YAHUSHUA palaa sapattina Rosh Ha Shanah juhlan aik

uskova

http://www.amightywind.com/prophecyfinnish/proph76finnish.htm

JAHSHUA (=Jeesus Kristus) käski minun sanoa koko Morsiamelle
“Onnellista Rosh Ha Shanahia!” lahjana Häneltä Morsiamelleen!


12. syyskuuta, 2004 (3 päivää ennen Rosh Ha Shanahia)
Annettu Lapselle, soturille, JAHSHUA MESSIAAN Morsiamelle,
Apostle Elisabeth Elijah Nikomialle

Ole hyvä ja jaa heidän kanssaan, joiden tiedät rakastavan JAHVEA ja JAHSHUAa. Ole hyvä ja lähetä tämä juuri sellaisena kuin se annettiin minulle. Käsitän, että se on pitkä Sana, mutta se on aikasi arvoinen. Melkein joka kappaleessa on Vahvaa Henkistä lihaa, jota ei ole tarkoitettu henkisesti Heikoille. Olen oppinut yhdessä kanssanne kun JAHSHUA puhui nämä sanat minulle

**********

Profetia 76

Annettu Apostle Elisabeth Elijah Nikomialle
12.9.2004 aamulla klo 10.30-12.00.

RAKASTETTU JAHSHUAN MORSIAN, NOUSE JA VALMISTAUDU, SILLÄ SULHASESI SAAPUU!

Voi, rakastettu Sormusneitoni, itket MINULLE ja sanot,

“Kuka minä olen julkaisemaan tällaista viestiä, sillä en tunne itseäni tämän kunnian arvoiseksi. Kuka uskoo että tämä viesti on Taivaan lähettämä?”

Mutta sanon sinulle MINUN rakkaani, kyse ei ole siitä, tunnetko itsesi tämän viestin koko MORSIAMELLE kertomisen arvoiseksi.

Ainut asia, jolla on väliä, on, että Minä olen katsonut sinut sen arvoiseksi ja sillä, mikä on mielipiteesi itsestäsi tai mitä muut sanovat ei ole merkitystä, vain sillä, että tottelet ja kirjoitat ja puhut mitä käsken sinun puhua. Älä editoi minua millään muotoa. Niinä monina vuosina joina olet palvellut MINUA, olet tuntenut uskonnollisuuden demonien panettelun pistävän sanoin ja teoin. Mutta tämä uusi sana paljastaa Isebelin pahan hengen heissä, jotka pitävät itseään Pyhinä ja kuitenkaan heissä ei ole pyhyyttä. He hyökkäävät teitä vastaan ja kuitenkin minä, JAHSHUA, suojelen teitä, sillä olette MINUN.

Juuri niin kuin vanhanajan Eliaa suojeltiin Isebeliltä ja Ahabilta, niin myös teitä suojellaan, niin suojellaan KOKO JAHSHUAN MESSIAAN MORSIANTA. Nyt on aika Suojaneitojen astua esiin ja peittää teidät rukouksin, rakkaudella ja tuella, sillä myös heitä vastaan hyökätään samanaikaisesti kun he astuvat uskossa ja ottavat teihin yhteyttä. Annan heille nyt käskyn: He jotka tunnistavat olevansa JAHSHUAN MESSIAAN MORSIAN. TULKAA ESIIN ja kokoontukaa yhteen tämän Sormusneidon kanssa jonka välityksellä julkaisen tämän sanan. Peittäkää hänet rukouksin, kannustavin sanoin, tuin, ja liittykää yhteen jotta hän voi kannustaa, kasvattaa, tukea teitä myös mielenne, ruumiinne, henkenne ja sielunne vihollista vastaan. Tässä on salaisuus: juuri kuten minulla on MORSIAN, niin myös on saatanalla. Ja kun Pyhät Kultaiset Kotkat kokoontuvat, niin myös korppikotkat kokoontuvat.

JAHSHUAN MORSIAN, tarvitsette toisianne, sillä vihollisenne ovat suurilukuiset. Monta vuotta sitten annoin tälle Neidolle viestin kahdessa unessa päällekkäin. “Kerätkää joukot seinälle.” Nyt on tuo määrätty aika, älkää luistako päivästä vierailla toistenne luona.

Nyt Elisabeth, ole rohkea kuten Vanhanajan Elia ja puhu sanat, jotka olen komentanut sinun kirjoittaa ja puhua, ja älä harmittele heitä, joilla on Isebelin ja Ahabin henki. Vaan tiedä, että he jotka hyökkäävät sinua vastaan minun tottelemisestani johtuen, kärsivät saman kohtalon kuin Isebel ja Ahab ja baalin profeetat, sillä he jotka hyökkäävät sinua vastaan, hyökkäävät sinun voitelijaasi vastaan. Varokaa te, joilla on fariseusten henki ennen kuin hyökkäätte MINUN rakastani vastaan! Teidän olisi parasta tutkia omaa sydäntänne. Se, joka ei ole yhtä mieltä tämän Profeetallisen Sanan kanssa, tuokoon sen Luomisen Tuomarin eteen, sillä MINUN rakastettuni on vain totellut. Nämä eivät ole hänen sanojaan vaan MINUN ja he, joilla on henkiset korvat kuulla ja kuunnella, pyydän teitä rohkaisemaan häntä ja kertomaan hänelle.

Nouse JAHSHUAN MORSIAN, kuten 5 viisasta Neitsyttä Vertauskuvassa, jonka annoin Matteukselle 25:1-13 ja valmistautudu, sillä pian saapuva SULHASESI ja MESSIAASI tulee voi, niin pian! Rukoilkaa, että teidät laskettaisiin tulla kutsutuiksi JAHSHUAN MESSIAAN MORSIAMEKSI. Älkää pitäkö tätä itsestään selvyytenä. Älkää täyttykö ylpeydestä, sillä jotkut huomaavat, olevansa Vieraita eivätkä Morsiamia tästä syystä. Kun paljon on annettu, paljon vaaditaan.

Minä, JAHSHUA, olen HYVÄ PAIMEN ja MORSIAMENI ei mene kenellekään toiselle Mestarille. Kuten on kirjoitettu, kerron salaisuuteni profeetoille ja niin jaan salaisuuteni nyt Rakastetun MORSIAMENI kanssa ja Kunnioitettujen Vieraiden kanssa jotka kutsutaan Lampaan Hääillallisille. Ja vain he osallistuvat, heidän nimensä löytyvät Lampaan Elämän kirjasta, määrättynä ennen tämän Maailman luomista.

Opiskelkaa ja osoittakaa itsenne hyväksytyiksi kun meditoitte miksi Henok, Elia ja Elisa ovat suurimerkityksisiä. Minä, JAHSHUA OPETAN NYT, tämä on asiaankuuluvaa JAHSHUAN MORSIAMELLE. Puhun tämän ilmestyksen. Tässä, se on uusi asia. Henokin kirjaa ei sisällytetty kirjoihin, jotka ovat Raamatussa ja kuitenkin annan tämän toimeksiannon etsiä tämä kirja ja op

52

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuulah

      asiaa!!! aamen

      • InhottavaRealisti

        Sinä se Tuula näytät heittävän aamenet ihan mille tahansa roskalle, kunhan se vain näyttää raamatulliselta...


      • serafiiina

        Jep. Olen itsekin uskova, mutta kierrän kaukaa nuo amightywindin jutut. Kannattaa googlata ja ottaa selvää mistä on kyse.


      • näkymätön-ninni
        serafiiina kirjoitti:

        Jep. Olen itsekin uskova, mutta kierrän kaukaa nuo amightywindin jutut. Kannattaa googlata ja ottaa selvää mistä on kyse.

        Hyvä serafiina! Sinäkin huomasit! :)
        Ei tule Herran hengeltä tämä viesti.
        Siis mitä: "Opiskelkaa ja osoittakaa itsenne hyväksytyiksi kun meditoitte "
        Meditoitte!!! What???


    • Eipä taida olla aito profetia, ihmishorinalta vaikuttaa... tietynlainen Raamatun tulkinta paistaa läpi. Kumma kun tällaisia levitellään ilman että arvioitaisiin ja koeteltaisiin nämä.

      • varokaaa

        Kyseessä joku hämäräperäinen kultti/lahko, joka jakaa oppejaan. Tästä paljon varoitellaan netissä.


      • varokaaa
        varokaaa kirjoitti:

        Kyseessä joku hämäräperäinen kultti/lahko, joka jakaa oppejaan. Tästä paljon varoitellaan netissä.

        https://www.facebook.com/amightywindcult Tuossa jopa facesivusto perustettu, jossa heistä varoitellaan maailmalla.


      • varokaaa

        Tuollainen kommentti löytyy aloittajalta 'helluntailaisuus' palstalta. En harrasta yleensä kopiointia toisesta paikasta, mutta nyt ihan pakko kopioida. Lukekaa ja miettikää onko Jumalasta tuollainen uhkailu??!! Huh huh!!

        Kirjoittaja Uskovan viesti 3.7. 2015 helluntailaisuus palstalla...


        "Luin viestiketjua jonkin verran,mutta minun ei tarvitse paljon perehtyä,koska YAHUVEH on opettanut minulle ja on minun opettajani. Asia on niin,että jokainen joka pilkkaa,yrittää sabotoida,yrittää saada muut epäilemään tai vastustamaan,jne amightywindinä ja profeetta Elisabethia,niin nuo ihmiset tulevat vastaamaan siitä YAHUVEHlle tuomion päivänä. Kukaan ei pysty tuhoamaan amightywindindiä,YAHUVEH on pitänyt siitä huolta tähän mennessä ja tulee pitämään loppuun asti. Monet ovat saaneet kärsiä jo yrittäessään tehdä pahaa. YAHUVEH on kostanut heille. YAHUVEHa ei pilkata."


    • KTSEiKirj

      Heti kun joku tyrkyttää jotakin helevetin Jaahushuaa niin tietää että kyse on perkeleen myrkystä.

    • Minua nyt ainakin karsastaa tuollaiset nimet "YAHUSHUA" joista tuskin Jeesus Kristus, jota nimeä itse käytän, hän ei nemellään brassaile kuinka se muotoillaan kun aikoo kaiken lisäksi jopa vaihtaa sen kun tulee takaisin. Onko siis väliä vaikka kutsun häntä Jesseksi, kuten tapanani on hyvin monesti ollut tehdä.

    • Lähdetään siitä liikkeelle että Jeeseus on Jeesus ja sillä sipuli. Sitten voidaan alkaa puhua Jeesuksen tulemuksesta ja sen päivästä.
      Sanon heti alkuun että meillä on eräs 100% varmuus laskea kaikki päivät kunhan Israelin rauha tehdään. Sen lisäksi meillä on ankara tosiasia "temppelinhävityspäivä" jonka me tiedämme Israelin kauheimmista kokemuksita mitä se koskaan on kokenut, nämä kaikki on tapahtunut Tisha be Av kuun 9 päivänä. No nuo samat päivät ovat merkittynä almanakkaan joka ikinen vuosi, joten me näemme siitä laskea aina sen päivän mikä kuuluu Daniel 12:10-13 ja Matteus 15-20
      Älkää eksykö, vaan tehkää sanaa, tutkikaa ja olkaa avoimet hengelle.

      • KTSEiKirj

        Eli jos ja kun Lähi-idän lopullinen rauhansopimus tehdään ja siitä seitsemään vuoteen ei tapahdu yhtikäs mitään asiaan liittyvää, niin luovut kristiopista ja Jeesuksesta?

        Aika heikko usko jos se perustuu maailman tapahtumiin eikä Kristukseen.


      • KTSEiKirj kirjoitti:

        Eli jos ja kun Lähi-idän lopullinen rauhansopimus tehdään ja siitä seitsemään vuoteen ei tapahdu yhtikäs mitään asiaan liittyvää, niin luovut kristiopista ja Jeesuksesta?

        Aika heikko usko jos se perustuu maailman tapahtumiin eikä Kristukseen.

        Mun puolesta voit päätellä vaikka että kuu on maa ja maa on kuu mutta se ei muuta mitään.


      • Jarmo kirjoitti:
        "Lähdetään siitä liikkeelle että Jeeseus on Jeesus ja sillä sipuli."
        Asia ei ole ihan noin, koska Jeesuksen (tai millä nimellä heppua kutsutaankaan) historiallisuus ei ole todennettu fakta.
        Jarmo kirjoitti:
        "Sanon heti alkuun että meillä on eräs 100% varmuus laskea kaikki päivät kunhan Israelin rauha tehdään."
        Jarmo, ei sinulla eikä kenelläkään muulla ole 100% varmuutta yhdenkään Jeesusta koskevan väittämän totuudesta. Mistä riippumattomasta datasta laskelmat tehdään? Todennäköisyys on hyvin lähellä 0%, koska vääristä premissseistä seuraa väärät johtopäätökset.
        Jarmo, moraalisi paranee huomattavasti kun luovut epärehellisyyttä ruokkivasta uskostasi. Esität todentamattomia ja selvästi epätosia väitteitä tosina. Se on epärehellistä ja moraalitonta. Sitä kutsutaan myös valehteluksi, mutta valehtelu onkin teidän "profeettojen" bravuuri.


    • Almightywindiin ei kannata luottaa. Se nostaa kulttinsa johtajan eli Elisabeth Elijah Nikomian liian korkealle jalustalle, kerää tietoja jäsenistään ja uhittelee niiden käytöllä jos kultista lähtee - ja niin myös tekevät.

      Elisabeth on hankkinut itselleen paljon maallista omaisuutta kultistä keräämällään rahalla. Hän on ostanut lemmikeilleenkin jelokivistä tehtyjä kaulapantoja... ja hän on etsintäkuulutettu petoksesta kaikkialla, minne hän meneekin.

      Jeesus opetti meille että rakkaus on tärkeää, ei vihan kylväminen. Mutta vihan ja pelon (Saatanan aseiden) kylväminen on juuri sitä, mitä Almightywind tekee. Mieluummin uskon Jeesusta kuin Elisabethia. En ketään muuta kuin Jumalaa, tai Jeesusta.

      • Keltähän olet tuollaisia valheita kuullut. YAHUVEH johtaa amightywindiä. Elisabeth on erittäin nöyrä profeetta. Vanhan Testamentin aikana eläneet tosi profeetat oli samalla tapaa vainottuja,eikä kukaan uskonut,ennen kuin oli liian myöhäistä. MINÄ NUHTELEN SINUA YAHUSHUA HA MASHIACIN NIMESSÄ kun puhut valetta YAHUVEHn Pyhää seurakuntaa ja pyhää profeettaa vastaan! Jokainen amightywindin seurakuntalainen palvoo ja palvelee koko sydämestään,mielestää,hengestään ja sielustaan YAHUVEHa,YAHUSHUAa ja RUACH HA KODESHia eikä ketään ihmistä laiteta jalustalle,sillä se on epäjumalan palvelusta ja kauhistus YAHUVEHn silmissä. Saatana syöttää kaikki valheet niille ihmisille jotka puhuvat valetta YAHUVEHn Pyhää Amightywind-seurakuntaa vastaan ja ihmiset uskovat nuo valheet. Älkää uskoko saatanan valheita,vaan ajakaa saatana pois YAHUSHUA HA MASHIACIN Pyhässä Nimessä.


      • varokaaa

        Mielenkiinnosta kysyn, oletko mahdollisesti liittynyt kyseiseen lahkoon? Tosi pelottavaa ja huolestuttavaa. :(

        Meille riittää kyllä ihan Jeesus Kristus Daavidin Poika. Ja jos Häneen ei enää jossain vaiheessa saa yhteyttä kyseisellä nimellä, Hän varmasti omilleen siitä ilmoittaa muillekin kuin Amightywindin Eliissabetille, vai mitäpä luulet?? ;)


    • Tuulah

      Jeesus tulee hakemaan omansa kohta. se on ihan saletti asia.

      • AAMEN!


      • InhottavaRealisti

        Mitä se tarkoittaa se sana KOHTA?

        Jos esim. 15 vuoden päästä edelleenkin kinastelette, oletteko olleet väärässä?

        Kun 150 vuoden päästä tulevat sukupolvet kinastelevat, oletteko olleet väärässä?


      • KOHTA
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Mitä se tarkoittaa se sana KOHTA?

        Jos esim. 15 vuoden päästä edelleenkin kinastelette, oletteko olleet väärässä?

        Kun 150 vuoden päästä tulevat sukupolvet kinastelevat, oletteko olleet väärässä?

        kohta

        Sisällysluettelo

        1 Suomi
        1.1 Adverbi
        1.1.1 Käännökset
        1.1.2 Aiheesta muualla
        1.2 Substantiivi
        1.2.1 Taivutus
        1.2.2 Käännökset
        1.2.3 Liittyvät sanat
        1.2.3.1 Johdokset
        1.2.3.2 Yhdyssanat
        1.2.4 Aiheesta muualla
        2 Viro
        2.1 Postpositio

        Suomi
        Adverbi

        kohta (ei vertailuasteita)

        hetken päästä, pian, tovin kuluttua

        Pääsemme kohta ovesta sisään.
        Kohta saamme kakkua ja kahvia!
        Lähetän sähköpostin kohta.

        Käännökset
        1. hetken päästä, pian, tovin kuluttua
        [piilota]

        englanti: soon
        espanja: pronto, en breve, dentro de poco, en un momento
        ranska: bientôt



        romania: curând
        ruotsi: snart, just, strax

        Aiheesta muualla

        Kielitoimiston sanakirja: kohta

        Substantiivi

        kohta (10-F)

        suhteelliseen tarkkarajainen paikka jossakin

        tässä kohtaa
        tekstin kohta

        Taivutus
        Taivutus
        sijamuoto yksikkö monikko
        nominatiivi kohta kohdat
        genetiivi kohdan kohtien
        (kohtain)
        partitiivi kohtaa kohtia
        akkusatiivi kohta; kohdan kohdat
        Sisäpaikallissijat
        inessiivi kohdassa kohdissa
        elatiivi kohdasta kohdista
        illatiivi kohtaan kohtiin
        Ulkopaikallissijat
        adessiivi kohdalla kohdilla
        ablatiivi kohdalta kohdilta
        allatiivi kohdalle kohdille
        Muut
        essiivi kohtana kohtina
        translatiivi kohdaksi kohdiksi
        abessiivi kohdatta kohditta
        instruktiivi – kohdin
        komitatiivi – kohtine-
        omistusliite
        Käännökset
        1. suhteellisen tarkkarajainen paikka jossakin
        [piilota]

        englanti: place, point
        espanja: punto, lugar
        ruotsi: punkt, plats



        saksa: Punkt m.
        unkari: pont, hely, mozzanat

        Liittyvät sanat
        Johdokset

        adjektiivit: kohtalainen
        substantiivit: kohtalo, kohtuus
        verbit: kohdata, kohdentaa, kohdentua, kohdistaa

        Yhdyssanat

        ajankohta, henkilökohtainen, yksityiskohta

        Aiheesta muualla

        Kielitoimiston sanakirja: kohta


    • Tuulah

      siis kohta hakee omansa. (3 vuoden sisällä. )


      • KTSEiKirj

        Eli jos kolmeen vuoteen ei tapahdu yhtikäs mitään asiaan liittyvää, niin luovut kristiopista ja Jeesuksesta?

        Aika heikko usko jos se perustuu epämääräisten lahkojen epämääräisiin povauksiin eikä Kristukseen.


    • Uskova sanoi :
      Apostle Elisabeth Elijah Nikomialle
      ________________________________
      Apostoleina pidettiin yleisesti Jeesuksen ylösnousemuksen todistajia ja siihen
      nähden Elisabeth ei ole apostoli,jonka pitäisi ilmeisesti olla mies.

      • YAHUVEH käyttää sekä miehiä,että naisia. Ja nykyään on ehkä jopa enemmän naisia kuin miehiä YAHUVEHn töissä. Ilmeisesti naiset ovat nöyrempiä,eivätkö röyhistele rintaansa,niinkuin miehillä on tapana,ikäänkuin he olisivat parempia kuin naiset.


      • uskova kirjoitti:

        YAHUVEH käyttää sekä miehiä,että naisia. Ja nykyään on ehkä jopa enemmän naisia kuin miehiä YAHUVEHn töissä. Ilmeisesti naiset ovat nöyrempiä,eivätkö röyhistele rintaansa,niinkuin miehillä on tapana,ikäänkuin he olisivat parempia kuin naiset.

        "Apostolit olivat Raamatun ja kristillisen perimätiedon mukaan ne kaksitoista Jeesuksen opetuslasta, jotka hän lähetti ensin Israelin kansan keskuuteen, ja kuolemansa ja ylösnousemuksensa jälkeen kaikkeen maailmaan julistamaan evankeliumia Taivasten valtakunnasta. Näiden lisäksi myös eräitä muita alkuseurakunnan lähetystyöhön lähteneitä henkilöitä kutsutaan apostoleiksi. Apostolin määritelmä on häilyvä, mutta useimmiten kriteerinä pidetään oloa Jeesuksen ylösnousemuksen todistajana."
        ______
        Tuon määritelmän mukaan Elisabeth ei ole apostoli.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Apostoli


    • Ayahuascaapalaa

      Ayahuasca?

    • 8769

      Tarkoittaako aloittaja tämän vuoden sapattia? Jos kyllä, kerrankin meillä on tarkasti ajoitettu (toteutumaton) profetia.

      • Rosh Ha Shanah on 2 kertaa vuodessa. Ja osuu välillä sapatille. Kukaan ei voi tietää mikä Rosh Ha Shanah YAHUSHUA tulee hakemaan. Joka tapauksessa Hän hakee ne jotka YAHUVEH katsoo arvollisiksi olemaan Morsian. YAHUSHUAn Morsian elää pyhänä ja tottelee YAHUVEHa eli pitää kymmenen käskyä,pitää YAHUVEHn Pyhät,ei vietä pakanoiden pyhiä. YAHUSHUA piti myös Isän käskyt ja juhli YAHUVEHn Pyhät ja odottaa sitä myös seuraajiltaan: "Olkaa pyhät,niinkuin Minä olen Pyhä" "En minä ole tullut lakia ja profeettoja kumoamaan vaan täyttämään ne". Armoon ei voi turvautua jos elää synnissä. YAHUVEH näkee jokaisen sydämen ja ajatukset. Mikään synti ei jää näkemättä. Rakastaako ihminen jotakin asiaa niin paljon että se erottaa hänet YAHUVEsta. Vaikka sanoo olevansa uskossa,niin teot ja sydämen asenne ratkaisee. YAHUVEHn antamat profetiat kertovat millainen on viisas neitsyt ( Morsian ) ja millainen tyhmä neitsyt ( Vieraat ). YAHUVEH on antanut yli 120 profetiaa Hänen itsensä perustamalle seurakunnalle. YAHUVEH määräsi että amightywind perustetaan,että Hän tavoittaisi ihmiset ympäri maailman. YAHUVEH käyttää internettiä ja YouTubea tavoittaakseen ihmiset.


    • Tuulah

      no kyllä tämä ihan Jeesuksen sanaa puhuu tää videolla pippaloiva aminright:n vetäjä. en ole ottanut selvää, mikä kabbalisti se on? vai onko se kabbalisti?

      • näkymätön-ninni

        Sanaa sekoitettu sopivasti, että tuntuisi oikealta!


      • näkymätön-ninni

        Sen takia näitä koetellaankin, että selviää mikä on Jumalasta ja mikä ei.

        Amightywinidn touhu ei kyllä taida olla Jumalasta, ainakan puhtaasti. Amightywinidn videoissa paljon viljeltyä Shekina-kirkkaustermiä ei mainita kertaakaan hepreankielisessä Raamatussa, mutta kylläkin mainitaan Babylonian taivaan kuningatar -kultissa (Äiti pyhä henki). Siitä se on levinnyt kabbalaisuuteen ja room. katolilaisuuteen (pyhä maria).

        Lisäksi selvää samankaltaisuutta verrattuna gnostilaisuuteen.

        Mikä on amigtywindin toiminnan lähde. Joku voima vaikuttaa, mutta mikä?


      • näkymätön-ninni

        Amigtywindin profetioissa on jotenkin varsin uhkaava sävy niitä kohtaan, jotka kyseenalaistavat profetian tai toiminnan.


      • näkymätön-ninni

        Alla lainaus Paavolan kirjoituksesta:

        Pimeyden kavalin eksytys

        Mikä olisi saatanan ja riivaajahenkien kavalin eksytys maan päällä? Jos riivaajahenget toisivat ilmi pelastuksen evankeliumia valhevoiman kautta, niin se varmasti olisi kavalin eksytys, joka voisi kohdata Herran Jeesuksen opetuslapsia. Itse asiassa riivaajahenget ovat kautta historian Herran Jeesuksen kuoleman jälkeen valhevoimalla eksyttäneet uskovia tuomalla esille myös pelastuksen evankeliumia.

        Tiedän sen, että moni ajattelee tässä vaiheessa ettei se voi olla mahdollista, sillä riivaajahenget eivät voi puhua totuutta. Raamatun mukaan se on kuitenkin mahdollista, sillä esim. Apt: 16 luvussa tietäjähenki (riivaajahenki) puhui erään naisen kautta ilmoittaen, että Paavali ja hänen seurueensa ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien.

        Eksytys on siinä kun riivaajahenget, eli valheenhenki tuo esille evankeliumia, sillä tässä yhdistyy valhe ja totuus, joka tarkoittaa sitä että kyseessä on eksytys. Totuudessa ei ole mukana minkäänlaista valheen elementtiä ja totuuskin muuttuu silloin valheeksi ja eksytykseksi, kun sen takana on valheenhenget. Pahuuden henkivaltojen vaikuttaman eksytyksen tarkoituksena on eksyttää Herran Jeesuksen opetuslapsia usein sellaisen paketin kautta, jossa on mukana sekä oikeaa ja väärää. Silloin kun eksytyksessä on mukana oikeita asioita, eli Raamatun totuutta, niin eksytys voi paremmin harhauttaa ja eksyttää uskovia uskomaan riivaajahenkiä.


      • näkymätön-ninni
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Amigtywindin profetioissa on jotenkin varsin uhkaava sävy niitä kohtaan, jotka kyseenalaistavat profetian tai toiminnan.

        Raamatun sanan mukaan kaikki seurakunnan keskellä tapahtuva toiminta ja opetus tulee tutkia ja koetella Raamatun sanan kautta.

        Riippumatta siitä mitä armoituksia ja armolahjoja uskovilla on, niin jokaisella uskovalla on oikeus tutkia ja koetella onko opetus ja hengen toiminta Jumalasta vai ei. Itse asiassa Raamattu kehottaa jokaista Herran Jeesuksen opetuslasta tutkimaan ja koettelemaan kaiken mitä seurakunnassa tapahtuu.


      • näkymätön-ninni kirjoitti:

        Raamatun sanan mukaan kaikki seurakunnan keskellä tapahtuva toiminta ja opetus tulee tutkia ja koetella Raamatun sanan kautta.

        Riippumatta siitä mitä armoituksia ja armolahjoja uskovilla on, niin jokaisella uskovalla on oikeus tutkia ja koetella onko opetus ja hengen toiminta Jumalasta vai ei. Itse asiassa Raamattu kehottaa jokaista Herran Jeesuksen opetuslasta tutkimaan ja koettelemaan kaiken mitä seurakunnassa tapahtuu.

        Näin tulisi tehdä, mutta kun ei vaan tehdä. Kaikki mukavalta kuulostava hyväksytään heti, ja kaikki 'vähemmän kivat' saarnat, profetiat ja opetukset hylätään heti saatanallisina eksytyksenä ja harhaoppina vaikka asia itse asiassa olisi totuus.

        Ne asiat jotka tukevat uskovien omia käsityksiä ja uskomuksia hyväksytään heti koettelematta, mutta Sanaan perustuvat totuudet ovat monelle järkytys. Korvasyyhy saarnat, asiat joita ihmiset haluavat kuulla ovat ihmisten mieliin sopivia, mutta totuus, se mikä on oikein, ei tunnu ihmisiä kiinnostavan.

        Länsimainen 'kristillisyys' on mukavuuden haluista ja passiivista, monien kohdalla pelkkää kuollutta uskoa, jossa vain käydään seurakuntien tilaisuuksissa, mutta muuten eletään kuin maailman ihmiset.


      • varokaaa
        George_L kirjoitti:

        Näin tulisi tehdä, mutta kun ei vaan tehdä. Kaikki mukavalta kuulostava hyväksytään heti, ja kaikki 'vähemmän kivat' saarnat, profetiat ja opetukset hylätään heti saatanallisina eksytyksenä ja harhaoppina vaikka asia itse asiassa olisi totuus.

        Ne asiat jotka tukevat uskovien omia käsityksiä ja uskomuksia hyväksytään heti koettelematta, mutta Sanaan perustuvat totuudet ovat monelle järkytys. Korvasyyhy saarnat, asiat joita ihmiset haluavat kuulla ovat ihmisten mieliin sopivia, mutta totuus, se mikä on oikein, ei tunnu ihmisiä kiinnostavan.

        Länsimainen 'kristillisyys' on mukavuuden haluista ja passiivista, monien kohdalla pelkkää kuollutta uskoa, jossa vain käydään seurakuntien tilaisuuksissa, mutta muuten eletään kuin maailman ihmiset.

        Tässähän nyt ei kuitenkaan ole kyse siitä, vaan nämä amightywindin profetiat tosiaan edustaa yleensä juurikin niitä maailmanlopun profetioita joissa asioita ei kaunistella.

        Kyseessä kuitenkin on kultti/lahko, johon liittyy paljon hämärää toimintaa kun googlettaa heidän juttujaan. Voiko se oppikaan silloin olla raitista?? Kun tutkit kabbalismia, siihen liittyy noitavoimia jne.


      • InhottavaRealisti

        Siihenhän se perustuu koko profetointi - ainakin, mikäli tähän keskusteluun on luottamista! Jos ei koko Suomen kansa HETI ala uskoa Pihon, Jarmon ja kumppaneiden kaltaisten Suurten Profeettojen juttuihin, tuho tulee! Venäjä hyökkää! Lama iskee!! Ydinaseet jylisevät! Nälänhätä saapuu maahamme!

        Ja jotkut oikeasti uskovat näihin juttuihin?


      • näkymätön-ninni

        Kabbalismista:
        Seuraava teksti on lainausta Paavolan kirjoituksesta:
        Jer 7:
        17 Etkö näe, mitä he tekevät Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin kaduilla?
        18 Lapset kokoavat puita, isät sytyttävät tulen, ja vaimot sotkevat taikinaa valmistaaksensa uhrikakkuja taivaan kuningattarelle, ja he vuodattavat juomauhreja muille jumalille, minulle mielikarvaudeksi.

        Raamatun todistuksen mukaan israelilaiset palvoivat Baalia ja Ašeraa. Samoin israelilaiset olivat sortuneet palvomaan taivaan kuningatarta (Ašera, Astarte, Istar jne.) Raamattu todistaa selkeästi, että israelilaiset olivat sekaantuneet Ašeran epäjumalanpalvelukseen.

        Juudan heimo joutui Babylonian pakkosiirtolaisuuteen 586 eKr. Osa juutalaisista jäi Babyloniaan, mutta palanneiden joukossa oli niitä, jotka toivat juutalaisuuden sisälle Babylonian uskonnon opetuksia, joita opetettiin suullisesti eteenpäin, kunnes niistä muodostui kabbalismin opetuksia. Talmud-kirjallisuus on myös saanut vaikutteita Babylonian uskonnosta.

        Babylonialaiset uskoivat aurinko jumalaan (Shamash) ja kuu jumalaan (Sin). Juutalainen kabbalismi opettaa, että jokaisen ihmisen tulisi rukoilla kuun valon tulevan samanlaiseksi valoksi kuin on auringon valo. Kabbalismin mukaan shekinaa kutsutaan kuuksi, koska sillä ei ole omaa valoa, sillä se heijastaa auringon valoa. Tradition mukaan shekina on vertauskuvallisesti kuin peili, jolla ei ole omaa valonlähdettä, sillä sen valo tulee Jumalalta.

        Kabbalismi on saanut vaikutteita babylonialaisesta auringon ja kuun jumala kulteista, koska se opettaa jumaluuden olevan vertauskuvallisesti kuin kuu ja aurinko. Raamatun opetuksen mukaan aurinko ja kuu eivät ole jumalallisia, vaan luotuja taivaankappaleita. Babylonian uskonnon lonkerot ulottuvat kaikkialle maailmaan. Islamin uskonnon alkuperä on Babyloniasta peräisin olevasta kuun jumala kultista. Babylonialaisen aurinko jumalan kultin aineksia löytyy Rooman katolisesta kirkosta.

        Kabbalismi opettaa elämän puusta (Sephiroth), johon kuuluu:

        1. Kether - Ikuisuus, hengellinen täydellisyys

        2. Chokmah - Luomisen voima, energia, viisaus

        3. Binah - Ymmärrys, toteutus

        4. Chesed - Tiivistäminen, voiman kasvu ja tasapaino

        5. Geburah - Liike ja muutos, tuhon voima

        6. Tiphareth - Tietoisuus ja sopusointu, keskuksen tasapaino, kauneus

        7. Netzach - Luovuus ja anarkia, herkkyys

        8. Hod -Äly ja loogisuus, rakenne

        9. Yesod - Heijastuma ja mielikuvitus (kuu ja vesi)

        10. Malkuth - Juuri, alkuperä, alitajunta



        Kabbalismin opetuksen mukaan shekina on kuun vertauskuva ja Tiphareth on auringon vertauskuva. Tradition mukaan Tiphareth ja shekina ovat mies ja vaimo. Kabbalismin opetuksen mukaan Jumala tarkoituksena oli että he heijastaisivat yhtäläistä valoa, mutta epätäydellisen maailman vuoksi shekinalta katosi suurin osa hänen valoansa, joka kuitenkin ennallistetaan viimeisinä päivinä.



        Koska kabbalismi opettaa shekinan olevan feminiininen jumaluus, niin edellä olevan kabbalistisen tradition ja uskomuksen mukaan viimeisinä päivinä feminiininen jumalatar usko tulee loistamaan yhtä suurta "valoa" kuin Jumalan maskuliininen osa. Kabbalismi on eksynyt babylonialaiseen taivaan kuningatar kulttiin, jolle he ovat antaneet nimeksi shekina feminiininen jumaluus.



        Kabbalismin mukaan kabbalisti lähestyy elämän puuta (Sephiroth) ja alkaa nousemisen puuta pitkin, joka johtaa yhdistymiseen shekinan kanssa. Täten kabbalisti ja shekina yhtyvät yhdeksi, jolloin kabbalisti tulee yhdeksi jumalallisen tipharethin kanssa.


      • näkymätön-ninni
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Siihenhän se perustuu koko profetointi - ainakin, mikäli tähän keskusteluun on luottamista! Jos ei koko Suomen kansa HETI ala uskoa Pihon, Jarmon ja kumppaneiden kaltaisten Suurten Profeettojen juttuihin, tuho tulee! Venäjä hyökkää! Lama iskee!! Ydinaseet jylisevät! Nälänhätä saapuu maahamme!

        Ja jotkut oikeasti uskovat näihin juttuihin?

        Höpö, höpö nyt realisti!
        Älä kärjistä asioita ,ja väännä ja käännä taas päin helvettiä!
        Sinä innostut aina kun joku "uskova" on mennyt metsikköön. Ja nyt en tarkoita Jarmoa!


      • näkymätön-ninni
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Siihenhän se perustuu koko profetointi - ainakin, mikäli tähän keskusteluun on luottamista! Jos ei koko Suomen kansa HETI ala uskoa Pihon, Jarmon ja kumppaneiden kaltaisten Suurten Profeettojen juttuihin, tuho tulee! Venäjä hyökkää! Lama iskee!! Ydinaseet jylisevät! Nälänhätä saapuu maahamme!

        Ja jotkut oikeasti uskovat näihin juttuihin?

        Sananlaskut 18

        1 Eriseurainen noudattaa omia pyyteitään; kaikin neuvoin hän riitaa haastaa.


        2 Tyhmän halu ei ole ymmärrykseen, vaan tuomaan julki oma mielensä.


        3 Kunne jumalaton tulee, tulee ylenkatsekin, ja häpeällisen menon mukana häväistys.


        4 Syviä vesiä ovat sanat miehen suusta, ovat virtaava puro ja viisauden lähde.


        5 Ei ole hyvä pitää syyllisen puolta ja vääräksi vääntää syyttömän asiaa oikeudessa.


        6 Tyhmän huulet tuovat mukanaan riidan, ja hänen suunsa kutsuu lyöntejä.


        7 Oma suu on tyhmälle turmioksi ja omat huulet ansaksi hänelle itselleen.


        8 Panettelijan puheet ovat kuin herkkupalat ja painuvat sisusten kammioihin asti


      • InhottavaRealisti

        Nuo sananlaskut sopivat mainiosti itse kuhunkin!

        Jos uskovaiset olisivat oikeasti jonkinlaisen yliluonnollisen viisauden perikuvia ja juttuineen edes joskus oikeassa, sananlaskutosuisivatkenties kohdalleen. Nyt kyse on siitä, että nämälainat osuvat kähinnä fundamentalisteihin itseensä!


      • näkymätön-ninni
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Nuo sananlaskut sopivat mainiosti itse kuhunkin!

        Jos uskovaiset olisivat oikeasti jonkinlaisen yliluonnollisen viisauden perikuvia ja juttuineen edes joskus oikeassa, sananlaskutosuisivatkenties kohdalleen. Nyt kyse on siitä, että nämälainat osuvat kähinnä fundamentalisteihin itseensä!

        Niinpä, niin ne sopivatkin itse kuhunkin!

        Sinä itse olet tehnyt oletuksen uskovista jonkinlaisena yliluonnollisen viisauden perikuvina! Olet nostanut uskovat jalustalle mihin kukaan uskova ei pysty. Ei löydy sellaista uskovaa, jota sinä etsit realisti!!!
        Ainoastaan Herra Jeesus Kristus on täydellinen! Katso Häneen!


      • InhottavaRealisti

        Ninni...

        Jo se, että joku kuvittelee profetoivansa, osoittaa sen, että kyseinen henkilö olettaa kuuluvansa joukkoon, jolle Jumala suoraan antaa ohjeita muille välitettäväksi! Sehän profetoinnin idea on!

        Enneunet, näyt jne. tulevat uskovaisten puheiden mukaan Jumalalta. Yksikään uskovainen ei esim. näissä keskusteluissa ole suostunut myöntämään sitä, että se oma psyyke voisi jotenkin asioiden taustalla vaikuttaa. Yksikään ei ajattele ilmeiseti sitä, että moinen selitys voisi olla tottakin? Ei, JUMALA se aina on taustalla!

        Ja vaikka jutut ovatkin kovasti vaihtelevat, Pyhä Henki se ohjaa aina kaikkia! Ja jos se herättää epäilyksi, on itse Antikristus! Niinpä niin...


      • näkymätön-ninni

        Realisti...

        Väitteesi eivät pidä paikkaansa! Enneunet, näyt jne. eivät tule aina Jumalalta. Monikin uskova myöntää, että oma psyyke voi vaikuttaa asioiden taustalla. Jumala ei todellakaan ole aina taustalla, kuten yllä on jo tuotu esille.


      • InhottavaRealisti

        Annatko minulle esimerkkejä profetoista, jotka ovat niin sanoneet?


      • näkymätön-ninni
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Annatko minulle esimerkkejä profetoista, jotka ovat niin sanoneet?

        Jos profetian tuoja kieltää profetian koettelemisen onko se Jumalasta vai ei, niin profetian tuoja ei toimi Jumalan asialla.

        Raamatun sanan mukaan kaikki seurakunnan keskellä tapahtuva toiminta ja opetus tulee tutkia ja koetella Raamatun sanan kautta.

        Riippumatta siitä mitä armoituksia ja armolahjoja uskovilla on, niin jokaisella uskovalla on oikeus tutkia ja koetella onko opetus ja hengen toiminta Jumalasta vai ei. Itse asiassa Raamattu kehottaa jokaista Herran Jeesuksen opetuslasta tutkimaan ja koettelemaan kaiken mitä seurakunnassa tapahtuu.


      • näkymätön-ninni
        näkymätön-ninni kirjoitti:

        Jos profetian tuoja kieltää profetian koettelemisen onko se Jumalasta vai ei, niin profetian tuoja ei toimi Jumalan asialla.

        Raamatun sanan mukaan kaikki seurakunnan keskellä tapahtuva toiminta ja opetus tulee tutkia ja koetella Raamatun sanan kautta.

        Riippumatta siitä mitä armoituksia ja armolahjoja uskovilla on, niin jokaisella uskovalla on oikeus tutkia ja koetella onko opetus ja hengen toiminta Jumalasta vai ei. Itse asiassa Raamattu kehottaa jokaista Herran Jeesuksen opetuslasta tutkimaan ja koettelemaan kaiken mitä seurakunnassa tapahtuu.

        Mutta huomaa nyt realisti tämä profetian koettelijan tulee olla uskossa Herraan Jeesukseen Kristukseen ja koetteleminen tapahtuu Raamatun sanan kautta.


      • näkymätön-ninni

        Profetioiden koetteleminen on sinulle mahdoton tehtävä realisti. Sinulta puuttuu ensinnäkin usko Jeesukseen ja tämän seurauksena et voi vastaanottaa Raamatun Sanaa.


    • Tuulah

      no minä hieman tutkin tuota amightywindiä ja tulin siihen tulokseen, että Jumala ei koskaan uhkaile lapsiaan. on totta, että joitakin ihmisiä tapettiin vanhan testamentin aikana, jos eivät uskoneet Jumalaan. eikä tänäpäivänä ole enää apostoleja.

      • "eikä tänäpäivänä ole enää apostoleja."

        Kyllä on, muttei samanlaisia kuin UT:ssa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe