Johanna Tukiaisen rikos: Haitanteko virkamiehelle

Oikeusnäätä

Tässä ketjussa on selostettu Johanna Tukiaisen haitanteko virkamiehelle. Selostus perustuu pääosiltaan Helsingin käräjäoikeuden tuomiolausumaan 3.3.2015.

Asia: Haitanteko virkamiehelle
Tapahtuma-aika ja -paikka: 23.1.2014 Helsinki
Vastaaja: Johanna Tukiainen

77

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokonaisratkaisu

      Oikeuden kokonaisratkaisussa Tukiainen tuomittiin kolmesta laittomasta uhkauksesta, yhdestä pahoinpitelystä, yhdestä haitanteosta virkamiehelle, yhdestä pahoinpitelyn yrityksestä ja yhdestä kunnianloukkauksesta 3 kuukauden ja 20 päivän ehdottomaan vankeuteen.

      Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia viivästyskorkoineen sekä valtiolle käräjä- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä on 15 165 euroa.

      • Syyttäjä-ja-tuomari

        Tukiaista koskevissa jutuissa syyteharkinnan oli tehnyt Helsingin syyttäjävirasto ja kihlakunnansyyttäjä Sirpa Väätäinen, joka myös toimi oikeusistunnossa syyttäjän roolissa. Käräjäoikeustuomarina toimi Marjatta Berg.


      • Syyte

        Syyte:
        ”Tukiainen on väkivaltaa käyttämättä tai sillä uhkaamatta oikeudettomasti vaikeuttanut ja yrittänyt estää poliisimiehiä suorittamasta julkisen vallan käyttöä sisältävän virkatoimen.

        Tukiainen ei suostunut menemään Töölön säilytyssuojalla säilytyshuoneeseen, jolloin poliisimies oli joutunut raahaamaan hänet sinne. Tukiainen oli jouduttu myös kaatamaan säilytyshuoneessa olevan patjan päälle, koska hän ei suostunut sitä itse tekemään.

        Poliisimiehet olivat joutuneet pitämään Tukiaista aloillaan hänen yrittäessä tilanteessa pystyasentoon. Poliisimiesten ottaessa Tukiaiselta käsirautoja pois, oli Tukiainen yrittänyt päästä irti hallintaotteesta.”


      • Tukiaisen-näkemys

        Vastaaja Tukiainen myönsi syytteen oikeaksi.


      • Syyksilukeminen

        Helsingin käräjäoikeus: ”Johanna Tukiainen on syyllistynyt siihen rikokseen, josta hänelle on syytekohdassa vaadittu rangaistusta. Tukiainen on tunnustanut menetelleensä syytteessä selostetulla tavoin ja myöntänyt syyllistyneensä pahoinpitelyyn. Asiassa ei ole syytä epäillä tunnustuksen todenmukaisuutta.”


      • Rangaistusseuraamukset

        ”Käräjäoikeus arvioi rangaistuksen määräämisen ja mittaamisen perusteeksi Rikoslain 6 luvun 3 ja 4 §:ssä asetettuja seikkoja tässä tilanteessa niin, että Johanna Tukiainen on tuomittava hänen syykseen luettavista rikoksista kolmeksi kuukaudeksi 20 päiväksi vankeuteen.” (Kokonaisratkaisu, jossa mukana seitsemän Tukiaisen syyksi todettua rikosta)

        ”Rangaistusta on syytekohtien 4 (Tynjän pahoinpitely), 7 (Haitanteko virkamiehelle) ja 8 (Pahoinpitelyn yritys) kovennettu, koska Johanna Tukiaisen aikaisemman rikollisuuden ja uusien rikosten suhde rikosten samankaltaisuuden ja monilukuisuuden vuoksi osoittaa hänessä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä.”


      • Rangaistusseuraamukset
        Rangaistusseuraamukset kirjoitti:

        ”Käräjäoikeus arvioi rangaistuksen määräämisen ja mittaamisen perusteeksi Rikoslain 6 luvun 3 ja 4 §:ssä asetettuja seikkoja tässä tilanteessa niin, että Johanna Tukiainen on tuomittava hänen syykseen luettavista rikoksista kolmeksi kuukaudeksi 20 päiväksi vankeuteen.” (Kokonaisratkaisu, jossa mukana seitsemän Tukiaisen syyksi todettua rikosta)

        ”Rangaistusta on syytekohtien 4 (Tynjän pahoinpitely), 7 (Haitanteko virkamiehelle) ja 8 (Pahoinpitelyn yritys) kovennettu, koska Johanna Tukiaisen aikaisemman rikollisuuden ja uusien rikosten suhde rikosten samankaltaisuuden ja monilukuisuuden vuoksi osoittaa hänessä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä.”

        ”Tukiaisen aikaisempi rikollisuus edellyttää ehdottomaan vankeuteen tuomitsemista. Aikaisemmat kaksi yhdyskuntapalvelurangaistusta ovat esteenä uuden yhdyskuntapalvelurangaistuksen tuomitsemiselle, ja Johanna Tukiaisen itse esiin tuoma alkoholismi on este valvontarangaistukseen tuomitsemiselle.”


    • Pacomatkalle

      Johanna Tukiaisella on tapana paeta ikävistä, itse aiheuttamistaan tilanteista keinolla millä hyvänsä. Tämä on jokin primitiivinen ja tavattoman ”riemastuttava” piirre hänessä. Seuraavassa on pari esimerkkiä.

      • Varkaus-2010

      • Nummela-2011

      • Kempele-2011

      • Ooster-2014

        Helsingin urheat poliisivoimat taistelevat Tukiaisen aiheuttamien häiriöiden eliminoimiseksi joka päivä ja joka yö.

        Tässä on kuva Tukiaisesta ja poliiseista Ooster-ravintolassa (23.1.14).
        Tukiainen oli häiriköinyt, ja ravintolahenkilökunta kutsui poliisin paikalle. Poliisi kehotti Tukiaista lähtemään muualle, ja ojensi takin tälle: http://www.seiska.fi/images/upload/cms/files/admin/tukiainen_inline.jpg

        Tukiainen lähti, mutta pyyhkäisi puolitäyden punaviinipullon rikki ravintolan lattiaan.

        Saman päivän iltana hän meni pyytämättä ja yllättäen Jollakseen, jossa hän syytteen mukaan pahoinpiteli isänsä. Poliisit kävivät korjaamassa Glamourtähden Töölön putkaan tässä ketjussa kerrotuin väännöin.


      • Hyökkäysnorsu

        Voi olla, että kohta nähdään päivä, jolloin helikopteria ja lämpökameraa sekä tainnutuskranaatteja etälamauttimia joudutaan käyttämään Johanna Tukiaisen kiinniotossa.


      • Kanta-asiakas-palvelu

        Poliisit kyllä tuntevat kanta-asiakkaansa ja vievät hänet nykyään suoraan Haartmanin sairaalaan kiinniotettaessa.


      • Haartmaniin
        Kanta-asiakas-palvelu kirjoitti:

        Poliisit kyllä tuntevat kanta-asiakkaansa ja vievät hänet nykyään suoraan Haartmanin sairaalaan kiinniotettaessa.

        Totta! Jo vuoden 2014 kuluessa Tukiaisen putkareissut vaihtuivat yhä useammin vaihtoehtoon, jossa Poliisi vei hänet suoraan Haartmanin sairaalan päivystyspoliklinikalle, joka tietää kanta-asiakkaansa metkut.


    • KeppostelijatLinnaan
      • Linnareissu

        ”Johanna Tukiainen tuomittiin vankilaan!
        Johanna Tukiainen on saanut yhdeksännen rikostuomionsa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet muun muassa pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen.” Koko Hymy 3.3. ip: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan


      • Kovennettua

        ”Tämä kovensi Johanna Tukiaisen tuomiota!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Käräjäoikeuden papereista käy ilmi, että Johannan rangaistusta on pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja haitanteosta virkamiehelle annetuissa tuomioissa kovennettu.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tama-kovensi-Johanna-Tukiaisen-tuomiota-katso/1066693


      • Iltasanomat-raportoi

        IS: ”Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi julkisuushenkilö Johanna Tukiaisen ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja voodoo-uhkauksesta.
        36-vuotias Johanna Tukiainen on aiemmin selvinnyt rötöksistä lähinnä ehdollisilla rangaistuksilla, joskin hän on joutunut suorittamaan yhdyskuntapalveluakin.” Koko IS-artikkeli (3.3.2015): http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425357856530.html


      • Iltalehti-3-3-2015

        IL: ”Postitti kuolleita rottia ja voodoo-nuken
        Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Johanna Tukiaisen kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja kolmesta laittomasta uhkauksesta.” Iltalehden koko artikkeli 3.3.15: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030319292023_uu.shtml


      • Iltamakasiini-kertoi

      • Stara-raportoi

        Stara.fi 3.3.15: ”Seiska ja Hymy: Johanna Tukiaiselle pitkä vankilatuomio
        Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella runsaasti esillä mediassa erikoisten keikkojensa lisäksi myös rikostuomioiden merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin hänen uransa ensimmäinen vankilareissu, joka hänelle langetettiin tänään.”
        Koko artikkeli: http://www.stara.fi/2015/03/03/johanna-tukiainen-pitkaksi-aikaa-vankilaan/


      • Seiska-raportoi

      • Korvausvelvollisuus

        ”Johanna Tukiaiselta isot korvaukset uhreille!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Kaikkiaan hän joutuu maksamaan uhreille viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen 15 165,84 euroa.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaiselta-isot-korvaukset-uhreille/1066691


      • Korvaukset

      • Markku-ja-Esikoistytär

      • Ingerttilä-vs-Tukiainen

        ”Tukiaiselle tuomio myös Jani Sievisen ex-vaimon epäonnistuneesta pahoinpitelystä - lue yksityiskohdat!

        Johanna sai tuomion kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle ja kunnianloukkauksesta. … Sekä pahoinpitelyn yritys että kunnianloukkaus kohdistuivat ex-uimari Jani Sievisen entisenä vaimona tunnettuun Susanna Ingerttilään.” Seiskan koko artikkeli (3.3.): http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tukiaiselle-tuomio-myos-Jani-Sievisen-ex-vaimon-epaonnistuneesta-pahoinpitelysta-lue-yksityiskohdat/1066695


      • Ingerttilä-vs-Tukiainen

      • Rikoslista-karu

        Laittomat uhkaukset

        1) Johanna Tukiaisen rikos, Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13469983

        2) Johanna Tukiaisen rikos, Laiton uhkaus Mia Oksasta kohtaan: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471808

        3) Johanna Tukiaisen rikos, Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli-Marja Valtosta kohtaan: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13470178

        Pahoinpitely

        4) Johanna Tukiaisen rikos, Venla Tynjän Pahoinpitely: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13470760

        5) Johanna Tukiaisen rikos, oman isän Pahoinpitely: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471852

        6) Johanna Tukiaisen rikos, Haitanteko virkamiehelle: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13470044

        Ingerttilä

        7) Johanna Tukiaisen rikos, Pahoinpitelyn yritys, joka kohdistui Susanna Ingerttilään: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471869

        8) Johanna Tukiaisen rikos, Kunnianloukkaus, joka kohdistui Susanna Ingerttilään: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13471895

        Törkeä rattijuopumus

        9) Johanna Tukiaisen rikos: Törkeä rattijuopumus (tuomio annettu lokakuussa 2014): http://keskustelu.suomi24.fi/t/13499408


      • Rikosranking

        Hymy 2.11.2014: ”Tukiaisen rikosranking - jo näin monta tuomiota!
        Kohukuningatar Johanna Tukiaisen rikosluettelo on jo melkoinen. Elokuusta 2010 lokakuuhun 2014 mennessä, eli neljässä vuodessa, hän on saanut peräti kahdeksan käräjäoikeuden hänelle langettamaa tuomiota eri rikoksista.

        Niitä ovat lukuisat pahoinpitelyt, virkamiehen vastustaminen, pari törkeää rattijuopumusta, kotirauhan häiritseminen ja niin edelleen.” Koko artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/tukiaisen-rikosranking-jo-nain-monta-tuomiota


      • Sydäriä-pukkaa

        ”Johanna Tukiainen järkyttyi tuomiostaan: Saan sydänkohtauksen!
        Kohublondi Johanna Tukiainen on saanut Helsingin käräjäoikeudelta ehdottoman vankeustuomion viidestä syytteestään. Johanna järkyttyi kuullessaan käräjäoikeuden päätöksen.

        - Aion valittaa hovioikeuteen! Syön tälläkin hetkellä rauhoittavia ja jos joudun vankilaan, saan sydänkohtauksen, Johanna sanoi Seiskalle.” Lähde 3.3. ip: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-jarkyttyi-tuomiostaan-Saan-sydankohtauksen/1066699


      • Vainovuodet

        ”Jos jotain ihmistä vainotaan vuosikausia, niin on ihan selvä, että jossain vaiheessa osan julmien ja sydämettömien ihmisten tahto vai kiusaaminen menee läpi. Asia ei jää tähän, nyt se vasta alkaa.

        Onneksi tiedän, että on olemassa myös kuolemanjälkeinen elämä ja siellä tulee ihmiselle myös tuomiot. Niitä tuomioita tulee pelätä eniten, ja minua oikeudessa syyttäneet ihmiset tulevat samalla tavalla myös oikeuden eteen viimeistään kuoleman jälkeen.

        Minulle on annettu sanoma, mitä pitää levittää eteenpäin. Kun kristittyjä syötettiin leijonille, he lauloivat. Jumala on minun kanssani ja pidän Hänen armostaan kiinni aina." (Tunkki Facessa 3.3.15 illansuussa)


      • Ihmisoikeusjurristi

        ”Eikä mulla näytä olevan täällä mitään IHMISOIKEUTTA, ainakaan käräjäoikeuden mielestä!!!!!” (Tunkin Fb 3.3. illalla)


      • Taparikollinen-Tukiainen

      • Oikeat-rikolliset
        Taparikollinen-Tukiainen kirjoitti:

        ”JOS MINÄ OLEN TAPARIKOLLINEN, NIIN SAANKO KYSYÄ, KETÄ OVAT NE KAIKKI OIKEAT RIKOLLISET TÄSSÄ MAASSA JOISTA OSA ON TÄYSIN VAPAALLA JALALLA????? Minuun kohdistunut ajojahti ja vaino ja vuosikausia, ei tässä ole kyse mistään muusta!” (Tunkki Facessa 3.3. illalla; kommentti viittaa tähän artikkeliin: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Karajaoikeus-Johanna-Tukiainen-on-taparikollinen/1066696?fb_ref=Default )

        ”Suomi on sairas maa, nettikiusaajien perusteella jo! Kukakohan se täällä vankilaan kuuluisi....???? Sanoin Seiskalle, että vankilaan kuuluvat OIKEAT rikolliset kuten: raiskaajat, pedofiilit, murhaajat, tappajat, vakavien talousrikoksien tekijät, ihmiset jotka hakkaavat jonkun teho-osasto kuntoon jne. jne.

        Mistä lähtien laittomasta uhkauksesta on joutunut ehdottomaan vankeuteeen??? Valitettavasti tässä merkitsi nimeni. Ingerttilän vaatimukset olivat vähintäänkin NAURETTAVIA!” (Tunkki Facessa 3.3. tuomiopäivän iltana)


      • Sydämettömyys

        ”Kysymys kuuluu: miksi jäädä tuleen makaamaan? Oikeudenkäynti jossa olin oli täysin absurdi ja posketon, käsittämätöntä sydämettömyyttä! Näin näyn siitä etukäteen heinäkuussa-2014, jonka jälkeen Jeesus ilmestyi hiuksiini seuraavana pvänä Olympiastadionilla, ihan selkeä merkki. Oli kuka tahansa sitten mitä mieltä tahansa." (Tunkki Fb:ssä 19.3.)


      • Mitä-täällä-tapahtuu

        ”Mun saamista tuomioista Helsingin käräjäoikeudessa pitäisi tehdä kunnon valitus johonkin Euroopan ihmisoikeusjärjestöön ja Amnesty Internationaliin, jonka jäsen "ironisesti" itsekin olen!

        Lukekaa nyt tämäkin älytön "tuomio", siis mitä täällä tapahtuu???? Paloittelumurhaaja päästetään vapaaksi ja jotain Johanna Tukiaista yritetään kynsin ja hampain saada vankilaan....! SIIS MITÄ? JOHANNA TUKIAINEN EI KUULU VANKILAAN, OIKEUDEN PITÄÄ TAPAHTUA OIKEUSVALTIOSSA, JOKSI SITÄ KUTSUMME!” (Tunkki Fb:ssa 15.4.)


      • Väärinymmärrys-

        “Please: Don't hate me, I just want justice! Haluaisin vain oikeudenmukaisuuden tapahtuvan, enkä ihmisten uskovan median valeisiin! Olen monella tapaa väärinymmärretty ihminen.” (Tunkki Fb:ssa 20.4.)


      • Nillitystä

        Tunkki jatkoi nillitystään:
        “Niin no........ Mikäs se paloittelusurmaaja Pönkän vapaisemiseksi pääsy oli muutaman linnavuoden jälkeen kun samalla minua yritetään saada ehdottomaan jostain ns. baaritappelusta joita tapahtuu joka vkloppu jossakin, itseasiassa ei otettu edes huomioon sitä, että minut pahoinpideltiin, vaan minut on leimattu vaan jokapaikassa, OIKEAT RIKOKSET ovat asia erikseen kuten esim. rattijuoppous jossa todellakin tein väärin ja siitä olen kovan hinnan myös maksanut.” (Fb 25.4. ip)


      • Justice-Emppu
        Nillitystä kirjoitti:

        Tunkki jatkoi nillitystään:
        “Niin no........ Mikäs se paloittelusurmaaja Pönkän vapaisemiseksi pääsy oli muutaman linnavuoden jälkeen kun samalla minua yritetään saada ehdottomaan jostain ns. baaritappelusta joita tapahtuu joka vkloppu jossakin, itseasiassa ei otettu edes huomioon sitä, että minut pahoinpideltiin, vaan minut on leimattu vaan jokapaikassa, OIKEAT RIKOKSET ovat asia erikseen kuten esim. rattijuoppous jossa todellakin tein väärin ja siitä olen kovan hinnan myös maksanut.” (Fb 25.4. ip)

        ”I just want justify!!!! Haluan Vain Oikeidenmukaisuutta!!!!! Lakia kyllä, mutta oikeudenmukaisuutta enemmän! http://aijaa.com/X3jUwo ” (Tunkin Fb 28.4. aamuyöllä)


    • Eiköstunkki

      ole pannut jokakerta hanttiin lujasti kun poliisien kanssa ollut tekemisissä. Potkinut munille ja potkinut autoa. Niitä haitantekoja ollut useampia tunkin historiassa. Ruotsia myöten.

      • PontevaPainija

        Tammikuussa 2014, kun hän palasi Marokosta, hänet vietiin suoraan lentokentältä putkaan. Silloin hän heittäytyi reporangaksi, ja poliisit kantoivat hänet poliisiautoon.


      • Seonmuuten

        vittumaista kantaa veltoksi valahtanutta ruhoa. Tuntuu kuin painoa olis kaks kertaa kuin todellinen paino olis.


      • Lentokentältä-putkaan

      • Noniin.niin

        tiedän. Sen takia valahdetaan veltoksi, että se kantaminen olis mahdollisimman hankalaa. Kyllä tunkki tietää.


    • no...lose

      Joo ja kun se "ilman veltoksi valahtamista" alku paino on yli sata..

    • putkassakotaas

      Joko hän on taas putkassa?

      • Missä-Tuksu-taapertaa

        Kovin on hiljaista kaikkialla... voi olla putkassa tai Haartmanin sairaalassa.


    • jhkjgkhgu

      Yhtään tunkin puolustajaa ei näy täällä kun isketään faktat pöytään. Tämä matami pitää saada lukkojen taakse pitkäksi aikaa ja sieltä sitten suljetulle jossa voi meuhkata ja hakata seiniä. Samalla äitee voi lentää luudalla samaan koppiin.

      • Selipuliseli

      • Jatkoselipuliseli

      • Häkkilintu-Tucs

      • Iltamakasiini-kertoi

      • IM-raportoi

      • Jatkokäsittelylupa

        ”Rikosasiassa vastaaja tarvitsee jatkokäsittelyluvan, jos häntä ei ole tuomittu ankarampaan rangaistukseen kuin neljä kuukautta vankeutta. Jatkokäsittelylupa on myönnettävä, jos

        * ilmenee aihetta epäillä käräjäoikeuden ratkaisun lopputuloksen oikeellisuutta,
        * käräjäoikeuden ratkaisun lopputuloksen oikeellisuutta ei ole mahdollista arvioida jatkokäsittelylupaa myöntämättä,
        * lain soveltamisen kannalta muissa samanlaisissa asioissa on tärkeä myöntää asiassa jatkokäsittelylupa
        * luvan myöntämiseen on muu painava syy.”


      • Rukousaika

    • Albertinkadun_prinsessa

      Löytyypäs Johanna ei ole niin tuhma että joutuisi eristykseen tai etsintäkuulutusten kärkeen maassa on paljon enemmän suurempia rikoksia Johanna on vain vähän hairahtanut lain tieltä ja se on näiden näätien syy jotka kiusaavat Johannaa niinkuin alakoululaiset Johanna voi ryhdistäytyä ja ottaa itsestään niskasta ja aloittaa uusi elämä ilman roskalehtiä

      • pamppuaperseeseen

        Monta mahdollisuutta varmaan olisi ollut ottaa itseään niskasta kiinni, mutta minkäs luonteelleen mahtaa? Vähän kyllä säälittää. "Valitamme hovioikeuteen"... Taitaa Tukiaisella olla varaa valitella.


    • tunkki

      ei ota itseään niskasta eikä aloita uutta elämää. Roskalehtiin hän haluaa keinolla millä hyvänsä.

      • Hymyn-artikkeli

        Hymy 31.3.2015:
        ”Johanna Tukiainen ei kadu tekemisiään!
        Kohublondi Johanna Tukiainen ihmettelee edelleen saamaansa vankilatuomiota eikä häneltä löydy sille ymmärrystä. Tukiainen kirjoittaa Facebookissa, että vankilaan kuuluvat oikeat rikolliset. Tukiainen sai eri rikoksista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän vankeusrangaistuksen muutama viikko sitten. Hän on valittanut tuomiosta."
        Hymy: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-ei-kadu-tekemisiaan


      • IM-raportoi
        Hymyn-artikkeli kirjoitti:

        Hymy 31.3.2015:
        ”Johanna Tukiainen ei kadu tekemisiään!
        Kohublondi Johanna Tukiainen ihmettelee edelleen saamaansa vankilatuomiota eikä häneltä löydy sille ymmärrystä. Tukiainen kirjoittaa Facebookissa, että vankilaan kuuluvat oikeat rikolliset. Tukiainen sai eri rikoksista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän vankeusrangaistuksen muutama viikko sitten. Hän on valittanut tuomiosta."
        Hymy: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-ei-kadu-tekemisiaan

        IM 8.4.15: ”Johanna Tukiainen: "Pilkkaajani maksavat Jumalalle"

        USKOSSA - Johanna Tukiainen on kertonut avoimesti tulleensa uskoon.
        Iltamakasiini kertoi viikonloppuna Johanna Tukiaisen uskoontulemisesta. Hengellisistä asioista hän on puhunut aiemminkin, mutta nyt myöntää avoimesti olevansa uskossa.
        – Olen tullut uskoon ja tiedän, että Kaikkivaltias Jumala näkee meidät, ja tietää oikeat pahantekijät ja totuuden, Johanna Tukiainen toteaa.”

        IM: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/277982-johanna-tukiainen-pilkkaajani-maksavat-jumalalle


    • Kristitty-poliisi

      Tukiaisella on ristiriitainen suhtautuminen poliisiin: toisaalta vastustaa poliisien toimintaa kaikin keinoin, toisaalta haluaa jättää poliisille rikosilmoituksia muista roppakaupalla.

    • sikalaemäntä

      Vittuako se meille kuuluu, mitä joku läskipulla touhuaa ja kuka toi tukiainen oikein on. Mitä tukiaisia se sitten muka saa. Sikala tukiaisia?

      • Tunkki-on-varas

        Kalliiksi käy läskipullan touhuilut meille veronmaksajille. Hän varastaa yhteiskunnalta.


    • Jatkokäsittelylupa

      Tukiaisen tuomiolle jatkokäsittelylupa:

      ”Johanna Tukiaisen vankilakeissi siirtyi hovioikeuteen!

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kohublondi Johanna Tukiaisen maaliskuun alussa ehdottomaan vankeustuomioon ja sakkorangaistukseen muun muassa kahdesta pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta. Kuten arvata saattaa, Johanna ilmaisi heti tyytymättömyytensä tiukkaan tuomioon.

      Johanna valitti käräjäoikeuden tuomiosta, ja valituslupa hovioikeuteen on myönnetty. Mikäli käräjäoikeuden tuomio jää voimaan, joutuu Johanna vankilaan kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi.”

      (Seiska 2.6.2015: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaisen-vankilakeissi-siirtyi-hovioikeuteen/1073719 )

      • Tarkennus

      • kuultujanähty

      • Metropoli-kertoi
        Tarkennus kirjoitti:

        Tarkennus Helsingin hovioikeuden jatkokäsittelylupaan;
        Hymy raportoi 15.7.2015:

        ”Helsingin hovioikeus ei heltynyt linnaan tuomitulle Johanna Tukiaiselle!”
        Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/helsingin-hovioikeus-ei-heltynyt-linnaan-tuomitulle-johanna-tukiaiselle

        Metropoli 16.7.2015: ”Joutuuko Tuksu vankilaan? ”Joutuu”, vastaa oikeusoppinut.

        Johanna Tukiaisella on pian kuumat paikat, kun hän jännää, joutuuko hän vankilaan.” Artikkeli kuva: http://www.metropoli.net/julkkikset/joutuuko-tuksu-vankilaan-joutuu-vastaa-oikeusoppinut/


    • Hgin-ho

      Johanna Tukiaisen vankeusrangaistuksen suoritusmuoto on parhaillaan Helsingin hovioikeuden pohdinnassa, eli määrätäänkö linnaa, vaiko uusi YKP, vaiko panta jalkaan. Ratkaisu saataneen kevään 2016 kuluessa.

      Kolme kuukautta ehdotonta vankeutta joka tapauksessa tulee, mutta missä muodossa, sitä emme siis vielä tiedä. Korvaussumma voi aleta runsaasta 15 000 eurosta hieman alle 10 000 euroon.

    • Hgin-ho

      Laitettakoon pisteeksi tälle ketjulle muutama kommentti alkaen Hgin hovioikeuden ratkaisusta 2.2.16; ensin Tukiaisen syyksi luetut rikokset 7 kpl:

      * Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan (uhkailuja, rottapostia, yms.).
      * Laiton uhkaus ex-manageri Mia Oksasta kohtaan (rottapostia, yms.).
      * Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli Valtosta kohtaan (tappouhkaus, yms.).
      * Venla Tynjän pahoinpitely (kohteen iskeminen katuun rajusti).
      * Haitanteko poliisivirkamiehille Töölön säilytyssuojassa.
      * Pahoinpitelyn yritys Susanna Ingerttilää kohtaan.
      * Kunnianloukkaus Susanna Ingerttilää kohtaan.

      Hovioikeus määräsi Tukiaiselle 110 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistuksen.

      Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia korkoineen ja oikeudenkäyntikuluja sekä valtiolle käräjöinti- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä kasvoi noin 16 080 euroon.

      • Iltapäivälehdet

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml


      • Seiskan-artikkelit
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Johanna Tukiainen välttää sittenkin vankilan: Koko käräjäoikeus oli pähkähullu! ... - Käräjäoikeus oli kuin noitavaino. Siellä oli päätetty jo valmiiksi, että minä olen syyllinen. Koko käräjäoikeus oli pähkähullu..."
        Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-valttaa-sittenkin-vankilan-Koko-karajaoikeus-oli-pahkahullu/1094102
        --
        "Johanna Tukiainen rottakirjeistä: En kadu, koska minut lavastettiin!
        - Miksi katuisin mitään, mitä en ole tehnyt. Minut lavastettiin, tuohtunut Johanna kertoo Seiskalle." Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-rottakirjeista-En-kadu-koska-minut-lavastettiin/1094112


      • Iltalehden-artikkeli
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        IL raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Tuota Iltalehden juttua ei tarvitsisi edes jakaa, sen verran paskaa ihan suoraan sanottuna se on! Ei kenenkään tuomio tietenkään "alene edellisistä rikkeistä", vaan otsikko olisi pitänyt olla IHAN TOISENLAINEN, MM TÄLLAINEN: JOHANNA TUKIAISEN VANKEUSTUOMIO KUMOTTIIN HOVIOIKEUDESSA JA MUUNNETTIIN YKP PALVELUKSI!

        Tuossa näkee taas lehtien törkydissaamisen mua kohtaan, mutta dissaatkoot, sillä jokainen polvi tulee jossain vaiheessa notkistumaan alas Jeesuksen edessä!" (Tunkki nillitti Facessa 3.2.16)


    • HHO-ratkaisu-2016
      • Ilkunnat.tuomion.päälle

        "VITUTTAAKO NYT KUN EN SINNE KALTEREIDEN TAAKSE JOUDU?????

        VAIKKA SUOMEN VANKILA EI EHKÄ OLE MIKÄÄN IHAN HIRVEIN PAIKKA, NIIN SIELLÄ ON TARKAT SÄÄNNÖT MM. OVIEN KIINNI LAITTAMISESTA YMS. JOTEN KYSEESSÄ OLISI OLLUT VAPAUDENRIISTO, JOHON EN TODELLAKAAN OLE KUULU.

        Te vain vihaatte minua vuodesta toiseen ja vihanne kuluttaa teidät loppuun. Eikä teillä näytä omaa elämää olevan kun pitää niin täysin olla mun kimpussani.

        Olen todella tyytyväinen hovioikeuden päätökseen, olen aiemminkin suorittanut YKP:n loistavasti ja kiitos Jumalalle tästä, AMEN!"
        (Tunkki Fb:ssa 4.2.16)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2859
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      403
      2752
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      78
      1924
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      70
      1893
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1803
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1794
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1738
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1542
    Aihe