KOK vaalirahaa Cayman-saarten kautta, kukin 10.000 euroa. Jyrki

KANSALALAINEN

Jyrki Katainen ja Jyri Häkämies ovat saaneet viime vaaleissa vaalirahaa Cayman-saarten kautta, kukin 10.000 euroa.

Maksajana on Helsingin Mekaanikontalo , jonka omistaa Luxemburgilainen sijoitusyhtiö Procomex ,
jonka taas on perustanut Brittiläisille Neitsytsaarille rekisteröity Kilbrin Investments Limited-yhtiö.

Sveitsiläinen ex-pankkiiri antoi tietoja Wikileaksille

Tietenkin ihmisiä ja yhtiöitä , ehkä säätiöitäkin löytyy vielä näidenkin takaa, mutta kaiken tarkoituksena näyttää olevan rahojen alkuperän häivyttäminen tuntemattomaksi ja verovapaaksi.

Liikemiesten ja säätiöiden poliitikkojen korruptoinnilla ei näytä olevan mitään rajaa. Pyyteettömästi he eivät korruptoi , varmasti he aina odottavat poliitikoilta jotain vastapalvelusta .
Tällaisessa korruptoinnissa esiintyvät aina samat puolueet : RKP JA KOKOMUUS.

Säätiöiden varainkäyttö olisi saatava julkiseksi ja verotettavaksi , kuten yksityisten ja yritystenkin on vuosittain tehtävä selvitys verottajalle niin tuloistaan kuin varallisuudestaankin .

Kun säätiöitä ei veroteta , niiltä puuttuu kaikki valvonta , ja kaikenlaista hämäräperäistä ja rikollista säätiöiden rahoilla on mahdollista tehdä ; ja tehdään.

ps onko RKP vallannnut KANSAINVÄISEN KOKOOMUKSEN, JOKA YRITTÄÄ LUODA UUTTA EUROSTOLIITTOA !!!

42

950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukaan tarkemmin

      näistä poliitikkojen yhteyksistä sinne Gayman-saarille, ovatko siellä usein myös lomailleet?

      • kokoomus haisee!

        ...yksi talo, jossa toimii satoja hämäräperäisiä firmoja. näitä ei pääse selvittämään verovapauden takia.
        mutta sen me tiedämme, että kokoomuslainen kansanedustaja eero "taloustutkimus" lehti on ollut sijoittamassa eläkevakuutusyhtiöidemme varoja näihin cayman-saarten firmoihin.
        22 miljardia euroa hävisi sijoitusbisneksessä eläkevakuutusyhtiöiden varoja tuonne cayman-saarille taannoin, joita ei koskaan takaisin saada! tässä on päivänselvä yhteys kokoomukseen!
        EIPÄ IHME JOS KOKOOMUS SAA CAYMAN-SAARILTA "HIEMAN" TUKEA VAALIKAMPANJAANSA.

        SAATANA, PITÄISI REPIA AUKI KOKOOMUKSEN KAIKKI TUKIKANAVAT JA HETI!!!!!!


      • rikkaille %
        kokoomus haisee! kirjoitti:

        ...yksi talo, jossa toimii satoja hämäräperäisiä firmoja. näitä ei pääse selvittämään verovapauden takia.
        mutta sen me tiedämme, että kokoomuslainen kansanedustaja eero "taloustutkimus" lehti on ollut sijoittamassa eläkevakuutusyhtiöidemme varoja näihin cayman-saarten firmoihin.
        22 miljardia euroa hävisi sijoitusbisneksessä eläkevakuutusyhtiöiden varoja tuonne cayman-saarille taannoin, joita ei koskaan takaisin saada! tässä on päivänselvä yhteys kokoomukseen!
        EIPÄ IHME JOS KOKOOMUS SAA CAYMAN-SAARILTA "HIEMAN" TUKEA VAALIKAMPANJAANSA.

        SAATANA, PITÄISI REPIA AUKI KOKOOMUKSEN KAIKKI TUKIKANAVAT JA HETI!!!!!!

        Kyllä kokoomus keinot keksii , rikkaita äänestäjiä kok takana. Rikkaille taas tulossa lisähelpotusta kun kok lupaa laskea kaikkien veroja - onhan se 1% miljoonien tuloihin taas vähän enemmän käteen


      • Kerro lisseepi

        Heil,eihän tässä kukaan tiedä tarkemmin kuin sinä.


      • ilmo on heikko

        Hei eihän tässä kukaan tiedä. Ei käy ilmi ilmoituksista.


      • Ei, harvoin

        Usein ko?


      • ????
        Ei, harvoin kirjoitti:

        Usein ko?

        Mitä tarkoitat?


      • Uusi nuotta

        Heil


      • Reebok Salminen

        Jayman


    • odotetaan selvyyttä.

      Sieltä Gayman saarten veroparatiisien kautta maksettiin todenäköisesti myös kokoomuksen
      jättivelat. Se ja ketkä kokoomuksen velat maksoi sitä ei tässä maassa uskalla tutkia kukaan.
      Se vain on selvää että jostain tuli pimeää rahaa miljoonatolkulla jolla velat kuitattiin.
      On esitetty myös arvioita että kokoomuksen velkojapankit olisivat armahtaneet ja repineet
      velkakirjat,eli osakeyhtiölakia olisi rikottu.

      • selvyyttä blease,,,

        Vaalirahat ovat vain murusia ja niitäkään ei tullut kuin harvoille ja
        valituille. Minuakin kiinostaa miten ihmeessä korviaan myöden veloissa
        ollut kokoomus selvisi htkessä veloistaan? Se kiinostaa myös ja se oppi
        olisi tarpeen myös sadoilletuhansille asuntovelallisille.


    • Korruptiokokoomus

      Ihmettelen suuresti , mihin perustuu kokoomuspuolueen gallupkannatus ?
      Itse epäilen että kohderyhmä, jolta kannatusta kysellään , on korostetusti kokoomusvoittoinen.

      Konkurssiyhtiön korruptiorahoilla viime vaaleissa valtaan nostettu kokoomuspuolue on ryvettynyt muutenkin korruptioepäilyissä. Suomen talouden kokoomuspuolue on Jyrki Kataisen johdolla ajanut katastrofin partaalle ottamalla silmittömästi velkaa veronmaksajain piikkiin ja jakanut rahat muille uusliberalisteille maailmalle ilman mitään vakuuksia.
      Eriarvoisuutta on Suomessa kasvatettu tietoisesti kokoomuspuolueen johdolla , köyhyys on kasvanut räjähdysmäisesti kokoomuspuolueen hallituskaudella.
      Tässä vain joitakin kokoomuspuolueen meriittejä tältä vaalikaudelta.

    • matti meikä

      "Miten Kokoomuksen arvot toteutuvat käytännössä? (Jyrki Katainen)
      Maailman rikkaimmat ihmiset ovat vieneet poliitikoilta ja verottajalta piiloon 60-80 veroparatiisiin hyvin varovaisen arvion mukaan 11,5 tuhatta miljardia /eli biljoonaa) dollaria. Sen vuosituotosta voisi kerätä 255 miljardin potin, kertoo Matti Ylönen tuoreessa kirjassaan “Veroparatiisit“.

      Veroparatiiseja ei ole ainoastaan pienillä saarilla kuten Cayman, Jersey, Man, Guernsey ja lilliputtimaissa kuten Luxemburg, Gibraltar, Monaco. Niitä on myös Yhdysvaltojen joissakin osavaltioissa (Delaware, New Jersey, Oregon, Nevada), Lontoossa, Latviassa, Tokiossa, Singaporessa, Hongkongissa jne. Pelkästään Neitsytsaarilla on 707 000 pöytälaatikkoyritystä. Se oli vuonna 2004 Venäjän kahdeksanneksi suurin kauppakumppani! Pankkitilin avaaminen ilman henkilöllisyyspapereita Nevadassa on helpompaa kuin toisessa veroparatiisissa Panamassa.

      Nykyisen finanssikriisin luulisi jo herättävän Kokoomuksenkin vastuulliset poliitikot rahamaailman vapauttamisen todellisuuteen. Käsittämättömän suuret rahavirrat liikkuvat kaiken poliittisen sääntelyn ulkopuolella. Hedgefundien, termiinien, swappien, warranttien jne. kuplamarkkinoiden todellista suuruutta ei kukaan tiedä tarkasti, mutta arviot sen suuruudesta liikkuvat 60 biljoonasta 1 000 biljoonaan euroon.

      Kokoomuslaiset ovat siunanneet ja edesauttaneet kuplatalouden sekä hallintarekisterien mahdollistamaa veronkiertoa. Hallintarekisterien anonymiteetin suojassa kokoomuslaiset rikkaat voivat avata veroparatiisimaassa pöytälaatikkofirman ja hallintarekisterin suojissa kotiuttaa osingot kokoomuslaisten pankinjohtajien avustuksella verovapaasti ulkomaille veroparatiiseihin valtionvarainministeri Kataisen ulottumattomiin.
      Oikeusministeriö teki hiljattain poliisin suosituksesta lakiehdotuksen korjatakseen porsaanreiän, mutta Kokoomus, Valtionvarainministeriö, Suomen yrittäjät, Suomen kaupan liitto ja Elinkeinoelämän keskusliitto vastustivat ehdotusta.

      Vuonna 2004 Suomesta maksettiin ulkomaille osinkoja 4,3 miljardia ja niistä maksettiin lähdeveroa vain 6,17 prosenttia. Jos pöytälaatikkofirma sijaitsi Britanniassa, selvisi verotuksessa nolla-prosentilla. Koska pörssikauppa on siirtynyt veroparatiiseihin, suomalaiset pörssivälittäjätkin joutuvat kortistoon, sillä etävälittäjät tulevat heidän tilalleen. Vuonna 2000 etävälittäjien osuus pörssikaupasta oli vain 14 prosenttia, nyt jo yli 60 prosenttia (yli 80 mrd €).

      Kokoomuksen ja kokoomuslaisen valtionvarainministeriön toimesta ollaan parhaillaan suunnittelemassa hallintarekisterin laajentamista koskemaan myös sijoitusrahastoja. Vuonna 2008 Suomeen rekisteröityihin sijoitusrahastoihin oli sijoitettu 56 miljardia euroa ja ulkomaisiin (veroparatiiseihin) oli sijoitettu 41 miljardia euroa (valtion vuosibudjetin verran). Rikkaiden veronkierto on helppoa, koska esimerkiksi Nordea-pankilla on yhteistyökumppaneita veroparatiiseissa.

      Ylöseltä jäi mainitsematta kirjassaan, että lähes jokaisella suomalaisella “rahasuvulla“ oli jo 90-luvun puolivälissä pöytälaatikkofirma jossain veroparatiisissa. Erityisen taitavia veronkiertäjiä ovat suuret monikansalliset jättiyritykset kuten Microsoft, Apple, Coca-Cola, Ford, Ikea jne. Esimerkiksi konkurssiin menneellä Enronilla oli 700 tytäryhtiötä pelkästään Caymansaarella. Jättiyhtiöt tarvitsevat niitä sisäisiin siirtohinnotteluihin, joilla voitot voidaan siirtää tuotantomaasta verottajan ulottumattomiin. Siksi maailmakaupasta puolet on jo konsernin tytäryhtiöiden sisäistä kauppaa.

      Veronkiertoon innovoitiin valtava määrä uusia tuotteita. Keinovalikoimiin kuului mm. tekaistut tappiot, säätiöille tehdyt lahjoitukset, trustien hyväksikäyttö, peiteyhtiöiden hyväksikäyttö, rojaltimaksut jne, Arvopuolueen edustaja, ulkoministeri Alexander Stubb, ei ole tehnyt elettäkään epäkohtien poistamiseksi EU:n puitteissa.

      Kun EU:ssa puuhattiin rahanpesudirektiiviä, Kokoomuksen euroedustaja Piia-Noora Kauppi taisteli hartiavoimin muutoksia vastaan, Hän toimi muutoksia ajavan foorumin puheenjohtajana, Hän teki kaikkensa, että rahanpesua estävät direktiivit vesitettiin juuri pankkialan etujärjestön (EBIC) toivomalla tavalla. Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) mukaan rikollista rahaa pestään vuosittain 1,5 biljoonan dollarin edestä. Kokoomus ei aja ainoastaan rikkaiden vaan myös rikollisten asiaa. Vapauden ideologian varjolla rahanpesukin on osa yrittäjyyttä ja innovaatioprosessia.

      Kataisen ja Kokoomuksen penseys veroparatiisien suitsemiseen selittyy muillakin kuin pelkästään ideologisilla syillä. Yksi kevään 2008 vaalirahoitusskandaali oli ministereiden Jyrki Kataisen, Jyri Häkämiehen ja keskustaporvari Paula Lehtomäen saama rahoitus yhtiöstä, joka omistettiin Luxemburgista ja edelleen Britannian Neitsytsaarilta käsin. Rahoitusta antoi suursijoittaja Ahti Vilppulaan yhdistetty Mekaniikkatalo."

      ps uskomaton kokoomus eli rkp:n varapuolue !!!

    • KOK?RKP VAALIRAHOITU

      Veroparatiiseja ei ole ainoastaan pienillä saarilla kuten Cayman, Jersey, Man, Guernsey ja lilliputtimaissa kuten Luxemburg, Gibraltar, Monaco. Niitä on myös Yhdysvaltojen joissakin osavaltioissa (Delaware, New Jersey, Oregon, Nevada), Lontoossa, Latviassa, Tokiossa, Singaporessa, Hongkongissa jne. Pelkästään Neitsytsaarilla on 707 000 pöytälaatikkoyritystä. Se oli vuonna 2004 Venäjän kahdeksanneksi suurin kauppakumppani! Pankkitilin avaaminen ilman henkilöllisyyspapereita Nevadassa on helpompaa kuin toisessa veroparatiisissa Panamassa.


      Nykyisen finanssikriisin luulisi jo herättävän Kokoomuksenkin vastuulliset poliitikot rahamaailman vapauttamisen todellisuuteen. Käsittämättömän suuret rahavirrat liikkuvat kaiken poliittisen sääntelyn ulkopuolella. Hedgefundien, termiinien, swappien, warranttien jne. kuplamarkkinoiden todellista suuruutta ei kukaan tiedä tarkasti, mutta arviot sen suuruudesta liikkuvat 60 biljoonasta 1 000 biljoonaan euroon.

      Jos näitä kuplapotteja verrataan reaalitalouteen, jossa koko maailman bkt:n (maailman tuotannon ja palveluiden) arvo on 48 biljoonaa, saa käsityksen millaisen aikapommin kokoomuslaisten poliitikkojen uusliberalistinen “vapauden“ ideologia on synnyttänyt – jonka poliitikot laittavat taas tavallisten veronmaksajien maksettavaksi.

      Jos reaalimaailman 48 biljoonalle laskee vaikka 5-10 prosentin vuosituoton, jolla kuplaa pitäisi tilkitä, niin sitä ei makseta vuodessa eikä kahdessa lähes 1 000 biljoonan kuplasta. Ainakaan, jos sen sisältämä “ilma“ sattuisi olemaan samaa suuruusluokkaa kuin Islannissa. Siellä hävisi velkapapereiden arvosta 94 prosenttia taivaan tuuliin.

      Kokoomuslaiset ovat siunanneet ja edesauttaneet kuplatalouden sekä hallintarekisterien mahdollistamaa veronkiertoa. Hallintarekisterien anonymiteetin suojassa kokoomuslaiset rikkaat voivat avata veroparatiisimaassa pöytälaatikkofirman ja hallintarekisterin suojissa kotiuttaa osingot kokoomuslaisten pankinjohtajien avustuksella verovapaasti ulkomaille veroparatiiseihin valtionvarainministeri Kataisen ulottumattomiin.

      Oikeusministeriö teki hiljattain poliisin suosituksesta lakiehdotuksen korjatakseen porsaanreiän, mutta Kokoomus, Valtionvarainministeriö, Suomen yrittäjät, Suomen kaupan liitto ja Elinkeinoelämän keskusliitto vastustivat ehdotusta.

      Hallintarekisterissä olevien osakkeiden osuus on kasvanut nopeasti jo 43 prosenttiin koko osakekannasta. Veromenetysten suuruutta ei tarkasti tiedä kukaan, mutta Helsingin Sanomat laski varovaisesti, että vuosina 2002-2003 olisi ollut yli 1 000 miljoonaa vuodessa.

      Vuonna 2004 Suomesta maksettiin ulkomaille osinkoja 4,3 miljardia ja niistä maksettiin lähdeveroa vain 6,17 prosenttia. Jos pöytälaatikkofirma sijaitsi Britanniassa, selvisi verotuksessa nolla-prosentilla.
      Koska pörssikauppa on siirtynyt veroparatiiseihin, suomalaiset pörssivälittäjätkin joutuvat kortistoon, sillä etävälittäjät tulevat heidän tilalleen. Vuonna 2000 etävälittäjien osuus pörssikaupasta oli vain 14 prosenttia, nyt jo yli 60 prosenttia (yli 80 mrd €).

      Kokoomuksen ja kokoomuslaisen valtionvarainministeriön toimesta ollaan parhaillaan suunnittelemassa hallintarekisterin laajentamista koskemaan myös sijoitusrahastoja. Vuonna 2008 Suomeen rekisteröityihin sijoitusrahastoihin oli sijoitettu 56 miljardia euroa ja ulkomaisiin (veroparatiiseihin) oli sijoitettu 41 miljardia euroa (valtion vuosibudjetin verran). Rikkaiden veronkierto on helppoa, koska esimerkiksi Nordea-pankilla on yhteistyökumppaneita veroparatiiseissa.

    • tosi on sanoi ..sano

      Onkohan kokoomus näihin vaaleihin saanut C.I.A. myöntämää "avustusta"?
      Kokoomuksellahan on kokemusta näistä vaaliavustuksista, varsinkin laittomista ja salakuljetetuista dollareista.
      Kyllähän kokoomus ansaitsee nämä tuet, mikä muu puolue on tehnyt vaalikaudella niin paljon suomalaisten hyväksi.
      Harmi ettei Kataisella ole mitään kansallista omaisuutta myytävänä. Kuten oli Ilkka Suomisen, rättitehtailija Porin nurkilta ja valtionvarainministeri. Suominenhan ajoi Wärtsiän laivateollisuuden konkursiin ja myi sen Norjalaisille. Kyllä kokoomus osaa.

    • miettivä maaseudulta

      Vapaavuori haluaa tyhjentää maaseudun
      Tilaa palstan RSS-syöte
      Kokoomukset arvot3.3.2011 10:42 1
      Vapaavuori uhoaa tyhjentävänsä maaseudun.

      Hänen toimensa ovat myös käytännössä osoittanut tavoittelun. Kauppapaikkoja ei suoda kehittäämään kuntien asemaa. Nyt Vapaavuori on sorvaamassa rakentamiseen sellaisia säädöksiä mm. sähkölämmityksen osalta, jotka vaikeuttavat erityisesti syrjäseudulle rakentamista.

      Vapavuorat kannattaa kuunnella, jos hänen kanssaan on erimeiltä voi hän tapojensa mukaisesti mäiskiä vastapuolta turpiin.

    • asian tuntija

      Ulkomailta tullut vaalituki pitää kieltää kuten monessa muussa maassa on tehty.
      Tällöin alkuperän häivyttäminen on vaikeampaa.

    • toivo suomesta

      Soini: "En ymmärrä Kataisen höpöpuheita"
      Maanantai 10.08.2009 klo 07:44 (päivitetty ma 08:59) Aamulehti, STT14 kommenttia

      Vaalirahoitussopan uusista käänteistä ärsyyntynyt perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoi sunnuntai-iltana Aamulehdelle olevansa tyytyväinen, kun kokoomuksen taloudelliset tukijat paljastuvat vihdoin.

      – Olen jo monta vuotta katsonut toimintaa sivusta ja epäillyt, mistä moiset isot kampanjat mahdollistavat rahasummat ovat peräisin, Soini kertoo.

      – Jos olisin pari vuotta sitten vaatinut kokoomusta paljastamaan rahoittajansa, sitä olisi pidetty taas Soinin populismina, tuore europarlamentaarikko summaa.

      STT:n viikonloppuna julkistaman selvityksen mukaan kokoomus on kartuttanut vaalikassaansa vuosina 2006–2007 finanssikonserni Sammon ja puolustusteollisuuskonserni Patrian rahoilla. Lauantaina tuli ilmi, että valtionyhtiö Sammolta liikeni puolueelle 75 000 euron tuki ja sunnuntaina kohua lisäsi tieto toisen valtion omistaman konsernin Patrian 6 000 euron lahjoituksesta.

      Moraalikysymys

      73-prosenttisesti valtion omistuksessa oleva Patria antoi viime eduskuntavaalien yhteydessä puolueille rahaa 16 000 euroa, joista kuusi tuhatta kilahti kokoomuksen kirstuun.

      Konsernin omistajaohjauksesta vastaava ministeri Jan Vapaavuori (kok) kertoi STT:lle, ettei tiennyt puolueensa ja valtionyhtiön kytköksistä. Asuntoministeri Vapaavuori myös korosti, että tukien myöntämisen aikaan omistajaohjauksesta vastasi keskustan Mauri Pekkarinen.

      Poliittisen rahoituksen asiantuntija kommentoi STT:lle, että muualla Euroopassa on yleistä, että valtionyhtiöiden lahjoitukset puolueille on kielletty. Syynä tähän on se, että valtionyhtiöt ovat lopulta kuitenkin kansalaisten omistuksessa, joten yhtiöiden rahojen käyttö puolueitten valikoituun tukemiseen vinouttaa poliittista rahoitusta.

      – En ymmärrä näitä puheenjohtaja Kataisen höpöpuheita siitä, ettei tämä ole laitonta. Tässähän on moraalista kysymys! Kokoomuksen olisi pitänyt julkistaa jo kauan sitten kaikki tukijansa. Nyt niitä tulee ilmi yksi kerrallaan ”mikä on päivän tarjous”-tyylisesti, Soini parahtaa.

      – Luulevatko nämä poliitikot oikeasti, että kansalaiset uskovat kun he väittävät, etteivät kytkökset vaikuta päätöksentekoon, Soini napauttaa.

      Kolhu imagoon

      Viime vaaleissa pärjännyt ja kovassa nosteessa ollut kokoomus saa Soinin mielestä vaalirahoittajien piilottelusta mojovan kolhun siistiin imagoonsa.

      – Tällaisena aikana puolueelta vaaditaan taloustaitoa. Kataisen strategialla ei pärjättäisi missään firmassa.

      Soinin mukaan kokoomuksen ja keskustan harrastama ”rahalla melskaaminen” näyttäytyy epäilyttävänä toimintana.

      – Luultavasti ne selviävät tästä, mutta vain siksi koska sdp on tällä hetkellä ihan umpihuono.

      Tämä artikkeli on julkaistu Aamulehdessä .

      Lena Nelskylä

      Aamulehti, STT

      Eli kannattaa äänestää maahanmuuttokriittisiä perussuomalaisia!

      ps:

      http://www.vaalimanifesti.fi/index.php/allekirjoittajat

      ketkä muut ovat sitouneet yleensä mihinkään ja allekirjoittaneet vielä ???

    • nyt riittää kok

      KOKOOMUS = RKP:n APUPUOLUE
      EiääntäKokoomukselle 24.2.2011 18:55
      VASTAUKSIA: 0 LUKUKERTOJA: 26 TEKSTIKOKO: VIESTIEN ESITYSTAPA:
      Ei muuta kuin Pakkoruotsia koko kansalle vauvasta vaariin a la Kimmo 'autoilija' Sasi.
      Sasihan on Folktingetin varapuheenjohtaja.
      Folktinget (Suomenruotsalaiset kansankäräjät) valvoo Suomen ruotsalaisten oikeuksia ja etuja.

      Puolet Kokoomuksesta RKP:n rahoissa
      rahaaaaa 22.2.2011 13:16
      VASTAUKSIA: 2 LUKUKERTOJA: 37 TEKSTIKOKO: VIESTIEN ESITYSTAPA:
      "STT
      Kokoomuksen ehdokkaat käyttävät selvästi eniten rahaa eduskuntavaalikampanjointiin.

      Turun Sanomien, Kalevan ja Väli-Suomen sanomalehtien kyselyn mukaan puolet kokoomuksen ehdokkaista aikoo käyttää kampanjaansa 25 000–50 000 euroa. Näin suurella vaalibudjetilla on liikkeellä vain 27 prosenttia keskustalaisista, 13 prosenttia demareista, 4 prosenttia vihreistä, 3 prosenttia vasemmistoliittolaisista ja 2 prosenttia perussuomalaisista.

      Vastaavasti alle 15 000 euron vaalibudjetilla aikoo selvitä 94 prosenttia perussuomalaisista, 88 prosenttia vasemmistoliittolaisista ja 87 prosenttia vihreistä. Kokoomuksen ehdokkaiden kampanjoista vain kolmannes jää alle 15 000 euroon.

      Eniten ulkopuolista rahoitusta saavat Rkp:n, vasemmistoliiton ja kokoomuksen ehdokkaat. Perussuomalaiset ja vihreät maksavat vaalikulunsa pääosin itse.

      Lehtien tiistaina julkaisema kysely lähetettiin 1 531 kansanedustajaehdokkaalle, joista 673 vastasi."

      -------------
      Puolet Kokoomuslaisista ehdokkaista kannattaa pakkoruotsia. He saavat vaaliinsa rahaa RKP:n ruotsinkielisiltä rahastoilta. RKp rahoittaa heitä, koska sen omat muskelit eivät riitä. Rahaa RKP:llä on ja sitä se jakaa, jos vain lupaa pakkoruotsia kannattaa.

      Suomalaiset äänestäjät eivät sen sijaan pakkoruotsia halua.


      Sauli Niinistö oli vielä 90-luvulla pakkoruotsia vastaan, mutta muutti mielensä, kun RKP tarjosi hänelle rahaa.

      ps nyt riittää kok luihuilu ja salailu ja äänet menee mamukriittisille perussuomalaisille !!!

    • toivo suomesta

      "Soinin esiintyminen vei minut kokoomukseen
      Tilaa palstan RSS-syöte
      Kokoomus sittenkin5.3.2011 16:16-2
      ... jne jne ..Ilmastopoliittinen paperi kopioitu Metallin demareilta ...(tosin ITSE teki ja on ns tekijän oikeus !)...

      Nk. persujen vaaliojelma vilisee virheitä ja osa persujen omista ehdokkaista sanoutunut jo irti siitä....plaah plaah....jne jne"

      Huomaatteko, sama hädissään oleva kokoomuspuolueen puoluetoimiston kokkaripelle on kirjoittanut kaikki edelläolevat ketjun viestit !

      Kyllä konnien kokoomuksen paatti nyt uppoaa, siinä ei auta enää puiset ankkuritkaan !

      ps nyt mamukriittiset saivat taas lisää tuulta purjeisiin, eli kiitos käteinen !!!

    • kyl tää kok on syväl

      Jo moni on ymmärtänyt vaalikujeet ja siinähän muut puolueet ekana rkp ja sitten kok yrittää kaikkensa pelastaakseen nahkansa ... nahkurin orsilla nähdään ...

    • MADE IN USA=KOK
    • ei ikinä kok hallitu

      Ihmettelen miyen media ei käsittele kokoomuksen hurjia kuvioita!

      Mitä kokk vielö saa aikaan??? Ainakin köyhiä kyykytetään ihanloputtomiin!

    • ulukomailta?

      Oikeinko

    • suarwlta?

      Oikeinko

    • ekeä vai ääntä

      100 000

    • savonmies pöljältä

      Aeka taetavoo huasto

    • aekoo pölöjäillöö

      Kaiken

      • tilanviiniä

        Maistelin


    • Kai Kaikin sai

      Hi

    • rökäletappio

      Tämä oli kerrassaan kiinnostava juttu. Toivottavasti Kokoomus saa yhtä karmaisevan rökälevaalitappion kuin Ruotsin Kokoomus.

      Kokoomus on siirrettävä Laura Rätyineen ja Männistöineen 30 vuoden oppositioon.

      • aikaa laasosta

        On


    • saiimme saleen

      Hi, silläkö rahalla

    • Miiku ja paakku

      Hej

    • kierätys kunniaan

      Jes

    Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe