppisenä eivätkä kaikki elä edes niin vanhoiksi. Siten eläke on epävarmaa tuloa nuorille. Työttömyysturvan kerääminen pakko-ottoina taas paradoksaalisesti lisää sen tarvetta tekemällä työllistämisen vaikeammaksi yrittäjille.

      Siten jos tuosta videosta tehdään parannettu versio, ehdotan Gustafssonia lisättäväksi siihen.

      • Oikee libertaari

        Unohdin mainita, että Gustafssonin väitteen absurdius on siinä, kun hän väittää harmaata taloutta työntekijän alipalkkaamiseksi. Se yksinkertaisesti ei pidä sellaisenaan paikkansa, paitsi tietenkin tapauksissa joissa TES-taso on alitettu.

        Kun työntekijä palkataan laillisesti valtio ryöstää osan tämän saamasta palkkatulosta "verona". Siten työntekijä oikeastaan päätyy tällä tavoin alipalkatuksi. Jos hän saa esimerkiksi 14 euroa tunti ja noin 25% menee pidätyksiin palkasta, hänelle jää nettona 10,5 prosenttia. Siten hän on "alipalkattu" laillisessa mallissa, vaikka tuota ei kutsutakaan alipalkkaukseksi vaan ennakonpidätykseksi.


      • Oikee libertaari
        Oikee libertaari kirjoitti:

        Unohdin mainita, että Gustafssonin väitteen absurdius on siinä, kun hän väittää harmaata taloutta työntekijän alipalkkaamiseksi. Se yksinkertaisesti ei pidä sellaisenaan paikkansa, paitsi tietenkin tapauksissa joissa TES-taso on alitettu.

        Kun työntekijä palkataan laillisesti valtio ryöstää osan tämän saamasta palkkatulosta "verona". Siten työntekijä oikeastaan päätyy tällä tavoin alipalkatuksi. Jos hän saa esimerkiksi 14 euroa tunti ja noin 25% menee pidätyksiin palkasta, hänelle jää nettona 10,5 prosenttia. Siten hän on "alipalkattu" laillisessa mallissa, vaikka tuota ei kutsutakaan alipalkkaukseksi vaan ennakonpidätykseksi.

        Korjaus tähän:

        "hänelle jää nettona 10,5 prosenttia."

        Siis 10,5 euroa eikä prosenttia.


      • Intti Ranne

        Gustafsson ei todellakaan ole välkyin muumi laaksossa tai vastaavaa kielikuvaa käyttääkseni, edes demarien standardeilla. Ihmettelen kuka tuon vanhan hölmön kerran toisensa jälkeen äänestää eduskuntaan.

        Joka tapauksessa tällaisena aikana on veronkorotusten (Demareiden 101:ssä korkealla sijalla) yhteydessä hyvä huomata siihen kuuluvat ilmiöt. Mitä korkeammaksi vero säädetään, sen enemmän ihmiset sitä alkavat vältellä ja sitä korkeammaksi verot säädetään ja sen enemmän ihmiset alkavat sitä vältellä jne. Kyse on noidankehästä, jossa on vain häviäjiä.

        Mieluiten pitäisi etsiä säästöjä turhasta "kulttuuritoiminnasta" kuten esim. naurettavien "valtuutettujen" kohdalla. Suomi tulisi mainiosti toimeen ilman valtuutettujaan lukuunottamatta ehkä tietosuojavaltuutettua ja kuluttaja-asiamiestä. Nämä kaksi viranomaista tekevät hyvää työtä, mitä ei voi sanoa muista valtuutetuista.


    • faefawef

      Törkeä, kerrassaan törkeä video!!!

      • Intti Ranne

        Mahtava, kerrassaan mahtava video. :DDD

        Ai niin, demareille ei ole kovin kivaa kun joku kertoo totuuden.


    • efawegfawg

      olen tyä ukko ja äänestän tyä väen pualuetta eli perus suamalaisia!

    • SDP syö pöydästäsi
    • SDP:n sihteerin....
      • Demuääliöt

        Tuo on aika mainio pätkä. Voi hyvin kuvitella että demarit ovat tosiaan noin tyhmiä.


    • SDPpotkiiSinuaPäähän
    • Upeeta

      Tämän pätkän pitäisi olla jokaisen suomalaisen nähtävillä.

      • Intti__Ranne

        Hehee! Tuo on omasta mielestäni paras demareista ikinä tehty video. Kuka sen tekikin on Nero. (Iso N tarkoituksella). :DD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe