Auer on

hohhoijjaaaaaaaaa

todella sairas ja häiriintynyt patologinen valehtelija ja psykopaatti. Kaiken näkee sen kasvoista ja kehon kielestäkin. Harmi vaan että kyseinen tieteenala ei Suomessa kelpaa todisteeksi kuten ei moni muukaan täysin toimiva ja pitävä todistelutapa.
Oikeusvaltiossa skitsoanneli olisi jo suorittanut liki 10 vuotta tuomiostaan(siitä minkä ansaitsee eli elinkautisesta). Mutta täällähän poliisi häröilee ja munaa melkein kaiken mihin näppinsä sotkee. Ja oikeus on suuri vitsi. Tai paremminkin itkuvirsi....

86

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sherlock Polvi

      Muuten samaa mieltä, mutta eikai istuminen voi olkaa Suomessakaan 5 vuotta ennen rikosta.

      • Hoitoon!

        Olisi aika vaihtaa tutkijoita.
        Alkaa heillä mielenterveys
        pettämään.


      • Eveliinan muist kunn
        Hoitoon! kirjoitti:

        Olisi aika vaihtaa tutkijoita.
        Alkaa heillä mielenterveys
        pettämään.

        Muistellaas juttua Eveliina Imatralta,pätevä poliisi lähti uudelleen puhtaalta pöydältä,urheilijatyyppi Martikainen murtui.


      • Samoin
        Eveliinan muist kunn kirjoitti:

        Muistellaas juttua Eveliina Imatralta,pätevä poliisi lähti uudelleen puhtaalta pöydältä,urheilijatyyppi Martikainen murtui.

        kävi tässäkin, kun joutsenlahti häipyi.


    • matlockb

      Olen vakuuttunut siitä että Auer on syytön. Mitään näyttöä ei ole olemassakaan. Saatananpalvonta on keksittyä.

      • oikeutta..

      • ja varsinkin..

      • hihat veressä
        ja varsinkin.. kirjoitti:

        kun Anneli sanoi että ei ole ylettynyt.Kyllä koko touhu on jo täysin hourujenhoitolatasoa.Sillä Valkamalla alkaa isopyörä heittää

        Miten se ne hihat liotti veressä kun ei ylettynyt ja miten näki Jukan silmätkin, sanoi nähneensä silmät auki? aikaakin oli niukalti viipyä..Molemmissa hihoissa Jukan verta.


      • paidan..
        hihat veressä kirjoitti:

        Miten se ne hihat liotti veressä kun ei ylettynyt ja miten näki Jukan silmätkin, sanoi nähneensä silmät auki? aikaakin oli niukalti viipyä..Molemmissa hihoissa Jukan verta.

        hiha osui ovenkarmiin joka oli verinen.Toinen hiha on voinut vereentyä säilytyksessä.Veren määrää ei sanota joten ei voi sanoa liotukseksi.Näki vain toisen silmän ja yleensä silmistä sanotaan että silmät ja siinä tuli pieni virhe mutta niin pieni että ei syylliseksi todista


      • nii että ..
        oikeutta.. kirjoitti:

        Tuossa videolla "anneli" yirttää koittaa jukan pulssia ja sai hihansa vereentymään. On sillä ollut "piiitkä" käsi kun on ylettynyt ..on totta totisesti.. ei voi muuta sanoa.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/auer-tutkinta-rekonstruktio-pesuhuoneessa---katso-video/art-1288467760355.html

        Onko varmaa että hihat vereentyivät juuri tuolloin? Ja että ruumis (kuollut- hengissä?) olisi ollut ihan sentilleen samassa paikassa kuin tuossa videolla?
        Ja oliko veri tuoretta hihoissa, sillä jukan veri (osa) oli jo kuivunutta poliisien tullessa paikalle.


      • nnnnnnnnnnnnnnnn
        ja varsinkin.. kirjoitti:

        kun Anneli sanoi että ei ole ylettynyt.Kyllä koko touhu on jo täysin hourujenhoitolatasoa.Sillä Valkamalla alkaa isopyörä heittää

        miksi se niin varovasti yritti kokeilla sieltä oven raosta, siis niin ettei uhrin verinen pää osu oveen jättäen siihen tahran. Itse olisin mennyt rytinällä kokeilemaan ja antamaan ensiapua. Anneli yritti viimeiseen pisaraan varoa ettei hänessä ole uhrin verta. herää kysymys miksi ? . Itse olisin puolisoni vieressä kun poliisit paikalle ampaisee ja jättänyt näin omat jäähyväiseni rakkaalle puolisolleni. Jos siellä joku on muka samaan aikaan ollut, niin miksi mennä ovenraosta kättä ulos työntämään. Juttu on aika selvä, tai suomessa ei aviopuolisolle sympatiaa löydy, vaan kuunnellaan viimeisiä kuolonvaikerointeja. Hyökkääjää vastaa voidaan puolustautua myös tuolilla tai heitellä raskaita esineitä jolloin se lopettaa teon. Kaveria ei jätetä.


      • hohohoijaa
        ja varsinkin.. kirjoitti:

        kun Anneli sanoi että ei ole ylettynyt.Kyllä koko touhu on jo täysin hourujenhoitolatasoa.Sillä Valkamalla alkaa isopyörä heittää

        Kyllä se isopyörä heittää tähän tapaukseen - puolin tai toisin - uskovilta. Osoittaa kyllä täyttä reaaliteettitajun puutetta. On kyllä Suomen kansa kurjassa jamassa. En olisi ikinä uskonut.


      • niinpää
        hohohoijaa kirjoitti:

        Kyllä se isopyörä heittää tähän tapaukseen - puolin tai toisin - uskovilta. Osoittaa kyllä täyttä reaaliteettitajun puutetta. On kyllä Suomen kansa kurjassa jamassa. En olisi ikinä uskonut.

        Syyllisyyteen kun ei tarvitse uskoa, senhän kertoo faktat ja fysiikanlait.


    • eimenny ku römssössä

      "Olisi aika vaihtaa tutkijoita. Alkaa heillä mielenterveys
      pettämään."

      Heti alkuun kun olisi ollut päteviä tarjolla niin keissi olisi jo aikaa sitten kuopattu, kansalaiset säästyneet sirkukselta ja verorahojen törsäykseltä ja tekijä jo kohta vapaa nainen.

      • sisällissotatila

        Ainoa miltä Suomen kansa on säästynyt, niin totuudelta. Oli sen verran isokenkäisiä tuomiolla, ettei kestänyt Suomen sisäinen turvallisuus käsitellä tätä juttua poliisirikosten tutkinnanjohtajan vetämänä kuin näytelmää stunttaamalla.


    • Ki55a

      Hyvä kun tutkitaan jos on aihetta. Ilmeisesti on selvä tapaus mutta ei saada todisteita kokoon kun syyllinen ei tunnusta.

      Julkisuus asiassa on ollut kummallista mutta ehkä se auttaa jutun selvittämisessä kun tulee kaiken näköistä esiin ehkä vihjeidenkin kautta kuten taksikuski kaverin löytyminen. Anneli säilytti Jukan tuhkauurnaa kotona mitä on ihmetelty. Mutta on käyttötarkoitus kait selvinnyt nyt jälkeenpäin.

      Toivottavasti koko homma selviää. Jos ei ole syyllinen niin toinen syyllinen löytyy. Ja jos Anneli on syyllinen niin on melkonen vuosisadan rikollinen.

    • tytön...

      kuulusteluissa poliisi jankutti ja painosti että ei oven ikkunasta pääse sillä tavoin.Rekonstruktiossa 10 miestä kulkee 20 kertaa "sillä tavoin".Poliisi todistaa itseään vastaan.Kysymys on jo syyttäjän mielenterveysongelmista

      • Nätti_Jussi

        Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa! Auer on todella sairas ja häiriintynyt.Lapset eivät valehtele,vaan Anneli! Lapset ovat kertoneet millainen persoona Anneli on,ei ole jäänyt epäselväksi.Anneli telkien taakse ja lapset huostaan!


      • hävisinvedon

        "Kysymys on jo syyttäjän mielenterveysongelmista".

        Ei ole kyse, vaan lukijoiden ymmärryskyvystä, mutta pakko myöntää, että tosi hyvin tuohon osattiin myös panostaa. Pidin suomalaisia fiksumpina.


      • siismitkälapset

        Tunteeko joku nämä lapset? Onko nähnyt lapsia elävänä? Onko lapsista kuvattuna jotakin videota, jonka joku on nähnyt?


      • näitköunta

        Ei tainnut olla yhtään isoa lihavaa miestä joka olisi päässyt läpi ja jos olisi pitänyt kiinni siitä mihin auerska lavasti hanskan jäljen, olisi leikannut kätensä. Ei ollut myöskään halkoa tms vastassa, kuka nyt omaan kotiinsa laskisi ketään tunkeutumaan kun voi puolustautua ellei ole tajuttomana kuten Jukka oli auerskan ikkunaa rikkoessa.


      • tgjgöoyöi

        Aikoinaan ihmetytti jos kerran rahaa niin ollut niin rikossarjojen dvd boxseja löytyi joka lähtöön.


    • E.I.T päättää.

      Tämä juttu on vähän niinkuin
      Pohjois-Karjala projekti.
      On tullut senverran kalliiksi,
      että hinta täytyy näkyä tu-
      loksissa.

      • valvojatjäikii

        Niin, oli sen verran rankka juttu, ja kun jatketaan Trevocilla - tai siis tutkintaa oli tuolloin jo tehty - syytä olettaa, että tulokset todella vastaavat käytettyä rahamäärää.

        "Trevocin tuotteita ovat seurantalähettimet ja tekniseen seurantaan suunnitellut valvomojärjestelmät, sekä tosiaikaiseen laillisuusvalvontaan liittyvät mekanismit.

        Trevoc on vuodesta 2008 tutkinut ja kehittänyt yhdessä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa salaisten pakkokeinojen käytön valvontaa (miten valvoa valvojia) Sen perustajajäsenet ovat julkaisseet aiheesta konferenssipapereita."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Trevoc


    • kunlapset..

      ei valehtele ja eläinkaupassa ei ole sellaisia elukoita mitä siellä sunnuntaisin uhrattiin niin tuli ongelma.Josko se peitepoliisi on käynyt ne "uhrilehmät" pyydystämässä

    • papanoita ainakin

      EIkös siellä ollut hiiriä omasta takaa?

    • seoli....

      Ulvilassa se.Hiirenpaskaa löyty mutta veristä sorkkarautaa ei sitten millään kun ei etsitty.Kenkiä etsittiin huolellisesti mutta ei löytyny.Roskalaatikkoon ei katsottu koska Anneli älykkönä oli piilottanut kengät sinne

    • metka mamma

      Tietokonetta osasi käyttää, teki erilaisia äänitiedostoja, päivitti omaa nettisivustoaan mutta kertoi pokkana ettei osaa käyttää matkapuhelinta. Ja vissiin luuli että joku vielä uskoo :D Lapset kertoivat että äidillä oli puhelin.

    • Aina ollu näin

      Lasten suusta se totuus tulee.

    • normimenoa?

      Kuka lähettää vankilasta osin alle kouluikäisille lapsille tatuointiaiheisen kirjeen ja esittelee minkä tatskan ottaisi, jos ottaisi. Ei kuulumisten kyselyä etc. No ehkä tää on tätä nykyajan modernia vanhemmuutta ja vanhat jo putoaa kelkasta.. ;)

    • Köyhä....

      Oikeus on todellakin suuri vitsi. Eikös sillä ollut asunto televalvonnassa tämän 5vuotta, johan alkoi syytteitä tippumaan murhan jälkeen. Syyttäjät oikein haaskana kimpussa, luottamus haudattu syvälle voitontavoittelun alle.

      • hirvee ämmä

        Ei pidä liioitella eikä luulla. Joku valvonta oli muutaman kuukauden vain vähän aikaa. Ei mitään vuosia saati että viis vuotta. Valvonnassa paljastui jotain mm lasten pahoinvointi ja lapset otettiin sitten huostaan...ja äiti käski syömään hengiltä jne... eli aikoja sitten..

        On kaikkien etu että juttu tongitaan tarkoin ja eritoten kun ajattelee lapsia mitä kaikkea ovat saaneet kokea. Kiristystä pakottamista, hyväksikäyttöä ym... niin on niin sairasta että hirvittää ajatella. Ei ihme että lapsilla on ollut pelko totella mitä äiti on käskenyt kertoa.

        Nyt uskon että äiti ei pääse pälkähästä enää ja tulee lopullinen tuomio. Murhasta kuin voi olla että näytöt riittävät lasten hyväksikäyttöönkin. Oikein oksettaa..


      • oksenna ihmeessä..
        hirvee ämmä kirjoitti:

        Ei pidä liioitella eikä luulla. Joku valvonta oli muutaman kuukauden vain vähän aikaa. Ei mitään vuosia saati että viis vuotta. Valvonnassa paljastui jotain mm lasten pahoinvointi ja lapset otettiin sitten huostaan...ja äiti käski syömään hengiltä jne... eli aikoja sitten..

        On kaikkien etu että juttu tongitaan tarkoin ja eritoten kun ajattelee lapsia mitä kaikkea ovat saaneet kokea. Kiristystä pakottamista, hyväksikäyttöä ym... niin on niin sairasta että hirvittää ajatella. Ei ihme että lapsilla on ollut pelko totella mitä äiti on käskenyt kertoa.

        Nyt uskon että äiti ei pääse pälkähästä enää ja tulee lopullinen tuomio. Murhasta kuin voi olla että näytöt riittävät lasten hyväksikäyttöönkin. Oikein oksettaa..

        Annelihan tunnusti ja nyt se sitten selvisi:patologinen valehtelija.Peitepoliisi Seppo opetti saatanapalvontaa ja pässinkuvia.Eihän sitä muuten ylonstaapeliksi pääsisikään.


    • final countdown

      Nalkissa on.

      • miksivapautettiin

        Anneli ois saanu jäädä vankilaan


    • Amatööripsykiatristi

      Psykopaatti on siitä mielenkiintoinen otus, että se pystyy paitsi valehtelemaan myös puhumaan totta aivan pokkana. Esimerkiksi kieltämään murhan jota ei ole tehnyt. Patologinen valehtelija tunnustaisi innoissaan, jos vain joku kysyy.

    • AnneliOnSairas

      Annelia on haukuttu mm. murhaajaksi, valehtelijaksi, narsistiksi, psykopaatiksi, huijariksi, hyväksikäyttäjäksi, mediahuoraksi, rahanahneeksi, sairaaksi, empatiakyvyttömäksi, julmaksi, sekopääksi, ämmäksi, oksettavaksi, nartuksi, hulluksi, skitsofreenikoksi, mielisairaaksi, saatanapalvojaksi, häiriintyneeksi, rumaksi ja paskaksi. Ihan oikein Annelille, Suomen suurimmalle valehtelijalle.

      • Pikkulieska

        Allekirjoitatko omalla nimelläsi tuon kaiken edellä olevan hyvin ikävältä kuulostavan tekstin? Se ei loukkaa ainoastaan Anneli Aueria, vaan kaikkia Suomen Anneleita. Toivon, ettei kukaan joutuisi Suomessa kohdelluksi niin kaltoin kuin Anneli on joutunut.

        Anneli Auerin tukijoukoissa seisovana ihmisenä totean, että viranomaisten tulisi tuntea vastuunsa ja lopettaa etenkin täällä netissä tapahtuva kyseiseen henkilöön kohdistuva organisoitu mustamaalaus. Se on täysin rikollista toimintaa, mitä ei voi enää laittaa sananvapauden tai tyhmyyden piikkiin.


      • AnneliOnSairas
        Pikkulieska kirjoitti:

        Allekirjoitatko omalla nimelläsi tuon kaiken edellä olevan hyvin ikävältä kuulostavan tekstin? Se ei loukkaa ainoastaan Anneli Aueria, vaan kaikkia Suomen Anneleita. Toivon, ettei kukaan joutuisi Suomessa kohdelluksi niin kaltoin kuin Anneli on joutunut.

        Anneli Auerin tukijoukoissa seisovana ihmisenä totean, että viranomaisten tulisi tuntea vastuunsa ja lopettaa etenkin täällä netissä tapahtuva kyseiseen henkilöön kohdistuva organisoitu mustamaalaus. Se on täysin rikollista toimintaa, mitä ei voi enää laittaa sananvapauden tai tyhmyyden piikkiin.

        Kirjoittamani testi on omistettu Anneli Auerille. Sen ei ole tarkoitus loukata Suomen kaikkia Anneleita, vaan pelkästään murhaaja-Anneli Aueria. Anneli on murhaaja ja on ihan hänen oma mokansa että hänestä kirjoitetaan ikävästi. Kannattaa ajatella ennen kun tekee hätiköityjä johtopäätöksiä. Siinä samassa voi vaikka kuolla joku.

        "Anneli Auerin tukijoukot?" Todella pelottavaa! Hui kamala! Kaikki Annelin tukijat istuvat varmaan vankilassa murhasta tai taposta. Miksi puolustatte julmaa murhaajaa ja hyväksikäyttäjää?
        Anneli on Anneli, ja Anneli on helvetin tyhmä ämmä.


      • Totuudenpuolesta
        AnneliOnSairas kirjoitti:

        Kirjoittamani testi on omistettu Anneli Auerille. Sen ei ole tarkoitus loukata Suomen kaikkia Anneleita, vaan pelkästään murhaaja-Anneli Aueria. Anneli on murhaaja ja on ihan hänen oma mokansa että hänestä kirjoitetaan ikävästi. Kannattaa ajatella ennen kun tekee hätiköityjä johtopäätöksiä. Siinä samassa voi vaikka kuolla joku.

        "Anneli Auerin tukijoukot?" Todella pelottavaa! Hui kamala! Kaikki Annelin tukijat istuvat varmaan vankilassa murhasta tai taposta. Miksi puolustatte julmaa murhaajaa ja hyväksikäyttäjää?
        Anneli on Anneli, ja Anneli on helvetin tyhmä ämmä.

        Itse kuulun kanssa Annelin tukijoukkoihin, enkä siltikään istu vankilassa. Anneli ei ole murhaaja eikä hyväksikäyttäjä. Ei kannata uskoa kaikkea mitä Annelista kerrotaan.

        Mieti miltä Annelista tuntuisi, jos hän lukisi viestisi? Tai jos sinusta kirjoitettaisiin samanlaisia loukkaavia kommentteja? Olisiko se sinusta mukavaa?

        Ihan hyvin tuollaisesta tekstistä voi rikosilmoituksen tehdä. Teillä antiannelisteilla on huonosti perusteltuja väittitä syyttömän Annelin syyllisyydestä. Miten niin on Annelin oma "moka" että ihmiset haukkuvat häntä?

        "Anneli on Anneli, Anneli on helvetin tyhmä ämmä." Mihin perustat loukkaavan syytöksesi?


      • pikkupaska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Allekirjoitatko omalla nimelläsi tuon kaiken edellä olevan hyvin ikävältä kuulostavan tekstin? Se ei loukkaa ainoastaan Anneli Aueria, vaan kaikkia Suomen Anneleita. Toivon, ettei kukaan joutuisi Suomessa kohdelluksi niin kaltoin kuin Anneli on joutunut.

        Anneli Auerin tukijoukoissa seisovana ihmisenä totean, että viranomaisten tulisi tuntea vastuunsa ja lopettaa etenkin täällä netissä tapahtuva kyseiseen henkilöön kohdistuva organisoitu mustamaalaus. Se on täysin rikollista toimintaa, mitä ei voi enää laittaa sananvapauden tai tyhmyyden piikkiin.

        Älä huoli, sinä lienet vain pikkupaska ellet ole jo murhannut ja raiskannut kuten idolisi vai oletko sittenkin isopaska kun noin totuuden kertominen huolestuttaa.


      • AnneliAuer

        En ole murhaaja. Uskokaa jo etten tehnyt sitä. Nyt tuli paha mieli :'(


      • hauskajuttu
        AnneliAuer kirjoitti:

        En ole murhaaja. Uskokaa jo etten tehnyt sitä. Nyt tuli paha mieli :'(

        Ei jumalauta! Jollakin on ollu tylsää.....


      • Eikorvauksia
        AnneliAuer kirjoitti:

        En ole murhaaja. Uskokaa jo etten tehnyt sitä. Nyt tuli paha mieli :'(

        Taidat olla Pikkulieska, vai kuinka?


      • AnneliAuer
        Eikorvauksia kirjoitti:

        Taidat olla Pikkulieska, vai kuinka?

        En ole pikkulieska. Olen oikea Anneli Auer :)


      • 00530
        Pikkulieska kirjoitti:

        Allekirjoitatko omalla nimelläsi tuon kaiken edellä olevan hyvin ikävältä kuulostavan tekstin? Se ei loukkaa ainoastaan Anneli Aueria, vaan kaikkia Suomen Anneleita. Toivon, ettei kukaan joutuisi Suomessa kohdelluksi niin kaltoin kuin Anneli on joutunut.

        Anneli Auerin tukijoukoissa seisovana ihmisenä totean, että viranomaisten tulisi tuntea vastuunsa ja lopettaa etenkin täällä netissä tapahtuva kyseiseen henkilöön kohdistuva organisoitu mustamaalaus. Se on täysin rikollista toimintaa, mitä ei voi enää laittaa sananvapauden tai tyhmyyden piikkiin.

        Tyhmyyden piikkiin kyllä suurimman osan voi laittaa. Hölmölän porukkaa ovat. Ei kannata aikaansa moisiin tuhlata - muuta kuin muiden saman tasoisten.


      • pikkurieska-anneli
        AnneliAuer kirjoitti:

        En ole pikkulieska. Olen oikea Anneli Auer :)

        Hei pikkurieska-Anneli!


    • TRHYRTRE

      anneli auer on tuomittu pedfiili, eli AUER ON PEDOFIILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • selvänn

        En todellakaan haluaisi olla livenä edes näköetäisyydellä sitä naista, niin pelottavalta hän näyttää.


      • AnneliAuer
        selvänn kirjoitti:

        En todellakaan haluaisi olla livenä edes näköetäisyydellä sitä naista, niin pelottavalta hän näyttää.

        Nyyh :(


      • hyiyök

        Naamasta sen jo huomaa: AA on etovan näköinen ja ruma vanha horo. Menee ruokahalu kun sen eukon naaman näkee jossain.


      • opqloq
        hyiyök kirjoitti:

        Naamasta sen jo huomaa: AA on etovan näköinen ja ruma vanha horo. Menee ruokahalu kun sen eukon naaman näkee jossain.

        ...ja perjantaina Auer on taas telkussa.


    • vbnk

      Pedofiili!

    • ideologianuhrit

      Kun perustettiin - ja niitä propagandamielessä ryhdyttiin viljelemään joka kirjoituksessa - annelisti ja antiannelistiryhmät, niin totta helvetti jokainen kohtuullisella älyllä varustettu ihminen jo tiesi, että tässä luodaan ideologista mielipidetaistelua totuuden hämärryttämiseksi.

      Tuolloin oli erään nimimerkin kirjoitus, jossa hän sanoi, ettei hän mielellään jakautuisi näin, kun olisi kiva katsoa vain totuutta, mutta kun ei voi muuta tehdä kuin valita oma ryhmä.

      Itselleni jäi epäselväksi, että mikä sai hänet kokemaan asian niin, että oli asetuttava totuuden sijasta jommalle kummalle puolelle. Ilmeisesti kyse oli siitä, että hän ei ymmärtänyt mihin totuus oli piilotettu, joten hänellä ei ollut keskustelussa näin ollen vaihtoehtoa nousta ääripäiden yläpuolelle.

      Se tehtiin juuri näin:

      ”Oikeastaan, kuten Winston hyvin tiesi, vain neljä vuotta aiemmin Oseania oli ollut sodassa Itäaasian ja liitossa Euraasian kanssa. Mutta se oli vain pieni ripaus salavihkaisesta tiedosta, jonka hän pystyi pitämään itsellään, sillä hänen muistinsa ei ollut täydellisen valvonnan alaisena. Virallisesti liittolaisuuksissa ei ollut koskaan tapahtunut muutosta. Oseania oli sodassa Euraasian kanssa: näin ollen Oseania on ollut aina sodassa Euraasian kanssa. Senhetkinen vihollinen edusti puhdasta pahuutta, ja näin ollen mitkään menneet tai tulevat sopimukset hänen kanssaan olivat mahdottomia…” – George Orwell, 1984

      "Kansakuntia, kulttuureja ja väestöjä on helpointa hallita väärien paradigmojen avulla. Oligarkit kautta maailman ovat hyödyntäneet historiallisesti hyväksi osoittautunutta taktiikkaa vuosisatojen ajan. Hegeliläisen dialektiikan keinoin (johon Marxistiset ja kollektivistiset ideologiat perustuvat) väärän paradigman loukku voidaan muotoilla seuraavalla tavalla:

      Jos (A) käsitykseni vapaudesta on ristiriidassa sinun (B) vapauskäsityksesi kanssa, niin (C) kumpikaan meistä ei ole vapaa ennen kuin suostumme molemmat olemaan orjia.

      Toisin sanoen: ongelma, reaktio, ratkaisu. Kaksi näkökulmaa asetetaan vastakkain. Kummankin puolen halutaan uskovan, että juuri heidän kantansa on perusteltu ja oikea. Kumpikaan osapuoli ei kyseenalaista vastakkainasettelun legitimiteettiä, sillä molemmat osapuolet pelkäävät sen johtavan ideologiseen heikkouteen ja hajaannukseen."

      http://magneettimedia.com/uusi-maailmanjarjestys-ja-nouseva-ita/

      Ja tällä ideologisella vastakkainasettelulla hallittiin totuuden sijasta Suomen kansaa monen miljoonan euron oikeudenkäynneillä, lehtilööpeillä ja ajan haaskauksella kinaamiseen Anneli Auerin syyllisyydestä vuosikausien ajan. Aarnio ei tainnut ottaa yhtä hyvin tulta!

      Artikkelissa puhutaan laajemmin valtioiden ja koko maailman propagandasta, mutta menetelmää sopii erittäin hyvin (on täydellinen esimerkki) myös edellä mainitsemaani tilanteeseen, kun on täytettävä propagandalla lehdistöä totuuden sijasta ja hoidettava teatterilavan esiripun takana asioita, joita ei haluta kansalaisten tietävän.

      • nelääkkeet

        Otahan hullusirpa ne lääkkeesi ihan suosiolla ettei valkotakit hae taas lukkojen taakse.


    • Pikkulieska

      Tulevana perjantaina nenät telkkarin ääreen MTV3:lla:

      http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/enbuskeveitolasalminen/uutiset/artikkeli/selviaako-jotain-uutta-anneli-auer-vieraaksi-suoraan-talk-show-lahetykseen/6050676

      Viime keväänä nähty Enbuske, Veitola & Salminen -talk show palaa ruutuun perjantaina 2.9.2016 klo 21. Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä vieraana nähdään Anneli Auer.

      Viime keväänä tulenarkoihin ja ajankohtaisiin aiheisiin pureutunut keskusteluohjelma Enbuske, Veitola & Salminen -talk show saa jatkoa tänä syksynä. Heti ensimmäiseen suoraan lähetykseen vieraaksi saapuu Anneli Auer.

      Vuosikausia miehensä murhasta syytettynä elänyt Auer astui yleisön eteen ensimmäistä kertaa jo kesällä, kun Tuomas Enbuske haastatteli häntä SuomiAreenassa.

      Tällä kertaa nainen nähdään suorassa keskusteluohjelmassa. Maria Veitolan mukaan ajatus pyytää Auer vieraaksi ohjelmaan syntyi jo viime keväänä.

      Tuomas Enbuske teki kesällä arvokasta pohjatyötä, minkä ansiosta Auer saatiin vihdoin haastatteluun perjantaina nähtävään toisen kauden ensimmäiseen suoraan lähetykseen.

      – Enbusken ja Auerin kohtaaminen kesällä auttoi onneksi asiaa. SuomiAreenassa nähty haastattelu oli todella kattava, mutta uskon, että keksimme tälläkin kertaa jotakin uutta kysyttävää, Veitola sanoo.

      Hän on varma siitä, että haastattelu tulee aiheuttamaan kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Kesällä SuomiAreenassa nähty esiintyminen nostatti arvostelua erityisesti sen vuoksi, että Auer on saanut lainvoimaisen tuomion lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      – Itse en ymmärrä, miksi häntä ei voisi haastatella. Varmasti haastattelu saa aikaan keskustelua. Se on tarkoituskin. On tärkeää, että ihmiset keskustelevat moraalisista ja eettisistä kysymyksistä, Veitola sanoo.

      • Eikorvauksia

        Ei helv... Murhaaja-Anneli voisi jo lopettaa tuon säälittävän mediahuorauksen, kun ketään ei kiinosta enää. Toivottavasti Anneli puhuu itsensä pussiin ja joutuu viimein vastuuseen.


      • Annelion-media-huora

        Anneli on huora, mediahuora!


      • tappakaa_anneli

        Kuolispa Anneli pois!


      • Pikkulieska

        Oudot ovat toiveet joillakin. Suomessa elossaolevia ihmisiä, joilla on Anneli nimenään, on yli 120 000. Näkisin, että nämä netissä Annelia kohtaan huonosti käyttäytyvät henkilöt loukkaavat käytöksellään kaikkia Suomen Anneleita.


      • tappakaa_anneli
        Pikkulieska kirjoitti:

        Oudot ovat toiveet joillakin. Suomessa elossaolevia ihmisiä, joilla on Anneli nimenään, on yli 120 000. Näkisin, että nämä netissä Annelia kohtaan huonosti käyttäytyvät henkilöt loukkaavat käytöksellään kaikkia Suomen Anneleita.

        Tarkoitan Aueria


      • muaahhahhaa

        Seukkaako täällä joku jo itsensä kanssa?


      • Hjkkvxdzxvbnmml

        Ällöttävää!!!!!!! Veitola ja Enbuske eivät enää voisi alemmaksi mennä ja kaikki te jotka tulette katsomaan ko ohjelmaa olette ällöttäviä! ja päästä ne sairaita...


      • mediahuoruutta
        Hjkkvxdzxvbnmml kirjoitti:

        Ällöttävää!!!!!!! Veitola ja Enbuske eivät enää voisi alemmaksi mennä ja kaikki te jotka tulette katsomaan ko ohjelmaa olette ällöttäviä! ja päästä ne sairaita...

        Ennustin tuon Auerin tulon tv-ohjelmaan heti tutuille, kun hän oli kesällä Enbusken "haastatelmana". Kävi juuri niin kuten ennustin.
        Taustalla kaikkien omat julkisuushakuisuudet. Aueri kosiskelee kansaa patologisilla valheillaan, että näyttäisi syyttömältä . LSH-jutussa( purku) ei ole kuulunut mitään ja tuskin tuomiota kumotaan, mutta Auer laskelmoi, että suuri julkisuus auttaisi kumoamisessa. Se voi kääntyä itseään vastaan mediahuoraamisella ja tosiasiat ei muuksi muutu.
        Kirjan kustantamolla on oma lehmä ojassa ja tietenkin Enbuske &kumppaneilla. Mahdollisimman suuri katsojaluku, mikä mahdollisesti lisää ohjelman kiinnostavuutta myös jatkossa.


      • Eikorvauksia
        tappakaa_anneli kirjoitti:

        Kuolispa Anneli pois!

        Ei Annelia tappaa tarvitse. Riittäisi että Anneli joutuisi takaisin vankilaan.


      • Pikkulieska
        Eikorvauksia kirjoitti:

        Ei Annelia tappaa tarvitse. Riittäisi että Anneli joutuisi takaisin vankilaan.

        Oletko siis sitä mieltä, että syyttömät ihmiset vankilaan ja rikolliset jätetään rangaistuksetta?


      • Eikorvauksia
        Pikkulieska kirjoitti:

        Oletko siis sitä mieltä, että syyttömät ihmiset vankilaan ja rikolliset jätetään rangaistuksetta?

        Ei syyttömiä vankilaan tarvitse laittaa, mutta Anneli ei olekaan syytön.


      • enpaskataas

        Siinäpä varsinainen femakkokolmikko, kaikki miehet ovat syyllisiä kaikkeen mahdolliseen ja naiset puhtaita pulmusia. Voiko tyhmempiä ollakaan kuin enpaska ja salminen, akoillehan tuo lapsellinen palvonta tietysti sopii.


    • Hjklkhdsfjk

      Ja missähän se huppupäätappaja oikein luuraa ?

      • huppuluuraaja

        Auer sanonut tietävänsä 99% varmuudella huppismurhaajan. Mahtaako vihdoin tuoda julki ja suorassa lähetyksessä:)


      • Nokerropoliisille
        huppuluuraaja kirjoitti:

        Auer sanonut tietävänsä 99% varmuudella huppismurhaajan. Mahtaako vihdoin tuoda julki ja suorassa lähetyksessä:)

        "Tiedän tappajan" - Annelin paskin hätävale.


      • sitäodotellessa

        auerin valheet huononevat vuosi vuodelta. kohta tulee auerille uusi linnareissu


    • aukenisikohansilmät

      Pitävät peiliä kansalaisten kasvojen edessä - ja suoraan delfiinigatesta. Hyvä.

      • huikauheeta

        Pitävät samaa peliä kuin fiktiodokkarilla, koska on halua nostaa tuomitsemiskynnystä. Tätä samaa kieroilua onkin tehtävä koko loppuelämä, onnea vuan ;)


    • Noin_Amerikassa

      Jos tämä olisi tapahtunut Amerikassa, niin Anneli olisi istunut vankilassa kuolemaan saakka.

      • tuuriamatkassa

        Älä muuta viserrä ja tekninen tutkimus olisi olut aiva toista kaliiperia. Ei olisi hempeilyt auttanut yhtään.


    • SAATANAN.auer

      Auer on lutka eikä muuksi muutu.

      • Totuudenpuolesta

        Mitä mieltä olisit, jos tuntemattomat ihmiset kirjoittaisivat sinusta tuolla tavalla?


      • Pikkulieska
        Totuudenpuolesta kirjoitti:

        Mitä mieltä olisit, jos tuntemattomat ihmiset kirjoittaisivat sinusta tuolla tavalla?

        Olisin iloinen jee jee!


      • Pikkulieska

        Mikä vastuun pakoilija sinä olet, kun kirjoitat toisen henkilön tunnetuksi tekemällä nimimerkillä? Koeta käyttää mielikuvitustasi edes sen verran, että keksit itsellesi ikioman nimimerkin. Kannattaa myös käyttää pieni hetki aikaa ajattelemiseen ja miettiä, miksi koet minut tai Anneli Auerin sellaiseksi uhaksi itsellesi, että näet meidät punaisena vaatteena edessäsi. Anneli Auer lapsineen on joutunut kokemaan Suomessa sellaista epäoikeudenmukaisuutta, jota en voisi pahimmassa vihanpuuskassanikaan toivoa kenenkään toisen osaksi.


      • Pikkulieska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Mikä vastuun pakoilija sinä olet, kun kirjoitat toisen henkilön tunnetuksi tekemällä nimimerkillä? Koeta käyttää mielikuvitustasi edes sen verran, että keksit itsellesi ikioman nimimerkin. Kannattaa myös käyttää pieni hetki aikaa ajattelemiseen ja miettiä, miksi koet minut tai Anneli Auerin sellaiseksi uhaksi itsellesi, että näet meidät punaisena vaatteena edessäsi. Anneli Auer lapsineen on joutunut kokemaan Suomessa sellaista epäoikeudenmukaisuutta, jota en voisi pahimmassa vihanpuuskassanikaan toivoa kenenkään toisen osaksi.

        Pikkulieska ei ole tavaramerkki, ilmainen käyttöoikeus! Anneli on uhka kaikille Suomen asukkaille, saattaa tappaa uudestaan. Murhaaja on ansainnut kaiken epäoikeudenmukaisuuden! (K)uole Anneli


    • kuole-allu

      Taatusti on lapset kärsineet ja kärsivät niin kauan kun hirviömamma näyttää naamaansa julkisuudessa. "Kuole allu " ei takuulla unohdu saati muut uhkailut ja julmat kiristykset. Vanhin tytär on avainasemassa ja voisi vetää maton äitinsä alta ja pois kuvitellusta maailmastaan. Hellou kullat! Äiti kiusaa ennen kaikkea lapsia ja Jukan läheisiä julkisuudellaan ja satuiluillaan. ....

      • heloukullat

        Joo, nää ei hevin unohdu millä A painosti lapsia, kenties linnaleidit oli avustanu, kirjeen asusta päätellen ja vihjailevasta uhkauksesta.
        Olisi kiva tietää mihin aikaan vanhin alkoi muuttua uhkailevaksi, kun piti perheestä poistaa. Oliko kirjeessä käsky?


      • Mitä.häh

        Mistä kirjeestä te puhutte?


      • jokuulkailukirje
        Mitä.häh kirjoitti:

        Mistä kirjeestä te puhutte?

        Jostain AA:n uhkailukirjeestä (??)


    • Pimeitäihmisiä

      Mielenkiintoista on se, että ulkoisesti kiltin näköinen, hennolla vapisevalla äänellä puhuen saadaan lähes sataprosenttinen uskottavuus.... se on helppoa.Entäpä jos henkilö puhuisi kovaa, rumasti ja olisi peräti pelottava..... no, tottakai saataisiin taas lähes sataprosenttinen uskottavuus syyllisyydestä. Rikos historia on täynnä näitä...... ei sitä päältäpäin uskoisi... ihmisiä on helppo huijata. Eräs ohjelma on tv:ssä nimeltään pahuuden psykologia tms..... missä on todella järkyttävän yllättäviä tapauksia... mihin sitten Auer kuuluu.... nähdäänkö se vai ei...... aika näyttää tai ei...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe