AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Miehet seksi ja tunteet

Miehet seksi ja tunteet

26 Vastausta 1 950 Lukukertaa
Voiko miehet eritellä ihan oikeasti tunteet seksin harrastamisesta? Voisitteko miehet vastata? Voiko mies pitää vuosia samaa seksikaveria ilman, että tunteet eivät ole mukana? Voiko samalla tunteet säilyä samana omaa kumppania kohtaan?
Onko seksikaveruus pelkkää paineenpurkua? Puhun siis seksikaveruudesta en kakkosista tai rakastajista.
Voiko saman naisen kanssa harrastaa vain seksiä silloin tällöin ilman muuta toimintaa naisen kanssa, tarkoitan ettei muuten olla yhteyksissä kuin seksiä varten? Miltä tuntuu tulla kotiin oman rakkaansa luo käytyään pitämässä aikuisten kivaa toisen kanssa? Tarkoitan että todella on syviä tunteita omaa puolisoa kohtaan. Näin käynyt itselle.

Kyllä,

helposti. Miesten on helppoa esineellistää nainen ja käyttää lihakimpaletta omien himojen tyydytyksen välineenä.

Jos tunteita alkaa tulla mukaan, mitä ei aina tule, mies yleensä lopettaa seksisuhteen tuossa tilanteessa mitä kuvailit.

Eli kyllä, halpana tavarana ja tyydykkeenä pitää sua. Jotta sais jotain piristystä arkeen, seikkailua, jännitystä, seksiä... Ei siinä tarvii muuta tykkäämistä olla. Kätsyä sitä on pitää samaa tuttua panopuuta, ei tarvitse vaivautua etsimään muualta kun se on ehkä joskus hankalaa. Siksi varmaan pysyttelee kanssasi salapanosuhteessa.

Siinä ei tarvii muuta ku olla vähä-älyinen.
Itse en ole tuo seksikaveri vaan se rakkaampi puolisko. Ainakiin niin mies väittää tai siis väitti. Nyt olemme harkinnassa jatkon suhteen eri osoitteet jne.

Toivottavasti....

Kasvaa häntä kans tuollaiselle namulle....

Mä uskon, että toistuvassa

seksissä AINA kehittyy toiseen jonkinlainen tunneside. En puhu mistään rakkaudesta, en välttämättä edes ihastumisesta, mutta ehkä sitä voisi kuvailla jonkinlaiseksi "me-hengeksi" ja kiintymykseksi, Joo, kiintymys varmaan on aika osuva sana kuvaamaan sitä "yhteyttä", jota niiden ihmisten välille muodostuu. (En ainakaan parempaa sanaa nyt tähän hätään keksi).

Vielä kysyisin

Miten miehet voivat väittää etteivät tunteet omaa puolisoa kohtaan ole laimenneet vaikka ovat harrastaneetkin seksiä toisen kanssa useita kertoja?
Mikä ajaa kokeilemaan toista naista vaikka omaa halutaan edelleenkin? Voiko mies tulla oman puolison luo ilman mitään omantunnotuskia käytyään panemassa toista? Miten se onnistuu?

Mä uskon, että

suuri osa pettäjistä pettää sen jännityksentunteen vuoksi, sen takia että saa tehdä jotain "kiellettyä". Adrenaliinitaso kehossa pysyy korkeella. Toiset ihmiset vaan ovat sellaisia että kaipaavat eläämäänsä kokoajan jotain jännitystä ja toimintaa.

Rakkauden mä miellän ainakin henkiseksi ominaisuudeksi ja seksin taas enemmänkin fyysiseksi että siinä mielessä mä ymmärrän miestä, joka rakastaa yhtä vaikka paneekin toista.
Minua ei edes paneta, ellen tunne henkistä yhteenkuuluvuutta naisen kanssa. En muista koskaan ajatelleeni kenestäkään random-naisesta, että "onpas pantavan näköinen". Jos taas ihastun naiseen, himoitsen häntä lähes kaiken aikaa. Vasta pari viikkoa sitten minulle selvisi, että kaltaisilleni pervoille on keksitty nimikin: demiseksuaali. http://www.asexuality.org/wiki/index.php?title=Demisexual

Toinen demiseksuaali

ilmoittautuu täältä :)

Ihanaa löytää vertaistukea tälle(kin) outoudelleni :D

juu

tältä palstalta löytyy jos jonkinmoista pervoa
Hieno homma. Ärsyttää kun maailma toimii (ainakin oman katsantoni mukaan) yliseksuaalisten ihmisten ehdoilla. Nykyään jo ala-asteikäiset lapsetkin oppivat stressaamaan, ovatko he "sexyn" näköisiä. Eihän se voi olla mitenkään tervettä. Kun kuljen ihmisten ilmoilla haluan olla oma itseni, enkä mikään seksiobjekti.

Joo, mä ajattelen

samoin. En myöskään kiinnostu miehistä, jotka näkee naisissa vain potentiaalisen panon.

huhhhuhh

nyt helpotti....luulin jo että alkaa olla jotain vikaa päässä, kun ei kelpaa vaikka kaveri ihan ok...

Kyllä toi...

..määritelmä sopii minuunkin, mutta se ei oo mikään ongelma mulle. Mä oon aika nopee ihastumaan :)

:-)

Noni, pitihän se arvata et joku jotain tämmöstä tulee heti laittamaan :D

Se tahtoo...

...mennä se ihastus yhtä nopeesti ohi kuin on alkanutkin, onneks =D

Kyllä

Jes swingereitä.. ne on aina hienoja, filmatkaa ja myykää viteonne nettiin meille "moraalittomille runkkareille...."

kyl mul on ollut

joskus tunteitakin mukana, mut pyrin kyllä pitämään ne poissa kun touhuan
Jos todella Rakastaa puolisoaan ei petä! Jos kuitenkin pettää ja Rakastaa puolisoaan, niin on helppo pitää ulkosuhde tunteettomana eli kyseessä lähinnä pussien tyhjennys oli sitten kyseessä yhdenyön tai vakinaisempi suhde ja silloin tunteet omaa kumppania kohtaan pysyvät ennallaan. Tällainen jatkuva (vuosien) sekstailu kielii kuitenkin jo miehen "pahastaolosta" eli hän ei ole tyytyväinen seksielämäänsä tai sitten hän on "hyperseksuaalinen".
Mieti haluaako miehesi useammin kuin Sinä? Oletteko tehneet sängyssä mitään tavallisuudesta poikkeavaa, siis uusia juttuja? Pikkujutut virkistävät monasti jos on pitkä parisuhde takana...en halua syyllistää mitenkään.
Tsemppiä!
On tuossa onnistuttu.

Ihnetyttää silti

Tällä hetkellä seksi sujuu loistavasti, mutta silti mielessä miehen touhut toisen kanssa. Se tuntuu todella pahalle. Tämä toinen ei nimittäin ole mikään nuorempi tai "paremman näköinen" vaan minua jopa pari vuotta vanhempi. Se ihmetyttää mitä mies tässä naisessa nähnyt.
Olen luulluut, että miehet hakevat vaihtelua ja nautintoa nuoremmista ja muutekin timmimmistä naisista.?
Mikä vetää miestä puoleensa jo elämää nähneessä naisessa. Mieskin jo päälle 40 v. Ovat nimittäin samanikäisiä. Kaikki ovat ihmetelleet millä tämä nainen miehiä saa? Naisella kuulemma useampia seksikavereita ja kaikki(?) ovat varattuja. Naisen mielestä seksikaveruus ei pilaa liittoa,?
Tosin tämä nainen on suostunut miehiä kiihottaviin juttuihin siis niin kuin maksulliset? Onko se siis vaan siinä, että hän suostuu täyttämään miesten toiveet liittyen seksiin?

Vastaus...

...tulikin tuossa viimeisessä kysymyksessäsi. Eli on se vaan siinä.

Mikä

helvetti on seksikaveruus? Ei mahdu mun paksuun kalloon, ei. Kaverit ja panokaverit on eri asia. Eikö?

Tjaah

on kait se mahdollista olla jotain syviä tunteita omaan kumppaniin, vaikka muut seksuaalisesti kiinnostaakin. Itellä vaan kuolee seksihalutkin, kun loppuu ne tunteetkin. Enkä siis pysty toimimaan ilman tunteita. Eli sitä miestä mä haluan, jota kohtaan mulla on tunteitakin. Ja se ketä kohtaan ei ole, on mulle melkeinpä ilmaa tai ystävä korkeintaan. Simple is that. Uskosin miehillä ja naisilla olevan samanlaista noissa tunne jutuissa. Toki seksiä voi harrastaa ilman tunteitakin. Mutta mitä siitä saa? Riippuu tasan ihmisestä sitten. Joku ei halua kuin fyysisen orgasmin. Ja sitten taas me toiset halutaan se myös henkisesti. :)

Ihan simppelisti

sanottu, mutta yksi juttu unohtui. Se juttu, että ne tunteet ja halut menee ohi sen uudenkin kanssa ja sen jälkeen entinen voi tuntua paremmalta vaihtoehdolta. Saattaa olla vaikka paljon parempi rakastaja kuin se uusi, jota vaan himosit jonkin aikaa. Asian tajuaminen jossain vaiheessa on tosi masentavaa. Loppujen lopuksi kaikkein järkevintä valita olla sellasen, jonka kanssa menee ilman noita tunnehommiakin ok. That's it.

Eri

mieltä. Ei pidä olla mistään muusta syystä, kun yhteenkuuluvuudesta yhessä. Kun kemiat natsaa ja löytyy kaltainen..silloin kaikki hyvin.

Siis samaa

mieltä kanssasi. Sitä vaan harmittelin että vaihto on väistämätön, jos haluaa että tuo seurustelu sisältäisi ikuisesti kaikki mielekkäimmät elementit. Alkuhuumaa ei voi säilyttää missään suhteessa. Ihmiset on kuitenkin perusomainaisuuksiltaan ja taidoiltaan eritasosia jos niitä vertaa ilman himon tunnetta. Ei kai ketään haittaa vaihto parempaan, mut objektiivinen arviointi voi olla hankalaa ihastumisvaiheessa.
 /   /  / Miehet seksi ja tunteet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
36 v. Uusimaa
30 v. P-Savo
32 v. Pirkanmaa
48 v. V-Suomi
47 v. K-Suomi
42 v. Kymenlaakso

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta