Ikeamurhan faktoja Ylen pimennon takaa

teilletässä

Yle ei ole antanut oikeaa tietoa, joten tässä tulee:

Norrlannista, Skellefteåsta, joka on Pohjois-Ruotsissa, rannikolla vähän Vaasaa pohjoisempana, oli lähtenyt kantaruotsalainen valkoinen äiti(55v.) poikansa, myös kantaruotsalaisen ja valkoisen poikansa(28) kanssa sukuloimaan Vesteråsiin. Kylässä, joss ahe asuivat, on n. 350 asuaksta. Isä oli Tukholmassa töissä. Äiti(sairaan/vanhushoitaja ammatiltaan) ja poika (töissä Skellefteåssa)menivät Ikeaan lomaillessaan Vesteråsissa ostoksille.
Äkkiä Eritreasta Ruotsiin kesäkuussa, alle kuukausi sitten siis, tullut pakolainen puukotti kummatkin kuoliaaksi. Toinen eritrealainen oli 35, toinen 23 vuotias. 35 vuotias sai puukoviiltoja itseensä ja on teholla, leikattui 2 kertaa, nukutettu, ei voida kuulustella. Poliisi ei kerro miksi loukkaantui. Toinen, 23 vuotias, on putkassa ja kieltää puukottaneensa ketään, vaikka myöntää olleensa Ikeassa puukotuksen aikana. (Ei ilmeisesti ymmärrä, että Ruotsissa on kaupoissa valvontakamerat). Pidätettiin Ikean bussipysäkillä, painettiin maahan. Huusi: "Allahakbaar!"
Asuvat vastaanottokeskuksessa, jossa odottelevat pääsyä ihmisten ilmoille. Saavat kulkea vapaasti, vaikka äärimmäisen traumatisoituneita, nähneet ties mitä seillä Eritseassa, joka on Somalian naapurissa. Väkivalta siellä pöyristyttävää ja tavallista.

Ikea on nyt kiinni "Teknisen vian vuoksi". Lukee ovessa. Veitsien myynti lakkautettu väliaikaisesti.

Poliisi on kertonut, että "Hullua, kauheaa, surullista ja tuskallista on tämä sattumus", jolle "ei kerta kaikkiaan löydy selitystä". Poliisi on kuitenkin varma, että "poliittinen ei teko ole".

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkqjbwdaj

      Tuohan oli kuvauksen perusteella islamistinen (isis?) jihad-hyökkäys vääräuskoisia kohtaan.

      Voimme odottaa, että tämänkaltaisia tekoja tulee lisää. Voimme myös odottaa, että vastaiskuja tulee myös tapahtumaan.

      Nyt poliisin ja yhteiskunnan kannattaisi ola uutisoinnissaan mahdollisimman avoin. Nimittäin mitä enemmän hyssytellään "yleisen mielipideilmaston" takia, sitä pahemmin kansalaisten luottamus murenee mediaan, päättäjiin ja poliisiin. Se on isiksen etu, ja siihen he pyrkivätkin. He pyrkivät luomaan kaaosta länteen.

    • Ikävä tapaus kaikkiaan. Osanottoni uhrien omaisille.

      Tässä on vielä monia epäselviä kohtia:
      1) Epäiltyjen nimet ovat ehkä kristillisiä. Onko kyse jo aiemmin murhatuista passin haltijoista, joiden nimissä esiinnytään? Allahuakbar-huudot eivät oikein istu noihin esitettyihin nimiin helposti.
      2) Miksi toinen epäilty haavoittui? Olen lukenut väitteet, etteivät uhrit tehneet vastarintaa.
      3) Miksei tästä nosteta samanlaista mediamylläkää kuin Oulun väärinveikatuista raiskaajista? Nythän veikkaukset ovat osuneet kohdilleen.

    • Tawja-Ewa-Päiwi

      Ymmärtäkää hyväksykää kyllä se siitä kun pakolaisille annetaan vähän äidillistä halia... Ja korotetaan reilusti maahanmuuto korvauksia....

    • delta

      Tätä täytyy saada meillekin, liian tasaista on meno ollutkin, kaikki jännitys puuttunut.
      Onhan tuo edistystä näihin meidän pelkkiin raiskauksiin ja ryöstöihin verraten.

    • jhgfghj

      Kuka puukotti tuota miestä. Tuo toinen eritrealainenko yritti estää kaveriaan tappamasta,vai?

    • Khoison

      Eivät ole tekijät Eritreasta välttämättä alkuunkaan.

      Huutelivat keskenään kurkkukonsonantteja, jotka ovat tunnettuja itäisessä ja eteläisessä Afrikassa.

    • Kranujajo

      Hyväiskää,hyväiskää,pian paukkuu Suomessakin,ellei maahanmuuttoa saada kuriin.Kiitos Entiselle Presidentille Tarja Haloselle tästä kaaoksesta kuuluu antaa,KIITOS:

    • expressen

      Joo me ollaan tästä tietoisia kiitos. Muissa maissa kuten Ruotissa katsos ei media saa keksiä juttuja tai piilottaa factoja, eikä siellä ole yle-lakeja tai muita. Vaikka Ruotsi on vähän mullinmallin niin media on siellä poliittisesti riippumatonta ilman agendaa. Ruotsissa toisin kun Suomessa kunnioitetaan tinkimättömästi sananvapautta ei vihapuhetta mutta sananvapautta, jossa epämieluisakin puhe on yhtä arvokasta kun suvaitseminen..

      Raivosi kohteesi joutuma YLE ja sen toiminta selittynee sillä että 95% Ylen päättäjistä on vihreitä ne jostain netistä löydät kaivamalla kuka johtaa ja mistä puolueesta. Vasemmistolla taas on media kuten iltalehti ja iltasanomat, vihreillä HS SDP:llä TS ja niin edespäin ..Täällä kanattaa silleen media kriittisesti silmäillä nuita uutisia =)

      Ikäväkseni täytyy sanoa ,että se lasten "mitä vittua" -lehti on tällä hetkellä ainut vapaan median edustaja suomessa =D Mikä on ajatuksena aika kauhea ja surullinen, mutta niin se vaan menee kunnes tänne tulee mediaa joka on maan rajojen ulkopuolella ja ilman poliittisia vaikutteita. Tosin täällä juoksee poliisikin jo kapitalistin asiaa kuten überin tapuksessa joten hommaat vaan tutkinnon ja pois maasta.

      • Kerstttttinnnn

        HAhahahhhhhh ! Näin se kyllä on. Olen itse alkanut lukea kaikkia Eurooopan verkkojulkaisuja, koska sapettaa tämä lehdistön toiminta Suomessa!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe