Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

maapallon keskellä tuonela Mellerin mukaan

oöäghffhhgg

Kelle sanoi taivaan ja maan välillä ohjelmassa su iltana että tuonelaan astutaan maan keskelle magmaan. Sinne menee huono bäki. Pyhät haetaan jonnekin 3. Planeetalle. Asia olo epäselvästi sanottu.

Missähän Paavolan vast. Paikat ovat? Maan sisällä avaruudessa vai

10

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siunaavaa

      Eiköhän kerätä kolehti.

    • huutoa

      Eikös melleri sanonu joskus että maapallon sisältä kuuluu hirveä huuto ja tuska ja örinä. Jotka kaivaa öljyä tai kuoppia on kuullu mellerille huitoa maasta.

    • meller1941

      Meller oikeassa astui alas tuonelan ja nousi ylös taivaaseen

      • kuison

        Mutta jos maapallo sattui silloin olemaan sellaisessa asennossa, että Israel oli pallon alapuolella, niin silloinhan Jeesus nousikin ylöspäin tuonelaan.


      • melleri.istuu.ja

        kuuntelee.


      • Kuplapuhkeaa

        Hepr. sahat=tuonela (kuoppa, hauta). Kreik. Hades=tuonela. Kuolleiden olinpaikka.


      • Höhhhh
        kuison kirjoitti:

        Mutta jos maapallo sattui silloin olemaan sellaisessa asennossa, että Israel oli pallon alapuolella, niin silloinhan Jeesus nousikin ylöspäin tuonelaan.

        Mistä päin katsottuna ylös?


    • Kuplapuhkeaa

      Näin huijarit toimii. Patmos Lähetysjärjestö on vuonna 1971 perustettu täysin suomalaisin yksityisin lahjoitusvaroin toimiva lähetys-avustusjärjestö. Kipinä-Lehti 4.1996. Divjaksen vesiprojeti on tähänastisista Patmoksen projekteista suurin. Sen kokonaisbudjetti ylittää 7 miljoonaa mk. Valtio on antanut projettiin 2 miljoonaa mk. Monesti olemme olleet taluden suhteen veitsenterällä. Kun tänä vuona emme enää saaneet anoa valtion tukea prjektiimme, soitto Finnidasta syyskuussa yllätti: voisimme viellä lähettää tukianomuksen. Ja saimme 500 000 markaa lisää vesiprojektiin. Ateistinkin rahat näkyään kelpaa.

    • Center

      Ilm.7:1."Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.."

      Ilm.20: 8"... ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka..."

      Hes.38: 12." Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa..."

    • lämpöäRiittää

      Jaa, minä kun ajattelin jo hommata hautapaikkaani maalämmön, että tarkeneisi, mutta hyvä Melleri. Tästäkin kuluerästä päästiin.
      Hienoa, että Leo Melleri on valveutunut ja ottanut korvaskoopilla äänet talteen maanuumenista ja välitilasta, ettei kylmää tule.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe