AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Sivuhistoria?

Sivuhistoria?

18 Vastausta 11 505 Lukukertaa
Kuinka kaivetaan esiin sivuhistoria joka on poistettu sivuhistorialuettelosta?Eikö ne saa jostain kaivettua?

Kiitoksia!

vinkki

Työkalut valikko - internet-asetukset-selaushistoria...joissakin voi olla erilaisilla nimillä- tempory files-objektit jne. Mut kokeile.

en löydä

internet-asetuksia? pelkät asetukset valikko löytyy ja sitä klikkaamalla tulee erinäisiä vaihtoehtoja mm ohjelmat tietosuoja jne. En löydä näiden alta mitään mistä lähtisin asiaa selvittämään?

siis täh?

´Kun sulla on esim. tämä sivusto nyt auki ja katsot yläreunaan, jossa on kohtia mm. Tiedosto, Muokkaa, Näytä jne. Viimeisenä on Työkalut...pitäis kyllä löytyä...

mun mielestä

ei voi enää löytää noin, siis jos siippasi on tyhmä ja hän olis poistanut vaan sieltä vasemmasta yläkulmasta klikkaamalla erikseen ne, niin silloin löydät ne tuolta työkalut ja sieltä internetasetukset ja näytä tiedostot, mutta jos se on poistanut ne sieltä kohtaa missä kysytään poista selaushistoria ja salasanat ja kaikki, niin mun mielestä niitä et voi enää löytää muuta, kun kovalevyn läpikäymällä. Sun kannattaa kysyä joltain asiantuntijalta nimittäin tiedän, että he osaavat varmaan sieltä seuloa, mutta ottavat varmaan maksua ja keyloggerista en ole varma. Mun mielestä sen asentamalla siinä saattaa olla ohjelma, joka kaivaa poistetukin tiedot. Tosta en ole varma, mutta se on ihan varmaa, että jos sä asennat sen nyt koneelle, niin senjälkeen tiedät kaiken mitä koneella siitä lähtien tehdään.. Kokeile

siis mun

ei löydy kohtaa internet-asetukset?

pitäis löytyä

mulla ainakin tulee kun klikkaan siitä työkalut niin hirmu rivi ja siinä viimesenä on intrnet tiedostot!!

Saat kaiken selville

Saat kaikki käydyt sivut ja keskustelut selville keylogger ohjelman kanssa.

Tässä kuva.
http://www.actualkeylogger.com/screenshots/11b.gif

Tässä itse ohjelma.
http://www.actualkeylogger.com/

Jos haluat kokeilla muitakin keyloggereita, niin tässä sulle linkkejä.

http://www.brothersoft.com/downloads/free-keylogger.htm l

http://www.tucows.com/preview/376270

http://www.tucows.com/preview/301938

kiitoksia tiedoista

Luin tätä sivustoa huvikseen ja kun luin tän niin kävin kattelemas itekin!
Mies on jäännyt kiinni keväällä vaikka mistä ja lupas ja vanno mulle et nyt se on loppu kun mateli takaisin mun elämään.
Mä on aivan uuno tietsikan käytössä ja olen kysynyt et miten sivuhistorian voi poistaa ja vastaus oli et en minä tiedä mutta nyt paljastuikin et herra tietää tasan tarkkaa ja kun sit pääsin sinne poistettujen poistoihin niin huhu....Sama homma on jatkunut vaikka luotin et asiat on ok ja menneet ovat menneitä :(
Harmittaa kun olen yrittänyt luottaa toiseen vaikka ei ole ollut sen luottamuksen ansainut,eihän tässä muuta voi kun pistää lopullisesti äijä ulkoruokintaan.Surettaa ja tunnen itteeni niin tyhmäksi kun annoin taas toisen pettää ja pelata 6-0 mun tunteilla!

Hui

Hui, kun on kamalaa, jos mies kattoo pornoa, ihan normaalia!
Petturit ovat taidokkaita valehtelijoita. Et sinä ollut tyhmä. Kaikki ykkösethän luottaa täysillä vaikka petturi olisi kärynnytkin. Kakkosetkin luottaa ja uskoo saman miehen eroavan karmeasta ykkösestä. Pettureihin ei voi olla luottamatta. Olet toiminut samoin kuten kaikki muutkin ykköset ja kakkoset.

noh...

Kerro mikä käyttöjärjestelmä ja mikä selain. Kerron varmasti!
"Kerro mikä käyttöjärjestelmä ja mikä selain. Kerron varmasti!
Vilaksie hieman päivämääriä ylläolevissa viesteissä... Huutelet kolme vuotta vanhaan ketjuun :)
Minulla on v1tun jämäkkä seisokki
Tunnistaako virustorjuntaohjelmat nämä keyloggerit? Tai Windowsin palomuuri? Kuinka helppoa on siis piilottaa ohjelma tai vastavuoroisesti löytää se omalta koneeltaan?
löydät kaikki tiedostot helpomminkin. Tietokoneelta ei voi poistaa mitään ettei siitä jäisi jotain tietoja muistiin. Itse löydän kaikki kun menen esim c asemalle sieltä documents and setting ja sieltä onni ja logal setting ja sieltä temporary internet files :) tämä ei varmaankaan auta ketään löytämää omalta koneelta mutta laitoinsen kakia että tiedätte et tiedostoista löytää aika paljonkin tietoja. Paljon muutakin kuin vaan internet sivuja ;)
Tallentaako se tuonne kansioon vain oletusselaimen jutut? Ja ku niitä yrittää avata, nii kone varoittaa että järjestelmäkomennon suorittaminen ei ole tässä kohtaa turvallista... Kannattaako siitä silti jatkaa?
No jaa, noikin pystyy kyllä tyhjentelemään pois, ihan jo senkin vuoksi, että jää turhaa "kuormaa" koneelle se kannattaa tehdä. Vaikkei haluaisi mitään peitelläkään. Itse siivoilen koneeni säännöllisesti kaikista tilapäisestä sälästä, vaikka olen koneen ainoa käyttäjä.
 /   /  / Sivuhistoria?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
40 v. Uusimaa
40 v. V-Suomi
26 v. V-Suomi
47 v. K-Pohjanmaa
48 v. V-Suomi
42 v. Kymenlaakso

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta