Kofeiini, valtaeliitti ja eugeniikka

Rev.McMoon

Olen lähettänyt havaitsemastani kofeiinin ja mielenterveydellisten ongelmien yhteydestä yli 600 sähköpostia poliitikoille, terveydenhuoltoviranomaisille, lääkärikunnan edustajille ja medialle, mikään taho ei ole osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa asiaa kohtaan. Ainoastaan Kansanterveyslaitos reagoi kun uhkasin jättää heitä koskevan tutkintapyynnön keskusrikospoliisille virkavelvollisuuden laiminlyönnistä ja kansalaisten hengen vaarantamisesta. Eräs laitoksen professoreista soitti ja lupasi perehtyä huomioihini. Sain häneltä eilen sähköpostin jossa hän kertoo tutustuneensa muistiinpanoihini ja tarkistaneensa tilastoista onko kofeiinin ja itsemurhien välillä havaittu yhteyttä. Tilastojen mukaa ei ole, mikä ei sinänsä ole mikään ihme maassa jossa 85% kansasta juo kahvia ennätysmääriä.

Olen siis esittänyt ko. Professorille, että kofeiinin aiheuttamien oireitten syynä ei ole suoranaisesti nautitun kofeiinin määrä, vaan maksan riittämätön kyky puhdistaa kofeiinijäämiä elimistöstä, seikka jonka perusteet on dokumentoitu tieteessä ja joka on suhteellisen yksinkertaista todeta laboratoriokokeella. Kerroin löytäneeni aivan uutta tietoa tilaan liittyvistä oireista jonka perusteella voidaan laatia erotusdiagnoosi ja tutkia potilastutkimuksen puitteissa kroonista kofeiinimyrkytystä hyvin nopeasti, tehokkaasti, turvallisesti, halvalla ja siten, että saatu tieto on “kovaa” lääketieteellistä todistusaineistoa. Professorin mielestä selvitys kuitenkin on tehty riittävän perusteellisesti silmäilemällä tilastoja, vaadittava byrokraattinen toimenpide on suoritettu, asia on tutkittu, havaittu paikkansa pitämättömäksi ja suljettu ilman tarvetta lisätoimenpiteille.

Mikään media ei suostu julkaisemaan sanaakaan kirjoituksistani edes yleisönosastolla, saati sitten kirjoittamaan perusteellisempaa artikkelia asiasta, blogi antaa edes illuusion siitä, että saan ääneni kuuluville. Miksi näin sitten on? Miksi mikään taho ei suostu puuttumaan tällaiseen asiaan, pelkäävätkö he että olen oikeassa?

Poliitikot eivät koske tällaiseen asiaan kuin joutuessaan selkä seinää vasten, se suututtaisi monia tahoja ja vaikuttaisi heidän kansansuosioonsa seuraavissa vaaleissa. Lääkärikunnalle tämä on nolo paikka, he eivät halua myöntää, että Suomessa kirjoitetaan kymmeniä tuhansia vääriä diagnooseja vuosittain pelkästään ammattitaidon puutteen, laiskuuden ja piittaamattomuuden vuoksi. Toimittajat ovat tietämättömiä keskinkertaisuuksia jotka eivät ymmärrä näin monimutkaisia kuvioita, eikä mikään tiedotusväline halua saada kansan vihoja niskaansa kritisoimalla kansan suosituinta huumetta. Jokaisella ryhmällä moraalinen selkäranka on pelkästään asia josta he ovat ehkä joskus lukeneet tai kuulleet puhuttavan.

Aivan pohjimmaisena kaikkien pragmaattisten syiden alla lienee kaikissa eläinlajeissa asustava luontainen taipumus eugeniikkaan evoluution työkaluna. Lauman geeniperimästä riittävän paljon poikkeava yksilö joutaa hävitettäväksi heikentämästä lauman selviämismahdollisuuksia, Suomessa se tapahtuu heitteillejätön avulla. Jos ihminen on geneettisesti niin heikko, että hän ei kestä kofeiinia saamatta siitä oireita, eikä osaa elää hankkiutumatta kofeiiniriippuvaiseksi ja sen seurauksena päätoimiseksi mielenterveyskuntoilijaksi, hän joutaa romukoppaan, siellä hänestä on vielä hyötyä lääketeollisuudelle.

Nämä heikot yksilöt syrjäytyvät työelämästä ja sosiaalisesta elämästä yksinäisyyteen ja kurjuuteen, he sairastelevat saamatta hoitoa, koska heidän oireensa ovat vain kuvittelua, vasta kun verikoe paljastaa jotain, he voivat päästä jatkotutkimuksiin jotka ovat siinä vaiheessa yleensä liian myöhäisiä. Heidän myrkytysoireitaan puoskaroidaan kemianteollisuuden viimeisimmillä ihmepillereillä joiden tuottama taloudellinen hyöty menee amerikkalaisten lääkejättien osakkeenomistajien pankkitileille.

Lääkärit valehtelevat heille heidän aivoistaan puuttuva maagista välittäjäainetta, serotoniinia, ja että nämä ihmepillerit korjaavat tilanteen. Valistuneempi potilas tietää lääketieteen kumonneen masennuksen serotoniiniteorian muutamaan otteeseen, mutta jos tämän sanoo lääkärille, siitä ei hyvää seuraa, lääkärille potilaan mielipide on aina henkilökohtainen loukkaus joka vaatii kostoa jollakin tavalla. Patenttilääketiede on taloudellispoliittinen toimija joka yhdistää kemianteollisuutta ja poliittista valtakoneistoa. Lisäksi se toimii yhteiskunnan ylläpitämänä terveydenhuoltoalan suurteollisuuden ja kuluttajien rajapintana lainsäädännöllisesti monopolisoidun terveydenhuollon ja sairaanhoidon instituutioiden muodossa.

Kofeiiniteollisuuden on saatava rahansa, kansan kahvinsa, kofeiiniherkkyys on väistyvä ominaisuus ihmiskunnan geenipankissa jota muokataan kofeiinilla, turha kuvitella ettei jatkuva altistus psykoaktiivisella aineella sukupolvesta toiseen vaikuttaisi geeniperimään.

7

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä sulla on

      jutut.
      Kannattaisiko kokeilla jotain uutta lääkitystä.

    • lääketieteen

      kirjoista, mitä siellä sanotaan pakkomielteistä!

    • ,,,,,

      valittamaan kokapensaan lehtien pureskelusta.

    • sivusta-ajattelija

      Hyvä ihminen,

      Sinulla on ihan oikeasti pakkomielteisen oloisia ajatuksia. Erityisen ongelmalliseksi tilanteesi tekee se, että et selvästikään itse koe mietteitäsi epänormaaleiksi. Sitä ne kuitenkin ovat.

      Kyse ei ole salaliitosta, vaan siitä, että sinä et ole kunnossa. Olet jonkinasteisessa psykoosissa ja todellisuudentajusi on heikentynyt. Et koe olevasi sairas - sitä kuitenkin olet. Sairaudentunteen puuttuminen on paha asia. Tiedät sen itsekin.

      Sinun olisi syytä ottaa yhteyttä mielenterveystoimistoon tai vaikka omalääkäriin.

      Sinua voidaan auttaa. Oikealla hoidolla pakkoajatukset vähenevät ja ahdistuksesi helpottaa.

      Tekstistäsi voi kuulla, että sinun on paha olla. Niin ei tarvitse olla.

      Toivon sinulle kaikkea hyvää ja toivon olosi helpottuvan.

      • Määrittely

        Miten sinä pärjäät pakkomielteesi kanssa, joka ilmenee ihmisten pakollisena auttamisena?

        Jotkut sanovat tuota muiden asioihin puuttumiseksi.


    • uskomustensa vankiko

      on hyvin paljon kaikenlaista huuhaata.Minusta tuntuu,että tämän kofeiinin ja muiden piristävien/hoitavien aineiden vastustaja kuuluu johonkin toisin-ajatteleviin.Hän uskoo johonkin niin tosissaan,mutta ei ymmärrä nykymaailman tietoyhteiskunnasta ja tieteiden kehittymisestä yhtikäs mittään.

      Eräs sellainen ryhmä on Valon Lapset,joilla on lääkkeisiin,kofeiiniin,nokotiiniin,alkoon ym hyvin kielteinen kanta.Heillä myöskin on todella erikoinen ajattelutapa,joka liipaisee läheltä psykoottistasoista ajattelua.(henk kohtaisesti tunnen kolme,mutta en kuulu joukkoon,enkä aio kuuluakaan).

      Ymmärrän hyvinajatusten kierouman tuolla henkilöllä,jos on tekemisissä pimeän maailman kanssa.Musta raamattu,spiritismi,astrologia,numerologia,ennustaminen,profetiat,telepatiat ym.

      Ei niiden HUU-HAA ihmisten päätä niin vaan käännetä.He uskovat mihin uskovat ja elävät omien aatteidensa mukaan.Onko heidän päänsä täysin selvä niin sitä en tiedä.Outoja juttuja heillä on kaikenkaikkiaan.mm.omituisia kanavointiuskomuksia ym.ei ihme jos on kofeiinin vastustaminenkin mennyt korvienväliin jo psykoottistasoisena.

    • Kurppa-Eero

      Eihän se kofeiini ole liikana hyväksi joo. Mutta ei ole moni muukaan juttu, jotkut aineet eivät sovi pieninäkään annoksina. Pitäkää huolta itsestänne ja muista ihmisistä. Ei kannata stressata. Hyvä on hyväksi ja huono huonoksi joo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe