Tukiaisen rikos: Laiton uhkaus, MIA OKSANEN

Oikeusnäätä

Tässä ketjussa on selostettu Johanna Tukiaisen tekemä laiton uhkaus Mia Oksasta kohtaan. Selostus perustuu pääosiltaan Helsingin käräjäoikeuden tuomiolausumaan 3.3.2015.

Asia: Laiton uhkaus.
Tapahtuma-aika ja -paikka: 6.8.2013 Veteli.
Vastaaja: Johanna Tukiainen
Asianomistaja: Mia Oksanen.

Syyteharkinnan oli tehnyt Helsingin syyttäjävirasto ja kihlakunnansyyttäjä Sirpa Väätäinen, joka myös toimi oikeusistunnossa syyttäjän roolissa. Käräjäoikeustuomarina toimi Marjatta Berg.

79

1578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syyte

      Syyte: ”Tukiainen oli uhannut Mia Oksasta henkeen ja terveyteen kohdistuvalla rikoksella toimittamalla Oksaselle postitse uhkaavan kirjeen, jossa oli kirjeen lisäksi ollut kuolleita rottia ja lintuja. Olosuhteet olivat olleet sellaiset, että Oksasella on ollut perusteltu syy omasta tai toisen puolesta pelätä henkilökohtaisen turvallisuuden olevan vakavassa vaarassa.”

      • Tukiaisen-näkemys

        Tukiaisen kiisti tehneensä teon, eikä tiedä, kuka sen oli tehnyt. Tukiaisen mielestä teot eivät täytä laittoman uhkauksen tunnusmerkistöä, ja kyseessä on korkeintaan jätelain vastainen menettely.


      • Todistelu

        Oikeudessa asian henkilötodisteluun osallistuivat Mia Oksanen sekä Lea ja Hannu Lastikka sekä vastaaja. Syyttäjä oli määrännyt paikalle todistajiksi Jarna Lahdenvuon ja Juha Immosen.

        Kirjallisina todisteina olivat esillä valokuvaliite rottapostista ja Oksasen saama kortti keväältä 2013. Oksasella oli myös esittää lääkärintodistus korvausvaatimustensa tueksi.


      • Asianomistajan-kertomus

        Asianomistaja Mia Oksanen kertoi toimineensa Johanna Tukiaisen keikkamyyjänä vuoden 2011 aikana, mutta yhteistyö päättyi marraskuussa 2011, mistä lähtien hänellä ovat olleet huonot välit Tukiaiseen, joka on vuosien varrella häiriköinyt, herjannut ja uhkaillut Oksasta muun muassa soitellen öisin, lähettäen tekstiviestejä ja kirjoitellen Oksasesta netissä.

        Kesällä 2013 Tukiainen oli uhkaillut Oksasta sillä, että moottoripyöräjengi tulee ja hakkaa hänet.


      • Asianomistajan-kertomus

        Oksanen oli elokuun alussa 2013 lukenut netistä Lastikoiden saamasta paketista.
        Kun hänelle tuli syytekohdassa mainittu paketti, hän oli heti tiennyt sen lähettäjäksi Tukiaisen. Oksanen tunnisti Tukiaisen käsialan ja lisäksi muotoilut oli Tukiaisen tyylisesti tehty.

        Paketissa oli ollut kuolleita rottia ja kuolleita linnunpoikasia, joiden suolet oli vedetty ulos, ja jotka olivat olleet mädäntyneitä. Lisäksi paketissa oli kortti, jossa luki, että ”Oksanen oli tehnyt pahan virheen kirjoittamalla kirjan, ja että Jumala kostaa Oksaselle.”

        Kirjalla Oksanen ymmärsi viitattavan Johanna Tukiaisesta toukokuussa 2013 julkaistuun ns. Paljastuskirjaan, jonka tekemisessä myös hän oli ollut mukana. Kirjan tekemiseen oli osallistunut noin kymmenen henkilöä, jotka kaikki olivat saaneet uhkailuja.


      • Asianomistajan-kertomus

        Mia Oksanen oli pelästynyt pahoin, koska hän kertoi tietävänsä, millaisiin tekoihin Tukiainen pystyy toisen hengelle ja terveydelle. Kun Oksanen oli tehnyt yhteistyötä Tukiaisen kanssa, hän oli nähnyt pelottavia pahoinpitelytilanteita ja hallitsematonta raivoa.

        Paketin saamisen jälkeen Oksanen oli kuukauden pois töistä eikä sen jälkeenkään halunnut olla töissä yksin. Hänellä oli painajaisia ja ahdistusta, eikä hän vieläkään kykene avaamaan paketteja.


      • Rotanraatoposti
        Asianomistajan-kertomus kirjoitti:

        Mia Oksanen oli pelästynyt pahoin, koska hän kertoi tietävänsä, millaisiin tekoihin Tukiainen pystyy toisen hengelle ja terveydelle. Kun Oksanen oli tehnyt yhteistyötä Tukiaisen kanssa, hän oli nähnyt pelottavia pahoinpitelytilanteita ja hallitsematonta raivoa.

        Paketin saamisen jälkeen Oksanen oli kuukauden pois töistä eikä sen jälkeenkään halunnut olla töissä yksin. Hänellä oli painajaisia ja ahdistusta, eikä hän vieläkään kykene avaamaan paketteja.

        Ex-keikkamyyjä Mia Oksanen sai siis tällaisen rotanraatolähetyksen:

        1) Kirjekuoren osoitepuoli:
        http://3.bp.blogspot.com/-4MifSihTpbI/UgDsnl0n_UI/AAAAAAAAAzY/JE6s2hFyUfw/s1600/IMG_6063.JPG

        2) Taustapuoli teksteineen:
        http://3.bp.blogspot.com/-TU3QZ8ZVTFY/UgDs0l_FGXI/AAAAAAAAAzk/VayBTcOhm3U/s1600/IMG_6066.JPG

        3) Rotta ja muutama kärpänen:
        http://4.bp.blogspot.com/-2p_mMcYNnyA/UgDs10EijJI/AAAAAAAAAzs/sn4KxEoNmcY/s1600/IMG_6069.JPG

        4) Rotta selällään ja linnunpoikanen kortin tekstin päällä:
        http://1.bp.blogspot.com/-dIgfbgTIwL4/UgDtGvgnESI/AAAAAAAAA0A/m1QXl3P5uIo/s1600/IMG_6072.JPG

        5) Viesti Oksaselle, kortin teksti:
        http://3.bp.blogspot.com/-MMLg3J7CfQw/UgDtGYxqV6I/AAAAAAAAAz8/9UtjPeoiZQw/s1600/IMG_6074.JPG

        6) Rotan peräpää ja linnunpoikasen pää:
        http://4.bp.blogspot.com/-Odi_phhX2_I/UgDtJcka8ZI/AAAAAAAAA0M/Aenz5uxLS74/s1600/IMG_6076.JPG

        7) Viestikortin kuvapuoli läheltä:
        http://3.bp.blogspot.com/--vunl48Y6qQ/UgDtUxGjYNI/AAAAAAAAA0U/O8OC83zSfCI/s1600/IMG_6079.JPG

        8) Rotta ja kortti:
        http://4.bp.blogspot.com/-uJl-7rhEOxo/UgDtVEbQkiI/AAAAAAAAA0Y/htq1xSlp7Eg/s1600/IMG_6080.JPG


    • FordPrefect-rapo

      Livekäyttäjä ”FordPrefect” osallistui oikeusistuntoon laati ansiokkaan raportin käräjäsalissa käydyistä keskusteluista ja todistelusta. Seuraavassa on lainattu raporttia Rottaposti-casen osalta.

      • FordPrefect-rapo

        ”Preparaatti Tukiaisista
        Vietin mielenkiintoisen päivän Helsingin käräjäoikeudessa.
        Vastaamassa oli Johanna Tukiainen viidestä syytteestä sekä yhdessä asianomistajana.

        Ensimmäinen juttu koski laitonta uhkausta, jossa uhreina olivat Tuksun entinen keikkamyyjä [Mia Oksanen] sekä naapurit [Lastikat] Jollaksesta.
        Tukiaisen epäiltiin lähettäneen kuolleita rottia ja pikkulintuja suolistettuina ed. mainituille henkilöille saatekirjeen kera. Kirjeissä uhattiin helvetillä ja Jeesuksen kostolla.

        Aika erikoinen viiteyhteys ottaen huomioon lähetysten sisällön ja toisessa laatikossa lisäksi olleen voodoonuken. Tuksu kielsi luonnollisesti kaiken perusteeltaan ja määrältään suostui korkeintaan 100 € korvaukseen. Ex-keikkamyyjän tarina oli perinteinen, mutta Tukiaisten naapureiden tarina oli mielenkiintoisempi.”


      • FordPrefect-rapo

        ”... Mutta takaisin asiaan. Tuomari oli aivan loistotyyppi. Keski-ikäinen, erittäin napakka nainen, jonka loistavasta huumorintajusta käräjäväki pääsi nauttimaan hetkittäin. Huumori ei kuitenkaan riittänyt syytetyn edesottamuksiin, päinvastoin.

        Myös Jossun lakimies joutui koville tämän yrittäessä selittää ilmiselvää mustaa valkoiseksi. Jossun lakimies ei antanut yleisestä oikeusavun tasosta kovin hääppöistä kuvaa, kun tuntui prosessin etenemisessä pysyminen ja lain kirjainkin olevan vähän väliä hukassa.”


      • FordPrefect-rapo

        ”Ensimmäisenä todistajana kuultiin Jarnaa. Syyttäjän kysyessä, mitä hän tietää kuolleiden rottien ja lintujen hankkimisesta ja lähettämisestä, Jarna kieltäytyi vastaamasta todistajan itsekriminalisointisuojaan vedoten.

        Tuomari ilmoitti, että sitten hän laittaa Jarnan putkaan siksi aikaa, kunnes tämä suostuu vastaamaan. Jarna kertoi saaneensa ohjeen vastata todistajana edellä mainitulla tavalla asianajajaltaan. Tuomari ihmetteli, että kuinka Jarna voisi itse kriminalisoida itsensä, koska hän ei ole syytettynä näistä rikoksista?

        Kun Jarna ei osannut vastata, niin tuomari napautti, että: ”Jarnalla on ollut huono asianajaja, joten vastaatko vai putka?” :)

        Jarna avasi sanaisen arkkunsa ja kertoi, että hän oli mukana, kun Jossu osti Itiksestä lemmikkieläinkaupasta kuolleet rotat ja linnut. Hän oli näkemässä kirjeiden kirjoittamisen sekä rottien ja lintujen pakkaamisen. Lisäksi hän oli mukana, kun Jossu vei tämän paketin postiin.

        Marja (äiti) lopetti virnuilun tässä vaiheessa hetkeksi.
        Oikeudenkäynti ei mennyt enää Tuksun ja hänen käsikirjoituksen mukaan.”


      • FordPrefect-rapo

        ”Seuraava todistaja oli Juha Immonen. Tuomari pyysi häntä vastaamaan esitettyihin kysymyksiin rehellisesti: "Tämä ei ole tietovisa." Sali kykeni vaivoin pidättämään letkautuksen aiheuttaman naurukohtauksen.

        Juha ei tiennyt eikä muistanut mistään mitään. Syyttäjän lukiessa hänelle, mitä hän oli kertonut asioista esitutkinnassa, Juha kertoi valehdelleensa.

        Tuomari kertoi, että hän tulee varmuudella saamaan syytteen asiasta. Päivitteli vielä, että Juha valaehtoisessa todistuksessaan omaehtoisesti myöntää esitutkinnassa valehtelun.

        Ilmeisesti Juha ei ollut tietoinen, että Jarna joutui kertomaan asiassa totuuden putkan uhalla. Tai sitten hän ei välittänyt henkilökohtaisista seuraamuksista, joita todistaja valehtelu oikeudessa hänelle myöhemmin aiheuttaa.”


      • FordPrefect-rapo

    • Todistelu-näyttö

      Helsingin käräjäoikeus toteaa ratkaisussaan:

      ”Todistaja Jarna Lahdenvuo on kertonut olleensa Johanna Tukiaisen kanssa elokuun alussa 2013 ostamassa Itäkeskuksen eläinkaupasta kuolleita rottia ja linnunpoikia sekä nähneensä Tukiaisen tekevän syytekohdissa 1 ja 2 tarkoitetut paketit, joista toisen Tukiainen vei naapurinsa postilaatikkoon ja toisen postitti Oksaselle.”

      • Todistelu-näyttö

        ”Todistaja Immosen kuuleminen ei ollut tarpeen asian selvittämiseksi.”


      • Syyksilukeminen

        Käräjäoikeus: ”Johanna Tukiainen on syyllistynyt siihen rikokseen, josta hänelle on syytekohdassa vaadittu rangaistusta. Syytteessä kuvattu menettely on näytetty toteen asianomistajan ja todistajan kertomuksen sekä kirjallisten todisteiden perusteella.

        Menettely täyttää myös laittoman uhkauksen tunnusmerkistön, koska paketissa oli uhkaava viesti, mitä uhkausta myös kuolleet ja osin silvotut eläimet osaltaan viestivät. Tukiainen oli itse toukokuun 2013 jälkeen häiriköinyt ja uhannut Oksasta. Tämän vuoksi asianomistajilla oli ollut perusteltu syy pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa olevan vakavassa vaarassa.”


      • Korvausvelvollisuus

        ”Johanna Tukiainen on syyllistymällä tahallisiin rikoksiin aiheuttanut asianomistajille vahinkoa ja on vahingonkorvauslain 2 luvun 1 §:n 1 momentin sekä 5 luvun 1 §:n nojalla velvollinen korvaamaan sen.”


      • Korvausvelvollisuus

        ”Johanna Tukiainen on oikeudenkäynnistä rikosasiassa annetun lain 9 luvun 1 §:n nojalla velvollinen korvaamaan valtiolle todistelukustannukset.

        Tukiainen häviää asian ja on oikeudenkäynnistä rikosasioissa annetun lain 9 luvun 8 §:n 2 momentin ja oikeudenkäymiskaaren 21 luvun 1 §:n nojalla velvollinen korvaamaan asianomistaja Oksasen oikeudenkäyntikulut.”


      • Korvausperusteet

        ”Käräjäoikeuden Oksaselle tuomitsema määrä kivusta ja särystä sekä tilapäisestä haitasta perustuu henkilövahinkoasiain neuvottelukunnan suosituksen I.13.2 (traumaperäinen stressihäiriö, joka saattaa vaatia terveydenhuollon ammattihenkilön tai mielenterveysalan muun asiantuntijan antamaa apua tai hoitoa ja aiheuttaa tilapäistä haittaa 3-12- kuukauden ajan). Oksasen stressihäiriö on näytetty toteen lääkärintodistuksella (kirjallinen todiste) ja Oksasen omalla kertomuksella.

        Käräjäoikeuden Oksaselle tuomitsema määrä loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä perustuu henkilövahinkoasiain neuvottelukunnan suositukseen kohdassa III.1.9.1 (laiton uhkaus ilman välitöntä väkivallan uhkaa).”


      • Korvaukset

        ”Tukiainen velvoitetaan suorittamaan Mia Oksaselle korvauksena kivusta ja särystä sekä tilapäisestä haitasta 1 500 euroa ja loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä 700 euroa eli yhteensä 2 200 euroa (viivästyskorkoineen 6.8.2013 lukien).”

        Tukiainen velvoitetaan suorittamaan Mia Oksaselle korvauksena oikeudenkäyntikuluista 4 235,34 euroa (viivästyskorkoineen 3.4.2015 lukien).”

        Summa summarum: Tukiaisen korvattava Oksaselle yhteensä 6435,34 euroa.


      • Rangaistusseuraamukset

        ”Käräjäoikeus arvioi rangaistuksen määräämisen ja mittaamisen perusteeksi Rikoslain 6 luvun 3 ja 4 §:ssä asetettuja seikkoja tässä tilanteessa niin, että Johanna Tukiainen on tuomittava hänen syykseen luettavista rikoksista kolmeksi kuukaudeksi 20 päiväksi vankeuteen.” (Kokonaisratkaisu, jossa mukana seitsemän Tukiaisen syyksi todettua rikosta)

        ”Tukiaiselle kohdassa 2 (tässä käsitelty Laiton uhkaus) syyksi luettu rikos on tehty ennen hänelle (myöhemmin) tuomittua yhdyskuntapalvelurangaistusta.

        ”Rangaistusta on syytekohtien 4 (Tynjän pahoinpitely), 7 (Haitanteko virkamiehelle) ja 8 (Pahoinpitelyn yritys) kovennettu, koska Johanna Tukiaisen aikaisemman rikollisuuden ja uusien rikosten suhde rikosten samankaltaisuuden ja monilukuisuuden vuoksi osoittaa hänessä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä.”


      • Rangaistusseuraamukset

        ”Tukiaisen aikaisempi rikollisuus edellytti ehdottomaan vankeuteen tuomitsemista. Aikaisemmat kaksi yhdyskuntapalvelurangaistusta ovat esteenä uuden yhdyskuntapalvelurangaistuksen tuomitsemiselle, ja Johanna Tukiaisen itse esiin tuoma alkoholismi on este valvontarangaistukseen tuomitsemiselle.”


      • Tahti-tiivistyy
        Rangaistusseuraamukset kirjoitti:

        ”Tukiaisen aikaisempi rikollisuus edellytti ehdottomaan vankeuteen tuomitsemista. Aikaisemmat kaksi yhdyskuntapalvelurangaistusta ovat esteenä uuden yhdyskuntapalvelurangaistuksen tuomitsemiselle, ja Johanna Tukiaisen itse esiin tuoma alkoholismi on este valvontarangaistukseen tuomitsemiselle.”

        Tukiaisella on eri rikoksistaan jo parikymmentä tuomiota käräjäoikeuksista viimeisen 5-6 vuoden ajalta.


    • Kokonaisratkaisu

      Oikeuden kokonaisratkaisussa Johanna Tukiainen siis tuomittiin kolmesta laittomasta uhkauksesta, yhdestä pahoinpitelystä, yhdestä haitanteosta virkamiehelle, yhdestä pahoinpitelyn yrityksestä ja yhdestä kunnianloukkauksesta yhteensä 3 kuukauden ja 20 päivän ehdottomaan vankeuteen.

      Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia viivästyskorkoineen sekä valtiolle käräjä- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä on 15 165 euroa.

      • MeVeronmaksajat

        Lakimiehen palkkio: ”Valtion varoista maksetaan Johanna Tukiaisen oikeudenkäyntiavustajaksi määrätylle oikeustieteen maisteri Ville Hoikkalalle palkkiona 1 320 euroa ja arvonlisäveron osuutena 316,80 euroa eli yhteensä 1 636,80 euroa, mikä määrä jää valtion vahingoksi.”


      • Tuomiotiistai

        Tunkin tuomion sisältö 3.3.15:

        - 3 x Laiton uhkaus (Caset: Lastikat, Oksanen ja Valtonen)
        - Pahoinpitely (Case Tynjä)
        - Haitanteko virkamiehelle (Tunkki vastusti rimpuilemalla laittoaan Töölön putkaan)
        - Pahoinpitelyn yritys (Case Ingerttilä)
        - Kunnianloukkaus (Case Ingerttilä)
        - Markku Tukiaisen tapauksessa Tunkin pahoinpitelysyyte hylättiin.


      • Tuomiotiistai-3-3-2015

      • Tuomiotiistai-3-3-2015

      • Tuomiotiistai-3-3-2015

      • Sydäriä-pukkaa

        ”Johanna Tukiainen järkyttyi tuomiostaan: Saan sydänkohtauksen!
        Kohublondi Johanna Tukiainen on saanut Helsingin käräjäoikeudelta ehdottoman vankeustuomion viidestä syytteestään. Johanna järkyttyi kuullessaan käräjäoikeuden päätöksen.

        - Aion valittaa hovioikeuteen! Syön tälläkin hetkellä rauhoittavia ja jos joudun vankilaan, saan sydänkohtauksen, Johanna sanoi Seiskalle.” Lähde 3.3. ip: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-jarkyttyi-tuomiostaan-Saan-sydankohtauksen/1066699


      • Vainovuodet
        Sydäriä-pukkaa kirjoitti:

        ”Johanna Tukiainen järkyttyi tuomiostaan: Saan sydänkohtauksen!
        Kohublondi Johanna Tukiainen on saanut Helsingin käräjäoikeudelta ehdottoman vankeustuomion viidestä syytteestään. Johanna järkyttyi kuullessaan käräjäoikeuden päätöksen.

        - Aion valittaa hovioikeuteen! Syön tälläkin hetkellä rauhoittavia ja jos joudun vankilaan, saan sydänkohtauksen, Johanna sanoi Seiskalle.” Lähde 3.3. ip: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-jarkyttyi-tuomiostaan-Saan-sydankohtauksen/1066699

        ”Jos jotain ihmistä vainotaan vuosikausia, niin on ihan selvä, että jossain vaiheessa osan julmien ja sydämettömien ihmisten tahto vai kiusaaminen menee läpi. Asia ei jää tähän, nyt se vasta alkaa.

        Onneksi tiedän, että on olemassa myös kuolemanjälkeinen elämä ja siellä tulee ihmiselle myös tuomiot. Niitä tuomioita tulee pelätä eniten, ja minua oikeudessa syyttäneet ihmiset tulevat samalla tavalla myös oikeuden eteen viimeistään kuoleman jälkeen.

        Minulle on annettu sanoma, mitä pitää levittää eteenpäin. Kun kristittyjä syötettiin leijonille, he lauloivat. Jumala on minun kanssani ja pidän Hänen armostaan kiinni aina." (Tunkki Facessa 3.3.15 illansuussa)


      • Ihmisoikeusjurristi
        Vainovuodet kirjoitti:

        ”Jos jotain ihmistä vainotaan vuosikausia, niin on ihan selvä, että jossain vaiheessa osan julmien ja sydämettömien ihmisten tahto vai kiusaaminen menee läpi. Asia ei jää tähän, nyt se vasta alkaa.

        Onneksi tiedän, että on olemassa myös kuolemanjälkeinen elämä ja siellä tulee ihmiselle myös tuomiot. Niitä tuomioita tulee pelätä eniten, ja minua oikeudessa syyttäneet ihmiset tulevat samalla tavalla myös oikeuden eteen viimeistään kuoleman jälkeen.

        Minulle on annettu sanoma, mitä pitää levittää eteenpäin. Kun kristittyjä syötettiin leijonille, he lauloivat. Jumala on minun kanssani ja pidän Hänen armostaan kiinni aina." (Tunkki Facessa 3.3.15 illansuussa)

        ”Eikä mulla näytä olevan täällä mitään IHMISOIKEUTTA, ainakaan käräjäoikeuden mielestä!!!!!” (Tunkin Fb 3.3. illalla)


      • Taparikollinen-Tukiainen

      • Oikeat-rikolliset

        ”Suomi on sairas maa, nettikiusaajien perusteella jo! Kukakohan se täällä vankilaan kuuluisi....???? Sanoin Seiskalle, että vankilaan kuuluvat OIKEAT rikolliset kuten: raiskaajat, pedofiilit, murhaajat, tappajat, vakavien talousrikoksien tekijät, ihmiset jotka hakkaavat jonkun teho-osasto kuntoon jne. jne.

        Mistä lähtien laittomasta uhkauksesta on joutunut ehdottomaan vankeuteeen??? Valitettavasti tässä merkitsi nimeni. Ingerttilän vaatimukset olivat vähintäänkin NAURETTAVIA!” (Tunkki Facessa 3.3. tuomiopäivän iltana)


      • Sydämettömät
        Oikeat-rikolliset kirjoitti:

        ”Suomi on sairas maa, nettikiusaajien perusteella jo! Kukakohan se täällä vankilaan kuuluisi....???? Sanoin Seiskalle, että vankilaan kuuluvat OIKEAT rikolliset kuten: raiskaajat, pedofiilit, murhaajat, tappajat, vakavien talousrikoksien tekijät, ihmiset jotka hakkaavat jonkun teho-osasto kuntoon jne. jne.

        Mistä lähtien laittomasta uhkauksesta on joutunut ehdottomaan vankeuteeen??? Valitettavasti tässä merkitsi nimeni. Ingerttilän vaatimukset olivat vähintäänkin NAURETTAVIA!” (Tunkki Facessa 3.3. tuomiopäivän iltana)

        ”Kysymys kuuluu: miksi jäädä tuleen makaamaan? Oikeudenkäynti jossa olin oli täysin absurdi ja posketon, käsittämätöntä sydämettömyyttä! Näin näyn siitä etukäteen heinäkuussa-2014, jonka jälkeen Jeesus ilmestyi hiuksiini seuraavana pvänä Olympiastadionilla, ihan selkeä merkki. Oli kuka tahansa sitten mitä mieltä tahansa." (Tunkki Fb:ssä 19.3.)


      • Mitä-täällä-tapahtuu

        ”Mun saamista tuomioista Helsingin käräjäoikeudessa pitäisi tehdä kunnon valitus johonkin Euroopan ihmisoikeusjärjestöön ja Amnesty Internationaliin, jonka jäsen "ironisesti" itsekin olen!

        Lukekaa nyt tämäkin älytön "tuomio", siis mitä täällä tapahtuu???? Paloittelumurhaaja päästetään vapaaksi ja jotain Johanna Tukiaista yritetään kynsin ja hampain saada vankilaan....! SIIS MITÄ? JOHANNA TUKIAINEN EI KUULU VANKILAAN, OIKEUDEN PITÄÄ TAPAHTUA OIKEUSVALTIOSSA, JOKSI SITÄ KUTSUMME!” (Tunkki Fb:ssa 15.4.)


      • Nillitys-jatkui
        Mitä-täällä-tapahtuu kirjoitti:

        ”Mun saamista tuomioista Helsingin käräjäoikeudessa pitäisi tehdä kunnon valitus johonkin Euroopan ihmisoikeusjärjestöön ja Amnesty Internationaliin, jonka jäsen "ironisesti" itsekin olen!

        Lukekaa nyt tämäkin älytön "tuomio", siis mitä täällä tapahtuu???? Paloittelumurhaaja päästetään vapaaksi ja jotain Johanna Tukiaista yritetään kynsin ja hampain saada vankilaan....! SIIS MITÄ? JOHANNA TUKIAINEN EI KUULU VANKILAAN, OIKEUDEN PITÄÄ TAPAHTUA OIKEUSVALTIOSSA, JOKSI SITÄ KUTSUMME!” (Tunkki Fb:ssa 15.4.)

        Tunkki jatkoi nillitystään:
        “Niin no........ Mikäs se paloittelusurmaaja Pönkän vapaisemiseksi pääsy oli muutaman linnavuoden jälkeen kun samalla minua yritetään saada ehdottomaan jostain ns. baaritappelusta joita tapahtuu joka vkloppu jossakin, itseasiassa ei otettu edes huomioon sitä, että minut pahoinpideltiin, vaan minut on leimattu vaan jokapaikassa, OIKEAT RIKOKSET ovat asia erikseen kuten esim. rattijuoppous jossa todellakin tein väärin ja siitä olen kovan hinnan myös maksanut.” (Fb 25.4. ip)


      • Justice-Pemppu
        Nillitys-jatkui kirjoitti:

        Tunkki jatkoi nillitystään:
        “Niin no........ Mikäs se paloittelusurmaaja Pönkän vapaisemiseksi pääsy oli muutaman linnavuoden jälkeen kun samalla minua yritetään saada ehdottomaan jostain ns. baaritappelusta joita tapahtuu joka vkloppu jossakin, itseasiassa ei otettu edes huomioon sitä, että minut pahoinpideltiin, vaan minut on leimattu vaan jokapaikassa, OIKEAT RIKOKSET ovat asia erikseen kuten esim. rattijuoppous jossa todellakin tein väärin ja siitä olen kovan hinnan myös maksanut.” (Fb 25.4. ip)

        ”I just want justify!!!! Haluan Vain Oikeidenmukaisuutta!!!!! Lakia kyllä, mutta oikeudenmukaisuutta enemmän! http://aijaa.com/X3jUwo ” (Tunkin Fb 28.4. aamuyöllä)


    • Täydentävä-aineisto

      Mia Oksasta koskevien Tukiais-tapahtumien pääpiirteinen kulku:

      * Oksanen toimi Tunkin keikkamyyjänä vuonna 2011.
      * Yhteistyö päättyi muun muassa sopimuserimielisyyksiin vuoden 2011 lopussa.
      * Yhteistyön päätyttyä Tunkki haukkui rumasti ja julkisesti Oksasen ja tämän lapsen.
      * Keväällä 2012 julkaistiin sopimuksenmukainen tv-sarja Oksasen kanssa tehdystä keikka- ja kuvauskiertueesta vuodelta 2011. Ohjelman tuottajana oli Metrotuotanto.
      * Tunkki katsoi, että ohjelman tekemisestä laadittua sopimusta on rikottu ja teki rikosilmoituksen.
      * Marraskuussa 2013 syyttäjä päätti, että asian esitutkinta lopetetaan "ei rikosta" -periaatteella.
      * Kesäkuussa 2013 ilmestyi Koko kansan Johanna - paljastuksia kulissien takaa. Kirjan tuottaja/ kustantaja oli Metrotuotanto.
      * Yksi kirjan taustahahmoista on Mia Oksanen.
      * Tunkki suuttui ja uhkaili Oksasta koko kevään ja kesän 2013.
      * Elokuussa 2013 Tunkki lähetti Oksaselle Halsualle kuolleita rottia.
      * Marraskuussa 2013 Tuxuleaks paljasti rottapostittajien – Tukiaisen ja Lahdenvuon - yksityisviestiliikenteen.
      * Helmikuussa 2015 Rottaposti-case käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa, ja Tukiainen tuomittiin laittomasta uhkauksesta tuntuviin korvauksiin Oksaselle.

      • Rottanaiset

        Rottanaisten - Tukiaisen ja Lahdenvuon - keppostelu:

        Heinä-elokuun vaihteessa 2013 parivaljakko Tukiainen - Lahdenvuo yksissätuumin lähettivät rotanraatopostia Tukiaisen ex-managerille Mia Oksaselle Pohjanmaalle. Samanlainen satsi rottia laitettiin Lastikka-naapureille Jollaksessa.
        Sitten naiset jäivät hykertelemään ja kuulolle.

        Mutta, mutta. Kun lähetykset olivat saapuneet perille, nousi some-kohu mm. tällä Suomi24-palstalla, ja jokainen karvakamu Näätälandiassa heti tiesi, ketkä olivat lähetysten takana.

        Rottanaisillekin alkoi iskeä paniikki stringien sisään: poliisin jäljittämistä ja kiinniottoa alettiin pelätä tosissaan. Tunkki jopa poisti kahdesta puhelimestaan sim-kortit ja akut; siihen kokeneempi kieroilija – Woman´s MC-Jarna – häntä neuvoi ja jatkoi:

        ”Mee tavalliselle koneelle ja pist puhelin kii. ne ei pysty facebookin kautta jäljityttää ku palvelin on jenkeissä.”

        Samaan aikaan rottapostiuutinen levisi mediassa. Faunatar-eläinkaupan myyjä antoi medialle todistuksen, jonka mukaan Tukiainen ja Lahdenvuo olivat käyneet rottaostoksilla.

        Kun tuon todistuslausuman naiset netistä huomasivat, Jarna päätti ja ilmoitti Tunkille, että hän sanoo poliisikuulusteluissa ostotilanteesta, että ”on menettänyt muistinsa humalatilan takia.” Lopuksi Dolls-parivaljakko mietti peitetarinaa viljakäärmeestä, jolle ”rotat syötettiin.”

        Tässä kokonaan tuo rottanaisten keskustelu: http://pastebin.com/970pBfwN
        (ns. Tuxuleaksin kautta julkiseksi tullut marraskuussa 2013)


      • Rottapostittaja-Tunkki

    • Laiton-uhkaus
      • Linnareissu

      • Hymyn-artikkeli

        ”Johanna Tukiainen tuomittiin vankilaan!
        Johanna Tukiainen on saanut yhdeksännen rikostuomionsa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet muun muassa pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen.” Koko Hymy 3.3. ip: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan


      • Iltasanomat-raportoi

        IS: ”Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi julkisuushenkilö Johanna Tukiaisen ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja voodoo-uhkauksesta.
        36-vuotias Johanna Tukiainen on aiemmin selvinnyt rötöksistä lähinnä ehdollisilla rangaistuksilla, joskin hän on joutunut suorittamaan yhdyskuntapalveluakin.” Koko IS-artikkeli (3.3.2015): http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425357856530.html


      • Iltalehti-3-3-2015

        IL: ”Postitti kuolleita rottia ja voodoo-nuken
        Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Johanna Tukiaisen kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja kolmesta laittomasta uhkauksesta.” Iltalehden koko artikkeli 3.3.15: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030319292023_uu.shtml


      • Iltamakasiini-kertoi

      • Stara-raportoi

        Stara.fi 3.3.15: ”Seiska ja Hymy: Johanna Tukiaiselle pitkä vankilatuomio
        Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella runsaasti esillä mediassa erikoisten keikkojensa lisäksi myös rikostuomioiden merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin hänen uransa ensimmäinen vankilareissu, joka hänelle langetettiin tänään.”
        Koko artikkeli: http://www.stara.fi/2015/03/03/johanna-tukiainen-pitkaksi-aikaa-vankilaan/


      • Koventamisperuste

        ”Tämä kovensi Johanna Tukiaisen tuomiota!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Käräjäoikeuden papereista käy ilmi, että Johannan rangaistusta on pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja haitanteosta virkamiehelle annetuissa tuomioissa kovennettu.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tama-kovensi-Johanna-Tukiaisen-tuomiota-katso/1066693


      • Seiska-raportoi

        ”Johanna Tukiaiselta isot korvaukset uhreille!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Kaikkiaan hän joutuu maksamaan uhreille viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen 15 165,84 euroa.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaiselta-isot-korvaukset-uhreille/1066691


      • Korvaukset

      • Videohaastattelu

      • Jatkoselipuliseli

      • Valitus-Hoviin

      • Jatkokäsittelylupa

      • Seiska-raportoi

      • Ämmä-kuuluu-häkkin
        Seiska-raportoi kirjoitti:

        Seiska 12.3.15: ”Johanna Tukiainen kauhuissaan linnatuomiostaan: Kuolen vankilaan!
        Johanna Tukiainen tuomittiin viime viikon tiistaina kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen.”

        Koko artikkeli: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-kauhuissaan-linnatuomiostaan-Kuolen-vankilaan/1067378

        Kuva Seiska-lehden kannesta 12.3.15; Johanna häkissä: http://www.seiska.fi/images/upload/cms/files/styles/web/public/admin/2015/03/11/kansi_11.jpg


      • Iltamakasiini-kertoi

    • hehtotissi

      Onpa seikkaperäinen ja tosiasioihin perustuva selvitys asiasta "rottapostia Oksaselle". Kiitos.

    • Jatkuvaa-solvausta

      Hymy raportoi tuoreeltaan Tukiaisen uusimmista Oksas-kirjoituksista (4.3. illalla):

      ”Voi ei! Tuksu tuomittiin eilen - ja mitäs äsken tapahtuikaan!
      Kohublondi Johanna Tukiainen ei ole rauhoittumaan päin, päinvastoin.
      Hän sai eilen tuomion muiden muassa kunnianloukkauksesta, mutta haukkuu nyt julkisesti oikeudenpalvelijat ja erään asianomistajan halventavin sanakääntein. …Tukiaisen tuoreet kirjoitukset on jo toimitettu kuvakaappauksina erään oikeudessa esiintyneen vastapuolen juristille.” Hymy 4.3. illalla: http://www.hymy.fi/uutiset/voi-ei-tuksu-tuomittiin-eilen-ja-mitas-asken-tapahtuikaan

      • Screenshot

      • Ei-kadu-ei

        Hymy 31.3.2015: ”Johanna Tukiainen ei kadu tekemisiään!

        Kohublondi Johanna Tukiainen ihmettelee edelleen saamaansa vankilatuomiota eikä häneltä löydy sille ymmärrystä. Tukiainen kirjoittaa Facebookissa, että vankilaan kuuluvat oikeat rikolliset. Tukiainen sai eri rikoksista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän vankeusrangaistuksen muutama viikko sitten. Hän on valittanut tuomiosta.

        Hän syyttää tuomiosta negatiivista julkisuusleimaa. Oikeus oli hänen mielestään yksipuolinen ja koko tuomio oli ennalta päätetty.
        - Rahalliset korvaukset olivat absurdeja, Tukiainen lataa. Tukiaisen maksettavaksi tuli muun muassa useiden asianomistajien oikeuskulut, koska nainen hävisi jutun.

        Johanna Tukiainen on tuomittu muiden muassa pahoinpitelyistä, laittomista uhkauksista ja rattijuopumuksista ja hän on ollut vastaajana yhteensä yhdeksässä eri oikeuskäsittelyssä.
        Syyttäjän mukaan vankilatuomio oli aiheellinen, koska Tukiainen ei ole noudattanut lain määräyksiä ja käskyjä ja hän on osoittanut niitä kohtaan piittaamattomuutta.”

        Hymy: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-ei-kadu-tekemisiaan


    • IM-raportoi

      IM 8.4.15: ”Johanna Tukiainen: "Pilkkaajani maksavat Jumalalle"

      USKOSSA - Johanna Tukiainen on kertonut avoimesti tulleensa uskoon.
      Iltamakasiini kertoi viikonloppuna Johanna Tukiaisen uskoontulemisesta. Hengellisistä asioista hän on puhunut aiemminkin, mutta nyt myöntää avoimesti olevansa uskossa.
      – Olen tullut uskoon ja tiedän, että Kaikkivaltias Jumala näkee meidät, ja tietää oikeat pahantekijät ja totuuden, Johanna Tukiainen toteaa.”

      IM: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/277982-johanna-tukiainen-pilkkaajani-maksavat-jumalalle

    • Jatkokäsittelylupa

      Tukiaisen tuomiolle jatkokäsittelylupa:

      ”Johanna Tukiaisen vankilakeissi siirtyi hovioikeuteen!

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kohublondi Johanna Tukiaisen maaliskuun alussa ehdottomaan vankeustuomioon ja sakkorangaistukseen muun muassa kahdesta pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta. Kuten arvata saattaa, Johanna ilmaisi heti tyytymättömyytensä tiukkaan tuomioon.

      Johanna valitti käräjäoikeuden tuomiosta, ja valituslupa hovioikeuteen on myönnetty. Mikäli käräjäoikeuden tuomio jää voimaan, joutuu Johanna vankilaan kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi.”

      (Seiska 2.6.2015: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaisen-vankilakeissi-siirtyi-hovioikeuteen/1073719 )

    • Dokaava-Tukiainen

      Tunkki uhitteli kovin 14.7.15:

      ”Ja te, jotka aiotte todistaa oikeudessa minua vastaan vastoin oikeudentajuanne, vastoin omaatuntoanne, vastoin Jumalaa, niin miettikää tätä kappaletta kunnolla ja ajatelkaa uudelleen!!!! Älkää valehdelko oikeudessa vain sen takia, että haluatte minut hinnalla millä hyvänsä vankilaan!!!!!! Olen itse ollut hiljaa heistä, jotka ovat minua vastaan rikkoneet.”

      Hallelujah: https://www.youtube.com/watch?v=PxPnrTLCNzk

    • Metropoli-kertoi

      Metropoli 16.7.2015:

      ”Joutuuko Tuksu vankilaan? ”Joutuu”, vastaa oikeusoppinut.

      Johanna Tukiaisella on pian kuumat paikat, kun hän jännää, joutuuko hän vankilaan. Käräjäoikeus tuomitsi hänelle useista eri rikoksista kolme kuukautta 20 päivää vankeutta. Tukiainen on valittanut asiasta hovioikeuteen …

      ... Tukiainen on tuomittu vuosien aikana jo yhdeksän eri kertaa. Kysyimme oikeusoppineelta, miten mahtaa käydä. …

      - Näkisin, että kyseisen julkisuudenhenkilön kohdalla hovioikeus ei näe tarpeelliseksi muuttaa rangaistuslajia.”

      Artikkeli kuva: http://www.metropoli.net/julkkikset/joutuuko-tuksu-vankilaan-joutuu-vastaa-oikeusoppinut/

      • Hgin-ho

        Vankeusrangaistuksen suoritusmuoto on Helsingin hovioikeuden pohdinnassa, eli määrätäänkö linnaa, vaiko uusi YKP vaiko panta jalkaan.

        Kolme kuukautta ehdotonta vankeutta joka tapauksessa tulee, mutta missä muodossa, sitä emme siis vielä tiedä. Korvaussumma voi aleta runsaasta 15 000 eurosta hieman alle 10 000 euroon.


    • Taparikollinen-Tukiainen

      Tunkki-Taparikollisen CV, Curriculum Vitae 2010-2015:

      "Tukiainen tuomittiin elokuussa 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle,

      ja tammikuussa 2011 ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

      Näiden lisäksi Tukiainen tuomittiin joulukuussa 2011 edellisenä kesänä tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

      Toukokuussa 2013 Tukiainen tuomittiin käräjäoikeudessa 60 päivän ehdottomaan vankeuteen jälleen pahoinpitelystä ja saman vuoden elokuussa 60 päiväsakkoon pahoinpitelystä.

      Syyskuussa 2013 Tukiainen tuomittiin 45 päivän ehdottomaan vankeuteen vuonna 2011 tapahtuneista pahoinpitelyistä.

      Lokakuussa 2014 Tukiainen tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa kesällä 2013 tapahtuneesta rattijuopumuksesta sataan päiväsakkoon ja ajokieltoon 2.2.2016 asti.

      Maaliskuussa 2015 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen kolmen kuukauden ja 20 päivän pituiseen ehdottomaan vankeuteen vuosina 2013–2014 tehdyistä pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle, kolmesta laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta." (Lähde: Wikipedia 2015)

    • Hgin-ho

      Tunkki ei vielä joutunut linnaan. Laitettakoon pisteeksi tälle ketjulle muutama kommentti alkaen Hgin hovioikeuden ratkaisusta 2.2.16; ensin Tukiaisen syyksi luetut rikokset 7 kpl:

      * Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan (uhkailuja, rottapostia, yms.).
      * Laiton uhkaus ex-manageri Mia Oksasta kohtaan (rottapostia, yms.).
      * Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli Valtosta kohtaan (tappouhkaus, yms.).
      * Venla Tynjän pahoinpitely (kohteen iskeminen katuun rajusti).
      * Haitanteko poliisivirkamiehille Töölön säilytyssuojassa.
      * Pahoinpitelyn yritys Susanna Ingerttilää kohtaan.
      * Kunnianloukkaus Susanna Ingerttilää kohtaan.

      Hovioikeus määräsi Tukiaiselle 110 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistuksen.

      Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia korkoineen ja oikeudenkäyntikuluja sekä valtiolle käräjöinti- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä kasvoi noin 16 080 euroon.

      • Iltapäivälehdet

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml


      • Seiskan-artikkelit
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Johanna Tukiainen välttää sittenkin vankilan: Koko käräjäoikeus oli pähkähullu! ... - Käräjäoikeus oli kuin noitavaino. Siellä oli päätetty jo valmiiksi, että minä olen syyllinen. Koko käräjäoikeus oli pähkähullu..."
        Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-valttaa-sittenkin-vankilan-Koko-karajaoikeus-oli-pahkahullu/1094102
        --
        "Johanna Tukiainen rottakirjeistä: En kadu, koska minut lavastettiin!
        - Miksi katuisin mitään, mitä en ole tehnyt. Minut lavastettiin, tuohtunut Johanna kertoo Seiskalle." Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-rottakirjeista-En-kadu-koska-minut-lavastettiin/1094112


      • Tunkin-nillitys
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        IL raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Tuota Iltalehden juttua ei tarvitsisi edes jakaa, sen verran paskaa ihan suoraan sanottuna se on! Ei kenenkään tuomio tietenkään "alene edellisistä rikkeistä", vaan otsikko olisi pitänyt olla IHAN TOISENLAINEN, MM TÄLLAINEN: JOHANNA TUKIAISEN VANKEUSTUOMIO KUMOTTIIN HOVIOIKEUDESSA JA MUUNNETTIIN YKP PALVELUKSI!

        Tuossa näkee taas lehtien törkydissaamisen mua kohtaan, mutta dissaatkoot, sillä jokainen polvi tulee jossain vaiheessa notkistumaan alas Jeesuksen edessä!" (Tunkki nillitti Facessa 3.2.16)


      • Ilkunta
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "VITUTTAAKO NYT KUN EN SINNE KALTEREIDEN TAAKSE JOUDU?????

        VAIKKA SUOMEN VANKILA EI EHKÄ OLE MIKÄÄN IHAN HIRVEIN PAIKKA, NIIN SIELLÄ ON TARKAT SÄÄNNÖT MM. OVIEN KIINNI LAITTAMISESTA YMS. JOTEN KYSEESSÄ OLISI OLLUT VAPAUDENRIISTO, JOHON EN TODELLAKAAN OLE KUULU.

        Te vain vihaatte minua vuodesta toiseen ja vihanne kuluttaa teidät loppuun. Eikä teillä näytä omaa elämää olevan kun pitää niin täysin olla mun kimpussani.

        Olen todella tyytyväinen hovioikeuden päätökseen, olen aiemminkin suorittanut YKP:n loistavasti ja kiitos Jumalalle tästä, AMEN!"
        (Tunkki Fb:ssa 4.2.16)


    • HHO-ratkaisu-2016
      • Kalliit.rotat

        Tuon mukaan kaikki Mia Oksasen vaatimukset olivat oikeutettuja ja menivät läpi sellaisinaan.


      • Törkyturpa.kuriin
        Kalliit.rotat kirjoitti:

        Tuon mukaan kaikki Mia Oksasen vaatimukset olivat oikeutettuja ja menivät läpi sellaisinaan.

        Voi olla, että rangaistus hillitsee Tukiaisen hanakkuutta kunnianloukkauksiin ja julkiseen herjaamiseen somessa ynnä muualla.


    • Oikeuden-Ratas

      Tässä tapauksessa Oksanen sai hyvin oikeutta osakseen.

      • Syntymäsynkkä

        Kaunainen, ihmisiä vuosikausia kirjoituksillaan ynnä muilla keinoilla piinaava Johanna Tukiainen on torpattu Suomen oikeusjärjestelmän toimesta. Hyvä niin, sillä Tukiaisen kaunaisuudesta kumpuaville asioille ei kuulukaan olla järjestelmässämme sijaa.

        Asia on niin, että kaikessa hiljaisuudessa Tunkki oli viritellyt kannetta Mia Oksasta vastaan, joka toimi 6-7 vuotta sitten Tunkin Tmi Dolls Dancersin keikkamyyjänä. Vuonna 2013 julkaistiin Tunkin touhuiluista ns. Pinkkikirja, johon eräs haastateltu henkilö oli Oksanen. Tunkki raivostui ja on siis siitä lähtien piinannut ja vainonnut Oksasta monin eri keinoin mm. lähettämällä tälle postitse kuolleita rottia.

        Seiska raportoi syyttämättäjättämispäätöksestä (30.8.2017):

        "Tuksu haastoi ex-keikkamyyjänsä oikeuteen kunnianloukkauksesta – syyttäjän päätös tässä! ... Salpausselän syyttäjäviraston Lappeenrannan osaston syyttäjä on nyt antanut aiheesta päätöksen. Se on syyttämättäjättämispäätös. - Jätän syytteen nostamatta epäillystä rikoksesta, koska ei ole olemassa todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi, syyttäjä toteaa."

        Koko artikkeli: https://hymy.fi/uutiset/tuksu-haastoi-ex-keikkamyyjansa-oikeuteen-kunnianloukkauksesta-syyttajan-paatos-tassa/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe