Teuvo Suni: Pietariko seurakuntien peruskallio?

Tämäkin totuus kuuluisi jatkoksi keskusteluun, Kristuksen seurakuntiako? Mutta teen tästä oman aloituksen koska tuohon ketjuun, sen keskivaiheilla kirjoitettuihin kommentteihin vastaaminen onnistuu vasta muutaman minuutin odottelun jälkeen.

Tästä olisi voinut kirjoittaa totuuden jo paljon aikaisemmin, mutta ensin piti selvittää tämän lopun ajan rajun eksytyksen pääjehu Paavalin toimet, joiden takia hänestä tuli Saatanan uskollinen palvelija, tuo lopun ajan väärä profeetta ja koko ihmiskunnan eksyttäjä.

Nyt ovat lähes kaikki Paavalin rakkaat veljet häipyneet pimeyden synkkiin kätköihin, joten nyt on tullut aika kertoa totuus opetuslapsi Pietarin rajusta kohtalosta.

Varsinkin, kun tämän palstan syntisten kuoro on saanut uuden kuoronjohtajan, Anselmi Toiviaisen, jonka johdolla Totuuden herjaus jatkuu yhtä innokkaasti, kuin poissa olevienkin johdolla, joista kannattaa mainita Devoit, Antero Onninpoika, Pastorin poika ja viimeksi häipynyt TMarko. Puhumattakaan vielä palstalla sinnittelevää totisen parannuksen Mikko Ainasojasta.

Nyt ei tämäkään Anselmi enää hehkuta Paavalia, vaan hokee myös tätä toista, koko ihmiskunnan eksyttämää hokemaa siitä, että Jeesus Kristus olisi sittenkin perustanut seurakuntansa maan päälle juuri Pietarin uskon pohjalta, eli kalliolle, jonka nimi on Pietari.

Vaikka totuus on se, että Jeesus perusti taivaallisen seurakuntansa tälle Pietarin todistukselle hänestä:

"Entä te?" kysyi Jeesus. "Kuka minä teidän mielestänne olen?"

Simon Pietari vastasi: "Sinä olet Messias, elävän Jumalan poika."

Jeesus sanoi hänelle: "Autuas olet sinä, Simon, Joonan poika. Tätä ei sinulle ole ilmoittanut liha eikä veri, vaan minun Isäni, joka on taivaissa.

Ja minä sanon sinulle: Sinä olet Pietari*, ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Sitä eivät tuonelan portit voita."

Kristuksen perustaman taivaallisen seurakunnan kallio on siis tämä:

"SINÄ OLET MESSIAS, ELÄVÄN JUMALAN POIKA."

Eikä suinkaan kieltäjä Pietarin hatara usko

69

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi Pietari puhkesi katkeraan itkuun?

      "Pietari istui ulkona pihalla. Hänen luokseen tuli palvelustyttö ja sanoi: "Sinäkin olit tuon galilealaisen Jeesuksen seurassa."

      Mutta hän kielsi sen kaikkien kuullen ja sanoi: "En ymmärrä mistä puhut."

      Hän siirtyi sieltä portille päin, mutta muuan toinen tyttö näki hänet ja sanoi paikalla oleville: "Tämä mies oli nasaretilaisen Jeesuksen seurassa."

      Taas hän kielsi sen valalla vannoen ja vakuutti: "Minä en tunne sitä miestä."

      Mutta hetken kuluttua hänen luokseen tuli muita, jotka siellä seisoskelivat, ja he sanoivat: "Sinä olet varmasti samaa joukkoa, senhän kuulee jo puheestasi."

      Silloin Pietari alkoi sadatella ja vannoi: "Minä en tunne sitä miestä." Samassa kukko lauloi.

      Pietari muisti, mitä Jeesus oli sanonut: "Ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti kiellät minut." Hän meni ulos ja puhkesi katkeraan itkuun."

      Samalla hän muisti myös nämäkin Jeesuksen opetukset:

      "Mutta joka ihmisten edessä kieltää minut, sen minäkin kiellän Isäni edessä taivaissa."

      "Vielä teille on opetettu nämä isille annetut käskyt: 'Älä tee väärää valaa' ja 'Pidä, mitä olet Herralle valalla vannonut'.

      Mutta minä sanon teille: Älkää vannoko lainkaan. Älkää taivaan kautta, sillä se on Jumalan valtaistuin, älkää maan kautta, sillä se on hänen jalkojensa koroke, älkääkä Jerusalemin kautta, sillä se on suuren kuninkaan kaupunki.

      Älä myöskään vanno pääsi kautta, sillä et sinä pysty muuttamaan ainuttakaan hiustasi mustaksi etkä valkoiseksi.

      Kun myönnätte, sanokaa vain: 'Kyllä', kun kiellätte, sanokaa: 'Ei.' Enempi on pahasta."

      Tähän katkeraan itkuun päättyi Pietarin tie Kristuksen todistajana.

    • Pietarin tuhon tien pois Kristuksen totuudesta sinetöi lopulta ystävyys Paavalin kanssa. Jos hänessä, Paavalista kirjoittaessaan, olisi vielä vaikuttanut Kristuksen Totuuden Henki, hän olisi suoraan kertonut kaikki ne valheet, joita Paavali muka Kristuksen oppeina julisti.

      Samaan tapaan, kuin mitä Pyhä Henki on nyt käskenyt minun ne paljastaa. Eikä olisi antanut tällaista ympäripyöreää julistusta, joka täyttää kaikkien väärämielisten halut, kun jokainen löytää siitä oman saatanallisen tulkinnan:

      "Ja pitäkää sitä pelastuksenanne, että Herra on kärsivällinen. Näinhän myös rakas veljemme Paavali on hänelle annetun viisauden mukaisesti teille kirjoittanut.

      Samaa hän sanoo kaikissa kirjeissään, joissa puhuu näistä asioista. Niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, mitä tietämättömät ja haihattelevat ihmiset omaksi tuhokseen vääristelevät niin kuin kaikkia muitakin pyhiä kirjoituksia."

      Eikä yhdellekään Saatanan synnin orjiksi jääneille ole lainkaan vaikeatajuista uskoa todeksi nämäkin kolme Saatanan ihanaa valhetta:

      "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

      "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

      "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu.

      Toistan sen, minkä olen ennenkin sanonut: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu."

    • TMarko

      " Pietari ja Johannes panivat kätensä heidän päälleen, ja he saivat Pyhän Hengen." - Apostolien teot 8:17

      Eipä ole vaikeaa arvata kuka muukin tulee vielä jossakin vaiheessa(vain ajan kysymys)saamaan saman tuomion Teuvo Sunilta minkä nyt ovat saaneet jo Paavali ja Pietari ellei Teuvo tule järkiinsä oman oppinsa mielettömyydestä.

      Tuon mielettömän ajatus logiikan on mentävä lopulta perustaansa asti ja tuomittava alkuunpanijakin:

      "Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän panisi kätensä heidän päälleen ja rukoilisi. Opetuslapset moittivat tuojia"

      "Hän pani kätensä heidän päälleen. Sitten hän lähti sieltä."

      "Niinpä hän ei voinut tehdä siellä yhtään voimatekoa; vain muutamia sairaita hän paransi panemalla kätensä heidän päälleen."

      "Siellä hänen luokseen tuotiin kuuro mies, joka ei pystynyt kunnolla puhumaan, ja häntä pyydettiin panemaan kätensä miehen päälle."

      JNE JNE

      • Näinhän se Saatana on sinutkin omakseen saanut, kun ensin on ottanut sinultakin harkintakyvyn pois:

        "Harkitse kätten päällepanemista tarkoin, jotta et joutuisi osalliseksi toisten synteihin. Säilytä itsesi puhtaana."

        Siksi sinäkin joudut viimeisellä tuomiolla tuomituksi myös kaikkien muidenkin helluntailaisten synneistä.

        Kyllä Pietari ja muuta apostolit varmasti helluntaina saivat kokea todeksi sen, mistä todistivat, ettei Pyhää Henkeä saada kenenkään ihmisen käsien alta, vaan:

        "Me olemme kaiken tämän todistajat - samoin Pyhä Henki - jonka Jumala on antanut niille, jotka häntä tottelivat."

        Varsin pian kuitenkin Saatanan Paavalille sanelemat uudet opit saivat Pietarin lisäksi, myös jopa Johanneksen pistämään käsiä ihmisten päitten päälle.

        Minä olen kyllä täysin terveen järjen vallassa. Koska jo äidin kohdussa satuin olemaan Jumalan valittu. Vaikkakin sen sain vasta 50 vuotiaan tietää, niin Pyhä Henki johdatti elämääni niin, ettei edes helluntailaiset saanet minua valtaansa - vaikka kovasti yrittivät.

        Siksi pystyin elämään 50 elämäni ensimmäistä vuotta niin, että Kristus lupauksensa mukaan ilmestyi ja otti opetuslapsekseen:

        "Joka on ottanut vastaan minun käskyni ja noudattaa niitä, se rakastaa minua. Ja minun Isäni rakastaa sitä, joka rakastaa minua, ja häntä minäkin rakastan ja ilmaisen hänelle itseni."

        Varmasti tiedät kaiken totuuden elämästäni, jota Saatanan henki on saanut sinut herjaamaan eksytyksen hengeksi.

        Odota nyt kuitenkin kaikessa rauhassa tämän kirjoituksen loppuun, jolloin saat tietää, mihin Saatanan henki lopulta Pietarin johdatti.


      • TMarko

        Minä tulin uskoon 90-luvun alkupuolella ja sillä ei ollut mitään tekemistä helluntalaisten kanssa. Olin haureellisen ja valheellisen syntielämän ahdistama nuori mies silloin ja voimakkaassa synnin tunnossa ja kaikkinaisten yöllisten painajaisten vaivaama. Ja eräs yö silloin huusin kauhuissani Jumalaa auttamaan minua ja hän auttoi. Tosin sen jälkeen jouduin kuudeksi vuodeksi Jehovan todistajien ylipuhumaksi kun en Jumalaa vielä kunnolla ollut oppinut tuntemaan enkä paljoa raamattuakaan vielä ymmärtänyt ja olin aivan liian herkkä uskoinen uskomaan ihmisiä. No, sieltä Herra lopulta johdatti minut pois kun olin läksyni siellä oppinut mitä siellä oli opittavissa. Sen jälkeen en ole kuulunut mihinkään vaikka monet ovat yrittäneet minua saada liittymään milloin mihinkin seurakuntaan. Minä tiedän kyllä kuuluvani Jumalan seurakuntaan ilman liittymisiä.

        Tuosta käsien päälle panemisesta vielä sen verran, että muistan kerran kun kävin helluntai seurakunnan rukouskokouksessa ja sen seurakunnan pastori tuli minun luokseni ja kysyi saisiko hän rukoilla minun puolestani. Minä sanoin, että kyllä sinä voit rukoilla. Hän laittoi kätensä pääni päälle ja aikansa rukoili puolestani. Sitten hän sanoi minulle yllättäen: "Sinulla on suoja" ja lähti sitten pois.

        Jos me vaellamme Jumalan tahdossa niin ei meillä Teuvo ole mitään hätää. Jumala on meidän kanssamme.

        "Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina."

        Paavali tarkoittaa ennen kaikkea sitä, ettemme laita kättämme synnin tekijän päälle ja siunaa häntä johonkin sellaiseen tehtävään joka toisi koko seurakunnalle lopulta häpeää kun tuon synnin tekijän pahat teot lopulta tulisivat päivänvaloon.

        On olemassa lukemattomia esimerkkejä vaikkapa siitä, että seurakunnan eri tehtäviin on varomattomasti siunattu haureellisia ihmisiä, jotka ovat sitten käyttäneet asemaansa hyväkseen käyttämällä heikkoja hyväkseen seksuaalisesti auktoriteetti asemassaan. Tätä Paavali juuri tarkoitti tuolla mitä sanoi:

        "Harkitse kätten päällepanemista tarkoin, jotta et joutuisi osalliseksi toisten synteihin. "

        Näin ne jotka ovat siunanneet synnin tekijän tehtävään ovat tulleet omalta osaltaan osallisiksi hänen synteihinsä. Ovathan he hänet tuohon tehtävään hyväksyneet.


      • TMarko kirjoitti:

        Minä tulin uskoon 90-luvun alkupuolella ja sillä ei ollut mitään tekemistä helluntalaisten kanssa. Olin haureellisen ja valheellisen syntielämän ahdistama nuori mies silloin ja voimakkaassa synnin tunnossa ja kaikkinaisten yöllisten painajaisten vaivaama. Ja eräs yö silloin huusin kauhuissani Jumalaa auttamaan minua ja hän auttoi. Tosin sen jälkeen jouduin kuudeksi vuodeksi Jehovan todistajien ylipuhumaksi kun en Jumalaa vielä kunnolla ollut oppinut tuntemaan enkä paljoa raamattuakaan vielä ymmärtänyt ja olin aivan liian herkkä uskoinen uskomaan ihmisiä. No, sieltä Herra lopulta johdatti minut pois kun olin läksyni siellä oppinut mitä siellä oli opittavissa. Sen jälkeen en ole kuulunut mihinkään vaikka monet ovat yrittäneet minua saada liittymään milloin mihinkin seurakuntaan. Minä tiedän kyllä kuuluvani Jumalan seurakuntaan ilman liittymisiä.

        Tuosta käsien päälle panemisesta vielä sen verran, että muistan kerran kun kävin helluntai seurakunnan rukouskokouksessa ja sen seurakunnan pastori tuli minun luokseni ja kysyi saisiko hän rukoilla minun puolestani. Minä sanoin, että kyllä sinä voit rukoilla. Hän laittoi kätensä pääni päälle ja aikansa rukoili puolestani. Sitten hän sanoi minulle yllättäen: "Sinulla on suoja" ja lähti sitten pois.

        Jos me vaellamme Jumalan tahdossa niin ei meillä Teuvo ole mitään hätää. Jumala on meidän kanssamme.

        "Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina."

        Paavali tarkoittaa ennen kaikkea sitä, ettemme laita kättämme synnin tekijän päälle ja siunaa häntä johonkin sellaiseen tehtävään joka toisi koko seurakunnalle lopulta häpeää kun tuon synnin tekijän pahat teot lopulta tulisivat päivänvaloon.

        On olemassa lukemattomia esimerkkejä vaikkapa siitä, että seurakunnan eri tehtäviin on varomattomasti siunattu haureellisia ihmisiä, jotka ovat sitten käyttäneet asemaansa hyväkseen käyttämällä heikkoja hyväkseen seksuaalisesti auktoriteetti asemassaan. Tätä Paavali juuri tarkoitti tuolla mitä sanoi:

        "Harkitse kätten päällepanemista tarkoin, jotta et joutuisi osalliseksi toisten synteihin. "

        Näin ne jotka ovat siunanneet synnin tekijän tehtävään ovat tulleet omalta osaltaan osallisiksi hänen synteihinsä. Ovathan he hänet tuohon tehtävään hyväksyneet.

        Kyllä Saatanan henki kaikkien omiensa henget tunnistaa, olivatpa he jehovalaisia, helluntailaisia, tai ketä tahansa, tuosta suuresta eksytyksen laumasta.

        Jos sinulla olisi Kristukselta saatu Totuuden Henki, et varmasti olisi tänne tullessasi, kun totuudesta sait ensimmäisen kerran lukea, alkanut herjata tätä Henkeä eksytyksen hengeksi.

        Ei ainoastaan kätten päälle paneminen ole Hengen herjausta, sitä ovat myös rakkauden osoitukset ja rukoilemiset Jumalan paaduttamien ihmisten puolesta:

        "Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei johda kuolemaan, hän rukoilkoon ja siten antakoon hänelle elämän; tarkoitan niitä, joiden synti ei ole kuolemaksi.

        Mutta on myös syntiä, joka johtaa kuolemaan, ja sellaisen synnin vuoksi en kehota rukoilemaan."

        Tästä on hyvänä esimerkkinä sinun ja Mikko Ainasojan saatanallisen hengen yhteys.


      • Kysyn vielä TMarkolta:

        Oletko koskaan pysähtynyt miettimään sitä, miksi sinulle ei tuon hätähuudon jälkeen ilmestynyt Kristus, joka olisi puhdistanut sydämesi ja puhdistettuun sydämeen antanut iankaikkisen elämän sinetiksi Totuuden Henkensä, kuten minulle?

        Vaan ajauduit, tuon yhden saatanallisen lahkon helmaan. Jonka kasteesta sait tuon saatanallisen hengen, jonka edelleenkin uskot olevan Pyhä Henki.


      • TMarko
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Kysyn vielä TMarkolta:

        Oletko koskaan pysähtynyt miettimään sitä, miksi sinulle ei tuon hätähuudon jälkeen ilmestynyt Kristus, joka olisi puhdistanut sydämesi ja puhdistettuun sydämeen antanut iankaikkisen elämän sinetiksi Totuuden Henkensä, kuten minulle?

        Vaan ajauduit, tuon yhden saatanallisen lahkon helmaan. Jonka kasteesta sait tuon saatanallisen hengen, jonka edelleenkin uskot olevan Pyhä Henki.

        Kyllä minulle Kristus ilmestyi, mutta sinähän et sitä tahdo millään uskoa. Minä nöyrästi alistuin silloin Jumalan väkevän käden alla Hänen tahtoonsa ja saatana joutui pakenemaan minua ahdistelemasta. Niin raamatussa on luvattu ja niin todellakin tapahtui silloin. Jumala antoi syntini anteeksi ja minä tein elämässäni täyskäännöksen pois syntielämästä. Minä tunnustin kaiken synnin ja syntisyyteni ja Jumala oli uskollinen ja antoi minulle luvatun Pyhän Hengen. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

        Elämäni muuttui totaalisesti. Pimeys väistyi pois ja sain elämän ja suurenmoisen toivon! Ei Jehovan todistajuus aikani sitä asiaa mitenkään muuttanut. Minä vain aloin vuosien varrella tajuamaan monia asioita heistä joita en tässä ala sen tarkemmin selittelemään. Sielläkin on monia Jumalan lapsia jotka uskovat täydestä sydämestään Herraan Jeesukseen Kristukseen ja tottelevat häntä. Kun Jeesus tulee takaisin niin Jumalan lapsia löytyy kaikista porukoista tai porukoiden ulkopuolelta ja Kristillisistä ryhmistä.

        Ei se ketään pelasta tai tee paremmaksi ettei kuulu mihinkään tai on eronnut jostakin kristillisestä puolueesta. Monelle on käynyt vain huonommin kun ovat jääneet uskonsa kanssa täysin yksin. Monet ovat luopuneet yksin jäätyään uskostaan kokonaan. Kyllä me tarvitaan toinen toisiamme vaikkei kaikessa oltaisikaan vielä ihan samaa mieltä. Rauta rautaa hioo ja niin me toisiamme jotta oppisimme kärsivällisyyttä, sävyisyyttä, uskollisuutta, ystävällisyyttä, sopuisuutta, rakkautta jne

        Sinäkin olet opettanut minulle täällä raamattu palstalla monia asioita itsestäni. Ne eivät ole niinkään "opillisia" asioita vaan ikäänkuin peilistä opittuja mitä minä itse olen kun katson kuvastimeen/hedelmään. Kanssa käyminen sinun kanssasi on ohjannut minua turvaamaan yhä vain enemmän Herraan Jeesukseen Kristukseen ja hänen kärsivällisyyteensä. Me muutumme yhä enemmän Kristuksen kuvan kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Ihmisistä eristäytyvä pakenee sitä Jumalan muutos työtä. Yksin kristitty ei voi kasvaa. Vain toisten kanssa toimiminen tuo hengellisen kasvun jonka kasvuperustana täytyy olla rakkaus. Ilman rakkautta kaikki hengellinen työ kaatuu riitoihin ja eripuraan.

        Kun Jumalan lapset kokoontuvat yhteen paljastuu hyvin nopeasti onko heidän henkensä alistunut Pyhän Hengen alaisuuteen, nöyryyteen,rakkauteen ja pyrkimiseen rauhaan ja sopuun. Hedelmä paljastaa hyvin nopeasti hengen onko se Jumalasta vai ei.


      • TMarko kirjoitti:

        Kyllä minulle Kristus ilmestyi, mutta sinähän et sitä tahdo millään uskoa. Minä nöyrästi alistuin silloin Jumalan väkevän käden alla Hänen tahtoonsa ja saatana joutui pakenemaan minua ahdistelemasta. Niin raamatussa on luvattu ja niin todellakin tapahtui silloin. Jumala antoi syntini anteeksi ja minä tein elämässäni täyskäännöksen pois syntielämästä. Minä tunnustin kaiken synnin ja syntisyyteni ja Jumala oli uskollinen ja antoi minulle luvatun Pyhän Hengen. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

        Elämäni muuttui totaalisesti. Pimeys väistyi pois ja sain elämän ja suurenmoisen toivon! Ei Jehovan todistajuus aikani sitä asiaa mitenkään muuttanut. Minä vain aloin vuosien varrella tajuamaan monia asioita heistä joita en tässä ala sen tarkemmin selittelemään. Sielläkin on monia Jumalan lapsia jotka uskovat täydestä sydämestään Herraan Jeesukseen Kristukseen ja tottelevat häntä. Kun Jeesus tulee takaisin niin Jumalan lapsia löytyy kaikista porukoista tai porukoiden ulkopuolelta ja Kristillisistä ryhmistä.

        Ei se ketään pelasta tai tee paremmaksi ettei kuulu mihinkään tai on eronnut jostakin kristillisestä puolueesta. Monelle on käynyt vain huonommin kun ovat jääneet uskonsa kanssa täysin yksin. Monet ovat luopuneet yksin jäätyään uskostaan kokonaan. Kyllä me tarvitaan toinen toisiamme vaikkei kaikessa oltaisikaan vielä ihan samaa mieltä. Rauta rautaa hioo ja niin me toisiamme jotta oppisimme kärsivällisyyttä, sävyisyyttä, uskollisuutta, ystävällisyyttä, sopuisuutta, rakkautta jne

        Sinäkin olet opettanut minulle täällä raamattu palstalla monia asioita itsestäni. Ne eivät ole niinkään "opillisia" asioita vaan ikäänkuin peilistä opittuja mitä minä itse olen kun katson kuvastimeen/hedelmään. Kanssa käyminen sinun kanssasi on ohjannut minua turvaamaan yhä vain enemmän Herraan Jeesukseen Kristukseen ja hänen kärsivällisyyteensä. Me muutumme yhä enemmän Kristuksen kuvan kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Ihmisistä eristäytyvä pakenee sitä Jumalan muutos työtä. Yksin kristitty ei voi kasvaa. Vain toisten kanssa toimiminen tuo hengellisen kasvun jonka kasvuperustana täytyy olla rakkaus. Ilman rakkautta kaikki hengellinen työ kaatuu riitoihin ja eripuraan.

        Kun Jumalan lapset kokoontuvat yhteen paljastuu hyvin nopeasti onko heidän henkensä alistunut Pyhän Hengen alaisuuteen, nöyryyteen,rakkauteen ja pyrkimiseen rauhaan ja sopuun. Hedelmä paljastaa hyvin nopeasti hengen onko se Jumalasta vai ei.

        Jos et tuota kaikkea Saatanan sinulle syöttämää hapatusta todeksi uskoisi, et olisikaan Jumalan paaduttama.

        Kristus ei varmasti johdata ketään valittuaan minkään saatanallisen porttoseurakunnan helmaan, vaan kaikki omassa niistä pois.

        Eikä hän myöskään ala ketään valittuaan johdattamaan Paavalin saatanallisten oppien mukaan tuohon saatanalliseen rakkauteen, jota tuossakin ylistit.

        Vaikka et usko, sanon silti, ties monennenko kerran, ettei Jeesus Kristus usko muuta kuin oman totuutensa, mutta Saatana uskoo kaiken:

        "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali.

        Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.

        Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

        Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.

        Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

        Rakkaus ei koskaan katoa. Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi.

        Tietämisemme on näet vajavaista ja profetoimisemme on vajavaista, mutta kun täydellinen tulee, vajavainen katoaa.

        Kun olin lapsi, minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli ja lapsen ajatukset. Nyt, kun olen mies, olen jättänyt sen mikä kuuluu lapsuuteen.

        Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.

        Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus."

        Mikä onkaan Saatanan totuus? Se on valhe ja vääryys.

        Kristuksen kolminaisuus on tie, totuus ja elämä. Eikä suinkaan usko, toivo ja rakkaus.


      • Peniel
        TMarko kirjoitti:

        Kyllä minulle Kristus ilmestyi, mutta sinähän et sitä tahdo millään uskoa. Minä nöyrästi alistuin silloin Jumalan väkevän käden alla Hänen tahtoonsa ja saatana joutui pakenemaan minua ahdistelemasta. Niin raamatussa on luvattu ja niin todellakin tapahtui silloin. Jumala antoi syntini anteeksi ja minä tein elämässäni täyskäännöksen pois syntielämästä. Minä tunnustin kaiken synnin ja syntisyyteni ja Jumala oli uskollinen ja antoi minulle luvatun Pyhän Hengen. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

        Elämäni muuttui totaalisesti. Pimeys väistyi pois ja sain elämän ja suurenmoisen toivon! Ei Jehovan todistajuus aikani sitä asiaa mitenkään muuttanut. Minä vain aloin vuosien varrella tajuamaan monia asioita heistä joita en tässä ala sen tarkemmin selittelemään. Sielläkin on monia Jumalan lapsia jotka uskovat täydestä sydämestään Herraan Jeesukseen Kristukseen ja tottelevat häntä. Kun Jeesus tulee takaisin niin Jumalan lapsia löytyy kaikista porukoista tai porukoiden ulkopuolelta ja Kristillisistä ryhmistä.

        Ei se ketään pelasta tai tee paremmaksi ettei kuulu mihinkään tai on eronnut jostakin kristillisestä puolueesta. Monelle on käynyt vain huonommin kun ovat jääneet uskonsa kanssa täysin yksin. Monet ovat luopuneet yksin jäätyään uskostaan kokonaan. Kyllä me tarvitaan toinen toisiamme vaikkei kaikessa oltaisikaan vielä ihan samaa mieltä. Rauta rautaa hioo ja niin me toisiamme jotta oppisimme kärsivällisyyttä, sävyisyyttä, uskollisuutta, ystävällisyyttä, sopuisuutta, rakkautta jne

        Sinäkin olet opettanut minulle täällä raamattu palstalla monia asioita itsestäni. Ne eivät ole niinkään "opillisia" asioita vaan ikäänkuin peilistä opittuja mitä minä itse olen kun katson kuvastimeen/hedelmään. Kanssa käyminen sinun kanssasi on ohjannut minua turvaamaan yhä vain enemmän Herraan Jeesukseen Kristukseen ja hänen kärsivällisyyteensä. Me muutumme yhä enemmän Kristuksen kuvan kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Ihmisistä eristäytyvä pakenee sitä Jumalan muutos työtä. Yksin kristitty ei voi kasvaa. Vain toisten kanssa toimiminen tuo hengellisen kasvun jonka kasvuperustana täytyy olla rakkaus. Ilman rakkautta kaikki hengellinen työ kaatuu riitoihin ja eripuraan.

        Kun Jumalan lapset kokoontuvat yhteen paljastuu hyvin nopeasti onko heidän henkensä alistunut Pyhän Hengen alaisuuteen, nöyryyteen,rakkauteen ja pyrkimiseen rauhaan ja sopuun. Hedelmä paljastaa hyvin nopeasti hengen onko se Jumalasta vai ei.

        Kuuntele itseäsi!! JA MITÄ MINULLE PUHUT!!sanot minulle että minä olen se paha joka viettelee MIEHEN RASKAAMMAN MINUT LAPSEN ! MINÄ OLEN SYYLLINEN !!;KIITOS
        . ETSITKÖ YHÄ
        . MIELEESI EI TULE!!! JOS NYT MENEN JA TAPAN 10 VIATONTA..KUKA ON SYYLLINEN!! EN MINÄ..ENKÄ TAPA! MIKSIKÖ!! KOSKA EN VOI TAPPAA VIATONTA!!TEUVO.. .. ANNA VAIN MENNÄ HAUKKUEN..OLETHAN SIINÄ NIIN HYVÄ.
        .....


      • Peniel
        TeuvoSuni kirjoitti:

        Jos et tuota kaikkea Saatanan sinulle syöttämää hapatusta todeksi uskoisi, et olisikaan Jumalan paaduttama.

        Kristus ei varmasti johdata ketään valittuaan minkään saatanallisen porttoseurakunnan helmaan, vaan kaikki omassa niistä pois.

        Eikä hän myöskään ala ketään valittuaan johdattamaan Paavalin saatanallisten oppien mukaan tuohon saatanalliseen rakkauteen, jota tuossakin ylistit.

        Vaikka et usko, sanon silti, ties monennenko kerran, ettei Jeesus Kristus usko muuta kuin oman totuutensa, mutta Saatana uskoo kaiken:

        "Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali.

        Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.

        Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

        Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.

        Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

        Rakkaus ei koskaan katoa. Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi.

        Tietämisemme on näet vajavaista ja profetoimisemme on vajavaista, mutta kun täydellinen tulee, vajavainen katoaa.

        Kun olin lapsi, minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli ja lapsen ajatukset. Nyt, kun olen mies, olen jättänyt sen mikä kuuluu lapsuuteen.

        Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.

        Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus."

        Mikä onkaan Saatanan totuus? Se on valhe ja vääryys.

        Kristuksen kolminaisuus on tie, totuus ja elämä. Eikä suinkaan usko, toivo ja rakkaus.

        Raamatun lauseita loputtomasti. Kaiken olen jo sinulle puhunut. Silti hyökkäät yhä.etkö jo ymmärrä. Jätä jo rauhaan tämä ihminen. Hän on minun!! Kamppailu on jo loppuun käyty. .



        .


    • PasiToivonen

      Kuva Teuvo Sunin nimen vasemmalla puolella muistuttaa hakaristiä. Se kertoo jo paljon.

      • TMarko

        Tulee mieleeni Jeremian kirjasta eräs kohta:

        "Hän on kuin piikkipensas, joka yksin kituu aavikolla, kasvaa kivierämaassa, suolaisella kamaralla, missä kukaan ei asu."

        Kaikkiin suuntiin hänen piikkinsä pistävät, jos joku yrittää häntä lähestyä.

        Valitettavasti näin on vaikken toivoisi niin kenenkään osan olevan.


      • Se kertoo kuitenkin kokonaan muusta, se on vain pieni osa siitä suuresta piikkipensaikosta, jonka keskellä valittuja piinataan:

        "Älä sinä, ihminen, pelkää heitä, älä kauhistu heidän sanojaan, vaikka olet heidän keskellään kuin piikkipensaikossa ja skorpionien seassa.

        Älä pelkää heidän puheitaan, älä säiky heitä -- he ovat uppiniskaista kansaa."

        Älä heitä pelkää kirjan kannessa näet tuon kuvan kokonaisuudessaan.


      • TMarko kirjoitti:

        Tulee mieleeni Jeremian kirjasta eräs kohta:

        "Hän on kuin piikkipensas, joka yksin kituu aavikolla, kasvaa kivierämaassa, suolaisella kamaralla, missä kukaan ei asu."

        Kaikkiin suuntiin hänen piikkinsä pistävät, jos joku yrittää häntä lähestyä.

        Valitettavasti näin on vaikken toivoisi niin kenenkään osan olevan.

        Jos olisit lainannut kokonaan tuon Jeremian ilmoituksen, se olisi kertonut totuuden sinusta, ihmiskäsien alla uskonsa saaneesta ja Jumalan kirouksen alle jääneestä:

        "Näin sanoo Herra: -- Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin, katoavaisten ihmisten voimaan, mies, jonka sydän luopuu Herrasta!

        Hän on kuin piikkipensas, joka yksin kituu aavikolla, kasvaa kivierämaassa, suolaisella kamaralla, missä kukaan ei asu."

        Valitun osa on tällainen:

        "Siunattu on se mies, joka luottaa Herraan ja panee turvansa häneen!

        Hän on kuin puron partaalle istutettu puu, joka kurottaa juurensa veteen. Ei se pelkää helteen tuloa, sen lehvät pysyvät aina vihreinä. Vaikka tulee kuiva vuosi, ei sillä ole mitään hätää, silloinkin se kantaa hedelmää."


      • TMarko

        Sanoo mies joka kirjoitti hetki sitten: "Pietarin tuhon tien pois Kristuksen totuudesta sinetöi lopulta ystävyys Paavalin kanssa."

        Jos sinä laitat minut samaan nippuun Paavalin ja Pietarin kanssa, niin sehän on minulle pelkkä ilo. Et sinä voi muuta minulle tehdä kuin sen mistä Paavali ja Pietarikin iloitsi, lisätä iloani Herrassa:

        "Kun teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, te olette autuaat, sillä teidän yllänne on kirkkauden Henki, Jumalan Henki" - Pietari

        "Iloitkaa sitä enemmän, mitä enemmän pääsette osallisiksi Kristuksen kärsimyksistä, jotta saisitte iloita ja riemuita myös silloin, kun hänen kirkkautensa ilmestyy." - Pietari

        "Jos kerran kärsimme yhdessä Kristuksen kanssa, pääsemme myös osallisiksi samasta kirkkaudesta kuin hän." - Paavali

        "(Minä) iloitsen heikkoudesta, loukkauksista, vaikeuksista, vainoista ja ahdingoista, joihin joudun Kristuksen tähden." - Paavali


      • TMarko kirjoitti:

        Sanoo mies joka kirjoitti hetki sitten: "Pietarin tuhon tien pois Kristuksen totuudesta sinetöi lopulta ystävyys Paavalin kanssa."

        Jos sinä laitat minut samaan nippuun Paavalin ja Pietarin kanssa, niin sehän on minulle pelkkä ilo. Et sinä voi muuta minulle tehdä kuin sen mistä Paavali ja Pietarikin iloitsi, lisätä iloani Herrassa:

        "Kun teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, te olette autuaat, sillä teidän yllänne on kirkkauden Henki, Jumalan Henki" - Pietari

        "Iloitkaa sitä enemmän, mitä enemmän pääsette osallisiksi Kristuksen kärsimyksistä, jotta saisitte iloita ja riemuita myös silloin, kun hänen kirkkautensa ilmestyy." - Pietari

        "Jos kerran kärsimme yhdessä Kristuksen kanssa, pääsemme myös osallisiksi samasta kirkkaudesta kuin hän." - Paavali

        "(Minä) iloitsen heikkoudesta, loukkauksista, vaikeuksista, vainoista ja ahdingoista, joihin joudun Kristuksen tähden." - Paavali

        Saat vapaasti iloita niin Paavalista kuin Pietaristakin. Minä iloitsen Kristuksen Hengestä ja totuudesta, joka sinulle on kauhistus:

        "Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi ja sitten tulee loppu."


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Saat vapaasti iloita niin Paavalista kuin Pietaristakin. Minä iloitsen Kristuksen Hengestä ja totuudesta, joka sinulle on kauhistus:

        "Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi ja sitten tulee loppu."

        Mitä sinä puhut!! Jos oikeasti kuuntelisit..en voi edes uskoa!!
        .


    • Kuten jo kirjoitin, niin ystävyys Paavalin kautta sinetöi lopullisesti Pietarin pois Kristuksen totuudesta, kun hänet Paavalin seurakuntaopilla nostettiin katolilaisen suuren porton ensimmäiseksi piispaksi. Eli saatanallisen opin mukaan Kristuksen sijaiseksi maan päälle.

      30 – 64/67 Pierre Paul Rubensin maalaus Pyhästä Pietarista Pyhä Pietari Simon Petrus Betsaida, Galilea

      Tuon kuvan näet, kun googletat: Rooman paavit.

      Näin Pietari joutui heittämään roskiin tämänkin Kristuksen totuuden:

      "On tullut tuomion aika, ja tuomio alkaa Jumalan huoneesta.

      Mutta jos se alkaa meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät taivu uskomaan Jumalan evankeliumia?"

      • Pieni korjaus.

        Pietaria ei suinkaan nostettu piispaksi, vaan tuon suuren porton ensimmäiseksi paaviksi. Eikä tätä suinkaan tehty ilman Pietarin omaa suostumusta, kuten tuon porton historia kertoo:

        "On olemassa erilaisia näkemyksiä siitä, kuka oli historian ensimmäinen paavi. Katolinen kirkko pitää Taivasten valtakunnan avaimien luovutusta apostoli Pietarille merkkinä tämän julistamisesta kaikkien muiden apostolien johtajaksi ja ensimmäiseksi Rooman piispaksi eli paaviksi. Pietarinkirkon kupolin sisäreunaan onkin kirjoitettu: Tu es Petrus et super hanc petram aedificabo ecclesiam meam et tibi dabo claves regni caelorum[1] (suomeksi Sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan kirkkoni. Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet) kuten Jeesuksen kerrotaan sanoneen Pietarille Matteuksen evankeliumin mukaan[2]." Lähde Wikipedia


      • TMarko

        Näihin sinun juttuihisi on suorastaan jo velvollisuuteni sanoa totuus. Saatana on se joka kuiskuttelee sinulle valheitaan mukamas siitä, että olisi saanut Paavalin ja Pietarin ryöstettyä omakseen Kristukselta. En todellakaan tule yllättymään jos hän saa jollakin tavoin sinut vielä lähi tulevaisuudessa uskomaan, että olisi saanut Johanneksenkin omakseen. Sillä tavoin hän ruokkii joidenkin suurta sisäistä himoa olla jotakin hyvin erityistä ja tärkeää. Suorastaan poikkeuksellista. Kyllä hän löytää jokaisen heikon kohdan jonka kautta yrittää syöttää valheitaan.


      • TMarko kirjoitti:

        Näihin sinun juttuihisi on suorastaan jo velvollisuuteni sanoa totuus. Saatana on se joka kuiskuttelee sinulle valheitaan mukamas siitä, että olisi saanut Paavalin ja Pietarin ryöstettyä omakseen Kristukselta. En todellakaan tule yllättymään jos hän saa jollakin tavoin sinut vielä lähi tulevaisuudessa uskomaan, että olisi saanut Johanneksenkin omakseen. Sillä tavoin hän ruokkii joidenkin suurta sisäistä himoa olla jotakin hyvin erityistä ja tärkeää. Suorastaan poikkeuksellista. Kyllä hän löytää jokaisen heikon kohdan jonka kautta yrittää syöttää valheitaan.

        Jehovalaisten ja helluntailaisten totuus ei ole Kristuksen totuus. Sama juttu kaikkien tämänkin kansan keskellä olevien porttojen
        valheista.

        Etkö sitäkään tiedä, ettei Saatana pysty ruokkimaan Totuuden Hengen himoa, vaan sinunkin kauttasi sinun oman lihasi himoa.

        Miksi et tässäkään usko Paavalia:

        "Lihan mukaan elävillä on lihan mukaiset pyrkimykset, Hengen mukaan elävillä Hengen mukaiset.

        Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan.

        Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua."

        Eikä se mikään ihme ole, kun sinä et sitä usko, sillä ei uskonut Paavalikaan enää sen jälkeen, kun hylkäsi Kristuksen totuuden ja alkoi lihan voimalla ihmisten voittamisen:

        "Kenellä ei ole Kristuksen Henkeä, ei ole hänen omansa."

        "Jos vielä pyrkisin miellyttämään ihmisiä, en olisi Kristuksen palvelija."

        Ja Kristuksen palveleminen jäi, kun lihan himo valtasi mielen:

        "Vaikka olen vapaa ja kaikista riippumaton, olen ruvennut kaikkien orjaksi voittaakseni Kristukselle mahdollisimman monia.

        "Voittaakseni hänen omikseen juutalaisia olen näille ollut kuin juutalainen; voittaakseni lain alaisina eläviä olen näille ollut kuin lain alainen, vaikka en olekaan lain alainen.

        Voittaakseni ilman lakia eläviä olen näille ollut kuin eläisin ilman lakia, vaikka en olekaan Jumalan lakia vailla -- onhan minulla Kristuksen laki.

        Voittaakseni heikkoja olen näille ollut heikko. Kaikille olen ollut kaikkea, jotta pelastaisin edes muutamia."

        Tuosta yhdestä kätten päällepanemisesta huolimatta, Kristus varjeli Johanneksen niin, että pystyi hänen kauttaan ilmoittamaan sen, minkälaisen kohtalon Paavalin perustamat seurakunnat olivat saaneet.

        Kun Paavalin johdolla olivat alkaneet näytellä Kristusta, joka todistuksestaan huolimatta yhä nautti heidän kanssaan sitä viimeistä ehtoollista:

        "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."


      • Paavalin ja Pietarin seuralaiseksi on syytä vielä tuoda Simon Kiivailija, joka junaili seurakuntaoppinsa niin, että päätyi lopulta ortodoksien pyhimykseksi.


      • Peniel
        TMarko kirjoitti:

        Näihin sinun juttuihisi on suorastaan jo velvollisuuteni sanoa totuus. Saatana on se joka kuiskuttelee sinulle valheitaan mukamas siitä, että olisi saanut Paavalin ja Pietarin ryöstettyä omakseen Kristukselta. En todellakaan tule yllättymään jos hän saa jollakin tavoin sinut vielä lähi tulevaisuudessa uskomaan, että olisi saanut Johanneksenkin omakseen. Sillä tavoin hän ruokkii joidenkin suurta sisäistä himoa olla jotakin hyvin erityistä ja tärkeää. Suorastaan poikkeuksellista. Kyllä hän löytää jokaisen heikon kohdan jonka kautta yrittää syöttää valheitaan.

        Johannes oli Herran pyhä.. sano sanasi häntä vastaan. Olen nyt sinua ja uskoasi tunnustellut. Tämän olen todennut. Ei ole sanottavaa..Olen mykistynyt.. Haluaisin kertoa monta asiaa..mut en voi.syökää minut elävältä.


      • TMarko kirjoitti:

        Näihin sinun juttuihisi on suorastaan jo velvollisuuteni sanoa totuus. Saatana on se joka kuiskuttelee sinulle valheitaan mukamas siitä, että olisi saanut Paavalin ja Pietarin ryöstettyä omakseen Kristukselta. En todellakaan tule yllättymään jos hän saa jollakin tavoin sinut vielä lähi tulevaisuudessa uskomaan, että olisi saanut Johanneksenkin omakseen. Sillä tavoin hän ruokkii joidenkin suurta sisäistä himoa olla jotakin hyvin erityistä ja tärkeää. Suorastaan poikkeuksellista. Kyllä hän löytää jokaisen heikon kohdan jonka kautta yrittää syöttää valheitaan.

        Ymmärrän sinunkin kommenttisi. Kuitenkin ..eikö jo minulle riittänyt jo oman äitini .."Saatanaan huora! 13v. Lumihangessa.. sorry..olin 13 kun muutin yksin.. olin 10 v. Kun äiti ajoi ulos huomaa.


      • Penuela777 kirjoitti:

        Ymmärrän sinunkin kommenttisi. Kuitenkin ..eikö jo minulle riittänyt jo oman äitini .."Saatanaan huora! 13v. Lumihangessa.. sorry..olin 13 kun muutin yksin.. olin 10 v. Kun äiti ajoi ulos huomaa.

        No ..niin.. hyvä olla kaikilla!? Kaikilla uskovillakin!!?(


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Paavalin ja Pietarin seuralaiseksi on syytä vielä tuoda Simon Kiivailija, joka junaili seurakuntaoppinsa niin, että päätyi lopulta ortodoksien pyhimykseksi.

        Kiivaile heitä vastaan. Kiitos Teuvo sinulle!!!


    • Jäädi jäädi jäädi jää..Tiedättekö mitä!? Voitte jauhaa loputtomasti ...ettekä löydä. Yhtä asiaa ette ymmärrä. Totuus on teistä huolimatta. Nainen vaietkoon seurakunnassa.. huntu pään peittämään!! Raamattua on vääristelty jo aikojen alusta. Naisen asema on poistettu tai vähätelty kuolleen meren kääröistä on paljastunut monia asioita. Nainen..heikompi astia!?Hanna puhui Jumalalle. Minäkin puhun.

    • Pietari/Petrus...kiivailijako. kaikki raamattu lukeneet tietävät kuka ja kuinka monta kertaa kielsi Jeesuksen. Pietari on kirkko jolle usko rakennettiin. Paavali oli Juutalainen joka halusi valtaa. Sanon tämän sydämestäni Paavali on ....ihminen jolla ei ole mitään tekemistä Jeesuksen kanssa!

      • Pietari on me! Sinä ja minä. Jeesus tuli juuri meidän vuoksi.. meidän kaltaisten ihmisten vuoksi. Jatkakaa te samaa rataa! Onko sinun elämässä joku Jehovan todistaja..Helluntalainen..tai Suni..jotka ovat oman elämänsä pyhimyksiä. Kuule.. Lue sanasta ..evankeliumia..luotan siihen että huomaat.. Nämä uskot puhuvat omaansa. Sanon vain tämän!! Kuuntele Jeesusta! Riittää että kuuntelet!


    • 1Tim2.5

      Olen kännissä!
      Hävitin kysymykseni sinulle!
      Sinulla on niin monta eri avausta menossa!
      Henkilökohtaisesta uskostani en ikinä tule luopumaan!
      Ymmärrät varmaan?!
      Minun uskoni ei hyväksy kolminaisuusoppia!
      Tunnen itseni areolaiseksi!
      Polkekaa minut maahan sentakia, jos haluatte!
      EN VÄLITÄ!
      OLEN SE, MIKÄ OLEN!
      (Lohdutus on kortilla, korttia edes sakariiniin minulla ei ole!)
      Olen niin yksin
      vihassni kaikkea vääryyttä kohtaan!

      Areolainen tulen olemaan aina,
      lopun lyhyen elämäni ajan!

      Löydänköhän enään selvittyäni kaoittelustani tätäkään viestiketjua?

      Minut on aina tuomittu maan rakoon!

      Teetkö sen saman Teuvo? En ole homo! Ystäväni? Olen hetero!

      Olen luterilainen! Mutten usko kolminaisuusoppiin!

      Vastauksesi perusteella, joko pysyn, tai eroan kirkosta, tämän viikon aikana!

      En voi luopua uskostani kolminaisuusopin vääryyteen, Saatanan keksintönä!

      • EtkelpaaTeuvolle

        Valitan, olet epäkelpo Teuvolle kun et ole tutkamies.


      • Erittäin hyvin olet Saatanan Paavalille saneleman kolmoisopin sisäistänyt:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."


      • Peniel

        Mitä!!?? Sakariinia!!? Googlasin..tosi vanha juttu..! Käytettiin Suomessa sota ajalla ja sen jälkeen kahvissa. Suomalainen nimi on "sikuri" MITÄ!!!


      • Peniel

        Some tirkistelijä taas paikalla. 😇 ilmotan itsesi niin kutsun sinutkin sytostaatti kekkereihini. 😇


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Erittäin hyvin olet Saatanan Paavalille saneleman kolmoisopin sisäistänyt:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."

        Jotain juuri kuoli sydämmessäni. Jotain musertui sielussani. Sanon tämän nyt rehellisesti ja sydämestäni. Olen roikkunut näillä saiteilla..Miksikö!? Etsin Jumalaa.. uskoa.. Jeesusta. Todella.. jos minulla ei olisi ollut uskoa jo ennen teitä.. rukoilen ettei kukaan "neitsyt" uskova kohtaa teitä. Olen kyllä lukenut kaiken millä pilkkaatte minua ja uskoani. Voin sanoa että se satutti ja sattuu yhä. Vähenskö i se uskoani!? Ei todellakaan. Teuvo ja kumppanit!! Onneksi Uskoni EI. ole riippuvainen teistä. Tosin säälin niitä ihmisiä poloja..Kiitos siitä mitä opetettu.


      • Hyvä... Kiitos että itse ilmoitit olevasi kännissä ..Kukaan ei epäillyt..Jään odottamaan taas tulisiko vetämään livenä!!?? Netti kiusaus ei oo vielä rikos.. kohta on. JatkAkaa..Teuvo voi tulla.. ja kaikki kamut.. Ettekö ymmärrä!? Laitanko linkit ..ns. uskovat näyttävät olevan pahimpia... ennen luulin toisin..todella Teuvo!? Todella te isosti syyllisemmät! Usko!? Tämäkö on syy!!? Kerron kaikille uskoville jotka etsivät. Ensin sinua pilkataan. Yksi "pelastaja" tulee paikalle. (Teuvo) . Luulin että voisin sinuun luottaa..!!Etvoi!


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Erittäin hyvin olet Saatanan Paavalille saneleman kolmoisopin sisäistänyt:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."

        Näinkö ajattelet!? Mikä minussa taas oli se "saatanan palvelija" Teuvo!! Minä ehkä juon viiniä!? Myönnän.. Sinä teet moninkertaisesti pahempaa..tuomitset!!tuomitsen itse itseni..Kuuntele ja katso..


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Erittäin hyvin olet Saatanan Paavalille saneleman kolmoisopin sisäistänyt:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."

        Ei yllätä.. joka hetki olet kiroamassa.. sanonpa omanikin..Olen rukoillut puolestasi..Olen kiittänyt että vihdoin löysini ihmisen. Mikä olet sanomaan. Etkö olisi voinut olla minulle ihminen!!?? Pienen hetken iloitsi että minulle on ystävä.veinkö uskottavuutesi!!?? Jos olisin tiennyt..että "ystävyys" sinun myötä saa ... mitä!!!!


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Erittäin hyvin olet Saatanan Paavalille saneleman kolmoisopin sisäistänyt:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."

        Kiitos. Teuvo.. sitten vielä ihmettelet!? Nyt alkaa jo katki haista sinun "jarru levyissä" . Ymmärrän jo tämän dilemman."minussa ei ole mitään vikaa"!


      • Peniel kirjoitti:

        Mitä!!?? Sakariinia!!? Googlasin..tosi vanha juttu..! Käytettiin Suomessa sota ajalla ja sen jälkeen kahvissa. Suomalainen nimi on "sikuri" MITÄ!!!

        Ei haittaa!!"tehkää mitä haluatte.. ei oikeasti haittaa!


      • Penuela777 kirjoitti:

        Ei haittaa!!"tehkää mitä haluatte.. ei oikeasti haittaa!

        En voi ymmärtää.. sanon vain tämän.. luovutan nyt
        . Onkobedesk


      • Penuela777 kirjoitti:

        Kiitos. Teuvo.. sitten vielä ihmettelet!? Nyt alkaa jo katki haista sinun "jarru levyissä" . Ymmärrän jo tämän dilemman."minussa ei ole mitään vikaa"!

        En enää jaksa.. ei tullut edes mieleesibetten ollut minä puhumassa..kuutamolla keikka.!!??haista iso pasta!!


      • TeuvoSuni kirjoitti:

        Erittäin hyvin olet Saatanan Paavalille saneleman kolmoisopin sisäistänyt:

        "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

        "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

        "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu."

        Mitä pahaa olen sinulle tehnyt!!??


      • Penuela777 kirjoitti:

        Kiitos. Teuvo.. sitten vielä ihmettelet!? Nyt alkaa jo katki haista sinun "jarru levyissä" . Ymmärrän jo tämän dilemman."minussa ei ole mitään vikaa"!

        Eikö teistä yhdellekään tullut mieleen!!!!


    • Peniel

      Pietari edusti epäuskoista ihmistä! Sinua ja minua!! Uskova ihminen..kuinka useasti hän kieltää Jeesuksen..Kerron?? Joka ainut kerta ollessani kottelemuksissa!! Kiellän koska en luota !! Kuitenkin.. Jeesus sanoi" tälle epäuskolle rakennetulle !!Kirkolle" " MINÄ USKON. KUKA muu on epäuskoinen..kuin ON se joka tietää tehneensä väärin ja syntiä. !? jauhakaa edelleen samaa.. miten voin luottaa ihmiseen joka ei ikinä ole mitään väärin tehnyt.. joka kehuu sillä "ettei ole joutunut koettelemuksiin" Sano tämän. Ymmärrätkö.. et sinä ollut se hyvä..sait jotain lahjaksi.. Näitä tuomitsijoita riittää . Jätän nyt luvalla "lahjan" sain luvan antaa kaikille niille jotka ovat täällä ."olleet niskassani: saitte lahjan..eläkää nyt hetki elämääni.kyselen taas hetken päästä..

    • Jeesus.. keiden seurassa Hän oli..
      Anteeksi.. et ole ikinä mitä!!? Sinäkö olet näitä Jeesuksen "pyhiä"?? Todella!!? Jeesus oli erämaassa 40 päivää. Käyden läpi kaikkia ihmisen koettelemuksia mitä voi olla!! Silti sinä olet heti tuomitsemassa minut!?

    • alfa123om22

      Tarina Pietarista on toisinto Ramajanan tarinasta Laksmanasta, joka oli Raman veli ja kumppani. Hän oli toki kirkon perusta ja kallio, mutta ei ainoa, vaan noita perustoja on Intialaisen kirjallisuuden mukaan NELJÄ, joista yksi on kaksonen.

      On merkittävää, että Pietari on usein kuvattu pakenevaksi, nukkuvaksi tms. sillä se syy minkä vuoksi VT:n apokryfikirjat eivät kelvanneet raamattuun oli se, että niiden kirjoittajat PAKENIVAT kun hyökkäys tapahtui. Niin myös Pietari olisi usein paennut ellei häntä olisi siitä estetty. Ja jos hän olisi onnistunut pakenemaan niin Raamatun UT:n kirjoitukset olisvat ehkä jääneet tekemättä tai olisivat vailla autentisuutta.

      Pietarin toiminnassa ja uskossa ei muuta vikaa ollutkaan paitsi juuri tuo, että pyhät kirjoitukset olisivat jääneet tekemättä, jos hän olisi paennut tai onnistunut pakenemaan. Niin myös Bhagavadgitan Kurusektran suuri maailmansota käytiin sen vuoksi, että eräät pyhät kirjoitukset olisivat syntyneet ja levinneet maailmaan.

      Totuus ei raamattua tue, mutta rakkaus tukee sen uhrin vuoksi, joka on annettu pyhien kirjoitusten tähden. Yksin rakkaus pitää voimassa pyhät kirjoitukset ja uskonnot. Ei totuus tai usko ole noiden puolella mitenkään.

      • Tällä ei ole mitään tekemistä kanssasi!!


      • Löysin..näinkö häntä kuvattiin.. !!??


      • Tämäkö on syntini!!


      • Eikö edes yhdelle tullut teistä mieleen.. menen nyt.


    • Tarina mitä!! Ei ole..Pietari olen minä..

    • Tässä sitä tuli taas Penuelan synkkää yksinpuhelua, joka edelleen etsii ihmistä, joka sanoisi hänelle:

      "Rakas Penuela, kyllä Jumalan sinuakin rakastaa, vaikka hukutatkin kaikki kärsimäsi pahan viinaan."

    • Peniel

      Mikä on kirkko joka rakennettiin kalliolle.se IHMINEN. MIKÄ ON IHMISEN USKO. IHMISEN USKO ON PIETARIN USKO..kolme kertaa kiellä sen minkä näet todeksi. Kiellät silti. Sekin ihmisen usko.

    • alfa123om22

      Niin, ihminen on itsekäs. Vaikka tietäjistä suurimmat olisivat kirjoittaneet käsikirjoituksen, että NELJÄ on perustaa kirkolla; niin ihminen kieltää niistä kolme ja valitsee vain itsensä.
      Ei hän voi luonnolleen mitään sen suhteen. Hän pitää itseään tietäjiä suurempana kun kerran Luoja antoi hänelle kehotuksen alistaa eläimet valtansa alaisuuteen ja hallita koko maapalloa ja alistaa sen. Ja vielä Jumala antoi hänelle NAISEN SIEMENEN. Joka sanoo itsepintaisesti TALLO KÄÄRMEEN PÄÄ.

    • Eiarmoa

      Armo ei kuulu myöskään Pietarin halveksijalle.

    • alfa123om22

      Luulenpa, että armo tulee kuninkaaksi vasta joskus vuoden 3300 jKr paikkeilla. Siihen asti saatta hyvin olla Vanhurskaus kuninkaana eli oikeudenmukaisuus. Tämä viittaa neljänteen eli Tyatiran seurakuntaan, jonka armona on : Autuaita ovat ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano HEIDÄT RAVITAAN. Eli ruoka on oikeudenmukaisen osana nyt ja se on tämän päivän armo.

      Mutta seitsemäs seurakunta eli Laodikea saattaa olla se, jota armo koskee kuninkaana: Se merkitsee, että Autuaita ovat Rauhantekijät, He saavat Jumalan lapsen nimen. Ja pojan ja äidin on oltavat yksimieliset ruokapöydässä. Jos poika ei ole samaa mieltä äidin kanssa ei hän saa syödä samassa pöydässä äidin kanssa.
      Niin tuona päivänä 3300 - 4300 vallitkoon oikea oppi ja totuus.

      Pietari on se, joka tulee vastuuseen lampaiden ja Karitsojen ruokkimisesta. Ei häntä kukaan halveksu, mutta kun Pietarin istuin on sekin liikkuvaa sorttia jossakin mielessä. Välillä on Kristus kallio, välillä Jehova itse ja välillä joku neljäs.

      Koska tänä päivänä on vielä OIKEUDENMUKAISUUS kuninkaana pitää meidän harjoittaa OIKEUDENMUKAISUUTTA. Ei mielistely mitään hyödytä.
      Eli neljännen seurakunnan kehotus on: Joka seuraa minun tekojani loppuun asti ....


      18. Ja Tyatiran seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Jumalan Poika, jolla on silmät niinkuin tulen liekki ja jonka jalat ovat niinkuin kiiltävä vaski:

      19. Minä tiedän sinun tekosi ja rakkautesi ja uskosi ja palveluksesi ja kärsivällisyytesi ja että sinun viimeiset tekosi ovat useammat kuin ensimmäiset.

      Tässä on kuusi srk: teot, rakkaus, usko, palvelus, kärsivällisyys, teot
      Ilmeisesti kuutta srk punnitaan vielä runsaan tuhannen vuoden ajan
      vanhurskauden ollessa kuninkaana.


      20. Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.
      21. Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan.
      22. Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa;
      23. ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan.

      Ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan!


      24. Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en minä pane teidän päällenne muuta kuormaa;
      25. pitäkää vain, mitä teillä on, siihen asti kuin minä tulen.
      26. Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita,
      27. ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään - niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain -
      28. ja minä annan hänelle kointähden.
      29. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"


      Lyhyesti: TEOT RATKAISEVAT VIELÄ 1000 VUODEN AJAN. SEN JÄLKEEN YKSIMIELISYYS JA TOTTELEVAISUUS EHKÄ.

      • Tämä Saatanan ykkösluokan tähti, alfa1, vaan jaksaa jatkaa isäntänsä ilosanoman levittämistä omalla tyylillään, joka on täysin toisenlaista kuin Hartaanselän hortoilijan sanoma, jolta ovat kaikki omat paukut jo aikoja sitten loppuneet.


    • alfa123om22

      Yksimielisyydestä livetään aika ajoin niin kuin luterilainen kirkko alkoi hyväksyä naispappeuden ja homoseksuaalisuuden etc.
      Katolisuus eli piispajohtoisuus ehkä tahdotaan osittain palauttaa ja raamattua vähän heittää syrjään.
      Toki Galatalaiskirjeessä lukee: Ei ole orjaa ei vapaata, ei miestä ei naista eikä skyyttalaista eikä ..... Vaan kaikki ovat Kristus ja Kristus on kaikki yhdessä.

      Katolisuus on melkoinen rikkaus ja ilon aiheuttaja. Raamatun tutkiminen toi pelkkää murhetta elämään. Katolisuus on lohdutus. ON hienoa, että uskalletaan nostaa raamattun sanan noudattaminen KÄYTÄNNÖSSÄ NOIN TÄRKEÄKSI ASIAKSI. Lukija lukee, vaan ei tajua noudattaa.

    • Saatanan palvelijan suuren roskakasan alta.

      Nauti sinä täysin sydämin katolilaisesta rikkaudesta, niin alkoi nauttia luterilainen kirkkokin, kun hautasi Marttinsa sanoman, ja piispa Rimpiläisen johdolla kävi ensimmäisen kerran 1988 Vatikaanissa suutelemassa paavin jalkoja ja pyytämässä anteeksi uskonpuhdistusta.

      Tuota saan kirkko ei enää siedä kenenkään palvelijansa edes unissa sanovan.

      Ja nyt jatkuu sama rituaali joka tammikuussa, heidän yhteisen pyhimyksensä Henrikin päivänä, kun jokainen piispa käy vuorollaan suuteluretkellä (pyhiinvaellusmatkalla) Vatikaanissa.

      Siedätkö tämän lukea, vai oletko jo lukenut?

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/2439902/erokirjeeni

    • alfa123om22

      Itsehän olet tämän ketjun aiemmissa kirjoituksissa todistanut, että totuus on roskakasaa. Niin teki myö Viisain Kuningas Salomo sanoen: Totuus ei myy.

      Kun puhut tuota ihmishengen vastaista asiaa, että liha olisi siveetön ja kuriton ja henki kurinalainen ja siveä. Totuus ja kokemus todistavat asian olevan juuri päinvastoin.

      Kaikki Kristuksen Hengen puhe on ihmismieltä vastaan. Ihmisellä on totuus, joka ei myy. Mutta mitä on Kristuksen Hengellä: Väkevyys ja voima, joiden avulla saadaan myytyä mitä tahansa valheellista.

      Väkevyys ja voima jyräävät totuuden mäsäksi. Ei yksikään profetia ole ihmisen tahdosta eikä ihmismielen mukainen. Niin käärmekin puhui voimalla ja väkeyydellä. Mutta puhui valhetta, joka käy kaupaksi totuuden sivuuttaen.

      Rakkauskin sivuuttaa totuuden ja pitää sitä roskaläjänä. Mitä asiaan voi enää sanoa? Totuus ulottuu pilviin, jos hyvä päivä sattuu kohdalle, mutta armo ulottuu taivaisiin, jotka tosin ovat jumalattomien valtaamia Johannes Kastajan päivistä alkaen.

      Minua oksettaa tuo jatkuva väkevyys ja voimankäyttö, jolla totuus lyödään lyttyyn.

    • Älä välitä alfa-poikanen,
      vanha mieskin kohta oksentaa,
      kun mustat kissat lentää liihottaa,
      ja tunnista tuntiin ainiaan,
      tulee palstalle johtajansa
      oksennuksia nuolemaan.

    • Devoitti

      Ei sietänyt oikea profeetta kuulla totuutta itsestään, vaan häipyi:

      "Minun sydämestäni ei ainakaan löydy muuta kuin syntiä ja saastaa, mutta silti saan olla Jeesuksen verellä puhtaaksipesty syntinen."

      "Valehtelija Teuvo Suni, Sinähän puhut täyttää sontaa ja valhetta ja tuota väität Pyhän Hengen sinulle valaisseen. Armeijassa epäonnistuit, Hengellisellä alueella yritit menestyä, mutta sielläkin epäonnistuit myöskin. Seisot nyt elämäsi raunioilla."

      "Paskat Teuvo!"

      "Oih saatanan orja ... ylempääkin sen saa selville mutta muutenkin olet täysin naurettava valehtelija muiden kirjoituksia hyväksikäyttäen oleva paskiainen !"

      "Olet täysi paska kuten saatanakin pahojen ominaisuuksiensa kanssa kuten moni ihminenkin!!!! "

      "Hyi vittu , hyi vittu .... oksetat ylimielisyydelläsi ja tuomitsemisellasi !!!! Jumalan oma ei tuollaista tee ja sen tiedän !"

      "Onko se aivopieru sellainen pieru, joka on valhetta mutta tuoksuu totuudelta?"

      "Melkoiselta paskakasalta vaikutat. Oletko uudestisyntynyt perkeleen perseestä?"

      "Haista pitkä paska valehtelija."

      "Sanasi arvo on yhtä paljon kuin toissavuotinen pieru, pelkkää sanahelinää."

      "hän vie sinulta totuuden tajun Sen jälkeen tunnet vain paskan hajun"

      "piiitkä paska
      Kerro osoitteesi, jospa tulisin sinne sitä haistelemaan."

      "Teuvon tekstit ovat syvällisiä! 
      Sillä ne ovat syvältä perseestä."

      "Nään rakas paskassasi puolukoita, ja persesilmässäsi pisamoita."

      "ÄläPuhuPaskaaTeuvo"

      "Olet kyrpäJooseppi."

      "Noutaja se tulee Teuvollekin. Porstuassasi kohta kolisee lähdön äänet.

      On aika tehdä valmisteluja. Katkera huutosi ei hyvää lupaa sinulle, vanhus."

      "Teuvo heiluu jo haudan partaalla.
      Onnitelkoot ken haluaa ."

      Teuvo se naki viime viikolla unessansa nakuja, oli siina mustia kissoja ja saatanoita.
      Nain nakuja, nain nakuja viime yona huusi Teuvo!

      Teuvo Siitin: Kiitätkö sinä isääsi siitä että hän siitti sinut äpärälapseksi?

    • Devoitti

      Kallio on veren voima!

    • Almatäti

      Kiitos Pietarille!

    • Totuudentähden

      Totuuden tähden, etusivulle lähden.

    • Juoksupoika

      Tule esille!

    • Rauhallisesti

      Mene hissillä yläkertaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe