Hakkarainen heti pois, parempi niin

parempi kaikille

Olisi kyllä hyvä että tämä metsien mies, Hakkarainen, joutuisi kunnon oikeusprosessimyllytykseen heti alkuun jotta päästäisiin yhdestä möröstä eroon saman tien. Turhaa tämmöistä 50 vuotta menneisyydessä elävää ihmistä pidetään nykypäiväisessä parlamentissa.

23

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • STOP PERVOVALLALLE

      Persu vastaisuudessa alkaa olemaan jo rasismin piirteitä ja rikosnimike "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" alkaa täyttymään. Tällaista vainoa en ole nähnyt koskaan mitään poliittista liikettä ja sen kannattajia vastaan. Natsi, fasisti, kolmasvaltakunta, tuulipukukansa, kaljaäijät, juntti (mm Lipponen), punaniskat, ja eläin. Siinä haukkumanimiä Persuille ja heidän kannattajilleen. Jaakonsaari oli rakentamassa yhteisrintamaa Persuja vastaan. Ruotsissa jo väläyteltiin mahdollisuutta, jossa Persujen kanssa ei tehtäisi mitään yhetistyötä. Jalkapalloilija uhkaa tiputtaa edustajan kerralla. Mielenosoituksia ja kylttejä jos lukkee missä Soini, siellä fasismi. Oksanen levittelee perättömyyksiä ympäsi Eurooppaa, jossa myöskin verrataan Persuja natseihin ja fasisteihin. Jos kyseessä oilisi mikä tahansa muu puolue, niin rikosilmoituksia olisi tehty sata ellei tuhat määrin. Rasismi syytöksiä olisi media täynnä. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikoksista olisi käynnistetty jo monta tutkintaa. Uusi laisuojaton kansanryhmä on syntynyt, Persut ja niiden kannattajat. Ulkomaalaisista ei saa puhua mitään pahaa, mutta tämä uusi ryhmä saa osakseen sellaista paskaa, ettei sitä pysty järjellä ymmärtämään. Rasismi on siis nykysuomessa täyttä totta ja sen kohteena ei ole maahanmuuttajat, vaan Perussuomalaiset ja sen kannattajat. Kansanryhmää vastaa kiihottaminen on näköjään sallittua, jos edellä mainitut ehdot täyttyvät. Suvaitsevainen Suomi on siis entistä suvaitsemattomampi, omia kansalaisiaan kohtaan. Tulevaisuus ei hyvältä näytä.

      • x-mainari

        PerusSuomalaiset voittivat vaalit ja olivat vaalien ainoa voittaja.Asia lienee kaikille selvä. Tuliko voitto "populismilla" tai katteettomilla lupauksilla ,sen aika näyttää.Politiikassa ei koskaan pitäisi sanoa-ei koskaan tai ehdottomasti ei.
        Politiikka on aina ollut kompromissien tekoa ja tulee jatkossakin olemaan.Ellei siirrytä diktatuuriin ?
        Ihmettelen "kirjailija" Oksasen lausuntoja.Olen lukenut tämän ns. puhdistuksen ja mielestäni siitä suurin osa on täyttä soopaa. Se siitä.
        Tähän Hakkaraisen tapaukseen otin jo kerran kantaa ja otan vieläkin. Ellei mies muuta asennettaan ja pidä osaa "mölyistä" mahassaan,hän on typerys.
        Kansanedustajalla tulee olla senverran käytöstapoja ettei sano ihan kaikkea mitä sylki suuhun tuo. Katsotaan ja kuunnellaan !!


      • ...

    • äijien legioona

      Painu vittu ite pois niin parempi niin saatana!!!!

    • 4 :sti koitin

      KESKON PÄÄJOHTAJA MÖLÄYTTELEE "KOKOVARTALOMINISTEREITÄÄN" , SILLE HYMYILLÄÄN.

      Persu päästää suustaan totuuden , niin siittä ollaan vaatimassa syytettä.
      Iltasanomat pyytää kommenttia , niin sensuroidaan tuo KESKOLAISEN vertailu.
      Samaten Sofi Oksasesta ei saa vertailla ja arvostella.

      • Tiitiseltä moitteet

        Keskon pääjohtaja ymmärsi pahoitella ja pyytää julkisesti anteeksi.

        Teuvo Hakkaraiselta puuttuu kotikasvatus niin hän ei älyä edes anteeksi pyytää. Todela kiusallinen ja ruma tapaus.


    • Hirveä Jorma

      Hakkarainen on rehellinen, metsien mies. Sanoo sen ääneen, mitä moni ajattelee mutta ei uskalla, pukea sanoiksi. Propsit Hakkaraiselle. Jatka samaan malliin, niin persut on suurin puolue, seuraavissa vaaleissa.

      • duunari..

        Mä arvostan kans tota rehellisyyttä ja kaikki meidän kaverporukas sanoo ja ajattelee just kuin hakkarainen. Ainakin omalla kohdalla Persujen arvostus vaan kohosi kun hakkarainen päästi totuuksia suusta. Ja se joukuimitaatio.. HAHA!! =)


      • kysyjä.
        duunari.. kirjoitti:

        Mä arvostan kans tota rehellisyyttä ja kaikki meidän kaverporukas sanoo ja ajattelee just kuin hakkarainen. Ainakin omalla kohdalla Persujen arvostus vaan kohosi kun hakkarainen päästi totuuksia suusta. Ja se joukuimitaatio.. HAHA!! =)

        ai näinkö te ihan "ajattelette"? kysymys kuuluu kuinkas monta "mutakuonoa" tai muslimia sinä henk.koht. tunnet? kuinka monen heidän kanssaan sinä olet keskustellut? saisiko rehellisen vastauksen....


    • nago
    • Oikeusjuttu

      Kansanedustajaa ei noin vain helposti saada pudotetuksi pois Eduskunnasta. Siihen tarvitaan valtakunnanoikeus. Teuvo Hakkarainen on häpeätahranamme seuraavat neljä vuotta, todennäköisesti. Jos ei tee jotain niin isoa rötöstä että joutuu valtakunnanoikeuteen.

    • hyvät tavat kunniaan

      Luulitteko tosiaan että tämmöinen metsämies Hakkarainen tekee mitään hyvää perussuomalaisten tavoitteille tehdä yleisluontoista maanlaajuista politiikkaa? Tämmöinen mörkö joka huutelee aivan sattumanvaraisesti mitä mieleen tulee, ei ole todellakaan hyvä asia perussuomalaisille. Olen tämän viestiketjun aloittaja ja perussuomalaiset rp jäsen ja kunnallispolitiikan aktiivi. Olen sitä mieltä että tämä Hakkarainen EI tee mitään hyvää lyhyessä tai pitkässä juoksussa meidän puolueellemme. Mitä nopeammin mies saadaan pois möläyttelemästä, sitä parempi. Käy sääliksi Soinin puolesta kun tämmöisiä joutuu selvittelemään.

      • Meidän tulee muistaa

        Toki meidän tulee muistaa, että perussuomalaiset itse haluavat pitää kynsin ja hampain kiinni tästä omasta moukastaan, sillä heidän mielestää häntä tarvitaan vastustamassa tämän yhteiskunnan kaikkia sivistyksellisiä rakenteita. Persujen mielestä tämä yhteiskuntaa voidaan kyykyttää ihan miten paljon vain, koko maan talous voidaan saattaa konkurssin partaalle ja viennin kilpailukykyä sabotoida mielin määrin. Vasta sitten persut ovat tyytyväisiä, kun täällä eletään pulataloudessa ja jopa osmankäämien maavarsia kaivetaan ojien varsilta hätäleivän tekoa varten.
        Meillä on niin monia vaihtoehtoja ja persut haluavat valita vain koston tien palaamalla takaisin 1950-luvun alkuun.


      • Käsittämätöntä
        Meidän tulee muistaa kirjoitti:

        Toki meidän tulee muistaa, että perussuomalaiset itse haluavat pitää kynsin ja hampain kiinni tästä omasta moukastaan, sillä heidän mielestää häntä tarvitaan vastustamassa tämän yhteiskunnan kaikkia sivistyksellisiä rakenteita. Persujen mielestä tämä yhteiskuntaa voidaan kyykyttää ihan miten paljon vain, koko maan talous voidaan saattaa konkurssin partaalle ja viennin kilpailukykyä sabotoida mielin määrin. Vasta sitten persut ovat tyytyväisiä, kun täällä eletään pulataloudessa ja jopa osmankäämien maavarsia kaivetaan ojien varsilta hätäleivän tekoa varten.
        Meillä on niin monia vaihtoehtoja ja persut haluavat valita vain koston tien palaamalla takaisin 1950-luvun alkuun.

        Viennin kilpailukyvystä sen verran, että Persut ovat ainoa puolue, joka haluaa taata teollisuudelle halvan energian! Älä siis valehtele teksteissäsi. Tai oikeastaan teet sitä samaa, kuin kaikki vastustajat. Puhutte pelkkää paskaa niin paljon, että kohta teille kasvaa pukamat suupieliin! Totuudella te ette tätä keskustelua voita. Teille tuntuu olevan aivan sama, vaikka kohta täällä olisi pelkkiä savimajoja, kunhan Persut saataisiin hävitettyä maailmasta. Koskahan ensimmäinen Persu hakataan sairaalaan tai hautaan? On tämä viha jo niin suurta :o(


    • ennusmerkki

      Mikä on Suomen SIVISTYNEISTÖ. ?

      Sekö , että heti kun joku uskaltaa sanoa niinkuin asia on , Hänet teilataan.

      Vihdoikin on saatu sanavalmis kaveri puhumaan KANSAN KIELELLÄ.
      Tuntui pahalta katsoa eduskunnan mielenosoituksen yhteydessä , kun kaksi
      lipunkantajaa olivat ulkomaalaisia , ja kantoivat SUOMEN lippua oman parlamenttimme edessä , -----ikäänkuin valloittajia--

      Näitä tuo "SIVISTYNEISTÖ" paijaa.

      • Onko teistä sivistyn

        Itse ette ilmeisesti edes huomaa, miten rasistisia ajatuksia kirjoituksenne sisältää. Onko teistä sivistynyttä kirjoittaa rasistisella tyylillä, vaikka sillä saisikin oppimattoman kansanosan suosiota?


    • löytyykö järkeä?

      Niin ja tuntuu kun persut itse eivät löydä tuosta "vaalihumustaan" tänne arkipäivään. Tuntuu kun heillä ei olisi muuta kun hakemalla hakea kirjoituksia tai sanomisia, että voivat närkästyä kun heitä "leimataan" Itse he näyttävät kuitenkin suovat itselleen täydellisen oikeuden sanoa mitä sylki attuu suuhun tuomaan. Näitäkin kijotuksia lukemalla, näyttää siltä että itselle suodaan se mistä muita syytetään.
      Tuo Hakkaraisen huonojen tapojen puolustelu, tai oikein jalustalle nostaminen ei voi olla koko persu-liikkeen kuva, en suostu uskomaan kaikkien kannatajien olevan niin sivistymätöntä ja tyhmää väkeä. Yksihän tuossa näytti olevansa ihan aivoilla ajatteleva ihminen ja tuomitsi mokoman käytöksen, niinkuin normaalit käytöstavat omaava ihminen tekee yli puoluerajojen.
      Tänne on kai kerääntynyt joukko "kannattajia" joilla ei ole mitään käsitystä siitä, kuinka parlamenttityötä tehdään. Onko nämä persu-hypen allolle hypänneitä rähinöitsijöitä, mielipiteet ovat juurikin kuin pystymetsästästä. Ne henkeä nostattavat vaalipuheet, kaikki normaalit ihmiset pystyvät ymmärtämään niiden ja arki todellisuuden eron, täällä niiden nimeen vieläkin vannotaan. Normaalilla järjellä ajatteleva ihminen jättää ne taaksensa ja niinkuin puolueen johtokin, alkaa integroitua politiikan arkipäivään, siihen kuuluu tulla toimeen muita mielipiteitä kannattavien kanssa. Tietysti jos se opposito mielyttää enemmän, siellä voi huudella, jos ei nyt niinkuin tämä Hakkarainen, niin kuitenkin mielipiteitä joilla ei ole mitään tekoa realismin kanssa.

    • näin tulee käymään

      Entäs tämä Katainen , Silläkös sitten on niitä parlametarismin tunnuskuvioita , sekös antaa tuoda esiin erilaisia näkemyksiä , ja kannanottoja nyt vaikka tästä
      Portugalin tukemisesta. !

      En ole huomannut , että saisi edes mainita jotain toista näkökantaa , kuin Kataisen
      oma on. Kuitenkin monet Finanssi vaikuttajat neuvovat tekemään toisin.
      Katainen ja Hakkarainen eivät eroa milliäkään JÄÄRÄPÄISYYDESSÄÄN toisistaan,
      molemmat ovat yhtä jääriä sanomaan vain OMAN mielipiteensä , erona on vain se,
      että Katainen ajaa VIERAANVALLAN asiaa ja Hakkarainen ajaa TAVALLISEN kansan asiaa.

      Sivistyneistö on tässä diktatuuria mokeltamassa , Eva Biadeut näyttää todellisen
      tyhmyytensä , ja Katainen tulee vielä "häntä koipien välissä" pois Euroopastaan,
      silloin on Maanpetos tuomioistuimelle kysyntää.

    • Oppimista

      Eihäntuo Hakkarainen keskisormea vilautellut kuten "sivistyneisiin" tapoihin kuuluu.
      Oppimimista olisi Hakkaraisella ,,, jaa mutta iehän rkp pääse hallitukseen.

    • fudut ottaa

      Eduskunta on valtakunnanoikeuden yläpuolella, joten kansanedustajalle vain eduskunta voi myöntää eron tai erottaa. Molempiin pitää olla erittäin painavat syyt, koska edustajalla valtakirja suoraan kansalta.

      Ministerien ja muiden korkeiden virkamiesten synnit puidaan valtakunnanoikeudessa.

    • Persu merkki persees

      Onko kukaan ajatellut millainen imago tappio tämä Hakkarainen on persuille ??? Siitähän tuli oikea persujen mielikuva. Miten voi tehdä uskottavaa politiikkaa, jos joukossa on öykkäreitä ???

      Näyttää siltä että persu politiikka meni alusta asti pieleen, takinkäännöt, huono brändi. Juntti brändi olisi ollut hyvä mitä se oli Halmeen aikana, mutta nyt siihen on tullut jotain muuta.

      Sääliksi käy niitä tavallisia persujen kansanedustajia, jotka ovat oikealla asialla, mutta saavat pilatun kuvan niskoilleen.

    • Pöljät persut

      Hakkarainen takaisin sahalle töihin. Hän viihtyy siellä itsekin paremmin kuin eduskunnassa.

    • Pohjoisen viima

      Jos tarkkoja ollaan niin esim. Teuvo Hakkaraisen kommentit eivät ole olleet rasistisia.

      Hakkarainen on kritisoinut lähinnä kahta asiaa:

      1. Turvapaikan saamisen helppoutta
      2. Islamin uhkaa suomalaiselle (valtiokristilliselle) kulttuurille.

      Se miten Hakkarainen em. suomalaisen yhteiskunnan epäkohdat ilmaisi on toinen juttu, mutta itse asiat ovat täysin relevantteja sekä luonteeltaan aivan jotain muutakuin rasistisia.

      Lisäksi tulee muistaa että mm. Eva Biaudet ja Astrid Thors ovat RKP:n puoluekirjoilla.

      Mikä on RKP?

      RKP on Ruotsin valtion poliittinen edunvalvoja Suomessa.

      RKP:n etu on pitää Perussuomalaiset heikkoina!

      RKP:n toiminta sinänsä on täysin laillista, mutta sen perimmäisistä poliittisista motiiveista ja tarkoitusperistä voidaan olla montaa mieltä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe