Tietokone- ja videopelien illuminati-symboliikka

stereotyyppinen

Voitte lampaat pitää vapaasti tätä huuhaana, mielipiteen vapaus on jokaisella. En voi kuitenkaan olla hiljaa näistä huomioistani.

Ennen kaikkea huomatkaa silmän symbolismi lähes kaikkialla (Ra:n silmä, klovnit ym.) ja naamiot (Eyes Wide Shut –elokuva, anyone?) ja tätä ei voi sivuuttaa: mustavalkoinen shakkiruutukuvio lattiassa tai muualla (lisäksi shakkipelin nappulat). Katolisesta kirkosta on lähes aina viitteitä (katedraalien, enkeli- ja demonipatsaiden, munkkien ym. Muodossa). Ruusuristiritareiden symboli (mikä onkaan tarkemmin oikealta nimeltään?). Alkemia (siihen viitataan laboratoriopöydällä jossa pulloja ja myrkkyjä).
Eläimistä esiintyvät useimmin: lohikäärme, tavallinen käärme, varis, pöllö, perhonen, lisko, kotka (tai jonkinlainen feeniksiä kuvaava lintu?).
Aurinkokello, kompassi, vaaka, harppi, kolmioviivoitin, roomalaiset numerot. Lisäksi kummallista kyllä, nuottisymbolit? Astrologiset symbolit (aurinko ja puolikuu pakolliset, salama, tähdet ja lisäksi epäsuorat tai suorat viittaukset tähtimerkkeihin planeettojen välityksellä). Myös eriskummallisia merkkejä (saattavat olla jotain ikivanhaa kieltä tai salakieltä?).
Intiaanien ja muiden kulttuurien ”taikakalut”: unensieppaaja, erilaiset sulat, yksisarvinen, ankh-risti, yin yang-symboli, pentagrammi, taikasienet, faaraon tai sfinksin pää, hevosenkenkä, neliapila, pääkallot. Lisäksi usein esiintyvät esineet kuten viikate, miekka, kruunu, tammenlehti, ruusu, lumme, malja.

Tulkintani näistä on että nämä asiat ovat aivan paljaana edessämme mutta silti piilotettuina, ”hidden in plain sight”. Olemme jo niin tottuneet yliluonnollisten asioiden esiintymiseen tv-sarjoissa ja elokuvissa että pidämme niitä melkeinpä arkipäiväisenä. Siksei meitä enää pahemmin kiinnosta tai hetkauta niiden esiintyminen. Parissa pelissä on aivan selkeänä Illuminatin symboli (G-kirjan harpin sisällä), mikä kertoo siitä etteivät vapaamuurarit enää piilottele olemassaoloaan ja vaikutustaan mediassa. Tämän lisäksi heidän symbolinaan on myös tämä kuuluisa kaikennäkevä silmä.
Muista symboleista: olen kuullut että ensimmäisiä vapaamuurarijärjestön perustajia oli Pythagoras joka vaikutti suuresti matematiikan saralla. Voisivatko nämä matemaattiset symbolit ja esineet olla jonkinlainen kunnianosoitus hänelle? Musiikissa ensimmäisinä vaikuttaneita henkilöitä en tiedä mutta ainakin Beethoven kuului myös muurareihin, ehkä nuotit ovat samanlainen tribuutti hänelle. Jos kukaan ei vielä tiedä katolisessa kirkossa vaikuttavasta vapaamuurariudesta on korkea aika kuulla totuus. Kirkkohan on täysi taikauskonto naamioituna kristillisyyden muotokuvallisuuteen. Munkithan olivat myös vapaamuurareita, yllättäen. Demonipatsaat eivät siis yllätä.
Te jotka tiedätte näistä joistakin yllä mainituista asioista enemmän tai osaatte tulkita paremmin, kertokaa ajatuksianne mitä nämä herättivät, ja olenko yhtään oikeilla jäljillä?

28

1065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerropa mikä tuon sekoilun päämäärä sattuu olemaan?

    • ajatus vain

      Minä tiedän, mutta en kerro.

    • asd

      Ps3 pelissä Hitman ainakin on vahvoja viittauksia CIAhan ja sen palkkatappajiin. Löytyy myös kaikenlaista ns. illuminati symboliikkaa.

    • stereotyyppinen

      Kirjoitan myös pian aiheen tänne mielenhallinta-peleistä, lähinnä tarkoittaen näitä "handlareita" jotka käyttävät hyväkseen puolustuskyvyttömiä uhreja, lapsia. Olen aivan järkyttynyt miten selkeästi tätäkin tuodaan esiin joissain peleissä, ja naamioidaan mukamas keksityksi fiktioksi. Fiktiokin on aina heijastusta todellisuudesta....

    • lampaiden lammas

      mulla on housuissa illuminaattisymboliikkaa, mitä mä teen pitäiskö pippeli saksia?

      sitten TV-en mainokset houkuttelevat ostamaan, joten se on silkkaa mielenhallintaa samoin kuin kaikki mainokset, jotka pursuaa postilaatikosta

      ILLUMINAATTI ON KAIKKIALLA, se on jopa tarttunut minuun fyysisellä tavalla


      itse asiassa pahinta illuminaattisymboliikkaa on AVIOLIITTO - siinä mies pukeutuu yleensä mustiin ja nainen valkoisiin... eli KIRKKO ON jo saastunut, koska sielläkin harjoitetaan tätä musta-valkoista rituaalia

    • illumiitti
    • Deus ex
      • Deus ex

        Lisäykseksi vielä, pelin ensimmäinen osa tehtiin 2000, cut scenessä näkyi New York, mutta ei WTC:n torneja.

        Selitys tälle oli, että WTC:n tornit olisivat grafiikalla kuormittaneet liikaa kyseistä cut sceneä, tuohon aikaan kun ensimmäinen Deus Ex vaati suhteellisen hyvän koneen.


    • stereotyyppinen

      Mitä nämä mielisairaalateemat oikein ovat? Monessakin pelissä päähenkilö on potilaana, vastoin omaa tahtoaan ja lääkittynä ja lukittuna mielisairaalaan. Olen vakaasti täysin sitä mieltä että uskon lääketehtaiden ym.yhtiöiden olevan Illuminatin kontrolloimia. Lääketiedettä kuvaamassa peleissä esiintyy hyvin usein symboli, jossa sauvan ympärille on kiertynyt käärme. Lisäksi psyykelääkkeet esitetään peleissä myrkkyinä, joita pahat lääkärit määräävät ja joita potilaat koittavat kaikin keinoin paeta. Miksi asiat esitettäisiin niin selkeästi näin jos todellisuudessa lääkkeet olisivat meille hyväksi? Useammassakin pelissä ideana on että päähenkilö on nähnyt jotain ”kiellettyä” jonka takia hänet lukitaan mielisairaalaan ja lääkitään zombiksi. Yhdessä esim. eräs henkilöistä on työskennellyt kaivoksella jossa hän on havainnut ihmisten muuttuvan ”hirviöiksi”. Aluksi hän vastustaa pakkohoitoa mutta lääkityksen vaikuttaessa hän alkaakin ajatella sen olevan hyväksi. Mihin mielisairauteen näillä harhakuvitelmilla viitataan, tietysti skitsofreniaan. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä että joskus se on tarkoituksellisesti aiheutettua, mielenhallinnalla. Olen kuullut tästä traumaperäisestä reaktiosta, jossa kohdehenkilö kehittää puolustusmekanismikseen useita persoonallisuuksia. Peleissä on myös mainintoja että ihmisille on tehty ”kokeita” jotka ovat menneet jollain tavalla vikaan (tuleeko mitään mieleen todellisesta elämästä?). Lisäksi varsinaisia myrkkyjä (hemlokki, myrkyllinen afrikkalainen puu umdglebi) mainitaan myös näiden mielisairaalapelien yhteydessä - sattumaako?

      • Anonyymi

        No siis natsiaikanahan skitsofreenikoita ja muita käytettiin työvoimana kaivoksissa ja mikä jottei nykyaikanakin. Kätevää kun on monta persoonaa niin voi painaa kaikki ylitöitä ja työnantajapuoli voi toimia yhteistyössä mielisairaalan kanssa. Työnantaja puhelee että vittu noi on hulluja eikä vastuuta tartte ottaa yhtään mistään kun ne hullut tekee kaikki työt ja kaikki virheet. Ne jotka yleensäkään fyysisesti tekevät töitä ovat ainoita jotka yleensäkään voivat tehdä virheen. Puhehommat ovatkin sitten sellaisia paskahailee töitä ja suunnittelupuolikin vähän sellaista että me kaikki voimme ilman koulutuksiakin suunnitella päin helvettiä.


      • Anonyymi

        Saatananpalvoja lääkäri ja hoitaja kyselivät Jumalan nimeä.


    • illuminatinatinati

      pieni i-kirjain on selkeesti ollu keksittäessä enne. eikö se muka näytäkin wtc-tornilta? pisteen alapuolella oleva väli merkkaa ihan selkeesti sen lentokoneen osumakohtaa! nih! oon niin varma! ja sitä esiintyy tässäkin kirjotuksessa vaikka kuinka monta kertaa! ajatelkaas! oon varmasti nyt joku terroristiryhmittymän edustaja koska pieni i !!

      p.s. mulleki noita samoja sieniä ku alottajalla... :P

    • stereotyypp

      selvästikin tännekin on palkattu näitä naurajia. no katsotaan kuka viimeiseksi nauraa..

    • K00kle Åmistaa Dårpå

      Muistaaksenin DARPA on ollut yhteistyönä erän pelifirman kanssa... sanon van sen

    • asiaa miettinyt

      Haluaisin muistuttaa ennen kaikkien mahdollisten symbolien "demonisoimista", että symboliikkaa voi käyttää niin hyvikset kuin pahikset. Automaattisesti jokainen symboli ei ole saa*anasta tyyliin. Riippuu myös tarkalleen mikä symboli on ja missä yhteydessä se on, mihin tarkoitukseen - että onko se hyvä vai huono merkki. Toki on sitten symboleja esim. naamio joka ei ole hyvä merkki ilmeisesti juuri missään yhteydessä. Viisisakarainen tähti tai kaikkinäkevä, suojeleva silmä ei automaattisesti ole paha (esim. muualla kuin illuminati ja vääränlainen magia), sitä voidaan piirtää eri yhteyksiin hieman eri tavoin. Lukemalla symboliikasta opuksista /netistä, asiat selviävät. Se miten viivat menevät tarkalleen voi olla myös oleellista, mikä järjestys niillä on päällekkäin. Egyptin symboliikalla voi olla monia merkityksiä myös.

      "Yliluonnollisuus" ei ole automaattisesti saa'anasta, on hyvä puoli ja paha puoli -sekin yleensä ihmisen oma valinta. Mutta aloitus oli tietyistä ryhmistä ja heidän käyttämistä symboleista voimanlähteistä. On kyllä mielenkiintoista seurata missä symboliikkaa käytetään tai onko sitä juuri ollenkaan. Kiinnitin huomiota, että Kosto tv-sarjan jaksoissa on käytetty Tarot korttien nimiä tavallaan. Miksiköhän.
      Yleensä symboleissa osa on varoituksia tavallaan, siis yleismaailmallisesti ja osa ehkä positiivisempia merkitykseltään. Onnea tuovia. -Mutta edelleen, kun tietty taho käyttää symbolia, voidaan miettiä mikä tarkoitus heillä siinä on. Aihe on laaja, ja monipuolinen, symbolit. Väärinkäytettynä huono, oikein käytettynä ehkä hyvä. Kuka käyttää, on ratkaisevaa ja missä.

      • niin ja

        Itse en ole videopelien ystävä erityisesti, en siis pelaa.


    • ahaatbty

      Oottekste vainoharhaisia

    • ...
    • Jeesustietenkin

      Aivan saatanan roskaa.
      Mikä se on se kohta
      niissä kirjeissä, jotka on
      liitetty uuteen testamenttiin
      kun se kaveri sanoo, että
      heillä on kaikki paitsi ei
      Jeesusta Kristusta.
      Mikä on täsmällinen sanamuoto.

      Katsokaahan.
      Ei ole helveteissä mitään
      totta.
      Jeesus on tie, totuus ja elämä.
      Oikeasti.
      Jokainen joka haluaa
      sen voi nähdä.
      Pitää elää Evankeliumeiden
      mukaan ja sen näkee
      Jeesuksen avulla.
      Luuletko tätä vitsiksi.
      Itse ole saatanan vitsi.
      Totta se on.
      Oletko vielä kokeillut.

      Niin helvetit ovat taivaiden
      vastakohta aivan kaikessa.
      Tämä vastakohta on pimeyttä.
      Silti se ottaa kantaa kaikkiin
      asioihin (lähes kaikkeen,
      ei ole helveteille sallittu mikään
      merkittävä),
      ja tärvellen kaiken antaa
      oikeille asioille väärät merkitykset.
      Aivan kaikelle.

      Suurimpia eksytyksiä ihmisille
      on se että eivät ymmärrä,
      että Jeesus on suuri.
      Asiat joista Jeesus puhuu
      ovat suuria, arkipäivän asioita.

      Kaikki Evankeliumeissa koskee
      ihmisen elämää arkipäivässä.
      Kaikki.
      Jeesus on arkipäivässä ja
      juhalassa,
      aivan kaikki.
      Avioliitossa, ja kauniissa vaimossa.

    • SaatanaHÄVIÄÄ
    • Anonyymi

      Kannata lakialoitetta kahden sähkömittarin sallimiseksi samassa taloudessa. Yksi mittaisi pörssisähköä sen ollessa halpaa ja toinen sopimussähköä sen ollessa halvempaa.
      Nykyinen laki kieltää kahden mittarin käytön!!
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12663

      • Anonyymi

        Ei ole ilmaista lounasta.

        Jos tuo toteutuisi niin keskimääräinen sähkön hinta nousisi nykyisestään ja firmat vetäisi edelleen vähintään samat massit.


    • Eli missä se "Illuminati-symboliikka"?

      Alkemia yms. ei sellaista ole.

      • Anonyymi

        Ainakin Burnout Paradise -pelin alussa sellainen on.

        https://www.youtube.com/watch?v=Obk_Wvd5LF0

        Tästä aikanaan keskusteltiin tälläkin palstalla, avasin ketjun heti pelin ostettuani.

        Googlella löytyy asiasta laajemmin.


    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain 3_2008/Paivittain.html

      13.1.2008

      Need For Speed Pro Street autopeli täynnä antikristillistä symboliikkaa

      Minä henkilökohtaisesti pidän autopeleistä ja viihdytän monesti itseäni kaahailemalla virtuaalimaailmassa, joista yksi parhaista peleistä ovat olleet juuri nuo NFS pelit, joista tämä edustaa viimeisintä. Ostin pelin juuri siksi että se on Need For Speed sarjaa, vaikka nuo kaikki ovat aina vähän tai vähän enemmänkin kyseenalaisia.

      Mutta koska olen tällainen syntinen kurja, voin itseäni hyvin paaduttaa lisää tämmöisillä peleillä.

      No tämä kyllä herätti minua kovasti miettimään, mihin nämä pelit johtavat ja varsinkin juuri tämä symboliikka. Kaikki alkoi värillisten kulttuurista slummeissa, joissa näyteltiin käsimerkkejä ja sormimerkkejä, mistä päin ollaan ja kenen porukkaan kuulutaan. Siitä tuli seurauksena alakulttuurien tyyli, joka ihannoi köyhyyttä, tietämättä mitä se todellisuudessa on, koska kaupasta ostetaan isoveljen vanhat lökähousut, joiden hinta on yli 100,- € ja sitten kuljetaan kuin paskat housussa niiden kanssa.

      Käsimerkit tulevat siis tuolta ja sitten siihen on aina liittynyt spray maalaus ja RAP musiikki, joka ei oikeastaan ole musiikkia, vaan rytmin mukaan räyhäämistä. Sanoitukset ovat yleensä väkivaltaisia ja kirosanojen täyteiset.

      Heavy metalli musiikki tuli yhdestä suunnasta ja Hard Rock toisesta. Näin syntyi kokonaisuus, jossa nyt olemme. Tähän kokonaisuuteen liitetään, moottoripyörätyyli ja autourheilu, sekä sokeriksi pohjalla lesbohtava seksi.

      Kakku on valmis, kun heavy metallistist toivat siihen käsimerkin vailla vertaa. pedonmerkin käsillä tehtynä ja siihen kumarrusliikkeen.

      Pelissä on siis valtava määrä, erilaisia piru- ja okkultismimerkkejä, sekä jopa radioaktiivi ja atomipommi löytyvät symboleista.

      En onnistunut kaappaamaan läheskään kaikkia, kuten harmittaa etten saanut erästä pedonmerkki symbolia, joka on päivän selvää, ettei sitä sinne vahingossa
      tullut.

      PELI SOVELTUU +3 vuotta täyttäneille !?

      Pelissä välähtelevät symbolit, ne näkyvät pelissä vain sekunnin osia ja katoavat.

      Pelissä on hyvin paljon aggressiivisuutta ja raskas heavy-musiikki korostaa tilannetta.

      Naiset ovat pornahtavia, joka ei toisaalta ole mikään uusi juttu mutta lesboilun ja siihen liittyvä seksin vivahdus on pelissä vaarallista, koska pelihän on sallittu +3 v. joka tarkoittaa sitä, että naapurin 6-7 vuotiaat lapset tietävät, että lesboseksuaalisuus on normaalia käyttäytymistä.

      Pelin lopussa ajetaan kuninkuudesta, joka on tähtisymboli. Välikuninkuudetkin ovat pienempiä tähtiä, kunnes ajetaan kruunusta.

      Olettaisin pelintekijöiden tuntevan Raamatun symboliikan, tai sitten tämän pelin juonesta vastaa itse saatana. Hmm. Pääkallon otsassa merkki?

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      yksi osa profetiasta!

      --------------

      Maurice Sklarin profetia 24.11.2005

      Levittänyt Jan Willem van der Hoeven (International Christian Zionist Center)


      Suomentanut Kaija Varimo


      MORSIAMEN VALMISTAMINEN

      Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita (Ilm. 3:14-22): "Minä tiedän sinun tekosi, että et ole kylmä etkä palava; oi jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava, etkä kylmä, minä olen oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikastunut, enkä mitään tarvitse, etkä tiedä, että
      juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit, eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.
      Katso minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niin kuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellansa. Jolla on
      korvat, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo."

      ------------

      Tuomitsen Hollywoodin ja koko elokuvateollisuuden niistä miljoonista ja miljoonista sieluista, jotka se on houkutellut pois ja lähettänyt helvettiin. Tuomitsen uutismediat ja televisio-ohjelmatuotannot.
      Tuomitsen musiikkituotannot. Kaadan kumoon koko musiikkituotannon sellaisella tavalla, että se ei enää koskaan voi saastuttaa maailmaa.Tuomitsen Internetissä levitettävän pornotuotannon. Koko Internet-systeemi suljetaan.

      Tuomitsen aborttien tekijät ja aborttien kannattajat. Tuomitsen ja käännän ylösalaisin Korkeimman Oikeuden.

      Lyhyessä ajassa he tulevat muuttamaan lait sille pohjalle, että minua pelätään ja kunnioitetaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      388
      3763
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      129
      2639
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      128
      1855
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1300
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1172
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      166
      1162
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1157
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      63
      1104
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      930
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      50
      922
    Aihe