HS: Kokoomus lupasi USA:lle vievänsä Suomen Natoon

Wikileaks kertoi

HS: Kokoomus lupasi USA:lle vievänsä Suomen Natoon
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

"Seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen Natoon, kokoomuksesta luvattiin.

Ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) erityisavustaja Jori Arvonen kertoi kokoomuksen Nato-suunnitelmista amerikkalaisille.

Helsingin Sanomat kertoo Wikileaks-asiakirjojen perusteella, että kokoomuksesta lupailtiin Yhdysvaltain lähetystön edustajalle, että seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen sotilasliitto Natoon.

Lähetystöraporttien mukaan ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) erityisavustaja Jori Arvonen kertoi, että kokoomuksen johto näkee puolueensa nousevan seuraavaan hallituksen johtoon ja vievän Suomen Natoon.

Lähetystöarvion mukaan suomalaiset olisivat voitettavissa Naton taakse, eikä jäsenyydestä tarvittaisi kansanäänestystä. Raportti on maaliskuulta 2009."


Wikileaks paljasti asian, että vuonna 2006 valkoinen talo lupasi Kokoomukselle, että heidät nostettaisiin täällä valtaan jos lupaisivat vastineeksi viedä Suomen Natoon. Mitä muuta on luvatt vaalivoitosta?
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/09/kaikissa-suomen-sairaaloissa-ja.html

Enää ei ihmetytä miksi elinkeinoelämän ja rikkaiden eliitin asiaa ajava kokoomus voi olla Suomen suurin puolue ja äänikuningas.

Ja kokoomusnuorilla on vielä outo virallinen vapaapäivä:

Kokoomusnuorten outo etu: vapaapäivä USA:n kunniaksi
http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2013/07/04/kokoomusnuorten-outo-etu-vapaapaiva-usan-kunniaksi/20139352/139

30

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stubbin missio

      EK:n laulut ja Stubbin leipä

      Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n poliittisena puhetorvena kokoomus on toiminut jo pitkään, mutta Suomen tämänhetkisessä tilanteessa asetelma vaikutti hirvittävän jo polvihousupääministeriäkin – muulla tavoin ”tässä voi olla vähän raflaavaa tarinaa” -heittoa ei voi oikein tulkita.

      Kun kysyy katekismuksen sanoin ”mitä se on”, kokoomuksen – eli EK:n - seitsemän tavoitetta on helppo kääntää suomeksi ja tiivistää pähkinänkuoreen: tavoitteena on entisen menon jatkaminen mutta vauhdin kiihdyttäminen.

      Suuremmat tuloerot, terveys- ja sosiaalipalvelujen yksityistäminen, koulujen ja päivähoidon kurjistaminen, eläkkeiden ja työttömyysturvan leikkaukset. Yritys- ja pääomatuloverojen kevennykset hyödyttävät niitä, joille verojen maksaminen on jo nyt vapaaehtoinen valinta vaihtoehtonaan veroparatiisien kautta tehtävä veronkierto. Korkea arvonlisävero taas tappaa pienyrityksiä ja leikkaa pienituloisimpien ostovoimaa. Leipäjonot kasvavat.

      Miksipä EK-kokoomus vähempään tyytyisi, koska tähänkin asti on saatu läpi kaikki mitä on keksitty ja kehdattu pyytää. Jos Stubbin henkilökohtainen suosio riittää pitämään kokoomuksen kannatuskyselyjen kärkisijoilla, runsaalla rahalla rasvatuille vaalivankkureille on hyvä hypätä.

      Raaka ja härski ahneuden ideologia kätketään vanhalla ”vaihtoehtoja ei ole” -väittämällä. Selvää on, että rahaa ja sen myötä näyttävyyttä kokoomuksen kampanjasta ei tule puuttumaan.

      Vaikka EK:n lauluja laulaakin, pääministerinä Stubb syö hoveineen pääasiassa meidän Suomen kansalaisten pöydissä. Vieraiden toivottavuudesta ja laulujen laadusta voi jokainen äänioikeutettu kertoa mielipiteensä vaaliuurnilla.

      Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11757

      • EiköMukaMeneJakeluun

        Niin asiaa, että luulisi stubidojenkin tajuavan!


    • valkohammasjuppi

      "Suuremmat tuloerot, terveys- ja sosiaalipalvelujen yksityistäminen, koulujen ja päivähoidon kurjistaminen, eläkkeiden ja työttömyysturvan leikkaukset. Yritys- ja pääomatuloverojen kevennykset hyödyttävät niitä, joille verojen maksaminen on jo nyt vapaaehtoinen valinta vaihtoehtonaan veroparatiisien kautta tehtävä veronkierto. Korkea arvonlisävero taas tappaa pienyrityksiä ja leikkaa pienituloisimpien ostovoimaa. Leipäjonot kasvavat."

      Hyvin tiivistetty EU-Suomen "kehitys". Juuri noin meille on käynyt. Ja vielä kotitalouksien ja yritysten velka kasvanut huimasti.

      Jos voittoa ei tule tarpeeksi, myydään ja sijoitetaan muualle. Sinne missä sitä kouluruokaa ei ole, eikä työttömyysturvaa: sieltä tulee parhaimmat voitot. Pääomalla ei ole kotimaata. Eikä omaatuntoa.

      Mutta Suomessa jo tavallinen duunarikin äänestää Kokoomusta: eläähän hän sentään leveästi verrattuna köyhälistöön. Ja voipa olla pieni sijoitussalkkukin.

      Aleksander Stubb hovinarreineen leikkivät politiikkaa hauskaa pitäen. Mediaan heitellään iskulauseita, jotka ovat tyhjää täynnä ja ylimielisyys kasvaa sitä mukaa, kun twitter-peili näyttää plussaa. Fantasiamaailmassa on varmaan ihan hauskaa. Siinä näyttää käyneen niin, että Aleksanterin on katsottava yhä enemmän vain sinne puhelimeen, omaan peilikuvaansa, koska maailma ympärillä ei millään vastaa hänelle yhtä ihanasti kuin twitter.

      Suomi on lujaa vauhtia muuttumassa kovien arvojen maaksi, jossa nuoret, kokemattomat ja vallan huumaamat jupit ovat päässeet johtamaan ja vastaamaan asioista, joita he ymmärtävät vain pienen maailmankuvansa pohjalta. Pitääkseen valta-asemansa, heidän on pakko korvata tuo näkemysten kapeus valheilla ja elää siinä toivossa, että valtamedia pitää tuota harhakuvaa yllä seuraaviin vaaleihin asti.

      Nähtäväksi jää seuraavissa vaaleissa, mikä on tämän kansan mielipide, ja elääkö se elämäänsä puhelinta katsellen.

      • väärennökset

        Edes kansan mielipide äänestyksessä ei ole lopullinen, koska Tieto Oyj ja Mc Kinsey väärentävät vaalitulokset kokoomusmyönteisiksi. Niinhän on käynyt aikaisemmissakin vaaleissa. Olemme kyllä täysin samaa mieltä muilta osin.


      • KOK-TAustavoimat=?
        väärennökset kirjoitti:

        Edes kansan mielipide äänestyksessä ei ole lopullinen, koska Tieto Oyj ja Mc Kinsey väärentävät vaalitulokset kokoomusmyönteisiksi. Niinhän on käynyt aikaisemmissakin vaaleissa. Olemme kyllä täysin samaa mieltä muilta osin.



        kukA ON EERO LEHTI??


      • MuokattuTotuus
        väärennökset kirjoitti:

        Edes kansan mielipide äänestyksessä ei ole lopullinen, koska Tieto Oyj ja Mc Kinsey väärentävät vaalitulokset kokoomusmyönteisiksi. Niinhän on käynyt aikaisemmissakin vaaleissa. Olemme kyllä täysin samaa mieltä muilta osin.

        Wikileaks paljastukset kertovat että kokoomus pyysi apua päästäkseen suurimmaksi puolueeksi ja hallitukseen. Kuinka paljon USA:n hallinto, NSA ja CIA antoivat apua on jo toinen juttu.


    • näillä pärjää

      päämediat, vaaligallupfirmat, vaaliennusteet ja vaalijärjestelmä kokoomuksen hallussa ja NSA:n apu Wikileaks paljastusten mukaan. Kai näillä pärjää kuka tahansa vaaleissa.

    • Kokkelit rulaa

      Kokoomus on isänmaallinen puolue joka haluaa turvata Suomen itsenäisyyden, joten totta kai he haluavat että Suomi liittyy historian suurimpaan ja vahvimpaan sotilasliittoon.
      Joten äänestäkää Kokoomusta.

    • Tästähän on jo vaikka kuinka kauan aikaa kun sos.dem. Paavo Lipponen tivasi kansalta että mitä kauheaa siinä NATO-jäsenyydessä on.

      • arvot kok kok

        Voiko Pavo "Mooses" Lipposta muka sanoa sossuksi? Mielestäni hän on samaa globaalin riistäjyyden kapitalistisakkia.


      • Veteranfan

        Paavo Lipponen on tunnetusti Bilderberg-kokouksen kävijä,jolloin Suomi liitettiin EU:hun v.1995. ja Euro valuuttaan v.2001.
        NATO jäsenyys Suomelle v.2017. joka olisi Suomen 100.vuotis itsenäisyysjuhlavuosi,mutta se olisi myös Neuvostoliiton 100.vuotisjuhlavuosi.

        NATO on valitettavasti vapaamuurarien salaliitto ihmiskuntaa vastaan luomalla täysin kontrolloitu liittovaltio EU eurooppaan.
        Tämä seikka pyritään kiistämään,vaikka kontrolloituun Orwellin 1984. yhteiskuntaan ollaan koko ajan menossa.


      • arvot kok kok kirjoitti:

        Voiko Pavo "Mooses" Lipposta muka sanoa sossuksi? Mielestäni hän on samaa globaalin riistäjyyden kapitalistisakkia.

        Joskus 1970-l. SDP sai CIA:lta rahaa vaalityöhön, oli aikanaan pikku skandaali.


    • Maailman mafia Usa

      Nato on khasaarijuutalaisvetoisen Usan ulkoistettu esinahka, joka toimii Usan ulkopoliitiikan jatkeena.

      Nato on jo sekaantunut Usan ryöstelysotiin ja hallituksien vaihtoon maissa, jotka eivät nöyristele Usaa.

      Usa saa Natoon kuuluvat maat automaattisesti rikoskumppaneikseen, ja mikä parasta rahoittajikseen.

      Nato maat maksavat maailman mafialle, Usalle, "suojelumaksua" kuulumisesta khasaarivetoisen Usan johtamalle mafiaorganisaatiolle.

      • Joo, khasaarit johtaa ja Tsingis-kaani on Kiinan kommunistisen puolueen puhemies.


    • Tiestkö tämän

      kokoomus osti hallitusohjelma jenkki firmalta , nyt natottaa, googlaa... kokoomus tilasi hallitusohjelma amerikasta

      • poliitikoiden malli

        Ilmeisesti joidenkin puoluiden politiikka tulee EU:sta, Usasta tai muualta? Ja se miten työttömiä kohdellaan. Natoon taas on pakko mennä, koska suomelle ei jäänyt vaihtoehtoja. Niitä ei vain ole.


      • RahvasKyykkyyn
        poliitikoiden malli kirjoitti:

        Ilmeisesti joidenkin puoluiden politiikka tulee EU:sta, Usasta tai muualta? Ja se miten työttömiä kohdellaan. Natoon taas on pakko mennä, koska suomelle ei jäänyt vaihtoehtoja. Niitä ei vain ole.

        SSS-porvarihallituksen EK-politiikka on ihan selvästi ostettu jenkkiläiseltä firmalta.


    • mitä mitä

      Oletteko ajatelleet, että entäpä, jos ei viekään? Ja entäpä jos seuraavalle kerralle Suomea lypsävälle isolle Naton koneelle järjestyykin yllätys? Suomi-pojat ampuvat Suomea kuppaavan koneen alas. Nythän se pääsi tänään tänne ottamaan bensoja. Mitäs, muuta se ottaa, kuin ilmaiseksi? Niinhän ne sopi siinä Isäntämaa-sopimuksessa. Vissiinkin olivat otettuja, kun niinkin suuressa huudossa oleva kuin Nato suostuu tänne tulemaan tankattavaksi. Kunniatehtävä saada pitää Usan konetta vieraana. Siitähän ilomielin tietenkin maksavat ja kustantavat polttoaineet, vai mitä? Pakko niitten on tuolla tavalla ajatella, muuta järjellistä selitystä en keksi.

    • ostan(401k)ääntä
      • c0 ck na zi 0

        voidaan olla varma että varmasti tällaista tulee myös suomeen, varsinkin kun zio-nazi puolueet infiltroi suomi kaikkialla


      • eiköhän ole

        Tieto Oyjn vaalijärjestelmä on jenkkiläinen ja varmasti NSA:n ohjattavissa.


      • riistäjät_ruotuun
        eiköhän ole kirjoitti:

        Tieto Oyjn vaalijärjestelmä on jenkkiläinen ja varmasti NSA:n ohjattavissa.

        Mitä viestejä tästä ketjusta on poistettu??? Suomi24.fi:n omistaa Aller Media, joten kokoomuslaisen rahavallan alla ollaan. Viestejä poistetaan ideologisista syistä!!!


    • tyhjiälupauksiaaa

      No eipä se kokoomus ole vielä saanu meitä vietyä Natoon, vaikka tässä olen kovasti sitä ootellut ja toivonut, mutta MITÄÄN EI OLE TAPAHTUNUT.

      En äänestä kokoomusta tämämän vuoksi.

    • ihmettelen_vain

      Kokoomus pitää ehdottomasti julistaa pannaan yhteiskunnan ja hyvinvoinnin vihollisena. Saahan pankkirosvokin vankeutta herranjumalasentään!

    • Ei_Suomen_eduksi

      Tämäkin on Stubbin pitkän kansanpetoslistan paino.

    • Anonyymi

      Ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) erityisavustaja Jori Arvonen lupasi Yhdysvaltain suurlähetystön paljastuneissa Wikileaks-dokumenteissa kokoomuksen vievän Suomen Natoon, jos USA avittaisi sen suurimmaksi puolueeksi ja näin kävi kun Jyrki Kataisen luotsaama kokoomus sai yllätysjytkyn 2011.
      Lähetystöarvion mukaan suomalaiset olisivat voitettavissa Naton taakse, eikä jäsenyydestä tarvittaisi kansanäänestystä. Wikileaksin vuotama raportti oli maaliskuulta 2009.
      CIA:n operaatio taisi tuottaa tulosta, vaikka vaalivoittonsa jälkeen kokoomus ei tuolloin Suomea Natoon saanutkaan, vaan sen toteutti SDP-johtoinen Sanna Marinin hallitus.

    • Anonyymi

      Mutta ei kyennyt Kokoomus mihinkään NATO juttuihin.

      Kannatus oli hädissään luokkaa 30% kansasta enintään.

      Kunnes.

      PUTIN MÄÄRÄSI HYÖKKÄYKSEN UKRAINAAN 24.02.2022.

      Seuraavana päivänä NATO kannatus oli 80%.

      Tarvittiin siis PUTIN jotta Suomi saadaan NATO maaksi.

      KIITOS PUTIN!

      • Anonyymi

        Tästä ei pääse mihinkään että se meni täsmälleen noin.


    • Anonyymi

      Ilman Kokoomusta ei koko Suomea olisi enää olemassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe