Uskallatko ottaa käyttöön 4G-verkon

puhelimeesi?

Jatkuvasti saa lukea kuinka aivosyövät ovat lisääntyneet huimaa vauhtia. Ihmisten outo käyttäyminen on riistaytynyt käsistä äärimmäisiin tapauksiin.
Voisiko syy yhteys olla se, että langattomat verkot otettiin käyttöön

Langaton (mm. WLAN) teknologia on vallannut nyt kodit, kadut, koulut ja julkiset liikennevälineet ja ihminen altistuu joka päivä pulssimaiselle säteilylle, halusi hän sitä tai ei.
Itävallan lääkäriyhdistys suosittelee, että mikroaaltosäteilyä tulisi saada 10 uW/m2 ja se on miljoonasosa Suomen raja-arvosta.

Vaikka ihminen saa taustasäteilyä jatkuvasti, niin jokatapauksessa koko ajan! Langattomien WLAN-verkkojen lähettämä pulssimainen säteily rikkoo ihmisten soluja. "Tällä menolla meillä on kymmenen vuoden päästä tuplamäärä nuoria eläkeläisiä".
Lasten käyttäytymishäiriöt tulevat myös kasvamaan jatkossa ja lisääntymisestä tulee yhä vaikeampaa, koska langaton säteily hajoittaa meidän soluja ja yksi joka tämän huomasi Suomessa oli kännykkäsäteilyn vaikutuksia Suomen säteilyturvakeskuksessa (STUK) tutkinut professori.

Kännykkäsäteilytutkimuksessa selvisi, että kännykkäsäteily aiheuttaa negatiivisia muutoksia proteiineissa, niin pian hänen jatkotutkimukset jäädytettiin ja niille ei enää myönnetty jatkorahoitusta.

Tässä on siis sellainen ongelma, että mobiilibisneksessä liikkuu liian paljon rahaa ja näiden arkojen aiheiden tutkimiseen ei suostuta myöntämään rahoitusta, koska muuten mobiilibisnes uhkaa romahtaa.

Tämä on kuitenkin Suomen osalta täysin järjestöntä toimintaa, että tänne trokataan vielä 4G-verkot säteilyttämään ja tuhoamaan Suomen kansan terveys ja tehdään se sitten tekniikan innovaation nimissä.

Sillä kyllä tulee vielä se aika jolloin kukaan ei enää meistä Suomalaista halua olla tässä kansallisessa mikroaaltouunissa ja se on sitten aika jolloin 3 ja 4G mastot kaadetaan!
Sillä valokuitukin on olemassa ja se ei tuhoa netinkäyttäjien terveyttä, toisin kuin langattomat verkot tekee jatkuvasti.

Harkitse siis vielä 4G-verkkoa

27

1334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Radiation Rane

      "Ihmisten outo käyttäyminen on riistaytynyt käsistä äärimmäisiin tapauksiin.
      Voisiko syy yhteys olla se, että langattomat verkot otettiin käyttöön"


      http://www.hs.fi/talous/Arhinmäki ehdottaa Kreikan ensimmäisen hätälainan anteeksiantamista/a1377049222852

      On tuo niin outoa toimintaa,että pakko olla jotakin ulkopuolista "voimaa".

    • lihoiksi

      Ihmiskunta tuhoaa itsensä ja hyvä niin.

    • kamalaa.....

      Hei

      Tämä asia pitäisi ottaa vakavasti!!

      • samaa mieltä..

        Samaa mieltä. Jos jonkinlaiseen humpuuki keskusteluun osallistutaan mutta ei tärkeisiin ja tämä on tärkeä asia!


      • nostetaan ylös
        samaa mieltä.. kirjoitti:

        Samaa mieltä. Jos jonkinlaiseen humpuuki keskusteluun osallistutaan mutta ei tärkeisiin ja tämä on tärkeä asia!

        Ehdottomasti, aihe on vakava. Koko Suomen kansa on alistettu näille teollisuuden kokeiden alle. Kukaan poliitikoista ei tunnu piittaavan näiden kansanterveydellisistä vaikutuksista.


    • Expuhmies

      Onneksemme kuparikaapeleita ei ole vielä keretty kaivaa maasta ylös, on helppo palata puhelintekniikassa 100 vuotta taaksepäin...

      • joo......1

        Totta, mutta tuo valokuitu olisi hyvä juttu


    • hgiukiyri

      paskankoväliä. ei loppuelämä näytä hääviltä muutenkaan.

    • pakasteruoka

      Elämä mikroaalotuusissa kuulostaa kyllä kamalalta. Tähän asiaan todella pitäisi puuttua ajoissa!!!

    • Aiheuttaa syöpää

      WHO pitää radiotaajuista säteilyä mahdollisesti syöpää aiheuttavana

      WLAN on kuin sisätiloissa sijaitseva matkapuhelintukiasema, ja ne ovat verrattavissa toisiinsa myös siten, että ne molemmat levittävät radiotaajuista säteilyä (mikroaallot ovat radiotaajuisen säteilyn alaluokka). Tämä säteily ei ole terveydelle harmitonta, vaan Maailman terveysjärjestön WHO:n alainen syöväntutkimusinstituutti IARC luokitteli vuonna 2011 radiotaajuisen säteilyn mahdollisesti syöpää aiheuttavaksi.

      WHO:n luokittelu ei koske ainoastaan matkapuhelimia vaan myös esimerkiksi matkapuhelintukiasemia ja WLAN-reitittimiä. Luokittelu antaa aiheen varovaisuusperiaatteen soveltamiseen. Altistumista radiotaajuiselle säteilylle tulee sen mukaisesti vähentää.

    • WLAN säteilyn haittoja

      Uudet tutkimukset osoittavat, että WLAN-reitittimen säteily vaikuttaa haitallisesti aivojen ja sydämen toimintaan ja siittiöihin.

      WLAN-reitittimen säteily heikentää sitä lähellä olevien työmuistia (Papageorgiou 2011).
      WLAN on heikentänyt naisilla aivojen toimintaa alfa- ja beeta-alueilla (Maganioti 2010).
      2,45 MHz taajuinen mikroaaltosäteily aiheuttaa DNA:n katkeilua rottien aivosoluissa (Lai 1996).
      2,4 GHz taajuinen mikroaaltosäteily on saanut aikaan muutoksia sydämen lyöntitiheydessä ja sykevälivaihtelussa joillakin ihmisillä (Havas 2010).
      WLAN-yhteydellä varustetun kannettavan tietokoneen on havaittu vähentävän siittiöiden liikkuvuutta ja aiheuttavan katkeilua niiden DNA:ssa (Avendaño 2010).
      Langaton 2,45 GHz taajuinen säteily on lisännyt oksidatiivisia vaurioita koe-eläinten kiveksissä (Oksay 2012).
      Matkapuhelinten ja tukiasemien säteilyä on tutkittu WLAN-reitittimiä enemmän. Kaiken kaikkiaan tiedetään, että mikroaaltosäteilyllä on runsaasti biologisia vaikutuksia solu- ja kudostasolla. Vaikutuksia on havaittu myös pienillä säteilytehoilla. Siten ei voida väittää WLAN-modeemin tehon olevan niin pieni, että sillä ei olisi haittaa terveydelle.

      WLAN-modeemin säteilymäärä ei ole vähäinen. WLAN-tietokoneen tai -tabletin käyttäjään kohdistuu paljon enemmän mikroaaltosäteilyä kuin oltaessa matkapuhelintukiaseman päävaikutusalueella.

      Perustaajuutensa 2,45 GHz lisäksi WLAN-reititin lähettää säännöllisin väliajoin matalaa 10 hertsin beacon-signaalia. Signaali on haitallinen sen vuoksi, että unessa ihmisen aivot toimivat jopa 3 hertsin taajuudella ja häiriintyvät helposti ulkoisista ärsykkeistä.

    • Biologisia haittavaikutu

      Mikroaaltosäteilyn on todettu aiheuttavan monenlaisia biologisia haittavaikutuksia solu- ja kudostasolla. Se alentaa elimistön itsensä tuottaminen antioksidanttien tasoja, lisää oksidatiivista stressiä, aiheuttaa kalsiumionien vuotoa soluista, aiheuttaa muutoksia EEG:ssä, alentaa monien hormonien tasoja, aiheuttaa aivoja suojaavan veri-aivoesteen vuotamista sekä aikaansaa soluissa DNA-vaurioita ja viivästyttää niiden korjausta.


      Nämä vaikutukset on havaittu sellaisilla selvästi viralliset raja-arvot alittavilla säteilytasoilla, joille altistutaan aivan tavallisessa elämässä. Ei pidä tuudittautua siihen, että viranomaiset suojelisivat liialliselta sähkömagneettiselta säteilyltä.

    • tyhmä kysymys

      entä jos ei käytä wlania kotona (vaikka on vastaanotin) eikä pidä puhelinta turhaan auki?

      • Pois päältä vaan

        Silloin säteilykuormitus luonnollisesti pienenee kun säteilyä aiheuttavat laitteet eivät ole päällä.


      • Esimerkiksi kaapelimodemi, jossa on wlan, lähettää korkeataajuista sähkömagneettista kenttää kotiisi aina kun se on päällä, käytit sitä tai et. Ainoa keino poistaa säteily on poistaa siitä wlan ohjelmallisesti, tai sulkea modemista sähkövirta.

        Saman tekee naapuriesi modemitkin. Seinät eivät wlania juurikaan pidättele tai vaimenna. Pahimmassa tapauksessa saat sitä ylä- ja alakerrasta sekä kaikilta seinänaapureiltasi. Wlanin käyttö pitäisi asunnoissa kieltää, se on monta kertaluokkaa pahempi terveysriski kuin parveketupakointi.


      • näkymätön tappaja
        certo kirjoitti:

        Esimerkiksi kaapelimodemi, jossa on wlan, lähettää korkeataajuista sähkömagneettista kenttää kotiisi aina kun se on päällä, käytit sitä tai et. Ainoa keino poistaa säteily on poistaa siitä wlan ohjelmallisesti, tai sulkea modemista sähkövirta.

        Saman tekee naapuriesi modemitkin. Seinät eivät wlania juurikaan pidättele tai vaimenna. Pahimmassa tapauksessa saat sitä ylä- ja alakerrasta sekä kaikilta seinänaapureiltasi. Wlanin käyttö pitäisi asunnoissa kieltää, se on monta kertaluokkaa pahempi terveysriski kuin parveketupakointi.

        Meidänkin taloyhtiö hommasi nuo Elisan WLAN-kaapelimodeemit. WLAN-skanneri näkee toistakymmentä tukiasemaa lähettyvillä. On siinä säteilytykitystä kerrakseen.

        Sammutan tukiaseman yöksi ja kun en sitä käytä, kun lähden matkoille yms.

        Kännykkämastojen uudet voimakkaat 4G-verkot aiheuttavat tosin jatkuvan altistuksen 24/7.


      • näkymätön tappaja kirjoitti:

        Meidänkin taloyhtiö hommasi nuo Elisan WLAN-kaapelimodeemit. WLAN-skanneri näkee toistakymmentä tukiasemaa lähettyvillä. On siinä säteilytykitystä kerrakseen.

        Sammutan tukiaseman yöksi ja kun en sitä käytä, kun lähden matkoille yms.

        Kännykkämastojen uudet voimakkaat 4G-verkot aiheuttavat tosin jatkuvan altistuksen 24/7.

        Aitona kaapelikäyttöisenä nuo modeemit toimivat hyvin, nopeasti ja kohtuullisen turvallisesti, mutta jos niiden mukana tulevan wlanin (langaton verkkoyhteys) annetaan olla päällä, ne ovat helvetinkoneita. Mutta ei wlanista pääse eroon kodin ulkopuolellakaan. Älykännyköitä ihastellaan ja niitä kaupitellaan ja ostetaan innolla.

        Edes lapsia ei säästetä wlanilta. Tietämättömät kouluihmiset haluavat wlanin luokkahuoneisiin. Sen sijaan heidän pitäisi hankkia kouluihin EMF-mittari tai mieluummin useita (EMF = electro magnetic fielda = sähkömagneettiset kentät). Sen kanssa opettaja voisi kotiseuturetkin näyttää lapsille, millaisen maailman aikuiset ovat heille rakentaneet.


    • totuutta etsimässä

      Tämä 4G on niin tehokas jotta se läpäisee kaiken mikä sen tielle osuu.

      Pointti: Suomessa testaamme maailman ensimmäisen koko väestöllä ja ympäristöllä 4G uuden 800 MHz:n vaikutukset, jos teollisuus ja lobbarit pääsevät päättämään. Mitä matalampi taajuus, sitä tehokkaammin se läpäisee rakennusmateriaalit ja sitä syvemmälle radiotaajuinen säteily tunkeutuu esim. ihmisen kehoon tai puiden runkoihin.
      Nyt saamiemme tietojen mukaan tarkoituksena on peittää 99 % niistä Suomen alueista, joissa ihmisiä on asumassa.

      Eli suoraansanoen Suomesta tehdään ensimmäisenä maailmassa 4G säteilyn koekenttä.

      - Maailman terveysjärjestö WHO luokitteli radiotaajuisen säteilyn mahdollisesti karsinogeeniseksi: Nykyiset raja-arvot ovat alan teollisuuden laatimia, eivätkä suojaa väestöä. Myös linnut, hyönteiset ja eläimet kärsivät tukiasemista, DNA-vauriot ja hedelmällisyysvauriot yleisiä

      • 1438

        Suomeen tarvitaan viranomainen valvomaan ihmisten turvallisuutta teollisuuden saasteita vastaan. Nimellisesti sellainen on jo olemassa - STUK, mutta siitä tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Näyttää siltä, että siellä hylätään kaikki havainnot ja tutkimukset, jotka eivät sovi STUKn omaksumaan teoriaan. Vähintä, mitä asiassa pitää tehdä on saneerata STUK.


      • 10+11

        onko Suomi maailman percereikä?


    • mielenhallintaverkko

      Tuohan menee juuri tuohon rajaan mitä internetin salaliittoteoriat sanovat olevan tutkittu ihmisten mielenhallintaan..

      • häh!??

    • Radioaktiivinenauto

      varmasti kakki japanilaiset autot radioaktivisiakin..Matkustat töihin ja sitten säteilet siellä koko päivää ja sitten matkustat töistä kotiin ja säteilet kotona .. Säästät energia kun ei tarvitse yölampujakaan..

    • SHITG

      En uskalla, kunhan saisivat ensiksi edes sen 3G:n toimimaan jotenkin... Sehän on vähän niin kuin windows; eli uusimpaan versioon ei kannata koskea pitkällä tikullakaan vielä vuosiin.

    • jätän tähän
    • MaaIikato

      Kannattaa muuttaa maalle, pitää koko ajan foliohattua ja pössytellä hasista, koska se parantaa kaikki vaivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe