Hygienialinkki

Olen ajatellut meneväni kesätöihin Hygienialinkki- nimiseen firmaan Hollolaan kesätöihin. Työ on puhelinmyyntiä, ja tiedän sen pääosin olevan aivan perseestä muutta kun köyhällä opiskelijalla ei ole vara valita kun noita työpaikkoja tuntuu muutenkin olevan niin kiven alla. Eli olisiko jollain tietoa esimerkiksi kyseisen firman palkkauksesta, yleisistä työolosuhteista tms.?

31

3802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mol:ssa kävijä

      Usein sinne haetaan myyjiä eli kysessä on joko todella KASVAVA yritys tai sitten tosi suuri vaihtuvuus.... Ja vaihtuvuushan kertoo jostain ihan muusta.

      • nyt oikeesti

        Puhelinmyynnissä vaihtuvuus on yleensä suuri, mitä haet tekstilläsi?


      • ???
        nyt oikeesti kirjoitti:

        Puhelinmyynnissä vaihtuvuus on yleensä suuri, mitä haet tekstilläsi?

        oletko idiootti?


    • asdlöä

      Mie olin siellä jonkun aikaa kokeilemassa ja täytyy sanoa että todella se työporukka on aivan mainio ja provisiot hyvät verraten esim lehtimyyntiin. Työ on kuitenkin puhtaasti puhelinmyyntiä vaikka yritetään johtaa harhaan ilmoituksessa ja haastattelussakin. Firma vaikuttaa epämääräiselle, työtilat on epäsiistit ja esimies on ilmeisen kokematon. Katteettomia lupauksia jne...... Mutta varmaan opiskelijalle ihan hyvä kesätyö kun se jää sitten siihen....

    • T.K.G

      Kyllä kannattaa parikertaa miettii meneekö kyseiseen firmaan töihin!
      Työporukka on loistava mutta siihen se sitte jääki se positiivinen palaute.
      Esimies tuntuu puhuvan mitä sylki suuhun tuo,ja kyllä epäsiisti talo.

      Kuullut myös että vakkari työntekiöitä on sanoitunu paljon irti.
      Joten loppu tulos:ei voi kummonen nyrkkipaja olla.

      • nyt oikeesti

        1."tuntuu puhuvan mitä sylki suuhun tuo"-perustele väitteesi?
        2."epäsiisti talo"-siivotaan joka aamu, työntekijöiden pitäisi hoitaa omat sotkunsa
        3."vakkareita sanoutunut paljon irti"-onko jotenkin omituista, että ihmiset eivät aio olla samassa työpaikassa koko elämäänsä?
        4.opettele yhdyssanat

        T: Tyytyväinen kesätyöntekijä (palkkaa 1200€ vaikka eka duuni)


      • hipheihuu
        nyt oikeesti kirjoitti:

        1."tuntuu puhuvan mitä sylki suuhun tuo"-perustele väitteesi?
        2."epäsiisti talo"-siivotaan joka aamu, työntekijöiden pitäisi hoitaa omat sotkunsa
        3."vakkareita sanoutunut paljon irti"-onko jotenkin omituista, että ihmiset eivät aio olla samassa työpaikassa koko elämäänsä?
        4.opettele yhdyssanat

        T: Tyytyväinen kesätyöntekijä (palkkaa 1200€ vaikka eka duuni)

        Minä tietäisin monta asiaa tuohon "mitä sylki suuhun tuo",mutta ei ole mielestäni kuitenkaan aiheellista lähteä ruotimaan tätä keskustelupalstalla josta ko. esimies on selkeästi tunnistettavissa. Ihan niin katkera en ole! :)

        Olin ko. paikassa suhteellisen pitkään (kun mittapuuna on puhelinmyyntityö) ja tuona aikana olin sairaana jatkuvaan. Ikuinen päänsärky, silmätulehdus ja poskiontelontulehdus sekä kurkkukipu. Nykyisessä työssäni puhun yhtä lailla ja en ole ollut kertaakaan sairaana.
        Yleisilme on epäsiisti ihan siksikin koska rakennus on niin vanha ja peruskuntoinen,ei siitä siistin näköistä saa vaikka kuuraisi miten. Yrjöttävin oli kuitenkin wc; nurkissa kuukausien likakerrostumat ja seinillä ties mitä skraiduja ja kurkkaapa sinne hanan alle ;-) Sekin tietysti riippuu millaiseen työympäristöön on tottunut ja ihminen joka ei ole ennen ollut työssä niin ei varmaan ne olot niin huonolle tunnu. Ymmärrät kyllä kun lähdet työelämään kunnolla.
        Sellaisessa paikassa pitäisi wc pestä huolella jokainen päivä! Ole kuitenkin varovainen, toinen hana vuotaa niin että siitä voi saada isommankin sähköiskun.

        Itse tienaan nykyisessä työssäni vähemmän mitä Hygienialinkillä, mutta se ei haittaa kun pistetään arvot mittariin. Rahalla ei voi korvata fyysistä ja henkistä terveyttä..

        Terveisiä ja hyviä kauppoja!


    • hl

      Olen aivan samaa mieltä yllä olevien kanssa. Itsekin olin siellä ja paikka oli todella paskainen ja vessasta ei edes puhua ja totta työporukan vaihtuvuus oli liian suuri.

    • 14

      Kokemus se oli sekin, ja opetti jotain työelämästä.

    • prprprprpr
      • pälä-pälä

        Kiinnostava, miksi sun linkillä ei ole enää mitään tekstiä? Mihin se on hävinnyt? Eikä minun aikaisempi kommentti ole enää näkyvissä?


    • reino eino

      Samaa mieltä. Olen ollut useissa puh. myynti firmoissa. Kaikissa olen joutunut tekemään töitä palkkani eteen. Useinmiten ongelmat johtuvat huonosta kommunikoinnista.

    • TYÖNTEKIJÄT

      AUTTAKAA MEITÄ PIDETÄÄN TÄÄLLÄ VASTOIN TAHTOAMME

      EN SELVIÄ ENÄÄ HENGISSÄ

      • Tule apuun Anja

        Ei kun yhteys työsuojelupiiriin... eikö ne auta työhyvinvointiin liittyvissä asioissa ???


    • mipsutin

      Mulle ilmoitettiin kun kyseisessä paikassa olin kaksi päivää töissä, että eivät maksa alle viikon kestävistä työsuhteista mitään. Eli aikaani tuhlasin. Paska firma.

    • dannyy12

      Mulle ilmoitettiin kun kyseisessä paikassa olin kaksi päivää töissä, että eivät maksa alle viikon kestävistä työsuhteista mitään. Eli aikaani tuhlasinWindows that are hard to fit can still benefit from fabric blinds. Problem areas are usually skylights, arches blinds, eyebrows, and occasionally portal windows when you fabric blinds are picking out coverings for your windows. Creativity and the right accessories might fabric blinds be all that you need!

      i like the information here With ps3 Jailbreak you can host a challenge lobby for modern warfare 2, with this you can cheat all your way up to the achievements in jailbreaking your ps3 and more! how to jailbreak ps3 4.00 all the playstation jailbreak 3.72 details and software ps3 jailbreak.

      Thanks for the info here i got more info about memory foam mattress toppers its quit an interesting read there Mattress toppers are designed to protect your mattress so that it would have a longer life span it protects the mattress from stains and wine or liquid spills and any elements that could damage your mattress. Today you memory foam mattress toppercan find different types of mattress toppers
      dan

    • voittaja

      Voi hyvänen aika!
      ... Monen viestissä tulee esiin se ettei olla pärjätty ja on ollut kova kolaus kun on epäonnistunut... Älkää valittako ja syyttäkö muita, tehkää asiat niin, että olette voittajia! Voittaja tekee työnsä niin hyvin kuin voi ja sitä kautta menestyy tai kaatuu saappaat jalassa.

      • Ihmettelijäwe

        vittu mitä patriotismia te oikein väännätte jostain saippuakaupasta pellet ! =D


    • saravara

      Mä olin ko. firmassa vähäsen aikaa, kunnes sain työtä toisaalta.
      Ensinnäkin lähestulkoon joka työpäivän päätteeksi mulla oli jumalaton päänsärky ja nenä tukossa, mistä lie johtunut.
      Toiseksi, minä en henkilökohtaisesti tykkää siitä, että selän takana kyylätään, tuleeko niitä kauppoja vai ei. Ei se ainakaan innostusta myyntiin lisää, kun kytätään.
      Nauhoitettas vaikka soittajien puhelut ja niiden myötä annettas ohjeita ja koulutettas, mut ei.
      Joten katsoin ainoaksi järkeväksi teoksi lähteä ja enkä muuten ihan hevillä lähe enää puhelinmyyjäksi, olen sitten vaikka ennemmin työttömänä.
      Niissä ei annetaan mitään arvoa työntekijälle, vain firman parasta ajatellaan. Ja palkkansa eteen saa todella paahtaa, todella stressaavaa ja henkisesti erittäin raskasta, ei kiitos.

    • VaLkomaalaaja

      Kyllä on kauhean kuuloista! Pitää todella pysyä erossa tälläisistä "työllistäjistä". Ahneita ovat.

    • oikea päällikkö
      • Wattinen1

        Repesin ihan totaalisesti :D

        Oisin laittanu hakua jos ois ollu vähän lähempää. Pakko antaa propsit anyway.


      • kusetusta

        Hygienialinkki on kusetusfirma. Yrittänyt laskuttaa tekaistuilla laskuilla minua. Nyt saan tapella ulosoton kanssa tuotteista joita en ole koskaan tilannut ! varokaa HYGIENIALINKKIÄ


    • Stålt

      Ei yhtään löylyn makua.

    • stenu

      Varmaan jo konkassa tää paikka.

    • Tj=BBaslak

      Kymmenen vuoden aikana tämä yritys on tehnyt lukuisia huijaus lähetyksiä.
      Toimintaohje: palauta tavara, älä maksa laskua, tee rikosilmoitus. Itse olin täällä duunis ja jouduin yrityksen kaupoista olemaan kuulusteluissa. Myös kaikenlaisia kummallisia sopimuksia piti koko ajan kirjoittaa.
      Mukavaa alkavaa syksyä!

      • defvedf

        Tännää soitti kai ekkaa kertaa mulle hykieenialinkistä. Oli ainakin komas puhelikauppias tälle viikolle: Keskiviikkona Nexus-muija kauppasi punasia konerasvoja, toissapäivänä ois tullu joku tekkee lämpöikkunaremonttia.
        Kivan kuulonen oli se hykieenialinkin jeppe, niin että ikävä oli panna puhelin kiinni sanomatta mitään. Ei niissä myyjissä mitään vikaa oo, mutta ku ei yleensä kertakaikkiaa tartte mittän niillä myytävänä olevaa.


    • Hohhohhoo

      Mikähän on lain takaama suoja mustamaalausta vastaan? Vain luonnollinen henkilö voi olla kunnianloukkauksen objekti.

    • jatzka

      kyllä tää on niin paskainen tää paikka Hollolassa ettei mitään järkeä ja jos kundit myy samaa kamaa 3krt hinnalla kuin kilpalija niin siitä voi loput miettiä miten hyvin sitä kauppaa oikein tulee.

    • EmAiIivil1993

      Oon ajatellut alkaa kuuntelee sitä Bläk Metallia. Onko kokemuksia?

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe