AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Paita housujen alla vai päällä?

Paita housujen alla vai päällä?

6 Vastausta 2 292 Lukukertaa
Tämmönen naisille suunnattu mielipide kysymys ja miehetkin voi vastata kyllä. Esim. Miehillä kaulus paita tai vaikka joku ihan muu tyylikäs paita, housujen alla vai päällä?

Både och

Riippuu kokonaisuudesta muutoin...eli siis jos on puku päällä niin tottakai paita housuihin.
Mutta jos kyse on vapaamuotoisemmasta asusta, eli farkut/kangashousut ja paitapusero, niin mun mielestä rennomman ja tyylikkäämmän näköistä kun paita on housujen päällä. Ja tosi hyvännäköistä jos alla on t-paita ja jätät paitapuseron auki!

bäde och

Neuvoni on, että jos olet lyhytjalkainen, näytät paremmalta, jos paita on housujen sisällä. Sääret näyttävät pidemmiltä. Kokonaiskuvastasi tulee sopusuhtaisempi. Pitkäsäärinen voi käyttää sekä että.

Neuvoni

että säkitä itsesi sillä kauluspaidallasi. Ok?

Yritä vihdoin ymmärtää

Mikäli tunnet olevasi mies niin tietysti paidan helma housujen sisällä.Mikäli tunnet itsesi pikkupojaksi voit olla vaikka ilman paitaa,tai siis miten lystää.Yritähän kasvaa aikuiseksi!!!!!!!!!!!!!

Näin se menee

Mä oon viimme aikoina suosinut seuraavaa tyyliä:
Matalalantioiset farkut ja paitana joko tiukka T-paita tai tiukka kauluspaita ja kummankin paidan helmat farkkujen vyötärön sisällä.
Oleellista on kaksi asiaa, farkuissa pitää käyttää isosolkista vyötä, ja vielä oleellisempaa on että on treenattu ,melko lihaksikas kroppa, silloin tiukan paidan, farkkujen ja koristesolkisen vyön yhdistelmä näyttää todella hyvältä ja naisten mielestä seksikkäältä.
Jos on vähänkin vatsaa, koko homma näyttääkin sitten todella pahalta, joten toi edellä kuvaamani siis vain meille "six-packilaisille".
Pisteenä I:n päälle jalkaan vielä bootsit tai hyvälaatuiset trendikkäät nahkaiset kävelykengät tai tennarit, ei mitään purjehduskenkiä tai muita "nynnykenkiä".
Näin kun lähtee sinne missä naisia on liikenteessä, "saanti" on 100% varmaa.

enpä

uskonu, että buutseilla saa naisia!!!enkä kyllä usko vieläkään!
 /   /  / Paita housujen alla vai päällä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta