Talma Bus, Vantaa

Ihme2

Mikä ihme pellefirma ? Lapset oli leirillä Lapväärtissä ja Talma Bus:in auto tuli niitä noutamaan. Autona paikkuri jossa ei riittävästi tavaratilaa, joten tavarat jouduttiin runttaamaan ruumaan. Kuski ei meinannut aluksi edes tulla lastaamaan.
Autossa ei luonnollisestikaan WC:tä ja lapsilla mahdollisuus päästä vessaan vasta Forssan ABC:llä.
Auto saapui Lapväärtiin yli puoli tuntia myöhässä sovitusta ajasta ja poislähteissä kuski lähti ajamaan aluksi väärään suuntaan, eli rantatietä pohjoiseen.
Matkalla kuulemma ohitteli rekkoja, mutta myös henkilöautoja.
Ei nyt ihan parasta luottamusta firman toimintaa kohtaan herätä tämä tapaus.

38

1705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijakkaa
    • hahhaha

      Mutta hei halpa!

    • vaikuttaasiltä

      Taitaa olla hyvin epämääräinen firma

    • AutoilijaErkki

      Sikakilpailuttamalla on saatu hyvätkin firmat konkkaan ja sitä saa mitä tilaa. Muutamalla satasella ei mitään turistibusseja pysty ylläpitämään.
      Maksamalla vähän enemmän saa kyllä hienoa kyytiä Suomessakin.

      • Alavaihdettu

        Sikafirmat joutaakin mennä konkkaan. Työntekijöitten hyväksikäyttö ja muutenkin huono kohtelu on saatava loppumaan. Huonoilla työkaluilla ja työajoilla ei kukaan vähänkään itseäänkunnioittava työntekijä suostu tekemään ,paitsi jotkut eläkeukot ja virolaishölmöt.


      • MeneRuotsiin
        Alavaihdettu kirjoitti:

        Sikafirmat joutaakin mennä konkkaan. Työntekijöitten hyväksikäyttö ja muutenkin huono kohtelu on saatava loppumaan. Huonoilla työkaluilla ja työajoilla ei kukaan vähänkään itseäänkunnioittava työntekijä suostu tekemään ,paitsi jotkut eläkeukot ja virolaishölmöt.

        "violaishölmö" muista sitten että et tule hölmöiltä hakemaan halpaa kaljaa, käymään kylpylöissä jne..äläkä tuki sitä laivarantaa että pysy sommipoika
        pois vaan Eestin puolelta!!kummasti tuntuu hölmöjen hinnat härmäläisiä
        kiinnostavan jos katsoo kesäisin Eestin katukuvaa...


      • Alavaihdettu

        No virolaishölmöyttä tukee jo sekin tosiseikka että siellä suorastaan miltei annetaan puoli-ilmaiseksi kaikkea maan ja taivaan väliltä. Ei tartte kun sormia napsauttaa , niin ne lastaa autoonkin halvat kaljat puolestasi. Eikä siinäkään vielä kaikki. Niitä on sellasiakin hölmöjä että tulevat tekemään pyynnöstäni mun työni ja tuovat vielä kaljatkin kaupan päälle ja hyvä niin. Mitä sitä suotta Ruotsiin menemään. Siellä ei kaljoja anneta eikä autoon kanneta.


    • halbamaja

      Leirin pomo on säästäny sievoisen summan tahvo!

    • wefdcwee

      Vielä kun taksit vapautetaan niin sekin on sitten tätä.

    • miem

      Taisit värittää hiukan omaan pesään asiaa... ...suomeks valehtelet !

    • Partajugi

      On nähty joku koirannäkönen henkilö kysymässä töitä Talmaltakin. Oli esitellyt debattejaan ja kehunut kosketuspinnastansa alaan ja poliittisella eliitillään.
      Ei ollut kelvannut. Tekivät keuhkotilavuustestin puhalluttamalla palloon ilmaa joka räjähti. Kovat promillet.

    • GorillaKingKong

      Lättyyn kaikille pellefirmoille, pellet kuuluvat sirkukseen.

      • tilanteentasalla

        EI MISSÄÄNTAPAUKSESSA saa ent hsl kuskeja laskea oikein maantiekeikalle.Tilauskeikoilla tulee olla maantiekokemusta.jota näil ruuhkanysväreil ei ole.Eihän moni käyny kehä 3 ulkopuolella,ja ohittelee vielä.


      • Alavaihdettu

        Mikä kokemus nyt on maantiekokemus ? Suoraa tietä iso vaihe päälle ja perillä pois ja herätyskello soimaan kun ollaan suoran päässä Jyväskylä-Oulu välillä. Ei tartte edes rattia kääntää. Siis mikä on maantiekokemus ? Se nyt on pikkulapsellakin.


      • yllätetyksi

        Kyllä tuossa vuosia sitten menimme erään aika ison kunnallisen liikenteenharjoittajan laitteella Turkuun linja-autopäiville, luottamusmies
        puikoissa. Ainakin kolme kovaa jarrutusta tuli, koska katsoi vain 10 - 20 metrin päähän, kuin kaupunkiliikenteessä.
        Milloin puimuri tai traktori pääsi "yllättämään"


    • hkjibök

      nyt sitten talmabus menee. Konkurssihakemus 3/11 http://asiakastieto.fi/pdf/konkurssilista.pdf

      Velkomustuomio 31/10 130.000 hakijana Isso konkurssipesä. lähde protestilista.com

      Poistettu ennakkoperintärekisteristä lokakuussa, maksamatonta verovelkaa, lähde YTJ.FI

    • Tyrmistynyt

      Tämä Ossi Myllymäki pistää kaikki verorahat (ALV;it ja työntekijämaksut) omaan taskuun, firma menee konkkaan ja perustetaan uusi.
      Ei auta vaikka Ossi on toimenpitokiellossa, kun hallituksen puheenjohtajaksi pistetään lapset/lapsenlapset ja rahalla muita tyhmiä tuttavia.
      Firmassa on muutama työntekijä, jotka ovat vuosikymmenet olleet hyvää hyvyttään (tyhmyyttään) töissä Myllymäellä, tuntuva eläke tulossa kun eläkemaksut maksamatta :(

    • pesänhoitaja

      19.12 asetettu Talma Bus konkurssiin

      • dippadaadappadii

        Toimiiko oikeuslaitos noinkin myöhään illalla?


      • konkassanäköjään

        Ytj:n sivuillahan tuo lukee että konkurssissa on.


      • Anonyymi

        Päivämäärä taitaa olla?


    • Tuskinikinärahojasaava

      Olihan tämä jo tiedossa.

    • HaistaV

      Vastaus ketjun aloittajalle: Olet itse ilmeisen pelle, ensinnäkään paikkureissa ei edes ole tavaratilaa. Jos olette, kuten suurin osa tilaajista, valinneet halvimman hinnan ja se onkin ollut se ainoa kriteeri niin ei pitäisi paljoa nillittää. Tilausvaiheessa olisi kannattanut sopia millainen auto tulee, Talma Busillakin niitä oli useita ja erilaisiakin.

      Kuskin on turha mennä lastailemaan kun luukut avaa niin kakarat on häröpallona ympärillä ja viskelee miten sattuu reppunsa. Tuskimpa olitte keränneet matkatavaroita riviin lähtöpaikalle mistä kuski ne olisi voinut sujuvasti lastata. On nimittäin niin että kuskit osaavat pelata aika hyvin tetristä laukuillaja takuulla saavat rojut mahtumaan parhaiten, niille vaan kannattais antaa siihen mahdollisuus. Tätäkään asiaa ette varmaankaan ollet edes ajatelleet saati sopineet.

      Kuski ajoi motarilla satasta, kovempaa ei pääse ja siinä kyllä ohitellaan rekat ja henkilöautot jotka hitaammin ajavat, ei pitäisi olla mitenkään ihmeellistä. Kiinteällä hinnalla oli ajo sovittu, miksi siis olisi pitänyt käyttää siihen enemmän aikaa kuin tarpeen. Ei vessaa, no oliko edes tilattu vai pidättekö sitäkin itsestäänselvyytenä? Ilemisesti te ja mukulanne ovat sen verran typeriä ettei käy edes mielessä käydä kusella ennen lähtöä ja matkalla sitten lipitetään värillisiä sokeroituja liemiä kieli pitkällä niin ihmekö tuo jos kusettaa.

      Se että auto myöhässä tai väärä reittivalinta on sellaisia tekijöitä mistä varmaan kannattaisi keskustella firman konttorin kanssa eikä täällä. Talma oli ihan yhtä hyvä tai huono firma kun mikä tahansa muukin, älytön hintakilpailu ja ketjun aloittajan kaltaiset mölliäiset senkin vei.

      • entinen_tilauskuljettaja

        Harvinaisen hyvin kommentoitu, kuvaa tällä hetkellä koko alan tilannetta. Asiakas kuvittelee, että saa markalla satasen palvelun... Kannattaa todella kiinnittää bussia tilatessa huomio muuhunkin kuin hintaan. Kuten vanha sanonta kuuluu, sitä saa mitä tilaa!


    • 12323133232

      Kannattaisi selvittää millaisiin kyyteihin lapsenna laittaa. Aika sokeasti noihin luotetaan että kaikki on hyviä, totuus on ihan muuta. Verisessä kilpailussa menestyy vain ne ajaa konkurssi tarjouksilla, silloin on kuskit ja kalusto paskinta mitä löytyy eikä toimi muukaan.

    • kuluttajatonperseestä

      Tuolla on monenlaista tarjoajaa kun nyt ajetaan asiakkaan etua täysiä ja tilausajon voi kilpailuttaa tilausajot.netissä. joo, saa hienoja lupauksia tasokkaasta kalustosta ja halpoja hintoja. Siellä olevista firmoita noin 10-15 menee konkkaan vuoden aikana ja toinen mokoma saa maksuhäiriömerkinnän, miksiköhän? On firmoja joilla on vanhaa kalustoa mutta asiallisessa kunnossa ja hyvät kuskitt, tällainen miellyttäisi itseäni enemmän sillä halpa hinta ja tulenuusi auto taas kertoo että hintakisan välineet otetaan silti jostain, no jäljelle ei jää kuin verot ja kuskin selkänahka... Sitten vielä kun ne tilaajat ei yleensä edes kaikkea kerro mitä haluavat vienti tampereelle ja paluu illalla ei tarkoita että auto olisi käytössä koko aikaa.

      • Kom-Mari

        Pitää tehdä sellaiset tarjoukset että kannattaa ja ellei tilaaja kerro tarvitsevatko vaikkapa autoa koko päiväksi, sitä voipi rohkeasti kysyä.
        Ei sossussakaan kysytä mitä saisi olla, mutta siellä on mahdollisuus kysyä mitä voisi saada.
        Tyypillistä yrittäjän nillitystä edellinen kommentti. Leikitään herraa ja duunarin selkänahasta hintakisan välineet kuten itse asian ilmaisi. Sitten lähtee heikoin eväin ja kalustoin kisailemaan ja kuinkas käy.
        Ei pitäisi olla kuin kunnallisia ja valtion julkista liikennettä.
        Loppuishan yrittäjien nillitys.


    • Onnelitonneli

      Se ois Taavetin nimipäivä että Talkoo-Taavetille paljon onnea ja palveluksiasi tullaan näemmä tarvitsemaan.

    • ex-myllymäenasiakas
      • Kom-Mari

        Oppivatkohan mitään ?
        Ei pitäisi lähteä yrittelemään kun jo lähtiessä tiedossa että rahkeet ei tule riittämään.
        Kantapään kautta...
        Mutta valitettavasti kaikki ei opi vaikka konkkaan menisi 5 kertaa päivässä.


    • Kiinnostunut27

      Kukaan saanut vihiä ossin käteis kassasta?

    • haistakaaPaskoo

      Kuskin homma ei ole lastata mitään, vain ajaa.

    • Sopimalla

      Et kerro mitä olitte sopineet kuljetustilauksessanne. Jos nämä seikat ovat sopimusrikkomuksia, ne käsitellään sopimusrikkomuksena. Mutta ei tuossa mitään epänormaalia ole. Lastaaminen sujuu kaikilta. On epäkohteliasta olettaa matkustajan olevan kyvytön huolehtimaan tavaroistaan. Tietenkin kuljettaja sitten lastaa, jos/kun näin halutaan. Erehtyminen väärään suuntaan ei ole suuri synti. On lapsellista vaatia kuljettajaa tietämään jokainen tie missä ajaa. Et osaa itsekään niin miksi syyllistät muita inhimillisestä tilanteesta. Rekan enimmäisnopeus on 87 km/h, koska niihin on asetettu rajoittimet. Pienoisbussi saa ajaa 100 km/h. Olisiko sinun mielestä hänen pitänyt jäädä rekkojen taakse? On paljon henkilöautoja, jotka ajavat alle satasen vauhtia. Olisiko heidän taakse kaikkien sitten jäätävä? Nurisit jo siitä, kun kuljetus saapui mielestäsi puoli tuntia myöhässä. Ehkä hän ei päässyt rekkojen ohi? Koska kirjoituksesi on enemmän ja vähemmän prokotatiivinen, epäilen oliko kuljetus myöhässä ollenkaan? Ja WC:n puuttuminen on joko sopimusrike tai sitten ei. Riippuen siitä olitteko erikseen tilanneet WC:llä varustetun auton.

      • Kom-Mari

        Mitä sitä enää itkemään. Nurin mikä nurin.


      • Cajon

        Aivan.


    • lsfglfgflg

      http://www.vantaansanomat.fi/comment/403299 Toimitusjohtaja ihmettelee sitä, että millä perusteella verottaja vaatii Espoon käräjäoikeudessa Talma Busilta 515 000 euron saatavia. Todellinen velkasumma on 225 000 euroa.

    • kommentti11

      Onneksi sentään eivät ajaneet kolaria? Talma Bus:n entisen auton nähneenä ko. yrityksessä tehty invavarustus-viritys, niin melkoisia katapultteja ollut luvanvaraisessa liikenteessä.

      Penkkien rungot rälläköity auton sisällä poikki ja "hitsattu" uudet jalat samalla paikoilleen. Hitsattu melkoinen knööli, mutta jalat käsin irroitettavissa hitsauksistaan. Hitsausroiskeet näkyvät muovipinnotteisella lattialla, ihme ettei ole autot syttyneet palamaan.

      • Kom-Mari

        Sellaista se vaikuttaa olevan se täälläkin paljon ihannoitu yrittäminen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3630
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2982
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2880
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2758
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2663
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2455
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      2149
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1897
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      190
      1833
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1827
    Aihe