Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kommunismin autuus = suuri valhe

olenko ymmärtänyt?

Historia tuntee kommunismin ei pelkästään ruumiskasoista, vaan ruumisvuorista. Ja kuitenkin kommunismin piti olla työläisen pelastus ja paratiisi. Ihmettelen kovin, miksi työläisille koittikin kuolema ja helvetti, mutta kommunistien tietoiselle etujoukolle maanpäällinen taivas.

3

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta kommunismi onkin tarkoitettu älykkäille, ei ohjailtaville luusereille, joita oikeisto valheillaan itselleen haalii.

      Kommunismi eli yhteisöllisyys, josko joku kyvykkäimmistä porvareista sanoisi, mitä tuo tarkoitaa, kun väittää sitä kerran valheeksi??

      Minä kerron mitä tarkoittaa porvarismi, oikeistolaisuus: Porvarismi eli yksilökeskeisyys tarkoittaa "hajoita ja hallitse politiikkaa eli luokkataistelua", toisistaan voimana eristettyjä, yksilökeskeisiä Ihmisiä.

      • yhteisöllisyyttä ainoastaan puheissa. Kaikissa yritelmissä se on osoittautunut diktatuuriksi jossa mies ja ääni periaate on ollut yhden miehen käsissä. Vaalitkaan eivät ole olleet vapaat vaan ainoastaan yhden puolueen/ryhmittymän sisäinen, usein jo henkilöidenkin osalta valmiiksi päätetty näytelmä.

        Porvarillisessa maailmassa on vikansa mutta niistä saa puhua ja kirjoittaa, niitä voi yrittää korjata osallistumalla politiikkaan mutta komumaissa on arvostelu epäsuotavaa ja tuomittavaa, tietäähän puolue kuitenkin paremmin kaikki asiat kuin joku puoluejohdon ulkopuolinen.

        Sinun kommunismin puolustelusi on todella onnetonta vääristelyä ja harhaan johtamisen yrittelyä.


      • olenko ymmärtänyt?

        Kommunismi ei siis ole tarkoitettu koko kansalle, vaan "älykkäille" kommunismin etujoukon edustajille. Näin arvelinkin. Hahhaah, salli mun nauraa. Kommunismin tarkoitus on siis tuottaa kapitalismista tuttua hyvinvointia pelkästään niille, joille "kommunismi kuuluu". , Kansa on siis mielestäsi teuraskarjaa, jonka arvo kommunistiseen yhteiskuntaan pyrkiville etujoukon edustajille on niskalaukauksen ja kuopan kaivamisen verran negatiivinen. Ja minä tarkoitin kommunismin olevan kirjoituksessani hyvin selkeästi pelkästään oppijärjestelmään perustuva yhteiskuntajärjestys, en pelkästään oppijärjestelmänä. Onko teoriaa syytä sensuroida?

        Ja haista sinä vittu nimitellessäsi minua ohjailtavaksi luuseriksi. Miksiköhän lueskelen tätäkin keskustelupalstaa? Olen antanut kommunismillekin oppijärjestelmänä mahdolisuuden mielessäni. Mutta, mitä enemmän palstaa lukee, sitä sekopäisemmän kuvan saa opista ja sen edustajista.

        Yhteisöllisyyttä ja ihmismielen sopivuutta siihen on testattu kai useammankin kerran. Miksiköhän mm. Amurissa Höökin yhteisössä alkoi ilmenemään tyytymättömyyttä yhteisöllisyyteen? Pieni kriisi, eli ruoan määrän raju väheneminen, lopetti koko yhteisön ja samalla yhteisöllisyyden kun yhteisössä alkoi yksilökeskeisyys ja perhekeskeisyys arvoina nousemaan arvokkaimmiksi. Miten selitetään tämä? Eikö olisi yhteisöllisempää kuolla nälkäään yhdessä?

        Porvarismi on ihmismielen mukaista realismia. Joten haista siitäkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe