AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Mikä on Samsung Smart TV? Kysy meiltä!

Mikä on Samsung Smart TV? Kysy meiltä!

490 Vastausta 62 492 Lukukertaa
Samsung Smart TV on televisio, joka muuttaa käsityksesi kaikesta siitä, mitä televisio voi olla. Se sisältää huipputoimintoja, jotka nostavat TV:n katselun kokonaan uudelle ulottuvuudelle.

Mikä on Smart Hub? Mitä kaikkea Samsung Apps -sovellusvalikoimasta löytyy ja miten sovelluksia ladataan? Miten Search All -toimito toimii? Mikä on Social TV?

Kysy meiltä Samsung Smart TV:stä - me vastaamme!
Toimiiko tuossa Smart TV:ssä Yle Areena, MTV3 Katsomo tai Nelosen Ruutu? Se olisi ylivoimaisesti mielenkiintoisin ominaisuus kun usein tulee missattua ohjelma ja vieläpä unohdettua nauhoittaa se. Nuo amerikkalaiset palvelut kuten Hulu ja Netflix ei taida toimia?
Voiko Smart TVn Youtube - toimintoa viritellä niin, että se säilyttäisi linkit kaikkiin katsomiini videoihin? Onko mahdollisuus säätää TVn asetuksia siten, että TV aina aukaistaessa menee esim. Youtubeen?
SmartHubissa on Favorites kansio. Miten sinne saa lisättyä suosikkeja? Saako sinne lisättyä suosikkeja Youtubesta vai liittyykö koko toiminto webselaimeen?
Oletteko käyttäneet korvakuulokkeita TVssä? Onko olemassa langattomat kuulokkeet, jotka toimisivat TVn kanssa ilman ylimääräisiä virityksiä?
Samsungin TV on verraton, mutta SmartTVn osalta tuntuu siltä, että on kasattu palikoita laatikkoon ilman selvää yhteyttä, eikä missään ole olemassa ohjeita, miten palikoista saa koottua toimivan kokoonpanon. Uskon, etteivät edes TVn kehittelijät ole vielä oikein selvillä, mitä ovat tekemässä. Nyt kehittelytyön kannalta on varmasti ensiarvoista saada käyttäjäkokemuksia. Virkistäkää siis kaikki SmartTVn käyttäjät älynystyröitänne ja miettikää, miten älykkäästä telkkarista saisi vieläkin älykkäämmän ja antakaa Samsungille palautetta. 10 vuoden päästä meillä on käytössä media, jossa yhdistyvät TVn, internetin ja henkilökohtaisen tuotannon parhaat puolet.
Samsung Smart TV:ssä toimii tällä hetkellä Yle Areena. Amerikkalaiset Hulu ja Netflix ovat lokaalisti sidottuja, joten ne ei valitettavasti Suomessa toimi.
Sen sijaan Smart TV:hen on jo tällä hetkellä saatavilla SF Anytime -videovuokrauspalvelu. SF Anytimen valikoimassa on tuhansia vuokraelokuvia. Uutuuksien lisäksi saatavilla on myös vanhoja klassikkoelokuvia. Osa SF Anytime -palvelun elokuvista on HD-laatuisia.
Onko Yle Areena omana applikaationa vai tarkoittaako tuo että web-selain tukee Yle Areena videoita? Mikä web-selain on SmartTVssä ja tullaanko sitä päivittämään tulevaisuudessa? Tukeeko yleisesti käytettyjä web-applikaatioita/formaatteja ja jos ei niin mikä ei ole tuettuna? Esim Adobe Flash tms..Tukeeko SmartTV verkkopäivitystä TV:n ohjelmistolle? Mitä video/audio-formaatteja tuetaan Avi/MPEG/MKV tms? Tukeeko ohjelmien USB:lle tallennusta? Entä ohjelmien verkkolevylle DNLA tallennusta?
YLE Areena toimii Smart TV:n selaimessa. Mahdollisia nettiselaimeen liittyviä päivityksiä tulee uusien ohjelmisto-päivitysten myötä. TV ilmoittaa automaattisesti, kun päivitys on saatavilla. Smart TV:ssä on Flash-tuki ja mediasoitin toistaa kaikkia yleisimpiä ääni- ja videoformaatteja. Avi/MPEG/MKV -formaatit ovat tuettuna. Televisiot tukevat USB-tallennusta, mutta ei verkkolevylle tallennusta DLNA:n kautta.
Kaapelikortin lukijaa kaipaisin Smart TV'lle. Mukana tuli Common interface, mutta ei itse kortinlukijaa. Mistäpä sellaisen saisi?
Mahtaako Musta Pörssi pitää niitä kaupan? Ei ne ainakaan myydessään konetta mitään lisävarusteita esitellet. Eikä toimittaneet myöskään 3D laseja mukana.
Soneran kortti.
Miksiköhän en voi tv:stä kirjautua SF Anytimeen, vaikka kaikki rekisteröinnit ja luottokorttitiedot pitäisi olla kunnossa?
Se on päivitynyt. pitää päitää ohjelmisto ja luoda uudet tunnarit netissä.
Netflix tuli suomeen saatavaksi pari viikkoa sitten, vieläpä kuukauden ilmaisella testitarjouksella.
Millaiset nettiyhteydet tämän käyttö vaatii?

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Internetin selaukseen riittää megan yhteys. SF Anytime -videovuokrauspalvelua varten suositellaan vähintään 4Mb/s:n yhteys. HD-tasoinen videosisältö vaatii 8 megan nettiyhteyden.
Mikään ei vaadi mitään, jos haluaa puolen megan netillä katella HD leffoja joutuu bufferoimaan pari tuntia. Älä päde asioista joista ei selvästikään ole kokemusta/tietoa
Onko USB-tallennuksessa jotain rajoitteita? Pitääkö samaa kanavaa tai samaa kanavanippua katsoa kuin tallentaa? TV pitää pitää olla päällä eli ajastettu nauhoitus ei onnistuko? Onnistuuko HD-kanavien nauhoitus myös USB-kovalevylle? Miten suuri USB-levy on tuettuna ja missä tiedostoformaatissa oltava (esim. FAT32)?
Vastauksia kysymyksiisi:

Smart TV:eissä on yksi digi-viritin, joten tallennettava kanava on oltava valittuna nauhoittaessa. TV osaa nauhoittaa, vaikka se on pois päältä. Televisio ei käynnisty itsestään ajastetun nauhoituksen alkaessa.

USB-kovalevylle voidaan tallentaa kaikkea digi-TV-sisältöä, HD-lähetykset mukaan lukien. Myös tulevia 3D-lähetyksiä voidaan tallentaa ulkoiselle USB-kovalevylle.

Smart TV tukee USB-kovalevyjä aina kahteen teratavuun asti. Televisio hoitaa USB-kovalevyn parittamisen ja formatoinnin.
d8005 samsung, sateliitin kautta ci+ kortilta katsottua canal digitalin ohjelmia ei voi tallentaa ulkoiselle kovalevylle, ei edes ylen kanavia.
Kaikki on lukittuja ja canalilta ilmoitetaan että syynä on samsung, eivät he.??
d8005 samsung, sateliitin kautta ci+ kortilta katsottua canal digitalin ohjelmia ei voi tallentaa ulkoiselle kovalevylle, ei edes ylen kanavia.
Kaikki on lukittuja ja canalilta ilmoitetaan että syynä on samsung, eivät he.??
Selvitämme nämä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!
mulla on meganen kaapelilaajakaista,pystyykö tolla siis selaan nettiä ihan ku pöytäkoneellanikin,kaapelimodeemista vaan piuha telkkaan?,. toi flash tukikin näköjään löytyy,kiinnostaa toi vehje
Kyllä, eli verkkopiuha modeemista televisioon ja se on sillä selvä.
Samsungin 7- ja 8-sarjan Smart TV -malleista löytyy myös sisäänrakennettu WiFi.
:=0
Onko tv:hen mahdollista liittää näppäimistö/hiiri tai vastaava,vai toimiiko selain vain kaukosäätimellä?
Älä puhu sontaa, mulla olis juuri samsungin 40" 6715 malli joos toimi langaton logiteckin näppäimistö.
Terve Untamo55. Samsung Smart TV:hen ei voi kytkeä erillistä näppäimistöä ja hiirtä, mutta Galaxy S -älypuhelimet ja lisävarusteena saatava kosketusnäytöllinen kaukosäädin toimivat langattomina näppäimistöinä.
Saatteko ne toimimaan? Esim. Western Digitalin Media playeriin on lisätty jälkeenpäin USB-näppäimistön käyttö.
Terve hopi hopi. On mahdollista, että näppäimistö-tuki tulee myöhemmässä vaiheessa. Mutta tämän hetken tiedon mukaan tuki ei ole tulon päällä.
Youtubesta löysin videon, jossa esitetiin Samsungin kehittämää pientä näppäimistöä Smarthubin toimintoja varten - BN59-01134A
Video löytyy youtubesta hakusanalla Smart Hub - QWERTY Remote Control
Toinen smartnäppis on taiwanilaisen Asone technology kehittämä: Löytyy youtubesta haulla smart tv, smart control. En tiedä toimiiko Samsungissa.
Ihmettelen, miksi tätä BN59-01134A qwerty- kauko-(säädintä)ohjainta ei ole saatavissa täällä (edes lisävarusteena). Sen pitäisi kuulua pakettiin ilman muuta, samoin kuin edes yhdet 3 d lasit. Ja tietenkin kohtuullinen käyttöohje. En ymmärrä, miten markkinoille edes pääsee tuote, jossa ei ole käyttöohjetta. TVn mukana tuleva asennusohje ei ole käyttöohje. Taitavat ensin kerätä tyhmiltä rahat pois.
Näkyvätkö antenniverkon teräväpiirtolähetykset ilman erillistä digiboksia?
Samsung Smart TV:eistä löytyy T2-viritin, eli antenniverkon teräväpiirtolähetykset tulevat toimimaan.
TM testaa seuraavassa numerossaan nämä monikäyttöiset 40"-televisiot. Mielenkiinnolla odotamme, että mitä siellä todetaan tuon Samsungin kuvanlaadusta suhteessa kilpailijoihin. Sehän on kuitenkin se tärkein kriteeri televisiota valittaessa, se kuvanlaatu...
Hei.

Kokeilen, onko mainoslauseene totta:
"Kysy meiltä Samsung Smart TV:stä - me vastaamme! "

Annan asiakaspalautteeni kilpailunne mahdollistajasta : Suomi24:stä nyt teidänkin tietoonne - koska mainostitte kuuntelevanne. Ja tietäisitte, miten parantaa mainoskampanjanne:

Yksi kysymys alkuun:
Uskallanko antaa yhteystietoni Samsung-kilpailuun, siis ovatko tietoni turvassa?

Tosinsanoen: tallennetaanko annetut henkilötiedot Suomi24:n palvelimille vai teidän omille?

> Syynä epäluulooni on Suomi24:n piittaamattomuus jäsenistään/käyttäjistään.

Ja sitten palautetta Suomi24-sivustoista, koska he eivät kuuntele , kun heille lähettää asiakaspalautteita.

Suomi24-sivuistoille on tehty yksi iso tietomurto sekä viimeisen päivityksen takia käyttäjien ei-julkisiksi tarkoitetut henkilötiedot näkyivät koko maailmalle (!!!)
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9030195

Suomi24:n ylläpito ei ikinä vastaa käyttäjilleen, kun heiltä pyydetään apua ongelmatilanteissa. Epäilen, ettei mitään ylläpitoa ole - vaan Suomi24 on mainostajien huijaamiseeen keskittyvä spämmisivusto.

Olen lopettamassa Suomi24:n käyttämisen ja en KOSKAAN aio klikata sen mainoksia. Syynä ovat yllä kuvatut asiat.

Syy, miksi kerron teille asiani on se, joiden takia sadat käyttäjät ovat jättäneet Suomi24 - sivuston. Ohjelmistoalaa tuntevana S24:n ylläpidon toiminta on häpeällistä ja sen käyttäjiä sekä asiakkaita herjaavaan.

Epäilen, ettei parissa viikossa 19 - vastausta teille ole se, mitä kampanjalla haitte. (ainiin, 19 vastauksessa on myös teidän omia vastauksianne asiakkaillenne..)

Jos teitä edes vähän kiinnostaisi Suomi24:n nykytila, niin katsokaa Tiedoitteet - palsta.
http://keskustelu.suomi24.fi/debate/6026

Siellä käyttäjät ovat esittäneet ylläpidolle toiveen "PUUMALLI TAKAISIN, JOTTA KESKSUTELUJA VOISI EDES LUKEA." Suomi24:n ylläpito ei ole mitenkään vastannut käyttäjilleen viestiketjuissa, vaikka käsittääkseni se on

- heidän työtään
- hyvien tapojen mukaista
- asiakkaiden palvelussa pitämisen kannalta elintärkeää.

Syy, miksi itse suljin tunnukseni on pääosin luettavissa yllä.

Pääsyy kuitenkin on palvelun häiriköt. Esimerkiksi forumilla (3448) liikkuvat pari häirikköä, tekivät keskustelusta mahdotonta. Yli vuoden kestäneet häiriköinin takia, sain tarpeekseni.

Suomi24:n ylläpito ei taaskaan toiminut, vaikka heille kirjoitettiin sekä soitettiin (2€ per minutti +jonotusaika!!!) useita kertoja. Esimerkiksi tällä forumilla, häirikkö kirjoitti tunnissa yli 100 avausta, sotkien koko forumin.

Sen seurauksena jo yhdeltä forumilta hävisi kymmeniä vakiokeskustelijoita.

Tämä ylläoleva liittyy mainostajiin (teihinkin) koska Suomi24 - esittää vuoden lopuksi arvojaan käyttäjämääristään, joilla Elvistellään mainostajille

esimerkki:
http://www.aller.fi/yritys/tiedotteet/_a152426/politiikka+parisuhteet+ja+julkkikset+puhuttivat+suomalaisia+vuonna+2010/

"Palvelun aktiivisin keskustelija kirjoitti vuoden aikana kaikkiaan 10 498 viestiä."

eli Suomi24:n koko toiminta perustuu lähtetettyyn viestimäärään:
- Tuo palvelun häirikkö kirjoittaa päivässä 100 viestiä, joissa herjataan käyttäjiä. Eli mielettömiä "CopyPaste" massapostituksia.

Suomi24 - laskee siis käyttäjien viestien määrän - ei niiden asiallisuuksia.

Siispä käyttäjien kaikotessa, esim. puutteellisen ELI poistetun Puumalli-keskustelunäkymän takia, joka oli Suomi24:n vakioominaisuus sen alusta lähtien, Suomi24 alkaa suojella häirköitä.

Yllä kuvatuista ongelmista johtuen, ei taida teidänkään avaukseen tulla paljoa vastaksia. Puumallin puuttuminen on peruskäyttäjille niin iso muutos, etteivät he enää halua käyttää palvelua. Kuka käyttäisi epämukavaa, tietoturvatonta palvelua - jonka sähköpostikin pätkii. Myös päällehyökäävät mainokset kovien äänien kera (esim. Veikkaus Keno) ovat inhokkilistan kärjessä. PopUp - mainokset myös estävät sähköpostin käyttämisen IPAD-tyylisillä laitteilla tehokaasti :)

Itse en aio osallistua kilpailuun,koska PELKÄÄN henkilötietojeni vuotavan Suomi24:n huoraavan häirikön tietoon. Koska forumilla 3448 - häirikkö tekee tätäkin, jo toista vuotta putkeen, Suomi24:n ylläpidon suojelussa. Amen.

Toivoen:
(henkilötiedot suojattu ,SUomi24:n huonouden takia)

Ohjelmistotekniikan Kandidaatti.

Tässäpä palautteeni Suomi24:stä. Kirjoitukseni todenperäisyyden voitte tarkistaa Tiedoitteet - forumilta.

En sitten tiedä, kiinnostaako tällaisen 8 vuotta Suomi24;jää käyttäneen ihmisen palaute teitä. Siis entisen käyttäjän, joka toivoo että Suomi24 tekeisi palvelustaan sellaisen, mitä käyttäjät heiltä toivovat.
Terve,
Mites nämä mallit (esim. D6507 ja D7005) joissa on mukana web-selain, voiko sillä katsoa MTV3:n Katsomoa, Nelosen Ruutua tai vaikka YouTubea? Entä selaimen tietoturva ja päivitykset? Voiko mallilla jossa ei ole web-selainta (esim. D6205) katsoa YleAreenaa ja mahdollisesti Katsomoa?
Terve ww, ohessa vastauksia kysymyksiisi:

Samsung Smart TV:n selaimessa toimii tällä hetkellä Yle Areena. Selaimen tietoturva pidetään ajan tasalla automaattisten ohjelmapäivitysten kautta. Televisio ilmoittaa automaattisesti, kun päivityksen tulevat saataville.

Televisioissa on YouTubea varten oma sovelluksensa, joka on kätevin tapa katsoa YouTube-sisältöä. Sovellus on saatavilla kaikkiin Smart TV -laitteisiin, mukaan lukien mainitsemaasi D6205 3D-LED-televisioon.
Kiitos vastauksesta. Jatkokysymyksenä vielä tuo SF Anytime elokuvavuokraamo; sekin ilmeisesti vaatii selaimellisen television? Entä saako D7005 ja D6507 malleihin liitettyä PC.n jossa vain VGA lähtö?
Terve ww, D7005:n ja 6507:n saa kiinni VGA-lähdöllä varustettuun PC:hen televisioiden mukana tulevalla adapterilla. Varmistamme vielä SF Anytime -palveluun liittyvän kysymyksesi. Palaamme tähän mahdollsimman pian.
Terve, kävin tänään Helsingin Stockalla jossa oli mahtava valikoima Samsungin televisioita ja lisäksi Samsungin edustaja paikalla. Sain vastaukset kysymyksiin ja tuo SF Anytime tosiaan vaatii selaimen (tosin tämä selvisi jo aiemmin muualta). Mahtava laite tuo D7005! Huikea juttu että Samsung Galaxy S toimii kaukosäätimenä ja S 2 vieläpä rinnakkaistelevisiona! Ihanaa Samsung ihanaa!
Up.......
Iphoneen / Ipadiin on saatavana myös langaton näppis
TM testi tulee pian. Siellä todetaan jälleen, että millainen on Samsungin kuvanlaatu suhteessa kilpailijoihin. Tärkein kriteeri televisiota ostettaessa on kuvanlaatu, ja ikinä, ei MILLOINKAAN ole Samsung ollut vertailun kärjessä. Se kertoo omaa kieltänsä, mutta tärkeintähän on se, että itse uskoo mihin uskoo, esim. joulupukkiin.
http://www.kuluttaja.fi/tuote/valinta.aspx?ID=7713f960-5407-48b7-b467-0a236146563e&referer=%2f
Tuolla tehdään puoluettomia testejä, kannattaa lukea mieluummin niitä, kuin noita ostettuja testejä...
En minä ainakaan luota Kuluttajalehden testeihin, ovat korkeintaan vain suuntaa-antavia.

ko. lehti on tullut kotiin 20 vuotta ja tulee edelleen, kuten parikymmentä muutakin lehteä.
olen ostamassa galaxy s 2:sta(tilattu)..nyt kiinnostaa että mikä tuo rinnakkaistelevisio juttu oikein on ja toimiiko galaxy s2 ehkä myös muiden samsung tv:den kaukosäätimenä ja rinnakkaistelevisiona
Terve samasungg,

Samsung Smart TV:ssä on ominaisuus, jolla voidaan siirtää kuvaa WiFin välityksellä suoraan Galaxy S II -älypuhelimeen ja kosketusnäytöllä varustettuun kaukosäätimeen. Poistuttuasi sohvaltasi esimerkiksi keittiöön voit ottaa television mukaasi. Tätä ominaisuutta tukevat tällä hetkellä D7000- ja D8000 -sarjojen Smart TV:t sekä viime vuoden C9000-sarjan televisio.

Galaxy S II toimii myös kaukosäätimenä ja langattomana näppäimistönä. Tämä onnistuu Android Marketista löytyvällä Samsung Smart Touch Android Remote -sovelluksella.
Wau!!Kiitos vastauksesta.
Samsung Smart TV tukee suuren skaalan eri video formaatteja, mutta miksi ei mkv tiedostoista saa tekstitystä esille tai miksi .sub formaatti ei toimi? Onko ainoa tuettu tekstitys formaatti .srt? Jos näin on niin onko tähän tulevaisuudessa tulossa päivitys?

Omassa Samsung Smart TV:ssä mallia D6757 internet selain on todella hidas. Kysymys kuuluu, että onko D7005 ja D8005 malleissa internet surffaus nopeampi kuin D6757?

Smart Hubin pelit ja internet surffaus on todella tuskallisen hidasta kaukosäätimellä. Kaukosäädin on todella hidas. Onko tulossa parempaa kaukosäädintä ja jos on niin milloin? Tuleeko mahdollisesti Smart TVt tukemaan langattomia hiiri/näppäimistöjä?

Kuinka pitkään nykyisiä SmartTVeitä tullaan päivittämään?
.mkv sekä niissä tekstit .sub sekä .srt toimivat, sinulla on niissä jokin "näppihäiriö"
mutta minulla on näppihäiriö siinä kun en pääse yle areenan enkä katsomon sivuille ja miten sillä surffataan netissä. ohjelmistoversio on jotain 1003.
Terve lappalainentopi. Mikä Smart TV malli sinulla on käytössä?
Terve lappalainentopi,
valitettavasti BD-D8200N-blu-ray-soittimessa ei ole nettiselainta, joten laitteella ei pääse surffailemaan netissä.
Terve SmartTVn_Omistaja, vastauksia kysymyksiisi:

.sub- ja .srt-tekstitysformaatit toimivat kummatkin, kun ne on muxattu samaan MKV-säilöön.

D7005 and D8005 ovat nopeampia kuin D6500/6700-sarjojen laitteet.
Laitteissa on eri emolevy, jossa on muun muassa enemmän muistia.

Televisioihin on saatavilla kosketusnäytöllä varustettu kaukosäädin, jossa on qwerty-näppäimistö (RMC30D1P2/XE). Hiiri- ja näppäimistötukea ei ole tulossa ainakaan toistaiseksi.

Tarkkaa tietoa Smart TV -päivitysten tulevaisuudesta ei ole, mutta hyvänä esimerkkinä voin kertoa, että vuoden 2008-tv-mallit ovat yhä saaneet päivityksiä.
Entä toimivatko tekstitykset (.sub ja .srt) .avi-tiedostojen kanssa?
Sen verran jo selvisi että avin ja srt:n voi yhdistää divx-tiedostoksi. Toistuuko divx:t smarteissa? Vai onko helpoin/nopein tapa kytkeä pc telkkariin ja katsoa sitä kautta?
Vastaan omaan kysymykseeni; hyvin toimii subit ja srt:t, pitää vain olla samanniminen kuin avi. Tuo AllShare toimii myös mainiosti.
MAHTAVA LAITE!
Nimissä ei saa olla välilyöntejä: Samanniminen.avi ja samanniminen.srt. Saman niminen.avi ja saman niminen.srt ei näy
Terve SmartTVn_omistaja. Selvitämme nämä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Joo itse kanssa näkisin että ruutu.fi toimivuus on paljon tärkeämpää kuin yle areenan. Samoin katsomo.fi on ihan jees. Tosin tuskimpa tulisin telkasta noita katsomaan kun firefox ja uusin adblock plus blokkaavat ruutu.fi ja katsomon ohjelmista jopa mainokset videoista pois. Samsungin smart tv tähän tuskin pystyy.
Moro
Vaatiiko T2 jotain toimia taloyhtiöltä, vai toimiiko automaattisesti ?
Terve HK, samanlainen antenni käy kuin DVB-lähetyksillekkin. Ei siis vaadi sen kummempia toimia.
tarkennus: Jos taloyhtiöllä on kanavakohtaiset antennivahvistimet ja siellä on vielä vanhat analogisen ajan VHF-vahvistimet paikallaan, niin lähellä oleva DNA:n lähetin saattaa yliohjata niitä ja koko verkossa on sitten häiriöitä muillakin kanavilla. Vanhat analogiset kanavavahvistimet eivät välttämättä toimi T2 signaalin kanssa (yliohjausvaraa ei ole).

Jos kanavanippuja puuttuu tai jossakin nipussa esiintyy häiriöitä, taloyhtiön kannattaa pyytää antenniasentajaa tarkistamaan eri kanavien signaalitasot => yhteys isännöitsijään ensiksi. Jos halutaan päästä helpolla jatkossa kanavanippujen lisäyksen suhteen, niin vanhan antennivahvistinrysän vaihto ohjelmoitavaksi on paikallaan.
Toimiiko Tvkaista.fi ja Spotify? Jos ei niin onko tulossa? Olen molempien palveluiden tilaaja.
Terve hexxxx, netti-TV-palveluista ainostaan Yle Areena on tällä hetkellä tuettuna,
joten TVkaista.fi-palvelun toiminnasta ei ole varmuutta. Spotify ei kuulu Smart TV:n sovellusvalikoimaan, ainakaan vielä.
TVkaistaa voi käyttää osoitteesta:
http://tvkaista-android.appspot.com/
(vielä kun keksisi miten saa selaimen osoiterivin hävitettyä).
Mutta oma suora appi TV-kaistan käyttöön olisi todella loistavaa, ja varsinainen killeri-sovellutus.
Selaisesta olisin jopa valmis jotain maksamaan.
Hei,

toivelistalle...Spotify.
Yksi kysymys, ja riippuen vastauksesta, monta lisää:

Miksi ette vastaa samsung.fi sivustolle jätettyihin viesteihin/ kysymyksiin? Esitin pari viikkoa sitten pitkän liudan kysymyksiä koskien BD-D8500 -laitetta (jouduin valitsemaan vetovalikosta BD-C8500, sillä D sarjan malleja ei löytynyt lainkaan), jossa on sama SmartHub alusta.

Mikäli saan vastauksen tämän jälkeen esittämiini kysymyksiini sähköpostitse, se siitä, mutta mikäli vastausta ei tule niin esitän sitten samat kysymykset täällä.
Pahoittelut aiheutuneesta harmista. Ota yhteys tuotetukeen puhelimitse. Sieltä saat vastauksia nopeiten, puh. 030-6227 515. Palvelu on avoinna ma-pe 9-18.
Moi, tökkäsin usb tikun smart töllöön mutta sano että ei voi tallentaa, taitaa olla jokin vanhanmallinen tikku! millanen pitää olla?
Tervehdys,
kerrotko televisiosi sekä USB-tikkusi mallin, niin selvittelemme asiaa.
Televisio-ohjelmien tallennukseen suositellaan USB-kiintolevyä, jossa on erillinen virtalähde.
Hei!

Minulla on Smart TV 46D6500 ja siihen liittyen yksi kysymys. Onko webbiselaimessa mahdollisuutta siirtyä koko ruudun tilaan, siis siten, että valikkorivit katoaisivat näytöltä kokonaan? Jos, niin miten se tehdään?

Muutenhan tuo tuntuu toimivan varsin hienosti, jopa tv-kaistaa pystyy katsomaan ja hesarin näköislehteä lukemaan tuon selaimen kautta.
Tervehdys, valitettevasti valikkoriviä ei pysty piilottamaan kokonaan.
Kiitos vastauksesta! Kehitysehdotukseksi siis seuraavaan päivitykseen :)
Terve,
Tuli sitten eilen taloon tuo D7005. Mikäs tuon Your Videon idea on, pitäisikö niitä elokuvia pystyä katsomaankin jotenkin? Kokeilin myös pikaisesti selaimella Yle Areenaa ja video ei kyllä lähtenyt pyörimään, jäi pause tilaan (musta ruutu)!?
Mukava lisä oli tuo 3D Experience materiaali.
Terve ww, Your video on tällä hetkellä Yhdysvalloissa toimiva On Demand -videopalvelu. Suomessa palvelun kautta pääsee tällä hetkellä tutustumaan muun muassa uutuuselokuvien käyttäjäarvioihin.

Suomessa Smart TV:ssä toimii SF Anytime -videovuokrauspalvelu. SF Anytimen valikoimassa on tuhansia vuokraelokuvia. Uutuuksien lisäksi saatavilla on myös vanhoja klassikkoelokuvia. Osa SF Anytime -palvelun elokuvista on HD-laatuisia.
saimme tänään UE46D6517 kotiin. Myyjä sanoi että 7-sarjassa on ainoa ero jokin mustan väri..mutta ilmeisesti 7-sarjassa internetselauskin on nopeampaa...? Mitä muita eroja on?

Miten toimii tallennus ja time shift? Ulkoinen USB pitää ilmeisesti asentaa? Millainen USB sopii, ihan millanen vaanko? Kun tökkäsee tikun telkkuun niin toimiiko nuo toiminnot sitten heti vai tarviiko jotain viritystä? Miten tuo elokuvien tilaaminen suoraan netin kautta, toimiiko siis kunhan tv on vain verkossa? Kiitos!
Tervehdys, D7005 and D8005 ovat nopeampia kuin D6500/6700-sarjojen laitteet.
Laitteissa on eri emolevy, jossa on muun muassa enemmän muistia.

Televisio-ohjelmien tallennukseen suositellaan USB-kiintolevyä, jossa on erillinen virtalähde. TV formatoi tallennusmedian automaattisesti, jonka jälkeen voi alkaa nauhottelemaan. Ei siis sen kummempaa virittelyä vaadi.

Smart TV -laitteissa on SF Anytime -videovuokrauspalvelu, johon suositellaan vähintään 4Mb/s:n yhteyttä. Oheisesta linkistä pääsee tutustumaan SF Anytimen leffavalikoimaan: http://sfanytime.com/
Petyin kun ostamani Samsung Smart TV ei toiminutkaan Wiin kanssa niin hyvin. En tajua mistä se johtuu, mutta peleissä ohjaus on veltto ja huono. ( erityisesti COD: Black Opsissa sen huomaa) Edellisen Sonyn tv:n kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Onko nämä Samsungin Smart TV:t ollenkaan tarkoitettu pelaamiseen vai koskeeko ongelma ainoastaan Smart tv + wii -yhdistelmää. Seuraavaksi pitää kai hankkia xbox tai ps...
Terve,
Televisiossa on pelitila, joka optimoi laitteen vasteajan pelaamista varten.

Menu>järjestelmä>yleiset> Pelitila päälle.
Kiitosta! Nyt pelaaminenkin onnistuu täydellisesti.
Kiitos vinkistä
Ostin myös kyseisen television ja juuri Wiin ohjattavuuden kanssa ongelmia...Onkohan tähän jotain ratkaisua?
Tervehdys,
Kytke päälle pelitila, joka optimoi laitteen vasteajan pelaamista varten.

Menu>järjestelmä>yleiset> Pelitila päälle.
Hei

Ei toimi SF Anytime - kirjautuminen kaikki ok mutta kun yrittää ladata niin tökkii (yrittää kyllä ladata ohjelmaa) mutta palaa vain Smart Hub valikkoon. Kuitenkin kun ei ole kirjautunut niin pääsee selaamaan ihan vapaasti SF Anytimen elokuvia yms. Eli vaikka on kirjautunut SF Anytimeen tv:n kautta niin ei toimi. Kaista on 54 Mbps. Että pitäisi riittää.

Mistä voisi johtua? Nettiin pääsee ja kaikki muut sovellukset toimii mutta kirjautumisen jälkeen vain SF Anytime tökkii...ikävä homma kun tuossa lauantaina oli tarkoitus katsoa elokuvaa niin siitä ei tullut mitään vaikka kaikki rekisteröitymiset ja kirjautumiset piti olla ok :-/ Mallina siis UE46D6517.
..ja vielä jatkokysymys, onhan kuitenkin mallilla 6517 mahdollista katsoa elokuvia eli riittäähän mallin emolevy kuitenkin elokuvien katsomiseen kun sen takia sen ostimme...?
On mahdollista. Pahoittelut aiheutuneesta harmista. Ota yhteys tuotetukeen. Sieltä saat neuvoa, puh. 030-6227 515. Palvelu on avoinna ma-pe 9-18.
Olisiko mahdollista saada kattava vastaus miten 7-sarja, 8-sarja ja 6-sarja eroavat keskenään...olen käynyt liikkeissä kyselemässä, mutta mielestäni myyjät eivät osaa tarpeeksi hyvin kertoa. Suurin osa ei oikein osaa sanoa muuta kuin että 7- sarja on luonnollisesti uudempi kuin esim. 6-sarja. Mutta suurempia eroja ei kuulemma ole. Ilmeisesti siis 7-sarjassa ja 8-sarjassa on kuitenkin mm. paremmat emolevyt kuten aikaisemmin täällä on sanottu. Mitä muuta? Hintaeroa on 8-sarjalla esim. 6-sarjaan useita satoja joten siksi kiinnostaa kovin että mitä rahalla saa! Kiitos!
Tervehdys, D6x00-, D7x00- ja D8x00- laitteet ovat kaikki 2011 kevällä julkaistuja malleja. Ikäeroa laitteilla ei siis ole. D7005 and D8005 ovat nopeampia kuin D6500/6700-sarjojen laitteet. Laitteissa on eri emolevy, jossa on nopeampi suoritin ja enemmän muistia. 7- ja 8-sarjan laitteiden taustavalaisutekniikka on parempi kuin 6-sarjan laitteissa. 7-sarjan laitteissa on käytössä Micro Dimming -tekniikka. 8-sarjan laitteissa on käytössä uusi Micro Dimming Plus -tekniikka. Käytännössä 8-sarjan televisioissa on Smart TV -malliston paras kuva.
MInulla on Samsung smart c 7705 televisio. Neuvokaa miten pääsen internet- selaimeen ja sitä kautta esim areenan. Noihin valmiisiin ohjelmiin kyllä pääsen ja nettikin toimii.
Terve 8592576,
Valitettavasti televisioosi ei saa internet-selainta. Ominaisuus tuli uutuutena tämän vuoden mallistoon. (C7705 on 2010-malli)
Hei,

Onnistuukos SF Anytimestä ostetut elokuvat allentaa USB-kovalevylle? Lähinnä siinä mietityttää se, että pitäis asennella tuo SF Anytime Media Manager.

Ja oikein hyvää kesän jatkoa
Onnistuuko laitteen ue40d7005 kautta siirtää tietokoneella olevat kuvat ulkoiselle USB kovalevylle joka on kiinni tv:ssä?
Tervehdys timpuritompuri,
Smart TV:n kautta pystyy AllSharen-toiminnon avulla selaamaan kuvia, mutta kuvien siirto television kautta ei onnistu.
Osaako Samsung Smart TV "oikean" 24p -tilan, toisin sanoen onko television virkistystaajuus 24Hz kerrannainen kun katsoo 1080/24p -materiaalia? Vai tehdäänkö materiaalille joku telecine -operaatio?
Mitkä liitännät ovat audio/video OUT liitäntöjä tv:ssä Samsung UE-46D6517.
Voiko kovalevylle tallennettuja ohjelmia polttaa jotenkin dvd.lle
Terve Jumape. Laitteen takaa löytyy optical audio out -liitäntä sekä kuuloke ulostulo. Video OUT -liitäntää ei ole. HDCP-kopiosuojauksen takia kovalevylle tallennettuja ohjelmia ei voi esim. siirtää tietokoneelle ja polttaa dvd:lle.
Eikö Smart TV:n selaimelle voi surffailla netissä vapaasti? Miksi vain YLEnannon areenalle pääsee? Minulle ei ole siellä juuri mitään kiinnostavaa.
Terve Mätäs, toki Smart TV:n selaimella voi surffailla vapaasti netissä. Smart TV:eissä on Adobe Flash -tuki, joten suomalaisista nettiTV-palveluista ainoastaan Yle Areena on tuettuna.
Hei - mun tv mallia ue55d6507. Olen yrittänyt vuokrata leffaa sf anytimen kautta, olen kirjautunut palveluun, luottokorttitiedot ok, mutta tarvitseeko television asetuksille tehdä vielä jotain, jotta leffan vuokraus onnistuu? Ohjeet on aika epäselvät, en löydä tv:stä internet@tv asetus-kohtaa..? nettiliittymä on riittävä (15M). Kiitos etukäteen jos pelastat meidän leffaviikonlopun :))) PS: Telkku on kyllä huippu :)
Ota yhteys Samsungin tuotetukeen puhelimitse. Sieltä saat vastauksia nopeiten, puh. 030-6227 515. Palvelu on avoinna ma-pe 9-18.

SF Anytime -palveluun liittyvissä ongelmissa kannattaa olla yhteydessä SF Anytimen tukeen: http://sfanytime.com/help.mvc/support
Hei, joo, Samsung puh.tuesta sanottiin ettei SFanytime videovuokraus palvelu toimi vielä smart-tv:ssä, sopimuskuviot vielä kesken... joten täytyy odotella... Harmi vaan kun näitä mainostetaan HUB:n/smart-tv:n etusivulla, eikä sit toimi kuitenkaan, turhaa vaivannäköä kun yrittää saada toimimaan...
Terve,

soittelin äsken muutaman kerran Samsungin tukeen ja varmistelin vielä D7005 ja D8005 eroja. Ensimmäisellä kerralla sain vastaukseksi, että ainut ero on välimuisti. Luin kuitenkin täältä viestin, että ero on myös Micro Dimmingissä ja Micro Dimming Plussassa. Soitin tukeen toisen kerran ja sain vastauksen, että molemmissa Micro Dimming ja vain plasmatv:ssä MD Plus, mutta tämähän taitaa olla ns. potaskaa :)

Voisitteko varmistaa tuon eron? Osassa foorumeista lukee, että Euroopassa eroja ei ole kuin kehyksessä ja että MD Plus on vain jenkkimalleissa. Osassa taas lukee, että kuvassa on huomattavia eroja. Toivoisin pikaista vastausta, sillä hankinta on käsillä tuotapikaa.
Tervehdys Sämmy, pahoittelemme sekaannusta. Tuen vastaus on täysin oikein,
eli kummassakin D7005:ssa ja D8005:ssa on käytössä Micro Dimming -tekniikka. Laitteet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan samoja.
Onnistuuko Samsung Galaxy S 2 puhelimella videoiden striimaaminen suoraan Samsung internet televisioihin ilman ylimääräisiä kaapaleita ja muita härpäkkeitä?
Terve Plelee ja kyllä onnistuu. Videoiden, kuvien ja musiikin striimaaminen onnistuu Galaxy S II:n AllShare -sovelluksella. Laitteet pitää olla kytkettynä samaan WiFi-verkkoon.
Rovi EPG:n kautta on mahdollista laittaa talletuksille oletukseksi lisäaikaa sekä talletuksen akuun ja loppuun omien astuksien kautta. Ongelmana on, että tämä asetus ei säily, vaan nollaantuu. En tiedä missä vaiheessa, jos asetuksen laittaa oikeaksi, sammuuttaa television, ja menee uudelleen katsomaan, niin asetus on tallella. Mutta seuraavana päivänä lisäajat ovat taas nollaantuneet, eli vuorokauden yli ei tuo asetus säilytä itseään. Missähän vika?
Terve tppii.
tämä kuullostaa asialta, jossa kannattaa olla yhteydessä Samsungin tuotetukeen puhelimitse: puh. 030-6227 515. Palvelu on avoinna ma-pe 9-18.
Hei!

Itselläni on telkussa 40c653 tuo internet@tv muttei vielä mokkulaa. Olen miettinyt että haluan bluray soittimen ja samalla koklata tuota samsungin nettisysteemiä. Eli miten on: Kannattaako investoida blueray-soitinta jossa on tuo Smart tv (ilmeisesti uudempi kuin internet@tv) vai sellanen missä ei ole mitään muuta kuin blueray ja ottaa telkusta sillä käikäleellä internet@tv:n?

Eli käytännössä kysymys kuuluu: onko internet@tvn ja smart tvn välillä mitä eroa?
Terve Ville,
erona viime vuotisiin malleihin Samsungin Smart TV -laitteissa on muun muassa sisäänrakennettu nettiselain ja SF anytime -videovuokrauspalvelu.

Voit tutustua Smart TV -laitteiden uutuusominaisuuksiin täällä: http://www.samsung.com/fi/current/campaign/smarttv/site/index.html
Miten nyt mainostetaan taas tuota SF Anytimea vaikka yksi kirjoittaja juuri sanoi aikaisemmin tässä ketjussa että SF Anytime ei VIELÄ TOIMI koska sopimusneuvottelut kesken?!?!?

Saisiko tähänkin nyt selkeän vastauksen. Tosi ikävää, ostimme itse tv:n osittain tuon vuokrauspalvelun takia jota Samsung mainostaa televisioissaan toimivan, niin miten voi olla että se ei muka toimisikaan? Emme ole itsekään saaneet sitä toimimaan vielä, mutta olemme epäilleet sen johtuvan toistaiseksi kaistan leveydestä joka muuttuu kohta.

Melko kyseenalaista mainostaa toimintaa joka ei sitten kuitenkaan toimi!?
Joo, tosiaan me yritettiin saada epätoivoisesti viikonloppuna se toimiin, samsung puhelintuessa ei eka osattu auttaa mut sit joku ekspertti tiesi kertoa että sopimuskuviot vielä kesken, mutta "alkukesästä pitäis olla kunnossa" eli sit palvelu tulee pelaamaan... Toivottavasti!!! Tehtiin sit niin että kannettavan tietsikan kautta vuokrattiin leffa SF anytimestä ja yhdistettiin tietsikka piuhalla uuteen smart-tv:seen (?) niin päästiin kattoon.... mutta turhauttavaa ja harhaanjohtavaa mainostamista.. Samoin kuin Your video- joka toimii vaan jenkeissä, me päästään vaan selaamaan videovalikoimaa... Muuten tv on kyllä loistava ja esim. 3D explore-sovellus on aika elämyksellinen :)
Pahoittelut aiheutuneesta harmista. SF Anytime -palvelu on toiminnassa Suomessa, mutta se vaatii toimiakseen uusimman ohjelmistoversion.

OTN-päivityksissä on tällä hetkellä pienoinen ongelma. Televisio ei välttämättä löydä uusinta ohjelmistoversiota verkon välityksellä. Ohjelmistopäivityksen voi kuitenkin tehdä USB-tikulla. Uusimman ohjelmistoversion voi ladata Samsungin sivuilta:

http://www.samsung.com/fi/support/download/supportDownloadMain.do
Hei! Kiitos, mutta ei paljon auttanut tuo linkki, mistäköhän tuolta "viidakosta" löytyy oikea ohjelmisto..? TV malli D6507.
Terve -sunshine-,

Valitse ensin kohta: TV & AV
Tuotetyyppi> TV
Tuotealatyyppi> 3D
Valitse mallinumero > Esim. UED6507VK
Klikkaus kohtaan valitse

Kohdasta Firmware löytyy exe-tiedosto, joka asennetaan USB-tikulle.
Hei! Kiitos jälleen, mutta ei auttanut päivitys. Samsung tukeen soitettu jälleen, ei osattu auttaa sielläkään (totesi että "kyllä täällä Ruotsissa toimii SFanytime...."). Smart Hub aloitussivulla pääsee kaukosäätimen D (sin) näppäimellä asetukset kohtaan. Siellä ylin "tilinhallinta" on ei-aktiivinen, sitä kautta pitäisi päästä vaihtamaan näiden palvelukanavien kirjautumisasetukset. Mistä tämä johtuu/ miten tuon tilinhallinta-kohdan saa aktiiviseksi jotta pääsee tekemään tarvittavat asetukset?? Pikaista vastausta odottaen.
Tervehdys,
SF Anytime -tili pitää perustaa tietokoneella netissä. Sen jälkeen pitäisi toimia!
Joo, on perustettu tietokoneella ja käyty tv:nkin nettiselaimella SF Anytimen sivulla kirjautumassa, ei toimi. Jos telkun nettiselaimella menee SF:n sivulle ja yrittää sieltä katsoa leffaa, ostaminen onnistuu, mutta ei rupea toistamaan videota (tv ei tue esim. Silverlightia, jota kautta toistaminen tapahtuu). Eikä telkun SmartHub etusivun SFAnytime linkin kautta onnistu toistaminen. Miten tuon Smart Hub -etusivun tilinhallinta kohdan saa aktiiviseksi (eli kaukon D-näppäimen takaa löytyy tilinhalinta, joka ei-aktiivinen)? SF Anytimen asiakas palvelu ei voi auttaa koska palvelu toimii kyllä tietokoneella (sitä kautta onnistuu toistokin, mutta täytyyhän toiston onnistua tämän uuden hienon (ja kalliin) tv:nkin kautta, koska sitä niin paljon mainostetaan...).
SF Anytimen käyttöönotto:

1. Luo tunnus SF-anytimen verkkosivuilla. (Tietokone)
2. Luo Smart-TV tunnus SmartHubissa. (TV)
3. Aktivoi SF-anytime tilinhallinnassa (TV)

Tilinhallinta-kohdan saa aktiiviseksi kun on luonut itselleen Smart TV -tunnuksen ja kirjautunut sisään.
Yritin rekisteröidä Samsung 8005 mutta ei onnistunut. Soitin tukeen ja siellä kerrottiin lontoon murteella, että SFAnytime Apps ei toimi ja korjattu apps on tulossa muutaman viikon sisällä.

Uudelleen rekisteröinti TV:ssä on 'piilotettu': Smart Hub -> D Asetukset->Tilinhallinta->Rekisteröi palvelu -> jne.
Toimiiko tämä smart hubin Your videos videoiden katselu systeemi suomessa, jos toimii niin miten voin vuokrata sieltä videoita
Hei,

Miksi teidän tuki sivunne ei tunne mallia UE55D6757XXE? Ostin TV:n gigantista ja olettaisin, että se on nordic (suomi) malli tai mikälie? Mutta kuitenkin Samsungin suomi tukisivu ei tunne kyseistä mallia ollenkaan? Tukisivulla teillä loppuu tuki 6577 malliin?

Haluaisin päivittää television.. ja nyt vähään aikaan ei kyllä ole mitään päivityksiä tullut. Voisiko tämän päivittää manuaalisesti.. mutta mistä mahdollisesti saisin tämän minun tvn päivityksen?

Tässä televisiossahan on sama Micro Dimming kuin 7005 ja 8005? Eli ainoa ero tässä televisiossa on siis hitaampi emolevy? Ainoa ero mitä gigantin sivuilla on tuo motion rate joka on 7005 ja 8005 mallissa 800 hz ja tässä 6757 mallissa 400 hz.
Tervehdys, saat varmistuksen näihin ensi viikolla. Hyvää Juhannusta!
Hei,

Ostin Samsungin BD-D8500N digiboksin/videosoittimen. Vaikuttaa erittäin kelvolta peliltä, mutta muutama ongelma on tullut vastaan, saisiko näihin jotain apua.

1) Mitä pitäisi tehdä, että soitinta voisi käyttää DLNA playerinä, vai eikö laite tue sitä? Haluaisin

a) valita Windows XP:n Samsung Allshare -ohjelmasta tiedoston ja kohteeksi [BD]D8500N (esim. Add to playlist -toiminnon kautta). Tällöin videon pitäisi lähteä pyörimään soittimessa? En näe laitetta Tools | Settings | Player -valikon alla. Näen kuitenkin [BD]D8500N Server -listassa. Pystyn myös pyörittämään videoita soittimesta käsin, kun AllShare-palvelin on päällä. Olen myös sallinut yhteydenotot soittimessa.

b) voin valita HTC Desire Z puhelimessani videon ja kohteeksi [BD]D8500N playerin? Desire Z on DLNA-yhteensopiva laite. Connected Media -sovellusta käyttäessäni boksi kyselee sallitaanko yhteydenotot ja olen sallinut, mutta puhelimessani ei siltikään näy laitetta valittavana playerinä. Olen kytkeytyneenä puhelimella WLAN:in kautta samaan sisäverkkoon. Edelleen olen saanut toimimaan systeemin niin päin että asennin puhelimeen Twonky Media Serverin, jolloin pystyn Samsungin laitteesta käsin pyörittämään puhelimessa olevia videoita. Tämä ei ole kuitenkaan yhtä käytettävää kuin se että voisin puhelimesta käsin laittaa videoita televisioon pyörimään.

=> mitä pitäisi tehdä, että laitteen saisi näkymään myös Player -listauksissa?

2) Soittimessa pitäisi kait olla tuki AC3-äänille MKV-säilössä? Olen useassa videossa kokenut ongelmaa, että ääni toistuu jonkun aikaa ja sitten mykistyy kokonaan. Boksi on kytketty HDMI:llä televisiooni, joka toistaa äänet stereona. Asetuksissa alasmiksaustila on normaali stereo. MP2-äänet ovat toimineet mainiosti. Onko tähän tulossa ohjelmistopäivitystä vai mikähän mahtaa olla ongelmana?

Kiitoksia ennakkoon vastauksista!
Tervehdys,

Ota yhteys Samsungin tuotetukeen puhelimitse. Sieltä saat vastaukset nopeiten BD-D8500N -soittimeen liityviin kysymyksiisi: puh. 030-6227 515. Palvelu on avoinna ma-pe 9-18.
Moi,

Kysymykseni liittyy myös BDD8500 boksiin. Pitäisikö siitä löytyä nettiselain jonka kautta pääsee esim. Yle Areenaan? En ole saanut sitä ohjelmistopäivityksistä huolimatta lisättyä.

Kiitos kommenteista!
Samsung BD-D8500N, tukeeko wi-fi sovitin wlan n -standardia vai ollankoo vielä b/g asteella?
Terve, uusimmassa Samsungin uutiskirjeessä mainitaan että myös dvd/bluray-elokuvan voi streemata Galaxy S II:een ja samalla katsoa tv-lähetystä televisiosta. Kysymys: toimiiko millä tahansa, esim. Sony, bluray-soittimella joka on hdmi:llä kiinni telkkarissa vai pitääkö olla nimenomaan Samsungin bluray-soitin?

Lisäksi olisi mahtava juttu jos Samsung voisi julkaista listan yhteensopivista nas-verkkolevyistä, käsittääkseni ne eivät kaikki toimi Smart TV:n kanssa kuten Seagaten BlackArmor.
Tervehdys! Samsung Smart TV:n aktiivinen vastaajakunta on siirtynyt kesälomille ja jatkossa Samsung Smart TV ja muut Samsung-tuoteasiat voi kysyä Samsungin asiakastuesta puh. 030-6227 515. Palvelu on avoinna ma-pe 9-18.

Suuri kiitos teille aktiivisesta keskustelusta & kysymyksistä! Oikein hyvää kesää kaikille!
Älä lepertele siinä joutavia :D
Toimiiko NettiTV palvelu Nettidigiboksi.fi Samsungin Smart TV:llä?
Vastaukset Samsungin tuotetuesta kysymyksiini:

1) Samsung BD-D8500N:ää ei ole mahdollista valita playeriksi tietokoneesta tai matkapuhelimesta ts. ominaisuutta ei ole.

2) Vie laite huoltoon.
Minulla on d6500 blu ray soitin mutta sf anytime ei toimi. Aina kun yrittää liikkua valikossa tulee vain teksti että lataa eikä se mene pois. Asensin uusimman päivityksen usbltä, ei auttanut. Nettiyhteyskin on paljon vaatimuksia nopeampi. Mikä avuksi?
Oletkohan jo löytänyt vastausta tähän?! Minulla sama ongelma.....
No mistä sieltä Samsungista löytyy ne asetukset että saa sfanytimen näkymään???
En löydä mistään sfanytimen peräänkuuluttamaa internet@TV -osastoa..
Joko palattu lomilta?

Miksi Elisa viihteen netti katkeaa aina kun laitan Smart hubin päälle ja 7005 alkaa lataamaan automaattisesti päivitystä? Tämä siis silloin kun olin WLAN:lla yhteydessä... nyt johdolla kiinni netissä ja homma onnistui. Mikä siis TV.ssä voi aiheuttaa tuon netin kaatumisen? Onko tullut vastaavia esiin?
Samsung Smart TV UE40D7000 kauko ohjain on ergonomisesti täysi susi.

-Siirryttäessä tavalliselta TV-kanavalta satelliittikanavalle pitää tehdä 7 painallusta neljällä eri nappulalla.
-Satelliitti- ja maanpäällisiä kanavia ei saa samaan (suosikki)listaan.
- OK-näppäin on onnettoman pieni, nuolinäppäimissä kiinni, virhenäppäilyjä usein.

Tietääkö kukaan kauko-ohjainta, missä olisi jonkinlainen makro-ohjelmointimahdollisuus Samsungin puutteiden korjaamiseksi?
Moi!

Ostin Smart tvn mallia 32D6325 ja Samsungin kotisivuilla esittelyssä mainitaan, että mallissa on smarthub, jolla voi "surffata netissä televisiollasi...", mutta omaa selainta tässä mallissa ei näytä olevan. Ohjekirja kertookin selaimen tulevan vasta malleissa 6500 ja ylöspäin. Minusta tämä on hieman harhaanjohtavaa, kun en missään havainnut mainintaa selaimen puuttumisesta, vasta manuaali sen kertoi. Pieni pettymys.

Onko malliin mahdollisesti myöhemmin tulossa applikaatiota / päivitystä, jolla selaimen saisi tähän malliin käyttöönsä?
Osti Samsung Smart Tv UE46D6757 kuukausi sitten. SmatTv toimi alussa hyvin ja pysty selaamaan nettiä katsomaan YouTubea ja lataamaan SamsungAppsista sovelluksia. Nyt mikään lataus ei toimi ja kun avaa esim. YouTubea tai nettiselainta niin se alkaa vaan päivittämään eikä mitään tapahdu eikä samsung Appsista voi ladata mitään. Vielä sentään muutama sovellus toimii kuten Accuweather ,googlemaps ... TV on kytketty nettiin suoraan Lan kaapelilla talonyhtiön Soneran verkkoon. Katsoi että verkkoyhteys on muodostettu onnistuneesti ja toimii OK , mutta aina vaan Smart päivittää kun sen puolen avaa ,vaikka olen antanut päivityksen pyöriä jopa tunnin niin silti mitää ei päivity. Mikä avuksi ?
Hei

URHOTV (Play, eli netin kautta selaimella katsottvat lähetykset) ilmoittaa nettikatselun vaatimuksiksi seuraavaa:

Laitteiston vähimmäismääritykset:

Adobe Flash Player 10.0.32 tai uudempi Lataa täältä (http://get.adobe.com/flashplayer/)
Internet Explorer 8.0 tai uudempi, Firefox 2.0 tai uudempi, Safari 3.0 tai uudempi
Microsoft Windows XP SP2 tai uudempi, Macintosh OS X 10.4 tai uudempi
JavaScript ja keksit (cookies) sallittu

KYSYMYS: Pystyykoö Samsungin internet TV:n jollakin mallilla katsomaan noita URHOTV Playn lähetyksiä?

Kiitos
Tänään tuli taloon ue55d7005,kaikki ok mutta kun yritän toistaa mitä tahansa tiedostoa (avi,jpg,mp3 jne...) pc:ltäni niin ruutuun tulee ilmoitus ettei tiedostomuotoa tueta.Tietokoneen sisältöa pystyn selaamaan televisiolla mutta toistaminen ei vain onnistu.pc:ltä päivitetty tversity mediaserver ja tv:n softat myös,siis missä vikaa?
Terve!

Minulla on UE46D8005 + 2 teranen kovalevy (Samsung). Ongelma on se, että kun laitan telkun päälle ja painain source, niin aina kovalevyä ei näy laitelistassa ollenkaan. Välillä telkkaria joutuu sammuttelemaan, että saa levyn näkyviin. Onko mitään vinkkiä, että miten tuon levyn saisi näkymään listassa tasan tarkkaan joka kerta ja aina?
Kuinka samsung le40c659 laitteella voi käyttää selainta?
Samsung Remote ohjelma ja 46D7005
Yllätys oli että kyseinen ohjelma toimii myös Archos 70 tabletissa.
Android Marketista löytyy ko. ohjelma.
Käytän lähinnä tekstien näpyttelyyn esimerkiksi Web selaajassa.
Minulla on Samsung UE55D8005 SMart TV, Yritin kytkeä Wii-konsolia päälle, mutta tv ei löytänyt sitä. Ilmoitti vain, että kytke laitteeseen verkkovirta ja tarkista kaapelikytkennät. Olen kokeillut vaikka mitä kytkentöjä ja esim. vanha videolaitekin toimii moitteettomasti, mutta Wiitä se ei löydä. Pelitila on valittu myös yleisistä asetuksista. Vika kaapeleissa, käyttäjässä, tv:ssä vai Wiissä?
Toivelistalle: Kellonaika näkyviin ruudulle (7005/8005)
Samsungin mukana tulleessa 3D laseissa 3100 vasemman puoleisessa on kaksi sinistä tarrakalvoa ja oikeassa vastaavasti kaksi punaista. Onko nämä jotain suojakalvoja jotka voi poistaa?
Hei siellä Suomessa. Olen Australiassa, ja harkitsen Samsung 7000 tv:n ostamista, mutta teen sen vain jos voin täällä katsoa ylen uutisia (eli yleisesti areena.yle.fi tarjointeja). Voitteko kertoa onko tämä mahdollista. Kiitos, Esa
Hyvin tunruu Ylen arena pelaavan selaimen kautta.
Skypen kuvake näkyi aluksi ja sen kautta onnistuin ottamaan kuvapuheluita. Kuvake poistui kuitenkin valikosta ja korvautui jollain muulla. Johtuiko tämä Samsungin automaattisista päivityksistä? Miten saan sen kuvakkeen takaisin ja toimintaan?
Itse olen D8005:n omistaja. Pätevä vehje muuten, mutta youtube app täyttä sontaa niin kuin moni muukin esiasennettu softa. Mm. youtuben toimimattomuudesta on ollut paljon keskustelua muualla maailmassa. Samsungin tuki vastaa kyselyihin, ettei se voi ottaa mitään vastuuta softan toimivuudesta, koska kehitys on youtuben kehittäjien vastuulla. Samsung ei vastaa minkään kolmannen osapuolen softan toimivuudesta laitteessa. Kuitenkin samsung käyttää mm. youtubea smart tv:n myyntiargumentina.

Ajattelin, että smart hubin hakutoiminto voisi olla ihan jees, kun se hakee yhdelle näytölle useasta eri lähteestä sisältöä. Mm. haku toimii loistavasti all sharen kautta dlna serverillä olevaan sisältöön. Siihen se ilo sitten loppuukin. Dlna serverin sisältö avautuu hauan kautta ok, mutta youtube-videot eivät toimi. Sisältö latautuu näennäisesti. Youtube softa aukeaa ja se pyytää painamaan näppäintä alas, jos haluaa katsoa klipin. Siihen se sitten töksähtää. Pari kertaa töllö on jumahtanut hauan kautta käynnistetyn youtube videoklipin takia niin, ettei mikään muu ole auttanut kuin töpselin vetäminen seinästä.
Myös hakutoiminto youtuben puolella on todellä kökkö. Kaikkialla muualla hakutoiminnoissa toimii kännykän ja tabin näppis, muttei youtuben hauissa. Töllön näytölle avautuu kaukösäätimellä käytettävä virtuaalinäppis, joka on hidas kuin hämäläinen. Ennustavaa tekstisyöttöä ei myöskään ole, joten tekstin syöttäminen on yhtä tuskaa. Haulla voi heittää vesilintua.

Smart on parin päivän kokemuksella tuntunut vähemmän älykkäältä. Samsu osaa tehdä ok rautaa, mutta siihen se valitettavasti jääkin. Android-maailmaan tottuneena ei voi kuin ihmetellä, miten onnetonta softaa ”smart” teeveeseen on saatu aikaan. Näyttää siltä, että samsungista on tullut applen tapaan liian iso, eikä se enää jaksa välittää asiakkaistaan. Voisivat nämä kaksi lafkaa keskittyä enemmän asiakkaiden tarpeisiin kuin keskenään riitelyyn.

Onneksi en ostanut töllöä sen ”smart” ominaisuuksien takia, vaan kuvanlaadun ja hyvän dlna-tuen takia. Kaikki ongelmat saa taklattua käyttämällä android-kapulaa (Galaxy S2) tai tabia (Asus Eee pad) välissä. Mm. iMediaShare on ihan pätevä softa. Sillä saa striimattua android-kapulasta mm. youtuben, mutta myös mediaserverin sisältöä dlna-tuetuille laitteille kuten D8005:lle. Omat listat ei toimi softan kautta eikä haun tuloksena tulevia videoklippejä saa järjesteltyä millään tavalla. Itse haku kuitenkin toimii hyvin, on nopea ja kuvanlaatukin on niin hyvää kuin se ylipäätänsä youtuben kautta voi olla. Valitettavasti ims ei vielä toimi honeycomp tabeissa. Oisko kellään vinkkiä vastaavasta hyvästä softasta honeycomp tabiin?
Mikä on UE46D6327 mallin uusin saatavilla oleva firmware? Laitteessa nyt 1011.x, jenkkisivustolla tarjolla 6300-sarjaan 1015.3. Pohjoismaiset tukisivustot eivät tunne lainkaan malleja ..6325 & ..6327, vaikka tuotelistassa ne ovatkin mukana...
Miksi PC share manager / all share ei näytä mov tiedostomuodon videota?
Toimiiko tässä tv:ssä kuvasuhteet automaattisesti oikein? Oikealla tarkoitan sitä, että näyttää niin kuin on lähetetty eli 4:3 näkyy 4:3:na ja 16:9 näkyy 16:9:nä.

En nimittäin haluaisi katsoa sivusuunnassa venytettyä kuvaa kun tulee vanhoja kotimaisia elokuvia tai sarjoja tai amerikkalaisia sarjoja yms. koska ihmiset näyttävät niin oudoilta leveinä.ö

Jos tässä toimii, niin missä muissa Samsungin telkkareissa kuvasuhde toimii automaattisesti ilman että pitää selata kuvasuhdevalikosta lähetyksen mukainen kuvasuhde?
Bd-d8500 toimiiko siinä nyt sitten yle areena vai ei ja onko selainta? Liikkeissä sitä ei haluta laittaa nettiin.
Ei ole selainta ja ei ainakaan vielä ole Yle Areena sovellusta
Osaako joku kertoa saako Smart TV:ssä Yle Areenan ja YouTuben videot full screeniksi?
HS.FI sovellus käynnistyy mutta uutiset eivät lataudu. Ongelma alkoi muutama päivä sitten. Kaikki muut sovelmat toivivat. Laite on 40C650 . Mikä avuksi kun HS.FI ohjelma ei ole myöskään poistettavissa jotta voisin asentaa uudelleen
Sama kiinnostaisi minuakin. Voisko samsungin smartit asiantuntijat vastata tähän.
HS.FI pimeenä täälläkin.
Meillä on Samsung UE406517WKXXE samart TV.
Siinä on netti ja palveluissa löytyi mm Hesarin uutiset.
Koneeseen tuli päivitys ja nyt ei enää Hesarin uutiset näy.
Muuten netti yhteys kyllä pelaa.

Aiheuttiko päivitys HS.FI:n katoamisen?
Softa versio on 001013
HS.FI alkoi taas toimia. Hyvä niin. Tuo on eniten käyttämäni sovellus TV:ssä.
Toimiiko smart tv:ssä kaikki internet sivustot ? Entä pitääkö olla langaton verkko? Onko tv:tä mahdollista saada "26" tuumasena?
Kertokaas mitä pitää tehdä että tuon sf anyimen saa toimimaan?! Uusimmat firmwaret on. Esim valittaessa sf anytime top 30 -lista, tulee vain LATAA... -ilmoitus. Trailerit toimivat ensin avautuvassa valikossa moitteetta, mutta esim top listoille tai genre valikkoihin ei edellä mainituista syistä pääse selailemaan. Help!
Itselle ei mitään ongelmaa tuon toimivuudessa. Juuri testasin.

Olisiko verkkoyhteydessäsi jotain häikkää?
Verkkoyhteys on kaikin puolin ok. 10 megaa nopeutta ja juuri vähän aikaa sitten reitittimen vaihdon yhteydessä tsekattu yhteyden laatu. Kuten sanoin, esim trailerit toimivat mainiosti - nykimättä tms. Tarkennus liennee paikallaan: eli kyseessä on uusi BluRay-soitin, jossa on Smart Hub. Tätä "lataamisongelmaa" on ilmeisesti ollut monilla muillakin tämän foorumin lukijoilla, mutta kunnon vastausta ei tunnu löytyvän.
jaaaa.... Samsung tietää ongelman. Sf Anytimen ja blu ray soittimen ongelmista ollaan tietoisia - selvittävät parhaillaan missä vika mahtaa olla...

Tosi hienoa kun näitä tuotteita markkinoidaan nimenomaan näillä ominaisuuksilla ja samalla ollaan tietoisia siitä etteivät ne toimi.
Terve samsung

Ostin juuri tuon 800-sarjan television ja mukana tuli tuo galaxy s wifi 5.0
Miten pystyisin siirtämään kuvan telkkarista kyseiseen laitteeseen, pitääkö ostaa erillinen äpsi?

Terv. Tekniikan ihmelapsi
Terve
Minulla on samsung UE46D8000 olen yhdistänyt ps 3 hdmi liittimellä televisioon
Päivällä latasin 3 d pelidemon pleikkarille nyt kun yritän pelata niin television ruutuun tulee teksti Screen size adjust the size of the screen to fit your display
telkkarin valikosta olen valinnut pelitilan
uusimman UE46D7005 firmiksen, lienee 1015, päivityksen jälkeen Yle Areena ei enää toimi tv:n selaimella. Kummallista kehitystä, ei voi muuta sanoa.
Mistä vanha firmis jossa yle areena toimii? Oma UE46D7005 näyttää tuoreimmalla firmiksellä vain mustaa ruutua kun panee yle arena videon pyörimään.
Eikö tuohon voisi saada pikaisesti omaa appia?
Onko tuota tässä Samsungin Smart TV UE37D5700ZF -mallissa sellainen kuvanparannuspiiri, joka osaa muuttaa esim. 25 kuvan 50 kuvaan tai enemmän? Jos ei ole, niin onko joku toinen Smart tvn malli, jossa sellainen ominaisuus on?
Hei.. Mitä kaikkee pitää olla että voi käyttää galaxy s2 kaukosäätimenä? Netti on telkkarissa mut mie en ymmärrä
Ostin viikko sitten samsung d8005 46` television. Tv-lähetyksen kuva pätkii ja pätkimisen huomaa erityisesti silloin ku kamera liikkuu. tuntuu ettei kuva pysy kameran mukana. Onko vika pitkässä antennijohdossa vai missä?

Toinen asia on valovuodot. Mustalla näytöllä on yllättävän paljon valovuotoja, miten niitä saa vähentymään vai onko televisioni viallinen? Valovuotoja on melko lailla ympäri tv:tä mutta erityisesti laidoissa.
Minulla smart UE 46D6517 ja macin läppäri (ostettu 2009 syksyllä), miten saan macin ruudun näkymään telkkarin ruudulla. Kuva- ja äänipiuha löytyy. Mutta vaatiiko jotain asetusten muutoksia. Kun piuhat kytkee HDMI paikkaan, niin telkkari ilmoittaa että tarkista lähde ja sen virta tms.
Hei!
Olemme hankkimassa SAMSUNG UE37D6517WKXXE tv:tä ja kysyisinkin, kun myyjät puhuu niin sitä omaa myyntikieltään ettei aina ymmärrä mistä puhuvat eli kysymys kuuluu voiko tuohon tv:hin linkittää netin niin, että sieltä voi esim.katsoa veikkaus tv:stä tulevia pelejä?
Kiitollinen!
Saako ue55d7005xxe -mallia monen värisenä? netissä kolme myyjää ja kolme väriä (musta,hopea,harmaa) eli onko loppujen lopuksi kaikki saman värisiä? Läpikuultava kehys ja musta jalusta??
Moro...toimiiko web selain UE46D5727 mallissa...ja saisiko miten toimimaan?
Ei saa selainta 5727 malliin, ainakaan vielä. Minulla myös tuo toosa, aika paljon pientä ongelmaa, esim. kaikki kanavat olivat hävinneet kun meinattiin ruveta telkkaria katsomaan. Telkkari " käynnistyy" välillä, mitään kuvaa ei tule ja punanen etuvalo palaa, käy 5 min. ja sitten virrat pois, ehkä yrittää nettiin. Lepotilan päivitys laitettu OFF asentoon. Mutta hyviä puolia esim. virrankulutus iltasäädöillä 37-43 wattia.
Verkon yli striimatessa .avi yms tiedostojen tekstitykset näkyvät kyllä oikein, mutta 3d-materiaalin tekstitykset eivät näy, ei .srt eikä .sub. Tietokoneella katsottuna tekstit näkyvät oikein. (Mutta kuva ei tietenkään 3d:nä...)

Liekö ominaisuus, vika vai näppis?
Moro! Saatko teksiti näkyviin tietokeneelta striimattuna vai verkkokovalta?
Olen ostamassa Samsung Smart UE40D8005 telkkua tällä tai ensiviikolla. Kuitenkin luettuani tätä palstaa pitää vielä miettiä. Mihin samsung_smart tv vastaaja on kadonnut?
Olisi mielekästä tietää mitkä kaikki pelittävät ao. telkussa ja mitkä ei? Hot'olisi tietenkin, jos kaikki Netissäkin käyttämäni Katsomot, Ruutu.fi ja muutkin YuoTubet pelittäisivät kunnolla. Areena on hyvä, mutta luvataanko liianpaljon nyt tältä masiinalta? Joku kirjoitti mokkulasta ja sen kiinnittämisestä UBS:iin ja sen poistavan ongelmat, mutta kun on jo laajakaista ja nopea, ei viitsisi enään siihen tuhlata rahoja.
Eli voisiko joku, joka on jo pitenpään käyttänyt tätä toosaa reilusti kirjoittaa mitkä pelaa ja mitkä ei. Sitten 800 ja 700 sarjat. Palstan mulkaan ei muuta eroa kuin hinta, raudan osalta samaa sisältöä ja 800 sarjaan tulee Galaxy Wifi 5" kaupanpäälle, siinähän se rahallinen ero on. Gigantissa ei myyjät osanneet kertoa paljon mitään. Hyvä on ja rahat pois mentaliteetilla.
Kiitoksia etukäteen reiluista vastauksista.
Ostin sittenkin telkun. Jotain hyvää ja paljon huonoakin. Ylen Areena toimii, kun vain jaksaa painella nappeja. Kuitenkin kokoruututilaan siirtyminen vatii JawaScrioptin asennuksen, siis miten? Tietsikalta olen elokuvia tallentanut AVI muodossa Samsungin 500GT litteälle kovolle, jossa ei ole omaa virtalähdettä. Hyvin toimii, jopa yllättävän hyvin. Kirjaimissa, sekä niiden työstökaluissa on vielä paljon toivomisen varaa. Sillä kirjoitus on sama kui tekstiviestillä. Mukana tulevalla pikkulaitteella Galaxilla on muuten hyvä tehdä hommia, mutta en ole vielä löytänyt siitä kirjasimia, millä telkkuun kirjoitetaan. Ei tule mitään pelkillä nuolilla, eikä numeroilla. Päivityksiä olisi hyvä saada, nimittäin toosan hinta jo edellyttää sitä. Katsomo ei näy, tulee teksti, että neuvottelut käynnissä. Kaiken kaikkiaan pienillä viilauksilla voisi tulla hyvä laite, jos vain valmistaja (Maa Tsekit) viitsisi käydä, myös maahntuoja hieman neuvotteluja yhteistyösopimuksista.

Kirjoittelen sitten lisää kun tulee kokemusta. Ensiviikolla lautasantennin asennus.
Hyvä kuva . Siitä 10 pistettä.
Kirjoitelkaa muttkin kokemuksistanne!!!!
Hankin juuri mallin UE46D6507. Yle Areena ei toiminut (firmis 1014). Päivitin firmiksen versioon 1016 (dated 7.10.2011), eikä Areena toimi kyllä vieläkään. Missä vika???
Soittelin Samsungille ja kertoilivat, että vuoden 2012 alussa saadaan päivitys joka mahdollistaa Areenan katselun pätkimättä, eli muodostaa jonninlaisen puskurin varalle. JawaSciptiä telkku ei huoli, joku toinen tulee tilalle. Katsomon kanssa neuvottelut käynnissä. Niihin en kyllä henkilökohtaisesti usko, että toteutuu. On se SilverLight. Kysykää vaikka Karhuvaa....ta.
Yksi päivitys jo tullut, jonka voi ladata tikulle Samsungin sivuilta.

Javaa ei tueta. Televisio parhaillaan tukee Flash Playerin 10.1 versiota, mutta Yle Areena vaatii 10.3 version. Heti kun Flash
Player SmartHub:issa päivitetään 10.3 versioksi, tulee mahdollisuus katsoa Yle Areenan ohjelmia television selaimen kautta.

Alla lainaus ohjeesta>>>UE40D8005

Television viimeisin päivitysversio löytyy Samsungin nettisivuilta www.samsung.com/fi. Klikkaa Tuki (yläreunassa), laita Etsi-
hakuruutuun laitteen mallinumero. Valitse Tiedosto-arkisto – Firmware. Tiedosto on .exe päätteinen, eli tämän avaaminen
tapahtuu tuplaklikkaamalla tiedostoa. Anna tiedoston purkautua rauhassa tikulle ennen kuin lität sen televisioon. Muistitikulla ei voi
olla muita tiedostoja.
Minulla on D6507. Sain aiemmin Yle Areenan toimimaan, mutta voisikin testata uudelleen, että onko se lakannut toimimasta.

Kysymyksiä minulle on herännyt USB-tallennuksesta:
1) Pystyykö ohjelmakortin kautta näkyviä ohjelmia tallentamaan USB-recin kautta?
2) Mitkä ovat todelliset rajoitukset USB-tallennusvälineelle? En saanut USB-tikkua toimimaan. Ilmeisesti se oli liian hidas.
3) Onko kovalevyn erillinen virtajohto välttämätön vaatimus?
4) Olisiko suositella jokin edullinen ulkoinen kovalevy tähän tarkoitukseen, jonka olette todenneet toimivan?
Minulla on LE-46C755 televisio, onko mitenkään mahdollista tallettaa tv:n nauhoituksia suoraan verkkolevylle. Tai sitten siirtää TV:seen liitetyltä ulkoiselta kovalevyltä nauhoituksia PC:lle. Edes manuaalisesti kiintolevyn liittäminen PC:hen ei onnistu koska samsungin formaatti on tuntematon. Käytännössä tarkoitus olisi se, että TV:llä nauhoitettuja ohjelmia voisi katsoa toisissa televisioissa tai sitten tietokoneella. Allshare 2.1 ei sitä näemmä tue.
Tänään tuli iso pettymys, kun Samsung Smart tv ei suonutkaan iloa katsella leffaa SF Anytimen kautta. SF Anytimelta tuli viestiä eilen uudelleen rekisteröitymisestä. Hommat hoidettu ja telkun tili "avattu", mutta herjaa tuli luottokortista. No... luottokortti oli kyllä kirjattu - sillä latasin sitten loppujen lopuksi leffan tietsikalle. Olisipa vaan ollu tkiva hoitaa homma suoraan kalliista telkusta eikä viritellä piuhoja telkkuun.

Onkohan tässä vikaa telkussa vai Sf Anytimessa....
Voiko Samsung Smart tv:seen saada viruksia kun sen yhdistää nettiin?
Tätä olen myös miettinyt. Käyn joka paivä sillä netissä ja odotan, että koska menee mustaksi koko paska. (UE40D8005). Miten on sitten takuu, sekä Gigantista ostama lisä takuu?
Tässä olisi maahantuojan vastaajan paikka. Mainostetaanhan siinä nettiyhteyttä.
Norton 360 virustorjunta suojelee koko kotiverkkoa. Näin olen ymmärtänyt.
Itselläni Internet Security kolmeen koneeseen. Nyt kun Smart tv toimii Wlan yhteydellä, niin miten se suojaa mukamas telkkua, kun siihen ei voi asentaa omaa viruksentorjuntaohjelmaa? Sitä en ymmärrä. Troijalaiset kun osaavat lentää suoraan modeemista koneeseen ja kun vastaanottavassa päässä, tässä tapauksessa ei ole ohjelmaa, niin voi tarttua. Elei vedä kuparilla suoraan.
Missähän mahtaa olla vika kun tietokone lakkasi yhdistämästä tv:seen?
Terve, SamSung!

Tahtoisin tietää, että tarvitseeko samsung smart tv:seen erillistä digiboksia? Kun itse olen ostamassa 6 sarjan 40" tuumaista smart TV:tä.
Ei tarvi, ellet tallenna mitään. Jos tallennat, niin se on eri asia. Pelkat tv kanavat voi tallentaa HD-Digiboxille, niinsaa kaiken hyödyn irti, jos haluat satelliitin, niin Canal Digitalilta voi hankkia niille sopivan bo´xin. Ei varmaankaan muut ole yhteensopivia heidän kanssaan. Samoin Viasat. Googleta ja katsele sopivaa. Jos taitaa hyvin englislängvits, niinpääsee halvallakin.
Ostin ue46d6327xxe ja nyt haluaisin kokeilla 3d elokuvia. Laitoin mkv tiedoston tikulle ja telkkariin niin toimi ohjelma mutta miten saan tekstit kans näkymään? Tekstit on samassa kansiossa samalla nimellä ja muoto on .idx ja .sub. Kokeilin myös "polttaa" tekstit kiini ohjelmaan mutta sen jälkeen telkkari ei aukassut sitä. Minulla on myös ps3 mutta en ole saanu senkää kautta toimii. Kertokaa jos tiedätte miten sais toimii! T.juusola@luukku.com
2 ongelmaa:

SF Anytime ei toimi, TV on mallia UE46D6517. SF Anytime tilin rekisteröinti valittaa ettei tunnuksia löydetä. Netinkautta samat tunnukset toimivat moitteetta.

Explore 3D videot eivät pelitä, vaan kuvaa bufferoidaan tämän tästä. Nettiyhteydessä ei ole mitään vikaa (20 Mbps). Internetin nopeustestit näyttävät telkulle 3,5-4 megaa, kun tietokoneella se on helposti 17 megaa, samasta piuhasta mitattuna. Onko TV:n piiri niin kökkö ettei se suurempiin nopeuksiin pysty? Tarkoittaako tämä ettei 3D materiaalia pysty netin kautta katsomaan?

Osaako Samsung auttaa?
Samsung ue47d6207, löytyykö Web selainta?
Ei taida tuosta mallista löytyä.
Minulla Samsung UE40D5005. Sain telkkarin nettiin langattoman wlanin kautta, mutta miten pääsen nettiin? En löydä selainta telkkarista, vaikka myyjä kaupassa lupasi, että nettiin pääsee
Vähän kokemuksen tynkää TV:n ostoa harkitseville.

Erehdyin ostamaan kivijalkaliikkeesta UE55D8005:n. Mallikone näytti hyvältä ja myyjä ihmetteli puheita valovuodoista; missään liikkeen koneista ei ollut ko. ilmiötä nähnyt.
Pettymys telkkariin oli suuri.
Lukuisista säätöyrityksista huolimatta valovuotoa esiintyy ohjelmamateriaalista riippuen paneelin reunoissa ajoittain varsin häiritsevästi.
Samsungin tuki sanoi, että on ominaisuus. Myös huoltoliike sanoi, että on ominaisuus, eikä paneelin vaihtoa kannata tehdä, koska voi mennä huonommaksi ja kehoitti ottamaan yhteyttä myyjään. Myyjä taas ei tee mitään ilman Samsungin sitoumusta esim. vaihtoon.
Valovuoto-ominaisuutta ei esitteessä mainosteta, enkä sitä missään nimessä olisi halunnut! Voihan tämäkin "ominaisuus" olla rikki, jolloin se on "liian hyvä"! Missä menee raja ja miten se voidaan ilman näkemättä todeta!

Verkkokauppaostossa vaihtaminen onnistunee ilman suurempia ongelmia. Eräs Googlattu kokemus kertoi olevansa valovuodon suhteen superkriittinen ja vaihtaneensa Sampan. Uuteen yksilöön oli tyytyväinen. Vaihdokit kierrätetään varmaan puusilmille...
Onko ketään, jolla SF Anytime toimisi Samsung BD-D8900N laitteessa? Eli kyseessä BD soitin, jossa digitv-tallennin.

Nettiyhteys toimii muilta osin, mutta SF Anytime ei skulaa. SF Anytime toimii hyvin suoraan PC:ltä, mutta Samsung:n kautta valittaa, että "Virheellinen palvelutili tai salasana".

Mitä, onko kyseessä ylimainostettu keskeneräinen tuote, vai enkö vain osaa käyttää?!?
On varmaan keskeneräinen tuote, joka on kovalla kiireellä pukattu (joulu)markkinoille. Tuotehan on sinänsä erinomainen. Samsung on tehnyt oman työnsä hyvin. Eri toimittajien appsit on asia erikseen. Niihinhän Samsung ei varmasti paljoa voi vaikuttaa. Odotellaan sisältöpäivityksiä. Hyvä laite tästä vielä tulee.
Ostin viime viikolla UE55D8005 töllön ja ihmettelen ettei koneen mukana tule käyttöohjetta. No, muut toiminnot sainkin itsekseni pähkäiltyä mutta ulkoiselle kovalevylle tallentaminen ei onnistu. Minulla on 500gt kokoinen Lacie Rikiki levy jonka vissiin pitäisi toimia? Kone yrittää alustaa levyä mutta muutaman sekunnin kuluttua laite ilmoittaa epäonnistuneensa. Pitääkö levyn olla tyhjä, alustettuna tietylle formaatille vai mitä? Luulisi että alustaminen tyhjentää levyn ja alustaa sen itselleen sopivaksi? Ja onko tarkoitus liittää se ylimpään usb-porttiin missä lukee HDD? Olen yrittänyt nyt kaikkiin portteihin tuloksetta.
Lacie Rikiki 500G toimii HDD portissa kun cleanaat kovalevyn:
http://www.lacie.com/support/support_manifest.htm?id=10351&article=1013
Samaa ongelmaa tuon SF Anytimeen kirjautumisessa, ei onnistu. Mulla siis ue55d8005 -laite. Smarthubin kautta olen yrittänyt kirjautua eikä onnistu, väittää vain ettei tunnusta löydy. paska koko palvelu ainakin toistaiseksi.
Ihan sama juttu meillä Sfanytime-vuokramon kanssa uuden UE46D6547 kanssa. Firmware päivitys 1015.1 ei auttanut asiaa. Väittää ettei tunnusta löydy. Smart Hubissa ei muuten edes anna poistaa kyseisen appsin asennusta...
Pettymys toi että SF Anytime ei toimi, meillä UE46D7005. Sama homma että tilin tietoja ei löydy vaikka PC:llä toimii. Voiskohan SF Anytime ja Samsung päivittää appsinsa toimimaan.
SfAnytime vastasi tänään näin:
"Hello,

there are some problems with the application at the moment, but an update from samsung is on the way to solve the problem.

With kind regards

Jimmie

Kundtjänst
SF Anytime

Öppettider: Måndag – Söndag, 08.00-23.30
Telefon: 0771-323 324
support@sfanytime.com

Ja Samsungin käyttäjätuesta puolestaan kehottivat ottamaan yhteyttä SfAnytimeen.
Todella kelvetonta toimintaa, pallottaa nyt asiakkaita edestakaisin.
Kiitokset "SfAnytime ei toimi", kun otit yhteyttäSFAnytimeen ja välitit viestin tänne. Tässä aloin luulla, että vikaa on sohvan ja telkkarin välissä...

Tuo apps toimi moitteettomasti vielä marraskuun alussa, olihan se kätevää katsoa vuokraleffoja. Nyt ei sitten ole muutamaan viikkon pelittänyt. Sen verran helppoa oli, että toivon todella, että apps alkaa pelittää...
Tänään puoletaan vastasi Samsungin helppi:

Onko päivitys tehty. Se on hyvin tärkeää. Viimeisimman päivityksen (T-GASDEUC-1016.0) ilmestyspäivä on 08 Dec, 2011.

Terty oli. Ja on tehty vielä tehdasasetusten palutus ja firmare päivitys uudestaan..
Ja televisioon tuli automaattisesti vielä Smart Hub -päiivitys.
Ei senkään jälkeen vielä "tiliä löydy".

Perhe ja visiteeraavat sukulaiset haluaisi katsella leffoja joulunpyhinä, mutta ei taida innistua ilman tietokoneen kytkemistä televiisioon - tai ilman automatkaa R-kipsalle...
Smart TV:n tuotetiedoissa sanotaan että siinä on komponentti liitäntä. Kytketäänkö komponenttikaapeli suoraan televisioon vai tarvitaanko väliin joku adapteri?

Yritin katsoa kaupassa muttei onnistunut :) minulla on hd pvr tallennin jota varten tarvitsen komponentti liitäntää.
Mulla on 5727 46" malli, ja siinä on adapterit mukana, scart ja komponentti+audio, eli 2kpl adapteria. Mutta muuten on paljon pieniä käyttöbukeja toosassa, en olisi ottanut jos olisin tiennyt.
Saako sony televisioon asennettua samsung kaukosäädintä?
hei, toimiiko Samsung Galaxy S2 D6517:n kanssa niin, että kuva siirtyy puhelimen mukana jos vaihtaa huonetta.
Jos toinen huone on 200 metrin päässä, niin ei toimi.
Moi, mulla on tuommoinen Samsungin 32tuumainen UE32d6517W. Ostin siihen kaveriksi Samsungin oman 2 teran kiintolevyn.
Kun kytkin sen ekan kerran, niin se piti alusta. Se meni hyvin ja sen jälkeen aloin ajastaamaan sinne ohjelmia. Kun niitä tallennuksia yritti katsoa, TV buuttasi itsensä.

Olen alustanut kiintolevyn pariin eri otteeseen ja sama toistuu. Ajastaminen kyllä onnistuu, kiintolevy hyrrää nurkassa, mutta mitään ei pysty katsomaan, TV ei löydä kiintolevyä yms.
Tarvitsenko Smart Tv vastaanottimelle oman Bluetoothin tikun vai miten älypuhelin toimii vastaanottimen kanssa. Androidin Smart tv ohjelmisto puhelimessa.
Ottivatko samsungin aktiiviset vastailijat lopputilin samalla, kun kesäloma alkoi, kun ei kesäloman jälkeen oo mitään kuulunut..
Vai onko samsungilla astetta pidemät kesälomat?
Jos on, niin mihin laitan työpaikkahakemuksen :D
Olisiko tuolla ketjussa kirjoitus, että Samsung lopettaa tämän touhun, ei ollut tarkoituskaan maailmanloppuun asti täällä vastailla.
pukki toi etuajassa samsungin smart tv 5707 toosan ja nyt pitäisi saada perheen vanhimmille yle areena näkymään..apps luettelosta sitä ei löydy eli mistä se nyt sitte saataisin?
selaimella http://areena.yle.fi/ ni löytyy areeana. On vaan hieman kökkö käyttää kaukosäätimellä. sais tulla tuki tvkaistaan ja urhoon kanssa pikapikaa niin laita hipoisi täydellisyyttä. allshare mediatoisto yllätti positiivisesti, siihen kaipaisi enää automaattista leffan tietojen hakua imdbsta.
Anroidin Zte-blade puhelimella..android samsung kaukosäädin ei toimi uudessa full hd led tv 5-sarjassani! Nettiyhteys on yhdisttettynä televisiooni suoralla kaapelilla ja samassa kaapeli-modemissa kiinni molemmat ja känny tietysti langattomasti! mikä maksaa? käytän puhelimellani siis samsung android sovellusta.
Miksi SF anytime ei päästä sisään samsung smart televisiooni (FULL HD LED TV SERIE 5 32") ?? Olen yrittänyt luoda SF Anytime tili moneen kertaan smart televisioon, mutta turhaan! Facebook tili onnistui televisioon facebookin omilla tunnukksilla mut anytime ei onnistu sitten millään! olen kirjoitellut sf anytime asiakaspalveluuun, mutta turhaan saamatta mitään vastausta asiaan! Help me!
Joulu tienollla tuli televisioon firmwarepäivitys 1017.1, mutta senkään asentaminen ei korjannut asiaa. Ihan samat oireet on siis sinulla kuin meilläkin. SfAnytimen elokuvia on nyt katsottu televiisiosta sähkökatkojen väleissä läppärin ja piuhojen voimin.

Jotenkin ei ole kovin vakuuttavaa, kun vielä suosittelevat ja mainostavat tällä, mutta se ei kuitenkaan pelitä.
Ei se vaan toimi, mene tietsikalla nettiin ja tee sitäkautta.
Ostettiin Samsung BD-D8200N combo, käyttökokemus hajonneisiin vanhoihin purkkeihin (LG, Maximum) verrattuna on erinomainen, ja kaukareiden määräkin putosi neljästä yhteen (LG combon DVD oli hajonnut jo aikaisemmin). Vanha Samsung HD Ready -TV:kin viisastui kertaheitolla, ja sen päivitys siirtyi aikaan kun 3D maksaa jotakin inhimillistä. Yle Areenan puuttuminen on pieni pettymys. Onko tästä lisätietoa? Mutta SF Anytime'n pitäisi kyllä toimia, koska widget on valmiina, jolloin yksinkertainen kuluttaja saa käsityksen palvelun saatavuudesta. Firmware on päivitetty uusimpaan. Tili on muodostettu läppärillä, ja samalla tilillä sitten katsottiinkin se elokuva, jonka olin ajatellut katsoa telkkarista. Yksinkertaisesti tilienhallinta ei vaan tunnista SF Anytimen validia tiliä. Onko tähän joku niksi/korjaus tulossa?

(Tuossa on aika vähän tallennustilaa eli 250GB, mutta tarkoitus on käyttää ulkoista levyä 'massatallennuksiin', kuten tuotantojaksomaratoneihin. Eli tietoinen valinta.)
Ei toimi mullakaan Anytime ja Samsung. Saman suuntaista vastausta
olen saanut kuin muutkin kirjoittelijat Samsungilta ja SFAnytimelta. Nyt riitautan asian, koska virheellisestä markkinoinnistahan on kyse. Eikun "käräjille"
kele
No, meillä kuva vilkkuu mustana, asiakaspalvelu on aksentista päätellen Virossa ja mitään korjausapua ei tule ei. Vaihtoon koko paska!
Hei!

Hankinnassa olisi UE46D8005. Miten pelaa 3g-reitittimien kans? Ja jos pelaa niin onko testattuja malleja tai vaatimuksia reitittemeltä?
Tervehdys,

Samsung D8005 päivitetty firmware -versioon 1020. Edelleenkään ei SF-Anytime toimi. SF-Anytime sovelluksen versio edelleen 1.000. Onko joku joskus todella saanut tämän sovelluksen toimimaan oikein Samsungin TV:ssä? Kun tiliä yrittää rekisteröidä tilinhallinnassa, ilmoittaa että tiliä ei löydy. Ei hyvää päivää näitä tekeleitä tai sitten ei vain osaa.
Harkinnassa hankkia Samsung Smart Blu-Ray soitin BD-D8500 jossa on myös virittimet antenni ja kaapeliverkkoon.Onko tässä laitteessa suomenkieliset valikkotekstit? Sitä tietoa en ole löytänyt mistään.Onko kellään kokemusta ko.laitteesta?
Onkos muuten noita RMC-QTD1AP2 kaukosäätimiä(qwerty) kukaan haalinut?
Näyttäisi olevan www.euronics.ee 69€
Toimivat 6000/7000/8000 mallistoissa.
D8005 täälläkin, samat versiot - ei pelaa. Sfanytime lupasi homman korjaantuvan viimeistään joulun alusviikolla. Tyhjää lupasivat! Aivan sama vika myös sampan kotiteatterin smart hubin kautta.
Aivan sama homma täällä. Sitä kuvittelee että no kokeillaampas sitä videovuokraamoa mutta canal digital onkin kanavapaketin oston takana, viaplay vaatii kuukausimaksun ja ainoa paikka joka toimisi kuten tavallinen videovuokraamo eli SFanytime, ei sitten ota toimiakseen. Smart tv ei löydä tilin tietoja rekisteröinti ikkunassa eikä anytimen kätevästä käyttöliittymästä saa muuta ohjetta kun että "mene internet@tv asetuksiin" joita ei smart tv:ssä ole vissiin ollenkaan.

Että se siitä TV:sta televisiossa...
Jep,

Mulla sama ongelma.. Eilen rekisteröidyin netisssä SFanytimen käyttäjäksi ja tarkoistus oli viettää mukava leffailta tyttöystävän kanssa.
Samsungissa Sfanytmine trailerit pyöri hienosti, joten kuvittelin, että tuo leffan katselukin onnistuisi.
Tunnin verran meni kun mietin, miten ihmeessä löydän nuo internet@tv asetukset..Ei onnistunut ja leffan katselua ei voinut aloittaa.
Typeränä olin jo kannettavalta ostanut yhden leffan katseluajan..Eipä siinä muu auttanut kun vga piuhaa nopeasti läppärin ja samsungin väliin ja leffa pyörimään.

Onkohan kukaan keksinyt miten tuo rekisteröinti onnistuu...?
Luvattiinko jossakin ilmainen kanavapaketti?
UE-46D6207 / ue46d6207tkxxe telkkarin usbtallennuksesta.... Telkku kyllä tunnistaa 1 TB ulkoisen ja "listaa" sen 8näkyy Sourcella) muttei anna tallentaa sinne, olen alustanut kovon tietokoneella, telkku ei itse tee alustusta automaattisesti enkä löydä valikostakaan että sen saisi tehtyä "manuaalisesti"...MITÄ MÄ TEEN?!?!?! HERMOT MENÖÖÖÖÖÖ!!!
Mulla oli juuri sama ongelma 7005 kanssa.
Ratkaisu löytyi täältä ja nyt toimii
http://www.lacie.com/support/support_manifest.htm?id=10351&article=1013
ja vielä lisäys tuohon. Kun olet cleanannut kovalevyn niin älä aseta mitään ajureita tai formatoi levyä PC:llä. Siirrät cleanauksen jälkeen kolevynlevyn telkkariin ja paina tallennus nappia niin formatointi onnistui TV:llä..
Hommasin tuossa noin 6 kk sitten samsung c9000 -sarjan television, muuten loistava peli, mutta tuo kaukosäädin alkaa risomaan todenteolla! Onhan se kaukosäädin hieno ja moderni, mutta nakkisormilla sen käyttäminen on hankalaa ja akkuakin pitää latailla muutaman päivän välein.

Kysymykseni kuuluukin: Voiko C9000 -sarjan TV:tä käyttää esim. Samsungin TM1080:llä? (siis C7000 ja C8000 TV:n kaukosäädin) Ja jos voi, niin mistä sellaisen voisi ostaa? Englantilaiset nettikaupat sitä myyvät, mutta eivät toimita muualle kuin englantiin ja irlantiin, muualta en ole oikein löytänyt.
Moro, ostin juuri UE46D6207 telekun ja nyt kiinnostaa notta saiskos siihe mitään kautta yle areena sovellusta?
Ei kai siinä ole muuta keinoa kun odotella että se ilmestyy tuonne apss luetteloon ja lataa sieltä. Näihin eri Samsunkeihin löytyy crack ohjelmia, jos joku sitten uskaltaa semmosen telkkariinsa asentaa. Googleta "samsung crack" ja "samgo" niin jotaki tietoa löytyy.
Luin Samsung 6000 tai 8000 kiilto silmissä koko viestiketjun ja täytyy myöntää että äly(ttömän) TV:n ostamisen tuli nyt tuumaustauko.

Jospa joku voisi kertoa toimivistakin sovellutuksista tai Samsung tuki jatkaa alun asiantuntevaa tukeaan niin ehkä seinältäni löytyykin vielä Samsung jossain vaiheessa.
Joo en ittekkään olisi ostanu 6000 sarialaasta mutta 5000 ja 6000 saria oli samoos hinnoos ku lähärin kaupoolle.
Ostin Smart tv 8-sarjan tv:n. Kun valitsen ajastintallennuksen, tulee tallennukseen automaattisesti ohjelman nimi. Jos haluan varmistua, että näen varmasti ohjelman lopun ja muutan loppumisajan loppumaan esim. 10 myöhemmin, kuin se ohjelmassa on, häviää tallennettavalta ohjelmalta nimi. Saako tallennetulle ohjelmalle jossain kirjoitettua nimen? Nyt minulla on läjä tallennuksia, joissa lukee "Ei ohjelman nimeä".
Jaa, eikö tuohon hintaan saakaan toimivaa televisiota? Taitaa olla buginen kökkökasa koko smart tv.
UE40D6327:ssa kuva tuntuu nykivän reilusti esim. FPS pelejä pelatessa. Käytössä molemmat XBOX 360 ja PS3. Onko mitään asetuksia millä saisi mahdollisimman sulavan näköistä kuvaa ulos kyseisestä televisiomallista vai kannattaisiko vaihtaa televisio johonkin toiseen samsungin malliin HD/3D pelaamista varten?
Menu / järjestelmä / yleiset / pelitila.

Eko ratkaisut pois.
Mitä tiedostoja tällä Samsung 46d6577 Smart Tv:llä pystyy toistamaan USB:n kautta? Voiko esittää esim. PowerPointia?? Jos joku tietää niin olisin kiitollinen vastauksesta..
Vierailija2012: Powerpointtia ei pysty esittemään. Mutta voit kytkeä tietokoneesi HDMI-kaapelilla.
En voi käyttää televisioni WLANia, koska signaalin vastaanotto on hyvin heikko. Muilla laitteilla kiitettävä signaali. Voiko tätä korjata mitenkään vai onko telkkari yhtä huono kuin tulostimeni? Viimeinen Samsung taitaapi olla.
Tänään ilmestynyt uusi firmware 7005 Samsungiin 1021.2
http://www.samsung.com/fi/consumer/tv-home-theatre/tv/led-tv/UE46D7005LUXXE-support
Tietääkö kukaan, onko jostain kaivettavissa, mitä muutoksia päivityksiin sisältyy, vai liekö edes muuta kuin versioinumero?! Omiin silmiin ei ainakaan ole mitään toistaiseksi osunut. Sampan tukikin sanoi jokin aika sitten, että eivät itsekään tiedä... tosi salamyhkäistä.
Saksalaiselta forumilta löytyy lista. En tiedä kuinka virallinen ja luotettava..
Selaa palstaa alaspäin niin löytyy englannin kielinenlista
http://www.hifi-forum.de/viewthread-151-19488-7.html
joko toi uusin päivitys autto sfanytimen tilin rekisteröintiongelmaan?
Ei auttanut mulla ainakaan. Ja sfanytimekään ei ole viimeseen tiedusteluun enää jaksanut edes vastata.
Käsittääkseni Samsung SmartTV:n kaukosäätimet toimii bluetoothilla. Onko kellään tietoa, toimisiko tämä näppis http://www.vapaakauppa.net/tuote/1356/bluetooth-nappaimisto ?
Ihan tavallisia ir-kapuloita, eikä telkussakaan ole bluetooth ominaisuutta, ainakaan 8-sarjassa.
Tänään itse yrittelin saada tuota sf anytime toimimaan samsungin telkkarissa. Rekisteröidyn hienosti netissä, mutta kun menin antamaan tv:n kautta salasanoja niin ilmoitti ettei tuollaista tiliä ole, soittelin tästä tuonne supporttiin mutta sanoivat ettei tuo palvelu toimisi samsungin telkkareissa tällä hetkellä ja tuohon on tulossa korjaus, vai olenko tulkinnunt englantia väärin?
Hei,

Ostin juuri Samsung UE46D6207 46" Full HD 3D LED-TV ja nyt alkaa kyllä jo kaduttamaan :( miten saan tallennettua usb:lla ja miten saan yle areenan ? täällä alkaa käymää tunteet aika kuumana tämän äly(ttömän) television takia.
Ai ostit, vaikka mä olen toitottanu jo 2 kuukautta täällä että älkää ostako mitään Samsung televisiota. Oletko kokeillut PIP toimintoa? Tai onko kanavia jo päivitetty? Jos voit palauttaa sen, tee se huomenna, ja ota vaikka LG.
LG:ssä ei toimi ainakaan Yle areena, Katsomo eikä ruutu.fi

Terv. Pettynyt
D6207 ei tue sen enempää usb-tallennusta kuin nettiselaamista, jonka yle areena vaatii. Mallissa D6327 tulisi esimerkiksi tuo usb-tallennus ja versiosta D65xx eteenpäin webbiselain.

Tuolla on vertailutaulukko ominaisuuksista:
http://www.samsung.com/fi/current/campaign/smarttv/site/index.html#/product-overview

toinen vähän yksityiskohtaisempi vertailu:
http://content.hwigroup.net/images/articles/samsung-led-lineup-d-series.jpg
Kyllä Yleareena voi olla käytettävissä vaikka ei olisi usb tallenusta eikä nettiselainta, voi toimia kuten toimii youtuubit ja muut nettitoiminnot jos laitteen valmistaja on sen sinne laittanut.
Kyllä Areena nykyisellään vaatii avoimen selaimen, Appsia kun ei ole toistaiseksi saatavilla.

Suora lainaus: http://areena.yle.fi/info/225

"Milloin saamme YLE Areena Widgetin Samsungin SmartTV- ja vanhempiin Internet@TV-laitteisiin?
Tällä hetkellä seuraamme, miten connected tv kehittyy. Toistaiseksi ei ole käytettävissä kustannustehokasta tapaa toteuttaa Areenaa kymmenille eri laitteille, mutta uskomme ongelman olevan ratkeamassa lähitulevaisuudessa."
SF Anytime ei toiminut uudessa D6517W :ssa.
Rekisteröidyin palveluun netin kautta, mutta TV herjasi "...palvelutilin tietoja ei löydy".
Muilla on näköjään ollut sama ongelma.

Kysyin asiasta SF Anytimelta ja sain vastauksen:
"Hello,

The problem is that we have released a new webpage but samsung has not release the
new application.
If you wan't it to work on the old application you can registrer on
old.sfanytime.com and
put that information in your television.

With kind regards

Jimmie

Kundtjänst
SF Anytime

Tein kuten Jimmie ehdotti ja nyt SF Anytime toimii D6517W :ssa!