AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Morgellonin tauti

Morgellonin tauti

25 Vastausta 4 422 Lukukertaa
Morgellonin tautia on esiintynyt kohta 20 vuoden ajan. Ihon alle kasvaa kuituverkosto joka aiheuttaa ihottumaa ja voimakasta kutinaa sekä haavaumia jotka eivät meinaa parantua. Parannusta tähän tautiin ei ole löydetty. Tutkimustulokset ovat hätkähdyttäviä.

http://www.dldewey.com/morgel.htm

Tohtori Hildegard Staningerin haastattelu:

Mulla on

tuollainen sitkeä ihottuma käsissä, välillä sen saa paranemaan, mutta se palaa aina uudelleen.

Iho halkeilee ja ihottuma alkaa leviimään ilman todella usein rasvausta.

Tuskimpa se

tuo on kuitenkaan, kun paranee välillä.

Ei ole samaa

Kyseessä on todennäköisesti tavallinen ihottuma. Onko haavaumista näkynyt kuituja?

Eräs perhe johon tauti iski.

Lisätietoja

Taudin uhri kertoo kokemuksistaan.

voi

Se on bakteeritauti, ja olen nähnyt tyyppejä Marshallin protokollalla, jotka yrittää päästä siitä eroon.

Jotkut luulee että se on tavallista borrelioosia, muttei ihan siltä vaikuta.

Heh, heh

Humpuukimarkkinat ovat niin kovat, että pitää jatkuvasti keksiä uusia tauteja, joihin sitten kaupitellaan sitä omaa, ainoaa oikeaa ja tehoavaa "hoitoa"

Terve epäily hyväksi

Ihmiset puhuvat omista kokemuksistaan, ei mitään huuhaata. On hyvä pitää ajatukset maan pinnalla, mutta nämä ihmiset kokevat jotain todella karmeaa.
ted

Olsiko sulla

Olisko sulla nyt uusi tauti?

Asiallista asiaa

Kannattaa tutustua.
http://www.morgellons.eu/

Tietolähde

Niin moni on tietämätön Morgellons taudista.
http://www.thenmo.org/

Luulotauti

Morgellonin taudissa ei ole mitään, mikä erottaisi sen harhakäsityksestä, jonka mukaan ihon alla on loisia (delusional parasitosis). Maailman sivu on ollut ihmisiä, joilla on voimakas tunne siitä, että ihon alla on "jotakin". Ihoa sitten raavitaan, nypitään, tökitään ja iho tulehtuu, tulehtuneesen kudokseen jaa helposti sisälle kuituja mm. vaatetuksesta.

Tunne ihon kutiamisesta voi olla alkuperältään neurologinen tai psyykkinen. Yleensä psykoosilääkitys auttaa potilaita.

Miten selität

Helppo ratkaisu lääkärille väittää että tauti on luulosairaus mutta miten selität nämä ihmiset?
ted

Mielikuvitusta

Muutamia valokuvia todellisuudesta.
http://www.rense.com/general72/morg1.htm

Paljon tietämättömyyttä

Minulla on käsivarret täynnä tuollaista rikkiolevaa, koholla olevaa röhelöä, josta yksikään lääkäri ei osaa sanoa yhtään mitään. Minä tiedän sen, vaan lääkärit kieltää asian.

Minulle se tulee Marevanista. Kun olen esim. sairaalassa, ja marevan korvataan jollain toisella, nuo ihorikot (ne ovat kuin syyliä) häviävät, mutta kun kotiuduttua palataan marevaaniin, muutamassa päivässä ne paukahtavat takaisin. Kerran kotioloissa kokeilein olla viikon ilman marevaani ja nuo paiseet katosi. Mutta tulivat heti muutamassa päivässä takaisiin, kun Marevanin aloitin.

Jotenka eivät lääkärit tiedä läheskään kaikkea.
Lääkärit tietävät paljonkin, mutta totta puhuen niin he vaikenevat esimerkiksi lääkkeiden, kuten tuon Marevanin ja monen muun lääkkeen aiheuttamista haittavaikutuksista. Miksi vaikenevat? Koska potilaalle ei ole muuta vaihtoehtoa esimerkiksi verenohennukseen kuin Marevan, jolloin lääkärin on turha ottaa kantaa ja sanoa että siinähän sen näet, että kaikissa lääkkeissä on haittavaikutuksensa.

Joten siis muistakaa, niin kaikissa lääkkeissä on haittavaikutuksensa ja monissa juuri ihottumat, hyvinkin vakavanlaatuisia ihottumia.

Luulotauti on sitten asia erikseen. Tulee mennä psykologille tai pasykiatrin erikoislääkärille, mikäli luulot kasvavat tavallista suurimmiksi haitoiksi.

ohoh

no siinä ei ainakaan ole mitään käsitystä sairauksista.

Mulla on..

Mä oon tuntenu just tollasta.. ; ( Mulla on ihottumaa reisissä.. eikä lähe millään ; ( oli kyllä lähtemässä mutte tuli takas ; (
Niin tuo on siis luotu laboratoriossa ja sitä levitetään lentokoneilla chemtraileissa...

siinä linkki. joku tyyppi myönsi olleensa mukana luomassa kyseisiä robottimatoja
http://www.voltairenet.org/Mystery-Disease-Linked-to-Vanished
NaturalNews julkaisi jutun, missä Morgellonin taudin väitetään olevan peräisin geenimanipuloiduista kasviksista. Geenimanipuloinnissa käytetään avuksi agrobacterium-suvun sieniä niiden erikoisen geenienvaihtokyvyn vuoksi. Tätä samaa sientä on löytynyt ihottumassa olevista kuiduista. Sieni on siis saattanut kulkeutua ruuan mukana ihmiseen.

Tutkimus on vuodelta 2008.
Kyseessä on luulotauti. Bakteerit tai virukset eivät voi aiheuttaa mitään tauteja ihmisissä. Teemme yhdessä Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen kanssa laajan verovaroin kustannetun tutkimuksen, joka osoittaa että kuume ja märkivät haavat ovat kuviteltuja, eli ts. potilas on täysin kunnossa, mutta hänesta säteilee ympäristöä hypnotisoivaa säteilyä, joka saa uhrin ja muut luulemaan toisin. Hoitona on lääkitys sekä ympäristölle että potilaalle joka poistaa harhaluulot. Osoitamme myös että hypnotisoivaa säteilyä muodostuu myös esim. auto-onnettomuuksissa, jolloin uhrit näyttävät vammautuneilta, mutta ovat tosiasiassa kunnossa, ja lääkitystä säteilyn vähentämiseksi tarvitaan.
Parannuin taudista nimeltä Prurigo Nodularis eli kyhmykutina jonka uskotaan olevan astetta lievempi versio Morgellonin taudista.KUTINA OLI HELVETILLISTÄ. Tautini on kuulemma parantumaton mutta hip ja hei, en kuunnellut lääkäriä vaan aloitin ns. Low Histamine Dietin eli jätin histamiinipitoiset ruoat ja juomat pois kokonaan.Nyt olen yhteydessä Morgellonia sairastaviin ihan täysjärkisiin ihmisiin jenkeissä ja mietitään histamiinin osuutta tässä kaikessa.Minun jälkeeni on tusinan verran prurigoa sairastavia ihmisiä ympäri maailmaa alkaneet parantua - olen ollut pitkään fb-tukiryhmässä.Lääkärit antavat ihmisille steroideja ja talidomia ( kyllä vain...) ja sanovat ettei ruokavaliolla ole mitään merkitystä . Meillä kaikilla on joko laktoosi/kaseiini - intoleranssi, keliakia , histamiini- intoleranssi tai kaikki edellä mainitut.Itse uskon saaneeni intoleranssit vuosien homealtistuksen seurauksena.Morgellonsinkin takana on ihan varmasti home,agrobacterium (vapauttaa muuten sekin histamiinia) tai jokin muu myrkky. Ja mikäli huumeidenkäyttäjiä ja alkoholisteja löytyy paljon morgseista , ei ihme, myrkkyjähän huumeet ja alkoholi ovat ja ne estävät histamiinia pilkkovan entsyymin hajoamista.
Minun ihoni kutiaa toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän johtuen masennuslääkkeeni haittavaikutuksesta. Mutta myöskin masennus aiheuttaa kutinaa minulle ja neurologin määräyksestä popsin sitten lääkettä kutinaan, joka todella auttaa.

Sen sijaan muut lääkärit ovat väittäneet minulla olevan jonkin ihotaudin ja ovat syöttäneet minulle kaikenlaisia lääkkeitä ja määränneet kalliita voiteita ja juoksuttaneet ihotautilääkärit läpi.

Neurologisiin kutinoihin on hyvä käyttää myöskin ihan jotain perusvoidetta niin auttaa. Varsinkin sääret, reidet, niska, kädet kutiavat, toisinaan selkä ja pakarat. Rasvaa tarvitaan myös. Masennus johtuu aivoista ja siellä on jotain vialla, joka sitten näkyy kutinana. Jotain hermoärsytystä.
Morgellonin tautiin ei ole vielä parannusta, eikä edes tiedetä mistä se syntyy tai mikä sen aiheuttaa.
Kyllä se aiheuttaja on löydetty ja kuvattu mikroskoopilla

http://www.carnicominstitute.org/articles/morgobs1.htm
jos englanti taipuu, mielenkiintoista luettavaa:

www.morgellonscure.com

nanoteknologiaa jota levittävät NATOn koneet kemikaalivanoissa.
 /   /  /  / Morgellonin tauti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta