Varo Arvoisännöintiä Lahdessa!

Pettynyt perheenisä

Jos asiakas haluaa että asiat hoidetaan, ei kannata palkata Arvoisännointiä!

30

4976

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ismyöskin

      Mitäs tuolla ei sitten ole hoidettu? Tai pikemminkin - mitä on hoidettu?

    • Kliffaa hei

      Kas vain, muitakin Arvoisännöinnin "hoitelemia" kohteita kuin vain me täällä Mukkulassa. Meille he hoitelivat pääsyn protestilistalle unohtamalla maksaa taloyhtiön laskuja ajallaan, nyt yhtiö ei saa pankkilainaa ensi toukokuuhun asti. Kirjoitinkin tästä aiemmin mutta en tuolloin maininnut yrityksen nimeä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11598550

      Huomasin että samainen yritysrypäs (sama toimitusjohtaja) on päässyt taas Lahdessa protestilistalle maksamattomien laskujen vuoksi. Tällä kerralla maksuhäiriön sai As. OY Varrasrinne 3. Tietävätköhän kyseisessä taloyhtiössä että eivät ole ainoita joiden asuntojen arvo putoaa ARVOisännöinnin vuoksi.

      Asunto Oy Varrasrinne 3, Lahti
      Tyyppi Velkomustuomio
      Talousalue Lahden ja Kanta-Hämeen talousalue
      Osoite Hämeenkatu, 15140 Lahti
      Häiriöpäivämäärä 22.07.2013
      Velkoja J. Kokko Ky
      Saatavan määrä 7056 €

      Sieltä kun kaivelee isännöinnin tiedot esille niin löytyy
      http://www.directa.fi/yritykset/8165279/Asunto Oy Varrasrinne 3/

      Käyntiosoite
      c/o ARVOlahti-isännöinti Oy Hämeenkatu 34, 15140 LAHTI

      ... ja kun ARVOlahti-isännöintiä katselee niin

      http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/arvolahtiisannointi oy/22872969

      Toimitusjohtajan nimi on sama kuin Arvoisännöinnissäkin.

      Meidän tapauksessamme luottokelvottomuuteen johti isännöitsijätoimiston toimitusjohtajan itsensä yhtiökokouksessa todistajien läsnäollessa myöntämä virhe eli vika löytyi nimenomaan Arvoisännöinnin puolelta.

      • Han sui

        Firmassa ei muuten vastailla, kun sieltä yrittää kysellä tietoja.


      • Kliffaa hei
        Han sui kirjoitti:

        Firmassa ei muuten vastailla, kun sieltä yrittää kysellä tietoja.

        Arvoisännöinti on nyt irtisanottu meiltä ja "kiitokseksi" irtisanomisesta se lähetti viimeisen yhtiökokouskutsun myöhässä. Asunto-osakeyhtiölain mukaan kutsu pitää lähettää 14 vuorokautta ennen ja tässä on postileiman perusteella vain 11 vuorokautta.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11598550#comment-63453378

        Onhan se toki ymmärrettävää että vahinkoja joskus sattuu. Niitä vaan tuntuu sattuvan tämän yhden ja saman tyypin firmoille vähän turhan usein. Kirjanpidon seuraaminen, laskujen maksaminen ajallaan ja yhtiökokouskutsujen lähettäminen lain mukaisesti ovat kylläkin juuri niitä toimintoja, jotka kuuluvat isännöintitoimiston peruspalveluihin.

        Kun näissä mokaa niin menettää maineensa. Seuraukset ovat itseaiheutettuja.


      • Kliffaa hei
        Kliffaa hei kirjoitti:

        Arvoisännöinti on nyt irtisanottu meiltä ja "kiitokseksi" irtisanomisesta se lähetti viimeisen yhtiökokouskutsun myöhässä. Asunto-osakeyhtiölain mukaan kutsu pitää lähettää 14 vuorokautta ennen ja tässä on postileiman perusteella vain 11 vuorokautta.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11598550#comment-63453378

        Onhan se toki ymmärrettävää että vahinkoja joskus sattuu. Niitä vaan tuntuu sattuvan tämän yhden ja saman tyypin firmoille vähän turhan usein. Kirjanpidon seuraaminen, laskujen maksaminen ajallaan ja yhtiökokouskutsujen lähettäminen lain mukaisesti ovat kylläkin juuri niitä toimintoja, jotka kuuluvat isännöintitoimiston peruspalveluihin.

        Kun näissä mokaa niin menettää maineensa. Seuraukset ovat itseaiheutettuja.

        "Yhtiökokous" pidettiin ja se oli aivan pellemeininkiä. Aluksi isännöitsijä ei hyväksynyt uusia valtakirjoja vaan sanoi että edellisessä kokouksessa annetut ovat edelleen voimassa ja niitä ei voi muuttaa. Syynä oli varmaan se, että mummoilta edelliseen kokoukseen kerättyjä valtakirjoja ei oltu uusittu.

        Heti kokouksen alussa isännöitsijälle ja hallitukselle kerrottiin että yhtiökokouskutsuissa oli postileima 9.9. ja kokouspäivä 20.9 eli aina vaadittu 14 päivää ei toteudu. Isännöitsijä väitti että kokous on laillinen kun hän on kirjeet vienyt postiin perjantaina vaikka postileima on maanantailta. Ennen kuin ehti mennä äänestykseksi niin takarivistä joku muistutti että lain mukaan nimenomaan jatkokokouksessa pitää kutsu tulla neljä viikkoa ennen kokousta. Sitten kaivettiin lakikirja esille ja hallitus supatti aikansa. Lopulta isännöitsijä myönsi mokanneensa yhtiökokouskutsun lähettämisessä.

        Kokous todettiin sitten ei-laillisesti kokoonkutsutuksi ja muutettiin pelkäksi infotilaisuudeksi. Onneksi oli viimeinen kokous tämän isännöitsijän pitämänä. Ymmärrän että jotkut isännöitsijät taipuvat hallituksen tahtoon laillisuusasioista huolimatta siksi, että saavat jatkaa eli säilyttävät sopimuksensa taloyhtiön kanssa. Ammattitaitoisen isännöitsijän pitää kyllä johonkin kohtaan vetää raja ja sanoa että tässä rikotaan lakia.


    • rape9

      Ja sama Cepit Oyllä

    • väsy nyt

      Onnea vaan Arvoisännöinnin ja ARVOlahti-isännöinnin asiakkaille jatkossakin. Sitä tulette tarvitsemaan.

    • Kilpailutus

      Kun kilpailutatte isännöitsijätoimiston, käyttäkää asiantuntijaa apuna niin riskit vähenee.

      • Pohdintoja

        Tajutkaapa myös sellainen juttu, että isännöintiliitto ajaa heidän etujaan ja ei talon.



        Oikea liitto johon talon kuuluu kuulua on: kiintestöliitto.


    • LEIMAPEPPU

      HEIPPA "Kliffaa hei"
      Samasta yhtiöstä täällä "Leimapeppu"... Olen niin samaa mieltä kanssasi ko. isännöintitoimistosta!
      Teki kyllä kaikkensa saadakseen yhtiömme perikatoon (ja omat taskunsa pulleammiksi).Viimeinen kiusa ilmeisesti tämä HYVÄN UUDENVUODENTOIVOTUSKIRJELMA ruhtinaallisesta remontista??
      Täysin suuruudenhullu ajatus - homeisten seinien sisälle kaikki viimeisen päälle uusiksi....... Maksaa maltaita mansikkahillolla, ja yhtiöllä ei ole rahaa edes ensimmäiseen vasaraan - puhumattakaan kiinteistönhoitajan uusista remppavehkeistä......................................................Nyt pääsin asiaan jota voisin jauhaa hautaan asti: Tekninen isännöitsijä.!!

    • delfiini

      Olen junan tuoma ja katselen siksi tätä lahtelaista isännöintikulttuuria ehkä hieman eri tavalla. Verrattuna aikaisempiin kokemuksiini muualla on täällä saamani kokemus ihan omaa luokkaa. Vasta täällä olen nähnyt miten huonosti asiat voivatkaan olla.
      Olen ollut yksi yhdistelmän Mukkula - Arvoisännöinti kohtalotovereiden joukkossa. Siksi olen seurannut yhtiön asioita tiiviisti ja voin sanoa, että Arvoisännöinnin isännöintisopimuksen irtisanominen oli edellisen hallituksen yksi parhaita teoista.
      Yhtiömme isännöitsijät ovat vaihtuneet viimeisten 10 vuoden aikana suunnilleen kahden vuoden välein. Siihen on monia syitä: yhtiö, talonmies ja isännöitsijät. Jokaisesta voisi kertoa paljon. Vaikkapa riitaisasta yhtiöstä, talonmiehen osuudesta yhtiön tilaan ja isännöitsijöiden asennoitumisesta yhtiön asioiden hoitamiseen.
      "Uusi" isännöitsijä on kuulema saanut kenkää tästä yhtiöstä jo aikaisemmin. Syytä en tiedä, mutta arveluttaa, että hänet on nyt palkattu uudelleen. Saammekohan kahden vuoden kuluttua taas uuden?
      Arvoisännöinnistä puhuttaessa nousee päällimmäiseksi ajatus siitä, että se ei ole lainkaan ymmärtänyt asemaansa. Isännöitsijän olisi oltava ensisijaisesti luotettava ja taloyhtiöiden etua vaaliva. Valehtelu, ylimalkaisuus ja vähättely eivät saa kuulua isännöitsijän tapoihin. Toimiminen asenteella "mennään siitä, mistä aita on matalin" on usein yhtiölle se kallein ja isännöitsijälle se tuottoisin tapa toimia.
      Kun yhtiöön valitaan isännöitsijää, niin edellä sanotut ominaisuudet on syytä yrittää selvittää ennen valintaa. Aivan liian usein valitaan halvin.
      Nykyisellä toimintatavalla Arvoisännöinti kulkee kohti tuhoaan - ainakin täällä Lahdessa.

    • ulkopuolinen

      Entä taloyhtiön hallituksen rooli? Eikö sen tehtävänä ole valvoa isännöitsijän toimintaa?

      • Rosvo Roope

        Kyllä. Mutta hallitukset tekevät päästöksensä aina annetun / saadun tiedon perusteella. Ilmeisesti tietoa ei tullut tarpeeksi tai tieto oli sellaista, että kenkää tuli. Eli eikö tämä osoita, että hallitus on valvonut ja toiminut.


    • Isännöintiä opiskele

      Ottamatta kantaa tuohon Arvo isännöinnin tapaukseen ja toimintaan.

      Mutta on riitaisaa porukkaa, jos ei halua pitää taloyhtiön kokousta sen takia että kokouskutsun leima on maanantailta ei perjantailta. 14pv - 11pv
      Itsehän maksavat ylimääräiset kulut jos ei (todennäköisesti ei) saa niitä isännöitsijältä. Kokoustila on kuitenkin vuokrattava uudelleen ja pidettävä se kokous.

      Yleensäkin taloyhtiöissä asuu niin paljon porukkaa, jotka eivät tajua taloyhtiön vastuuta rakennuksen kunnossapidosta, hallituksen vastuista ja viime kädessä mistä se isännöitsijä on vastuussa.

    • uttilaisen jurpo

      Ei ole helppo olla päättämässä, jos asioista ei saa tietoa. Menee hetki, kun tajuaa että isännöitsijä puhuu vaan paskaa. Taloja on varmaan vaikka kuinka paljon jo. Ja isommat talot ei välttämättä huomaa ees kuinka rahaa palaa tuhansia ylimääräsiä. varmaan helsingissä saa touhuta ihan erilailla ku hämees...

    • qwertyuuiopåpp

      Purkasivatten tollasen tyhmän talon kokonaan maan tasalle. Puistoalueeks vaan

    • lahtelainen1
      • nimim. Kokemusta

        "Protestienlukumäärästä" 1kp`? Vai näkyykö minun koneella eri sivu. Isännöinti toimi on tulevaisuudessa aika mielenkiintoista katsottavaa kun alalta poistuu suuri määrä ammattitautoista porukkaa. Itsellä kokemusta löytyy edullisia yhtiöitä, jotka tekevät sen mitä on pakko ja ottavat lainaa lanojen päälle. Nyt kun sitä on sitten kertynyt, kuiteissa lukee "työ" jne niin ei siitä ota edes piru selvää.
        Isännöitsijöitä mahtui yhteen kalenteri vuoteen 4kpl saman yhtiön palveluksessa niin silloin itse ainakin halusin löytää "pelastamaan" sellaisen yhtiön ja isännöitsijän joka sitoutuu työhönsä. Maksuliikenne häiriöitä ei saa olla eikä kirjanpidossa vieheitä, mutta myös tärkeää että asunnot pidetään asuin kunnossa ja ne maksaa. Taloyhtiöiden hallituksilla on vastuu hoitaa taloyhtiötä isännöitsijän kanssa, että sen arvo ei laske (jos ei muuten yleinen laskusuhdanne sitä edellytä). Taloyhtiömme alhaisia yhtiövastikkeita maksamme nyt korkojen kera kun perus työt edellinen toimisto jätti hoitamatta. Katsokaa hallitus ja asuntojen omistajat myös, että teidän taloyhtiötä kehitetään eteenpäin.


      • Kirjuri88
        nimim. Kokemusta kirjoitti:

        "Protestienlukumäärästä" 1kp`? Vai näkyykö minun koneella eri sivu. Isännöinti toimi on tulevaisuudessa aika mielenkiintoista katsottavaa kun alalta poistuu suuri määrä ammattitautoista porukkaa. Itsellä kokemusta löytyy edullisia yhtiöitä, jotka tekevät sen mitä on pakko ja ottavat lainaa lanojen päälle. Nyt kun sitä on sitten kertynyt, kuiteissa lukee "työ" jne niin ei siitä ota edes piru selvää.
        Isännöitsijöitä mahtui yhteen kalenteri vuoteen 4kpl saman yhtiön palveluksessa niin silloin itse ainakin halusin löytää "pelastamaan" sellaisen yhtiön ja isännöitsijän joka sitoutuu työhönsä. Maksuliikenne häiriöitä ei saa olla eikä kirjanpidossa vieheitä, mutta myös tärkeää että asunnot pidetään asuin kunnossa ja ne maksaa. Taloyhtiöiden hallituksilla on vastuu hoitaa taloyhtiötä isännöitsijän kanssa, että sen arvo ei laske (jos ei muuten yleinen laskusuhdanne sitä edellytä). Taloyhtiömme alhaisia yhtiövastikkeita maksamme nyt korkojen kera kun perus työt edellinen toimisto jätti hoitamatta. Katsokaa hallitus ja asuntojen omistajat myös, että teidän taloyhtiötä kehitetään eteenpäin.

        Protestit näkyy vain viimeisen 3kk ajalta Taloussanomien sivuilla.


    • Tosi on

      Oikeudenpäätös myös olemassa kyseisellä isännöitsijällä. Kirjanpito ja hallintomappi erityistarkastukseen, hyvin kyseenalaista laskutusta. Kantapään kautta.

    • Vaihtoon menee

      Ahtialassa on myös ongelmia kyseisen isännöitsijäfirman kanssa.

      Onko kellään heittää suosituksia hyvästä isännöintiyrityksestä Lahden seudulla??

      • Tyytyväisiä

        Vaihdettiin Lahdessa juuri avattuun isännöintiyritykseen: Isännöinti Nasis Oy:n. Vaikuttaa pätevältä, asialliselta ja ammattitaioiselta isännöitsijältä. Vastaa kun kysytään ja on aidosti kiinnostunut työstään. Tähän mennessä pelkkää hyvää sanottavaa.
        Toimii samoissa tiloissa kun Tilitoimisto Sirpamarjatta Oy, joten talouspuolikin hoituu hienosti.
        Kannattaa varmaan ainakin pyytää tarjous tai jututtaa muuten ja todeta itse, mikä on naisiaan.


    • Alaa seuraava

      Itse en missään tapauksessa ottaisi sellaista isännöinti firmaa, jonka isännöitsijät eivät ole löydettävissä heidän www-sivuilta.
      Eli on vaan yrityksen nimi.
      Muuten on sitten vaikea neuvoa suureen tai pieneen yhtiöön, niissä on paljon eroja riippuen myös taloyhtiön tarpeista.

      • Ent-hallituksen-pj

        Täysin samaa mieltä edellisen kanssa.
        Meillä oli kerran sellainen isännöitsijätoimisto, jonka isännöitsijöitä ei löytynyt kirjoista eikä kansista.
        Tämä meidän talon isännöitsijä oli kaikesta uudesta tekniikasta ja asioista aivan ulkona.
        Jouduin kaiken ottamaan itse selvää, sitten erään edustajan kanssa keskustellessa selvisi, että siihen toimistoon edustajien oli käytännössä mahdotonta saada esittelyjä. Eli miten siellä isännöitsijät mitään uusista asioista tietäisikään.
        Ymmärrän että isännöitsijät ovat kiireisiä mutta täytyyhän heidänkin pitää ammattitaitoa jollain tavoin yllä.


    • Isännöitsijä

      Mutta, teki ilmeisesti halvalla....

    • täysi

      Moikka..tietääkö kukaan kuka omistaa lahdessa hämeenkatu24 kiinteistön..tarvitsen tiedon asunnon vuoksi.kiitos

      • merenkulkijat

        Laakkosen suku omisti ja vaihtoi omistajaa, uusi omistaja suunnittelee rakennuksen purkamista, ota hakusanalla googlesta lisää tietoja on ?


    • Anonyymi

      Kannattaa varoa myös tiko-isännöintiä. Tässä firmassa nauravat asiakkailleen mitä kusettavat, niin paljon kuin kerkiävät! T kokemusta on!

      • Anonyymi

        Ai Lahes


    • Anonyymi

      Meillä vaihtu isännöinti kun oiva isännöinti osti Jolakan. Heti alkoi meneen huonommin, isännöitsijä haluaa pysäköinti paikan sähkötolpalla vaikka ei riitä kaikille asukkaillekaan. Suosii hallituksen jäseniä kahdella autopaikalla vaikka saisi olla vain yksi paikka/asunto. Paikoista on pula muilla asukkailla. Kusi noussu hallituksen jäsenillä päähän ja isännöitsijä lisää sitä,luulevat omistavansa koko taloyhtiön. Talon asukkaat muutenkin välinpitämättömiä, eivät käy paljon yhtiökokouksissa. Miten vaihtaa isännöinti ja hallitus kun kokousissa muutama asukas 54:tä asukkaasta. Ilmapiiri vain huononee. Hallituksen jäsenillä asuu henkilöitä jotka ei maksa vesimaksuja vaikka asia esillä kokouksissa, kaikkea tällaista omenapellontiellä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe