Suurin osa väitetyistä Pyhän hengen toiminnoista

oksennuspaikka

on täyttä potaskaa. Olen nähnyt vuosikymmenien ajan vapaissa suunnissa liikkuessani, miten lauma määkyviä uskovia väittää muka Pyhän hengen olevan asialla, mutta tämä on noussut pelkästään heidän itsensä korottamisesta. Tämä haiseva saasta ja valhe on liannut ja saastuttanut tällä hetkellä koko kristikunnan, lähdin hippalivohkaan jo vuosia sitten näistä "hengen nostatus"-kokouksista koska niissä dumpataan ja pakotetaan Pyhää henkeä paikalle. Tosiasissa paikalle saapuu Valhe ja sen henki. Siis Antikristus. Oikea nimitys näille kokouksille olisikin "Hengen pakotus". Älkää siis ihmetelkö, miksi Jumala vaikenee ja hänen ihmeensä eivät toimi seurakunnissa. Kristuksen ruumis on täynnä valheellista saastaa.

Vastenmielisempää ja etovampaa ilmiötä en maailmassa tiedä, sillä tämä on se apostoli Johanneksen kuuluttama antikristuksen, valheen henki, joka oli jo silloin tulossa maailmaan.

Ilmestyskirja 16 : 13 "Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista."

39

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Potastkaa niille jota ovat ikuisesti piossa hänen armo liitostaan,heitä kalvaa heidän oma tuntonsa sammumato tuli polttaa sisintä.

      • hihhulihulihei

        Ota matolääkettä niin matotuli sammuu ja sali tummuu.


      • Toisen tulemuksen jälkee kaikki jumalattomat tallataan jalkoihin. Hän odottaa siellä, kunnes hänen vihollisensa pannaan korokkeeksi hänen jalkojensa alle. Hebr 10:13


    • Oikeaväärennös

      Missä esiintyy oikeaa Jumalan toimintaa, siellä esiintyy myöskin väärennettyä toimintaa. Mitään arvotonta ei kenenkään kannata väärentää mutta, arvokasta kannattaa väärentään mikäli joku on vääryyden asialla. Väärennöksen esiintyminen todistaa oikean arvokkaan olemassaolon.

    • Valoapimeyteen

      Missäpä muualla vastustus olisi voimakasta kuin uskonnossa. Jokainen älynnee miksi. Jumala se on joka työntää pahuuden juurikin sinne minne se kuuluu; helvettiin.

    • lahjomattomasti

      Hyvä teksti. Puolustaa samalla Raamattua, mutta tuo esille uskovaispiireissä vallitsevan kaksimielisen valheellisuuden.

    • NäinMitenSeKuuluuTehdä

      Olen aloittajan kanssa samoilla linjoilla. Olen käynyt tuollaisissa hengennostatuskokouksissa ja nähnyt kaikenlaista typerää ja häpeällistä kekkulointia.

      Jokin aika sitten kävin eräässä rukousillassa, johon tuli kolme vasta uskoontullutta nuorta miestä. Vanhat uskovaiset painostivat nämä kolme menemään salin etuosaan "täyttymään Pyhällä Hengellä."

      Pian heidät piiritettiin, kun n. 7 henkinen vanhimmisto/evankelistamiesten joukko alkoi huutaa kovaa sekä kielillä, että suomeksi. He huusivat varmaan 10 minuutin ajan yhtä soittoa ja tarttuivat nuorten miesten käsiin ja pitivät niitä väkisin ylhäällä koska se muka auttaa. Nämä vanhat huutajat painostivat voimakkaasti ujoja ja arkoja nuoria huutamaan mukana "KIITOSKIITOSKIITOS KIITOSKIITOSKIITOS JEESUS" aina lisää ja kovemmin, sen kummempia perusteita kiittelylle ei vaadittu eikä kyselty, niin vain piti tehdä.

      Samaan aikaan penkeissä istuva yleisö osoitti käsillään nuoria uskovia päin mongerrellen samalla siansaksaa. Vanhojen ihmisten päät tekevät tässä vaiheessa usein sivuttain heiluvaa liikettä.

      Seurasin tilannetta eteisestä käsin ja rukoilin samalla hiljaa mielessäni "älä hyvä Luoja anna noiden nuorukaisten joutua tuohon sotkuun mukaan, vaan täytä sinä heitä silloin kun sinä hyväksi näet." Yksikään noista nuorista ei onneksi alkanut mongertaa lööperiä eikä kaatunut lattialle vaikka sitä kovasti yritettiin, ainakaan en huomannut mitään sellaista.

      • muistutukseksi

        Ylös!


    • Loveen_lankeamista

      Onhan tuo pelkkää joukkohypnoosia ja transsiin menoa. Nuo kielillä puhumiset on ihan perinteistä loveen lankeamista, eli shamanointia, missä sinänsä ei mitään vikaa ole, mutta että väitetään siinä jumalan puhuvan, on täyttä soopaa. Nuo luonnon kansat on menneet ihan vastaavaan hurmokseen rumpumusiikin ja vastaavan saattelemalla tuhansia vuosia ihan samalla kaavalla ja tavalla, pitää olla vähän tietämätön, jos ei tästä ole kuullut, tai tällaista nähnyt. Tällainen ei ole mitään pyhän hengen toimintaa, vaan ihan luonnollista ihmisen mielen toimintaa ja sinällään asiayhteydestä erillään mielenterveydelle vapauttavaa. Mutta valheellista tässä onkin se, että tämä on sovitettu kirkon tilaisuuksiin ja väitetään sen olevan jumalallista, kun tosiasiassa se on suurta tietämättömyyttä ja suoranaista tyhmyyttä ja vallan käyttöä kai se on myöskin, mitä suurimmassa määrin, ihmiset saadaan sillä tavalla helposti tottelemaan tuon pääpapin(poppamies) sanoja, kun se on niin suuri herra, että ihan pyhää henkeä pystyy tänne tuomaan. Kaikissa kristityissä piireissä eivät ihmiset ihan yhtä nenästä vedettäviä onneksi ole. En nyt tällä kirjoituksella väitä, että pyhän hengen toimintaa ei ollenkaan olisi, mutta väitän, että se on vähän toisen luontoista.
      Väitän myöskin, että pyhä henki ei ole sen ainoa nimi, eikä se myöskään pelkästään kuulu kristinuskon piiriin, vaan kaikkeen eläväiseen, eivät sitä kristityt omista, sen minä myöskin väitän, vaikka kristitty olenkin, näin olen aina uskonut ja sitä uskoa ei kukaan pysty muuttamaan.

    • Kristinuskonsanaa

      Saatana soluttautuu uskovaisten piiriin. Jos uskotte, että Jeesus on kuollut ristillä syntienne tähden, niin olette turvassa. Totuus on Raamatussa. Älkää nähkö, mitä haluatte nähdä, vaan noudattakaa Jumalan johdatusta älkääkä tehkö syntiä. Näin pääsette helpoimmalla.

    • Ei henki toimi oma vanhurskaissa yhdessäkään,seurakunnassa,on oltava kuuliainen sanalle synnit oltava tunnustetut ja pesty pois Jeesuksen verenkautta.

    • enemmänrakkautta

      Onko aloittaja miettinyt, että onko oma kirjoituksesi ehkä kovahenkinen ja rakkaudeton muita uskovia kohtaan? Muistathan, että Jumala on luonut myös nämä uskon sisaret ja veljet, joita arvostelet. Muistathan, että Hän rakastaa heitä paljon enemmän kuin sinä omia lapsiasi ja kuitenkaan et kirjoittaisi tuohon sävyyn omista lapsistasi - en ainakaan haluaisi uskoa niin. Muistathan myös, että Pyhä Henki murehtii meidän kovahenkisyyttä ja rakkaudettomuutta ja sitä, että puhumme pahaa toisista Jumalan luomista ihmisiä.

      Enemmän armeliaisuutta toisia kohtaan ja ymmärtää, että me ihmiset voimme sortua sielullisuuteen - sinä aloittajakin, eikä sielullisuus tarkoita pahan hengen vaikutusta. Uskovissa ihmisissä myös asuu Pyhä Henki ja varovaisuutta myös sanoihin, ettei vahingossa sortuisi halveksimaan Pyhää Henkeä.

      • tosiuskova

        Rikollisten synnyttäjä ja suosija joutuu kadotukseen.


      • enemmänrakkautta

        Kovampa tuomion annat minulle. Oletkohan lukenut Raamattua, mitä siellä kadotustuomion antamisesta sanotaan?


      • katinkultaa
        enemmänrakkautta kirjoitti:

        Kovampa tuomion annat minulle. Oletkohan lukenut Raamattua, mitä siellä kadotustuomion antamisesta sanotaan?

        Jeesus varoitti ja antoi tuomiot ehkä eniten juuri ulkokullatuista eli teeskentelijöistä. ainakin seitsemän kertaa varoitti näistä.


      • joopajuu
        katinkultaa kirjoitti:

        Jeesus varoitti ja antoi tuomiot ehkä eniten juuri ulkokullatuista eli teeskentelijöistä. ainakin seitsemän kertaa varoitti näistä.

        Olipa Jeesus kova ja rakkaudeton, kun toisia uskovia ulkokullatuiksi sanoi. (sarcasm)


      • kijuihyg6gf
        katinkultaa kirjoitti:

        Jeesus varoitti ja antoi tuomiot ehkä eniten juuri ulkokullatuista eli teeskentelijöistä. ainakin seitsemän kertaa varoitti näistä.

        Niin ja Jeesus kielsi uskomasta.
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan: 24:23-26


    • alfa123om2222

      Ehkä he ovat vain valovuoden edellä muita psykoterapiassa ja terveen EGO:n muodostamisessa. Kaikki tietää, että: Teidän täytyy ensin tulla hulluiksi, jotta voisitte tulla viisaiksi. Uskonnot vahingoittavat normaalia psyykettä. Mutta kun tervehtyminen alkaa muodostuu voimakas EGO. Joillekin tuo ego voi muodostua liiankin voimakkaaksi. Mutta itse katson, että voimakas ego on hyve eikä pahe. Jotka käskyttävät pyhää henkeä ovat luultavasti omassa mielessään Jeeuksen veljiä, sisaria ja äitejä tms.

      Lyhyesti: Eräät meistä ovat vain kulkevat edellä muita monin tavoin. He ovat edelläkävijöitä ja tulleet yhtä hyviksi kuin Mestarinsa. Itse olen ollut monta kertaa vaivautunut kokouksissa liian heikon egon takia. Mutta kun egoni on vähän tervehtynyt olen alkanut hyväksyä vahvan egon olevan = kuin terveys.

      Sitä voi ikänsä kiemurrella syntisten koukussa ja kuvitella heidän olevan tahdonvoimansa ansiosta jotenkin edistyksellisiä. Mutta voi myös yrittää tervehtyä ja saada itselleen terveen egon.

      Miksi pitäisi olla muuta kuin : Second to no-one! Vaikka tuo tahdonvoima on kuin sarvi ja pyrkii alistamaan ja sortamaan muita ja vaikka sen pois työntäminen on vaikeaa; niin en ainakaan itse aio jäädä sarvijaakkojen alle, vaan ennemmin pyhän hegen käskyttäjiin luotan. Heillä on vain vahva ego.

      • aaappp

        Säkään et taida ymmärtää, että valheelliset Pyhän hengen toiminnot on antikristuksesta. Ei Kristuksesta.


      • EgoKuolkoon

        Ego ehkä tarkoittaa eri ihmisille hieman eri asiaa. Oman käsitykseni mukaan ego on harhaminä, kuviteltu minuus ilman todellista perustetta. Egon vallassa syntyy mölinää ja muita turhia ilmiöitä.

        Kun ego katoaa, niin elämä muuttuu arvokkaaksi ja kauniiksi.


    • man.nam

      Miksi muuten Johannes olisi puhunut Antikristuksesta? Mikä on Antikristus? Se, joka näyttelee Kristusta.

      Kaikista pahinta on, jos kristitty itse ei ymmärrä olevansa Antikristuksen joukoissa. Fundamentalistit valitettavasti tekevät ja ovat aina tehneet myyräntyötään oikeaa kristinuskoa vastaan, kun ovat karkoittaneet kansaa vastustamaan kristinuskoa.

      Ateismikin on syntynyt tästä vastustuksesta. Kun on huonot ja epäpätevät opettajat yrittäneet opettaa kristinuskoa. Ja ovat tehneet sen täysin väärin, ja epäuskottavasti.

    • eksytys-paljastuu

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Yksi antikristuksen hengessä vaeltavien eksytysmuoto on kerskua ihmeparanemisilla, joita ei ole todellisuudessa tapahtunut. Markus Hirsilä ja Asmo Maanselkä tutkivat aikoinaan väitettyjä ihmeparanemisia helluntaiherätyksen piirissä, mutta eivät löytäneet yhtään todistettua ihmettä. Taitavat olla molemmat jo luopuneet uskostaan, mutta Petteri Haipola on kirjoittanut samasta aiheesta heidän tutkimuksiinsa viitaten.

      http://www.inri.fi/loppu/parantaminen.pdf
      http://www.inri.fi/loppu/ihme.pdf

      Toinen juttu, mikä on fuskua monien kohdalla, on siansaksan mökeltäminen suureen ääneen kokouksissa. Sillä tavalla korotetaan vain itseä. Annetaan itsestä eli suuresta minästä sellainen kuva, että "minä olen tosi hengellinen", kun mökellän siansaksaa suustani.

      Tein minäkin vuosia sitten hyvän päätöksen ja lähdin ulos tuollaisten yhteydestä. Samassa antikristuksen hengessä vaeltavat kuin muutkin... ja "ihmeitä" tapahtuu valheen voimalla... joopa joo.

      • ev.lut

        Raamatun mukaan uskova puhuu salassa Herralle. Kielien puhuminen on itsensä rakentumiseksi. Julkinen esiintyminen on vain silloin oikein, kun on selittäjä. Kaikki on vielä sanalla koeteltava. Puheet ylistävät Jumalaa, eivät ihmistä, jos ollaan oikealla asialla.
        Minuakin joskus painostettiin tuomaan usko esille. Toisaalta niin tuleekin tehdä, mutta vain Pyhän Hengen johdatuksesta. Armoa kaikki on.
        Oikeaa parantumistakin voi olla, mutta ihminen ei voi Herraa pakottaa toimimaan, miten ja milloin itse haluaa.
        Raamattua lukemalla oppii tietämään totuuden, eikä ole niin helposti eksytettävissä.


    • Herra.armahtakoon

      Tärkeää erottaa, mikä henki on kyseessä. Sitä jokainen kirjoittajakin voi miettiä, että missä hengessä kirjoittaa. Vaikuttaako itsessään Hyvän Paimenen rakkaudellinen, armollinen ja rakentava henki.

      • eksytys-paljastuu

        Hyvä Paimen ei rakenna yhdessä valheen hengen kanssa...


      • Herra.armahtakoon

        Ei niin, siksi kannattaa tarkkaan miettiä, missä hengessä kirjoittaa ja puhuu.


      • hyhgtfrdes

        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

        Joten kolminaisuus oppia on eksyttäjien oppi!

        Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
        3:23 Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: "Kuinka saatana voi ajaa ulos saatanan?
        3:24 Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä.
        3:25 Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä.
        3:26 Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut.

        3:27 Eihän kukaan voi tunkeutua väkevän taloon ja ryöstää hänen tavaraansa, ellei hän ensin sido sitä väkevää; vasta sitten hän ryöstää tyhjäksi hänen talonsa.
        3:28 Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
        3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."


    • hulluntaicusetettu

      Ns. pyhänhenkentoiminta on pelekkää cusetusta ja rahankerräystä. Jos kyseenalaistat, huijarisaarnaajat pelottelloo pyhaänhenkenpilikalla. Näin on!

    • vestigiaterrent

      Hulluinhuoneiden suljetut osastot on täynnä ns. pyhänhengentoiminnoissa mukana olleita!

    • monella.vippaa-miksi

      Minäkin uskon Ukko Ylijumalan toiseen tulemiseen. Miksi moni eurooppalainen on sen aasialaisen pienen kamelinajajaporukan satujen lumoissa?

      • Herra.armahtakoon

        Jeesus rakastaa sinuakin. Ota Jeesus pelastajaksesi ja elämäsi Herraksi - voin suositella. Tulet saamaan rikkaan elämän Hänen seurassaan. Vaikeuksia toki voi tulla, mutta niissä ei tarvitse olla yksin. Tulet saamaan sellaisen rauhan, jota tämä maailma ei voi antaa.


    • azuzakadunharha

      Jumalan nimessä on vaikea väärentää mitään, koska Raamattu niin kirkkaan selkeästi kertoo meille kuinka Hän toimii, sama juttu Jeesuksen kanssa.
      Pyhän Hengen kohdalla tilanne on täysin toinen, Raamattu kyllä kertoo alkuseurakunnan keskellä tapahtuneista tilanteista, joissa Pyhä Henki oli vahvasti osallisena, mutta mitään varsinaista "kuinka Pyhä Henki toimii ihmiskehon tiimoilla" ohjetta ei Raamatusta löydy.
      Useat kristilliset suunnat pitävät kynsin ja hampain kiinni siitä, että se mikä tapahtui alkuseurakunnan keskellä, täytyy tapahtua vielä tänäänkin.
      Ja kun nämä kaksi asiaa yhdistää, voidaankin jo periaatteessa tehdä lähes mitä vain Pyhän Hengen nimissä.
      Edes alkuseurakunnan keskellä tapahtuneita tilanteita ei Raamattu kovinkaan värikkäästi kuvaa, tarkoitan sitä, että millä lailla Pyhä Henki vaikutti paikalla olleisiin ihmisiin ja ympäristöön.
      Toki kyllä, kerrotaan siellä jotain, mutta ei kuitenkaan voi sanoa niin, että Raamatusta voitaisiin löytää jokin opillinen malli siitä, että mitä, miten Pyhä Henki vaikuttaa ihmisiin ja ihmisjoukkoon.
      Välillä tuntuu siltä, että monelta unohtuu kuinka kauan tiettyjä asioita on laajassa mittakaavassa tapahtunut.
      "Pyhän Hengen" laajamittainen toiminta siten, miten se nykyaikaisessa hiemankin karismaattisessa piireissä käsitetään, on kuitenkin ollut läsnä vasta hieman yli toista sataa vuotta.
      Osa nykyistä toimintaa vakaasti puolustavista toteaa tähän luonnollisesti, " niin, silloin se alkoi se väkevä Pyhän Hengen toiminta silloin hieman yli sata vuotta sitten".
      Itse en usko, että Pyhä Henki oli päiväunilla noin 1900 vuotta ja sitten tuli jokin tietty ajanjakso maailmanajassa, että nyt äkkiä täysin höyry päälle, ja täysin eri tyylinen tapa toimia maailman kansojen keskelle.
      Kuitenkin tapa, jolla "pyhä henki" nykyään karismaattisissa piireissä toimii, on koko maailmanhistorian ajalta varsin tuttu hyvin monista pakanauskonnoista.
      On hyvin ymmärrettävää, että ihminen joka on lapsesta saakka varttunut kristillisessä piirissä, jossa nykyinen, tai sitä muistuttava "pyhän hengen" työ on ollut ihan normaalia, niin ei millään kykene sitä nykypäivänä kritisoimaan.
      Olen pikemmin kuullut, ja itsekin ollut osallisena aiemmin päinvastaisessa, on etsimällä etsitty, ja myös löydetty, Raamatusta vaikka yksittäisiä jakeita, välillä jopa lauseita, puolustamaan sitä mitä nykyisin tapahtuu.
      Itse uskon, että suurin osa näistä nykyisistä "pyhän hengen" manifestaatioista on täysin ihmisen oman mielen ja kehon tuottamaa, ei siihen perkelettä tarvita.
      Siihen tarvitaan usein vain täydellinen ja vankkumaton usko asiaan, paljon odotuksia, jumalallinen ilmapiiri, tunteisiin vetoavaan puhetta, hieman rytmikästä tai itseään toistavaa musiikkia, niin ihminen on jo hyvin valmis lähes transsiin.
      Perkele toki on tämän "hengen" liikkeen liikkeelle laittaja, mutta se että jokainen tärinä, vapina, kaatuminen, kouristelu, huojunta, tunnetila, lämmönvaihtelu jne jne olisi hänen aikaansaamaa, niin ei toki, ihminen siinä omiaan tekee, itse sitä tajuamatta.
      Varhaisten kirkkoisien ja tutkijoiden mukaan seurakunnan keskellä tapahtuvat ihmeet ja tunnusteot laantuivat pikkuhiljaa loppuen hiljalleen lähes kokonaan, käsittääkseni jossain vuoden 150-250 välillä.
      Ainakaan en ole itse koskaan lukenut yleisesti mistään teoksesta, että koko toista tuhatvuotinen ajanjakso olisi ollut yhtä ihmettä ja tunnustekoa kuten alkuseurakunnan päivinä.
      Nyt kuitenkin on vallalla tämä valtava buumi, että asian täytyy olla niin, että kaikki mitä silloinkin alkuseurakunnan aikana tapahtui, pitää nyt väkisinkin saada myös meidän aikaamme.
      Kannattaa miettiä kuka tästä kaikesta sekasotkusta hyötyy?
      Kuka hyötyy siitä, että ihmiset seurakunnissa keskittyvät enemmän tunteisiin ja kokemuksiin kuin siihen, että kristityn paikka on maailmassa ahdas, eikä muuta tietä kotiin ole, kuin ottaa risti ja seurata Herraa.
      En itse löydä Raamatusta sellaista mallia elämälle, että kristityn osa maailmassa olisi menestyä ja olla hyvää pataa maailman kanssa, käsittääkseni olen täällä vain läpikulkumatkalla, matkalla jonka ulkoisilla kuorilla ei ole mitään väliä.

      • aa-pee

        "Varhaisten kirkkoisien ja tutkijoiden mukaan seurakunnan keskellä tapahtuvat ihmeet ja tunnusteot laantuivat pikkuhiljaa loppuen hiljalleen lähes kokonaan, käsittääkseni jossain vuoden 150-250 välillä."

        Samaa mieltä pitkälti. Samasta asiasta todistaa Johanneksen puheet kirjeissään ja varoitukset Antikristuksen tulosta, ja siitä miten Johannes jo näki Ak:n vaikuttamassa jo silloisessa srk:ssa hajaannusta valheillaan tuottamassa. Mielestäni tähän ei ole tällä kertaa muuta lisättävää. Tehkää uskovat jo oikeat johtopäätökset nykyisestä srk:n tilasta, joka on jokseenkin 100%:sti Antikristuksen teeskennellyn ulkokultaisen "Pyhän hengen" vallassa. Ja vaikka joku tosiuskova haluaisikin olla uskollinen Herran hengelle, niin nykyisten seurakuntien rakenne estää muutoksen oikeaan suuntaan.


    • niis_se_vaan_menee

      olisiko mitenkään mahdollista katsoa millä mielellä lukee ja suhtautuu
      Siis onko aina ja vain hänessä syyllisyys.
      Kun sijoitat tekstin tiedät mihin olet itsesi sijoittanut? Miten muutoin voisi olla. Kuka todella tietää kaverin tarinoista muut kuin hän itse?
      Näkeekö joku sinun pääsi sisään miten todella ajattelet?
      PyhäHenki toimii minun kauttani nyt näin ja siitä seuraa alla olevat ajatukset, PH.n avulla.

    • gtygtfgrdred

      Varo pilkkaamasta!

      Jeesus lähetti Pyhän Hengen omilleen, eikä rikollisen kristinuskon rikollisille.

      Faktaa:
      Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina. Nk. rikollisuuden miekka sivistystä.

      Tutkikaan kristittyjen historialliset faktat ja tunnustakaa Paavalin herra, herra saatana todelliseksi herraksenne.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavalin_kirjeet
      "Apostoli Paavali oli ensimmäisen kristillisen sukupolven merkittävin uskonoppinut. Hän julisti evankeliumia ja perusti seurakuntia kolmen vuosikymmenen ajan Rooman valtakunnan itäosiin."

      1.Korinttolaiskirje:
      15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos

      2 Korinttolaiskirje 12:
      7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
      8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

      Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta ja se sama saatana on pääpiru edelleen kristittyjen yli 3500 lahkossa maailmalla kuten historia todistaa.
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:

      12:30 "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa."

      -----------

      Kristilliset = Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä IHMISIÄ; seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen. He eivät anna aivopesu uskontunnustusta.

      Jeesus ei ole perustanut yhtään rikollisen kristinuskon seurakunnista eikä kristityillä ole Jeesuksen opetuslapsia opettajina joten todellinen herranne tunnetaan.
      Pysykää Jumalan ja Jeesuksen sekä Suomen Perustuslaille kuuliaisina ja kohdelkaa ihmisiä ihmisinä ja lopettakaa "vain me pelastumme" ja "vain me tiedämme tien taivaaseen" jne sopaskanne.

      kristityistä EI SAA USKOMALLAKAAN KRISTILLISIÄ!
      Kristilliset = Jeesuksen ja Jeesuksen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
      Näistä, Jeesuksen, opetuslapsineen perustamista seurakunnista ei ole yhtään rikollisten kristinuskon kristittyjen seurakuntia vaan ne ovat kristillisten ihmisten seurakuntia:
      Ilm. 2:1-29
      Pergamos
      Tyatira
      Sardes
      Smyrna
      Filadelfia
      Efeso
      Laodikea
      ----------
      HUOM!
      Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.

    • Varoitusviimeinen

      San. 28:9 Joka korvansa kääntää pois lain kuulosta, hänen rukouksensakin on kauhistus.

      Matt. 7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.

      Adventisti/Raamattu sanoo Rakkaalle veljelleen viimeisen varoituksen, ennenkin Jeesus tulee hakemaan omansa (ne jotka pitävät... Käskyt kunniassa)...

      Eli veljeni, kuulkaa 3 enkelin sanomat...

      Ilm 18:2 Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
      4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.

      https://youtube.com/watch?v=TJwa0FWuWwI

    • Anonyymi

      Miksi etsit vapaita suuntia, etä suuntaa taivaaseen=

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe