Miehen hitaus viestittelyssä...

ölgöhlgöhl

Tuota noin olen tapaillut ja ollut yhteyksissä parisen kuukautta erääseen mieheen. Meillä synkkaa hyvin ja olen ollut melko toiveikas, että jutustamme voisi tulla jotain enemmänkin.. Mukavia treffejä on ollut, ollaan viestitelty muuten ja läheisyyttäkin on ollut... No, nyt en sitten tiedä missä mennään, kun on ollut alustavasti puhetta, että nähdään taas viikonloppuna, mutta miehestä ei ole kuulunut muutamaan päivään mitään.. En halua olla yli-innokas ja itse ehdottaa treffejä... Tosin on aiemminkin ollut tilanteita, ettei olla pariin päiviin oltu yhteyksissä ja silti kaikki on ollut hyvin... Mutta mitä ihmettä pitäisi tehdä? Mies on meneväinen ja touhukas, jotenkin sellainen, ettei varmaan roiku puhelimessa jatkuvasti ja voi unohtaakin viestitellä... Mutta pidemmän päälle voi alkaa ärsyttämään, jos toinen pitää pitkiä välejä viestittelystä, jotenkin tuntuu, että riittääkö hänelle vain työ, eikö hän kaipaa edes muuta... Itse ilahtuisin, jos mies vaikka soittaisi joskus tai viestiteltäisiin ihan päivittäin... En haluaisi olla itsestäänselvyys ja tosiaan viimeksi pari päivää sitten minä olen ottanut ensin yhteyksiä, vaikken nyt sinänsä vuoroja laskekaan....

23

2224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realitychecki

      Sä olet lahna, huono pano. Flegmattinen etkä osaa ottaa suihin. Luultavasti maksatat omat safkasikin treffeillä etkä oikein ole tasokas.

      Siis olet aika lähellä mätisäkin asemaa, vai olet peräti suhteellisen iso tyttö?

    • nettiauervaarat

      Jos näette nyt viikonloppuna, koita ottaa asia esille. Miten teidän jatko, mitä mies on siitä ajatellut ja mitä sinä toivoisit. Minkälaista suhdetta olet vailla. Onko teillä samanlaiset toiveet. Ei ole helpoin keskustelun aihe, mutta kun tilanne sinua vaivaa, niin seivitä se. Varaudu siihen, ettei teillä ole samanlaisia haluja.

      Moni nettideittaijamies pyörittää kivarinkiä. Monta vaihtoehtoa päällä koko ajan, ja odottaa että jotain vielä täydellisempää tulisi vastaan. Toivottavasti et ole törmännyt tällaiseen.

    • Miehenhitaus

      Olen ihan samaa mieltä, että varmasti pian alkaa olla tilanne, että täytyisi selvittää missä mennään. Olen kyllä ymmärtänyt, että mies etsii ihan tosissaan kumppania, alkaa tässä kummallakin ikääkin olla.. Mutta tottahan se on, että kun ollaan molemmat jo jonkin aikaa oltu sinkkuina, niin eihän se ole mikään ihme, jos kummallakin on myös muita kiinnostuksen kohteita ollut. Ja toisaalta vähän selvittää tilannetta, ettei sitten tule ikäviä pettymyksiä... Myös itselläni on tilanne, että olen ollut myös eräästä toisesta miehestä kiinnostunut, jonka kanssa on ollut ennen tätä uutta miestä kipinää, mutta homma ei ole kuitenkaan lähtenyt etenemään... Eli ehkä tämän miehen kanssa jota nyt tapailen pitäisi ainakin selvittää, että onko tapailumme jo vakavampaa, saako vielä tapailla muita jne. Ja ehkä täytyisi selvittää nuo välit tuohon aikaisempaankin ihastukseeni, varsinkin jos tämän uuden kanssa alkaa homma mennä vakvammaksi... Sitten taas toisaalta asiat kyllä etenevät omalla painollaankin, jos ovat edetäkseen... Mutta ehkä hieman olisi kuitenkin hyvä jo keskustella suhteen laadusta.

      • munmietteitä

        Jos ikää alkaa molemmilla olla, niin kai sä tajuat, että elämässä on muutakin kuin roikkua puhelimessa juttelemassa tai vastaamassa viesteihin? Miksi pitäisi joka päivä olla yhteydessä? Miestä on voinut ruveta ahdistamaan, kun koko ajan viestittelet.
        Mulle tulee anteeksi vaan myös mieleen, että onko mies oikeasti vapaa? Jos onkin varattu, ei pysty viestittämään eikä vastaamaan puhelimeen milloin vain. Jos sä olet myös toisesta miehestä kiinnostunut, susta ehkä se jotenkin näkyy ja mies on varuillaan sun suhteen. Voisiko olla näin? Epäilen kuitenkin edelleen, ettei mies ole niin vapaa kuin kertoo sulle olevansa.


      • BUUUUUUUUUU

        Mitä vikaa sinussa on, kun ei natsaa? Varattuja miehiä yrität. Se on ihan selvä. Kyllä niillä senssipalstoilla on "vapaita" miehiä vaikka kuinka ja paljon, ja totuus on jotain muuta.. Nyt kun sullla ei ole muuta tekemistä, kun vahtaa, että saatko viestejä niiltä miehiltäs niin käypä joutessas noilla panosivustoilla, veikkaan että samat herrat on myös siellä.


    • Miehenhitaus

      Niin ja musta on tosi ärsyttävää, kun viimeksi kun sitten mies minulle laittoikin viestiä, että katsellaan tänään, että nähdäänkö.... Niin eli onko hänelle ihan sama, että nähdäänkö vai ei vai missä mennään... ?? Meillä on sen verran pitkä välimatka, että kyllä itse ainakin viimeistään päivällä haluaisin tietää, että nähdäänkö ja tosiaan mieluiten jo edellisenä iltana... Ja saa sitten suunnitella muita menoja, kun tietää missä mennään... Eli musta tällainen hitaus viestittelyssä on sen verran ärsyttävää ja muutenkin tällainen jahkailu treffien kanssa... Ja tosiaan miehellä ei ole kokemusta pitkistä suhteista, itse olen eronnut 11 vuoden avoliitosta ja tottunut siihen, että sitten kun on tosi kyseessä, niin kyllä ihminen antaa kuulua itsestään... Tulee sellainen olo, että olen itsestäänselvyys tai sitten voi toki olla, ettei mieskään halua antaa itsestään liian innokasta kuvaa... Mene ja tiedä...

      • mnbnb

        Sinulla taitaa olla kersoja edellisistä suhteista, mikä laittaa miehen epäröimään, kannattaako tuollaiseen suhteeseen heittäytyä.


    • Miehenhitaus

      No, ei kuules ole kersan kersaa... Eikä myöskään monikossa edellisiä suhteita vaan yksi ja ainoa pitkä suhde.... Enempi musta tuntuu, että mies on kokematon, eikä tiedä kuinka naisten kanssa toimitaan... Ei niitä ainakaan odotuteta huvikseen vaan toimitaan jos meinataan......

    • båååååb

      Jos kirjoitustapasi tänne edustaa ilmaisuasi muutenkin niin en ihmettele jos miestä ei nappaa viestitellä yhtä paljon.

    • Mieheni

      Ettei ollut minun mies, joka jäi kiinni chat- ja deittivierailuista. Ettei vain tekisi sitä vieläkin...

      • oraaakkeli

        En tee Rakas olen siirtynyt pornosivustolle.


    • BUUUUUUUUUUU

      Naimisissa ja ehkä vielä pieniä lapsia. Oletko oikeasti noin tyhmä, ettet tajua, luulet vain että "unohtelee". Menevää sorttia, muitakin kierroksessa ja sitä suuremmalla syyllä, jos on liikkuva työ.

    • pahjapöh

      Tapailin miestä, joka viestitteli vaihtelevasti, enemmän viiveellä kuin nopsaan. Kun mieheen hiukan paremmin tutustui, niin ilmeni, että mies oli saamaton vätys. Alkuun esitti normaalia aktiivista ihmistä, kunhan tutustuin paremmin ja ilmeni, että kotona makaa eikä tee oikeastaan mitään. Kaikki olisi pitänyt tehdä häntä ajatellen. Niin avutonta miestä en ole ikinä ennen tavannut, ja toivottavasti en enään tapaakkaan. Pari kuukautta siihen meni, että tajusin millainen nahjus oli kyseessä. Eli jos jotenkin tuntuu huonolta ja oudolta, niin sitäpä se juuri onkin. Jo se, että kyselet täällä asiasta, kertoo, että mietit ja ihmettelet outoutta.
      Kysy mieheltä asiasta ihan suoraan miksi viestittelee harvoin ja hitaasti. Jos et saa kunnon vastauksia, niin anna sen olla. Kohta havahdut ja huomaat tuhlanneessi hirmuisen paljon aikaa ihmiseen, joka ei ole sen arvoinen.

    • väiskilinna

      Miehen hitaudesta kertoo sun alotukses tuota noin, olisiko peilin aika.

    • Ehkä ette kumpikaan ole toisillenne "Suuria Ihastuksia"? Kerrot itse olleesi häntä ennen kiinnostunut jostain toisesta, mutta kun se ei herättänyt kipinää niin tartuit sitten tähän (näin ainakin ymmärsin). Kumpaakaan miestä kohtaan ei välity sen suurempaa kiinnostusta ja intohimoa, pikemmin halu päästä parisuhteeseen ja käytännössä on ihan sama kumpi siinä on toisena osapuolena vai löytyykö kenties joku ihan uusi yksilö.

      Ehkä mies kokee samalla tavalla: olisi kiva olla parisuhteessa ja sinä voisit olla ihan ok kumppani, mutta ihastuminen, rakastuminen, intohimo eivät iske päälle.

      Joka tapauksessa ainoa järkevä teko tilanteessasi on ottaa tuo asia puheeksi miehen itsensä kanssa.

    • Miehenhitaus

      Hmm, no täällähän tulkitaan näitä kirjoituksia aika tyylillä... No, mitä tuohon aiempaan ihastukseen tulee, niin olen ollut korviani myöten ihastunut tähän mieheen, mutta toki olen kiinnostunut tästä uudestakin ihastuksesta.. Sanoisinko, että olen 150 % varma, että tämä uusi tuttavuus ei ole varattu... Niin viikonloppuna nähtiin ja taas mennyt pari päivää, ettei miehestä ole kuulunut mitään... Itse olisin valmis etenemään ehkä nopeamminkin, viestittelemään/soittelemaan vaikka päivittäin ja tapaamaan lähes joka viikonloppu.. Toisaalta tosi ihanaa, kun mies sanoi minulle viimeksi, että ei mitään hätää, että edetään ihan rauhassa... Niin mutta oli kyllä oikeen kiinnostuneen oloinen kun ehdotin eräitä kutsuja, että jos mentäisiin yhdessä. Niin eli mies on selvästi kiinnostunut, mutta myös jarruttelee... Ja itse en haluaisi olla liian tyrkky.... Mutta toki välillä käy mielessä, että entä jos mies ei olekaan niin kiinnostunut kuin antaa ymmärtää ja vaikka pyörittääkin useampaa kerralla tmv. Ja kyllä pidemmän päälle alkaa tympäsemään jos itse olen jatkuvasti se aktiivinen osapuoli....

      • Eli olette sopineet, että edetään rauhassa? Eikö se rauhassa eteneminen ole juuri sitä, että ei edetä nopeammin?

        Jos on yhdessä sovittu, että edetään ihan rauhassa, niin tarpeesi edetä nopeammin on sen kanssa ristiriidassa, mutta sitäkin suuremmalla syyllä tämä muuttunut toive on syytä ottaa puheeksi. Et voi olettaa, että mies tietää sinun haluavan jotain muuta kuin mistä olette puhuneet/sopineet.


      • hmmmmm

        "Toisaalta tosi ihanaa, kun mies sanoi minulle viimeksi, että ei mitään hätää, että edetään ihan rauhassa... "

        Mitä ihanaa tässä on jos sinä haluaisit edetä nopeammin? Ei kuulosta kovin hyvältä tälläset "rauhassa etenemiset", tulee mieleen että mies ei ole valmis etenemään mihinkään vakavampaan ainakaan sun kanssa, ja haluaa pitää sopivasti etäällä ja ehkä vain pelkästään seksiä varten jonkun kun samalla hakee jotakin oikeasti kiinnostavaa.. eihän tosissaan oleva mies ehdottelis mitään "rauhassa etenemisiä"? Sori mutta oma kokemus on ainakin tämä.


    • eiajatustenlukija

      Eikös täälläkin monessa kirjoituksessa tuoda esille että jos mies on liian aktiivinen niin se alkaa ahdistaa ja tappaa sen orastavankin suhteen.
      Ota tästä nyt selvää naistenlogiikasta ja mies ei ole mikään ajatustenlukija kun nainen ei kerro sitä sanallisesti vaan eleillä ja olemuksista pitäisi miehen päätellä.

      • fglkjhjklö

        Oletkos kysynyt?


    • Miehenhitaus

      Tuota noin... Niin eli vastauksena noihin aiempiin kommentteihin, että ei olla yhdessä päätetty mistään rauhassa etenemisestä vaan mies totesi, että ei ole mikään kiire... Toisaalta siihen on kyllä olemassa ihan järkisyyt eli meillä on pitkä välimatka sekä itselläni juuri päättymäisillään oleva projekti eli mies vetosi noihin ja musta se tuntui ihan fiksulta idealta... Mutta mies kyllä oli kovin kiinnostuneen oloinen kun ehdotin erästä yhtistä menoa viikonlopulle eli hän oli samaan aikaa kiinnostunut, mutta totesi myös, että voidaan edetä rauhassakin.... Mutta toki itsellänikin on käynyt mielessä, että en jos mies etsii vaan seksiä eli piirittää aikansa kunnes pääsee hommiin.... Mutta luulisi toki, että seksiä saisi helpommallakin.... Mutta kyllä kieltämättä vähäsen oudolta tuntuu kun treffeillä on joka kerta tosi mukavaa ja ihanaakin, niin sitten saattaa mennä kuitenkin taas arkena useitakin päiviä, ettei miehestä kuulu mitään... Itse olen kuitenkin jo sen verran ihastunut, että tekisi mieli kysellä kuulumisia vähän väliä... Ja luulisi, että hänenkin tekisi, jos on yhtä ihastunut.... Toisinaan on jopa vähän loukkaantuneet fiilikset, kun en ole ihan varma miehen tunteista kuitenkaan tai kun ei mies pidä yhteyksiä... Mun mielestä jos oikeasti molemmat haluaa suhdetta, niin kyllä sitä viestitellään ja jopa soitellaan silloin kun ei muuten nähdä... Eli ehkä tässä hommassa nyt jokin mättää tai sitten ei....

      • Edwardo_musta_historia

        Sori nyt vaan, mutta onhan tuo aika selvän kuuloinen tapaus. Itekki tullut joskus sorruttua tuohon edetään rauhassa selitykseen, vaikka tarkoitus oli juurikin vain pitää jonkinmoinen yhteys ja tsekkailla josko... Olen sittemmin yrittänyt parantaa tapani.

        Tunteenne ei ainakaan ole tasavertaiset, mutta voihan olla että etäisyys on selittävä tekijä, mihin en kyllä oikein usko. Ihastunut mies viestittelisi kyllä tiuhemmin. Eli kuten muutkin ovat täällä arvelleet, niin mies on joko varattu tai sitten olet sen kylän hoito kylmästi ilmaistuna.

        Parasta ottaa asia kuitenkin asiallisesti esille ja katsoa miten mies vastaa ja reagoi. Onhan meitä niin erilaisia kuitenkin, että voi olla myös jotain saamattomuuttakin tjsp. joten ei kannata suorilta ristiinnaulitakkaan, jos kerran pidät miehestä. Mutta älä ole myöskään hyväuskoinen...


    • Miehenhitaus

      Niin enpä tiedä, aika näyttää.. En nyt itse jaksa enää olla se aktiivisempi osapuoli, joten otan itse vähän etäisyyttä... Toki voi olla niinkin, että periaatteessa kaikki on hyvin ja mies odottelee, että saan erään projektini loppuun... Otapa tuosta selvää, mutta sanomattakin on selvää, että seuraavalla mahdollisella tapaamiskerralla täytyy kyllä ottaa tämä meidän suhteen laatu puheeksi.... Niin ja kyllä tämä mun aiempi ihastuskin kaivelee mieltäni ja olen kyllä tapaillut tätä kauemmin tuntemaanikin miestä miestä... Mutta olen naisena tottunut siihen, että mies kyllä ilmaisee kiinnostuksena ja vie asioita eteenpäin sitten, jos ihan on tosi kyseessä.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2742
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      241
      2668
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2366
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      201
      1857
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe