Varo venäläisiä työnantajia ja työkavereita

Lappee26aaa

Jos olet töissä työpaikalla, missä on myös venäläisiä tai virolaisia työntekijöitä, niin heille ei kannata puhua kaikkea. Osa täysin juorukelloja ja tarpeen tullen jopa totuuksia muutellaan ja jälkeenpäin selitellään, että en "ymmarra".
Venäläiset pitävät kyllä omien puolta. Jos joku irtisanotaan tai varotuksia annetaan, niin useimmiten suomalaiselle. Olkaa tarkkana.

15

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kakkos_Nelonen

      Tuli vaan mieleen, että onko suomalaisen työntekijän käytös ja tehokkuus työpaikalla kaikin puolin moitteetonta ? Jos asia on todella niin kuin väität työnantajat, jotka arvostavat ulkomaisia juorukelloja enemmän kuin suomalaista ammattitaitoista työvoimaa tulisi välittömästi pistää pannaan. Toimikoon sitten näiden kanssa, kyllä sellainen systeemi romahtaa ennemmin tai myöhemmin omaan sontaansa, koska nämä juorukellot todennäköisesti kusettavat myös työnantajaa.

      • Havaintojatässä

        Käsitys rehellisyydestä ja työmoraalista on itämaasta tulevilla kauniisti ilmaistuna erilainen. Kun teet heille palveluksen ystävällisyyttäsi tai töiden sujumiseksi, he pitävät sinua hölmönä ja pyrkivät huijaamaan jatkossa. He puhuvat sujuvasti palturia vain selvitäkseen tilanteesta yli tai saavuttaakseen pikku edun.

        Heitä ei tunnu huolettavan, että valheesta jää kiinni ja epärehellisen maine on täällä suuri rasite. Kun vaaditaan tilille p-skan puhumisesta, töiden alistamisesta, he suuttuvat ja käyttäytyvät röyhkeästi.

        Toimistaan seuraavan epäluottamuksen he tulkkaavat ryssävihaksi. Venäläinen on hetken lapsi, joka ottaa mieluusti, minkä saa ja pyytää vielä enemmän.


      • Tekstinsyöttö

        Ja tuossa "töiden alistamisesta" oli tarkoitti töiden laistamista.


    • Kirurgi

      Well, kyllä ne on ne amerikkalaiset pahimpia mongertajia.

    • Kauheakokemus

      Olen ollut sellaisissa työyhteisöissä, joissa on ollut virolaisia ja inkerinsuomalaisia naisia. Useinmiten ollut ihan hyvin käyttäytyviä, mutta yksi työyhteisö oli sellainen, että siellä virolainen nainen oli kova suustaan, ja töistä laisti kun pystyi. Mielinkielin oli esimiestaholle. Jouduin silmätikuksi, koska tein ahkerasti ja tarkasti kaikki työt. Tämä virolainen yhdessä suomalaisen laiskurin kanssa rupesi piinaamaan minua, ahdistuin ja uuvuin aika nopeasti, ja sitten vielä sairaslomalle jouduin ja tälle virolaiselle ei jatkossa siinä talossa töitä ollut. Syyttivät minua sellaisista asioista, joihin itse olivat syyllisiä, eli töiden laistaminen ja p****njauhaminen. Valitettavasti eivät voineet irtisanoa sitä suomalaista, koska oli vakituisessa virassa.

      • 586978234098

        Suurin osa VENÄLÄISISTÄ SIIVOOJISTA pitää tupakan poltosta meidän työpaikalla ,Kerran tunnissa pomomme makssa heille 15min. tupakoinnista.Mutta ei voi potkia poiskaan kun on jatkuva haku siivoojista ja jäis ne pienimmätkin työt tekemättä.Koskee kaikkia talomme tupakoivia työntekijöitä.


      • 231234543567
        586978234098 kirjoitti:

        Suurin osa VENÄLÄISISTÄ SIIVOOJISTA pitää tupakan poltosta meidän työpaikalla ,Kerran tunnissa pomomme makssa heille 15min. tupakoinnista.Mutta ei voi potkia poiskaan kun on jatkuva haku siivoojista ja jäis ne pienimmätkin työt tekemättä.Koskee kaikkia talomme tupakoivia työntekijöitä.

        Taidetaan olla samassa työpaikassa .Siivoojien on pakko päästä tekemään tupakkatauko,muuten ottavat lopputilin ja jää paikat siistimättä.Ei ole tulijoita on sen verran rankat hommat.Työn rankkuus sitten tekee kateelliseksi ,jos samalla palkalla ja koulutuksella saa viereisessä huoneessa saman tai paremman palkan.Meitä on kielletty menemästä juttuun siivoojien kanssa .


    • pai

      Työpaikkakiusaaminen voi alkaa sillein, että ensin on "lempinimiä" ja hauskuutetaan työporukkaa. ajan saatossa muuttuu kovemmaksi, jopa raa´aksi, ja voinee käydä jopa hengen päälle.Olen kuullut juttuja, että on suunniteltu uhrin päälle autolla ajamista ja sellaisella autola, joka ei ole rekisterissä ja ventovieras mies paikkakunnalta, siis kätyri. Monessako työpaikka on joku tehnyt itsemurhan tai muu outo kuolema, onko tutkittu? mikä on oikea syy tähän johtaneena?

      • astettakovempaa

        Juu, tuolla "vainoamis-palstalla" löytyy tälläisiä juttuja.
        Astetta kovemmat keinot otetaan käyttöön, huh mitä meininkiä mikäli kertomukset ovat tosia, voi olla hyvinkin uskittavaa jos oikein jää kivi kenkään puristamaan jollakin kiusaajalla.


      • huomio.vaan

        Kun puhutaan eri kulttuurista tulevien ihmisten tavoista toimia työpaikalla, ei ole kyse työpaikkakiusaamisesta.

        Tietenkin on mahdollista, että kiusaajat iskevät muualta tulleen kimppuun, sillä kuka tahansa voi valikoitusa henkisen terrorin harjoittajien kohteeksi.


    • lautaa_majalle

      "Varo venäläisiä työnantajia ja työkavereita"

      No jos tuo ongelma on hölökohtaisesti akuutti, niin mikä tuohon ongelmaan neuvoksi?
      Pitäisikö ammattiliiton tai sen paikallisosaston liittyä Natoon?
      Tai asianomaisen itsensä edes kannattajajäseneksi?
      Voisiko tuo henkilöjäseneksi Natoon liityminen tapahtua vaikkapa siten että asianomainen sitoutuu joka vuosi lahjoittamaan Natolle jonkin summan rahaa F-35 hävittäjän kehittämisrahastoon?

      • todettu

        Jossain kolahti.


    • joupsista

      Jaahas. Semmoista. Hauska lukea tätä tämmöistä

    • suomipahvipää

      Kokoomusko, vai Perussuomalaiset on palkannut sut propagandakoneistoonsa haukkumaan ulkomaalaiset. 1 tekee jotain väärin ruvetaan puhumaan monikossa. Oot aika pahvipää. Noi sun juttus on kuulopuheita.

    • Valehtelulle.stop

      Suomalaisilla on yleensä hyvä työmoraali mutta poikkeuksiakin on. Niin varmasti jokaisen maan kansalaisessa. Kun epärehellisyyden huomaa, ottakaa heti kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe