AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / vesipiippu

vesipiippu

5 Vastausta 1 331 Lukukertaa
Meille on jäänyt epäselväksi että mitä kaikkea sinne vesipiippuun voi laittaa piipputupakan lisäksi. Olemme kuulleet että sinne voi myös laittaa viinaa. Onko tämä totta? Onko 18 vuotta ikäraja piipun ostamiseen?

ei vittu....

siis sinne voi laittaa tupakkaa, ganjaa, ooppiumia tai yleensäkin mitä tahansa poltettavaa pärähtävää. Ja kyllä se piipun pitäis saada ostettuu alle 18-vuotiaana ja jos halvalla haluaa päästä niin voi askarrella itse, perusbongin tarpeet maksaa sen pari euroa. Ja ei sinne nyt mitään viinaa voi laittaa, tai no voi tietenkin mutta se olisi yhtä fiksua kuin tunkea hiuksia sinne.

kyllähän

voi veden tilalle laittaa viinaa.
mutta ei siinä kyllä mitään järkeä oo
Taisivat tarkottaa hookahia eli itämaista vesipiippua ei bongia jota yleensä käytetään kannabiksen polttamiseen.

rthx

Mitähän l3nn¤n tarkoitat tuolla lauseellasi? Rölläät vaan? Koska hyvä yrttihän menee vesipiipussa vaan hukkaan. Ehkä hasista ennemmin mutta kyllä se makutupakki ylivoimaisesti yleisin poltto on.
Viinaa voi laittaa sishaan mitta se on vaarallista sillä viinaa juodaan yleensä ja se menee ensin maksaan ja sitten muualle mutta kun hengität sitä se menee keuhkoihin ja sieltä suoraa verenkiertoon. Se voi myös syttyäbpalamaan. Laittakaa mieluiten puolet maitoa puolet vettä niin tulee mahtavan sakeat savut.
 /   /  / vesipiippu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta