Verorahan syytäminen yliopistoihin lopettteva

maisteri.

Tohtorien tiedot ovat hyödyttömiä tai epätieteellisiä. Suurin osa tuoreista tohtoreista päätyy kuitenkin hanttihommiin tai jopa työttömäksi.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/01/1030760

Jos joku tutkii koko varhaisen elämänsä muurahaisten vasemman etujalan pituusvaihtelua, niin siitä ei välttämättä ole hirveästi hyödtyä juurikaan mihinkään työhön.


http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2010/12/1240882/herlin-pistaisi-yliopistot-nippuun

"Yliopistoväki saa taas tutista maakunnissa, sillä Suomen tärkein vientiala teknologiateollisuus karsisi kovalla kädellä korkeakouluhallintoa. Teknologiateollisuus laskee, että Suomessa pitäisi hallinnollisesti olla korkeintaan 6-8 yliopistoa ja 12-14 ammattikorkeakoulua. Nyt niitä on lähes kaksi kertaa enemmän. Harjoitus ei jäisi pelkästään hallinnolliseksi tiivistämiseksi, vaan erittäin todennäköisesti joitakin yksiköitä pitäisi lakkauttaa. Herlin ei ota kantaa, mikä on teknologiateollisuuden lakkautuslista. "

-


Yliopistojen rahoitusta on leikattavat ja sielä verorahoista loisivat typerät tohtorit on irtisanottava. Saavat sitten McDonaldsin vessaa pesiessään muistella omaa älykkyyttään... sillä tohtoria ei kaipaa kukaan työelämässä, eivät yrittäjät, eivätkä muut.

Tohtorin tutkinto on poistettava kaikista virkakelpoisuus-vaatimuksista.

Professorit on irtisanottava ja paikat laitettava hakuun uuusin perustein

Professorit on erotetettava viroistaan koska heidät on valittu väärin perustein. Perustutkinnon suorittaneet ovat etusijalla tohtoreihin nähden.

Yliopistojen suojatyöpaikkoija ei tule asettaa tohtoreiden etuoikeudeksi! Perustutkinto tai jopa AMK-tutkinto on parempi

Yhteiskunnan ja ihmisten yleisen hyvinvoinnin kannalta parasta olisi jos suurin osa yliopistoista yksityisestettäisiin. Käytännössä se johtaisi koko hyödyttömän humanistisen instituution lakkauttamiseen´. Siloin myös laiskat lois-tohtorit saavat kenkää

Ja jos tuo kapea-alainen syväosaaminen on luokkaa "muurahaisen vasemman etujalan pituusvaihtelun tilastollinen analyysi", tai "lapsi tarvitsee huolehdintaa", niin eipä siitä hirveän paljon hyötyä ole työelämässä, eikä paljon muuallakaan. Tietysti yliopistoihin työllistetään näitä, mutta sieläpä ei olekaan tulospaineta vaan valtio maksaa kulut.


Professorit haluavat lisää palkkaa koska näin he saavat rahaa.
Ei professori halua ryhtyä yrittäjäksi koska osaamista ei ole, eikä ahkeruutta
Tohtorin tutkinto on hyödytöntä puuhastelua, eikä se anna pätevyyttä mihinkään. Mihikään ammattiin ei saa asettaa virkakelpoisuusvaatimukseksi tohtorin tutkintoa, ja ne joilla se on, on potkittava pois

Professorien virat ovat eräänlaisia suojatyöpaikkoja niillä jotka ovat onnistuneet luikertelemaan pisimmillä julkisrahoitteisessa akatemissa. Tottakai professorit ja akateemikot yrittävät puolustella yliopistojen rahoitusta ja akateemista instituutiota koska saavat siitä palkkaansa

Yliopistojen rahoitusta on leikattava.
Tohtoreita on irtisanottava

Tohtorit eivät ole älykkäitä, ainoastaan nippelitietoa lukeneita

Seuraavasa budjettiriihessä on syytä aloittaa neuvottelut yliopistojen rahoituksen leikkaamiseksi. Yksi luonnontieteellinen akatemia jääköön.

Vale-tieteelliset propagandistiset tutkinnnot (sosiologia, psykologia, kasvatustieteet) on mitätöitävä


Jatkuuhan ihmistieteiden tutkimus yksityisissä yliopistoissa. Ainoa mikä lopetetaan on vasemmiston propaganda koneiston taloudellinen tukeminen.

Mutta sekä luonnontieteet että ihmistieteet jatkavat omaa kehitystään yksityisissä yliopistoissa (MIT, Harvard jne), ja jättäisimmehän myös yhden valtiollisen yliopiston.


Kun tohtorit irtisanotaan, silloin vapautuu paljon hyväpalkkaisia virkoja perustutkinnon suorittaneille....

46

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tohtorit työttömiksi

      http://www.hs.fi/juttusarja/aalto/artikkeli/Onko siivoojaksi ajautunut maisteri epäonnistunut ihmisenä/1135261472051/?cmp=tm_etu_kolumni

      Vanhassa maailmassa uskottiin, että koulutus on oikotie onneen. Akateemisten työttömyystilastot ovat jo kauan kertoneet, että uskomus ei enää pidä paikkaansa.

      Viikon mielenkiintoisimman jutun luin silti tällä kertaa City-lehdestä. Akateemiset duunarit kertoo heistä, jotka ovat tämänhetkiseen työhönsä selkeästi ylikoulutettuja. Maisterin papereilla siivotaan, tohtori tekee toimistotöitä.

      Miksi nähdään tappiona tai jopa häpeänä, että joku päätyykin ekonomin sijasta taksikuskiksi, tai suurlähettilään sijasta lentoemännäksi?

      Koulutus ei nykyään tosiaankaan takaa automaattista nousua. Toki sillä silti saattaa olla suuri arvo, jos ajatellaan sellaisia vaikeammin mitattavia suureita kuin vaikkapa sivistys.

      Ehkä juuri tästä viehättävästä asenteesta syntyvät kauhutarinat Aasiakas.netiin ja vastaaville palstoille. Osa meistä akateemisista pitää ihmisiä ympärillään palveluskuntana, jota sopii kohdella miten tahansa. Kaupan kassalle saa ihan vapaasti olla törkeä, ja rakennusmiehistä sopii valittaa, kun ne kehtaavat pitää meteliä juuri, kun itseä huvittaisi nukkua pitkään aamupäivällä.

      Snobin maailmankuva järkkyy, jos joutuu myöntämään, että siellä kaupan kassallakin voi olla vaikka miten fiksu ihminen töissä.

      • vcvvccvcv

        tohtorin tutkinto on nostettu jalustalle jota se ei ansaitse

        professorit voidaan irtisanoa

        Yliopistojen rahoitusta pitäisi leikata ja erilaiset laiskat "tutkijat" potkaista pihalla suurin joukoin


        Yliopistojen rahoitusta on leikattava.
        Tohtoreita on irtisanottava


      • paskakuski-
        vcvvccvcv kirjoitti:

        tohtorin tutkinto on nostettu jalustalle jota se ei ansaitse

        professorit voidaan irtisanoa

        Yliopistojen rahoitusta pitäisi leikata ja erilaiset laiskat "tutkijat" potkaista pihalla suurin joukoin


        Yliopistojen rahoitusta on leikattava.
        Tohtoreita on irtisanottava

        Omaan pelkästään intuitionoitunuttamututietoa ja olen pärjännyt sillä hyvin.


      • maist.
        paskakuski- kirjoitti:

        Omaan pelkästään intuitionoitunuttamututietoa ja olen pärjännyt sillä hyvin.

        Minä taas omaan perustutkinnon (maist), ja pärjään sillä paremmin kuin turhake-lois tohtori

        Miksipä haluaiksin maksaa tohtorin palkan veroissani?


    • Näin kävi

      Veikö tohtori tyttöystäväsi etkä päässyt haluamiisi yliopisto-opintoihin? Harmittaahan se ihmistä sellainen!

    • (`-´)

      Päinvastoin, tunnen suurta ylpeyttä, koska kelpasi tohtorillekkin minun vanha...

    • Sopiva koulutus

      Voihan räkä mitä Urpoja! teille 'totuudeksi' riittää, mitä ABC:n baarissa kaverit kertoo. Se on sitä tieteellistä. Herliini tarkoitti, että yliopistoja ei saa rankata sillä perusteella, kuinka paljon tohtoreita ne syytävät kuin liukuhihnalta ja sillä rankkauksella saavat määrärahansa. Tietenkään pienessa Suomessa ei rahat riitä kaikille tohtoreille perustutkimukseen, mutta en esim. jättäisi terveystutkimusta pelkästään rahan perässä juoksevan lääketeollisuden varaan, kuten nyt on. Ei ylikouluttamisessa mitään järkeä ole se on selvä, mutta 'heinäseipään tappeja' vuoleskelemallako tämä kansakunta pitäisi pitää läjässä. Maon Kiinassa muuten lakkautettiin yliopistoja ja kaikkinainen tutkimus, joka ei edistänyt 'proletariaatin diktatuuria'. Ei oikein pelittäny. Sielläkään.

    • sadsdadsadsaads

      Kommunismi = julkisrahoiteisuus, verorahoin

      Kapitalismi = yksityiset yliopistot

    • Tradenomi.

      http://www.uusisuomi.fi/raha/100949-alyton-ilmio-suomessa-jo-15-vuotta-”ekonomit-taksikuskeina”

      Korkeasti koulutettuja edustavan Akavan jäsenillä on tällä hetkellä historiallisen surkea työllisyystilanne.

      - Työttömyys ei ole koskaan ollut näin suurta, ja se on vielä kaiken lisäksi kasvussa. Tämä on suuri tragedia yksilön ja yhteiskunnan tasolla, Viljanen sanoo vakavana.

      Huonoin tilanne on insinööreillä, tradenomeilla ja taidealan opiskelijoilla. Vain puolet aloituspaikoista johtaa valmistumiseen. Silti tilanne on se, että läheskään kaikki eivät saa sitä työtä, johon lähtevät kouluttautumaan.

      - Taksikuskeina on ekonomeja, Viljanen kiteyttää Suomen ison ongelman.

    • paras psykologia

      on terve maalaisjärki!!!! Jumankekka että ihmisten täytyykin kasvattaa lapset oikein ja se tulee luonnostaan. Sillon kun on kivaa, on superkivaa yhdessä ja välillä syntyy riitoja, sekin on normaalia. Lapselle kuuluu tarpeen tullen osoittaa, kuka määrää kaapin paikan ja se on vanhemmat!
      Kaikkea turhaa on yliopistoissa, mutta osa on tietysti todella tärkeää ja pitää säilyttää.

    • jaahas taas näitä

      Miksi pitäisi säilyttää kun yksityiset yliopistot (Harward, Yale ...) tuottavat parempaa tutkimusta halvemmalla?


      Taidat olla joku kapinen professori joka on peloissaan palkkaetujensa puolesta...

      • Näitäpä näitä

        Taas "tiedetään". Jos olisit viitsinyt kaivaa faktoja, niin olisit havainnut, että nuo mainitsemasi yliopistot käyttävät rahaa tutkijaa kohti moninkertaisesti verrattuna mihin tahansa Suomen yliopistoon. Lisäksi niissä jo opiskelija maksaa opinnoistaan Suomen yliopistojen opiskelijakohtaisia kokonaiskuluja enemmän. Opintomaksujen lisäksi nuo yliopistot saavat tuloja säätiöidensä sijoituksista, lahjoituksista ja tilaustutkimuksista.

        Kaiken lisäksi niihin valikoituu opiskelijoiksi äärimmäisen motivoitunut maailmanluokan huippuaines, eikä niissä tarvitse tyytyä pääosaltaan haluttomiin ja kyvyttömiin opiskelijoihin kuten Suomessa.

        Vertailu on lähtökohtaisesti aivan yhtä viisasta kuin vertaisi huippuluokan Ferraria Ladaan ja toteaisi, ettei Ladalla ole mitään jakoa radalla.


    • ihmettelen6

      On olemassa paljon, hyviä mutta halvempia yksityisiä opinahjoja kuin Harward.

      Ylipiston tehokkuutta ei voi mitata pelkästään valmistuneiden opiskelijoiden määrässä per vuosi, koska se johtaa liukuhihnatutkintoihin, mitä monet tutkinnot jo ovatkin suomessa, eli osaaminen on heikkoa, mutta paperit hienot

    • lkhlkjdfj
    • Arvaus vaan joo se

      Kylläpäs maisteria joku kovasti vituttaa. Ehkä se, että on luonteeltaan niin ääliö, ettei kelvannut kenellekään proffalle tohtorikoulutettavaksi. Tätä oletusta tukee kirjoituksen taso.

      Siinä sitten itketään ja kiukutellaan professoreille, ja niille normaaleille maistereille jotka kelpasivat tohtorikoulutettaviksi.

      Vaikka maailmasta poistettaisiin sinun iloksi kaikki proffat ja tohtorit niin tuolla sinun luonteeltasi sinua ei palkattaisi mihinkään hyväpalkkaiseen virkaan. Maisteri on ihan väärällä alalla, tieteellinen työ ei selvästikään sovi sinulle, toivottavasti sentään hoitopaikka löytyy.

    • tiedemies.

      OIkeaa tuottavaa työtätekevät kustantavat virkalijoiden, yhteiskunnan loisten palkan

      Verotuksen laskeminen ja yliopistolaitoksen yksityistäminen on lääketähän

    • ffffhhhhgggg

      yksityiset yliopistot tuottavat tieteellisempää tietoa

      julkinen sos-dem yliopistolaitos tuottaa sosialismi /veroriistoa tukevaa yhteiskuntatieteellista näkemystä

    • tiedemies.

      Yliopistolaitos tuottaa demaripropagandaa jonka mukaan yliopistojen ahneille virkailijoille tulee ohjata verorahoja

    • cbbbbc

      Yksityiset yliopistot on parempi asia veronmaksajien kannalta


      erilaiset yhteiskuntaa kuppaavat humpuukitutkijat saavat kenkää

      miksi yliopistojen laiskoja tutkijoita pitäisi elättää vain heidän mukavuudenhalunsa tähden????

    • weqweqweqw

      Joo, hyvä idea! Saadaan McDonald-yliopisto, joka opettaa huippu-tekijöitä hampurilaisten valmistamiseen. Ja Nokia/Microsoft-yliopisto, joka opettaa Officen uudet ominaisuudet. Suomi nousuun!

      Mutta siis oikeasti meillä täällä maailman takapajulassa ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin rahoittaa perustutkimusta yhteiskunnan rahoista, koska rahoittaja-anti on muuten vähän turhan yksipuolista.

      Sori kaikille, että vastasin tähän trollausviestiin asiallisesti...

    • kysmys

      Onko mielestäsi Harward, MIT, Yale "McDonals yliopistoja" koska ovat yksityisiä?

    • mihin rahat menee

      Mihin yliopistojen verorahat käytetään?

      http://www.jylkkari.fi/2011/03/rehtorin-palkka-nousi-60-prosenttia/

      Yliopistouudistus palkitsi yliopistojen ylintä johtoa avokätisesti.

      Jyväskylän yliopiston rehtori Aino Sallinen kertoo palkkansa nousseen yliopistouudistuksen myötä noin 60 prosenttia. Yliopistouudistus tuli voimaan viime vuoden alusta.
      Sallinen ei kerro Jylkkärille palkkansa määrää, mutta vuonna 2009 hänellä oli verotettavia ansiotuloja 113 679 euroa, eli noin 9 500 euroa kuukautta kohden. Kuusikymmentä prosenttia suurempina ansiotulot olisivat yli 15 000 euroa kuukaudessa.
      ”Henkilökohtaiset vastuuni itsenäisessä yliopistossa ovat lisääntyneet merkittävästi”, perustelee Sallinen palkankorotustaan.

      Yliopistouudistusta vastustettiin laajasti opiskelija- ja henkilöstöjärjestöjen piirissä. Yliopistojen rehtorit esiintyivät sen puolesta. Juhlapuheessaan yliopiston avajaisissa vuonna 2010 rehtori Sallinen kiitteli valtion rahoituksen avokätisyyttä.
      ”Tämä näkyy myös ensi vuoden tulo- ja menoarvioesityksessä, jota on pidettävä nykyisessä valtiontalouden tilanteessa varsin kohtuullisena”, sanoi Sallinen syyskuussa 2010.

      Vuoden 2010 budjetissa henkilöstömenoihin oli varattu 133 miljoonaa euroa, eli 9,5 miljoonaa euroa enemmän kuin vuonna 2009 käytettiin.
      Tieto siitä, miten miljoonat jaettiin, ei ole saatavissa. Uudessa yliopistolaissa henkilöstön palkat säädettiin salaisiksi, joten ainoa tapa saada niitä tietoon on, että henkilöt kertovat ne itse. Jyväskylän yliopisto on myös valittanut korkeimpaan hallinto-oikeuteen päätöksestä, jossa Hämeenlinnan hallinto-oikeus määräsi julkisiksi yliopistouudistusta edeltäneet palkat vuoteen 2009 asti. Lopullinen päätös tietojen julkisuudesta saataneen syksyllä.

      Yliopistojen ylimmän johdon palkkaus on harpannut ylöspäin muuallakin. Ylen M.O.T.-ohjelma kertoi Helsingin yliopiston rehtorin, kanslerin, vararehtorin ja hallintojohtajan palkkojen nousseen roimasti. Rehtori Thomas Wilhelmssonin palkka on nyt noin 17 000 euroa. Yliopistojen yksityistäminen toi siihenkin noin 60 prosenttia nousua. Kanslerin ja ensimmäisen vararehtorin palkat ovat nousseet 27 prosenttia ja Helsingin yliopiston hallintojohtajan palkka 20 prosenttia.

      • Äimänä

        Pitääkö tästä tehdä johtopäätös, että yliopisto, joka palkitsee johtonsa runsaskätisimmin , on ehdottomasti parhain? Rahoitusmaailmassahan tietysti jo nähdään selvä korrelaatio johdon palkkioiden ja yrityksen pitkäaikaisen menestyksen välillä.


      • ei ei
        Äimänä kirjoitti:

        Pitääkö tästä tehdä johtopäätös, että yliopisto, joka palkitsee johtonsa runsaskätisimmin , on ehdottomasti parhain? Rahoitusmaailmassahan tietysti jo nähdään selvä korrelaatio johdon palkkioiden ja yrityksen pitkäaikaisen menestyksen välillä.

        tuota johtopäätöstä ei kannata tehdä, koska rahoitusmaailmassa palkitsijat ovat omistajia, yliopistomaailmassa palkitsijat ovat veronmaksajia jotka on pakotettu ja joita on huijattu


    • Artisti maksaa

      Jos olet vähänkään seurannut viime aikojen tapahtumia, niin veromaksaja lopulta maksaa ne rahoitusmaailmankin palkkiot.

    • säästö on pop

      Persut mm vastusti tuota verorahojen syytämistä kreikalle. Samoin olisi järkevää vastustaa verorahojen syytämistä yliopistoille

    • tohroti = epäpätevä

      Ei missään ole sellaista lakia että tiedeyhteisöön kuuluu vain tohtorit. Monet teorioita kehittäneet tiedemiehet ja mulistavia keksintöjä tehneet tutkijat olivat läpimurrosvaiheessa vain "perustutkinnolla"

      Skepsiksen akateemiset loiset yrittävät rahastaa verorahoja tohtorin tutkinnoillaan. Ei muutakun monoa perseelle näillä huijari akateemikoille jotka yrittävät ratsastaa oikeiden tiedemiesten maineella

      • Näin kävi

        Jos tutkijakoulutuksella pääsee noin helpoille päiville, niin tulee vain mieleen , miksi et itse ole siellä.

        Mutta vastaanpa itse: olet joko joutava trolli tai se läpensä katkeroitunut tyyppi, jota ei valittu silloin aikoinaan tutkimusryhmään, kun oli pätevämpiäkin tarjolla.


      • ei, olet väärässä
        Näin kävi kirjoitti:

        Jos tutkijakoulutuksella pääsee noin helpoille päiville, niin tulee vain mieleen , miksi et itse ole siellä.

        Mutta vastaanpa itse: olet joko joutava trolli tai se läpensä katkeroitunut tyyppi, jota ei valittu silloin aikoinaan tutkimusryhmään, kun oli pätevämpiäkin tarjolla.

        Ei, haluan vain että erilaisiin tieteellisiin tutkimukseen kerätään rahoitus yksityisiltä rahoittajilta, eli yrityksiltä, perustetaan yksityisiä yliopistoja ja niin edelleen. Verorahan ohjaaminen yliopistoihin johtaa ainoastaan tehottomuuteen, tieteen vääristelyyn ja veronrahojen hyväksikäyttöön


      • Mustakin tuntuu
        ei, olet väärässä kirjoitti:

        Ei, haluan vain että erilaisiin tieteellisiin tutkimukseen kerätään rahoitus yksityisiltä rahoittajilta, eli yrityksiltä, perustetaan yksityisiä yliopistoja ja niin edelleen. Verorahan ohjaaminen yliopistoihin johtaa ainoastaan tehottomuuteen, tieteen vääristelyyn ja veronrahojen hyväksikäyttöön

        Et näköjään ymmärrä lainkaan perustutkimuksen luonnetta yliopistossa, saati sitten tutkimusrahoituksen hankinnan ongelmia. Perustutkimusta ei todellakaan voi soveltaa yrityksessä heti seuraavalla kvartaalilla tai edes sitä seuraavalla. Sen takia hyvin harvat yritykset ovat kiinnostuneita perustutkimuksesta tai sen rahoittamisesta. Mitä pienempi yritys, sen lyhempi hyödyntämisjänne. Jos taas perustutkimusta ei tehdä, jäävät sovellukset myös kehittämättä.

        On turha verrata Suomen tilannetta esimerkiksi Yhdysvaltoihin, koska yhteiskunnan ja yritysten rakenne on tyystin toinen. Siellä on pumpattu valtavia summia veromaksajien rahaa yliopistolliseen tutkimukseen, otetaan vaikka avaruustutkimus tai vieläkin suurempi panostuskohde, sotilastutkimus esimerkeiksi.


      • rahat takaisin
        Mustakin tuntuu kirjoitti:

        Et näköjään ymmärrä lainkaan perustutkimuksen luonnetta yliopistossa, saati sitten tutkimusrahoituksen hankinnan ongelmia. Perustutkimusta ei todellakaan voi soveltaa yrityksessä heti seuraavalla kvartaalilla tai edes sitä seuraavalla. Sen takia hyvin harvat yritykset ovat kiinnostuneita perustutkimuksesta tai sen rahoittamisesta. Mitä pienempi yritys, sen lyhempi hyödyntämisjänne. Jos taas perustutkimusta ei tehdä, jäävät sovellukset myös kehittämättä.

        On turha verrata Suomen tilannetta esimerkiksi Yhdysvaltoihin, koska yhteiskunnan ja yritysten rakenne on tyystin toinen. Siellä on pumpattu valtavia summia veromaksajien rahaa yliopistolliseen tutkimukseen, otetaan vaikka avaruustutkimus tai vieläkin suurempi panostuskohde, sotilastutkimus esimerkeiksi.

        Tiederaha on löysässä, ja monet sitä osaavat lypsää:

        http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/113137-eulta-miljoonia-olemattomille-tiedeprojekteille

        " EU:lta miljoonia olemattomille tiedeprojekteille

        http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/113137-eulta-miljoonia-olemattomille-tiedeprojekteille

        " EU:lta miljoonia olemattomille tiedeprojekteille

        Julkaistu: 8:55

        EU-komissio on jakanut yli 50 miljoonaa euroa täysin keksittyihin tiedeprojekteihin, joiden takana on ollut yksi rikollinen yhteisö.


      • sfdsdffsdsfd
        rahat takaisin kirjoitti:

        Tiederaha on löysässä, ja monet sitä osaavat lypsää:

        http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/113137-eulta-miljoonia-olemattomille-tiedeprojekteille

        " EU:lta miljoonia olemattomille tiedeprojekteille

        http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/113137-eulta-miljoonia-olemattomille-tiedeprojekteille

        " EU:lta miljoonia olemattomille tiedeprojekteille

        Julkaistu: 8:55

        EU-komissio on jakanut yli 50 miljoonaa euroa täysin keksittyihin tiedeprojekteihin, joiden takana on ollut yksi rikollinen yhteisö.

        Yliopistot tuottavat turhaa tietoa. Esim yhteiskuntatieteet on kokoajan tuottaneet sitä tietoa että "hyvinvointiyhteiskunta" on hyvä asia, eli rahat pitää ohjata ahneille virkailijoille


    • fbfbdfbfdbbfdfbd

      Huonoa ja/tai tarpeetonta tutkimusta kalliilla rahalla. Laiskoja virkamiehiä. Verorahojen hukkaanheittämistä.

      Mitä esim joku kymmeniä kertoja kasvatustieteellisesssä tehty tutkimus "lapsi tarvitsee huomiota", mitä se hyödyttää ketään? Mitä uutta se antaa kun sen voi sanoa kuka tahansa lukiolainen/amis kadulla ilman että siihen haaskataan miljoonia rahaa?

      Yliopistot yksityistetään. Virkailijoille kenkää. Verorahat takaisin niiden oikeille omistajille, eli veronmaksajille

    • haluan rahaa

      Jos yliopistot yksityistetään veroprosentti laskee 45%-- 35%:ttiin

    • jhkhjjkhkjhuyuug

      Jos yliopistot yksityistetään, veroprosentti laskee 45.sta 35%

      • Hoh-hoijaa taas!

        Ja keskituloistenkin lasten vanhempien pitää säästää tuloistaan vähintään 15 % lasten yliopistokoulutusta varten.


      • ei lainkaan
        Hoh-hoijaa taas! kirjoitti:

        Ja keskituloistenkin lasten vanhempien pitää säästää tuloistaan vähintään 15 % lasten yliopistokoulutusta varten.

        ei tarvitse


    • jkjkkolhlhlkhjhk

      Suomalainen propagandistinen vale-tieteilijöiden yliopisto, aalto-yliopisto putosi pois. Sensijaan yksityiset yliopistot pitää kärkisijoja.
      Korkealla ei ole myöskään Euroopan humanistiset Stasi-alat ("auttaminen")

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1373862/aalto-yliopisto-putosi-500-parhaan-korkeakoulun-listalta

      Listan yläpään miehittivät jälleen amerikkalaiskoulut, jotka valtasivat 17 paikkaa 20 kärjestä. Ykkösenä oli Harvard, toisena Stanford ja kolmantena Massachusettsin teknillinen korkeakoulu MIT. Amerikkalaisten rintaman rikkoivat vain kolme brittiläistä yliopistoa, Cambridge (5.), Oxford (10.) ja Lontoon UCL (20.).

      Kaikki nuo siis yksityisiä

    • tieteellinen fakta.

      Yliopistot ovat täynnä ahneita virkamiehiä jotka toivovat että verorahat ohjataan heidän palkkoihinsa

      • Tieteilijät asialla

        Tieteellinen fakta on, ettei Suomen yliopistoissa ole enää ensimmäistäkään virkamiestä, ei ahnetta eikä vähemmänkään ahnetta.


    • akatteemmi

      No, mistä se poisto pitäisi aloittaa, lääketieteestäkö, vai elintarviketutkimuksesta, jos aloittaja olisi ollut "Maisteri" muualla kuin nimimerkissä, niin olisi odottanut hieman tarkennuksia.

    • djjapidaa

      Valtiollinen tutkimus tuottaa aina tieteellisesti arvokkaampaa tietoa kuin kapitalistinen rahanteko"tiede".

    • Malmsten Y

      Toimettomat yliopistojen virat pois, onneksi karsintaa on jo tapahtunut.

      • "Asiantuntemusta"

        Kerropa nyt "asiantuntija", missä suomalaisessa yliopistossa on virkoja?


      • asiantuntija.
        "Asiantuntemusta" kirjoitti:

        Kerropa nyt "asiantuntija", missä suomalaisessa yliopistossa on virkoja?

        Virkailijoita ovat ne jotka saavat tulonsa verovaroista. Kuten yliopistojen virkalijat

        Nimellisellä säätiöittämisellä ei ole merkitystä


      • käsitteellisyys.
        asiantuntija. kirjoitti:

        Virkailijoita ovat ne jotka saavat tulonsa verovaroista. Kuten yliopistojen virkalijat

        Nimellisellä säätiöittämisellä ei ole merkitystä

        Virkailija saa tulonsa verorahoista,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1270
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe