Mulla taas vääränmerkkinen auto !

Pelittää_se

Useita eri merkkisiä autoja omistaneena, en voi kun ihmetellä näiden 24:n autopalstojen pettereiden asiantuntemusta. Kaikki edelliset automerkkini, niin kuin tämä nykyinen Avensiksenikin haukutaan palstoilla lyttyyn. Itse olen miltei kaikki eri autoni todennut omalla kokemuksellani varsin kelvollisiksi autoiksi - merkistä riippumatta. Lieneekö niin, että petterit eivät ole vielä hankkinet omaa kokemusta autoista?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paska-auto

      Jep, oon huomannu saman!
      En ole ns. merkkiuskollinen. Auton vaihan ku mieli tekkee vaihtelua, 2-7v. välein. Ny menos Auris Wagon. Kattotaan kuinka kauan tallissa viihtyy. Ny vaikutta OK peliltä!
      Kaikki autoni on vieny paikasta A paikkaan B hyvin, yhtä lukuunottamatta. Kaikissa on ollu vikoja ja ominaisuuksia. Korjaanolla ovat olleet kaikki huollossa, takaisinkutsuissa tai muissa merkeissä.
      Työkaverin mielestä mulla ei oo järkee kun ostin tojon. No vähän laihalla ehkä käyn, mutta apua on soittanu ku oma preemium jätti tielle. Sillo kelepas tojon kyyti.
      Oon todennu et kirjoittelijoilla ei varmaankaan suurimmalla osalla oo ommaa autoa tai tietämys on mitä on. Oon lukennu tätä palstaa vähän huumorilla ku pikkupojjat kirjottelee tänne. No pittää heilläkin jottain tekemistä olla ku koulu ei maistu ja pappa ei oo ostanu pensaa moppoon!

    • jormaerä

      sama itellä.ollut myös lukuisia eri merkkejä ja nyt uusi corolla alla.kävin koeajamassa montaa eri merkkiä kun oli syksyllä autokuume ja corolla vaan oli minun valinta.täällä huudellaan semmosia mistä ei itsellä oo kokemusta ollenkaa.mutta mitäpä tuosta.jokainenhan valitsee itselle sopivan.nyt oli corolla ja seuraavahan voi olla joku muu merkki.

      • tarkkanäköinen

        Merkki ei vaihdu


    • VastaustaSinulle

      Petteriterot eivät oikeasti ole koskaan Toyotaa omistaneet tai ajaneet. Vaan petteriteroista suurinosa on pelkkiä nettitrolleja ja näyttelevät olevansa autotekniikan asiantuntijoita. Petteriteroilla on tapana käyttää Toyota kuskeista sanaa tojotero/toyotero koska he uskovat pystyvänsä näillä sanoilla ärsyttämään Toyotan oikeita omistajia. Tämä on yleensä nettitrollien päätavoite, eli yrittää saada toinen keskusteluja ärsyyntymään ja nämä nettitrollit itse nauttivat siitä.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Trolli

      • tarkkanäköinen

        Taisit tehdä ennätyksen x8


    • kateudesta

      Tottakai sulla on aina vääränmerkkinen auto. Pettereitä ohjaa suunnaton kateus niitä kohtaan, joilla ylipäätänsä on uudehko auto omistuksessaan. Ei sillä merkillä ole petterin kannalta merkitystä. Omistava luokka siinä on kateuden kohteena.

      • Eli_Petteriteroissa

        on selvääkin selvempää kommariainesta. Kateudesta ja katkeruudesta omaa saamattomuutta ja mitättömyyttä kohtaan kaikki paha lähtee.


    • Mitäpäs_Petterit

      autoilla tekevätkään kun ovat vielä mopoiässä. Sellaisten keskustelut ja mielipiteet paljastuvat armotta jo siitä etteivät pysty ymmärtämättömyyttään perustelemaan mitään. Lapsen tunnistaa myös siitä uhosta mikä kirjoituksiin useimmiten liittyy. Avainsanoja ovat homo, kyykytys, turbo, tuuning, kiihtyvyys ja huippunopeus ym tyhjänpäiväiset ja oikealle elämälle vieraat jutut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2290
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1639
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1261
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1073
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe