tyttöystävä/vaimo päässyt lihoomaan vertaisryhmä

ahdistunut

Vuosi sitten rupesin seurustelemaan tämän nykyisen tyttöystävän kanssa ja sillon se oli lievästi pyöreä eli oli persettä ja tissiä mutta painoindeksi oli varmaankin vielä terveen puolella. Mutta nyt siihen on tullut joku 10-15kg lisää. Perseestä on tullut sellanen ydinsodan jäljiltä oleva raaterimöykky. Käsistä hauiksen kohalla oikein heiluu se läski. Kesä kun tuli niin maha roikkuu paidn välistä. Pikkasen ruvennut hävettämään kulkee tuon kanssa. Muutenkin kun ei tuo hirveästi välitä ulkonäöstään. Kädet nähnyt sheiveriä vielä kertaakaan mun aikana(ei ne näy kun ne on vaaleita. Tai sit näkyy...) Mitenkä tuon sais ihmismäisen muotoon tai sanoo ees et hei sä oot läski. Tällänen entinen lievä fruittari tuntee kyl ittensä välillä niin naiseks tässä suhteessa. Välillä miettinyt, että jos tuon laittais kiertoon mutta koska vakipillu
Muilla vastaavia ongelmia?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kapalokutsuu

      Fruittari hahahha!!!

      Mee kotias kasvamaan. Sitte kun osaat kunnioittaa naista niin ala sitten vasta seukkaamaan.

    • Äitimuori111

      Hän lihoo siksi, kun syö yhtä paljon kuin sinä, mutta teillä on ehkä erilainen aineenvaihdunta. Hänelle ne kilot jää, sinulle ei. Käykää enemmän ulkona yhdessä, siis lenkillä, niin eiköhän se siitä :)

      • mtish

        Niin tai sitten hän ei vaan ei harrasta mitään liikuntaa. Joittenkin on pakko liikkua enemmän jotta paino olisi ok.. miks heti syyttää ainevaihduntaa . Syy on ruokailussa ja kun ei harrasta liikuntaa ... ei se läski tuu tyhjästä.
        Ja koska on ylipainoinen niin sen takii ei varmaa jaksa kaunistella. Kannattaa kehua tyttöystävää eikä haukkua.. Kehu ja kannusta uuteen liikuntalajiin tai menkää yhdessä iltaisin lenkkille ja tiedätte varmaan molemmat että liikuntaa kuuluu jokaiselle .


    • Marga-Reeta

      Ymmärrän, että tilanne hirvittää. Mitäpä jos ostaisit tyttöystävällesi kuntosalikortin kuukaudeksi noin niin kuin vihjeenä. Naisesi terveyskin on vaakalaudalla, lihominen kaikin puolin ei edistä terveyttä.
      Loukkaantuu hän tai ei, asiasta on hyvä keskustella asiapitoisesti. Ihan tässä näkisin olevan hänellä syynä laiskistumisen. Joillekin naisille kun käy niin, että kun saalis on saatu haaviin, eli vakituinen miesystävä/puoliso on saatu, niin enää ei tarvitse yrittää.
      On suuri virhe jättää hoitamatta ulkomuotonsa ja pukeutumisensa ja luottaa siihen, että parisuhde kestää.
      Reilu mies tai miksei nainenkin, jonka puoliso lösähtää, huomauttaa ystävällisesti asiasta. Ja lähtee kuntopoluille sekä ravintoremonttiin mukaan kannustaakseen laiskiaista liikkeelle ja elämään täyttä elämää terveenä sekä hyvin hoidettuna.

    • ifanoff

      Harmittavaa mutta niin yleistä tuo ettei oman ämmän kanssa kehtaa kulkea ihmistenilmoilla muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen. Välillä pistää oikein ihmetyttämään kuinka se takamuskin voi levitä semmoiseksi hehtaariperseeksi. Täällä rutina ei auta asiaa, sulla on yksi väylä pois ahdistavasta tilanteesta,elikkä potkaiset sotanorsun pois ja sirompaa sekä huolitellumpaa tilalle, ei kenenkään hyvän miehen tarvitse uhrautua ja pilata arvokasta elämäänsä läskipossun käsipuolessa. Varsinkin kun tietää saavansa parempaakin seuraa.

    • lohturuokaako

      tyyppiesimerkki tilanteesta, jossa ei osata asioista puhua, eikä ilmaista edes toiveitaan tai huoltaan asiasta rakentavasti. Aloittajalla ei tule mieleenkään, miten voisi asiasta edetä ja kysyy neuvoa. Henkisen väkivallan merkit näkyvät heti. Ihmissuhdetaitoja tai keskustelutaitoja ei ole. Lisäksi näkee naisen vähättelevästi, ei koe empatiaa, vaan osaamattomana alkaa nimittelemään. Ei näe naista tuntevana ihmisenä, vaan pelkästään ulkoisen kautta. Arvostus on ulkoisen kautta, mutta kun suhteessa ei ole syvempää tunnesidettä aloittaja ilmeisesti odottaa, että täällä neuvottaisiin lopettamaan suhde ja etsimään laihempi kumppani.
      Noin huonosti voiva suhde pitääkin lopettaa, edellytyksiä tuolla kommunikointitavalla hyvään suhteeseen ei ole riippumatta siitä, mitä kukakin painaa. Kun edes sitä rakkainta ihmistä, omaa kumppania ei näe ihmisenä, vaan ulkoisena näyttelyesineenä, ei tunnepuolen sitoutumisesta voi edes haaveilla. Nainen voi laihtua, mies voi lihoa. Se on epäolennaista tässä tapauksessa kuitenkin suhteen jatkumisen kannalta. Keskustelukyvyyttömyys, ongelmaratkaisutaitojen puute ja toisen arvostamattomuus, sekä ihmissuhdetaitojen ja empatian puute tulee tekee pahaa jälkeä minkä näköistä ihmistä kohtaan hyvänsä. Asia vain indikoi tilannetta, että suhteessa ei ole toisellakaan hyvä olla. Pakko ei ole syödä, mutta lohturuoan hakeminen on ymmärrettävää, vaikkei toivottavaa. Kuka tahansa nainen olisi onneton, jos mies kykenee/haluaa nujertaa ja puuttua asioihin tuolla tyylillä, se tuskin muuttuu muidenkaan ristiriitojen eteen tullessa. Suhteen vaihtaminen ei ratkaise tilannetta. Lopettaa se kuitenkin pitää, henkinen väkivalta on vakavampi asia kuin lihominen.

      • 640

        Jep, toivottavasti aloittaja ymmärtää lopettaa suhteen edes jotenkin arvokkaasti ja tajuaa pysyä loppuelämänsä sinkkuna. Vakisuhteeseen hänestä ei ole. Ja toivottavasti naiset osaisivat pysyä tuollaisista tyypeistä erossa!


    • fsafea

      Mua ainakin ällöttää katse, kun nainen on tosi ylipainoinen pukeutuu miehekkäästi, koska naiselliset vaatteet eivät enään mahdu ja sen lisäksi tupakoi... kauhee näky. Epäterveellistä.. mä en ainakaan halua elää elämäni sairaana vaan haluan nauttia. Eikä tarvitse sanoa että ylipaino on geneettinen sairaus.. edelleenkin se läski tulee ruosta kun syö liikaa ja ei liiku yhtä paljon. Ihan kuin tupakointi on myös sairaus..Itse en lopetin limun juomisen 3 vuotta sitten.

    • 23232323

      Kuka ajelee käsivarsia? Hullua, kainaloitakaan ei tänä päivänä ajella.

      Kuule eroa ja vaihda parempaan, naisesi varmaan löytää sua paremman miehen

      • dåokpåplkp

        Kuka muka ei ajele tänä päivänä kainaloitaan???? Olen itse nainen, naisellinen nainen, enkä ajele käsivarsia. Minulla on hyvin vaaleat ja hennot karvat käsivarsissa, joten en koe tarpeelliseksi. Mutta tunnen kaksi ystävää, jotka ajelevat käsivarsia. Harva kuitenkin.

        Sen sijaan en tunne YHTÄKÄÄN itseään vähääkään arvostavaa naista, joka ei ajelisi kainaloitaan! Jopa 85v mummoni ajelee kainalonsa, samoin tietysti 60 ikäinen äitini.

        Siitä olen samaa mieltä, että aloittajan nainen varmasti löytäisi paremmankin miehen.


      • karvatpois

        Käsivarsista viis (ajakoot ken lystää tai olkoot ajamatta), mutta kainaloiden ajaminen on yleensä ihan hygieniasyistäkin suotavaa. Ei pelkän hienhajun tai "iik ällöä karvoja!" takia, vaan bakteerit asustavat ja lisääntyvät kuulemani perusteella mielellään rehottavissa kainalokarvoissa.


    • ammuuaamuunasti

      Oksettava asenne aloittajalla. Joo, ei ole terveellistä, että päästää itsensä lihomaan ihan muodottomaksi, sehän on selvä. Jos toisen terveys huolettaa, niin silloin ymmärrän ylipainosta/muusta ulkonäöstä johtuvan kitinän, mutta että "iik en kehtaa liikkuu sen kaa!!!111" voi kiesus kuinka lapsellista. Alottajalla ikää 15-20 vuotta???? Jos kohtaisin tuollaisen aloittajan - tai osan näistä kommentoijista - kaltaisen ihmisen, joka valittelisi kumppaninsa ULKONÄKÖÄ KUN EI KEHTAAAAH LIKKUU SEN KAAAA, tyrmistyisin varmaan hengiltä. Ei olisi kaverilistallani päivääkään sellainen ihminen.

      Alottaja, tyttökaverisi ei ansaitse sinua. Parempikin, jos pääsee kaltaisestasi itsekeskeisestä statusseurustelijasta eroon. Hyi helvetti.

      Niin, ja tähän tulee varmaan satakunta alakommenttia "mikä läski se siellä narisee???" -tyylillä. Siitä vain, tosin en itse ole ylipainoa vielä saavuttanut. Seuraavaksi tuleekin sitten varmaan ne "Et tiiä millasta on seurustella läskin kaa!!!!111!" -kommentit. No, siitä vaan sitten nekin. Joskin puolisoni kyllä lievästi ylipainoinen, eikä tuo mitään haittaa. Söötti on silti.

    • orjatartarpihvi

      Entä jos naisesi tykkää itsestään sen painoisena ja sillä on hyvä olo? Haittaako se sillonkin sinua, ylipaino siis... tiesitkö että iän myötä ihminen muuttuu. Kuinka siedät häntä 50-, 60-, 70-, tai 80-vuotiaana koska silloin hän ei tule olemaan timmi nuori. Leikkauksetkaan ei pelasta enää kun ikää on tarpeeksi. Onko sittenkin kyse omasta ongelmastasi jossa rakastuit vain ulkokuoreen? Ihmisessä rakastutaan sisimpään niin ettei haittaa vaikka rakas joutuisi tulipaloon ja silti hän on rakastatettu, ei pilkattu.

      Onko hän terve ja jaksaa liikkua? Jos on muuten terve ja tuo 10-15kiloa on ylipainoa niin se on lähellä tervettä lievää ylipainoa joka ei yleensä haittaa. Jos syö terveellisesti (vaikkakin paljon) ei lievä ylipaino itsessään ole vaarallista, jopa mahdollisesti terveellisempää, tästä on ollut tutkimuksia niin puolesta kuin vastaan. Jos paino tuntuu aiheuttavan terveydellisiä ongelmia taikka tyttöystäväsi tuntee itsensä omasta mielestään rumaksi voit kannustaa häntä normaalipainon lukemiin. Täällä olikin jo ihan kivoja vinkkejä siihen miten kannustaa toista.

      Jos kyse on jostain muusta kuin rakkaudesta... kuten oma syysi olla suhteessa taitaa olla vakipillu, niinkuin totesit niin se suhde ei perustu rakkauteen. Tuskin tulee myöskään kestämään ellei tyttöystäväsikin ajattele sinua vakimunana. Siinä tapauksessa voitte olla toistenne panokavereita. Jos rakkaus ei liity kuvioihin ja kumpikaan ei sitä tunne niin pitäkää kiinni muista liimaavista tekijöistänne kuten luultavasti ulkonäöstä niin pitkään kuin voitte.

    • i908dfkjhi

      Kai muijasi tietää, että hän on sinulle vain vakipano? Jos tietää ja pitää sinuaki vaan panopuuna, niin sitte tuossa ei sinänsä oo ongemaa. Hässitte meneen niin kauan ku huvittaa ja ku ei enää huvita, "erootte". Tosin ei tuollasesta ny voi ees erota, kun ei oo mitään oikeeta suhdettakaan.

      Mitä painoon tulee, nii melkeenpä rumempaa se ylilaihuus on. Ei ylipainokaan kaikkia pue, mutta ällöttää se anorektisuuskin, johon nää nykyajan nuorukaiset kovasti ihastuu. Ootko muuten ap itte timmi adonis vai roikkuva ihrasäkki sinäki?

    • auringonsäde_

      hoh hoh. Kyllä on oma itsetunto heikoissa kantimissa, jos seurustelukaverin tehtävä on kohottaa sitä olemalla jotenkin vetävän näköinen. Ei hitto. Eikö ihmisen tarvii hävetä vaan itteensä ja omia tekemisiään, jos niissä on jotain probleemaa? Ja sittenkin lähinnä tekemisiään. Minä liikun kenen seurassa haluan, oli tämä ihminen minkä näköinen tai oloinen. Myös vammaisten ystävieni ja sairaan isäni. Seurustelukumppanin "valitsen" itselleni, en näyttelyesineeksi. Tiedän itse oman "arvoni" ja lopulta luulen, että herättää vain positiivisia tunteita muissa, jos on ystävällinen ja kiltti seurassaan olevalle ihmiselle.
      Seurustelussa tietysti vaikuttaa seksuaalinen vetovoima, mutta jos n*ssit itsellesi vastenmielisen oloista ihmistä, minusta sekin on outoa. Ja sitten häpeilet häntä.
      Haiskahtaa kuule vähän hyväksikäytöltä. sinun puoleltasi tuo homma.

    • häääääh

      Siis valitseeko joku muka _oikeasti_ seurustelukumppaninsa ULKONÄÖN perusteella?

      Ymmärrän toki, että tietty viehättävyys on etua (kiinnostus herää ym. ym.) mutta siis eikö se suhde perustu kuitenki yksilöön KOKONAISUUTENA? Joo on kauhea klisee väittää, että "ei se ulkonäkö, vaan luonne joka merkkaa!", enkä siis väitäkään ettei ulkonäöllä nyt jotain merkitystä olis, mutta siis häh. Aloituksessa kuulostaa, että ainoot mitkä tolle alottjalle merkkaa jotain on timmi kroppa ja kiree pillu. Onnee vaan elämään.

    • LäskinMiehenVaimo

      Periaatteessa aloitus kuulostaa pinnalliselta, mutta sitten taas toisaalta ymmärrän. Ymärrän, koska meillä mies on se joka syödä nassuttaa kokoa ajan ja on oikeasti lihonnut paljon. Yölläkin jos mies herää, kuulen kun menee jääkaapille. Illalla jos menen aiemmin sänkyyn (toivoen seksiä), mies jää tuijottamaan TV:tä ja laahautuu jääkaapille, tekee voileipää, syödä nassuttaa jne. Kyllä se lopulta alkaa ärsyttämään.

      Olemme puhuneet asiasta, mutta ei se muutu, joten en viitsi siitä sitten isompaa hälyä nostaa. Ärsyttää kuitenkin ja pakko sanoa että on hieman kuvottavaakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe