AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Suomen suurimmat pankit??

Suomen suurimmat pankit??

4 Vastausta 3 402 Lukukertaa
Mitä on Suomessa suurimmmat pankit nykyään? Sampo, Nordea, OP??? Mietin vaan, että en mihinkään pikku pankkiin ole ajatellut varojani siirtää.
Mitä pankkia suosittelette?

Nordea on kait ruots. omistuksessa ja sitä uhkaaavat jatkuvat nettihyökkäykset. OP lienee ihna suomalainen. Sitä vastaan eivät ulkomaalaiset (sen pienuuden tähden) viitsi ruveta rakentamaan virusohjelmia.

Nordea

Olen tyytyväinen asiakkuuteeni Nordeassa. Hyvä puoli on se, että nostot automaateilla ovat ilmaisia myös pohjoismaissa ja kaikissa euromaissa (uusimmissa ei välttämättä vielä).

Nordean suurin omistaja on ainakin toistaiseksi Ruotsin valtio, mutta Nelle on nurkannut jo yli 10% osuuden.

Nettihyökkäyksiä ei ole kohdalleni sattunut. Eikä niistä kannata muutenkaan välittää.

OP:n asiakkaana olin vuosikausia, mutta en pidä heidän nettipankistaan. Mielestäni sekava.

OP varmaan hyvä

Moi,

Itse vaihdoin pankkia pari kuukautta sitten. (Tuli vain mitta täyteen Sammon surkeiden tilien kanssa. Korkoa ei makseta nimeksikään ja käytöstä joutuu maksamaan enemmän kuin milla pankeilla.) Vahto oli yllättävän kivuton toimenpide ja nyt vain harmittaa, että tuli viivyteltyä näinkin pitkään.

Mulla on rahat nyt Nooa-pankissa korkoa säästöille (40k€) tulee mukavasti ja tilin & kortin kuukausimaksut vain murto-osa Sammon vastaavista. Turha varmaan edes mainostaa, että verkkopankki toimii loistavasti... erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen.

Jos itse haluat välttämättä isompaa pankkia, niin ainakin itsellä Osuuspankki on pitkään myös harkinnassa. Puolisolla rahat siellä ja kovasti on tyytyväinen. Yhteistyö Pohjolan kanssa tuo lisäetua, jos vielä säätää vakuutuksetkin sinne. Korot aika hyvät ja luultavasti turvallinen vaihtoehto.

t.
Vinkkaaja

Huomioitavia

S-Pankki on myös hyvä vaihtoehto, jos ei kaipaa muiden pankkien laajempia palveluja (esim. rahastot, osakekaupat). Täysin maksuton verkkopankki ja kortit ainakin tämän vuoden. Korot ovat hyvät.

Jos tekee verkko-ostoksia pankkikortilla, niin verkkokaupoissa on yleensä näppäimet vain isoimpien pankkien korteille. Normaalilla tilisiirrolla asian voi yleensä hoitaa. Menee toimitukseen pari päivää enemmän.

Joissakin palveluissa käytetään tunnistamisvälineenä kortin tunnuslukujen kautta tapahtuvaa tunnistusta. Tämäkin on yleensä keskittynyt vain isoihin pankkeihin. Ei monelle ehkä tarpeellista.

OP-Pohjola

ja Citibank maailman suurin, Handelsbanken Ruotsin suurin ja Danske pohjoismaiden suurin. Siinä on valinnan varaa suurimmista kyllin.
 /   /  / Suomen suurimmat pankit??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta