Mistä seuraat kotimaista yleisurheilukeskustelua?

Yleisurheilupalsta?

Ensin lopetettiin YLE:n keskustelupalsta, jossa oli pieni, mutta aktiivinen yleisurheilusta kirjoittava ryhmä. YLE:n keskustelupalstalla kirjoitti pari tyyppiä, jotka olivat parhaita kotimaisesta yleisurheilusta kirjoittavia tyyppejä, joita netistä löytyy.

Sitten Yleisurheilunkuvalehti ilmoitti, että lehden ilmestyminen sekä nettisivujen ylläpito loppuu. Yleisurheilunkuvalehti oli asiallinen ja sivusto, josta löytyi usein hyviä juttuja ja uutisia.

Sitten SUL:n keskustelupalsta loppui ja on epäselvää ilmestyykö keskustelupalsta enää takaisin. Eihän keskustelupalsta nyt kaksinen ollut, mutta oli siellä muutama tyyppi, jotka silloin tällöin laittoivat hyviä linkkejä.

Kaiken lisäksi Tilastopaja ilmoitti, että jatkossa kotimaisten urheilijoiden haku muuttuu maksulliseksi. TOP -listoilla olevien urheilijoiden sivut näkyy ilmaiseksi edelleen, mutta muut ovat maksullisia ja urheilijoiden haku ei toimi enää ilmaiseksi.

Eli pienen ajan sisällä kotimaan yleisurheilua seuraavalta on viety 2 keskustelupalstaa, yksi sivusto ja lisäksi Tilastopajakin on muuttunut osittain maksulliseksi. Nyt jollakin taholla olisi hyvä tilaisuus houkutella kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet samalle palstalle, mutta minne? Olen aikaisemmin miettinyt, että Tilastopajan yhteyteen sopisi hyvin myös keskustelupalsta, mutta liekö niitä kiinnostaa. Olisivat varmaan jo laittaneet pystyy, jos niitä kiinnostaisi.

On jotenkin erikoista, että Yleisurheilu vetää edelleen erittäin hyvin katsojia TV:ssä, mutta missään ei ole edes tyydyttävää yleisurheilun keskustelupalstaa. Vai onko? Kertokaa jos olette löytäneet aktiivisen yleisurheilua koskevan keskustelupalstan.

11

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etusuora

      "Nyt jollakin taholla olisi hyvä tilaisuus houkutella kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet samalle palstalle, mutta minne?"

      Etusuora vaikuttaa ihan lupaavalta uudelta yleisurheilusivustolta.

      http://etusuora.com/jutut/

      Ylläpitäjän luulisi olevan avoin uusille ehdotuksille, joten käykääpä kaikki ehdottamassa niille, että laittavat sivustolle hyvän keskustelupalstan. Yleisurheilukeskustelupalstalle kun olisi kysyntää, niin luulisi, että niitä kiinnostaisi.

      [email protected]

    • Taistelijajee

      Tilanne on erittäin paha. Nevalainen, tee jotain! Aivan hirvittävä tilanne, älä lähde mukaan tuohon...

    • hxx

      Mitäs sitä keskustelemaan, aika näyttää ketkä seuraavaksi käryää, Dopingvuosikymmenten maajoukkueurheilijoita nuorten valmentajina. Nyt kuopatulla SUL-keskustelupalstalla ei koskaan eräälle nimimerkille vastattu, kun kysyi asiallisesti 1980-luvun maajoukkueen dopingista ennen koti-MM-kisoja 1983. Turha pitää keskustelupalstoja, kun tärkeistä urheilijoiden terveyteen ja tämänkin päivän valmennukseen vaikuttavista asioista ei keskustella.

    • 785642

      SUL:n keskustelupalsta on edelleen toiminnassa, vaikka taitaa olla jotenkin vaikea löytää. Osoite on http://keskustelu.sul.fi
      En minäkään tykkää, että tilastopajan hienot sivut ovat monilta osin muuttuneet maksulliseksi. Esimerkiksi urheilijoiden tietoja ei voi tarkistaa.

      • speedi

        Olen tyytyväinen, että yleisurheilutilasto meillä Suomessa on. Tilasto on varsin kattava, koska sieltä löytyy tulokset 9-vuotiaista alkaen. Jostain ylläpitäjänkin on palkkansa saatava, en ymmärrä miksi sen pitäisi olla ilmainen. Maksullisuus rajaa tiedon töllöttäjiä mikä on ihan hyvä.


      • mieitekkin

        Olis ihan jees jos hinta olis jollain tavalla järjellinen vielä. Yleisurheilu on kivaa seurattavaa, mutta kuukausihinta on tuplat Netflixiin. 10 euron hintakin olisi vielä siedettävissä.


    • JussiPaavo

      nytkö se palsta sitten lopetettiin kokonaan, kun ei enää pääse

    • tjaahjaah

      Mikä estää kirjoittelemasta täällä?

    • ht7
    • Hienotnuoret

      Pienen Suomen yleisurheilu on selkäranka, sitä on syytä seurata ja pitää pinnalla. Nuoret tytöt ja pojat jaksavat reenata einiin mediaseksikästä lajia. Kaikki urheilu, siis aivan kaikki, on hienoa, mutta yleisurheilua ei sovi tumpata taka alalle.

    • asiallistakesksutelua

      Joukkoon mahtuu harmillisen paljon maanisia ja traumaattisia persoonia, jotka torpedoivat asiallisen keskustelun. Onhan näilläkin sivuilla erkkiv...u ja muita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe