AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Oletko kokeillut nettiseksiä?

Oletko kokeillut nettiseksiä?

11 Vastausta 4 349 Lukukertaa
Oletko harrastanut virtuaalista seksiä verkossa? Onko nettiseksin harrastaminen pettämistä? Mitä nettiseksistä saa itselleen?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohdin nettiseksiä käsittelevässäni sanomalehtijutussa. Etsin juttua varten nimettömiä 18-35 -vuotiaita haastateltavia, joilla on kokemuksia nettiseksitä.

Kirjoita minulle kokemuksistasi sähköpostiosoitteeseen h.kolvanki@luukku.com. Voit halutessasi kirjoittaa nimettömänä. Juttu julkaistaan sanomalehti Karjalaisessa.

Nettiseksi

Kyllä nettiseksi on pettämistä jos sen tekee oikeasti ja nettiseksi johtaa yleensä live tapaamisiinkin.Itse olen harrastanut sitä työaikana mutta vain kirjoittamalla en siis ole oikeasti hyväillyt koneen edessä itseäni.Kokeilla pitää kaikkea ett tietää mistä kyse.
Mun mielestä lapsellista touhua kuten puhelinseksikin,toisaalta siinä kuulee äänen ett toinen on esim. mies/nainen.Pettämistähän se on myöskin,onhan kyseessä oikea ihminen.

Nettiseksiä :))

Se on sellasten hommaa joilla ei jostakin syystä aito onnistu,pitää tehdä se mielikuvituksissa. :))

no tällälailla

Olen joskus kokeillut. Minusta se on tylsää. Toisinaan huvittavaakin. Kaikke sitä kokeileekin, vaikka en saa siitä oikein mitään irti. Kerran jopa katselin jonkun "käsityöskentelyä ruudulla. Jotenkin todella turhaa. Ihan sama niiden lukuisten kikkelinkuvien kanssa jota saa kuin sieniä sateella tietyillä palstoilla. Hoh hoijaa... Ihan kuin nyt joku elimen kuva oikeesti saisi naisen syttymään :D Paremmat miehet sitten jaksavat kirjoittaa yksityiskohtaisesti ja periaatteessa sen pitäisi kiinnostaa, mutta on silti todella vaikea edes esittää olevansa mukana touhussa. Ajatukset karkaa aina jonnekin muualla.

Pettämisestä (jota kyseinen toiminta kyllä minusta on jos olet suhteessa) sen verran, että valta osa nettisekstailijoista paljastuu jossain vaiheessa varatuiksi. Että sellasta.

feikki?

Onkohan tässä nyt oikea toimittaja vai joku wänwänk setä asialla?

Oikeat toimittajat ovat mielestäni hieman paremmin yhteysitetojen höystäminä esiintyneet palstoilla. Usein koko nimi ja joku muu kun "luukku" sähköpostiosoite ollut esillä.

Miksi ikäraja?

Mitä järkeä on laittaa jutun nettiseksille yläikäraja? Onko esim. viisikymppisten nettiseksi jotenkin epäkiinnostavaa tai mitätöntä? Jos on, millä perusteella?

Mitä on nettiseksi ?

Täällä kaiketi totaalisesti vieraantuneet nörtit keskustelevat...

Ei ole olemassa mitään "nettiseksiä" !

Oikeaan seksiin kuuluu ihan oikeasti toisen koskettaminen,suutelu, hyväily, ihokontakti, intiimien paikkojen hyväily ja niiden kohtaaminen, toisen fyysinen läsnäolo ja molempien fyysinen mielihyvä, orgasmi toisissaan kiinni ja sisäkkäin jne...

Teidän säälittävä "nettiseksinne" on tirkistelyä, kuvien katselua, runkkaamista ja pornoa. Get a life !

Nettiseksi lapsellista...

Mä samaa mieltä.Koneen edessä seurataan kirjoituksia ja vedetään käteen samanaikaisesti.
"levitän sun reisesi,hyväilen sun kosteaa pillua ja upotan pääni..." Kyll seksi saa ihmiset toimimaan ku aivottomat kanat.Helevetin lapsellista touhua!!!!

getalife

Aidot asiat on parhaita.

En usko että vain totaalisesti vieraantuneet nörtit täällä keskustelevat, silti. Enkä silti menisi pilkkaamaan niitä.

Oikeaan seksiin kuuluvat toki nuo asiat, toia "AIDOTOASIAT!!!" kuvaa. "AIDOTASIAT!!!" on varmaan nuori henkilö, jolla on maailma mahdollisuuksia täynnä (nainen). Ymmärrätkö, että kaikki nuo mainitsemasi kosketukset aiheuttavat mielihyvä AIVOISSA.

En ole vieraantunut nörtti, olen hyvinkin aikuinen mies. Nettiseksiä vongataan usein; en suostu siiheen, korkeintaan nettiflirttiin. Se on jo paljon järkevämpää. Nettiseksiin tarvittaisiin kolme kättä. Kahdella kädellä kiihotettaisiin vastapuolta ja yhdellä itseä. Mulla on vaan kaksi kättä, joten tämä nettiseksi saa olla.

Nettiseksin ikävä puoli on se, että nettiseksiä tyttöinä vonkaavat ovatkin usein miehiä ....

Sen sijaan, jos sattuu kiva nainen kohdalle, joka haluaaa tyydyyttää itseään, niin toki voin flirttailla hänelle orgasmin. Itse en kyllä riisu housujani. Kivalta sekin tuntuu.

Uskomattomin etäseksikokemukseni on kerran tapahtunut "teksiviestiseksi". Se oli ihan ällistyttävää! Nainen kertoi saaneensa orgasmin tekstiviestien aikana.

Paras etäseksin muoto on ylivoimaisesti puhelinseksi. Siinä kuulee reaaliajassa toisen tunteet, voi yhdessä jutella mitä tapahtuu, ja ennen kaikkea voi todella kokea yhdessä laukeamisen. Se tunne on uskomattoman kova, ja on jo lähellä oikeaa seksiä.

Periaatteessa olen samaa mieltä kuin "AIDOTASIAT!!!". ei ole YLEENSÄ olemassa nettiseksiä. Silti se ei poista sitä ihan tosiasiaa, että etäseksi on mahdollista muilla keinoin. Ei kai kukaan väitä, että itsetyydytystä ei olisi? Miksi sitten ei voisi olla kahden etäällä olevan henkilön toisiaan avustavaa kahden hengen itsetyydytystä.

Get a lifie

Haastateltavien iästä vielä

Vastauksena kysymykseesi en aseta yläikärajaa nettiseksille, vaan juttuun haastateltaville ihmisille. Karjalaisen ajankohtaissivun jutut ovat suunnattu 18-35 -vuotiaille ihmisille. Siksi myös haastateltavat ovat usein sen ikäisiä.

Miten

ajankohtaissivuilla sitten voi olla oletusikäraja? Silloin on kyse jostain muusta kuin ajankohtaisuudesta, ja se ajankohtaisuus on vain "nuorten aikuisten sivun" pseudonyymi, koska "nuorten aikuisten sivu" kuulostaisi kornilta.

Ehkä mä olen vaan niin vanha etten tajuu, kun oon yli 35. :P

Hyvä Reparuutikallio

Äläs nyt ota tätä noin tosissasi.Lehteen tai ei,aihe kyll tosi hyvä!!!!
 /   /  / Oletko kokeillut nettiseksiä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
32 v. Pirkanmaa
33 v. Pirkanmaa
30 v. E-Savo
42 v. Kymenlaakso
47 v. K-Suomi
39 v. K-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta