Teuvo Hakkaraisen puheet syyttäjän tutkintaan

Arvokas käytös?

Vähemmistövaltuutettu on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, täyttääkö Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen Helsingin Sanomien 26.4.2011 videohaastattelussa antamat lausunnot kiihottaminen kansanryhmää vastaan tai jonkun muun rikoksen tunnusmerkistön.

Hän pyytää valtakunnansyyttäjää ryhtymään toimenpiteisiin, mikäli Hakkaraista on syytä epäillä rikoksesta. Vähemmistövaltuutettu tiedotti asiasta tänään.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/5028-vahemmistovaltuutettu-pyytaa-tutkimaan-kansanedustajan-lausunnot

Kansanedustajalta edellytetään arvokasta ja kunnioittavaa käytöstä.

56

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alkumies+

      Olivatko Astrid Thorsin primitiivireaktiot ja itkeskely, kun Oinonen luki vanhaa sanomalehteä edsukunnassa "arvokasta käytöstä".

      - Ville Komsin kumisaappaat
      - Pertti Virtasen baskeri
      - Rosa Meriläisen "... haisee hyvälle!" -tarra

    • sanasta naista......

      Myös Sofi Oksanen hyökkäsi kansanryhmää vastaan ja ainakin minä syvästi loukkaannuin kun hän nimitteli Perussuomalaisia Natseiksi.....

      • Ehkä menettää paikan

        Sofi Oksanen ei ole kansnaedustaja. Teuvo Hakkarainen on (toistaiseksi9 kansanedustaja.


      • Et joko tajunnut, mitä Sofi Oksanen sanoi tai sitten tulkitset häntä tahallasi väärin. Taiteilijana hän kommentoi ainoastaan perussuomalaisten KULTTUURIPOLIITTISTA ohjelmajulIstusta. Hän antoi ymmärtää, että sellaisia taidepoliittisia linjauksia tehdään diktatuurisissa yhteiskunnissa, yhtä hyvin Brezhnevin Neuvostoliitossa ja Mugaben Zimbabwessa kuin Hitlerin Saksassakin. Sofi oli oikeassa.


      • ruiruuru

        Perussuomalaisten kannattaa haastaa natsisyyttelijät käräjille. Taitaa rkp haluta hallitukseen.


      • Natsarainen
        Ehkä menettää paikan kirjoitti:

        Sofi Oksanen ei ole kansnaedustaja. Teuvo Hakkarainen on (toistaiseksi9 kansanedustaja.

        Ja Sofi Oksanen puhui totta. Teuvo Hakkarainen puhuu paskaa.


      • MEDIAFASISMIA ?

        Persu vastaisuudessa alkaa olemaan jo rasismin piirteitä ja rikosnimike "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" alkaa täyttymään. Tällaista vainoa en ole nähnyt koskaan mitään poliittista liikettä ja sen kannattajia vastaan. Natsi, fasisti, kolmasvaltakunta, tuulipukukansa, kaljaäijät, juntti (mm Lipponen), punaniskat, ja eläin. Siinä haukkumanimiä Persuille ja heidän kannattajilleen. Jaakonsaari oli rakentamassa yhteisrintamaa Persuja vastaan. Ruotsissa jo väläyteltiin mahdollisuutta, jossa Persujen kanssa ei tehtäisi mitään yhetistyötä. Jalkapalloilija uhkaa tiputtaa edustajan kerralla. Mielenosoituksia ja kylttejä jos lukkee missä Soini, siellä fasismi. Oksanen levittelee perättömyyksiä ympäsi Eurooppaa, jossa myöskin verrataan Persuja natseihin ja fasisteihin. Jos kyseessä oilisi mikä tahansa muu puolue, niin rikosilmoituksia olisi tehty sata ellei tuhat määrin. Rasismi syytöksiä olisi media täynnä. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikoksista olisi käynnistetty jo monta tutkintaa. Uusi laisuojaton kansanryhmä on syntynyt, Persut ja niiden kannattajat. Ulkomaalaisista ei saa puhua mitään pahaa, mutta tämä uusi ryhmä saa osakseen sellaista paskaa, ettei sitä pysty järjellä ymmärtämään. Rasismi on siis nykysuomessa täyttä totta ja sen kohteena ei ole maahanmuuttajat, vaan Perussuomalaiset ja sen kannattajat. Kansanryhmää vastaa kiihottaminen on näköjään sallittua, jos edellä mainitut ehdot täyttyvät. Suvaitsevainen Suomi on siis entistä suvaitsemattomampi, omia kansalaisiaan kohtaan. Tulevaisuus ei hyvältä näytä.


      • kansanryhmä?

        Eivät persut ole kansanryhmä. Edes kaikki tyhmät eivät ole persuja.


      • Persut stalinisteja
        patriklind kirjoitti:

        Et joko tajunnut, mitä Sofi Oksanen sanoi tai sitten tulkitset häntä tahallasi väärin. Taiteilijana hän kommentoi ainoastaan perussuomalaisten KULTTUURIPOLIITTISTA ohjelmajulIstusta. Hän antoi ymmärtää, että sellaisia taidepoliittisia linjauksia tehdään diktatuurisissa yhteiskunnissa, yhtä hyvin Brezhnevin Neuvostoliitossa ja Mugaben Zimbabwessa kuin Hitlerin Saksassakin. Sofi oli oikeassa.

        Täysin samaa mieltä. Perussuomalaisten nationalisistista kulttuuriohjelmaa voi verrata myös nykyiseen diktatuuriin Pohjois-Koreassa.

        Länsimaissa ei ole enää vuosikymmeniin ajateltu, että taidetta tulisi ohjata puoluepoliittisesti.

        Viimeksi sellainen ajattelu hallitsi kommunistisessa Neuvostoliitossa, jossa oli vain yksi sallittu taidesuunta: sosialistinen realismi. Siinä oli korkein arvo ylistää omaa kansaa, sen saavutuksia ja väestön ahkeruutta...

        ... hyvin paljon samanhenkinen on Perussuomalaisten ohjelma kuin se Stalinin ohjelma.

        Stalin myös samoin kuin perussuomalaiset vihasi modernia taidetta ja musiikkia. Hän vaati säveltäjiä säveltämään "kansanmusiikkia".

        Tähänkö meitä ollaan viemässä?


      • Heh :-DDDDD
        kansanryhmä? kirjoitti:

        Eivät persut ole kansanryhmä. Edes kaikki tyhmät eivät ole persuja.

        Päivän paras!! *Nauraa ääneen*


    • Umpikiero tapaus

      Vihdoinkin saadaan jokin roti siihen etät kansanedustaja älyäisi mitä häneltä odotetaan. Ennen kaikkea asioihin paneutumimsta, kovaa työntekoa, ei omien ennakkoluulojen levittelyä.

      Mutta Hakkarainen on tttunut saamana EU-tukia ja samalla moittimaan EU.ta. Siis klassinen kieroilija-tapaus!
      "Älkää tehkö kuten minä teen vaan kuten minä sanon... "

      • siteerauksia

        Et ole tajunnut Teuvon sanomaa? EU-tuet on otettava Brysselistä siksi, koska Suomen miljardit kierrätetään sen kautta. Kuten Soini on sanonut EU:sta:
        " Sitä vettä on melottava mitä on kanoottimme alla. "


    • Täältä pesee

      Täytyypä alkaa oikein kunnolla tsekata ja pistää ylös, minkälaisissa asioissa ja miten nämä kansanedustajat, ministerit sun muut valtakunnan edustajat käyttäytyvät ja mitä kansanryhmiä kohtaan näitä solvauksia heitellään. Nimittäin tässä maassa saa kyllä tiettyjä ryhmiä kohtaan heittää vaikka minkälaista herjaa ja siihen ei puututa, mutta vastedes puututaan.

      Pistetään korvan taa ja ammutaan tarvittaessa ja kovaa tosiasioilla.

    • VOI PYHÄ SYLVI

      BIAUDETKO ASIALLA ?

      • SYLTTYTEHDAS

        Eva Biaudet
        Wikipedia
        Loikkaa: valikkoon, hakuun
        Eva Biaudet
        Eva Biaudet.jpg
        Biaudet Nyborgissa vuonna 2009
        Suomen peruspalveluministeri
        Lipposen II hallitus
        15. huhtikuuta 1999 – 14. huhtikuuta 2000
        19. huhtikuuta 2002 – 17. huhtikuuta 2003
        Edeltäjä –
        Seuraaja Osmo Soininvaara (2000)
        Liisa Hyssälä (2003)
        Tiedot
        Syntynyt 27. helmikuuta 1961 (ikä 50)
        Suomen lippu Helsinki
        Puolue Ruotsalainen kansanpuolue

        Eva Rita Katarina Biaudet (s. 27. helmikuuta 1961 Helsinki) on vähemmistövaltuutettu. Hän on entinen RKP:n kansanedustaja ja ministeri sekä Etyj:n ihmiskaupan vastainen erityisedustaja.[1]

        Biaudet oli kansanedustajana vuosina 1991–2006. Hän oli Lipposen II hallituksessa peruspalveluministerinä 15. huhtikuuta 1999 – 13. huhtikuuta 2000 ja 19. huhtikuuta 2002 – 16. huhtikuuta 2003. Biaudet oli Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen 1989–1996 ja RKP:n varapuheenjohtaja 1990–1994. Vuonna 2006 hänen tilalleen eduskuntaan tuli Jörn Donner.

        Biaudet on oikeustieteen ylioppilas. Hän on opiskellut oikeustiedettä Helsingin yliopistossa.

        Biaudet tuki vuoden 2006 presidentinvaalien toisella kierroksella Tarja Halosta.

        Biaudet valittiin 2010 erivapaudella vähemmistövaltuutetuksi viiden vuoden määräajaksi. Häneltä puuttuu virkaan vaadittava loppututkinto, mutta esittelijän, kansliapäällikkö Ritva Viljasen mukaan hänen kokemuksensa ja pätevyytensä ovat riittäviä. Valinta herätti loppututkinnon puutteen vuoksi etukäteen runsaasti keskustelua.[1] Valinnasta teki kantelun oikeuskanslerille muiden muassa Pakolaisneuvonta ry:n lakimies Husein Muhammed, mutta kantelut hylättiin[2].

        Biaudet'lla on neljä lasta: Amanda (s. 1991), Julia (s. 1991), David (s. 1992), Simon (s. 2000


      • AHDASMIELISYYS

        Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, onko perussuomalaisten kansanedustaja syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan tai muuhun rikokseen Helsingin Sanomille antamassaan videohaastattelussa.

        Biaudet sanoo, että kansanedustaja Hakkaraisen tiettyjä kansanryhmiä syvästi loukkaavat lausunnot eivät sisällä asiallista kritiikkiä esimerkiksi maahanmuuttoa kohtaan, vaan hänen mielipiteensä ovat ennen kaikkea rasistisia ja ihmisarvoa loukkaavia.

        Vähemmistövaltuutettu on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, ylittävätkö Hakkaraisen lausunnot sananvapauden rajan.

        Biaudet pitää Hakkaraisen lausuntoja maahanmuuttajista, turvapaikanhakijoista, ihonväriltään tummista ihmisistä ja muslimeista sekä panettelevina että solvaavina.

        -Niistä voi saada harhaanjohtavasti sen kuvan, että tiettyyn kansanryhmään kuuluvat henkilöt ovat rikollisia ja alempiarvoisia, sanoo Biaudet.

        Biaudetin mukaan demokratiaan kuuluva sananvapaus ei ole absoluuttinen. Hän viittaa rikoslain 11. luvun 10. pykälään, joka kieltää kaiken niin sanotun vihapuheen.

        Oikeusministeri Tuija Brax ei halua arvioida vähemmistövaltuutetun tutkintapyyntöä.

        YLE Uutiset


      • fasismi kasvussa ?
        AHDASMIELISYYS kirjoitti:

        Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, onko perussuomalaisten kansanedustaja syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan tai muuhun rikokseen Helsingin Sanomille antamassaan videohaastattelussa.

        Biaudet sanoo, että kansanedustaja Hakkaraisen tiettyjä kansanryhmiä syvästi loukkaavat lausunnot eivät sisällä asiallista kritiikkiä esimerkiksi maahanmuuttoa kohtaan, vaan hänen mielipiteensä ovat ennen kaikkea rasistisia ja ihmisarvoa loukkaavia.

        Vähemmistövaltuutettu on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, ylittävätkö Hakkaraisen lausunnot sananvapauden rajan.

        Biaudet pitää Hakkaraisen lausuntoja maahanmuuttajista, turvapaikanhakijoista, ihonväriltään tummista ihmisistä ja muslimeista sekä panettelevina että solvaavina.

        -Niistä voi saada harhaanjohtavasti sen kuvan, että tiettyyn kansanryhmään kuuluvat henkilöt ovat rikollisia ja alempiarvoisia, sanoo Biaudet.

        Biaudetin mukaan demokratiaan kuuluva sananvapaus ei ole absoluuttinen. Hän viittaa rikoslain 11. luvun 10. pykälään, joka kieltää kaiken niin sanotun vihapuheen.

        Oikeusministeri Tuija Brax ei halua arvioida vähemmistövaltuutetun tutkintapyyntöä.

        YLE Uutiset

        17.3.2009 09:34 Harri Lehtimäki 14 kommenttia

        Vähintäänkin vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää on erotettava! Johanna Suurpää on ollut myötävaikuttamassa sosiaaliviraston työpäällikön, diakoni Harri Eerikäisen erottamisprosessiin, joka on tällä hetkellä käynnissä Helsingin sosiaalivirastossa. Ainoa syy tähän erottamisprosessiin, jonka toimeenpanija on sosiaaliviraston päällikkö Leila Palviainen, joka hänkin ilmeisesti kuuluu tähän samaan koplaan, on se, että Eerikäinen on ollut kunnallisvaalien aikaan Jussi Halla-Ahon tukiryhmässä. On hatusta keksitty syy muka rasistiselle käytökselle, johon muka Eerikäinen olisi syyllistynyt. Tällä keksityllä "rikossyytteellä" halutaan hankalaksi koettu Eerikäinen (nimenomaan hankalaksi koettu siksi, ettei Eerikäinen allekirjoita Suurpään ja Palviaisen ajatusmaailmaa kaikkivoivan maahanmuuton ihanuudesta). Tulee helposti mieleen 20-luvun puhdistukset Neuvosto-Venäjällä, seuraava aste on Eerikäisen katoaminen johonkin ajatuspoliisin kuulusteluselleihin. Näin ainakin minä koen tällaisen ajojahdin luonteen! Facebookissa on perustettu ryhmä tukemaan Eerikäistä.

        Johanna Suurpää ja ilmeisesti myös Leila Palviainen kuuluvat Demokraattisten Lakimiesten kolleegioon, DEMLA:aan, joka tunnetusti on ajojahdeillaan saaneet kyseenalaista julkisuutta kannanotoillaan sananvapaudesta. Kunnallisvaalien alla myös DEMLA:an kuuluva oikeusministeri Tuija Brax aikoi käynnistää ajojahdin Perussuomalaista puoluetta ja sen jäseniä vastaan. Hän käynnisti oikeusministeriössä hankkeen ns. vihapuheita vastaan kouluttamalla kunnallisvaltuustojen puheenjohtajia tunnistamaan vääränlaisia puheenvuoroja. Nyt tästä ei ole kuulunut mitään, mutta ilmeisesti tätäkin hanketta valmistellaan hiljaisesti taustalla, vai onko jo kenties käytössäkin, mene ja tiedä.


      • äänestäjä vaaan
        AHDASMIELISYYS kirjoitti:

        Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, onko perussuomalaisten kansanedustaja syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan tai muuhun rikokseen Helsingin Sanomille antamassaan videohaastattelussa.

        Biaudet sanoo, että kansanedustaja Hakkaraisen tiettyjä kansanryhmiä syvästi loukkaavat lausunnot eivät sisällä asiallista kritiikkiä esimerkiksi maahanmuuttoa kohtaan, vaan hänen mielipiteensä ovat ennen kaikkea rasistisia ja ihmisarvoa loukkaavia.

        Vähemmistövaltuutettu on pyytänyt valtakunnansyyttäjää arvioimaan, ylittävätkö Hakkaraisen lausunnot sananvapauden rajan.

        Biaudet pitää Hakkaraisen lausuntoja maahanmuuttajista, turvapaikanhakijoista, ihonväriltään tummista ihmisistä ja muslimeista sekä panettelevina että solvaavina.

        -Niistä voi saada harhaanjohtavasti sen kuvan, että tiettyyn kansanryhmään kuuluvat henkilöt ovat rikollisia ja alempiarvoisia, sanoo Biaudet.

        Biaudetin mukaan demokratiaan kuuluva sananvapaus ei ole absoluuttinen. Hän viittaa rikoslain 11. luvun 10. pykälään, joka kieltää kaiken niin sanotun vihapuheen.

        Oikeusministeri Tuija Brax ei halua arvioida vähemmistövaltuutetun tutkintapyyntöä.

        YLE Uutiset

        Biaudet oi paneutua myöskin siihen, kuinka meitä perussuomalaisia äänestäneitä panetllaan, solvataan ja nimitellään vaikka miksi. Kyllä tässä tuntee itsensä arvottomaksi kun lueskelee sen mitä meistä kirjoitellaan.

        Työssä käyvänä iäkkäämpänä henkilönä ei oikein ymmärrä meihin kohdistuvia puheita.

        Emmekö mekin ole kansanryhmä? Hivenen liioitelluilta tuntuvat nuo vähemmistövaltuutetun lausunnot Hakkaraisen puheista.


      • MISANTROPIAKO ?
        äänestäjä vaaan kirjoitti:

        Biaudet oi paneutua myöskin siihen, kuinka meitä perussuomalaisia äänestäneitä panetllaan, solvataan ja nimitellään vaikka miksi. Kyllä tässä tuntee itsensä arvottomaksi kun lueskelee sen mitä meistä kirjoitellaan.

        Työssä käyvänä iäkkäämpänä henkilönä ei oikein ymmärrä meihin kohdistuvia puheita.

        Emmekö mekin ole kansanryhmä? Hivenen liioitelluilta tuntuvat nuo vähemmistövaltuutetun lausunnot Hakkaraisen puheista.

        KYSESSÄ ON PELKÄSTÄÄN MONIKULTTUURISTEN IHMISTEN POTEMASTA IHMISVIHASTA


    • LOPPUTULOS

      SIIS RKP ULOS HALLITUKSESTA

    • Hyvä että tutkitaan

      Erinomaisen hyvä asia että tutkitaan! Teuvo Hakkarainen meni puheissaan jo aivan äärimmäisyyksiin.

      Kansanedustajan tulisi keskittyä asiakysymyksiin eikä kulkea ympäriinsä levittelemässä omasta tietämättömyydestä kertovia ennakkoluulojaan..

      Semmoinen ei alkuunkaan sovi ihmiselle joka on valittu säätämään meille kaikille lakeja ja päättämään, miten yhteiset verorahat kohdennetaan.

      • kirveleehän se

        Jukisuus oli pahasta. Asiahan ei miksikään siitä muutu. Totuus tuli julki eikä sitä enää muuksi saada.


      • ja me olemme
        kirveleehän se kirjoitti:

        Jukisuus oli pahasta. Asiahan ei miksikään siitä muutu. Totuus tuli julki eikä sitä enää muuksi saada.

        itse kansana valinneet teuvo hakkaraisen hoitamaan pelkästään suomalaisten asioita joten se on tärkeintä ja jos sanoo totuuden niin se pitää hyysärinkin kestää


      • Suomalaisuus kunniaa
        ja me olemme kirjoitti:

        itse kansana valinneet teuvo hakkaraisen hoitamaan pelkästään suomalaisten asioita joten se on tärkeintä ja jos sanoo totuuden niin se pitää hyysärinkin kestää

        meille kotona isänmaalliset vanhempamme teroittivat sitä että kaikilla ihmisillä on ihmisarvo ja ketään ei sovi häväistä. Tämä Teuvo Hakkarainen ei ole sellaista oppia näköjään saanut. Puheillaan hän on häväissyt isänmaatamme. Suomalaisiin perusarvoihin on aina kuulunut kunnoitus ja arvokas käytös.


      • esson paareissa:.!1?
        Suomalaisuus kunniaa kirjoitti:

        meille kotona isänmaalliset vanhempamme teroittivat sitä että kaikilla ihmisillä on ihmisarvo ja ketään ei sovi häväistä. Tämä Teuvo Hakkarainen ei ole sellaista oppia näköjään saanut. Puheillaan hän on häväissyt isänmaatamme. Suomalaisiin perusarvoihin on aina kuulunut kunnoitus ja arvokas käytös.

        .

        Puhutaan juuri samoin sanoin kuin Hakkarainen

        Alkaako drop-out kiintiövaltuutettu suorittamaan kansalaispidätyksiä kaikissa Suomen baareissa??????

        .


      • Vakuutusyhtiö hoi!

        Mutta eikö sitäkin olisi syytä tutkia että miten joka toinen vuosi toistuvat tulipalot Hakkaraisen sahayrityksessä ovat mahdollisia?

        Eikö jo parin kerran jälkeen olisi pitänyt satsata paloturvallisuuteen?

        Että KUUSI tulipaloa peräkkäin!


      • TOTUUSPUOLI
        Vakuutusyhtiö hoi! kirjoitti:

        Mutta eikö sitäkin olisi syytä tutkia että miten joka toinen vuosi toistuvat tulipalot Hakkaraisen sahayrityksessä ovat mahdollisia?

        Eikö jo parin kerran jälkeen olisi pitänyt satsata paloturvallisuuteen?

        Että KUUSI tulipaloa peräkkäin!

        osa on tapahtunut jo ennen hakkaraisen omistusta

        JA AUTOMAATTISET SAMMUTUSJÄRJESTELMÄT ON ASENNETTU

        VAKUUTUSYHTIÖ VAATII TÄTÄ


      • P.Y.Romani
        TOTUUSPUOLI kirjoitti:

        osa on tapahtunut jo ennen hakkaraisen omistusta

        JA AUTOMAATTISET SAMMUTUSJÄRJESTELMÄT ON ASENNETTU

        VAKUUTUSYHTIÖ VAATII TÄTÄ

        Hakkaraisen saha näyttää palavan säännöllisin välein sammutusjärjestelmistä huolimatta!


      • paareissa
        esson paareissa:.!1? kirjoitti:

        .

        Puhutaan juuri samoin sanoin kuin Hakkarainen

        Alkaako drop-out kiintiövaltuutettu suorittamaan kansalaispidätyksiä kaikissa Suomen baareissa??????

        .

        Muissakin baareissa puhutaan eri tavalla kuin eduskunnassa. Ei kai se nyt mikään ylpeyden aihe voi olla, että puhuu eduskunnassa kuin baarissa?


      • Kansanedustaja edust
        paareissa kirjoitti:

        Muissakin baareissa puhutaan eri tavalla kuin eduskunnassa. Ei kai se nyt mikään ylpeyden aihe voi olla, että puhuu eduskunnassa kuin baarissa?

        .

        kansanedustajahan edustaa kansaa vai onko sekin jo kielletty kiintiövaltuutetun taholta

        .


    • TÄSSÄ JA NYT

      Kirjoittanut: Vieras 23.02.2011 - 11:05

      somaleita on Suomessa nyt 13.000 ja heistä töissä 632. Näistäkin lähes kaikki valtion ja kuntien suojatyöpaikoissa minkä maksavat suomalaiset veronmaksajat.

      vähemmistövaluutetun toimisto pitäisi kokonaan lopettaa
      nythän rkpee bidee, thors, wallin ajaa vähemmistölle samoja etuoikeuksia kuten itsellään
      nyt vaaleissa on saatava muutos vihreä oikeusministeri rajoittamassa sananvapautta. Suomessa joutuu suomalainen syrjinnän ja rsismin kuten paskoruotsi uhriksi.

      kuinka monta on rkpeestä tai ruotsinkielistä

      vähemmmistövaltuutettu epäpätevä Eva Biuadet
      Toimiston henkilökunta:
      Vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää
      Toimiston henkilökunta:
      Vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää
      Toimistopäällikkö Yrsa Nyman
      Ylitarkastaja Päivi Keskitalo
      Ylitarkastaja Pirjo Kruskopf
      Ylitarkastaja Husein Muhammed
      Ylitarkastaja Annika Parsons
      Ylitarkastaja Venla Roth
      Ylitarkastaja Hanna Välimaa
      Suunnittelija Päivi Okuogume
      Osastosihteeri Massimo Zanasi
      Sihteeriharjoittelija Tiina Ukkonen
      Siviilipalvelusmies Attikos Sironen

    • No comments

      Kyllähän sitä puhua saa, mutta pitikö Hesarin (rkp) julkaista se.
      Voisin käyttää Hakkaraisen tai omia sanojani että kohta meillä on moskeija joka nurkassa ja sieltä kuuluu "mölinää".
      Hakkarainen on äänestetty eduskuntaan juuri mielipiteidensä takia.
      What´s the fucking problem?

    • kannattaako

      suomalaisia enää ärsyttää heillä voi tulla mitta lopullisesti täyteen ja alkavat puolustaa teuvo hakkaraista voimakeinoin ?

      • voimakeino

        Että oikein voimakeinoja ?? Hoh......Hoh .....Ja Hoh....Hoh


      • Joudut syytteeseen

        Aiotko siis turvautua laittomuuksiinkin?

        Sekä on perussuomalaisten varsinainen linja: toimia lain ulkopuolella? Toistaiseksi Suomi on oikeusvaltio ja laittomuuksiiin puututaan.


    • faktaperse pSS

      Leipäjonot eivät siitä lyhene, eriarvoisuus ei poistu, työttömyys ei vähene, optioherroja ei saada kuriin jne. jne. vaikka Hakkarainen huohottaisi rasismiaan kuinka syvällä rintaäänellä tahansa.

    • näin se on

      Teuvo ja Kymönkoski jyrää!! Se on hyvä, että joku uskaltaa puhua asioista, miten ne oikeasti on!!!! Kaikki vaan varoo sanomisiaan, ettei VAAN leimaannu rasistiksi. Kuinka paljon täällä jo on annettu periksi,ettei maahanmuuttajat pahoita mieltään..esim simppeli perinteinen joulujuhla kouluissa oon historiaa.. Jos joku meistä muuttaisi heidän maahansa,niin joutuisimme vaan sopeutumaan maan tavoille! Miksei myös meillä Suomessa toimita niinkuin muualla maailmassa

    • iiiihanaa!!!!

      PeruSSnatsit kuriin - vihdoinkin!!!

    • 100% totta

      Soini - natsihyysäri henkeen ja vereen.

      • CENCORS

        TÄSSÄ SUORANAINEN HERJAUS..MUTTA KUKAAN EI PUUTU


      • perästä kuuluu

        Noista natsittelu solvauksista saatat joutua edesvastuuseen.


    • pilkun n***iat

      No hakkarainen meni sanoo sen ääneen medialle mitä kansa puhuu kotisohvalla, ainakin meijän jutut on samaa luokkaa.

      Ei Hakkarainen si tajunnu et ei semmosii saa mennä medialle kertoo ne on heti lööpeissä. Tottahan se Hakkarainen kuiteski puhus.

      Miks tästäki näin kauhee haloo, äijä on ihan uus alalla eikä varmaan osaa viel varoo kaikkee mitä suustaan päästää, ja ei tiedä seurauksii. Tä on just tätä porvarin tappiosta aiheutunutta provakandaa sanon minä.

    • uuno-eemeli

      Antaisin Hakkaraiselle hyvän neuvon ja aivan ilmaiseksi. Koska et sovellu kansanedustajaksi,mene sinne Haka voodsiin takaisin. Moiti sieltä EU:ta ja tie uusia avustushakemuksia!!

    • UKKONEIKERI

      Arvokas ja kunnioitettava käytös tarkoittanee sitä, että asioita ei sanota suoraan tai jopa valehdellaan eli puhutaan muunneltua totuutta. Lukuisat maaseudulta tulleet kansanedustajat on pilattu ns. asiantuntijoiden puheopetuksessa opettamalla heille ns, kirjakieltä ja kaupunkiin sopivia käytöstapaoja. Tätä pakko-opetusta voidaan verrata etniseen puhdistukseen.

      • 4798323fr

        No valehtelihan se Hakkarainen siinä tv-pätkässä turvapaikanhakijoista. Mutta ei sitä kukaan pidä sivistyneenä käytöksenä.


      • hgjtyui
        4798323fr kirjoitti:

        No valehtelihan se Hakkarainen siinä tv-pätkässä turvapaikanhakijoista. Mutta ei sitä kukaan pidä sivistyneenä käytöksenä.

        Soinille kelpaa kaikki - myös natsit. Outoa.


      • kylähullujen puolue
        hgjtyui kirjoitti:

        Soinille kelpaa kaikki - myös natsit. Outoa.

        Mikä vaan kelpaa kunhan ääniä tulee. Ja valtaa rahaa. Tyhmät äänesti persuja ja saivat tyhmiä kansanedustajia.


      • gjgg
        kylähullujen puolue kirjoitti:

        Mikä vaan kelpaa kunhan ääniä tulee. Ja valtaa rahaa. Tyhmät äänesti persuja ja saivat tyhmiä kansanedustajia.

        ite oot tyhmä!


      • hdjd
        4798323fr kirjoitti:

        No valehtelihan se Hakkarainen siinä tv-pätkässä turvapaikanhakijoista. Mutta ei sitä kukaan pidä sivistyneenä käytöksenä.

        mirään oo valehdellu!! sinä valehtelet juuri by saatana!! =)


      • En oo tyhmä
        gjgg kirjoitti:

        ite oot tyhmä!

        En oo. En oo persu enkä äänestäny persuja!!


    • näin se menee...

      Kun näkee persun, tietää: tuossa menee pahasti kusetettu ihminen.

      • Kauheaa!!!

        Kauheaa!!!


    • Pohjoisen viima

      Jos tarkkoja ollaan niin esim. Teuvo Hakkaraisen kommentit eivät ole olleet rasistisia.

      Hakkarainen on kritisoinut lähinnä kahta asiaa:

      1. Turvapaikan saamisen helppoutta
      2. Islamin uhkaa suomalaiselle (valtiokristilliselle) kulttuurille.

      Se miten Hakkarainen em. suomalaisen yhteiskunnan epäkohdat ilmaisi on toinen juttu, mutta itse asiat ovat täysin relevantteja sekä luonteeltaan aivan jotain muutakuin rasistisia.

      Lisäksi tulee muistaa että mm. Eva Biaudet ja Astrid Thors ovat RKP:n puoluekirjoilla.

      Mikä on RKP?

      RKP on Ruotsin valtion poliittinen edunvalvoja Suomessa.

      RKP:n etu on pitää Perussuomalaiset heikkoina!

      RKP:n toiminta sinänsä on täysin laillista, mutta sen perimmäisistä poliittisista motiiveista ja tarkoitusperistä voidaan olla montaa mieltä.

      • Puhutaan sitten suor

        Täyttä asiaa! Sanat olivat huonosti valittuja ja provokatiivisia, mutta asiat olivat todellisia. Täytyy myös muistaa, että Hakkarainen on valittu eduskuntaa juuri näiden mielipiteiden takia. Hiukan hiomista esiintyminen kaipaa, mutta agenda on kunnossa. Monen arvostelijan (pilkkaajan) kannattaisi miettiä asioita hiukan pidemmälle. Pari-kolme sukupolvea eteenpäin ja olemmekin liemessä. Perussuomalaisten 20% vaihtuu muslimien samaan lukuun. Kuinkas teidän suvaitsevaisten sitten käy. Pariisissa tuli kokopeitäville asuille täyskielto, meille voi tulla huivipakko. yltiöhumanistinaiset istuvat kotona säkkimekossa ja huivi päässä, ilman, että enää olisi tarjolla paikkaa vähemmistövaltuutetuksi ilman koulutusta. Ulkoisesti vähemmän kauniit naiset ovat saaneet tänne miehiä, joille he eivät enää kelpaa. Näitähän nämä suurimmat maahanmuuttointoilijat ovat. Halu saada edes joku mies makkariin.


    • spectator n19

      milloinkas valtionsyyttaja joutuu syyteharkintaan vai viedaanko saunan taakse?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe