Laiton uhkaus netissä?

TiFi

Minulle osoitettiin tällainen viesti minuun kohdistettua vainoamista ja pitämääni blogia käsittelevässä keskustelupalstan ketjussa:
"Jos kirjoittaja tms. haluaa kovasti provosoida jotakin/joitakin kimppuunsa, on se kieltämättä sairasta; elinaikaodote karkaa käsistä. En kyllä olisi niin tyhmä. Mikäli sen takia haluaa taas, että jokin ulkopuolinen nainen vaikkapa särkyy, niin särkyköön."
Kirjoitin tuossa ketjussa nimimerkillä, kuten blogissani, mutta minulla on perusteltuja syitä epäillä, että kyseinen kirjoittaja tietää, kuka olen.
Voin taustoittaa sen verran, että vähän sen jälkeen, kun minua oli alettu vainota, sähköpostitiliin, jolla osallistuin yhden aktivistiryhmän toimintaan, murtauduttiin. Tilitapahtumista näkyi, että hakkeri oli käynyt siellä useita kertoja. Hakkeri lähetti moniin osoitteisiin minun nimissäni meilin, jossa oli outo linkki, myös toiseen nimenomaan nettiaktivismissa käyttämääni osoitteeseen. Hakkeri saattoi tietää toisenkin osoitteen vain urkinnan kautta, koska sitä ei ollut millään tavalla liitetty hakkeroituun tiliini.
Tiedän, että asia tuskin etenee mihinkään, vaikka tuosta uhkauksesta ilmoittaisi esim. nettipoliisille, mutta tuolla on joka tapauksessa siitä kuvakaappaus ja vähän lisää tapauksesta:
http://indietarget.blogspot.fi/2015/05/epasuora-tappouhkaus-poistetussa.html

13

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TiFi

      Ei ole näköjään tullut mitään kommentteja, joten seuraavassa pätkä uudesta blogikirjoituksestani, joka on syytä saattaa kaikkien tietoon, myös vainoamiseeni osallistuvien tai sitä sivusta seuraavien. Sillä tiedän, että minut on mustamaalattu törkeillä valheilla, joilla vainoamiseeni on saatu mukaan paljon ihmisiä. Tässä se pätkä:
      En ole rikollinen, huumeidenkäyttäjä, pedofiili tai mitään muutakaan, mistä syystä minua pitäisi vainota tai tuomita. Olen poliittinen toisinajattelija, nettiaktivisti ja myös ihminen, joka haluaa elää omaa elämäänsä rauhassa puuttumatta muiden ihmisten elämään. Vainoajat, jotka tunkeutuvat törkeimmällä mahdollisella tavalla minun elämääni, ovat ainoita tässä koko kuviossa, jotka ovat rikollisia, ja pahimmanlaatuisia rikollisia ovatkin. Varsinkin ne, jotka ovat toiminnan johtotasolla, koska he tietävät, että tarkoituksena on ajaa kohde itsemurhaan tai tappaa hänet hitaasti sähkömagneettisella säteilyllä. Gang stalking ei ole vain rikos, vaan myös rikos ihmisyyttä vastaan.
      http://indietarget.blogspot.fi/2015/08/asunnollani-kaytiin-tanaan-ollessani.html
      Jos joku ajattelee, että olen vain "vainoharhainen" tai "hullu", niin miksi minun henkeäni on uhattu jo kahteen kertaan netissä siitä syystä, että puhun vainoamisestani?

      • aaabbbcccddd

        Olen myös gang stalking -vainottu. Minäkään en ole minkään sortin rikollinen, olen elämäni aikana saanut yhden rikesakon, en muuta. Pidän vainoojia aivonsa huumeilla polttaneina zombietasoisina tietokonepelaajina, joilla ei enää ole mitään normaalia, inhimillistä elämää ja normaaleja tunteita, turhan ja turhautuneen elämän täytteenä pelkät sadistiset "harrastukset" ja ihmisten kiusaaminen. Uhrina et todellakaan ole yksin.


    • olet.hyvä.kirjoittamaan

      Kun keväällä aloitin kymmenellä paikkakunnalla gang stalking-ketjun kirjoittaenn alkuun lyhyen esittelyn, siitä mistä on kyse, sain Kouvolasta kaksi avointa tappouhkausta, jos en heti luovu asiasta ja jos yhtään tongin asiaa.(No, vastapainoksi Tampereelta tuli treffiehdotus ja Rovaniemeltä ylitsevuotavat kiitokset.) -Ylläpito lopetti ketjut alle kahden vrk:n.---Vertailun vuoksi Lopella, jossa on vireillä .kuntaliitosasia, on uhattu tappaa kunnanjohtaja ja kansanedustaja Timo Heinonen.Kunnanjohtaja ei uskaltanut viettää kesälomaansa Lopella. Heinosesta todettiin lehdessä,että se nyt on saanut niitä ennenkin, kansanedustajathan saa. Ei poliisi ole ryhtynyt yhtään mihinkään -Suosittelen,että lopetat aiheen mainostamisen, kukaan ei viis veisaa siitä.-Suosittelee sinulle se valvotettu, sähköiskuilla herätetty, myrkytetty ja viimeksi tyrmäystipoilla uhattu.

      • hiiri.mummo

        Älä välitä minun neuvoistani, tuo esille ihan niitä asioita, joita pidtä tärkeinä. Olet nuori ja energinen, minä vanha ja väsynyt ja turhautunut.


      • itsekin.uhattuna

        Siis:poliisi ei välitä, ennen kuin jutussa on ruumis. Sinun täytyy itse hoitaa puolustuksesi. -niin että hyvä neuvo tuo viimeinen.


      • TiFi
        itsekin.uhattuna kirjoitti:

        Siis:poliisi ei välitä, ennen kuin jutussa on ruumis. Sinun täytyy itse hoitaa puolustuksesi. -niin että hyvä neuvo tuo viimeinen.

        Joo, ei poliisi todellakaan välitä, se on tullut kaikille muillekin niille tukisivuston suomalaisille vainotuille selväksi. Kaikki viittaa siihen, että poliisi on hyvin voimakkaasti mukana varsinkin minun vainoamisessani. Tuskin kaikki poliisit, mutta korruptoitunut sisäpiiri, jota rehelliset poliisit eivät uskalla vastustaa ja siten kääntävät päänsä toiminnalle. Jos olisin kyyninen, niin arvelisin, että jopa suurin osa Helsingin poliisilaitoksesta on mukana toiminnassa tavalla tai toisella tai ainakin tietää tasan tarkkaan, mitä minulle tehdään. Voin olla tietenkin myös väärässä, ja ehkä minun annetaan tarkoituksella ymmärtää, että vainoamisverkosto on laajempi kuin, miltä se vaikuttaa.


    • Löysätpois

      Oliko tuolla indie-sivulla maininta, että kodissasi on käyty? Huolehdi ihmeessä turvaliikkeen kanssa, että lukitus ja muu murtosuojaus on kunnossa, äläkä anna uutta vara-avainta kenellekään, ei isännöitsijälle, huoltomiehelle eikä muille vaikka kehtaisivat vaatia (ja kehtaavathan he, vaikka pää punaisena, mutta laki on puolellasi).

      • TiFi

        Minulla on kyllä varmuuslukko aina kiinni, kun lähden ulos, mutta ilmeisesti senkin pystyvät osaavat murtomiehet avata jälkiä jättämättä. Toisaalta myös lähiomaisillani on hallussaan yksi avain varmuuslukkoon ja on mahdollista, että vainoajat ovat "lainanneet" sitä.


    • degrgedrged

      Täällä saat taatusti puhua mitä huvittaa ja viisaiden ihmisien kanssa, ``saa puhua mitä sylki suuhun tuo``. Tuo ryhmä on siis Facebookissa

    • hyvä.blogi

      Nyt asiasi on oikeaan paikkaan tallennettu ja hyvässä muodossa, nimittäin omaan blogiisi.

    • Hitsari___

      Oletko Tifi varma ettei sinua häiritä ultraääni "aseella"? Olen töissä muovifirmassa jossa käytetään ultraäänihitsauslaiteita, tämän ultraäänen kun ohjaa toiseen huoneeseen seinän läpi niin aiheuttaa todella epämiellyttäväviä aistimuksia,lihasten nykimistä,napsahtelua päässä kun ultraääni osuu vaikka tulee paksun seinän läpi.

      • TiFi

        Oireet sopivat, joita säteilytyksestä tulee, sopivat täsmälleen mikroaaltojen aiheuttaminen. voimakasta polttelevaa kipua erityiesti jaloissa ja yläselässä, pistelyä jne. Mutta on tietenkin mahdollista, että myös ultra/infraääniä käytetään. Joka tapauksessa kahtena edellisenä päivänä minua on kidutettu aamusta iltaan yrittäen estää kotona tapahtuva työntekoni.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_weapon


      • TiFi

        No tulipas paljon typoja. Tuossa viesti ilman niitä:
        Oireet, joita säteilytyksestä tulee, sopivat täsmälleen mikroaaltojen aiheuttamiin. Voimakasta polttelevaa kipua erityisesti jaloissa ja yläselässä, pistelyä jne. Mutta on tietenkin mahdollista, että myös ultra/infraääniä käytetään. Joka tapauksessa kahtena edellisenä päivänä minua on kidutettu aamusta iltaan yrittäen estää kotona tapahtuva työntekoni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe